جلسه۲،حقوقووظایفمردمدرحکومتاسلامی.mp3
13.77M
🔻#جلسه_دوم
🎙حجت الاسلام والمسلمین فخریان
موضوع: حقوق و وظایف مردم در حکومت اسلامی
📆جمعه، ۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۱
@fakhrian_ir
مراسم شب سوم قدر استاد فخریان_1_2.mp3
28.82M
🔻#جلسه_سوم
🎙حجت الاسلام والمسلمین فخریان
موضوع: حقوق و وظایف مردم در حکومت اسلامی
📆یکشنبه، ۴فروردینماه ۱۴۰۱
@fakhrian_ir
فایل باکیفیت جلسات سخنرانی حجةالاسلام و المسلمین فخریان در شبهای قدر👆
امشب در گلزار شهدای کاشان در جمع تبیینیهای عزیز سخنرانی داشتم. بعد از افطار رفتیم زیارت قبور شهدا. بخشی از این گلزار مربوط به قبور شهدای فاطمیون است. ۶۳ شهید فاطمیون در این گلزار دفن بودند که ۳۷ نفرشون دهه هفتادی بودند.
۱. آیا جبهه مقاومت در منطقه شکل گرفته است یا خیر؟ بله
۲. محور این جبهه کجاست؟ ایران
۳. سیدالشهدای محور مقاومت چه کسی است؟ حاجقاسم سلیمانی
۴. این جبهه در جنگهای نیابتی تاکنون موفق شده است کدام کشور را شکست دهد؟ آمریکا را
عمق راهبردی یعنی این.
@fakhrian_ir
بگو، مردم چه میخواهند؟
اسرائیل مرکز کفر و ظلم است و فلسطین، اوج مظلومیت یک ملت و اما انقلاب اسلامی، یک هویت کاملا مستقل که حیاتش را در مبارزه با ظالم و حمایت از مظلوم میداند. بدانید آن روز که مقاومت و مبارزه از انقلاب اسلامی گرفته شد، دیگر انقلاب، انقلاب نیست.
انقلاب برای ماندنش ملزم به مبارزه است. مبارزه با آدمخوارها، مبارزه با خوکصفتها، مبارزه با لاشخورها. هزینهی مبارزه و مقاومت هم خیلی کمتر از سازش و وادادگی است. ببینید آنانکه سازش کردند، کجا هستند و چه دارند؟ تو برادری که یا از روی جهالت و یا از سر خیانت، جمهوری اسلامی را متهم به بحرانآفرینیهایِ هزینهآورِ غیرمعقول میکنی، خب چشمانت را باز کن و ببین اگر مقاومت و ایستادگی نباشد، ذلت و حقارت و وابستگی و بیچارگی و بیهویتی خواهد بود. تو میگویی مردم این مقاومت ۴۳ ساله را نمیخواهند، خب بگو مردم چه میخواهند؟ مردم تحقیر را میخواهند؟ وابستگی را میخواهند؟ ذلت را میخواهند؟ توسری خوردن را میخواهند؟ کور بودی! ندیدی زیر تابوت سردار فاتحشان چگونه قیام کردند؟ ندیدی عالم را مبهوت کردند آنگاه که در فراق حاج قاسم همچون مادر جوان از دست داده، نوحه میکردند؟ آن وقت این مردم خستهاند؟ خسته تویی! آنانکه از ایستادگی خسته شدهاند همان "اشباهالرجال"ی هستند که از ترس کمشدن آذوقهشان حاضرند شرفشان را به ثمن بخس بفروشند. نمیفهمند که اتفاقا سرچشمه مشکلات معیشتی و اقتصادیمان هم همین وادادگی و بیعرضگی بوده. آنوقت که رهبر انقلاب فرمود همهی اقتصاد را بند به مذاکره با بدعهدهای جنتلمن نکنید، بیعرضهها گفتند ما زبان دنیا را بلد هستیم، بگذارید کارمان را انجام دهیم، رفتند. بله رفتند و دست از پا درازتر برگشتند. به زندگی مردم گند زدند، میدانید چرا؟ چون واداده بودند، عرضهی ایستادگی نداشتند. پولها را خرج کردند، اسراف کردند، پولپاشی کردند، و خسارت محض را به مردم تحمیل کردند. حالا سؤال من این است که چه کسانی بیچارگی را به مردم تحمیل میکنند؟ وادادگان یا مجاهدان؟ بهخدا اقتصاد هم مجاهد میخواهد، سلیمانی میخواهد. سیاست هم. حاجقاسمها هرکجا باشند، آنجا را آباد میکنند. بخوان. بخوان داستان "سرباز قاسم" را، آن وقت که به دخترش نوشت:
"دخترم خیلی خستهام. سی سال است که نخوابیدهام اما دیگر نمیخواهم بخوابم. من در چشمان خود نمک میریزم که پلکهایم جرأت بر هم آمدن نداشته باشد تا نکند در غفلت من آن طفل بیپناه را سر ببرند. وقتی فکر میکنم آن دختر هراسان تویی، نرجس است، زینب است و آن نوجوان و جوان در مسلخ خوابانده که در حال سربریدهشدن است حسینم و رضایم است از من چه توقعی دارید؟ نظارهگر باشم، بیخیال باشم، تاجر باشم؟ نه من نمیتوانم اینگونه زندگی بکنم."
میدانی! نه اینکه عرضه ندارند مثل حاج قاسم باشند، بالکل صورت مسأله را پاک میکنند. نمیتوانند بجنگند، میگویند مردم خستهاند. آری مردم خستهاند، از شماها خستهاند، بیزارند، متنفرند، حالشان از آدمهای بیخاصیتِ ورّاج بهم میخورد. از بیعرضههایی که فقط نِق میزنند بدشان میآید. از همینها بپرسید برای مردمی که سنگشان را به سینه میزنید چه کردید؟ چه دادید؟ آبرو دادید؟ پول دادید؟ خواب و خوراک دادید؟ از رفاه و خوشیتان گذشتید؟ نه والله.
پ.ن: نامه حاج قاسم به فاطمه خانم را در پیوند زیر بخوانید:
https://khl.ink/f/47306
@fakhrian_ir
باید ایستاد
امام مبارزاتش را از سال ۴۱ شروع کرد. اوایل دیماه ۵۷ هم خیلیها باورشان نمیآمد که شاه میرود، طاغوت درهم میشکند، اما شد. همانوقتها هم به امام میگفتند تو دلت را به چه خوش کردهای؟ فکر میکنی با این مردم کاری از تو ساخته است؟ به مردم با چشم تحقیر مینگریستند. چون اندازهی فهمشان کوتاه بود، معجزه حضور مردم، ایستادگی مردم را نفهمیده بودند. اما امام چرا. او خیلی چیزها را میدانست که دیگران نه. او میدانست که انتهای خط مبارزه، پیروزی است، فتح است. او میدانست بدون مردم هیچکاری نمیتوان کرد. او میدانست با مردم نشدنیها، شدنی میشود، فقط باید ایستاد و به مردم اعتماد کرد. همین کار را هم کرد. هم ایستاد، هم اعتماد کرد. الان هم هستند همانهایی که آینده را تاریک میبینند. خستهاند، ناتواناند، میگویند نمیشود کاری کرد، چند متر آنورتر بنبست است. با اینها چه میشود کرد؟ بیچارهها همینقدر میفهمند. پررنگترین خط قرمز امام، بیتوجهی به مردم و ترویج ناامیدی بود. همیشه مردم برای امام اصل بودند، همیشه امام میگفت: "ما میتوانیم". اساساً معتقد به مبارزهی مردمی بود به همین جهت مبارزات مردم فلسطین را تأیید کرد و همه را به حمایت و کمک فلسطین فراخواند. در این ۷۰ سال مقاومت فلسطینیها، فلسطین قویتر شد، پُر عِده و عُدهتر شد و اسرائيل منفورتر و ضعیفتر. امام تمام ظلم را اسرائیل میدانست و تمام مظلوم را فلسطین و بر اساس منطق عقل و شرع که امیرالمؤمنین فرمود: کونا للظالم خصماً و للمظلومِ عوناً / نهجالبلاغه، یک لحظه از خروش بر علیه اسرائیل دست برنداشت.
آری ایستادگی قدرت میآورد، شجاعت میآورد، سلحشوری میآورد، عزت میآورد، پیشرفت میآورد. به ایران خودمان نگاه کنید!
اول انقلاب کجا بودیم و الان کجا؟ تقریبا در همهی بخشها پیشرفتهای فوقالعاده داشتهایم، چرا؟ چون ملت ایستادگی کرد، خسته نشد، ناامید نشد، کوتاه نیامد. پس رمز موفقیت ایستادگی است. اما دشمن، او که فهمید چرا ملت با این سرعت دارد به سمت قله میرود، دست گذاشت بر نقطه قوتِ ملت. تمام هستیاش را آورد به میدان، آمد تا ملت را نابود کند، بشکند، درهم بکوبد، لِه کند. چگونه؟ با بدبین کردن مردم به نظام، با نفوذ در بین مسئولین، با پراکندن ناامیدی، با تحریم، با خسته کردن مردم و...
آخرِ حرف دشمن این است که اوضاعتان بدتر میشود، اما بهتر نه. خب او دشمن است، این را نگوید چه بگوید؟ اما ما، باید درست عکسِ راهی که دشمن میرود را برویم، عکسِ حرفی که میزند را بزنیم.
چهکار کنیم؟ فکر، تلاش، حرکت، امیدآفرینی، تحولآفرینی
چه بگوییم؟ در کشور هیچ بنبستی وجود ندارد.
بدانیم پیروزی در ایستادگی است، باید ایستاد.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
jebhesazi.mp3
15.32M
▫️بروید #جبهه بسازید
🔹صوت کامل با موضوع:
ضرورت جبههسازی در چهارچوب اندیشه رهبر انقلاب
🔸حجةالاسلاموالمسلمین فخریان
۱۴۰۱/۰۲/۰۶
پ.ن: این جلسه مربوط به فراگیران ششمین دورهی آموزشی منظومه فکری رهبری بوده، لکن به جهت درخواستهای مکرر و اهمیت موضوع، بصورت عمومی منتشر میشود.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
به بهانهی نادر
(ضرورت دستیابی به فناوری بازتوليدِ آدم)
هرچه زمان میگذرد پرداختن به جنس نگاه آوینیها و طالبزادهها ضرورت بیشتری پیدا میکند. وجه مشترک آقامرتضی و نادر طالبزاده، فهم عمیق از انقلاب، جهانیاندیشی، نگاه زلال به وقایع، تیزبینی در دشمن شناسی و البته مخرج مشترک نداشتن با دشمن است. از دیشب که دیگر طالبزاده در میان ما نیست، خیلیها از نادر بودن طالبزاده و مرادش آوینی میگویند. من هم میپذیرم که طالبزادهها زیاد نیستند، اما سؤالم این است:
در طول سالهای پس از انقلاب چقدر به زاویهی نگاه و نظام مسائل آوینی و طالبزاده پرداختیم؟ چقدر به فکر بازتوليد این آدمها بودیم. اینکه فقط از غم فراق بگوییم کافی نیست! امروز آنانکه باید برای انقلاب روایتگر تربیت میکردند و نکردند باید پاسخگو باشند. آنانکه باید آوینی و طالبزاده و سلحشور را در تعداد بسیار، بازتوليد میکردند باید پاسخگو باشند.
تا کِی میتوان فقط غُصّه خورد؟
در عصری که هیولای رسانهای دشمن بیامان میزند/میکوبد/ویران میکند، جبههی انقلاب چه باید میکرد؟ چه باید میساخت؟
طالبزاده و آوینی آیندهی جهان و چالشهای پیش رو را میفهمیدند. برای آینده ایده و برنامه داشتند. میتوانستند دوردستها را حدس بزنند. جنسِ نگاهشان، جنس آینده بود. درخودمانده/درگذشتهمانده نبودند. اینها واقعا آدم بودند.
خب بسمالله، بیایید بسازیم. اینها دستنایافتنی نیستند، کافی است فناوری بازتوليد آدمهای کمنظیر را پیدا کنیم. البته اول راه نیستیم/بیالگو نیستیم. امام همین کار را کرده. امام آدم ساخت. در بستر مبارزه، انسانها را به آنچنان پختگی رساند که آدم باشند. امام به همه آموخت که انتظار در مبارزه است و آدمیت در مبارزه. امام صحنهی مبارزه را در قلب خلاصه نکرد، قلب را به میدان آورد و میدان را به قلب. حیات حقیقی انسان را به قیامِ لِله تعریف کرد و خود جلودار اهلِ قیام بود. صیام را/صلاة را/تعلیم را/سینما را/هنر را/دانشگاه را و اصلاً همه چیز را مبارزه میدید. امام مبارزه برای خدا را تنها عنصر بازتوليد آدمها میدانست.
حالا برگردید و یکبار از این زاویه به زندگی نادر طالبزاده نگاه کنید، در زندگی او چیزی جز مبارزه میبینید؟
سحر ۲۹ شهرالله ۱۴۴۳
@fakhrian_ir
فوریت تجمع اصحاب حق.mp3
12.64M
#صوت_کامل_سخنرانی
حجةالاسلاموالمسلمین فخریان
موضوع: ضرورت تجمع اصحاب حق
۱۴۰۱/۰۲/۰۹
🔸هرچه زمان میگذرد، ضرورت ارتباط عمیق ایمانی و تشکیلاتی در بین مؤمنین بیشتر احساس میشود.
دورهمی خانوادگی اعضای محترم مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری در #قم
#حتما_بشنوید
@fakhrian_ir
از لطف همهی دوستان گرامی که بنده رو مورد عنایت قرار داده و این روز بزرگ رو که به نام و یاد معلم بزرگ عصر، استاد شهید مرتضی مطهری نام گرفته است، به بنده تبریک گفتند، تشکر میکنم.
پیامهای شما سروران گرامی آنقدر زیاد است که مقدور نیست به صورت جداگانه پاسخ دهم.
از همهی شما سپاسگزارم.
خادم شما
اسماعیل فخریان
@fakhrian_ir
به یاد استادِ مطهری
امروز دلم میخواهد از استادِ مطهری بگویم. از او که به ما هویّت بخشید. آزادگی بخشید. حرّیت را برای ما عینیت داد. از او که به ما جرأت مبارزه داد. جرأت قیام. جرأت حرکت. جرأت نترسیدن. جرأت ایستادن. ایستادن در مقابل تمامِ شرق، تمامِ غرب. بیشک مطهریِ عزیز جزو نوادر دوران است، ولی او در یک فرآیند هوشمند، مطهری شد و آن دامنِ تربیتِ استادِ مطهری بود. او که هنرش آدمسازی بود. تحولآفرینی بود. آری امام. او جنسش آسمانی بود اگرچه در زمین میزیست. امام، عرشِ توحید را به فرش کثرت آورد و کثرات را در دریای پُرخروش توحید غرق کرد. او خدا را در همهجا میدید. در فتح خرمشهر. در مبارزه با طاغوت. در نشستنها، در رفتنها، در گفتنها. امام آنقدر جدّی از هدفها میگفت که نه تنها آدمها که عالَم هم عشق همراهی او را داشت. آنقدر محکم به خدا تکیه داده بود که جِبال حسرتزده بودند. آری این دامن، مطهری میسازد، بهشتی میسازد، خامنهای میسازد. اصلا این دامن همان شجرهی طیبهای است که اصلش ثابت و میوههایش تمدنسازند. آن روز که گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، این روز را میدید که ثمراتِ درخت وجودش چگونه به جان تمامیت تمدن خوش خط و خال آمریکا میافتند و آن را از ریشه ویران میکنند. اگر ما در چنین روزی از مطهری میگوییم، جفاست از پیر و مراد او نگوییم. جفاست از آنکه آنچنان زلزلهای در عالم براه انداخت که پسلرزههایِ ویرانگرِ خانههای عنکبوتی کفر و شرکِ آن تمامی ندارد. خمینی باقیست. او تاریخ است. او هست و تمام نمیشود. امتدادش را در جنگ ببینید، در پساجنگ تا به امروز و تا فردا و تا انتهای تاریخ.
خمینی هست...
https://eitaa.com/fakhrian_ir
واقعاً غصّه میخورم
متأسّفانه، اغلب جوانان ما، اصلاً از انقلابهای دیگر خبر ندارند. من گاهی از این بابت، واقعاً غصّه میخورم. اصلاً نمیدانند انقلاب سوسیالیستی شوروی سابق که بزرگترین انقلاب زمان معاصر تا قبل از انقلاب اسلامی بود و این همه هیاهو در دنیا داشت، در مقایسه با انقلاب ما، از چه ظواهر ناخوشایندی برخوردار بود. انسان وقتی با دید مقایسه به این انقلاب در قبال آن انقلاب نگاه میکند، میبیند واقعاً فرقشان از زمین تا آسمان است. بنده مطالب زیادی در این زمینهها خواندهام و تقریباً جزئیّاتِ قضایا را میدانم. یعنی هم از طریق نوشتههای مستقیم و تاریخ نگاری و هم از طریق داستانهایی که در این زمینه نوشته شده است و خیلی از خصوصیات را دقیقتر و ریزتر و روشنتر بیان میکند، میدانم که در شوروی سابق چه گذشته است.
۱۳۷۳/۰۴/۲۲ رهبرانقلاب
پ.ن: وقتمان کم است، زیاد باید بدانیم.
@fakhrian_ir
با مردم حرف بزنید
حرف زدن با مردم و مشکلات را و راهحلها را با مردم در میان گذاشتن هم یکی از جلوههای مردمی بودن است. مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مشکلی وجود دارد، راهحلّی [هم] وجود دارد. البتّه سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجّهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود؛ نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد. با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید، از مردم کمک بخواهید در موارد مختلف، هم کمک فکری، هم کمک عملی. در یک جاهایی یک خطایی اتّفاق میافتد - خب همهی ماها اشتباه میکنیم دیگر؛ خطا در کار ماها کم نیست - از مردم عذرخواهی کنید؛ صریحاً [بگویید] این اشتباه شده، از مردم عذرخواهی کنید. مردمی بودن این جهات مختلف را دارد. گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهید؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمایی؛ صادقانه [بگویید] این کارها را انجام دادهاید.مردمی بودن اینها است؛ اینها جهات مختلف مردمی بودن است.
بیانات در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
پ.ن: آقایان مسئول، ما شما را به صداقت و اخلاص میشناسیم. اما صحبت کردن با مردم و اقناع افکار عمومی و اقدام بهنگام را جدّی بگیرید و الا به تصریح رهبر انقلاب، اعتماد عمومی مردم را از دست خواهید داد.
@fakhrian_ir
▫️در رفتن آن و آمدن این، خیلی فرق است. در تبیینِ به موقع هم خیلی اثرهاست.
▫️ساختار سالم و بیعوارض را آنها یا نمیتوانستند و یا نمیخواستند بوجود آورند، اما اینها هم میخواهند و هم میتوانند.
▫️طبقهی بازنده آنانند که سفیدیها را نبینند و نگویند و چشم را بر سیاهیها بدوزند.
▫️رهبر انقلاب از ما بعنوان نخستین جهاد، مطالبهی امیدآفرینی کرد، گزارش امیدآفرینیمان را تقدیم مردم کنیم.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برنامه دولت برای حل مشکلات اقتصادی از زبان سخنگو هیات دولت.
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
در این کانال بهترین تحلیلها و تبیینها را ببینید.
این کانال وابسته به مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری میباشد.
#جهاد_تبیین
#جنگ_شناختی
#حتما_ببینید🔻
https://eitaa.com/tabyin_tahlil_ejtehad
یکی از مهمترین نیازهای جامعه را گفتگوهای آزاد و صریح و شفاف در بین خواص و صاحبنظران میدانم. معتقدم مردم بهدنبال سخنگویان صادق، شجاع و آگاهی میگردند که بدون سِمت دولتی، سخنگوی مردم باشند. هزار و یک اتفاق میافتد که مردم میخواهند بدانند، بشنوند، بگویند، اما از کجا؟ در کجا؟ نبود مناظرات و مباحثات صریح و صادق، آرام آرام مردم را از صحنهی کنشگری سیاسی بیرون میراند و سرخورده میکند.
کمبود رسانهی مردمی فراگیر، در کشور کاملا محسوس است. رسانهی ملی در انجام رسالتش چندان موفق نبوده.
خواص انقلابی باید کاری بکنند، دارد دیر میشود. ما خیلی کارها در ظهور مردمسالاری میبایست انجام میدادیم که ندادیم. در بزنگاهها که تمام توانمان را به صحنه میآوریم تازه میفهمیم که چقدر کار میشود کرد و چقدر زیادند کارهایی که میبایست انجام میشد و نشد. دم انتخابات تریبون آزاد راه میاندازیم، مناظره میگذاریم، قیام میکنیم، اثرش را هم میبینیم، همین که انتخابات با هر نتیجهای تمام میشود، انگار ما هم تمام میشویم. میرویم تا رویداد بعدی تا ببینیم چه میشود کرد. شور سیاسی است که جامعه را زنده نگه میدارد.
باید کاری کرد.
@fakhrian_ir
InShot_۲۰۲۲۰۵۰۹_۱۷۰۹۴۹۱۷۵ (1).mp3
3.27M
دین از نگاه علی "علیهالسلام"
حوزههای علمیه باید چه چیزهایی به طلاب یاد دهند؟
@fakhrian_ir
بخدا نجابت، صداقت و شجاعت رئیسجمهورمون یک دنیا ارزش داره. ابراهیم زمان و کمک میخواد.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در طول تاریخ، مهمترین عامل خوشنامی و بدنامی آدمها، موضعگیریهای سیاسی، فعالیتهای اجتماعی، مبارزه، سکوت، خروش و محافظهکاری بوده است. شیرین ابوعاقله، در تاریخ با خوشنامی ماندگار شد.
راستی مگر او چه را #روایت میکرد که تمام ظلم حتی از پیکرِ بیجانِ او اینقدر میترسد؟
@fakhrian_ir
ابزار جهانیسازی فکرت را خودت باید بسازی. تا کِی میخواهی آویزان این و آن باشی؟ جمهوری اسلامی اگر حرف نوِ جهانپسند دارد که قطعاً دارد، باید ابزار رساندن حرفش به دنیا را هم بسازد. تبلیغ یعنی رساندن و رساندن، یک فرآیندِ دارای اجزا و ابزار است. تو نمیتوانی فقط به فکر تولید اندیشه باشی و چشمت را به بعدش ببندی. نمیتوان حرفِ حساب بزنی و چشمت را بر آدم ناحسابیهایی که از هزار و یک طریق حرفت را تحریف شده به خودت برمیگردانند، ببندی. عصر، عصر رسانه است، رسانه نداشته باشی، باختی.
همین
@fakhrian_ir
عوض شو دیگه.mp3
1.17M
عوض شو دیگه
🎙حجةالاسلاموالمسلمین فخریان
🔸کاری از گروه جهادی طهورا
@fakhrian_ir