زینب عسکری:
#توئیت
▫️دشمن هست یا نیست؟ هست
منتظر فرصت هست یا نیست؟ هست
جمعیت، یکی از مؤلفههای قدرت هست یا نیست؟ هست
در جمعیت سالمند، قدرت دفاع هست یا نیست؟ نیست
جعمیت سالمند برای دشمن، فرصت مناسبی هست یا نیست؟ هست
سالمند شدن ایران نزدیک هست یا نیست؟هست
اگر سالمند شدیم فرصت جبران هست یا نیست؟ نیست
▫️حالا فهمیدی چرا برژینسکی مغز متفکر سیاست خارجه آمریکا میگوید:
از فکرکردن به حمله پیشدستانه علیه تأسیسات هستهای ایران دوری کنید و گفتگوها با تهران را حفظ کنید. بالاتر از همه بازی طولانی مدتی را انجام دهید؛ چون زمان، آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران، به نفع نظام کنونی نیست
▫️وقتی دشمن دندان تیز کرده برای همه ما (تأکید میکنم همه ما)، تو بگو آیا فرصتی برای بهانه آوردن و تقصیر را گردن این و آن انداختن و از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردن هست یا نیست؟ نیست.
▫️شاید هنوز دشمنیِ دشمن را باور نکردهایم و شاید هم بروز دشمنی او را در اندازه یک سیلی و شاید توسری فرض کردهایم. تردید نباید کرد که اگر فکری برای فرزندآوری و جوانی جمعیت نکنیم، دشمن بر این جامعه مسلط خواهد شد
حرف من در ۱۳ آبان ومبارزه با استکبار این بود
✍️ میثم مطیعی
#جمعیت_مولفه_قدرت
#فرزندآوری
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
کانال«دوتا کافی نیست»
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📹 انشاءالله نمیذاریم این بلا رو سر انقلاب خمینی بیارن...
🇮🇷 @faannoos
🔰 سخنی بر کارنامه صد روزه
👈 نقطه مثبت دولت و شخص آقای رئیسی سفرهای استانی است.سفرهایی که سالهاست مردم ندیدهاند و رئیسجمهور فقط از خانه یا از پشت مانیتور با مردم حرف میزد. این چیز ارزشمندی است.
🔔 اما این سفرها باید نتیجهای هم داشته باشد. من ندیدم و نشنیدم که مسئولان رده بالای دولت نگران از دست رفتن سفره مردم شده باشند؛ نه مردم شمال شهرنشین که همه چیز دارند و مشکلشان رفع چربی شکمهایشان است، اما دولت قبل سفرههای مردم را نابود کرد و خط فقر را چندین میلیون تومان افزایش داد.
❓دولت جدید برای برگرداندن حداقلی از آذوقه بر سر سفرههای مردم چه کرده است؟ برای کاهش این اجارهخانههایی که سر به فلک زده و خانوادههای آبرودار را هم مستأصل کرده چه تصمیمی گرفته؟
📌 زمان جنگ دستکم با شیوه کالابرگ؛ گوشت، برنج، روغن و آذوقه مردم تأمین میشد. همین الان لبنانی که به خاطر ما زیر تحریم آمریکاست، برای کاستن از فشارهایی که مردم متحمل میشوند اجارهخانهها را از هزار دلار به ۲۰۰دلار کاهش داد. پس میشود چنین کارهایی کرد که متأسفانه تصمیم و نتیجهای از این تصمیمها در زندگی مردم تا حالا مشاهده نشده است.
🌐 نادر طالب زاده
🇮🇷 @faannoos
🔴رشد و ریشه
🖊احمدحسین شریفی
به میزانی که «رشد» میکنیم،
باید «ریشه»های خود را نیز «عمق» دهیم.
وگرنه برای «سقوط» نیاز به طوفان نیست؛
با اندک بادی فرو خواهیم ریخت.
#اخلاق
@Ahmadhoseinsharifi
@faannoos
🔰 شاکله فرهنگ نیازمند نظم و محتوای انقلابی است
🔻 رهبر انقلاب: شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همهی بخشهای گستردهی آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است. این یگانه وسیلهی مصونسازی فرهنگ عمومی کشور در برابر هجوم فرهنگی و رسانهئی برنامهریزی شدهی بیگانگان بدخواه است.
🇮🇷 @faannoos
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
@faannoos
📚 لوح | صدقه کتاب
🔻رهبر انقلاب: «اگر کتابخوانى فرهنگ رایج شد و در بین مردم ما جا افتاد، آنوقت کسانى پیدا میشوند که «صدقهى کتاب» درست میکنند که الان نیست. شما ببینید چقدر روضهخوانى میشود! چقدر احسان میشود! چقدر به ایتام کمک میشود! چقدر پول و جنس و پارچه و چیزهاى دیگر داده میشود! آیا به همین نسبت، کتاب هم داده میشود؟! به همین نسبت پول براى چاپ کتاب داده میشود؟! خیلى کم. خب، شما که روشنفکرید و به اهمّیّت این کار آگاهید، این را ترویج کنید.» ۱۳۷۴/۲/۱۸
🇮🇷 @faannoos
📖 لوح | کتابخوانی؛ عادت به کتاب
🔻رهبر انقلاب: «به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ ... وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتما بخشی از آن روزها را به کتاب خواندن اختصاص دهند.» ۱۳۷۲/۲/۲۱
🇮🇷 @faannoos
📖 گزیده بیانات |چگونه به کتابخوانی عادت کنیم؟
👈🏼 توصیههای رهبر انقلاب در مورد کتابخوانی
1️⃣ نیمساعتها!
کتابخوانی را باید جزو عادات خودمان قرار دهیم. به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند. یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند. در تابستانها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند. کتابهایی را معیّن کنند، بخوانند و تمام کنند. افرادی که کار روزانه دارند مثلاً کارمند اداری، کارگر، کاسب و یا کشاورز هستند وقتی به خانه میآیند، بخشی از زمان را گرچه نیمساعت برای کتاب خواندن بگذارند.
▫️چقدر کتابها را در همین نیمساعتها میشود خواند! بنده دورههای بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصلههای ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خواندهام. پشت این کتابها را هم یادداشت میکنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همینطور در این فاصلههای کوتاه ده دقیقهای خواندهام. بسیاری از افراد را هم میشناسم که این گونهاند. ۱۳۷۲/۲/۲۱
2️⃣ پیش از خواب!
در منزل خود من، همهی افراد، بدون استثنا، هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد. خود من هم همینطورم. نه اینکه وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه میکنم، تا خوابم میآید، کتاب را میگذارم و میخوابم. همهی افراد خانهی ما، وقتی میخواهند بخوابند حتماً یک کتاب کنار دستشان است. من فکر میکنم که همهی خانوادههای ایرانی باید اینگونه باشند. توقع من، این است. باید پدرها و مادرها، بچهها را از اول با کتاب، محشور و مأنوس کنند. حتی بچههای کوچک باید با کتاب انس پیدا کنند. ۱۳۷۴/۲/۲۶
3️⃣ فرصتهای اندک
من میخواهم خواهشی از مردم بکنم و آن این است: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند. کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند. وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند.
▫️بنده خودم چند جلد قطور از یک عنوان کتاب را در اتوبوس خواندم! قضیه مربوط به قبل از انقلاب است که چند روزی برای انجام کاری از مشهد به تهران آمده بودم... وضعیت و فضای اتوبوسهای آن روزگار برای ما خیلی آزار دهنده بود و نمیتوانستیم تحمل کنیم. دلم میخواست سرم پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتی بهترین کار بود. ساعتی را که به این حالت میگذراندم احساس نمیکردم ضایع میشود. آن وقتها تقریباً یکساعت طول میکشید تا آدم با اتوبوس از جایی به جای دیگر میرفت. بعضی وقتها این جابجایی کمتر یا بیشتر هم طول میکشید. بههرحال چنین یکساعتهایی را احساس نمیکردم که ضایع میشود؛ چون کتاب میخواندم. ۱۳۷۵/۲/۲۲
4️⃣ بهجای آگهی تلویزیونی
گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد. یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دار؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟ یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۱۳۷۵/۲/۲۲
🇮🇷 @faannoos
﷽؛
🌐روحانیت، عامل صلاحها و فسادها 158
" پایبندی به جامعیت اسلام"
امام خامنهای (روحی فداه) :
🔹اعتدال را رعایت کنید.
اعتدال یعنی در هیچ جهت دچار افراط نشوید.
بعضی از منبرها دچار افراط می شوند.
حالا یا از طرف جهات اخلاقی یا در طرف جهات سیاسی؛ فرقی نمیکند.
🔹علی أیّ حال افراط، مذموم است و مستحسن نیست.
البتّه مردم به اخلاقیات خیلی احتیاج دارند. ما احتیاج به یک انقلاب اخلاقی داریم.
اما اینطور نباید که ما وقتی اخلاق میگوییم، یا حدیث میخوانیم، به کلّی از مسائل روز، مسائل انقلاب، مسائل جهان، مسائل زندگی برکنار باشیم.
🔹همانطور که عرض کردم، بعضی منبر میروند؛ امّا وقتی انسان پای منبرشان مینشیند، گویی در این کشور انقلابی رخ نداده؛… این از آن طرف افراط است. در جهت سیاسی هم افراط خطاست. بعضی از منبر و سخنرانی خود، همه مطلب را -من البَدو الی ختم-مصرف به امور سیاسی می کنند و یک کلمه اخلاق و نصیحت و تهذیب و احکام در گفتارشان نیست!
🗓۱۳۶۹/۱/۴
•● بیانِ معارف انقلاب اسلامی ●•
@andishe_emam @faannoos
گشت ارشاد مسئولین چه شد؟
🔴 برای #شایستهسالاری چه طرحی و برنامهای داریم؟
🔹یکی از دوستان ما چند روز پیش برای یک پُستی معرفی شده. بنده خدا ناراحت بود از اینکه ظاهراً برای گرفتن سِمَت، به او گفتند باید خدمتِ فلان نماینده و بهمان شخصیت بروی و دم آنها را ببینی. یکی و دوتا هم نه! چند نفر را باید زیارت کنی.
🔸متاسفانه این روند سالهاست بر کشور حاکم شده.بیش از ۹۰درصد مناصب فقط با لابی و پپیگیری و رایزنی خود فرد، مشخص میشوند! نه اینکه دنبال افراد بروند و به آنان اصرار کنند که بیا و فلان مسئولیت را بگیر! خیر، افراد خود باید پیگیری کنند، اصطلاحاً خودشان را عرضه کنند، لابی و رایزنی کنند.
🔹دنیای برخی از ما حزب اللهی ها دنیای فانتزی است. یکی از این فانتزی ها، نگاه به عزل و نصب های درون وزارتخانه ها و دستگاه ها و نهادهاست. فکر می کنیم عمده عزل و نصب ها طبق یک مکانیزم صحیح و عادلانه انجام می شود و افراد صالح برای سمت ها بکارگیری می شوند.
🔸چرا اینگونه شده؟ ساختار گزینش مدیر در کشور معیوب و فاسد است و با بکارگیری چند مدیر خوب هم اصلاح نمیشود. باید برای اصلاح این ساختار، طرح مدونی را ارائه کرد. روند بکارگیری مدیران باید تغییر کند. تفکیک قوا بصورت جدی دنبال شود و دخالت نمایندگان باید به حداقل برسد و ...
🔹باید برای بکارگیری افراد در سمتهای وزیر، معاونین وزرا،مدیرکلها، مدیران سازمانها و ادارات و.. ملاک ومعیار تعیین کرد. تعیین ملاک و معیار و تغییر ساختار #گزینش_مدیر میتواند به تقویت #شایستهسالاری کمک کند. درحال حاضر قبیلهگرایی سیاسی وقومیتی و طایفهای ملاک اصلی انتصابات است.
🔸تنها با ریل گذاری و تدوین یک طرح جامع و کامل و تحقق شفافیت است که می توان این فاجعه و بحران را مدیریت کرد. تا این مسئله اصلاح نشود کار به دست افراد متخصص و متعهد و شایسته نمی افتد. دولت یا مجلس شورای اسلامی می توانند با تدوین طرح مشخصی این مسئله را مدیریت کنند.
داود مدرسی یان
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📹آیتالله شهید مطهری(رحمةالله علیه)؛
🔹ریشه انحراف،
منبری های قالتاق پرور هستند!
🔸محبّت امامان، شیعیان را درمقابل خداوند گستاخ کرده است!
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📹 استاد رحیمپور ازغدی:
🔹یک تشیع قلابی ساختهاند!
🔸اسلام را خلاصه کردهاند در عزاداری و جشن و زیارت و کاری به #سخنان_اهلبیت ندارند!
🇮🇷 @faannoos
فانوس (سید احمد هاشمی)
🔰 سخنرانی استاد حجت الاسلام دکتر سید احمد هاشمی در مهرماه ۱۴۰۰، با محوریت مطالعه کتاب " دو امام مج
2 Emame Mojahed(2)- 1400-07-12_1.mp3
44.51M
🔰 سخنرانی استاد حجت الاسلام دکتر سید احمد هاشمی در مهرماه ۱۴۰۰، با محوریت مطالعه کتاب
" دو امام مجاهد " ( دو گفتار اول کتاب: صلح امام حسن مجتبی علیه السلام ) - ۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
❓ راه رسیدن به مدینه فاضله (آرمان شهر) چیست؟
❓ علت اصلی شکست در کارهای جمعی و تشکیلاتی چیست؟
❓ راه حل کسب موفقیت در کارهای جمعی و تشکیلاتی چیست؟
#دو_امام_مجاهد
#امام_خامنهای
#صلح_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
#راه_رسیدن_به_مدینه_فاضله (آرمان شهر)
#مدینه_فاضله
#آرمان_شهر
#علت_اصلی_شکست_در_کارهای_جمعی_و_تشکیلاتی
#راه_حل_کسب_موفقیت_در_کارهای_جمعی_و_تشکیلاتی
#کتاب
#کتابخوانی
#نهضت_کتابخوانی
#استاد_هاشمی
#استاد_حوزه_و_دانشگاه
#استاد_طرح_ولایت_کشوری
#مهرماه_۱۴۰۰
#نشر_حداکثری
#کانال_فانوس
🇮🇷 @faannoos
🔰 غفلت مقدّمه غارت است
👈🏼 ملتی که از توانایی خود غافل شد،به آسانی غارت میشود
🔻رهبر انقلاب: یک بخش مهمّ جنگنرم استعمارگران، این است که هر ملّتی را که دارای استعدادی است از استعدادِ خودش غافل کنند؛ اینقدر بگویند نمیتوانی که باورش بشود نمیتوانم. وقتی این شد، غارت آن ملّت آسان میشود. غفلت و غارت مکمّلِ هم هستند؛ غفلت مقدّمهی غارت است. ۱۴۰۰/۸/۲۶
#دیدار_نخبگان
🇮🇷 @faannoos
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فوری 🔴 بسیار مهم 🔴 حیاتی 🔴
🔹جنگی که اهمیتش کمتر از جنگ اقتصادی نیست.
#اضطراب
#یأس
#ناامیدی
#ویروس_بدبینی
🇮🇷 @faannoos
🔻 تضعیف نظام حرام عینی است
📌 اين نظام، نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمیگردد، اگر معاذالله كوچكترين آسيبی ببيند تمام لعنتهای گذشته دامنگير ما میشود، اين امانت الهی است، بر همه ما واجب عينی است كه اين نظام را حفظ كنيم، كاری كه باعث تضعيف اين نظام است، باعث تفرقه است، باعث نفاقافكنی میشود، باعث طمع بيگانه است، اين كار حرام عينی است، اين چنين نيست كه اگر كسی دارای رهبر خوب بود بگويد كشور حفظ میشود، رهبر اگر علی بن ابیطالب «عليه السلام» هم باشد مادامی كه مردم عاقل نباشند كشور به مشكل برمیخورد، داشتن رهبر خوب نيمی از قضيه است، پس مبادا بگوييم ما يك رهبر خوب داريم و همين كفايت میكند.》
(آيتاللهالعظمی جوادی آملی)
🇮🇷 @faannoos
✅ دوگانه واکسن ستیزی و دگم اندیشی
✍️محمدرضا باقرزاده
اساسا وقتی نظام سیاسی در تصمیم کارشناسی به نظر کارشناسان معتبر عمل کرد و تصمیم گرفت دیگر کارشناسان باید نظر کارشناسی خود را از مجاری کارشناسی اعمال کنند و عقلا و شرعا و قانونا حق ندارند در اجراي تصمیمات نظام اخلال کنند. ممکن است در عالم ثبوت حق با آنها هم باشد اما ضرر خدشه دار شدن تصمیمات نظام سیاسی خصوصا نظام ولایی بسیار بیشتر از ضررهای احتمالی دیگر است.
اما نکته این است که از این مطلب مسلم گاهی نتایج نادرست گرفته می شود. مثلا گاهی نتیجه گرفته می شود که پس طب الف غلط است و طب ب درست است. فلان طبیب مصیب است و فلان طبیب مخطی. تصمیمات نهاد کارشناسی صددرصد درست است و هر اعتراضی به این تصمیمات صد درصد غلط است. این نتیجه گیری های غلط جامعه علمی را به سمت نوعی دگماتیسم سوق می دهد که در شان اصحاب دانش نیست. مهم این است که ظرفیت جامعه را به گونه ای ارتقا بدهیم که بر فرض احتمال درصدی از خطا اطاعت پذیر باشند نه بر فرض معصوم پنداری یک نهاد کارشناسی. بر این اساس هم باید به نظرهای مخالف به دیده احترام نگریست و هم حساب اخلال کنندگان را از صاحب نظران بصیر و فهیم جدا کرد و هم فضا را برای استماع دیدگاههای مخالف باز کرد تا بهانه به دست نظام ستیزان و آنارشیستها داده نشود. این درسی است که امیر مؤمنان به ما دادند که در عین جنگ با خوارج فرمودند کلمه حقی است که می گویند اما نتیجه و مقصد باطلی است آنچه در پشت این حق گویی نهفته است.
@MohamadRezaBagherzadeh @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه به اصطلاح مخالفان واکسن مدعی ولایت مداری 👆👆👆
🇮🇷 @faannoos
🔰 اطلاعنگاشت | ۶ ماموریت فرمانده
🔺 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار بسیجیان در تاریخ ۹۸/۹/۶ توصیههای مهمی را به آحاد بسیجی بیان کردند که پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اطلاع نگاشت، این موارد را مرور میکند.
🗓 بازنشر به مناسبت #هفته_بسیج
ا🛑کاش مسئولین سپاه و سازمان بسیج گزارشی از عملکرد خودشون تو این دو سال جهت عمل به این فرامین می دادند مشاهدات میدانی که چیز خاصی نشون نمیده.
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️📹آیتالله شهید مطهری(رحمةالله علیه)؛
🔹ریشه انحراف،
منبری های قالتاق پرور هستند!
🔸محبّت امامان، شیعیان را درمقابل خداوند گستاخ کرده است!
🇮🇷 @faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1_1139691938.mp3
2.12M
⭕️🎙علامه مصباح یزدی (رحمةالله علیه) :
🔹ما معتقدیم در این عصر،
#ولی_فقیه نسبت به
#ولی_عصر حکم #مسلم نسبت به #سیدالشهدا را دارد؛
که اطاعت از او در واقع اطاعت از امام حسین است و این معنای #کل_یوم_عاشورا است…
#ولایتمداری
#راه_نجات
🇮🇷 @faannoos
🔰صرف خواندن آیه و روایت کارى از پیش نمىبرد
🔸اسلام داراى بهترین قوانین است. باید از مرحله شعار پا را فراتر بگذاریم و آنها را به دنیا عرضه کنیم. باید نظام سیاسى اسلام را بشناسیم و افرادى را تربیت کنیم که بتوانند به سؤالات پاسخ دهند و نخواسته باشند با پاسخهاى بى مورد خود سر دیگران را گرم کنند بلکه واقعاً فهمیده باشند که نظام سیاسى اسلام چیست، از کجا نشأت مى گیرد و بر چه اصولى استوار است.
🔹صرف خواندن آیه و روایت کارى از پیش نمى برد. اگر ما فقط بگوییم: «أَطیعُوا اللّهَ و أَطیعُوا الرَّسولَ و اُولِى الأمرِ مِنْكُم» و به امامت ائمه اثنى عشر و غیبت امام زمان(علیه السلام) و مقبوله عمربن حنظله و توقیع شریف: «...فَارجِعوُا فیها اِلى رُواةِ أَحادِیثِنا...» استناد کنیم کافى نیست. ولایت فقیه ابعاد وسیعى دارد که باید همه آنها را در نظر گرفت و سؤالات متعدّد مردم را در همه زمینه ها پاسخ گفت.
مباحثی درباره حوزه صفحه ٢٨
🔺به مناسبت ۱ آذر، سالگرد تنظیم و تصویب اساسنامه شورای عالی حوزههای علمیه (۱۳۷۴)
@mesbahyazdi_ir @faannoos
🔺حسین شریعتمداری به سید ابراهیم رئیسی: مدیران دولت قبل را اخراج کنید/ با اقدامات پلشت مشکل آفرین میشوند
🔸حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:در حالی که بیش از سه ماه از شروع به کار دولت انقلابی و مردمی جناب رئیسی میگذرد، کار بررسی صلاحیت برخی از مدیرانی که در دولت قبل به بدنه قوه اجرائیه تزریق (بخوانید تحمیل) شدهاند و از شایستگی لازم برای حضور در مسئولیتهای حساس برخوردار نیستند، صورت نپذیرفته است.
🔹بدیهی است که دولت از مدیران و مسئولان شایسته فراوانی برخوردار است و تعداد نالایقها اندک و کمشمارند ولی همین تعداد اندک با اقدامات پلشت خود، از یک سو برای ملت و دولت مشکل میآفرینند و از سوی دیگر به موقعیت و شخصیت مدیران لایق فراوانی که ساختار اصلی دولت را تشکیل دادهاند، لطمه میزنند
🔸حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان «انگور را دانه دانه میخورند!» نوشت:
🔸🔹۱- شخصی را حکایت کردهاند که سبدی از انگور پیش روی نهاده و به خوردن مشغول بود. او برخلاف معمول، انگور را با خوشه به دهان میکشید و در یک چشم بر هم زدن میبلعید و چوب خالی از دانههای انگور را بیرون آورده و به این سوی و آن سوی پرتاب میکرد. عابری با مشاهده این حالت به او گفت؛ عموجان! انگور را دانه دانه میخورند، نه خوشه، خوشه!. و یارو درحالی که به خوردن مشغول بود، در پاسخ گفت؛ آنکه دانه دانه میخورند بادمجان است، نه انگور!.
🔹🔸۲- دیروز فیشهای حقوقی کارکنان شرکت دولتی پتروشیمی امیرکبیر منتشر شد. حالا نیمنگاهی به سه نمونه از میزان حقوقهای ماهیانه سه تن از مدیران این شرکت بیندازید.
🔸« ف - ر»، مدیر مالی ۲۱۵ میلیون تومان. « ع - ج»، مدیر منابع انسانی ۱۲۵ میلیون تومان و « ح - الف» رئیسحراست (کسی که وظیفهاش گزارش پلشتیها به مقامات مسئول است) ۸۴ میلیون تومان ...
🔸🔹۳- همه ساله بیش از ۷۰ درصد بودجه کل کشور به شرکتهای دولتی (از جمله شرکت یاد شده) اختصاص داده میشود (سال گذشته ۷۵ درصد بودجه و امسال اگرچه هنوز رقم رسمی اعلام نشده است ولی گفته میشود که درصد آن افزایش هم یافته است).
🔹بر اساس آمار موجود از ۳۹۸ شرکت دولتی، ۳۲۳ شرکت زیانده هستند و سؤال این است که هفتاد و چند درصد بودجه کشور که از سفره تودههای مردم برداشته میشود، به حلقوم چه کسانی ریخته میشود؟! بدیهی است که شرکتهای کارآمد و مدیران لایق بیرون از این دایرهاند.
🔹🔸۴- همان دیروز، یکی از کانالهای خبری نزدیک به دولت خبر داد که آقای رئیسی، رئیسجمهور محترم کشورمان بلافاصله بعد از انتشار خبر حقوقهای نجومی مورد اشاره، دستور برکناری مدیران شرکت یاد شده را صادر کردهاند. اقدامی درخور تقدیر که از جناب رئیسی غیر از این هم انتظار نرفته و نمیرود. ولی این اقدام اگرچه شایسته تحسین است ولی کامل نیست و به دو اقدام بسیار ضروری و حیاتی دیگر نیاز دارد.
♦️اول؛ اینکه مدیران حرامخوار برای مجازات به قوه قضائیه معرفی شوند.
♦️دوم؛ در حالی که بیش از سه ماه از شروع به کار دولت انقلابی و مردمی جناب رئیسی میگذرد، کار بررسی صلاحیت برخی از مدیرانی که در دولت قبل به بدنه قوه اجرائیه تزریق (بخوانید تحمیل) شدهاند و از شایستگی لازم برای حضور در مسئولیتهای حساس برخوردار نیستند، صورت نپذیرفته است.
🔸بدیهی است که دولت از مدیران و مسئولان شایسته فراوانی برخوردار است و تعداد نالایقها اندک و کمشمارند ولی همین تعداد اندک با اقدامات پلشت خود، از یک سو برای ملت و دولت مشکل میآفرینند و از سوی دیگر به موقعیت و شخصیت مدیران لایق فراوانی که ساختار اصلی دولت را تشکیل دادهاند، لطمه میزنند.
🇮🇷 @faannoos
24.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیانات مقام معظم رهبری:
شرح حدیثی از امام باقر علیهالسلام
"سه چیز است که جزو تکالیف بسیار مهم و دشوار مومن است..."
🇮🇷 @faannoos
2 Emame Mojahed(3)- 1400-07-13_1.mp3
47.56M
🔰 سخنرانی استاد حجت الاسلام دکتر سید احمد هاشمی در مهرماه ۱۴۰۰، با محوریت مطالعه کتاب
" دو امام مجاهد " ( دو گفتار اول کتاب: صلح امام حسن مجتبی علیه السلام ) - ۳ -۱۴۰۰/۰۷/۱۳
❓ راه رسیدن به سعادت چیست؟
❓ علت اصلی اوضاع فعلی جامعه چیست؟
❓ واکسن بزنیم یا نزنیم؟
#دو_امام_مجاهد
#امام_خامنهای
#صلح_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
#راه_رسیدن_به_سعادت
#علت_اصلی_اوضاع_فعلی_جامعه
#کرونا
#واکسن
#واکسن_بزنیم_یا_نزنیم_؟
#کتاب
#کتابخوانی
#نهضت_کتابخوانی
#استاد_هاشمی
#استاد_حوزه_و_دانشگاه
#استاد_طرح_ولایت_کشوری
#مهرماه_۱۴۰۰
#نشر_حداکثری
#کانال_فانوس
🇮🇷 @faannoos
📸#عکس_نوشت| اولین ویژگی بسیج
اولین ویژگی #بسیج ، «حرکت» است... کسانی که در جامعه هیچ تحرّک و رشد و اثری ندارند، تحت تأثیر عوامل خارجی به سرعت تحلیل میروند و ممکن است به عناصری زیانبار بدل شوند؛ همانند مردابهای گندیدهای که محل رشد میکروبها و موجب پیدایش امراضاند
نگاهی گذرا به بسیج و بسیجی صفحه ۱۵ و ۱۸
@mesbahyazdi_ir @faannoos