آقای رئیس!
امضای شما زیر نامه علی ضیاء مبنی بر "مساعدت شود" آینده را برای فرزندان این جامعه ناامن میکند. به آینده متعهد باشید.
@eqbali62
الگوی سوم و سهم مردان
پدیده ابرزن محصول کدام الگوی خانواده است؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔹 انقلاب اسلامی طرحی را برای بازسازی نسبت زن و جامعه ارائه کرد که ما امروزه تحت عنوان «الگوی سوم» میشناسیم. این الگو اگرچه برای حیات فردی و خانوادگی زن هم سخن تازهای دارد اما وجه تمایز اصلی آن با الگوهای دیگر، عنصر «رسالت اجتماعی» زن است. طرح اجتماعی کلان انقلاب اسلامی زوجیتپایه بوده و مرد و زن را برای دخالت در مقدّرات اساسی کشور و اهتمام به امور مسلمین «مکلّف» میداند. به این جملات مقام معظم رهبری(مدظله) دقت کنید:
🔹 «اینکه میفرماید من اصبح ولایهتمّ بامور المسلمین فلیس بمسلم. مخصوص مردان نیست؛ زنان هم باید به امور مسلمانان و جامعه اسلامی و امور جهان اسلام و همه مسائلی که در دنیا میگذرد، احساس مسئولیت کنند و اهتمام نمایند؛ چون وظیفه اسلامی است.»(30/7/1376). این سخن دلالت بر اصل تکلیف اجتماعی زن و مرد به نحوی مشترک دارد. یعنی اگر برای جامعه اسلامی کاری از آنها بربیاید و امکان و ظرفیتی دارند نباید دریغ کنند وگرنه باید در محضر خداوند پاسخگو باشند.
🔹 مصادیق اهتمام به امور مسلمین فی زماننا هذا به عدد ریگهای بیابان است. فقط مسائل اجتماعی جامعه خودمان ضرورت مشارکت فعال بانوان را بلاتردید مینماید. اگرچه نقطه عزیمت حل مسائل اجتماعی خانواده است و بانوان در این عرصه نقش محوری دارند اما سطحِ مشارکت برای حل مسائل اجتماعی کشور به هیچ عنوان قابل تقلیل به خانواده نیست و حضور در ساحتِ جامعه و کنشگری فعال در میدان در بسیاری از امور ناگزیر است. میدانِ سیاست، فرهنگ، سلامت و... به مشارکتِ مستقیم بانوان نیاز مبرم دارند.
🔹 درباره اهمیت و محوریت نقش بانوان در خانواده نیز که بحثی وجود ندارد و تاکیدات فراوانی در ادبیات دینی و طرح انقلاب اسلامی برای زن در این زمینه به چشم میخورد. حال باید پرسید مشارکت فعال در عرصات مختلف جامعه در کنار نقشهای محوری بانوان در خانواده چگونه امکانپذیر است؟ تجربه تاریخی ما الگوی «ابرزن» را برای پاسخ به این مساله معرفی میکند. یعنی اگر قرار به حذف یکی به نفع دیگری نباشد، تنها گزینه جمعِ جبری خانه و جامعه با پذیرش فشارهای نقشیِ مضاعف برای زن است.
🔹 باید پرسید چرا ما در پاسخ به فراخوان انقلاب اسلامی برای اهتمام به امور جامعه تنها به این دو گزینه اکتفا کردیم؟ یعنی یا به تحریف ایده الگوی سوم به نفع منویات سنت پرداختیم و به بانوان گفتیم رسالت اجتماعی شما همان ایفای مطلوب نقشهای خانوادگی و یا در نهایت امتداد همان نقشها در موقعیتهای اجتماعی خاص مانند معلمی و پرستاری و... است و یا به زنان گفتیم فرداً وحیدا به جمع این دو عرصه مبادرت ورزند. نتیجه این شد که یا عطای مشارکت اجتماعی را به لقایش بخشیدند و یا مانند یک سوپرمن هر دو عرصه را نگهداشتند.
🔹 اما آیا گزینه دیگری برای برخورداری از ظرفیت بانوان در جامعه در عین تعهد به خانواده وجود ندارد؟ حتما وجود دارد. گزینه جایگزین، ارتقاء مسئولیتپذیری مردان در قبال خانواده است. واقعیت این است که سازمانِ خانواده در موقعیت اکنون ما تنها یک مسئول دارد و آن هم زن است. مخاطبِ نظم هنجارین خانواده در این فضا صرفاً بانوان هستند و آقایان فقط در ساحت تامین و حمایت، خود را به خانواده متعهد و مسئول میدانند. غیبت مردان در خانه واقعیتِ انکارناپذیرِ الگوی خانواده معاصر ماست.
🔹 در حالی که خانواده نیاز به دو متصدّی به نحو توامان و همافزا دارد. رسیدگی به امور خانه، تمشیّت و تربیت فرزندان، تدبیر اقتصاد و مصرف خانوار، مدیریت عواطف اعضاء و... همگی نیازمند مشارکت مسئولانه و همافزایی زن و مرد بوده و غیبت مردان و جبران افراطیِ زنان، هم کارکردهای خانواده را مختل کرده و هم زمینه محرومیت جامعه از ظرفیت بانوان را فراهم میسازد. اساسا در این حالت، خانه تبدیل به «وبال» زن میگردد و هیچ فردی در قبال وبال احساس تعهد و علاقه نخواهد داشت.
🔹 ارتقاء مسئولیتپذیری مردان نسبت به امور خانه به هیچ عنوان اقتضاء اختلاط نقشها و برهم خوردن ساختار خانواده به نفع رویکردهای فمینیستی ندارد. بلکه منجر به بازنگری در کلیشههای پوسیده و مفروضات ناکارآمد درباره جایگاه مرد در خانه و در نهایت بازسازیِ موقعیت «اقتدار» میگردد. کنشگری ضامن اقتدار و حاشیهنشینی زمینهساز انفعال مرد در مناسبات خانواده است. پدیده ابرزن تنها در غیاب مردانِ مقتدرِ موثر در خانه شکل میگیرد.
ما ناگزیر از گفتگوی با مردان درباره خانواده و زنان هستیم...
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
هدایت شده از مرکز مشاوره یارا
الحمدلله مرکز تخصصی ازدواج و خانواده یارا افتتاح شد
اینجا ایدههای جدیدی را ناظر به توانمندسازی خانواده پیگیری خواهیم کرد.
#مرکز_مشاوره_یارا
#مرکز_مشاوره
#مرکز_مشاوره_ازدواج
#مرکز_مشاوره_خانواده
#مرکز_خانواده_یارا
#مشاوره_ازدواج
#مشاوره_خانواده
#مشاوره_آنلاین
#مشاور_خانواده
لینک کانال مرکز خانواده یارا
https://eitaa.com/yarafamilycenter
هدایت شده از مرکز مشاوره یارا
افتتاحیه رسمی مرکز خانواده یارا
مرکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده یارا از روز گذشته به طور رسمی آغاز به فعالیت کرد.
مرکز خانواده یارا صبح روز یکشنبه 25 شهریورماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین متقیفر مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان، جناب آقای طوسی معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان تهران به طور رسمی افتتاح گردید. مرکز تخصصی یارا به مدیریت دکتر ابوالفضل اقبالی و مسئولیت فنی دکتر فاطمه خالقی و با همکاری هشت تن از اساتید و مشاوران متخصص در حوزههای خانواده و همسرگزینی، فعالیت خود را در منطقه 7 تهران واقع در خیابان سهروردی شروع نموده است.
راههای ارتباطی با این مرکز جهت دریافت خدمات مشاوره تخصصی به شرح زیر میباشد:
تلفن ثابت: 77918009
تلفن همراه: 09352632245
آیدی تلگرام و ایتا : @yarafcadmin
#مشاوره_پیش_از_ازدواج
#مرکز_مشاوره_یارا
#مرکز_مشاوره
#مرکز_مشاوره_ازدواج
#مرکز_مشاوره_خانواده
#مرکز_خانواده_یارا
#مشاوره_ازدواج
#مشاوره_خانواده
#مشاوره_آنلاین
#مشاور_خانواده
🌸@yarafamilycenter🌸
هدایت شده از موسسه فلسفه و عرفان نفحات
گروه علوم اجتماعی نفحات با همکاری اندیشکده زوج برگزار می کند:
نشست علمی با موضوع:
جنسیت و معرفت
با حضور:
دکتر ابوالفضل اقبالی
حجت الاسلام امین اسداله زاده
📅زمان: چهارشنبه ٢٨ شهریورماه
ساعت ١۴ تا ١۶ عصر.
🕌 مکان: موسسه آموزشی پژوهشی نفحات
#نشست_علمی
💢اندیشکده زوج
https://eitaa.com/zoujtt
💢 مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات
📌https://eitaa.com/nafahat_eri
دختران و امید اجتماعی
چگونه میتوان امید را در جامعه منتشر کرد؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔹 فردا اول مهر است و با شروع مدارس، جنب و جوش در شهر آغاز میگردد و پویایی و نشاط به خانهها راه پیدا میکند. این روزها در شهر تهران پویشی توسط سازمان زیباسازی شهرداری تحت عنوان «سلام به آینده» راه افتاده و در شبکه پویا نیز برنامهای با این عنوان در حال پخش است. در امتداد این پویش خوب و قابل ستایش، میخواهم ایدهای را ناظر به آرامش و امید اجتماعی مطرح کنم.
🔹 جامعه ایران در سالهای اخیر دستخوش تحولات اقتصادی و سیاسی متعددی بوده است که دامنه این تحولات به فضای اجتماعی کشور بسط یافته است. دشمنان کشور نیز از این بستر برای ایجاد فضای یاس و ناامیدی و گسترش ناامنی روانی استفاده کردند و زمینه ایجاد التهابات اجتماعی را در کشور فراهم نمودند. افزایش اعتراضات اجتماعی و بروز آشوبها در کشور، روند رو به تزاید مهاجرتها به خارج، تضعیف پیوندهای اجتماعی و کاهش سطح تابآوری در روابط میان افراد جامعه از نشانههای ایرانِ ملتهب است.
🔹 جامعه ایرانی امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند تجربه آرامش است. آرامش جامعه تابع عناصر مختلفی است که امید اجتماعی از جمله مهمترین آنهاست. در ادبیات علوم اجتماعی، امید به آینده یکی از مهمترین شاخصهاي کیفیت زندگی و رفـاه اجتمـاعی اسـت که رابطه تنگاتنگی با تلاش و پویایی دارد. اساسا مشارکت اجتماعی با امید محقق میشود و ناامیدی منجر به انزوای عمومی میگردد. لذا دستاورد و حاصل امید به آینده برای یک جامعه «حرکت» و محصول ناامیدی «توقف» است.
🔹 امید محصول آرمان است. جامعهای که آرمان ندارد، فاقد امید است و لذا حرکت و تکاپویی هم ندارد. در مقابل اما جامعهای که افق متعالی و آرمان واقعی دارد به آینده سلام میکند. مخاطب آرمان، نسل جوان است. ترسیم آرمان برای نسل جوان به تحقق امید اجتماعی منجر میگردد. امید اجتماعی شرایطی را وصف میکند که جوانان در حال تکاپو و حرکت هستند و در ساختن جامعه خود مشارکت میکنند.
🔹 در این میان اما نقش دختران بسیار مهمتر است. دختران پیشران حرکت جامعه هستند آنگاه که آرمان خود را زندگی میکنند. زندگی بر مدار آرمان به انتشار امید اجتماعی منجر میگردد. نظامات و سازوکارهای تربیتی ما اعم از خانواده، مدرسه و رسانه باید در جهت خلق آرمان برای دختران نوجوان و جوان گام بردارند. این سخن به معنای امتناع گفتگو با پسران درباره آرمان نیست. بلکه دلالت بر لزوم توجه ویژه به ظرفیت دختران در انتشار امید در جامعه دارد.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
هیچ نقطه امنی باقی نمانده
هیچ خط قرمزی باقی نمانده
هیچ احتمال بعیدی باقی نمانده
هیچ خبر ناگواری باقی نمانده
.
.
.
و ما در ایران نگران تلهی جنگ هستیم
به آیندگان دروغ نگویید
مردم ایران از جنگ استقبال نمیکنند.
اما تمام قد از دفاع حمایت میکنند.
@eqbali62
حکمرانی و اکسیرِ صلابت
نماز جمعه میلیونی 13 مهر چه دلالتهای برای حکمرانی فرهنگی دارد؟
دکتر ابوالفضل اقبالی مدیر اندیشکده زوج
🔹 نماز جمعه 13 مهرماه 1403 در چه شرایطی برگزار شد؟ وقتی اسماعیل هنیه نفر اول مقاومت فلسطین در تهران ترور شد مردم باور کردند که اسرائیل جنگ را جدی گرفته است. وقتی هر روز خبر ترور یکی از فرماندهان ارشد حزبالله مخابره میشد و در نهایت رهبر و مهمترین چهره حزبالله لبنان سیدحسن نصرالله به شهادت رسید، مردم نسبت به قدرت اسرائیل در تحقق اهداف خود نیز یقین حاصل کردند.
🔹 عدم پاسخ ایران به ترور هنیه، رجزهای تکراری و بیثمر فرماندهان به ترورهای پرتکرار، شبهات جدی نسبت به تجربه عینالاسد و حتی وعده صادق1 باعث شد که حتی بازار دلار نیز به ترور سیدحسن واکنش چندانی نشان ندهد. گویی کمکم فضای اجتماعی ایران به سمت تردید در قدرت و اقتدار ایران در مبارزه با اسرائیل پیش میرفت. مردم حتی در عمق وجدان خود نسبت به قدرت اسرائیل در حمله به ایران و ترور شخصیتهای مهم کشورمان نیز احساس سرخوردگی و نگرانی داشتند. این را میشد از لابلای گفتگوهای کف خیابان هم برداشت کرد.
🔹 عملیات وعده صادق2 و اعلام حضور مقام معظم رهبری(مدظله) در نماز جمعه این هفته تهران اما ورق را کاملا برگرداند. در شرایط حساس جنگی دو روایت همزمان در جامعه دست به دست شد. 1. قدرت موشکی ایران و 2. صلابت و شجاعت رهبری. دیگر جنس گفتگوها در کف خیابان و شبکههای اجتماعی متفاوت شده بود. گفتارها بوی دلگرمی، حمایت و استقبال میداد. مردم فراخوان برای حضور در مراسم رجزخوانی رهبری میدادند. برای همه این نماز جمعه چیز متفاوتی بود. استقبال میلیونی مردم از این مراسم در زیر تهدیدات واقعی رژیم صهیونیستی آشکارا حاوی یک پیام بود: مردم ایران صلابت و شجاعت را دوست دارند.
🔹 هر چقدر انفعال و ادعای بیثمر مسئولان به جامعه حس سرخوردگی و ناامیدی میدهد، در مقابل صلابت و اقتدار آنان برای جامعه محترم و مورد اقبال قرار میگیرد. اساسا رمز محبوبیت و جایگاه قهرمانی شهید عزیز ما حاج قاسم سلیمانی در همین بود. مردم شیفتهی صلابت و شجاعت او شده بودند و به وعدههای او ایمان داشتند. این الگو نه تنها درباره مقولات نظامی و امنیتی کشور، بلکه در سایر عرصههای حکمرانی اعم از اقتصاد و فرهنگ و... نیز صدق میکند.
🔹 مردم از انفعال حکمرانی خستهاند و از فقدان قدرت اتخاذ تصمیم در میان مسئولان، نگران و سرخوردهاند. آن چه در مرحله اول اهمیت قرار دارد و مردم را نسبت به حاکمیت متمایل میسازد، از بین بردن فضای ابهام و بلاتکلیفی و صراحت و قاطعیت در اتخاذ تصمیمهاست. اگرچه حتما در ادامه، اعتبار تصمیمها و برنامهها نیز به محک مردم در خواهد آمد و مردم درباره کیفیت و سازوکارها اعلام نظر میکنند. اما در گام نخست هیچ راهی به جز صراحت و صلابت در اتخاذ تصمیم و اعلام آن به جامعه در تمام عرصههای حکمرانی سراغ ندارم که به بازسازی سرمایه اجتماعی و بسیج عمومی جامعه به نفع اهداف کشور بیانجامد.
🔹 ما در حکمرانی فرهنگی خود با مسائل و چالشهای متعددی مواجه هستیم که در اکثر آنها نیز دچار لکنت زبان گفتگو با مردم و عارضهی انفعال و ابهام هستیم. گویی از تصمیمگیری هراس داریم و به جامعه در همراهی با تصمیمات خود بیاعتمادیم. غافل از اینکه ظرفیت اجتماعی تصمیمات ما پیوند وثیقی با اقتدار ما در لحظه اتخاذ تصمیم دارد. اعلامها و تکذیبها، اما و اگرها، ادعاها و سکوتها و... برای رابطه مردم و حاکمیت مهلکتر از هر سمّی است. به مردم اعتماد کنیم و صداقت و صراحت را سرلوحه حکمرانی خود در تمام عرصهها به ویژه مسائل مربوط به سیاست داخلی و فرهنگ قرار دهیم.
لینک کانال جنسیت و عدالت(دکتر ابوالفضل اقبالی)
https://eitaa.com/eqbali62
هدایت شده از پژوهشکده زن و خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهیاب
#خانواده_مقاوم
🔻بازار، علاقه دارد که عاملیت انسان کاهش پیدا کند!
🎤دکتر کمیل سوهانی
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
💻 مشاهده این برنامه در آپارات پژوهشکده زن و خانواده
📎https://www.aparat.com/v/zjn0s25
#پژوهشکده_زن_و_خانواده
🆔@wfrcacir
هدایت شده از رضا فرقانی
🔻فراخوان ثبتنام از مجموعههای مردمی فعال در عرصه خانواده (ازدواج، طلاق، جمعیت و هویت زن)
🔰 رویداد ملی جامعهپرداز
🔸رویداد مشترک وزارت ورزش و جوانان و بنیاد ملی خانواده
این رویداد با هدف آشنایی مجموعه ها با یکدیگر و تعریف عملیات های مشترک برگزار میشود.
🔸مزیت رویداد
حمایت از طرحها و عملیاتهای مشترک بین مجموعهها
🔻 ایجاد فضایی مناسب جهت آشنایی و تفاهم برای تمامی مجموعهها
🔻 آشنایی کامل مجموعهها، با هم قبل از رویداد بهصورت مجازی
🔻حمایت از طرحها و عملیاتهای مشترک بین مجموعهها
📣مهلت ثبتنام تا ۳۰ مهرماه
🔸لینک ثبت نام
🔹راه ارتباطی
🆔 @jamepardaz_admin1
( ایتا،بله،تلگرام)
📞 09941080242
#مقاله_علمی
نقد و ارزیابی عملکرد رژیم اسرائیل متعاقب عملیات طوفان الأقصی از منظر حق بر حقیقت
✍️ دکتر مریم احمدی نژاد عضو هیات علمی پژوهشکدة زنان، دانشگاه الزهراء(س)
حق بر حقیقت بهعنوان یک حق مستقل بشری میتواند بههنگام نقضهای گستردة حقوق بشری، حقوقی را جهت حمایت از قربانیان و تکالیفی را برای دولتها در جهت ارائة حقیقت ایجاد کند. عدم مصونیت و مجازات خاطیان، بازدارندگی از تکرار تخلفات بعدی، رفع نیازهای قربانیان و حفظ حقوق آنها، امتیازاتی است که به موجب حق بر حقیقت برای قربانی ایجاد میشود و از سوی دیگر، این حق تعهدات و تکالیفی را در زمینة آگاهسازی و انتشار حقایق در خصوص علل، عوامل و معرفی ناقضان قواعد حقوق بشری برای دولتها، ایجاد میکند. این تعهد در نقض های فاحش حقوق بشری، تعهدی است که علاوه بر قربانیان و خانوادههای آنها، در قبال جامعة جهانی بهعنوان یک کل ایجاد مسئولیت میکند. نوشتار حاضر با مدنظر قرار دادن اقدامات رژیم صهیونیستی در فلسطین و بالأخص در نوار غزه، به دنبال پاسخ به این پرسش است که موضوع فلسطین از منظر حق بر حقیقت چگونه ارزیابی میشود؟ ارزیابی عملکرد رژیم اسرائیل در فلسطین از منظر حق بر حقیقت گویای تخطی از حقوق فلسطینیان و حتی جامعة جهانی، نسبت به دسترسی به حقایق و انتشار اطلاعات و حفظ شواهد و دلایل موجود در خصوص نقضهای فاحش حقوق بشری ارتکابی توسط رژیم اسرائیل است.
مطالعه متن کامل مقاله:
https://jplsq.ut.ac.ir/article_99011.html
هوایش بوی باروت میدهد
زمینش جایی برای دفن ندارد
اما کودکانش لابلای قبرها بازی میکنند
و رزمندگانش با عطر و آدامس به استقبال مرکاوا میروند
آری غزه مرگ را به سخره گرفته است
@eqbali62
برای فهم این جمله باید به شرایطِ تکوین مقاومت رجوع کنیم. حدود ۷۰ سال پیش خانههای زیادی ویران شد و مردمانی آواره و از وطن خود رانده شدند. خانه و وطن تمام زندگیست.
اعتراض کردند کشته شدند. مذاکره کردند رکب خوردند. سازش کردند تحقیر شدند و
روزبهروز سرزمینشان کوچک و کوچکتر شد. از هر دری وارد شدند "زندگی" به آنها بازنگشت.
دو راه باقیمانده بود
ترک وطن(پشت کردن به زندگی)
ماندن و مبارزه کردن برای زندگی
غزه؛ واپسین تلاشهای مردمیست که به زندگی پشت نکردند و برای پس گرفتن خانه و وطن مقاومت کردند.
حال احتمالا میپرسید نسبت مقاومت با زندگی ما چیست؟
مقاومت برای ما هم آرمان و باور است هم "سیاستِ زندگی"
برای ما کاملا روشن است که توسعه و رفاه و سایر لوازم زندگی بدون قدرت و امنیت امکان تحقق به نحو پایدار نخواهند داشت و زندگی در همسایگی صهیونیسم با رویکرد سازش و صلح، به وام و قرض شبیه است!
برای ما مقاومت پول نقد است و سازش چک بیمحل!
@eqbali62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سرباز به یک "فرد" تعرض کرد و بیدرنگ سیلیِ مجازات را دریافت کرد. این زن با پوشش اروتیک(برهنگی) خود به یک "جامعه" تعرض کرد. پاسخ تعرض او با کیست؟
هدایت شده از پایگاه خبری علوم انسانی مفتاح
📍اندیشکده رهیافت با همکاری پژوهشکده کوثر دانشگاه جامع امام حسین(ع) و دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار میکند:
✅ سلسله نشستهای رهیافت علوم انسانی اسلامی
◀️ نشست بیست و هفتم: بررسی میزان و نحوه اثرگذاری شبکه های اجتماعی بر هویت جنسیتی زنان
💢 ارائهدهنده:
👤 فاطمه کریمی دردشتی
(پژوهشگر حوزه زنان و فضای مجازی)
💢 داوران:
👤 دکتر ابوالفضل اقبالی
(عضو هیئتعلمی دانشگاه الزهرا س)
👤 دکتر سجاد مهدی زاده
(عضو هیئتعلمی دانشگاه امام صادق ع)
🗓️ زمان: شنبه 19 آبان ماه 1403
⏰ ساعت: 10 الی 12
📌 مکان: دانشکدهٔ علوم اجتماعی دانشگاه تهران-طبقه 4-اتاق گروه جمعیت شناسی
🔹 برای ثبتنام جهت حضور در نشست با شماره تلفن 09302718303 تماس حاصل فرمایید.
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان
#نشست
#تهران
🔳 با #مفتاح_اندیشه همراه باشید
🆔 @meftahandishe_com