🔴 درباره حقوق کارگران....
صنف پزشکان و خدمات پزشکی نیازی به چانهزنی ندارند اصلاً. دو ماه قبل از آغاز سال، افزایش ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی را تصویب کرده و منتظر تصویب و ابلاغ دولت میمانند. امّا کارگران باید کارزار راه بیندازند، دلخوش به حقخواهی چند دانشجو باشند، بدون حقّ رأی با وزیر چانهزنی کنند و...
👤محمدزاده
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
چرا انقدر تلاش میکنند دستمزد کارگران را سرکوب کنند؟
چون میخواهند طلای پنهان اقتصاد (زنان) را استخراج کنند
انقدر دستمزدها را سرکوب میکنند که حقوق یک نفر کفاف مخارج زندگی را نمیدهد، درنتیجه زنان مجبور میشوند از خانهها خارج و به کارخانهها بروند و پا به پای مردان کار کنند تا حداقل نیازهایشان تامین شود
🖋 حسن عباسی
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید آمریکا چی به سر تیک تاک آورده 😳
به نظرم باید مدیران فضای مجازیمونو از آمریکا وارد کنیم 😐 چون اون غیرتی که اونها روی فضای مجازیشون دارن برخی مسئولین ما ندارند!!
✅ با #سعیدیسم
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻خواهر محترم شهید سیدحمیدرضا ساداتیفر:
متأسفانه ما خیلی انتظار داشتیم از آقای رئیسی
آقای اژهای چرا فقط صحبت میکنه و عملی ما نمیبینیم؟ از چی میترسند؟!
آقایان مسئول
از #جیغ سلیطهها نترسید
از #بغض خانواده شهدا بترسید...
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
📃 بیانیه عالمانه و حماسی آیت الله سید محمد نجفی یزدی در خصوص ماجرای درمانگاه قم
🔸 چرا برای اجرای حکم اسلام و حفاظت از اسلام و انقلاب از دشمنان خائن واهمه داریم و از حوادث تلخ رخ داده برای تحریک و تاثیرگذاری بر مردم در اجرای احکام الهی استفاده نمیکنیم؟ راه درست مقابله با تهاجم گسترده فرهنگی دشمنان اسلام و انقلاب در این جنگ نرم همانند جنگ سخت در مقاومت است نه تسلیم و نشان دادن ضعف و سستی، وَ ما ضَعُفُوا وَ مَا اسْتَکانُوا وَ اللهُ یُحِبُّ الصَّابِرِینَ و باید بدانیم همانگونه که رهبری معظم فرموده اند هزینه تسلیم به مراتب سنگین تر از هزینه مقاومت است.
🔸 چقدر باید رهبر فرزانه و معظم انقلاب فریاد برآورد تا دولتمردان ما و مسئولینِ فرهنگ جامعه از خواب گران برخیزند و جلوی این تهاجم گسترده دشمن و جبهه باز و بیدفاع را بگیرند.
متن کامل بیانیه
🔹بخش اول
🔹بخش دوم
🔹بخش سوم
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
حتما تصاویر تکان دهنده از سوءتغذیه کودکان غزه و قتل عام آنها در اثر قحطی را دیده اید، اگر ندیده اید این عکس یک فقط یک نمونه است.
برای رساندن غذا به این کودکان مظلوم که عمدتا هم در شمال غزه هستند، گروه های مردمی مختلفی در حال جمع آوری پول هستند تا با رساندن آن به دست مردم غزه، به تدریج بتوانند مواد غذایی لازم را تهیه کنند.
یکی از راه های مطمئن برای کمک، واریز پول به حساب بنیاد مردمی تحول اجتماعی است که شماره کارت و شبای آن در پوستر مشخص است. دوستان مطمئنی هستند که سالهاست میشناسم شان و با خیال راحت میتوانید کمک کنید.
اگر هم توانایی کمک مالی ولو به مقدار کم را ندارید، لطفا در انتشار این مطلب کمک کنید تا به گوش دیگران برسد و در ثواب این کار شریک شوید.
@Sabeti ✅
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
⭕️بازخوانی جملات مهم رهبر معظم انقلاب در سالی که گذشت
🔹در آستانهی فرارسیدن سال نو مهمترین جملات حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۴۰۲ مرور میشود:
🔸امیدآفرینی، خودفریبی نیست. (۱۴۰۲/۰۱/۰۱)
🔹مهمترین مشکل ما «دولتی بودن اقتصاد» است. (۱۴۰۲/۰۱/۰۱)
🔸آن چیزی که قطعاً رشد تولید را به وجود میآورد، حضور مردم در تولید است. (۱۴۰۲/۰۱/۱۵)
🔹همه ظرفیتها و امکانات و منابع کشور باید در خدمت مهار تورم و رشد تولید قرار بگیرد. (۱۴۰۲/۰۱/۱۵)
🔸کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است. (۱۴۰۲/۰۱/۱۵)
🔹راهبرد دشمن این است که ما به خودمان بدبین بشویم. (۱۴۰۲/۰۱/۲۹)
🔸مسئلهی فلسطین یک مسئلهی صرفاً اسلامی نیست، یک مسئلهی انسانی است. (۱۴۰۲/۰۲/۰۲)
🔹ستون فقرات اقتصاد کشور «تولید» است؛ ستون فقرات تولید هم کارگر است. (۱۴۰۲/۰۲/۰۹)
🔸من تأکید میکنم که برای کودکان، برای نوجوانان، هر چه میتوانند کتاب تهیّه کنند و ما را از کتابهای بیگانه بینیاز کنند. (۱۴۰۲/۰۲/۲۴)
🔹شهیدان در یکی از حسّاسترین مقاطع تاریخ کشور، سرنوشت کشور را عوض کردند. (۱۴۰۲/۰۴/۰۴)
🔸امروز سپاه بزرگترین سازمان ضدّ تروریستی در دنیا است. (۱۴۰۲/۰۵/۲۶)
🔹به قلّهها نزدیک شدهایم، نباید خسته بشویم. (۱۴۰۲/۰۵/۲۶)
🔸یکی از مهمترین شاخصهای خنثی کردن تحریمها یقیناً این است که تورّم را کاهش بدهید؛ یعنی تلاش بشود بر روی کاهش رشد تورّم. (۱۴۰۲/۰۶/۰۸)
🔹فلسطین امروز، مسئلهی اوّل دنیای اسلام است. (۱۴۰۲/۰۷/۱۱)
🔸در عملیات طوفان الأقصی رژیم غاصب صهیونیستی، هم از لحاظ نظامی، هم اطّلاعاتی، یک شکست غیر قابل ترمیم خورده است. (۱۴۰۲/۰۷/۱۸)
🔹در قضیّه بعد از عملیات طوفان الأقصی ، آمریکا شریک جرم قطعی جنایتکاران است. (۱۴۰۲/۰۸/۰۳)
🔸دنیای آینده دنیای فلسطین است.(۱۴۰۲/۰۸/۰۳)
🔹میدان، میدانِ غزه و اسرائیل نیست، میدانِ حق و باطل است. میدان، میدانِ استکبار و ایمان است. (۱۴۰۲/۰۸/۱۰)
🔸«مرگ بر آمریکا» صرفاً یک شعار نیست، این یک خطّمشی است. (۱۴۰۲/۰۸/۱۰)
🔹رژیم صهیونیستی در حادثهی «طوفان الاقصیٰ» ضربهفنّی شد. (۱۴۰۲/۰۹/۰۱)
🔸نگذارید جوششِ خونِ شهیدان فروبنشیند. (۱۴۰۲/۰۹/۱۵)
🔹در حادثه طوفان الاقصی آبروی آمریکا رفت، نقاب از چهرهی تمدّن غربی افتاد. (۱۴۰۲/۱۰/۰۲)
🔸«مادری» مهمترین نقش در عالم خلقت و در عالم وجود مادّی انسان است. (۱۴۰۲/۱۰/۰۶)
🔹بزرگترین کسی که «جهاد تبیین» کرد امام راحل بود. (۱۴۰۲/۱۰/۱۳)
🔸آنچه میتواند راههای دشوار را بپیماید و کشور را به اوج و قلّه برساند، نیروی انسانی توانا و نخبه است. (۱۴۰۲/۱۱/۱۰)
🔹شتابدهنده حرکت های اجتماعی آن چیزی است که ما به آن میگوییم «خواص»؛ خواصّ جامعه. (۱۴۰۲/۱۱/۱۶)
🔸دنیای اسلام، به لطف الهی، نابودی غدّهی سرطانی صهیونیستی را به چشم مشاهده خواهد کرد. (۱۴۰۲/۱۲/۰۳)
🔹قرآن رَبیعُ القُلوب؛ بهار دلها است. (۱۴۰۲/۱۲/۰۳)
🔸حضور مردم در صحنه، پای صندوق رأی نشانهی حضور ملّت در صحنههای مهمّ ادارهی کشور است؛ این برای کشور ثروت بزرگی است. (۱۴۰۲/۱۲/۰۹)
🔹ملّت ایران با حضور در انتخابات، هم یک وظیفهی اجتماعی و تمدّنی و هم یک جهاد انجام دادند. (۱۴۰۲/۱۲/۱۵)
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 سال نو بر همه اعضای محترم کانال «فانوس» و خانواده عزیز آنها مبارک باد.🌹
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
🟣اندر حکایت مظلومیت خدیجه کبری و زنان نمونه تاریخ ادیان در فرهنگ ایران
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸بدون تردید، یکی از عوامل رواج بیعفتی و بیحیایی و برهنگی در میان برخی از زنان و دختران سرزمین ما فرهنگسازی غلط و سراسر اشتباه رسانههای رسمی جمهوری اسلامی از جایگاه زن در جامعه بوده است. نمایش مکرر فیلمهای شرقی و غربی با محوریت زنان، نقش بسیار مخربی در حیازدایی و عفتسوزی در میان زنان جامعه ایران داشته است.
🔹ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به جای نمایش مکرر و خستهکننده فیلمهایی مثل افسانه دونگی، جواهری در قصر، اوکنیو و دهها فیلم و سریال شرقی و غربی دیگر که مستقیم و غیرمستقیم زنان برهنه و هرزه شرقی و غربی را به عنوان الگوهای دختران و زنان جامعه اسلامی معرفی میکنند، درباره زندگی دهها و صدها زن برتر در تاریخ ادیان فیلمسازی میکردند.
🔻ای کاش مراکز فیلمسازی ما این لیاقت ومعرفت و شایستگی را پیدا میکردند که زندگی سراسر طهارت و عفت و تجارت و کار و مدیریت و حضور اجتماعی عفیفانه حضرت خدیجه کبری را به تصویر بکشند.
🔸ای کاش هنرمند و فیلمنامهنویسی این شایستگی را پیدا میکرد که زندگی عالمانه، عفیفانه و مجاهدانه زینب کبری(س) را به تصویر درآورد و این الگوی شایسته را به جامعه زنان و دختران اسلامی معرفی میکرد.
🔻ای کاش صدا و سیمای جمهوری اسلامی و بخشهای خصوصی فیلم و سریال، درباره زندگی سراسر معرفت و بردباری و زیرکی و فطانت و درایت و سیاست حضرت آسیه (همسر فرعون مصر) فیلم میساخت و مکرر در مکرر برای زنان و دختران جامعه اسلامی به نمایش میگذاشت.
🔹ای کاش از زندگی عالمانه و فقیهانه حمیده همسر امام صادق و مادر امام کاظم علیهما السلام فیلمی میساختند و جایگاه علمی و عملی و روش تربیتی و همسرداری و خانهداری آن بانوی مکرمه اسلام را به زنان و دختران ما معرفی میکرد.
🔸ای کاش هنرمندان ما میتوانستند زندگی تکتم بانو یا نجمه، همسر امام کاظم علیهما السلام را در قالب فیلمهای هنری به نمایش بگذارند. تا زنان و دختران ما میدیدند که یک دختر جوان چگونه در دستگاه معرفتی و تربیتی امام صادق و امام کاظم به یک بانوی عارف و فاضل دوران خودش تبدیل میشود.
🔻ای کاش هنرمندان ما میتوانستند درباره زندگی عروس دیگر امام صادق، سیده نفیسه، همسر اسحاق مؤتمن فیلم میساختند. زن فاضلهای که در دستگاه فکری امام صادق پرورش یافت. حافظ قرآن و از محدثان و فقیهان مورد اعتماد آن دوران بود. زنی که در احکام قضایی مورد مشورت برخی از قضات بزرگ آن دوران بود. زنی که هم «مدرس حدیث» بود و هم «مصحح حدیث». زنی که امام محمد شافعی بنیانگذار مذهب شافعیه در مباحث فقهی از او نظر میخواست و حتی وصیت کرده بود که بعد از مرگش حتیالامکان سیده نفیسه نیز در نماز او شرکت کند و چون در آن زمان سیده نفیسه به دلیل ضعف جسمانی قادر بر حضور در نماز میت امام شافعی نبود، جنازه وی را به منزل سیده نفیسه آوردند. افزون بر اینها، در مسائل عرفانی و معنوی نیز مورد مراجعه عارفان و زاهدان بزرگی چون ذوالنون مصری و بشر حافی بوده است.
🔹ای کاش و ای کاش صدا و سیمای ما و مراکز هنری ما این توان و فهم و درک را داشتند که زندگی سراسر مجاهدت و معرفت و سیاست و حضور اجتماعی حضرت معصومه سلام الله علیها را به تصویر بکشند. زنی که امام صادق سالها پیش از تولدش درباره جایگاه معنوی و ملکوتی او چنین فرمود: «مَنْ زَارَهَا وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ».
♦️افزون بر اینها در دوران انقلاب اسلامی فراوان بوده و هستند زنان وارسته و شایستهای که زندگیشان پر از شجاعت و معرفت و شعور و شور و حماسه بوده و هست. حقیقتاً زندگی برخی از مادران شهدا و تعداد فراوانی از همسران شهدا آنقدر زیبا و دلنشین و جذاب است که ظرفیت ساخت مجموعههای تلویزیونی صد قسمتی را دارد.
🔻اگر این زنان معرفی میشدند، محال بود پارهای از دختران و زنان این سرزمین بیعفتی و بیحیایی اختیار کرده و برهنگی را مصداق آزادی و پیشرفت بپندارند.
#زن
#عفت
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
⭕️ هجرت یا مهاجرت؟
🔹این روزها از مهاجرت برخی پزشکان به خارج از کشور فراوان گفته می شود و این که کسی قدر آنها را نمی داند و در فلان کشور به آنها ماهانه یک میلیارد تومان حقوق می دهند و...
🔹 اما نشنیده و ندیده ایم کسی از پزشکانی که «هجرت» می کنند صحبتی کند و بنویسد!
پزشکانی که در بالاترین سطح علمی و مهارتی (در مقاطع تخصص و فوق تخصص) قرار دارند اما داوطلبانه در تعطیلات نوروز و تابستان و هر فرصت مناسب دیگر به مناطق محروم مرزی هجرت می کنند،
به رایگان و درنهایت احترام بیماران این مناطق را معالجه کرده و حتی هزینه های دارو و آزمایش آنها را می پردازند،
با کمترین امکانات موجود در این مناطق، عملهای جراحی دشوار را انجام می دهند و جز رضایت خدا و انجام وظیفه شرعی و اخلاقی هدفی را دنبال نمی کنند!
🔹 و باز هم ندیدیم و نشنیدیم کسی از پزشکان متخصص و با تجربه ای بگوید و بنویسد که ۷ سال داوطلبانه در سوریه مسئولیت مداوای مجروحان را در کمترین فاصله با محورهای عملیاتی بر عهده گرفته و در این مسیر بارها جان و سلامتی خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
🔹 در این میان از پزشکان پژوهشگر و دانشمندی که در جستجوی داروها و روشهای درمانی جدیدند و در این مسیر انواع دشواریها را به جان خریده و زندگی راحت و لذتها را فدای هدف متعالی خود کرده و می کنند هم در فضای ولنگار مجازی ،خبری نیست!
🔹فضای ولنگار مجازی فقط پزشکانی که برای پول و راحتی بیشتر، مهاجرت می کنند را به عنوان افرادی برجسته که جامعه و حکومت قدر آنان را نمی داند، معرفی می کند و از طبیبانی که قهرمان عرصه انسانیت و شرافت اند حرفی به میان نیاورده و نخواهد آورد!
🔹مرهم درد مردم، پزشکانی اند که گرفتن زیر میزی را حرام می دانند و دانش و تجربه ای را که با سرمایه جامعه به دست آورده اند متعلق به مردم آن جامعه می دانند و همیشه خود را مدیون وطنی می دانند که آنها را پرورده و به انسانهایی متعالی و مفید تبدیل کرده است!
▪️اما اکثر آنها که بی اعتنا به درد مردم، و برای پول بیشتر مهاجرت می کنند در زمان بودنشان هم خود را مدیون مردم نمی دانستند و خدماتشان را با مقیاس پول می سنجیدند!
شاید این افراد پول بیشتری بدست بیاورند اما آرامش ،راحتی وجدان و دنیا و آخرت را باهم از دست خواهند داد !
@pas_kouchehaie_enghelab
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1711002887050351983
🗒 در برابر خط «امید»، چه مفاهیمی از سوی نیروهای سیاسی و روشنفکری دگراندیش شنیدایم؟! فروپاشی اجتماعی، جامعهی قطبیشده، افول دینداری، گسست نسلی، زوال رقابت سیاسی، انسداد مردمسالاری، سیاستزدایی، فساد ساختاری، بحران حکمرانی، سایهی جنگ، حاکمیت یکدست، غلبهی اقلیت، تضاد دولت و ملت، قهر با جهان و ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
📖تفسیر شعار سال از دیدگاه مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم سال ۱۴۰۲:
🔖این درس البتّه درس امیرالمؤمنین است.
من یک عبارتی را یادداشت کردهام از امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام)؛ ماها روی این جملات نهجالبلاغه خیلی باید تکیه کنیم، از نهجالبلاغه خیلی باید یاد بگیریم.
این در فرمان امام به مالک اشتر است که بهغلط به آن میگویند «عهدنامه»؛ عهدنامه نیست، فرمان حکومتی است؛ فرمان امام به مالک اشتر است.
در آنجا خیلی حرف هست؛ یک دریا مروارید در این فرمان امام وجود دارد، یک تکّهاش این است که فرمود: وَ اِنَّما عِمادُ الدّینِ وَ جِماعُ المُسلِمینَ وَ العُدَّةُ لِلاَعداءِ العامَّةُ مِنَ الاُمَّة.
«عِمادُ الدّین» یعنی تکیهگاه دین.
شما جامعهی اسلامی هستید؛ امیرالمؤمنین [این را] به ملّت خودش میفرماید، خطاب به ما هم هست.
🔖خیلی خب، جامعهی اسلامی هستید، تکیهگاه اسلامتان امّتند، بدنهی مردمند.
«جِماعُ المُسلِمین» یعنی آن بدنهی اصلی جامعه، بدنهی اصلی این اجتماع مسلمانی.
وَ العُدَّةُ لِلاَعداء؛
«عُدَّة» یعنی ذخیرهی روز مبادا؛
آن چیزی که نگه میداریم برای روز مبادا. وَ العُدَّةُ لِلاَعداء؛
این ذخیرهی در مقابل دشمن، چه کسانی هستند؟
اَلعامَّةُ مِنَ الاُمَّة؛ یعنی تودهی مردم.
🔖من یک وقتی چند سال قبل از این، یک تکّههایی از این نامه را برای مسئولین مطرح کردم که آنجا حضرت مقایسه میکند بین خاصّه و عامّه؛
«خاصّه» یعنی نورچشمیها،
«عامّه» یعنی تودهی مردم.
🔖بیانات عجیبی دربارهی خاصّه ذکر میکند، بیانات عجیبی دربارهی عامّه ــ تودهی مردم ــ ذکر میکند.
تکیهی حضرت به این است که به تودهی مردم تکیه کنید.
وقتی یک رئیسجمهوری با تودهی مردم اُنس میگیرد، حرف میزند، کار میکند، میرود در دل مردم، یک عدّهای از آنجا بلند میشوند میگویند «این پوپولیسم است»! اهانت میکنند.
نه، این مردمداری است؛ این نشان گرفتن نقطهی اصلی است.
تودهی مردم همهکارهاند.
البتّه کیفیّت کار کردن با تودهی مردم یک هنر بزرگی است؛ آن به جای خود محفوظ.
🔖خب، یک نکتهی اساسی در اینجا وجود دارد؛ این حضور مردمی در صحنه و در وسط میدان که عرض کردیم، یک نکتهی اساسی در کنارش هست؛ آن نکته چیست؟
آن، این است که کشاندن مردم به صحنهی مبارزه باید با جهتدهی دقیق و با #توانبخشی_معرفتی باشد. من چند روز قبل هم یک صحبتی اینجا کردم، همین نکته را گفتم.
یعنی همانطوری که موشکهای شما نقطهزنند و دقیقند ــ این است که طرف مقابل را عاجز میکند؛ دقیق نقطه را انتخاب میکنند، از فاصلهی هزارکیلومتری یا هزاروپانصدکیلومتری یک نقطه را میزنند ــ شما [هم] که وسط میدان ایستادهاید و مردم را دعوت میکنید، هدفتان باید مشخّص باشد، دقیق باشد.
🔖امام هدف را مشخّص کرد: برداشتن رژیم وابستهی فاسد پادشاهی، ایجاد حاکمیّت اسلامی؛ هدف مشخّص شد.
ما امروز اگر مردم را به وسط میدان دعوت میکنیم، هدف چیست؟
این باید مشخّص بشود.
هدفهای دست دوّم، هدفهای فرعی، مورد توجّه نیست.
🔖هدف عبارت است از حاکمیّت اسلام، عزّت ملّی، صلاح کامل ملّت ایران، اعتلای ملّت ایران و مقابلهی با استکبار؛ هدف اینها است.
البتّه اینها تعبیرات کلّی است، امّا معانی روشن و مشخّصی دارد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻معلوم است وقتی لشکریان اسلام جهاد را فراموش کنند و بسان دنیا طلبان به دنبال جیفه متعفن دنیا باشد، باید مایک پمپئو به همراه سربازان اسرائیلی چنین برقصد و به ریش تان بخندد.
#جهاد_عزت
#مردان_میدان
#نامردان_میدان
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
🔴توییت الکساندر دوگین - مشاور پوتین واندیشمند و استراتژیست برجسته روسی :
🔹یمن چهره و حیثیت تمام تمدن اسلامی را
حفظ می کند.
🔸آنها آماده قربانی شدن هستند.
نگرش شیعه ی خالص این است:
برای حقیقت رنج بکشید و رنج بکشید.
این قانون است.
#یمن_عزت_اسلام
#مردان_میدان
#غزه
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
• در ماه مبارک رمضان اگر دعای ابوحمزه و جوشن کبیر نخواندید و ختم قرآن نکردید ؛ اشکالی ندارد و مورد اخذ و عقاب خدا قرار نمی گیرید.
• آنچه لازم و واجب است ؛ پاک نگه داشتن چشم و گوش و زبان و شکم و دامن است. اگر این چنین شدیم ؛ به طور حتم مشمول لطف خدا می شویم وگرنه ساعت ها دعای ابوحمزه و جوشن کبیر خواندن و دنبالش چشم و گوش و زبان و ... را آلوده به گناهان نمودن ؛ نتیجه ای جز عقاب خدا نخواهد داشت.
※ آیت الله ضیاءآبادی
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
🟢لزوم طراحی سازوکار مشارکت مردم در حکمرانی
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر حکیم انقلاب سیزده سال پیش (۲۰ مهر ۱۳۹۰) در اجتماع بزرگ مردم کرمانشاه فرمودند:
«هر جایی که ناکامی هست، به خاطر این است که ما نتوانستیم حضور مردم را در آن عرصه تأمین کنیم»
این یک حقیقت دینی و الهی است که از سوی رهبر فرزانه انقلاب بیان شده است. مردمیسازی از اصول فلسفه اجتماعی و نظام حکمرانی و تربیتی همه پیامبران الهی است. از مهمترین فلسفههای بعثت پیامبران این بوده است که خود مردم برای اقامه عدل و قسط برخیزند: «لیقوم الناس بالقسط».
یک نظام اسلامی اصیل و راستین نظامی مردمی است. برخلاف تصور برخی از سطحینگران، مردمیبودن انقلاب و مردمسالاری دینی منحصر به انتخاب مستقیم یا غیرمستقیم مسؤولان ارشد نظام توسط مردم نیست.
در جمهوری اسلامی سازوکار انتخابات مردمی به زیبایی و با دقت طراحی و تدوین و اجرا شده و دهها بار کارآمدی و موفقیت و سلامت خود را نیز نشان داده است. اما مع الاسف سازوکار روشنی برای نقشآفرینی مردم در لایههای مختلف حکمرانی، اعم از لایههای «تصمیمسازی»، «تصمیمگیری»، «اجرا» و «نظارت» تدوین و طراحی نشده است. و این مهمترین عامل ناکامیها و ناکارآمدیها در بخشهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی است.
باید سازوکار نقشآفرینی مردم در حکمرانی و مدیریت جامعه بر اساس اندیشه اسلامی تدوین شود. این مطالبهای است که یک سال و نیم قبل (در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۱) رهبر معظم انقلاب از دولت مردمی آیتالله رئیسی داشتهاند:
«تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد»
#مردم
#اقتصاد
#حکمرانی
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش جالب بیبیسی از قدرتنمایی حوثیهای یمن در برابر آمریکا:
حوثیهای یمن بزرگترین تهدید علیه نیروی دریایی آمریکا در سالهای اخیر بودهاند!
این همه قدرت نظامی آمریکا و ناو با ابهت "آیزنهاور" نه تنها حوثیهای یمن را شکست نداده بلکه هنوز نتوانسته مانع حملات آنها شود!
افسر نیروی دریایی آمریکا:
وضعیت خیلی خطرناکی است که بعد از جنگ جهانی سابقه نداشته و شدیدترینها علیه آمریکاست! موشکهای بالستیک، موشکهای ضد کشتی کروز، حالا هم پهپاد و شهپاد و زیردریاییهای بدون سرنشین!
🔵#نبرد_آخر
#مردان_میدان
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
✅👈 لجام نفس سرکش
🎤👈 آیت الله حسن زاده آملی
💠 بزرگترین چیزی که نفس سرکش را به زانو در میآورد روزه است. اگر ۱۲۴ هزار پیغمبر را جلوی نفس سرکش انسان سر ببری و به او بگویی حالا دیگر از من دست بردار و مرا رهایم کن و دیگر با وسوسه های شیطانی خود، مرا گرفتار نکن، قانع نمیشود. اما اگر روزه بگیری، نفسی این چنین سرکش، لجام میخورد.
📚 انسان کامل، ص۶۶
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ پشت پرده هنجارشکنی ها و بی حجابیهای برنامه ریزی شده در ایران.
قابل توجه آنان که از سیاستگزاری در برابر سیاستگزاری دشمن غافل اند.
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
«وَمَا أَرْسَلْنَا فِي قَرْيَةٍ مِنْ نَبِيٍّ إِلَّا أَخَذْنَا أَهْلَهَا بِالْبَأْسَاءِ وَالضَّرَّاءِ لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ» (اعراف، ۹۴)
ترجمه: به هر شهری پیامبری فرستادیم، بیاستثنا، به او نسبت دروغ دادند و در نتیجه، مردمش را گرفتار رنج و سختی کردیم تا بهخود بیایند و به درگاه ما گریهزاری کنند!
🕋#معارف_قرآن | اولین اقدام بعد از سختیها
🔸اولین وظیفه ما در برابر سختی هایی که برای ما پیش می آید این است که دستمان را به طرف خدا دراز کنیم: «لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ؛ تا (به درگاه ما) تضرع و زاری کنند». ما هرچه داریم از خداست؛ هیچ قدرتی در مقابل قدرت خدا توان مقاومت ندارد.
🔸اگر او اراده کند ما پیروز بشویم، حتما پیروز خواهیم شد؛ ولو با همهی ضعف و ناتوانیمان. پس این را فراموش نکنیم که در هنگام سختیها، اول برویم در خانهی خدا.
۱۳۹۸/۱۰/۰۹
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
#منتشر_شد. ♨️
💫 کتاب #متولدشو، شماره (۱) از مجموعه کتابهای آموزشی #فانوس💡
🔥اثری تازه و متفاوت از #اندیشکده_ققنوس_انقلاب
🖊 به قلم حجتالاسلام دکتر سید احمد هاشمی
💎 کتابی برای پاسخ عقلانی به شبهات و سوالات بنیادین و #توان_بخشی_معرفتی #نوجوانان و عموم مردم به ویژه مجاهدان عرصه #جهاد_تبیین اعم از معلمان و فعالان فرهنگی و دانش آموزی در کوتاهترین زمان
✅ چاپ رقعی در ۱۸۶ صفحه با ۲۰ درصد تخفیف #فقط ۱۰۰ هزار تومان
🔴 جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید مجازی کتاب به حساب کاربری زیر پیام دهید👇
📲 @Mesbahevelayat
و یا با این شماره تماس بگیرید 👇
09108442419💠 اندیشکده ققنوس انقلاب 🇮🇷 Eitaa.com/Ghoghnous_enghelab
🟢نقش عقل و دین در کنشهای اجتماعی در روایتی از امام حسن مجتبی (ع)
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸#امام_حسن مجتبی علیه السلام در دو جمله کوتاه رابطه علیّ و معلولی میان «عقلانیت و ادب» و «دیانت و حیاء» را به زیبایی بیان میکند:
یک. «لَا أَدَبَ لِمَنْ لَا عَقْلَ لَهُ؛ کسی که عقل نداشته باشد، ادب ندارد.»
این سخن بدان معناست که برای سنجش میزان برخورداری افراد و جوامع از #عقلانیت، میتوان به سنجش میزان #ادب (رفتاری و گفتاری و نوشتاری و ...) آنان پرداخت. به تعبیر دیگر، برای ترویج ادب و اصلاح ادب و آداب اجتماعی باید عقلانیت را تقویت کرد.
دو. «وَ لَا حَيَاءَ لِمَنْ لَا دِينَ لَهُ؛ کسی که دین نداشته باشد #حیاء هم ندارد.» این بدان معناست که راه «حیاءگستری» در جامعه، تقویت بنیانها و باورهای دینی مردم است. و به تعبیر دیگر، «رواج بیحیایی» در جامعه به معنای «رواج بیدینی» در جامعه هم است.
🔻به تعبیر دیگر میتوان گفت که امام حسن مجتبی علیه السلام در این دو جمله کوتاه، دو راهبرد اصلی برای «ادبگستری» و «حیاگستری» را بیان کردهاند: «تقویت عقلانیت» و «تحکیم بنیانهای فکر دینی»
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
📖وَ لاَ تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤَادَ كُلُّ أُولئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولاً ﴿اسراء / 36﴾
📝پرهیز از قول به غیر علم، از غیبت، از تهمت. من خواهش میکنم شما جوانهای عزیز به این مسئله اهتمام بورزید. همین طور که در زمینههای مختلف اهتمام به طهارت عملی دارید - به نماز اهتمام دارید، به روزه اهتمام دارید، به پرهیز از تعرضهای جنسی اهتمام دارید - به این مسئله هم اهتمام داشته باشید. اگر چنانچه ما چیزی را به کسی نسبت بدهیم که در او نیست، خب این میشود تهمت. اگر چنانچه چیزی را بگوئیم که به آن علم نداریم؛ مثلاً یک شایعه است - یک نفری یک حرفی را از قول یکی نقل میکند، ما هم همان را دوباره تکرار میکنیم - خب، این کمک کردن به شایعه است، این شایعهپردازی است؛ قول به غیر علم است. قول به غیر علم، خود قولش هم اشکال دارد، عمل کردن به آن امر غیر معلوم و بدون علم هم اشکال دارد؛ «و لا تقف ما لیس لک به علم».(4) «لا تقف»، یعنی چیزی را که علم به آن نداری، دنبال نکن، دنبال نرو. دنبال کردن، هم در زمینهی عمل هست، هم در زمینهی گفتار هست. لذا دنبالش میفرماید: «انّ السّمع و البصر و الفؤاد کلّ اولئک کان عنه مسئولا».
🖊بيانات رهبر انقلاب در ديدار دانشجويان
1391/ 5/ 16🗓
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
محفل مقاومت!
محفل قرآنی امام حسنیها در ورزشگاه صدهزار نفری آزادی از جهات متعدد برکاتی داشت:
١/ انگارهی «متدینها همیشه عزادارند» را برای چندمین بار شکست.
٢/ انگارهی «متدینها در اقلیتند» را از بین برد.
٣/ انگارهی «جمهوری اسلامی کار فرهنگی ایجابی نمیکند» را زیر سؤال برد.
۴/ یک جشن مذهبی را با مفاهیم دینی-سیاسی همچون مقاومت گره زد و الگوی هیأتداری سکولار را به چالش کشید.
۵/ یاد فلسطین را هنرمندانه در ذهن مخاطب ایرانی پررنگ کرد.
۶/ زمینهای برای تقویت وحدت اسلامی فراهم کرد.
٧/ گامی برای رفع مهجوریت از قرآن کریم برداشت.
٨/ با پذیرایی از سران جبهه مقاومت به فلسطینیان قوت قلب داد.
٩/ بعد از مدتها ایران را در رسانههای فلسطینی-عربی برجسته کرد.
١٠/ امنیت داخلی جمهوری اسلامی و ناتوانی نیروهای جاسوسی-خرابکاری اسرائیلی و آمریکایی را از انجام عملیات مؤثر علیه نیروهای مقاومت در فضایی باز، در حضور بیش از ١٠٠.٠٠٠ نفر از مردم عادی در قلب تهران اثبات کرد.
● روزنه
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos
🔷 شهید آوینی: «آنگاه كه زندگی جز با قبول بندگی یزید میسر نیست چه باید كرد؟ و مگر یزیدیان راه دیگری نیز باقی می گذارند؟ آنها جهان را در حاكمیت خویش می خواهند و اگر ما نیز سر در آخور خواب و خور و شهوت فرو بریم، صلح بر جهان حاكم می گردد، كه صلح در قاموس ائمه كفر معنایی جز این ندارد.
🔹اگر كسی سر در آخور حیوانیت خویش نداشته باشد، حیات دنیا را بدین بهای سنگین نخواهد خرید. آنكس كه می پندارد صلح در قاموس اهل دنیا معنای دیگری جز این نیز دارد، بداند كه گمگشته برهوت وهم است و حجاب آراسته ظاهر، چشم او را از باطن بریده و اگر جز این بود، چرا قدارهبندها و سفاكان خود داعیهدار صلح جهانی شدهاند؟ و در زیر این علم جز غفلتزدگان جمع نخواهند بود.
🔹اهل شمشیر، شمشیر بر من و تو برداشتهاند و دار الاماره خویش را در سایه آن ساختهاند؛ در سایه بمب و موشک و اگر من و تو نیز از جنگ بهراسیم، دیگر چگونه كار جهان راست شود؟ دیگر چگونه حكومت به اهل آن باز گردد؟»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
🇮🇷 Eitaa.com/Faannoos