فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه خدا و انبیاء برای بررسی شخصیت علی اکبر تهرانی 🙄
@erfanhay_nozohor
💠 فرمانبری
🔹امام علی علیه السلام:
سه چيز نابود كننده اند: فرمانبرى از زنان، فرمانبرى از خشم، و فرمانبرى از شهوت.
⚜️ ثَلاثٌ مُهلِكاتٌ : طاعَةُ النِّساءِ ، و طاعَةُ الغَضَبِ ، و طاعَةُ الشَّهوَةِ
📚 غررالحکم/4665
@erfanhay_nozohor
تبلیغ یوگا؛ از ادعای ورزش تا تعادل و آرامش در صدا و سیما!
🔻یوگا دو قرن قبل از میلاد توسط فردی بنام پتنجلی در هندوستان بنیانگذاری شد. یوگا به عنوان روش پرستش خدایان هندی و با ادعای عرفان بودن، در جوامع رشد و توسعه پیدا کرده و از نظر ظاهری بازسازی شد تا این مراحل رشد و توسعه به راحتی و با نام ورزش در جوامع هموار شود.
🔻سید جلالالدین موسوینسب کتب زیادی درباره یوگا ترجمه کرده است و امروز معروف به پدر یوگای ایران است. او در کتاب گنجینه اسرار یوگا اسلام را دین ناقص میخواند و یوگا را دین کامل معرفی میکند. وی ورزش خواندن یوگا را اشتباه میداند. مروجان یوگا با الفاظ و جملات گوناگون اعلام داشتهاند که ورزش و دیگر ادعاهای مطرح شده تنها پوششی برای واقعیت یوگا میباشد.
🔻واقعیتی که این جماعت از آن سخن میگویند پرستش بتهای هندی، باور به تناسخ و نفی معاد، باور به پلورالیسم دینی، باور به شبه علم و خرافات اثبات نشدهای مانند چاکرا، نادی، کندالینی، بیداری کندالینی و... است.
🔻آنچه امروز بنام ورزش و راهکار تعادل در تبلیغات صدا و سیما معرفی و تبلیغ میشود، در آمریکا اورژانس ویژه دارد و افراد زیادی در جهان در هر روز با یوگا دچار آسیبهای جسمی گوناگون میشوند.
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
@erfanhay_nozohor
بررسی انتقادی شبکه شعور کیهانی در عرفان حلقه و مقایسه آن با رحمانیت الهی در آموزه های اسلامی.pdf
1.01M
#معرفی_مقاله | بررسی انتقادی شبکه شعور کیهانی در عرفان حلقه و مقایسه آن با رحمانیت الهی در آموزههای اسلامی
✍ سید شهابالدین عودی و مهدی فرمانیان
💠 چکیده:
🔹 ایران در دو دهه اخیر شاهد پیدایش و فعالیت برخی جریانهای شبه دینی و معنویتگرا بوده که در کانون توجه جامعهشناسان، فیلسوفان دین، روانشناسان دین، دینپژوهان و معنویت پژوهان قرار گرفتهاند. جریان معروف به «عرفان کیهانی» یا «حلقه» یکی از آنهاست.
🔸 این جریان پایههای نظری و عملی خود را بر «شبکه شعور کیهانی»، بنا کرده است. عرفان کیهانی، اگرچه با نگاهی دقیق و ژرف، چیزی جز بافتههایی ناموزون، معیوب و التقاطی از آرای مکاتب مختلف نیست؛ اما کوشیده است تا با وامگیری از ادبیات زیستبوم اسلامی و ایرانی، خود را بهعنوان مکتبی منسجم معرفتی جلوه دهد.
🔹 مهمترین روش رهبر و گردانندگان این جریان برای رسیدن به چنین هدفی، تطبیق آموزههای خود با گزارههای تثبیت شده اسلامی است. برای نمونه، رهبر این جریان در جایجای آثار خود، شبکه شعور مدعایی خود را با رحمانیت الهی منطبق دانسته است.
🔸 این پژوهش به دنبال این است تا با بررسی و مقایسه شبکه شعورِ کیهانی جریان حلقه، با رحمانیتِ الهی اسلامی، میزان تطابقپذیری مدعیات این پدیده با آموزههای اسلامی را راستیآزمایی کند.
🔹 یافتهها حاکی از این است که تصویر ارائه شده از شبکه شعور کیهانی در منابع حلقه با رحمانیت الهی منابع اسلامی همخوان نیست و حاکی از نافرجامی این جریان برای برقراری اینهمانی میان ادعاهای خود با منابع اسلامی است.
@erfanhay_nozohor
🔻ارسال انرژی از راه دور
💢 برخی از این مروجان ارسال انرژی از راه دور، بیان میکنند که صرف حضور در این کانال کافی است و حتی اگر خواب باشید این انرژی را جذب میکنید. بخشی از این ادعاها قطعاً دروغ و فریب است؛ اما باید گفت بخشی از افرادی که این ادعاها را دارند، ممکن است واقعاً بتوانند آسیبهای ماورائی بر افراد بگذارند.
💢شاهد بر آسیبزا بودن این موضوع، این است که این مروجان انرژی درمانی و پاکسازی انرژی از راه دور، در توضیحات خود، صحبت از انرژی کندالینی میکنند و مباحث مدیتیشن و کندالینی در مکتب یوگا بسیار مورد تاکید است.
✍️محمد جواد نصیری
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/45738
📎 #معنویت_نوظهور
📎 #انرژی_درمانی
🌐 معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
@erfanhay_nozohor
امام صادق علیه السلام:
🔹علَيْكُمْ بِطُولِ اَلرُّكُوعِ وَ اَلسُّجُودِ فَإِنَّ أَحَدَكُمْ إِذَا أَطَالَ اَلرُّكُوعَ وَ اَلسُّجُودَ هَتَفَ إِبْلِيسُ مِنْ خَلْفِهِ وَ قَالَ يَا وَيْلَهُ أَطَاعَ وَ عَصَيْتُ وَ سَجَدَ وَ أَبَيْتُ.
🔸بر شما باد به طولانی کردن رکوع و سجده پس چنانچه شخصی رکوع و سجدهاش را طولانی کند شیطان فریاد میزند و میگوید ای وای که این بنده اطاعت کرد و من نافرمانی کردم، این بنده سجده کرد و من سرپیچی کردم.
📚 وسائل الشیعه (باب الجهاد)
جلد ۱۵ صفحه ۲۴۵
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 از بین بردن تقیدات دینی مثل نماز در آموزههای عرفان حلقه
🎙 استاد عرب
#عرفان_حلقه
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 تروریسم مقدس اسرائیل
👤استاد محمدحسین فرجنژاد
@erfanhay_nozohor
رمان راز فرشتگان.pdf
2.5M
📗 رمان راز فرشتگان
نویسنده: استاد حمیدرضا مظاهری سیف
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆آزادی معنوی
دوره معنویت رهایی بخش
8⃣قسمت هشتم
@erfanhay_nozohor
با سلام
می خواستم لطف بفرمائید در مورد آقای مرتضی جاوید اطلاعاتی در اختیار من قرار دهید
کلیپی از ایشون دیدم در مورد نماز اول وقت که در فضای مجازی مرتب دست به دست میشه و همه هم تحسین می کنند.
می خواستم نظر شما را در مورد ایشان مخصوصا این کلیپ بدانم
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍باسلام خدمت شما مخاطب گرامی
❌جناب آقای مرتضی جاوید مباحث التقاطی مختلفی ازجمله رابطه یوگا با نماز اول وقت دارند
⚠️که متاسفانه عرفان هندوئیسم را با اسلام ناب مخلوط کرده و باعث انحراف در دین می گردد.
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
سلام و خدا قوت خدمت شما .یه کانالی هست تو تلگرام بنام مرگ هم زیباست که در اون دوره هایی برای ایموشن اسلامی پاکسازی و حصار خضری و چله نور و این جور مطالب هست میخواستم بدونم که این جور موارد مورد قبول اسلام و ائمه هست⁸
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
✍سلام
لینک کانال رو بفرستید
کارگروه مشاوره و واحد پاسخگويي سؤالات
@erfanhay_nozohor
45.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆گونه شناسی معنویت 1
دوره معنویت رهایی بخش
9⃣قسمت نهم
معرفی معنویت های انحرافی
@erfanhay_nozohor
💠 فخرفروشی
🔸رسول خدا صلی الله علیه و آله:
هر کس لباسی بپوشد و در آن اظهار بزرگى کند، خداوند او را از لب دوزخ فرو مى کشد و او همراه قارون خواهد بود.
📚 وسایل الشیعه/ج5/ص34
✍🏼 بعضی افراد شاید خودشان هم متوجه نباشند که بعضی از کارهایشان برای جلب توجه و فخر فروشی است. مثل خرید کالایی که همه خوششان بیاید، یا رنگی خاص که چشم همه را بگیرد.
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش صبحگاهی 🌺 🍃 🌺
خدایا 🙏
دراین صبح مبارکــــــــَ 🌺 🍃
دستی به زندگی همه عزيزانم بکش
الهی 🙏
کانون
خانواده دوستانم گرم باشه 🙏
ازصداقت 🌺🍃
پاکی🌺🍃
درستی 🌺🍃
محبت وصمیمیت 🌺🍃
آمیـــن🙏
به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚
و خاندان پاک و مطهرش 🌸
@erfanhay_nozohor
35.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆معرفی معنویت حقیقی
دوره معنویت رهایی بخش
0⃣1⃣ قسمت دهم
گونه شناسی معنویت 2
@erfanhay_nozohor
🏠اسکان رایگان در مشهد
قرارگاه هم محله امام رضا علیه السلام
0513201204024 ساعته پاسخگو هستند جهت اسکان رایگان در مساجد و حسینیه ها در مشهد @e_arbaeen به خانواده بزرگ اربعینیها بپیوندیم 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓روش كسب #عشق_الهی:
✳️ شكوفاسازي استعداد زيبانگری معنوی
نکات تکمیلی:
🔺ز زیبایی رهی جو سوی معشوق
🔸 امام علی (ع) می فرماید: إن الله جميل يحب الجمال
«خداوند زیباست و زیبایی را دوست دارد» (کافی، ج6، ص 438)
✅طبق این روایت اگر بخواهیم محبوب خدا شویم باید به زیباییهای باطنی و معنوی مزین شویم
🔹بالاترین زیباییها در خداوند و اولیای برجسته اوست اما درک آنها در گرو فرا رفتن از زیبایی های ظاهری به باطنی، اخلاقی و معنوی، سپس کشف آنها در خدا و انسانهای متعالی و تأمل در آنهاست.
حماسه عاشورا مملو از زیباییهای معنوی است
یک نمونه آن سخن حضرت زینب (س) است که فرمود: ما رأیت الا جمیلا (یعنی جز زیبایی ندیدم)
🌹عشق با زیبایی پیوند دارد، لذا با کشف زیباییهای الهی می توان عاشق خدا شد..
🔹 رادیو معارف برنامه: راه بهشت
🎤 ابوالفضل ساجدی
@erfanhay_nozohor
#کارما⚡️
🔹کارما یا کرمه یکی از باورهای ادیان شرقی است. بر اساس این اعتقاد اعمال خوب و بد انسان نتیجه ای دارد که او را به زندگی بعدی در این دنیا می کشاند. باور به کارما با اعتقاد به تناسخ درهم تنیده اند. تناسخ یعنی هر کس پس از مرگ دوباره متولد می شود و با جسمی تازه و هویتی دیگر به این جهان می آید تا نتیجه اعمالش را ببیند.
🔸اعمال و نیت های خوب موجب می شود که فرد در زندگی بعد سالم، زیبا و در خانواده ای مرفه و جامعه ای پیشرفته به دنیا بیاید. در مقابل اعمال و نیت های بد، موجب می شود که فرد در شرایط دردناکی به دنیا بیاید، تا مجازات شود. حتی ممکن است انسان بدکار در زندگی بعدی به صورت حیوانات در آید تا بیشتر رنج بکشد.
🔹 وابستگی نداشتن به زندگی موجب می شود که اعمال ما هیچ کارمایی تولید نکند و فرد به طور کلی از چرخۀ زاد و مرگ (تناسخ) رها شود. بسیاری از فلسفه های شرقی بر اساس رسیدن به رهایی (موکشا) پایه گذاری شده اند. آنها می کوشند به نوعی زندگی بی تعلق دست یابند، تا از این طریق دیگر به این دنیا نیایند و بتوانند به جهان های بالاتر راه یابند.
🔸اعتقاد به کارما و تناسخ برای نظام سرمایه داری غرب بسیار جذاب بوده است. هم از این رو به ترویج آن در جهان دامن زده اند. زیرا بر اساس این اعتقاد مردمی که در کشورهای پیشرفته به دنیا می آیند و یا در خانواده های ثروتمند متولد می شوند و به طور کلی افراد ثروتمند و مرفه در واقع انسان های پاکی بوده اند که در زندگی قبلی بسیار خوب زیسته اند و در این دوره از زندگی پاداش نیکی های شان را دریافت می کنند.
🔹 در مقابل مردمی که در کشورهای فقیر و خانواده های محروم به دنیا می آیند و به طور کلی مردمان بی چاره و ضعیف در حال تجربۀ مجازات بدی های شان در زندگی گذشته هستند.
🔸بنابراین هرچه تبعیض و اختلاف طبقاتی در جامعه دیده می شود، کاملا عادلانه است و هیچ ظلمی در کار نیست. افرادی که از تبعیض و فقر رنج می برند، بهتر است که به فکر رهایی خودشان باشند و به جای مبارزه با ثروتمندان و طبقۀ مرفه جامعه، باید بکوشند تا وابستگی ها به زندگی دنیوی را کاهش دهند و به رهایی برسند.
🔹هم از این رو موضوع کارما در عرفان های کاذب نقش پررنگی پیدا کرده است. نظام سلطه می خواهد مردم را با اعتقاداتی نظیر کارما و تناسخ آشنا کند و مفاهیم ارزشمند خودسازی، وارستگی، عرفان و معنویت را بر شالوده ای سلطه پذیرانه تعریف کند. با وجود چنین باورهایی اقشار خودشان را عامل تبعیض و فقر می دانند و افراد ثروتمند را شایستۀ تقدیس می پندارند.
🔸 کارما با عنوان قانون بازتاب، بومرنگ یا عکس العمل امروزه در جامعه ما شیوع پیدا کرده است. البته بعضی از افراد برای اینکه تعارض میان این باور با اعتقادات مذهبی را از بین ببرند، می گویند همه اعمال در همین زندگی نتیجه و بازتابی خواهد داشت و موضوع تولدها و زندگی های دوباره را مطرح نمی کنند. آنها می خواهند رابطۀ کارما و تناسخ را نادیده بگیرند و به این ترتیب موانع ترویج عرفان کاذب و معنویت سلطه پذیرانه را از میان بردارند.
🔹بی تردید یکی از فرصت هایی که خداوند عادل و حکیم برای دیدن نتایج اعمال قرار داده، همین زندگی دنیاست. اما این تمام واقعیت نیست و بسیاری از افراد ممکن است در این زندگی فرصتی برای دیدن پاداش یا مجازات اعمال شان نداشته باشند. بر پایۀ باورهای دینی معاد مهمترین موقعیت برای پاداش و مجازات اعمال است و پاداش و مجازات آن جهان با نتایج دنیوی اعمال قابل مقایسه نیست.
@erfanhay_nozohor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرافات
دست کشیدن به پولهای نو برای آرامش
پول مقدس است ...
#تحمیق_جامعه
#قانون_جذب
🔴 پایگاه تخصصی نقد و بررسی معنویت های نوظهور
◀️ سراب معنویت @sarabemanaviat
@erfanhay_nozohor