چی میخوای بگی!
تو جنگ شناختی، دیر جنبیدیم، روایت دشمن جاگیر شد. اینقدر مزخرفاتش رو تکرار کرد که در ذهن بخشی از مردم، ناکارآمدی نظام و بدبخت بودن مردم، نشست. شایعهها رو پرحجم پخش کرد، دروغسازیهای گسترده رو در دستور کار قرار داد. مشکلات کوچک رو بزرگ کرد، پیشرفتهای بزرگ و درجه یک رو نادید گرفت. بدبینی ایجاد کرد. مسئولین رو متهم کرد، مردم رو بیدین نشون داد. یک اختلاس رو، به دهتا ضریب داد، اما پیگیریها رو، مجازاتها رو، نشون نداد. خلاصه نشست و برای همهچیز و همهجا و همه وقت برنامه ریخت و اقدام کرد، خرج کرد، آدمش رو پیدا کرد، اصلا هم ناامید نشد.
این وسط بعضی از مسئولین ناتوان و خسته، بعضی از مسئولین متدین و نابلد، بعضی از مسئولین رسانه نابلد، بعضی از متدین بیسواد، بعضی از عمامه به سرهای زاویهدار، بعضی از بچه انقلابیهای دغدغهمند اما هیچیندون هم به دشمن کمک دادن. با این اوضاع، ایرانِ پیشرفتۀ نزدیک به قله، در ذهن بعضیها شد ایران بدبختِ عقبمانده. تمام عالم چشمشون به ایرانِ تأثیرگذار در منطقه و جهان است، اما بخشی از مردم چشمشون صرفاً به چند مسأله کوچک و کماهمیت است. همۀ دنیا متحیر و انگشت به دهان که ایران در میان این همه مشکل و دردسر و بدبختی و چاله و چوله، چه جوری به این پیشرفتهای شگفتانگیز رسید!؟ اما عدهای در داخل توقع دارند چون انقلاب کردیم و اسم نظاممون اسلامیه، پس باید سوار بنز پیشرفت شده باشیم و تو سراشیبی، بدون هیچ مشکل و سختی و رنجی و پدر در آمدنی، بزنیم تو دنده و با سرعت ۳۰۰ تا بریم جلو.
متأسفانه خیلیهامون نه تاریخ انقلابها رو خوندیم و نه از سرگذشت انقلابها چیزی میدونیم. خیلیهامون از فرآیند پیشرفت و نظام مسائل حکمرانی چیز خاصی نمیدونیم.
کما اینکه بازم خیلیهامون از چی بودیم و چی شدیم هم بیاطلاعیم.
حوزه و دانشگاه و آموزش و پرورش هم که با این مسائل تقریباً بیگانه است.
خب نتیجه؟ چی میخوای بگی؟
میخوام بگم:
چه جوری چون از اواخر دوران قاجار و در کل حیات پهلوی ایران در همهچیز و همهجا عقب افتاد، پس باید با تلاش مضاعف عقبماندگی رو جبران کنیم و الحمدلله تا حد زیادی جبران شده. در موضوع فکر و شناخت هم باید عقبماندگی رو با تلاش مضاعف و به معنای واقعی با «جهاد تبیین» جبران کنیم. باید جهاد کنیم چون عقبیم. باید کم نذاریم چون عقبیم. باید بدویم چون عقبیم. از خیلیا و خیلی جاها گلایه داریم، اما فعلا گلایهها رو میگذاریم کنار و شبانهروز تو میدان «تبیین» جهاد میکنیم.
رفقا! حالا هم که ایام انتخاباته، تو رو خدا درست تبیین کنیم، بزرگ فکر کنیم تا مخاطبمون توان بزرگ فکر کردن رو پیدا کنه. ممکنه عدهای بخوان ما رو به چند مسأله کوچک و اما گسترده مشغول کنند، اما تو مشغول نشو. تو برو از رو بلندی به مسائل نگاه کن. دستت رو روی پیشونیت بگذار که سایه بندازه و آفتاب تو چشمت نزنه، حالا ایران رو ببین! حالا قضاوت کن. به خدا اونی که امید داره، اونی که پیشرفتها رو میبینه، اونی که بزرگ فکر میکنه، اونی که فرآیندها رو میبینه، مشکلات رو هم میبینه، انتقاد داره، از خیلیها بیشترم انتقاد داره، اما میدونه که پیشرفتهامون در تمام عرصهها دهها برابر مشکلاتمون هست، پس باید پیشرفتها رو دهها برابر بیشتر از مشکلات دید و گفت.
یاعلی
اسماعیل فخریان
@fakhrian_ir
هدایت شده از مکث | میان واقعیت و حقیقت
بسماللهالرحمنالرحیم
با توجه به موضوعات مهم و پراهمیتی که در مستند کوتاه و دیدنی «مکث» مطرح میشود، تصمیم بر نشر و تبلیغ آن گرفتیم.
شما هم در انتشار این مستندها سهیم باشید.
@max_ir
مکث | میان واقعیت و حقیقت
اسماعیل فخریان
بسماللهالرحمنالرحیم با توجه به موضوعات مهم و پراهمیتی که در مستند کوتاه و دیدنی «مکث» مطرح میش
#نظر_ارسالی
سلام استاد
برنامه مکث، باید نرمال شویم! واقعا عالی بود. ممنون از اینکه با این کانال آشنامون کردید.
من حقیقتاً برای هر خریدم تا الان عذاب وجدان دارم.
@max_ir
#مکث
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رأی نمیدیم تا مسئولا ادب بشن...
در انتخاب نامزدها مقهور چهرهها و صاحب لیستها نشوید، نه از آنجهت که به لیست رأی دادن بد است، بلکه از آنجهت که فکر و حرف صاحبان لیست به تنهایی برای ما حجت نیست. بعضی از همانهایی که تا دیروز با رأی به لیست مخالف بودند، الآن خودشان لیست دادهاند.
آن دیگری از آنهایی حمایت میکند که در جبهۀ او ثبتنام کنند. حالا سؤال این است که چه تضمینی برای انجام آنچه تو در جبههات تصویب کردهای از طرف آن نامزدی که نماینده شود وجود دارد؟ اصلا او چنین توانی دارد؟ صرفاً چون مرامنامۀ تو را قبول کرده، کافیست که حمایت شود و بعد نماینده شود؟
آن دیگران از کسانی حمایت میکنند که آن نامزدها نظریۀ اقتصادی اینها را پذیرفته باشند. خب آقا فرض بر اینکه اصلاً نظریۀ شما درست باشد، قبول داشتن این نظریه، یعنی او نمایندۀ خوبی خواهد بود؟ همین قبول داشتن فکر شما کافی است برای نماینده شدن؟
همۀ اینها بر این فرض است که چهرههایی که حامی تعدادی از نامزدها میشوند، فردای نماینده شدن آن نامزدها، آویزان نماینده نشوند و سهمخواهی نکنند.
نمیدانم این دوستان تصورشان از نمایندگی و جایگاه مجلس چیست؟!
@fakhrian_ir
هدایت شده از مکث | میان واقعیت و حقیقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از مکث | میان واقعیت و حقیقت
اگر میخواهید بدانید چرا برای پولدارهای دنیا، زنان و مادران خصوصاً ایرانیاش اینقدر مهم هستند، سومین قسمت مستند #مکث را با دقت ببینید.
چه بدانیم و چه نه، چه بخواهیم و چه نه، جهان در حال گذر از آنچه هست به چیز دیگریست و من نمیتوانم در این گذر، بینقش باشم. نه تنها من، که دیگر ایرانیان هم نبایستی بیاثر باشند. برای اثرگذاری در جهان، بایستی جهان را شناخت. سعی میکنم به اندازۀ توان و سوادم، جهان را به دیگران معرفی کنم.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بعضی در داخل به انتخابات بیالتفاتی میکنند. من احدی را متهم نمیکنم اما به همه یادآور میشوم ما باید به انتخابات از زاویه منافع ملی نگاه کنیم نه از زاویههای جناحی و گروهی. اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند. هر کسی که ایران، ملت و امنیت خود را دوست دارد بداند اگر انتخابات ضعیف برگزار شود هیچ کس سود نمیبرد و همه ضربه میخورند.
۱۴۰۲/۱۲/۰۹
✌️انتخاب قوی، مجلس قوی، ایران قوی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
اسماعیل فخریان
📹 بعضی در داخل به انتخابات بیالتفاتی میکنند. من احدی را متهم نمیکنم اما به همه یادآور میشوم ما ب
بخش زیادی از اینکه مردم قدرت تحلیل مسائل محلی، ملّی و فراملّی را داشته باشند، به خواص و نخبگان جامعه مربوط میشود. اینکه خواص سیاسی ما چقدر میفهمند و از چه منظر و زاویهای به مسائل نگاه میکنند و مسائل را چگونه تقسیمبندی میکنند، دقیقاً همان چیزی است که تحلیلهای عمومی و مردمی را میسازد.
کوتاه پیرامون انتخابات و انتخاب اصلح.MP3
8.55M
کوتاه پیرامون #انتخابات و انتخاب اصلح
🎙حجةالاسلام و المسلمین فخریان
@fakhrian_ir
اگر میبینی کسی که دوستش داری، قبولش داری، بیپروا توهین میکنه، تهمت میزنه، از روی جهل یا غرض موضع تند میگیره، بدیها و اشتباههای افراد رو میبینه، اما خوبیها و حسنها، تلاشها و زحمتها رو نمیبینه، مراقب باش این دوستداشتنت موجب نشه تو هم مثل او بشی. حب و بغضت برای خدا باشه. با طناب دیگران نرو تو جهنم. نمیگم سیاسی نباش، نمیگم ترسو باش، نمیگم نقد نکن، میگم انصاف داشته باش، میگم خودت باش.
تو بدیها از کسی تقلید نکن. آبروی آدمها، هستی اونهاست، مراقب آبروشون باش.
وَلَا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُمْ
به این قسمت از آیۀ ۸۵ سورۀ هود بیشتر دقت کن.
@fakhrian_ir
چند دقیقه قبل فرزند یکی از شهدای حادثۀ تروریستی مجلس زنگ زد و چندتا سؤال در مورد انتخابات داشت. سن خودش به قدری نیست که بتونه رأی بده اما برای مشارکت دیگران و انتخاب اصلح داره تلاش میکنه. کیف کردم از سوالاتی که پرسید. بهش گفتم:
آقاسید
به کسی که بودن خودش رو مساوی با تخریب دیگران میبینه، به کسی که برای رأی آوردن - چون دستش خالیه - مجبوره بقیه رو تخریب کنه، رأی ندید. ملاکتون بعد از تقوا، کارآمدی باشه. ممکنه یکی باشه که منش سیاسیش با شما یکی نیست، اما کارآمد است و به ایران قوی کمک میکنه، بهش رأی بدید.
و الآن اضافه میکنم: آدمهایی که قانون انتخابات رو رعایت نکردند رو نفرستید به خانۀ قانونگذاری.
@fakhrian_ir
بسمالله الرحمن الرحیم
انشاءالله تا ساعاتی دیگر با وضو و قصد قربت و به نیت دفاع از حرم، همراه با خانواده جزو اولین نفراتی خواهم بود که با افتخار در انتخابات شرکت خواهم کرد. فرزندانم را اگرچه سنشان به رأی دادن نمیرسد، اما همراه خود میبرم تا از هماکنون با یکی از مهمترین مظاهر مردمسالاری آشنا شوند.
@fakhrian_ir