eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
📚چند نکته از یک کتاب 🔶 اینکه شما حاضرید برای چه چیزی بجنگید، تعیین می‌کند که شما چه کسی خواهید بود. 🔷 مشکلات ما، شادی‌های ما را می‌آفرینند و در کنارش، مشکلات کمی بهتر و کمی ارتقایافته‌تر نیز ایجاد می‌کنند. 🔶 من در زندگی‌ام به افراد و موضوعات زیادی اهمیت می‌دهم. همچنین افراد و موضوعات زیادی هم هستند که به آن‌ها اهمیت نمی‌دهم. آن چیزهایی که به آن‌ها اهمیت نمی‌دهم به وجود آورنده تفاوت‌های من با دیگران در زندگی‌ام هستند. 🔷 کلید زندگی خوب، این نیست که به چیزهای بیشتر و بیشتری اهمیت دهید؛ بلکه باید به چیزهای کمتری اهمیت بدهید و تنها چیزهایی را مدنظر قرار دهید که حقیقی، فوری و مهم هستند. کتاب: هنر ظریف بی خیالی ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ «بی‌خیالی» هنر ظریفی است که در آن نسبت به اموری که اهمیت زیادی ندارند، حتی اگر به علتی ما را به خود مشغول کرده باشند، بی خیال‌تر شده و وقت و توان خود را برای امور پر اهمیت‌تر مبذول می‌کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 در زمین دیگران خانه مکن... 🔸 من مسئول چه چیزهایی نیستم؟ عقاید دیگران افکار دیگران حرف‌های دیگران اشتباهات دیگران برداشت‌های دیگران رفتارهای دیگران نتایج کارهای دیگران 🔹من مسئول چه چیزهایی هستم؟ افکارم عقایدم حرف‌هایم رفتارهایم واکنش‌هایم تلاش‌هایم اشتباهاتم معمولا نگران کدام یک از موارد بالا هستیم؟ @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
💢 در زمین دیگران خانه مکن... 🔸 من مسئول چه چیزهایی نیستم؟ عقاید دیگران افکار دیگران حرف‌های دیگران
با این وصف، امر به معروف و نهی از منکر چه می‌شود؟ به زودی در این زمینه می نویسیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
💢 در زمین دیگران خانه مکن... 🔸 من مسئول چه چیزهایی نیستم؟ عقاید دیگران افکار دیگران حرف‌های دیگران
نکات در مورد مسئولیت خود و دیگران... الف) منظور از مسئول بودن این نیست که خود را سرزنش کنیم و احساس گناه داشته باشیم؛ بلکه این معنا است که خود را مسئول زندگی، افکار، رفتار و اقدامات خود بدانیم. در عین حال منظور این نیست که انسان هرگز قربانی تصادفات ناخواسته و یا اقدامات ناشایست دیگران نمی‌شود، و یا هر کسی مسئول تمام اتفاقات زندگی خود به شمار می‌رود. انسان در حد محدودی قدرت دارد و در هر صورت بخشی از اتفاقات زندگی از حوزه قدرت و اختیار او خارج می‌شود. در آیه کریمه ۱۶۴ سوره مبارکه انعام می فرماید: « وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ » و هیچ گنه‌کاری گناه دیگری را متحمّل نمی‌شود. این نکته مهمی که همواره باید به خاطر داشته باشیم. ب) بخشی از اعمال انسان در زندگی و احوال دیگران موثر است، و نمی‌تواند ادعا کند که زندگی و اقدامات شخصی او به دیگران ربط ندارد! همه در مقابل این اقدامات خود مسئول هستیم و باید مسئولیت اجتماعی اقدامات خود را بپذیریم. امر به معروف و نهی از منکر نیز از جمله اقدامات شخصی هر فرد است، که در حوزه مسئولیت اجتماعی باید با روشی موثر دیگران را به خوبی دعوت کند و از بدی بازدارد. ج) با در نظر گرفتن هر دو جنبه فوق، گاهی ما به جای تمرکز بر اقدامات خود، تمایل داریم دغدغه افکار و اعمال دیگران را داشته باشیم و برای اینکه دیگری چه فکر می‌کند و...رنج‌هایی متحمل می‌شویم؛ در حالی که مسیر اصلاح و تغییر از خود ما آغاز می‌شود. در نتیجه انسان در مسیر مسئولیت‌پذیری از اصلاح خود شروع، و برای اصلاح جامعه و دیگران به قدر توان خود تلاش می‌کند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ نمایش یا سازندگی...؟ گاهی من در مقام نمایش هستم و گاهی در مقام سازندگی . در هنگام نمایش و ریاء ناچار عیب‌ها را بزک می‌کنم و از کمبودها چشم می‌پوشم و چشم ها را می‌پوشانم. ولی در مقام ساختن و پروراندن ، عیب‌ها را بیشتر و بزرگ‌تر می‌کنم تا خوب‌تر ببینم‌شان . میکرب‌ها را در زیر ذره بین می‌گذارند تا بزرگ‌تر و مشخص‌تر شوند و طرز کارشان و راه خنثی کردنشان بدست بیاید .‌ وقتی می‌خواهی ماشین قراضه‌ات را بفروشی ، هیچ دوست نداری که خریداری زیر جُلش را بالا بیاورد؛ ولی آنجا که می‌خواهی سفر دور و دراز و پر ارزشی را شروع کنی، هی خودت را به این طرف و آن طرف می‌زنی تا چیزی از چشم نیفتد و عیبی باقی نماند . آنها که در صدد خودفروشی نیستند و در مقام خودسازی بر آمده اند ، این‌ها نقد و نمایاندن‌ها را هدیه می‌دانند . این‌ها که برای خود طرحی دارند و با خود کاری را شروع کرده‌اند و تولدی را آغاز نموده‌اند ، عیب‌گویی‌ها ، برایشان ارمغان است که امام می‌فرمود: رحم الله من أهدى إلى عيوبی... درود بر آن کس که عیب هایم را به من هدیه داد... 📚کتاب روش نقد ، ج ۱ ، مرحوم استاد علی صفایی حائری @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا