هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
💢ماجرای نامهی یکخطی پسربچهی اصفهانی به رئیس جمهور و پاسخ رئیسی
♦خانمی از اهالی جویآباد خمینیشهر که همسرش کارگر و البته بهدلیل درآمد اندک اجارهنشین هستند، نامهای برای حجتالاسلام رئیسی مینویسد و بهجای طرح درخواستهای مادی از رئیسجمهور، خواستار آن میشود که دولت شرایط سفرشان به مشهد برای زیارت امام مهربانیها را فراهم کند.
♦همراه این نامه، تکّه کاغذی بریده شده از یک دفتر مشق قرار داشت که روی آن با خطی کودکانه و متنی بی تعارف و تکلُّف نوشته شده بود:
♦«با سَلام خدمت رئیس جمهور. از شما درخاست یک دُچَرخه دارَم. دوستون دارَم. امیرحسین...».
رئیس جمهور با دیدن نامه میگوید: «شاد کردن دل این کودک نیاز به گذراندن مراحل پیچیده اداری ندارد و از سادهترین کارهاست؛ اگر همین امروز هم میتوانید این کار را انجام دهید، تأخیر نکنید».
رئیس مرکز ارتباطات مردمی هم دستور لازم برای تهیه دوچرخه را صادر میکند عصر همان روز و در فاصلهای کمتر از نصف روز هدیهی رئیس جمهور بهدست «امیرحسین» میرسد.
🆔 @amarha
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافی
#معرفی_کتاب
معرفی کتاب درخشش در آزمون های الهی
نویسنده: مرتضی حاجی زاده
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
#معرفی_کتاب
جریان شناسی تاریخ صدر اسلام (ویراست جدید)
درباره کتاب:
«جریان شناسی»، اصطلاحی جدید است که به معرفی و تحلیل جریان های حادثه ساز و تاثیرگذار می پردازد. بررسی و ریشه یابی علل حوادث تاریخی و نگاه جریان شناسانه به آنها می تواند چراغی فراروی آیندگان باشد و در شناخت شرایط موجود و نحوه برخورد با آن به ما بصیرت بخشد.
دکتر حبیب زمانی محجوب کتاب حاضر را در هفت فصل با موضوع تاریخ صدر اسلام واکاوی نموده و به معرفی اوضاع سیاسی، اجتماعی و مذهبی عصر رسالت تا پایان قیام امام حسین (ع) پرداخته است.
*عناوین فصول کتاب حاضر بدین قرار است:
فصل اول: اوضاع سیاسی – مذهبی جزیرة العرب در آستانه بعثت
فصل دوم: جریان شناسی دوران پیامبر (ص) در مکه
فصل سوم: جریان شناسی دوران پیامبر (ص) در مدینه
فصل چهارم: دوران خلفای سه گانه: ابوبکر، عمر و عثمان
فصل پنجم: حکمت و حکومت امیر مؤمنان علی (ع)
فصل ششم: وقایع دوران امام حسن (ع) و عبرت های آن
فصل هفتم: دوران امام حسین (ع)، واقعه عاشورا و عبرت های آن
ناشر: زمزم هدایت
نویسنده:
دکتر حبیب زمانی محجوب
سال نشر: ۱۳۹۹
نوبت چاپ: اول
قطع: رقعی
نوع جلد: شومیز
تعداد صفحات: ۲۶۴
قیمت: ۳۵۰۰۰تومان
🎖انتشارات زمزم هدایت وابسته به
پژوهشگاه
علوم اسلامی امام صادق علیه السلام
🥇ناشر برتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
📚ما را در ایتا دنبال کنید👆
🎖انتشارات زمزم هدایت
#معرفی_کتاب
📕شیعه شناسی: باورها، فرصت ها و تهدیدها
این کتاب در بخش اول به مفهوم شناسی شیعه پرداخته، شیعه را در گذر زمان واکاوی می نماید، فرق شیعه را معرفی کرده، اعتقاد به توحید و شرک را به صورت تطبیقی تبیین می نماید، مفاهیم امامت و ولایت را در اعتقاد شیعه و سنی بررسی کرده، عقاید حقیقی پیروان امام متقیان حضرت علی علیه السلام از جمله: توسل، زیارت، تبرک و شفاعت را به صورت تطبیقی از دیگر باورهای غلط تمییز می دهد و در بخش دوم به بررسی جایگاه سیاسی و موقعیت جغرافیایی شیعیان در جهان و تهدیدها و فرصت های فرارویشان می پردازد.
ناشر: زمزم هدایت
نویسندگان:
حمید رضا کردی
عبدالهادی احمدی
سال نشر: ۱۳۹۴
نوبت چاپ: اول
قطع: رقعی
نوع جلد: شومیز
تعداد صفحات: ۲۳۲
قیمت: ۱۵۰۰۰ تومان
🎖انتشارات زمزم هدایت وابسته به
پژوهشگاه
علوم اسلامی امام صادق علیه السلام
🥇ناشر برتر در حوزه علوم انسانی و اسلامی
ارائه کننده طرح های بنیادی، توسعه ای و کاربردی
دسترسی بیشتر:
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat
📚ما را در ایتا دنبال کنید👆🆔
📚پیشنهاد مطالعه کتاب:
جریان شناسی فکری فرهنگی فمینیسم در ایران معاصر
📖 درباره کتاب:
این کتاب از یک مقدمه و شش فصل و یک نتیجه گیری و جمع بندی تشکیل شده است.
مقدمه این کتاب که در واقع، خلاصه ای از طرح اجمالی پروژه جریان شناسی فکری فرهنگی فمینیسم است، مباحثی از قبیل بیان مسأله، اهمیت و ضرورت، اهداف، پیشینه پژوهش، نوع و روش پژوهش، چارچوب نظری و تعریف مفاهیم ذکر شده است.
در فصل اول، نخست، مبانی اندیشه ای و اصول جریانی فکری فرهنگی فمینیسم در ایران تبیین شده است و سپس، این جریان با توجه به مبانی و اصول اسلامی در خصوص مسأله زن، ارزیابی شده است.
در فصل دوم، وضعیت جریان فمینیستی در ایران از ابتدای قاجاریه تا قبل از دوره مشروطه تبیین و تحلیل شده است.
در فصل سوم، وضعیت جریان فمینیستی از ابتدای مشروطه تا پایان دوره قاجار مورد بررسی قرار گرفته است.
در فصل چهارم، وضعیت جریان فمینیستی در دوره رضاخان تبیین و تحلیل شده است.
در فصل پنجم، وضعیت جریان فمینیستی در دوره پهلوی دوم بررسی شده است
و در فصل ششم نیز وضعیت جریان فمینیسم در دوره پس از انقلاب اسلامی تا اوایل ده 1390 تبیین شده است.
در بخشی از «مقدمه» این کتاب می خوانیم:
فمینیسم به عنوان یکی از جریان های فکری ـ فرهنگی تاریخ معاصر ایران؛ از بدو ظهور تا کنون سبب ایجاد تحولاتی اثر گذار در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ایران شده است. فمینیسم؛ به مثابه جنبش اجتماعی، ریشه در وضعیت زنان در غرب پس از رنسانس، مبانی اندیشه ای جدید، اندیشه سیاسی ـ اجتماعی نوین و تحولات نظام سرمایه داری غرب دارد.
این جنبش با اتخاذ رویکرد ایدئولوژیک به تدریج، در جامعه غرب ریشه دوانید و در نیمه دوم قرن بیستم میلادی، با نفوذ و گسترش کامل در همه زمینه های حقوقی، منجر به تصویب قوانین برابری طلبانه به ویژه در اسناد بین المللی شد.
در ایران نیز گرایش به آن جنبش پس از انقلاب مشروطه بر اثر افزایش بیش از پیش ارتباط ایرانیان با دنیای غرب آغاز و با اقبال روشنفکران و دولت های پس از مشروطه به افکار غرب گسترش یافت.
با پیروزی انقلاب اسلامی، برخی مخالفان نظام جمهوری اسلامی، از یک سو، در خارج از کشور در قالب جنبش فمینیستی به فعالیت علیه نظام اسلامی روی آوردند و از سوی دیگر، در داخل کشور نیز با افزایش فعالیت گروه های متمایل به غرب، به ویژه در دهه دوم و سوم انقلاب اسلامی، اندیشه های فمینیستی به صورت آشکار یا در پوششی اسلام گسترش یافت.
اگرچه جنبش فمینیستی معنای اعم در مباحث دانشگاهی شامل هرگونه مطالبات حقوق و طلب منزلت اجتماعی برای زن است، اما آنچه که در حال حاضر به عنوان جنبش مطرح می شود یک جنبش کاملا سیاسی ـ ایدئولوژیک حمایت شده از کانون های مشخصی در جهان، به ویژه از سوی نظام سلطه است و مبلغ نوعی خاصی از مطالبات زنانه یا به ظاهر زنانه است که در تقابل با گفتمان اسلامی است.
با در نظر گفتن این نکته که مبانی ایدئولوژیک فمینیسم در ایران برگرفته از اومانیسم و سکولاریسم است؛ از این رو، سنخیتی، با مبانی اعتقادی، فرهنگی و اجتماعی زنان مسلمان ایران ندارد.
بنابراین؛ ترویج و گسترش آن در جامعه اسلامی، همانند اروپا و آمریکا، ضمن سست کردن اعتقادات دینی، بی بند و باری، ابتذال جنسی، نابودی متلاشی شدن کانون خانواده و سرانجام، تضعیف نظام اسلامی را ـ که بر آموزه های دینی درباره زن تأکید می کند ـ به دنبال خواهد داشت.
به همین دلیل، لازم است جریان فمینیستی و ابعاد مختلف آن در ایران به خوبی شناخته شود تا اقدامات ضروری برای خنثی سازی آثار مخرب آن صورت می پذیرد.
با توجه به این ضرورت، مسأله این پژوهش این است که هنوز شناخت کافی از جریان فمینیستی در ایران، به ویژه پس از انقلاب اسلامی، وجود ندارد. در پاسخ به این مسأله، فرایند شکل گیری، مبانی و اصول، فعالان برجسته، طیف و گروه های وابسته، تحولات فکری، دیدگاه ها، عملکرد، روش های نفوذ و اثرگذاری این جریان در ایران معاصر بررسی می شود.
🔹ما را در ایتا به دوستان خود معرفی کنید
https://eitaa.com/entesharat_zamzam_hedayat