eitaa logo
آزادگان عالم در خیمه حسین اند
136 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.5هزار ویدیو
8 فایل
ارتباط با اَدمین: @S_m371 انتقادات و پیشنهادات🔺️ 🖇 در این کانال مطالب قرآنی، اخلاقی، معرفتی، سیاسی و اطلاعیه های مراسمات مذهبی توسط ادمین های کانال انتشار می یابد.(کپی مطالب آزاد است)
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⏪ کابینه معرفی شد دعوای سهم‌خواهان ادامه دارد ▪️معرفی وزرای پیشنهادی دولت به مجلس، جنگ قدرت و سهم‌خواهی را در اردوگاه اصلاحات ـ اعتدال شدت داد. ▪️روز گذشته، به دنبال ارسال لیست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم به مجلس از سوی رئیس‌جمهور، مدعیان اصلاح‌طلبی جنگ روانی گسترده‌ای را برای اصولگرا نمایاندن وزیران پیشنهاد شده کلید زدند. یکی از اهداف آنها فرار از مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی نسبت به عملکرد خود در زنگ حساب است. ▪️چنان‌که قبلا خود را تضمین روحانی اعلام کردند و دولت وی را رحم اجاره‌ای خواندند اما بعد از تصاحب قدرت و تحمیل فجایع تاریخی و سوءمدیریت عمدی، گفتند دولت روحانی، دولت ما نبود و ربطی به ما نداشت. این بار هم مدعیان اصلاحات خیال شوم جای خالی دادن از مسئولیت عملکرد خود را دارند. ▪️پیش از این هم غنیمت‌طلبی از پزشکیان به حدی رسیده بود که مدعیان اصلاحات ـ اعتدال به جان یکدیگر افتاده بودند و به اذعان یکی از آن مدعیان، شعار «برای ایران» قبل از انتخابات به «برای وزارت» تبدیل شده است. ▪️گزارش‌ها حاکی است، حساب‌های کاربری که در توئیتر از آذری جهرمی و ظریف حمایت می‌کردند، به دلیل عدم رضایت از ترکیب پیشنهادی وزرا، خبر از استعفای ظریف داده‌اند تا هم پزشکیان را تحت فشار قرار دهند وهم یک دعوای زرگری برای تایید وزرا از مجلس و فرار از پاسخگویی در آینده راه بیاندازند. ▪️جاه‌طلبان مدعی اصلاحات دولت را نردبانی برای ادامه اجرای اهداف شوم خود در دولت روحانی می‌بینند و ازسهم‌خواهی دست نکشیده‌اند. رئیس‌جمهور و مجلس نباید به آنها اعتماد کنند.
📛 نکته مهم غالب وزرای کابینه خروجی شورای راهبری جناب ظریف هست. باقی هم سهام خاتمی و کارگزاران و لاریجانی و حسن روحانی و.... می‌باشند. سر و صدای اصلاحطلبان به چند جهت است: اول اینکه : نتوانستند برخی محکومان و مجرمان امنیتی به صندلی وزارت برسانند تا بقول خودشان کار را تمام کنند. دوم: این کابینه مطلوب جریان اصلاحات هم هست اما از همین اول با انتقاد به آن و اپوزیسیون نمایی میخواهند هم در قدرت باشند و هم منتقد آن باشند تا از پاسخگویی به عملکرد خود در آینده راه فراری داشته باشند سوم: از دعوای زرگری نباید غافل شد. به نظر میرسد موضوع استعفا ظریف می تواند یک ظاهری داشته باشد و یک پشت پرده ظاهر این قضیه همینی است که در خبرها دیدیم وخواندیم که جواب استعلام های ایشان به جهت دو تابعیتی بودن بعضی از افراد خانواده اش و پرونده گذشته اش منفی بوده ولذا ظریف محترمانه استعفا داده! ولی نباید از پشت پرده این استعفا غافل شد این کار می تونه دقت وحساسیت زیاد نمایندگان مجلس روی بررسی و تایید وزرای پیشنهادی را تا حدی کم کند ومسیر هموارتری را برای رای آوری وزرای پیشنهادی فراهم کنه و البته بعد از گذشتن از سد مجلس، کار این تیم برای چیدن معاونتها (که اهمیتش اگر بیشتر از وزرا نباشد کمتر نیست) خیلی راحتر خواهد بود.
📙| حقوق امام سجاد(ع) ☀️ امام سجاد علیه السلام:🔻 ❇۷. آن است که با آن به آن چه بر تو روا نیست دست نبرى تا فردا به کیفر خدا، و امروز به سرزنش نکوهش گران گرفتار نشوى. دیگر آن که آن را از کارهایى که خداوند واجب کرده است بازندارى و با دست کشیدن از بسیارى از نارواها و دست زدن به بسیارى از آن چه که بر او واجب نیست عزیزش دارى. چون چنین شود خردمندى کرده اى و بزرگى دنیا و پاداش آخرت دست مى یابى. ✨ اَبر و بادُومَه و خورشید و فَلک در کارند تاتو نانی به کف آریّ وبه غفلت نخوری ✨ همه از بَهر تو سرگشته و فرمانبردار شرط انصاف نباشد که تُو فرمان نبری ✨ ✨ .ᘜ⋆⃟݊✨•✿❅⊰━━━•─ ✅ با ما همراه باشید🔻 ┏━━ °•°🍃🖤🍃°•°━━┓ https://eitaa.com/entkhabaslh ┗━━ °•°🍃🖤🍃°•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖| عزّت، به دست خداست و با گفته‌هاى اين و آن نمى‌شكند ... 🔹 إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا 🔸... به يقين عزّت، همه از آنِ خداست ... 🔸Indeed all might belongs to Allah 📗سوره یونس، آیه ۶۵ ::) سخن آنها تو را غمگین نسازد! تمام عزّت (و قدرت)، از آن خداست؛ و او شنوا و داناست! 🖇 نکته ها🔻 ▫️هدف تبليغات دشمن، تحقير دين و امّت اسلامى است، ▫️مؤمن نبايد تحت تأثير تبليغات مسموم كفّار قرار گيرد و احساس ضعف كند. ✨ .ᘜ⋆⃟݊✨•✿❅⊰━━━•─ ✅ با ما همراه باشید🔻 ┏━━ °•°🍃🖤🍃°•°━━┓ https://eitaa.com/entkhabaslh ┗━━ °•°🍃🖤🍃°•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 مرگ از شوق زیارت 🚩 لوْ يَعْلَمُ اَلنَّاسُ مَا فِي زِيَارَةِ قَبْرِ الْحُسَيْنِ عَلَيْهِ‌اَلسَّلاَمُ مِنَ الْفَضْلِ لَمَاتُوا شَوْقاً وَ تَقَطَّعَتْ أَنْفُسُهُمْ عَلَيْهِ... . 🏴 اگر مردم مى‌دانستند در زيارت مزار امام حسين عليه‌السلام چه فضيلتى است از شوق آن مى‌مردند و نفس‌هایشان از روی حسرت بند می‌آمد. 📚 كامل‌الزيارات، ج۱، ص۱۴۲.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣| . . . 🌱 🖇دختر دانشجو از استادش شهید دیالمه سوالی می‌پرسد.. شهید دیالمه سرش را پایین می‌اندازد و جواب می‌دهد..! دختر دانشجو عصبانی می‌شود و می‌گوید: مگر تو استاد ما نیستی؟! چرا نگاهم نمی‌ڪنی؟! شهید دیالمه میگه: 🔻 اگر به تو نگاه ڪنم، اونی ڪه باید نگاهم ڪنه، دیگه نگاهم نمی‌ڪنه..! 🧕 🥀 . .ᘜ⋆⃟݊✨•✿❅⊰━━━•─ 📳 کانال لبیک یا مهدی 🔻 ┏━━━━━━━━🌼🍃━┓ 🆔️ http://splus.ir/msq5tanaleaba ┗━━🌼🍃━━━━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا