دنیام فاطمه - کربلاییسیدمحمدرضا نوشهور.mp3
5.2M
🔊 #صوتی #زمینه
📝 دنیام فاطمه
👤 کربلاییسیدمحمدرضا #نوشه_ور
◾ #حضرت_زهرا ؛ #فاطمیه
🆔https://eitaa.com/faezoon110
فاطمیهها به من نگید روضه بخون... - کربلاییسجاد محمدی.mp3
4.2M
🔊 #صوتی #زمینه
📝 فاطمیهها به من نگید روضه بخون
👤 کربلاییسجاد #محمدی
◾ #حضرت_زهرا ؛ #فاطمیه ؛ ۱۴۰۱
🆔https://eitaa.com/faezoon110
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 بحث جاهلانه! ؛ خداوند در این آیه یهودیان و مسیحیان را به خاطر رفتاری نقد می فرماید که این روزها بسیار در سطح جامعه بشری فراوان دیده می شود. اینکه انسان نسبت به چیزی آگاه نباشد. ولی در مورد آن نظریه پردازی و بحث کند! اینجا سخن از حضرت ابراهیم علیه السلام است و سخنانی که اهل کتاب درباره اش می زنند. اینکه یهودیان او را یهودی و مسیحیان او را نصرانی می دانستند! و البته خدا تفکرات آن ها را رد می کند. ولی حرف آیه این است. اول علم و آگاهی پیدا کنید، بعد شروع به نظریه پردازی درباره موضوعی کنید!
🔷 آیه روز:
هَا أَنْتُمْ هَؤُلَاءِ حَاجَجْتُمْ فِيمَا لَكُمْ بِهِ عِلْمٌ فَلِمَ تُحَاجُّونَ فِيمَا لَيْسَ لَكُمْ بِهِ عِلْمٌ وَ اللَّهُ يَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ (آل عمران / آیه 66)
🔶 ترجمه:
شما كساني هستيد كه درباره آنچه نسبت به آن آگاه بوديد، گفتگو و ستيز كرديد، چرا درباره آنچه آگاه نيستيد، گفتگو ميكنيد؟! و خدا ميداند، و شما نمي دانيد.
📅 چهارشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۱
#اهل_کتاب ، #ابراهیم ، #علم ، #اجتماعی ، #يهود، #مسیحیت
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔https://eitaa.com/faezoon110
دعای عهد - سیدحجت بحرالعلومی.mp3
8.5M
📝 کِی و کجا وعده دیدار ما...
این نبودنت، بد بودنم را به رخم میکشد!!! 💔
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔https://eitaa.com/faezoon110
نور علم - آیت الله العظمی جوادی آملی.mp3
2.55M
💠 نور علم
🔸 به ما گفتند علم فرا بگیرید و علم شما را بالا می برد؛ اینكه وجود مبارك رسول گرامی فرمود: «طَلَبُ الْعِلْمِ فَرِیضَةٌ»، برای آن است كه این #علم_نور_است. ما اگر خواستیم ببینیم، عالم شدیم یا نه، دو راه دارد: یك راه عادی دارد كه خیلی مهم نیست و آن این است كه در امتحان ها موفق شویم و نمره ای بیاوریم تا ما را بپذیرند، این به دردِ همین زمان و زمین می خورد؛ دوم آن است که آن کسی كه به ما فرمود طلب علم واجب است و خدایی كه علم را ایجاد كرده است و علم را به ما عطا كرده است که فرمود: ﴿عَلَّمَ الْإِنْسانَ ما لَمْ یعْلَمْ﴾، به ما فرمودند که علم نور است و اگر كسی عالم شد، نورانی است؛ این #عنصر_نورانی نه بی راهه می رود و نه راه كسی را می بندد، چون خاصیت نور این است كه راه را نشان می دهد.
🔸 در قرآن كریم فرمود، عالِم برجسته است؛ مؤمنِ غیر عالِم، یك درجه دارد و مؤمن عالِم، چندین درجه: ﴿یرْفَعِ اللَّهُ الَّذینَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ﴾. اگر آن علم نصیب ما شد، خدا را شاكر باشیم، که این علم، آدم را بالا میبرد و آدمِ بالا هرگز فكر پستی ندارد! تمام گناهان، پَستی است، تمام #انحرافات، پستی است, تمام #جهل و جهالت ها، پستی است! به ما گفتند عالِم شوید که هم راه خود را بیابید و هم به دیگران راه نشان دهید.
#روز_دانشجو
#آیت_الله_جوادی_آملی
📚 دیدار جمعی از دانشجویان استان فارس با حضرت استاد
تاریخ: 1393/11/13
🆔https://eitaa.com/faezoon110
انسان شناسی ۱۳۷ - استاد شجاعی.mp3
11.35M
🔊 #صوتی سلسله #پادکست
📝 #انسان_شناسی ۱۳۷
👤 استاد #شجاعی
🌱 منظور از انرژی، و قُوای عالَم چیست؟
- نیروهای ادارهکننده عالم را چگونه میتوان شناخت؟
- این نیروها چگونه رابطهی بین عالم ماده، با عوالم بالاتر را تنظیم میکنند؟
🆔https://eitaa.com/faezoon110
MakaremAkhlaq-49_14010912-20221203 - @ShiaTowhid.mp3
9.49M
حجتالاسلاموالمسلمین
استاد #مؤیدی
شرح دعای «مکارم الأخلاق»
جلسه ۴۹ ۱۴۰۱/۹/۱۲
~ ۲۴ دقیقه ۹ مگابایت
ـــــــــــــــــــــــــ
فهرست زمانی مطالب؛
• 00:44 فرار از کینهورزی با دعا برای ایجاد محبت
• 07:31 نیازهای متفاوت انسان در عوالم و مراحل آفرینش
• 10:24 بُعد مطلقطلبی و بیانتهاخواهی انسان
• 17:39 بیانتهایی و اطلاق، حقیقتِ نوریِ وجودِ انسانی
•• 21:11 فاش شدن حقایقِ نوری با فرا رسیدن مرگ
•• 23:54 تکامل اخروی با تلاش برای پاکشدگی از رذائل
🆔https://eitaa.com/faezoon110
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 519
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_دوم
#همكیشان_مسلمانان
1. تعامل با مؤمنان
🔸 نیكی به مؤمنان و اقسام آن
بر مبنای آیات و روایات...
ب. حمایت معنوی
ترك دوستی با دشمنان مؤمن: امیرموٴمنان (ع) می فرماید: دشمن دوست خود را دوست مگیر كه با دوست خود دشمنی می كنی[1] و فرمود: دوستان و دشمنانت سه دسته اند؛ امّا دوستانت عبارت اند از دوستت و دوست دوستت و دشمن دشمنت؛ امّا دشمنانت نیز عبارتاند از دشمنت و دشمن دوستت و دوست دشمنت.[2]
[1] . لا تَتَّخِذَنَّ عَدُوَّ صَدِیقِكَ صَدِیقاً فَتُعَادِىَ صَدِیقَك (الفقیه، ج4، ص390).
[2] . أَصْدِقَاؤُكَ ثَلاثَةٌ وَ أَعْدَاؤُكَ ثَلاثَةٌ فَأَصْدِقَاؤُكَ صَدِیقُكَ وَ صَدِیقُ صَدِیقِكَ وَ عَدُوُّ عَدُوِّكَ وَ أَعْدَاؤُكَ عَدُوُّكَ وَ عَدُوُّ صَدِیقِكَ وَ صَدِیقُ عَدُوِّك (نهج البلاغة، حكمت 295).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 316
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔https://eitaa.com/faezoon110
زن در آینه جلال و جمال
#فصل_اول
💠 زن در قرآن
▫️ با توجه به این كه رسالت وجود مبارك نبی اكرم جهان شمول است و تمام جوامع بشری قوم او هستند، باید او به زبان همه حرف بزند، هم به زبان صاحبان علوم حسّی و از تجارب، سخن گوید، و هم به زبان صاحبان علوم عقلی صرف، و از برهان حكایت كند، و هم به زبان شاهدان عارف، و از وجدان سخن گوید.
#قرآن نیز وقتی موضوع زن را مطرح می كند از همین سه راه وارد می شود، یعنی هم از راه تجربی سخن می گوید، و هم راه عقلی را طی می كند، و هم راه عرفان و شهود را می پیماید... .
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔https://eitaa.com/faezoon110
زن در آینه جلال و جمال
#فصل_اول
💠 زن در قرآن
▫️ از آن جهت كه قرآن از عترت جدا نیست و عترت هم از قرآن منفك نیست، قهراً آن موضوع از نظر قرآن و عترت مطرح خواهد بود، و چون اسلام به صورت قرآن و عترت ظهور می كند، لذا بحثی را كه قرآن و عترت ارائه می دهد، در واقع اسلام ارائه داده است. بنابراین «زن در قرآن» یعنی زن در پیشگاه قرآن و عترت، و به عبارتی #زن_در_اسلام.
▫️ قرآن می فرماید: نبی اكرم ـ علیه آلاف التحیة و الثناء ـ #معلم_انسان_ها است، و به انسان ها حكمت می آموزد، كتاب آسمانی یاد می دهد، نفوس آنان را تزكیه می كند و... اساساً راهی را كه هر معلّمی می رود، نشان دیگران نیز می دهد تا آنان هم راه را بشناسند و طی كنند. اما راهی را كه رسول اكرم و انبیاء مرسلین علیهم السلام رفته اند راهی نیست كه دیگران توان شناختن و رفتن آن را داشته باشند! بلكه آن اندازه كه مقدور دیگران است، به آنها نشان می دهند، تا همان اندازه مقدور را بشناسند و طی كنند. لذا تعلیم پیامبران غیر از تعلیم دیگران است.
▫️ علم پیامبر، #علم_شهودی_و_قلبی است. در مقام تعلیم نیز، همان را از سه راه یاد دیگران می دهد: هم از راه «تجربه» به دیگران یاد داد، به عنوان «جدال احسن» نه به عنوان «سند تعلیم» به طوری كه خود از راه تجربه حسّی آموخته باشد. هم به عنوان «برهان» یاد حكیمان داد نه به طوری كه خود از مدرسه فرا گرفته باشد، و هم به عنوان «ارائه» در منظر قلب شاگردان شاهد و عارف قرار داد.
▫️ و امّا، آن راهی كه مخصوص نبی اكرم (صلی الله علیه وآله و سلم) است، راهی نیست كه كسی با تهذیب نفس و تزكیه به آن برسد، چه رسد با برهان های عقلی یا با علوم حسّی.
او یك هبه خاصّه است كه با كسب، تهذیب، تزكیه و مانند آن فراهم نخواهد شد، یك ربط خاصّی است بین انسان كامل و ذات اقدس اله، كه ﴿اللَّهُ أَعْلَمُ حَیثُ یجْعَلُ رِسَالَتَهُ﴾، آن هم فوق بحث ما است، یعنی یك انسان متعارف در آن زمینه سخنی ندارد، چرا كه هیچ سهمی ندارد.
▫️ پس تعلیم قرآن كریم از سه راه است، چون با ما به زبان ما، سخن میگوید، این كه می فرماید: ﴿ما أَرْسَلْنا مِنْ رَسُولٍ إِلَّا بِلِسانِ قَوْمِهِ﴾ پیامبری را نفرستادیم مگر به زبان خویشانش. و با توجه به این كه رسالت وجود مبارك نبی اكرم جهان شمول است، و تمام جوامع بشری قوم او هستند، باید او به زبان همه حرف بزند، هم به زبان صاحبان علوم حسّی و از تجارب، سخن گوید، و هم به زبان صاحبان علوم عقلی صرف، و از برهان حكایت كند، و هم به زبان شاهدان عارف، و از وجدان سخن گوید.
#قرآن نیز وقتی موضوع زن را مطرح می كند از همین سه راه وارد می شود، یعنی هم از راه تجربی سخن می گوید، و هم راه عقلی را طی می كند، و هم راه عرفان و شهود را می پیماید، و عظمت زن را با همه این راه های مختلف به ما می آموزد.
#آیت_الله_جوادی_آملی
#کتابخوانی
#زن_در_آینه_جلال_و_جمال
📚 زن در آینه جلال و جمال، ص63 و 68
🆔https://eitaa.com/faezoon110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱 ویژه #استوری
📝 جبرئیل آمده بود از وسط عرش حرم...
📽 #تصویری
◽ #امام_رضا
🆔https://eitaa.com/faezoon110