هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
پای درس استاد سیدعلی خامنهای
دورۀ آموزشی «بینش ولایی» با رویکرد توانمندسازی فرهنگیان و با محوریت کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن»
🔹با تدریس: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🕰 زمان ثبتنام: از یکم تا بیستم خرداد ۱۴۰۲
شروع دوره: سوم تیرماه
پایان دوره: بیست و هفتم مردادماه
🔸توضیحات:
۱. اعطای گواهی از مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
۲. برگزاری دوره بصورت مجازی و غیر برخط (آفلاین)
۳. ثبتنام در وبگاه مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری به آدرس:
https://www.tabyinmanzome.ir/courses/binesh-velaei
⏪مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
@t_manzome_f_r
این چه نوع تعریف از اخلاق است که بگوییم فلان شخص، عارف و مُهذب است اما برای او مهم نباشد که پرچم اسلام شکست بخورد یا پیروز شود؟
این نوع اخلاق، همان اخلاق یونان است.
اخلاق انبیاء، اخلاق تولی و تبری است.
تولی و تبری به این معنا، یکی از فروع دین نیست، بلکه جزو اصول دین و از ارکان توحید است.
✍استاد سید محمدمهدی میرباقری
@fakhrian_ir
چرا رهبر انقلاب اصرار دارند بگویند مجلس یازدهم «مجلسِ انقلابی» است؟ چرا با وجود مشکلاتی که بعضاً در تصمیمگیری، قانونگذاری، رفتار نمایندگان در داخل و خارج مجلس، رفتار اطرافیان نمایندگان وجود دارد، بازهم تاکید و اصرار دارند که بگویند مجلس یازدهم انقلابی است؟
مهمترین عامل این تاکید رهبر انقلاب نگاه کلان به مجلس و نمایندگان و توجه به شاخصهای واقعیِ انقلابیگری است. بعضی از دوستان بعد از تصویب نشدن «طرح ساماندهی فضای مجازی» در مجلس و یا رفتارهای اشتباه بعضی از اطرافیان بعضی از نمایندگان و... ندای وااسلاماه سر دادند و گفتند این مجلس به هیچوجه انقلابی نیست.
اما حالا بخوانید دلایل رهبری را که چرا به مجلس یازدهم مدال «مجلس انقلابی» دادند:
من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقهی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار میکنم. این مجلس بحمدالله مجلسی است انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار. البتّه قضاوتهایی که انسان راجع به یک مجموعه میکند، با نگاه به مجموعه است؛ حالا یک استثناهایی هم ممکن است وجود داشته باشد؛ به آن استثناها کاری نداریم. مجموعه را که انسان نگاه میکند، با نگاه مجموعی، این مجلس انصافاً یک مجلس انقلابی است. حالا از گوشه و کنار، از چپ و راست، یک متلکی، یک حاشیهای، یک مثلاً چیزی گاهی به مجلس زده میشود، خب بگویند؛ نمیشود انتظار داشت که همه از آدم تعریف کنند؛ نه، بالاخره مخالفتهایی هم میشود، امّا واقع قضیّه همین است که عرض کردم؛ یعنی از روی آن اطّلاع و آگاهیای که بنده دارم، این[جور] است که این مجلس انصافاً این خصوصیّات را دارد.
[۱]. مجلس یازدهم مشکلات کشور را شناخته؛ مهم این است. مشکلات کشور شناخته شده و بر اساس شناخت مشکلات، قانون گذاشته شده. این تفصیلی که آقای قالیباف دادند ــ که قبلاً هم یک گزارش مفصّلی برای من فرستاده بودند؛ [البتّه] من از جاهای دیگر هم گزارش دارم، یعنی گزارش فقط گزارش مجلس نیست ــ از کارهایی که شده، قانونهایی که تصویب شده یا الان در مجرای تصویب قرار دارد، اینها همه حاکی از آشنایی با مشکلات کشور است. وقتی مشکلات را انسان دانست، قانون را بر طبق مشکل وضع میکند. هدف این قوانین، مبارزه با فساد بوده، رفع تبعیض بوده، رفع انحصار بوده، بهبود فضای کسبوکار بوده و بقیّهی مسائل اقتصادی دیگر. این قوانین با صراحت و قاطعیّت نظر داده، حکم کرده و تصویب شده. این هم مهم است؛ یعنی ملاحظه و لاپوشانی و مانند اینها در قوانین نیست، صریح و روشن است.
برخی از این قوانینی که شما تصویب کردهاید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد؛ چه در زمینههای اقتصادی، چه در زمینههای غیر اقتصادی؛ در همهی اینها. قانون «اقدام راهبردی» که همان اوّلِ کار تصویب کردید، یک قانون اساسی است، یک قانون مهمّی است. این [قانون]، کشور را از سرگردانی در قضیّهی هستهای نجات داد؛ یعنی آن حالت حیرت و حالت ندانمکاری [را از بین برد]. وقتی ندانمکاری و حیرت هست، انسان به مقتضای هر قدمی یک تصمیمی میگیرد و گاهی تصمیمهای متعارض! این قانون کاملاً مشخّص کرد که باید چه کار کنیم، الان هم داریم نشانههایش را در دنیا مشاهده میکنیم. یا قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیّت» که به معنای واقعی کلمه از آن قانونهای حیاتی است. بنده سالها است ــ یعنی چند سال است ــ این را میگویم، امّا قانون شما غیر از گفتن ما است؛ گفتن ما در مواردی حالت نصیحت پیدا میکند، [ولی] قانون شما اجرائی و الزامی است، باید عمل بشود. این قانون خیلی قانون مهمّی است. یا قانون «جهش تولید دانشبنیان»؛ اینها قوانین راهبردی است. قوانین دیگری هم از این قبیل هست که اینها قوانین راهبردی است.
[۲]. یکی از امتیازات مجلس یازدهم که من اصرار دارم این را بگویم و به زبان بیاورم، سادهزیستی است؛ یعنی تا آنجایی که به من گزارش شده نسبت به بسیاری از افراد این مجلس، رفتار اشرافیمآبانه و نگاه از موضع بالا و به مردم بیاعتنائی کردن، یا نیست یا کمتر هست. حالا عرض کردم استثناهایی هم وجود دارد؛ یعنی استثناها هم الان جلوی چشم بنده هست، امّا روش کلّی این است؛ این روش کلّی خیلی چیز خوبی است. اینها را از دست ندهید؛ من میخواهم عرض بکنم این نشستوبرخاست با مردم، این تواضع در مقابل مردم، این شنیدن حرف مردم را از دست ندهید. البتّه شنیدن حرف مردم غیر از وعده دادن به مردم است؛ یعنی اینجور نباشد که وقتی در شهر خودتان در حوزهی انتخابیّه نشستهاید و آمدند شکایت کردند، شما همینطور وعده بدهید؛ نه، این وعده را نه شما میتوانید عمل کنید، گاهی مجلس هم نمیتواند عمل کند، گاهی کلّ نظام هم نمیتواند عمل کند. وعده ندهید؛ بشنوید، بگویید تلاش میکنیم، زحمت میکشیم، شاید حل بشود؛ یعنی شنیدن حرف مردم با چهرهی باز و روی خوش، بدون اَخموتَخم. بعضیها با مردم اَخموتَخم میکردند! گفت:
چون وا نمیکنی گرهی، خود گره مباش
ابروگشاده باش چو دستت گشاده نیست.
یعنی بالاخره با ابروی گشاده و با روی باز با مردم روبهرو شدن، اینها خیلی ارزش است، اینها اهمّیّت دارد؛ اینها را داشته باشید. این نقاط قوّت را ــ که من عرض کردم و خود شما هم کاملاً بهتر از من میدانید ــ برای این گفتیم که در این سال آخر، اینها را ادامه بدهید. ۱۴۰۲٫۰۳٫۰۳
@fakhrian_ir
عظمت فتح خرّمشهر چشمها را به خود جلب میکند، امّا من میخواهم بگویم مهمتر از فتح خرّمشهر یا لااقل به همان اندازه مهم، جریانات این عملیّات بیتالمقدّس است، این عملیّاتی که منتهی شد به فتح خرّمشهر؛ آن فداکاریها، آن ابتکارها، آن نقشهها و طرحهای جنگیای که به نظر بنده باید در دانشگاههای جنگ تدریس بشود.
پیدا کردن راه میانه، زمینگیر کردن دشمن، محاصره کردن دشمن، مقاومت کردن و ایستادن در مقابل مشکل کمبودهای انسانی و تسلیحاتی و شهدای عالیمقامی که ما در این عملیّات دادیم، اهمّیّت خیلی زیادی دارد.
رهبر انقلاب ۱۴۰۲٫۰۳٫۰۳
پ.ن: فتح خرمشهرهای پیش رو هم نیاز به
پیدا کردن راه میانه، زمینگیر کردن دشمن، محاصره کردن دشمن، مقاومت کردن و ایستادن در مقابل مشکل کمبودهای انسانی و... دارد.
حاجاحمد کاظمیها، حاجقاسم سلیمانیها، حاجاحمد متوسلیانها و... خوب پدر دشمن را درآوردند و خرمشهر را پس گرفتند، حال نوبت ماست...
@fakhrian_ir
#نامه_سرگشاده انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم خطاب به رئیس مجلس در مورد لایحه عفاف و حجاب
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
اکنون که پس از چند ماه وقفه در تعیین تکلیف قوانین حوزه عفاف و حجاب، لایحه مربوطه از طرف قوه محترم قضائیه آماده شده و با امضای رئیس محترم قوه مجریه با قید دو فوریت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است جامعه دینی و مذهبی از جمله روحانیت و حوزههای علمیه منتظر عملکرد مجلس انقلابی در این زمینه میباشند.
قابل ذکر است که برخی مواد لایحه مذکور متدینان و فرهیختگان جامعه دینی را نگران کرده است از جمله: عدم تناسب جریمه با جرم و بازدارنده نبودن این لایحه خصوصا در شرایطی که انگیزههای سیاسی و امنیتی در این زمینه وجود دارد، بستن دستان حافظان امنیت و نظم در مقابله با برهنگی و بیحجابی که به تعبیر رهبر انقلاب حرام شرعی و سیاسی در جامعه اسلامی است، عدم تعیین جایگاه نهادهای مردمی مثل ستاد امر به معروف و نهی از منکر و بسیج در لایحه نسبت به مقابله با پدیده شوم بیعفتی و بیحجابی در جامعه، وجود بندهای دو پهلویی مثل «مجازات آمران به معروف» یا «تعرض به حریم خصوصی» که در مجموع منجر به تضعیف و تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر میشود، عدم توجه به قانون امر به معروف و نهی از منکر و عدم تصریح به حمایت از آمران به معروف و ضرورت فرهنگسازی تذکر لسانی، که همه این امور سبب شده برخی از کارشناسان نسبت به موثر نبودن این لایحه در پیشگیری از ترویج فرهنگ بیبندوباری هشدار دهند، لذا دقت، سرعت و شجاعت در بررسی این لایحه در کنار تعهد دینی و رسالت تمدنی و توجه به آرمان های انقلابی، اموری است که مردم شریف ایران از جنابعالی و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی انتظار دارند.
انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم ضمن اعلام آمادگی حوزه علمیه قم جهت هر گونه مساعدت و مشورت پیرامون ابعاد مختلف این لایحه، از جنابعالی که خود از یادگارهای ایثار و جهاد هستید تقاضا دارد که با توجه به پیچیدگی مسائل فرهنگی از جمله مساله عفاف و حجاب به کمیسیون فرهنگی مجلس، دستور ویژه جهت بررسی دقیق و جامع این لایحه دهید تا پس از اصلاح و تکمیل این لایحه و سپس تصویب آن توسط نمایندگان انقلابی نقش مجلس در خنثی کردن توطئه دشمنان عزت و استقلال کشور در ترویج فساد و به تباهی کشاندن جامعه ایرانی به خوبی ایفا شود.
سربلندی و موفقیت شما و همکارانتان در خدمت به مردم و نظام اسلامی را از خداوند متعال خواستاریم.
والسلام
انجمن اساتید انقلابی سطوح عالی حوزه علمیه قم
شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از اسماعیل فخریان
اگر امکانش رو دارید پنجشنبهها یا جمعهها، خانوادگی برید گلزار شهدا.
یکم بمونید تو گلزار. بذارید بچهها این سنگ قبرها رو ببینند، بخونند. براشون سؤال پیش میاد: کجا رفتن؟ چرا رفتن؟ چطور شهید شدن؟ بچه داشتند؟ نداشتند؟ همسر چی؟ پدر، مادر؟
مامان! بابا!
شهید گمنام یعنی چی؟
اون وقت شما توضیح میدی...
بعد خود به خود داستان به جاهای سخت میرسه!
پسرم، بعضیهاشونم اصلا برنگشتن، به اونا میگن: «جاوید الاثر»
ماماناشون، باباهاشون، همسراشون، بچههاشون
سالهاست منتظر یه خبرن، فقط یه خبر...
اگر دوست داشتید ما رو هم از حال و هوای گلزار بیخبر نذارید.
@fakhrian_ir
باسلام
دقایقی پیش در مورد شخصیت امام خمینی و انقلاب اسلامی در برنامۀ «سلام تهران» شبکۀ ۵ صحبت کردم و کتاب «امامِ انقلاب» و «انقلاب اسلامی ایران» معرفی شد.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب اسلامی: یک جوانِ پُرشورِ مؤمنِ ازجانگذشتۀ سبزواری، شهید ناصر باغانی، وصیّتنامه دارد. او یک جوانِ در سنین حدود بیست سال است. جا دارد که انسان آن وصیّتنامهاش را ده بار بخواند، بیست بار بخواند! بنده مکرّر خواندهام.
۹ خرداد ۱۴۰۲
@fakhrian_ir
KHAMENE.IR_وصیتنامه شهید ناصر باغانی.pdf
12.54M
بخشی از متن وصیتنامۀ شهیدی که رهبر انقلاب آن را مکرر خواندهاند؛ شهید ناصر باغانی
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیایید «امام»ی که دنیا را تکان داد، بخوانیم
کتابِ «امامِ انقلاب» کتابی که به شخصیت و مکتب ابرمرد تاریخ، خمینی کبیر از زبان و بیان خلف صالح او پرداخته است.
در پایان این کتاب، متن کامل وصیتنامۀ امام نیز آورده شده.
«من آنچه نیازِ امروز میدانم، ایستادگی بر اصول انقلاب در درجۀ اوّل است. اصول انقلاب هم همان چیزهایی است که در وصیّتنامۀ امام و در بیانات امام وجود دارد؛ اینها پایههای انقلاب و ستونهای انقلاب است. به جوانها توصیه میکنم وصیّتنامۀ امام را بخوانید؛ شما امام را ندیدهاید امّا امام، مجسّم در همین وصیّتنامه است؛ مجسّم در همین بیانات و گفتارها است. محتوای آن امامی که توانست دنیا را تکان بدهد، همین چیزهایی است که در این وصیّتنامه و مانند اینها هست؛ نمیشود امام را تأویل کرد، نمیشود امام را برخلاف آنچه بود معنا کرد، حرفهای او موجود است. پافشاری بر اصول انقلاب [لازم است]».
رهبر انقلاب، ۲۶ آبان ۱۳۹۵
🔸نشر شهید کاظمی
مشاهده و خرید اینترنتی🔻
https://b2n.ir/y24735
✅ خرید پیامکی🔻
۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱
✅ خرید تلفنی🔻
۰۲۵۳۳۵۵۱۸۱۸
#امامِ_انقلاب
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
◾️سخنرانی حجةالاسلام والمسلمین فخریان بهمناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(رحمهالله) و سالگرد قیام ۱۵ خرداد
📌دوشنبه، ۱۵ خرداد، قبل از اذان مغرب، ساعت ۱۸:۳۰ حرم حضرت معصومه(علیهاالسلام)
#برنامه_سخنرانی
@fakhrian_ir
دقایقی قبل پیرامون مکتب امام و معرفی کتابِ «امامِ انقلاب» و کتابِ «انقلاب اسلامی ایران» در شبکۀ افق صحبت کردم.
@fakhrian_ir
شبکۀ۳ سینمایی «بهوقت شام» رو پخش کرد. یاد سیدالشهدای محور مقاومت، حاجقاسم عزیز و بچه زرنگ سوریه، آقا مصطفی صدرزاده و همۀ مدافعان حرم، زنده شد.
همشون مهمان سفرۀ حضرت زهرا علیهاالسلام هستند.
@fakhrian_ir
سالها قبل میگفتم که عصر آینده، عصر «خامنهای» است.
حالا خودتان بالعیان میبینید که اقبال به این ابرمرد چقدر بیشتر شده است.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از شهید آقا مصطفی صدرزاده
@fakhrian_ir
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
#اطلاعیه #شماره۲۳۴
بسم الله الرحمن الرحیم
🕊 امام حسین (علیهالسلام) فرمودند:
هركه گرفتارى مؤمنى را برطرف كند، خداوند گرفتاریهاى دنيا و آخرتش را برطرف مىکند.
💠 طرح مشارکت در راهاندازی صندوق خیریه «قرارگاه جهادی شهید حاجقاسم سلیمانی» جهت اهدای وام به خانمهای سرپرست خانوار و خانوادههای نیازمند، جهت اشتغالزایی و گذران معیشت این خانوادههای محترم
✅ هر سهم ۱۰۰ هزار تومان
🌱 شما هم میتوانید در این کار خداپسندانه شریک باشید:
۶۲۷۳۸۱۷۰۱۰۱۶۷۱۲۴
بنام "گروهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی"
🔻لطفاً پس از واریز، رسید مبلغ واریزی را به همراه نیت به شناسۀ:
@mostafavi_h
در ایتا ارسال نمایید.
@sh_qasemsoleimani
قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
وابستهبهمجموعهتبیینمنظومهفکریرهبری
اسماعیل فخریان
#اطلاعیه #شماره۲۳۴ بسم الله الرحمن الرحیم 🕊 امام حسین (علیهالسلام) فرمودند: هركه گرفتارى مؤمنى را
کمتر از صد هزارتومان و بیشتر از صدهزارتومان هم بلامانع است.
آرزوهای متوهمانه
🔹به لطف خدا ابرموشک هایپرسونیک با نام «فتّاح» رونمایی شد. حالا به پشتوانۀ این اقتدار موشکی و نظامی، راه پیشرفت در سایر امور هموارتر و تحریمها بیاثرتر و دشمن حقیرتر میشود.
یک روزی عدهای جاهل یا خائن میگفتند: دوران، دوران گفتگو است و نه موشک. رهبری در جوابشان دوگانۀ جاهل و خائن را مطرح کردند.
🔸از اثر این دستاوردها در منطقه و جهان غافل نشویم. این دستاوردها اثرات منطقهای و جهانی دارد.
اولین اثرش این است که ایران میشود تکیهگاه کشورهای منطقه.
اثر دوم، افزایش ضریب امنیت در کشور و منطقه است.
اثر سوم، افزایش ضریب امکان مدیریت جنگهای نیابتی است.
اثر چهارم شکستن مهمترین عامل حیات استکبار، یعنی هیمنۀ پوشالی اوست.
اثر پنجم، افزایش امید در کشور، منطقه و جهان است.
اثر ششم، افزایش قدرت جبهۀ مقاومت است.
اثر هفتم، افزایش اعتماد به نفس ملی است.
اثر هشتم محتاطتر شدن دشمن در مواجهۀ با ایران است.
اثر نهم، افزایش هزینههای رویارویی با ایران برای دشمن است.
اثر دهم، ضربۀ اقتصادی و بیاثر کردن سرمایهگذاریهای نظامیِ دشمن است.
اثر یازدهم، افزایش قدرت چانهزنی و پیداکردن دست برتر در دیپلماسی خارجی است. یعنی تبدیل کردن دیپلماسی التماسی به دیپلماسی مقتدرانه.
🔹البته متأسفانه عدهای از مسئولین در گذشته این فهم را نداشتند که از این قدرتِ کمنظیر در جهان، در جهت پیدا کردن دست برتر در مذاکراتشان استفاده کنند. بهجای استفاده از ظرفیت سپاه، آن را مانع میدیدند. همانها چند روز پیش نوشتند: «ما در طول تاریخ، اهدافمان را بر اساس آرزوهایمان چیدهایم و به تواناییهایمان توجهی نکردهایم».
این جمله را در مورد خودش درست نوشته. او همان بود که ۸ سال دیپلماسی ایران را بر اساس آرزوهای متوهمانۀ خودش مدیریت کرد نه بر اساس تواناییهای ملت ایران. او قدرت ملت را ندید. او ضعفهای درونی خود را میدید. با اطمینان میگویم او جزو بیعرضهترین وزرای خارجۀ ایران، در بعد از انقلاب بود.
اسماعیل فخریان
@fakhrian_ir
پانزده خرداد، حرم حضرت معصومه111.mp3
19.24M
🔉 #صوت_کامل
امام و شهدا ملیگراترین انسانهای تاریخ ایران بودهاند.
🕌حرم حضرت معصومه علیهاالسلام
🕰دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
این صوت را حتما بشنوید.
@fakhrian_ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
اگر امکانش رو دارید پنجشنبهها یا جمعهها، خانوادگی برید گلزار شهدا.
یکم بمونید تو گلزار. بذارید بچهها این سنگ قبرها رو ببینند، بخونند. براشون سؤال پیش میاد: کجا رفتن؟ چرا رفتن؟ چطور شهید شدن؟ بچه داشتند؟ نداشتند؟ همسر چی؟ پدر، مادر؟
مامان! بابا!
شهید گمنام یعنی چی؟
اون وقت شما توضیح میدی...
بعد خود به خود داستان به جاهای سخت میرسه!
پسرم، بعضیهاشونم اصلا برنگشتن، به اونا میگن: «جاوید الاثر»
ماماناشون، باباهاشون، همسراشون، بچههاشون
سالهاست منتظر یه خبرن، فقط یه خبر...
اگر دوست داشتید ما رو هم از حال و هوای گلزار بیخبر نذارید.
@fakhrian_ir