فرصتسازی در بحران!
🔸سالارِ کشور مردماند، مدیریتِ منهای مردم، یعنی همان دمکراسیِ غربی که رهبری امروز فرمود علت اصلی دشمنیشان با ایران همین است که آن را به چالش کشیدهایم. مردمسالاری یعنی مردم هم تصمیمسازی میکنند و هم در ساحت اجرا و نظارت حضور موثر دارند. مردمسالاری صرفاً به معنای کار کردنِ برای مردم و رسیدگی به حقوق مردم و پاسخگویِ مردم بودن نیست! مردمسالاری، یعنی امامت همگانی، یعنی مسئولیت فراگیر! یعنی همه مسئولیم. هر کسی در جایی و به شکلی، ولی همه مسئولیم.
نه تنها تو حق نداری بنشینی وصرفا نظارهگر کار مسئول باشی که باید علاوه بر نظارت، کمک هم بدهی، مسئولیت بپذیری، حاضر باشی و خودت را مسئولِ مسئول بدانی. مسئول هم حق ندارد منهای حضور مردم، فقط برای مردم کار کند!
🔹بزرگترین خیانت به مردم، برآوردن حوائج مردم منهای حضور و مشارکت خود مردم است!
بزرگترین دهنکجی به مردمسالاری این است که یک مسئول خوب، سطح توقعاش از مردم این باشد که مردم نظارهگر اعمال خوب او باشند ولی اهل قیام نباشند. او را تشویق بکنند اما مشارکت نکنند.
🔹یک مثال عینی
کرونا، این ویروس منحوس و فراگیر و آدمکش چگونه رخت بربست؟ چگونه این یک بحران شد هزاران فرصت؟ چه شد که از دل این ویروس خطرناک، هزار شکوفایی رویید؟!
جواب:
با آمدن مردم. مردم یعنی مردم، یعنی همه. دکتر و پرستار و کادر درمان در جای خود، مسئولین بالاتر در جای خود، دیگران هم در جای خود.
همه آمدند به میدان، هر کاری از دست هر کسی برآمد انجام داد. همدلیها به اوج رسید، جانفشانیها حماسه بهپا کرد. مردم ننشستند در خانه و صرفاً مطالبه بکنند، بلکه آمدند به میدان جهاد. کمکهای مؤمنانه، پرچم ایران را در عالم به اهتزاز درآورد، چشم جهان را خیره کرد، دوباره بینظیر بودن مردم ایران را به رخ جهان کشید.
شد: ایران همدل، ایران قوی
🔸و اما امروز
چالشی جدید به نام اغتشاش و جنگ ترکیبی.
مخاطب = مردم و مسئولین
ابزار = ترور رسانهای و نظامی
صحنهگردانان = نظام سلطه به رهبری آمریکا
مدافعان حرم جمهوری اسلامی = مردم و مسئولین
حالا همه بیایید به میدان تا اینهم مثل کرونا جمع شود.
بسمالله...
#همه_برای_ایران
#همه_برای_ایران
#همه_برای_ایران
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
📢📢📢 منتشر شد
📖 کتاب «امامِ انقلاب»
🔸 شخصیت و مکتب امام خمینی «رحمهالله» در اندیشه و بیانات آیةاللهالعظمی خامنهای
▫️به کوشش: اسماعیل فخریان
چالش اصلی همۀ تحولات بزرگ اجتماعی - از جمله انقلابها - صیانت ازجهتگیریهای اصلی این انقلاب یا این تحول است. این مهمترین چالش هر تحول عظیم اجتماعی است که هدفهایی دارد و بهسمت آن هدفها حرکت و دعوت میکند. این جهتگیری باید حفظ شود. اگر جهتگیری بهسمت هدفها در یک انقلاب، در یک حرکت اجتماعی، صیانت نشود و محفوظ نماند، آن انقلاب به ضدّ خود تبدیل خواهد شد و در جهت عکس اهداف خود عمل خواهد کرد.
بر ای اینکه این جهتگیریِ غلط و این انحراف اتفاق نیفتد، احتیاج به شاخصهای معیّنی است. باید شاخصهایی در راه وجود داشته باشد. اگر این شاخصها بهصورت روشن و واضح در معرض دید مردم باشد، انحراف اتفاق نمیافتد؛ اگر کسی هم در جهت انحراف کار کند، از نظر تودۀ مردم شناخته میشود؛ اما اگر شاخصی وجود نداشته باشد، یکی از چند خطرِ انحراف، زوال یا دیکتاتوری جدّی خواهد شد.
ما برای حفظ جهتگیریهایِ انقلاب - که هویت انقلاب بسته به آن است - بهتر از امام پیدا نمیکنیم. پس بازخوانی شخصیت امام و مکتبش، ضروریترین و فوریترین کار مردم انقلابی ماست.
این کتاب به شخصیتِ امام و مکتب او از منظر و بیان رهبر انقلاب پرداخته است، که حقاً و انصافاً خلف صالح اوست. تمام محتوای کتاب برگرفته از بیانات ارزشمند رهبر انقلاب اسلامی است.
🔹 مشاهده و خرید اینترنتی کتاب «امامِ انقلاب»🔻
https://b2n.ir/x26343
📌 انتشارات شهید کاظمی
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
27.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اونی که پای نائب امام زمان نمیایستد، پای امام زمان هم نمیایستد، تاریخ اثبات کرده...
@fakhrian_ir
زیباترین صحنۀ مستند غیررسمی ۵ برای من آنجا بود که آن خانم گفت: من فکر نمیکنم نهادهای مرتبط با بهداشت و سلامت، کار پیشگیری را مقدم بر درمان کنند، چون آنها کارمند هستند و ما جهادی.
که رهبری بلافاصله فرمود: این که گفتید فکر نمیکنم که بشود رو قطعاً بگذارید کنار، فکر کنید که میشود. بعد فرمود طرحی را که شما گفتید تازه نیست، سالها قبل مطرح شده و روی آن کار هم شده.
@fakhrian_ir
بینید این موانع را. همهی این موانع جزو سنتهای الهی است. وجود این موانع تصادفی نیست. اینها سنت الهی است؛ یعنی تلاش و حرکت با مانع مواجه است، والّا جهاد معنا نمیداشت «وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نَبِيٍّ عَدُوّاً شَيَاطِينَ الْإِنسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَىٰ بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُوراً»؛(۱) در همۀ دعوتهای انبیا، دشمنان - موانع - از جن و انس وجود داشتند. در آیۀ دیگر: «وَكَذَٰلِكَ جَعَلْنَا فِي كُلِّ قَرْيَةٍ أَكَابِرَ مُجْرِمِيهَا لِيَمْكُرُوا فِيهَا وَمَا يَمْكُرُونَ إِلَّا بِأَنفُسِهِمْ».(۲) در درون جوامع، طبقاتی که وجود آنها مایۀ فساد، مایۀ مکر بوده است؛ اینها جزو سنتهاست. یعنی هرگز انبیاء نگفتند ما آنوقتی که جاده صاف است وارد میدان میشویم! نه، در همین فضا و صحنۀ بشدت درگیر و دشوار، آنها وارد شدند؛ مثل جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی. اما متقابلاً سنت الهی هم این است که اگر حرکت نبوی، حرکت الهی «که مصداقش انقلاب اسلامی» است، به کار خود ادامه بدهد و دنبالگیری کند، بر همهی این موانع فائق خواهد آمد؛ این هم سنت الهی است. در سورهی مبارکۀ فتح آمده است: «وَلَوْ قَاتَلَكُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوَلَّوُا الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يَجِدُونَ وَلِيّا وَلَا نَصِيرا. سُنَّةَ اللهِ الَّتِي قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلُ وَلَن تَجِدَ لِسُنَّةِ الله تَبْدِيلًا»؛(۳) اگر بایستید، اگر استقامت کنید، اگر هدف را گم نکنید، اگر تلاش را متوقف نکنید، بدون تردید غلبه در این عرصه با شماست. حاصل حرف من همین است با شما جوانان عزیز.(۴)
۱. سوره انعام، آیه۱۱۲
۲. سوره انعام، آیه۱۲۳
۳. سوره فتح، آیات ۲۲و۲۳
۴. بیانات در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاههای شیراز ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار حاجیزاده:
🔹آن ابَرقدرتهایی که با واسطه محتاجشان بودیم امروز محتاج ایران هستند؛ یکی نیاز به امکانات دارد، دیگری تلاش میکند که ما امکانات ندهیم، پس هر دو محتاج کشور ما هستند.
پ.ن: شرق و غرب محتاج ایران شدند.
الحمدلله رب العالمین
این تحلیل سردار حاجیزاده زیبا بود.
@fakhrian_ir
از عمق وجود و صمیم قلب، برای موفقیت تیم ملی فوتبال ایران دعا میکنیم.
دعای خیر مردم ایران، همراه بازیکنان عزیزمان خواهد بود.
#همه_برای_ایران
@fakhrian_ir
تحریمِ خودروسازی فرانسه
سخنگوی وزارت صمت اعلام کرد که واردات خودروهای فرانسوی به ایران از سوی این وزارتخانه ممنوع و تحریم شده است.
وی تاکید کرد: وزارت صمت و دولت ایران خودروسازان فرانسوی را به خاطر رفتارشان تحریم کرده است و دیگر نمیگذارد تا آنها بتوانند با ابزار تحریم، صنعت و بازار خودروی ایران را تحت فشار بگذارند.
در این چند وقت هم هیچ مجوزی برای ورود خودروهای فرانسوی صادر نکردهایم و تمرکزمان برای واردات، صرفاً بر روی خودروهای ژاپنی، کرهای، چینی و اروپایی غیر فرانسوی است.
پ.ن: آفرین به وزارت صمت، هرچی کوتاه بیایید پرروتر میشوند.
@fakhrian_ir
اعضای جنبش «جلیقه زردها» در اعتراض به سیاستهای اقتصادی دولت مکرون والبته دلایل دیگر، ۴سال است که در روزهای شنبه، در خیابانهای فرانسه تظاهرات میکنند و همیشه هم با درگیری و خشونت همراه است. پلیس هیچگونه مراعاتی در مواجهه با معترضین ندارد و مکرون هم صراحتاً اعلام میکند از پلیس حمایت میکند.
۴سال است هرگونه سرکوبی را توانستند نسبت به معترضین انجام دادند، بعد احمقها قیافه حق به جانب میگیرند و با کروات و ادکلنزده برای دیگر کشورها تعیین تکلیف میکنند.
آقای بایدن ایران آزاد است لطفاً:
#فرانسه_را_آزاد_کنید
#فرانسه_را_آزاد_کنید
#Free_France
#Free_France
@fakhrian_ir
بعضی از دوستان ما یک جوری در مباحث نظری تمدنسازی غرق شدند که آتش زدن بزرگترین منبع تمدنسازی، یعنی قرآن رو ندیدند، اغتشاش و آشوب در بزرگترین کشور تمدنساز رو ندیدند، شهادت انسانهای تمدنساز رو ندیدند.
و البته خیلی چیزهای دیگر رو هم ندیدند...
خدا رحم کند.
@fakhrian_ir
ریشۀ کجرفتارها
ریشۀ بسیاری از کجرفتارها، هویتیست. رفتارها / کنشها معلولاند. باید علل را یافت و شناخت. نه هویتسازی و نه هویتسوزی دفعی رخ نمیدهد، بلکه در یک فرآیند نهچندان کوتاه انجام میگیرد. بستر اصلی شکلگیری رفتارها، «هویت» است. رفتارِ برآمده از یک فرآیندِ تربیتی _ هویتی صرفاً با تذکر زبانی و غیر زبانی، اصلاح یا ایجاد نمیشود. تذکرها و حساسیتها که قطعاً برای یک جامعۀ زنده و پویا لازم و ضروری است، نهایتاً جلوی اشاعۀ آن رفتار را میگیرد و یا موجب شیوع آن میشود، لکن کارکرد ایجادی و یا اصلاحی نخواهد داشت و یا حداقل در سطوح بسیار پایین و ناچیز خواهد داشت. گفتگوهای هویتی و تمدنی راهحل اساسی مشکل است. معتقدم تبادل نظر / تعامل فکری / مناظرات علمی بهشدت میتواند در بنیانسازی هویت نقش ایفا کند. ما اثرات شگرف گفتگوهای آزاد و منطقی در هدایت یک نسل را در اوایل انقلاب دیدهایم. اکنون گسست آزاردهنده، عدم ارتباط منطقی جهت ابراز عقیده و شنیدن حرف طرف مقابل، در میان نسل جوان ماست. مشکل دیگر، دوگانهسازیهای خندهآور و برچسبزنیهای چندشآور است که نتیجهاش تقابل است و نه تعامل.
امروز پاتوقهای عمومی جهت گفت و شنود کم است. کافههایی که میتواند محل به چالش کشیدن یک تفکر / نظریه / ایده و پنداشت باشد بسیار کم است. نسل جوان، ناگفته التماس میکند که من نیازمند دانستنم، محتاج گفتنم، محتاج شنیدنم. میخواهم بیملاحظه بگویم، میخواهم بیسانسور بشنوم. اگر اینجا و ما، برای این نیاز قطعیِ جوان فکری نکنیم، آن کجرفتارها همیشه خواهد بود، بلکه بیشتر هم خواهد شد.
@fakhrian_ir