هدایت شده از عصر هوشمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اخبار_ویروسی
قسمت پنجم: از ترسیدن تا اقدام سریع و بدون تفکر‼️
♦️شایعه و وحشت
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#باشگاه_سواد_رسانه_ای
#المپیاد_سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
#کرونا
@imlc_ir
@asrehooshmandi
هدایت شده از عصر هوشمندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنگ کرونایی
#سید_بشیر_حسینی
قسمت دوم: استراتژی ماهی بادکنکی ‼️
♦️ایده ها و تولیدات آنتی کرونایی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید. @IMLC_admin
#آنتی_کرونا
#سواد_رسانه_ای
#باشگاه_سواد_رسانه_ای
#المپیاد_سواد_رسانه_ای
#مخاطب_فعال
#کرونا
@asrehooshmandi
رابطه رفتار کاربری با سبک زندگی کاربر
بین مولفه های سبک زندگی همچون تغییر سلیقه در نوع پوشش، تغییر در شیوه تغذیه، تغییر در خودآرایی، تغییر در انتخاب دکوراسیون و اثاثیه منزل، تغییر در سبک خرید، تغییر در شیوه های گذران اوقات فراغت و تفریح و تغییر در تعاملات و ارتباطات رو در روی کاربران با میزان استفاده از شبکه های اجتماعی تلفن همراه رابطه وجود دارد به طوری که با افزایش ساعات استفاده از این شبکه ها تغییر در هر یک از مولفه های سبک زندگی نیز بیشتر می شود .
#سبک_زندگی
#خانواده_اینترنت
sapp.ir/familyweb
eitaa.com/familyweb
مراقب اعتیاد به خبر باشید
خبر زدگی و اعتیاد به اطلاعات یا به عبارتی Information Overload نوعی از اعتیاد اینترنتی است که در آن کاربر به خبر و دانستن آخرین اخبار اعتیاد پیدا می کند و مدام به منابع خبری در اینترنت سر می زند.
در روزهای #کرونا یی که بیشتر در خانه هستیم و مدت زمان حضور ما در شبکه های اجتماعی طولانی شده است، مراقب باشیم به خبرزدگی دچار نشویم به خصوص که اخبار منفی کرونایی این روزها می تواند موجب تخریب روحیه و ناامیدی هم بشود.
#خانواده_اینترنت
#سوادرسانه
sapp.ir/familyweb
eitaa.com/familyweb
هدایت شده از سومین همایش سواد رسانهای و اطلاعاتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یک فیک نیوز و خلأ جدی رسانههای رسمی
✍معصومه نصیری
🔹خبر جعلی شهادت سردار قاآنی و امیر پوردستان با هم افزایی خط رسانهای خاص داخلی و خارجی در شبکههای اجتماعی منتشر شد. خبری که در شرایط حساس کنونی منطقه در راستای عملیات روانی برنامه ریزی شده در این حد وسیع بازنشر شد و بازهم کاستی هایمان را به رخمان کشید.
1⃣ معمولا اخبار جعلی و شایعه در مواقع مهم و مبهم و در نبود رسانه های رسمی جولان بیشتر و پرقدرتتری دارند. اینکه چرا رسانه های رسمی با سرعت وارد میدان نشدند تا با نشر یک خبر موثق، جلوی نشر خبر جعلی را بگیرد آسیب چندباره ما در زمینه اقدام به هنگام رسانهای یمان را گوشزد کرد. #گروه_های_واکنش_سریع این روزها از واجبات رسانهای هستند.
2⃣ بسیاری از افرادی که در دام خبر جعلی افتاده بودند یک خبرگزاری را مورد استناد قرار دادند. بارها گفته ایم اخبار از #چند_منبع رسمی باید پیگیری شود. یک منبع دلیل بر صحت نیست. کانال تلگرامی منبع موثق و معتبر نیست آنهم برای چنین اخباری.
3⃣ اگر خط خبری و زنجیره خبر مربوطه را بررسی کنیم درخواهیم یافت معمولا #پروپاگاندای_نظامی با #پیوستهای_رسانهای همراه است و این خبر دقیقا قطعه ای از همین پازل بود.
4⃣ سواد رسانهای را جدی بگیریم. نداشتنش مخاطب و رسانهها را دقیقا در جبهه رسانهای دشمن قرار میدهد.
این روزها و با توجه به تحرکات در کشور عراق، مخاطبان در پذیرش اخبار در این زمینه دقت رسانهای بیشتری داشته باشند. این آخرین #فیک_نیوز این روزها نخواهد بود.
@asrehooshmandi
https://familyweb.ir/کرونا-جامعه-جهانی-را-سمت-تحققِ-یک-نظم-ما/
☝️☝️☝️☝️☝️
پیشنهاد مطالعه
آیت الله میرباقری: آیا #کرونا جامعه جهانی را به سمت تحقق یک نظم مادی و ایجاد #حکمرانی_مجازی پیش می برد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب #فرزندپروری در عصر دیجیتال در برنامه کتابخوانی شبکه خبر
@familyweb
یادداشت :
هویت معتبر خلا روزهای #کرونا یی فضای مجازی
👇👇👇👇👇👇
https://fa.shafaqna.com/news/919411/
@familyweb
🔹#هویت_معتبر خلأ روزهای کرونایی فضای مجازی
✍️علی محمد رجبی
🔸شرایط کرونایی به ما نشان داد که کشورداری در هزاره سوم نیازمندی هایی دارد که اگر به موقع شناسایی و به آنها پاسخ ندهیم، کشور را با چالش های جدی روبرو خواهد کرد.
🔸شواهد نشان می دهد که شبکه ملی اطلاعات حداقل در بخش زیرساخت های ارتباطی در وضعیت قابل قبولی است، ولی چرا با وجود این زیرساخت در روزهای کرونایی شاهد بروز چالش های جدی در ارائه پایدار خدمات برخط به خصوص در بخش حاکمیتی هستیم؟ به این سوال می توان از منظر های مختلف پاسخ داد، مثلا رشد نامتوازن زیرساخت در مقایسه با خدمات به خصوص در بخش حاکمیتی، سرعت و شتاب زیاد بخش خصوصی و معطوف شدن نگاه ها به آن، غفلت از دولت الکترونیک، کافی نبودن عزم ملی برای یکپارچه سازی واتصال سامانه های حاکمیتی و … ولی موضوعی که کمتر به آن پرداخته شده و اهمیت آن نادیده گرفته می شود موضوع هویت معتبر در فضای مجازی است.
🔸#هویت_معتبر محدود به افراد نیست، بلکه تمام ابزارهای ارتباطی دیجیتال و هر آن چیزی که می تواند به صورت صفر و یک در فضای مجازی به کاربر یا سامانه ها معرفی شود را شامل می شود. اگر بخواهیم به زبان ساده بیان کنیم هر موبایل، رایانه شخصی، سرور، سامانه خدماتی، مکان جغرافیایی و هر چیزی از این جنس، همگی می توانند دارای هویت معتبر در فضای مجازی باشند.
اگر موضوع هویت که در شهریور ۹۸ در قالب سند « #نظام_هویت_معتبر_در_فضای_مجازی_کشور» به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است به موقع عملیاتی شده بود شاید امروز می توانستیم با آسودگی بیشتر برای دورکاری کارمندان دولت تصمیم بگیریم، دغدغه های آموزشی کمتری می داشتیم، با فروش اعتباری از اقشار آسیب پذیر حمایت می کردیم، با سهمیه بندی الکترونیکی برای تامین وسایل بهداشتی و مواد ضد عفونی به چالش نمی خوردیم، شایعات مخرب زمین گیرمان نمی کرد و ده ها شاید دیگر که خلأ آنها امروز بیشتر به چشم می آید.
🔸برای رسیدن به قله های پیشرفت و برداشتن بلند #گام_دوم انقلاب می بایست کشورداری مدرن را پیاده سازی کنیم و این مهم محقق نمی شود مگر آنکه ابزارهای لازم برای آن را ایجاد کنیم و هویت معتبر در فضای مجازی قطعا یکی از الزامات اساسی و پایه برای این هدف است.
@familyweb
https://www.mehrnews.com/news/4895452
آماده باش فضای مجازی برای پسا کرونا
📝یادداشتی از علی محمد رجبی
کووید-۱۹ چنان با قدرت و ویرانگر در حال جولان دادن و یکه تازی در دنیاست که متفکرین و آینده پژوهان را مجبور کرده تا به #پسا_کرونا بیاندیشند. دامنه تحولات پیش بینی شده به حدی گسترده خواهد بود که اگر در روزهای #کرونا یی آماده آن نشویم طوفان های اقتصادی و اجتماعی کرونا می تواند جوامع گوناگون را در هم بشکند و آنها را به گسست و متلاشی شدن سوق دهد.
متن کامل یادداشت را در خبرگزاری مهر مطالعه کنید.
@familyweb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فاصله گذاری اجتماعی به زبان تصویر
#کرونا
@familyweb
لزوم توجه رسانهها به ضعفهای خود در بحران کرونا/ درسهایی که کرونا به رسانهها داد
یک مدرس سواد رسانهای عملکرد رسانهها در بحران کرونا به یک حرکت تکاملی تشبیه کرد و گفت: عملکرد رسانهها در ابتدای بحران کرونا دچار نوعی بهم ریختگی بود که به مرور بسیار بهتر شد و این رشد شایسته تقدیر است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران در کنار مسئولان و فعالان حوزه پزشکی، خبرنگاران هم مانند دیگر بحرانها، پا به عرصه عمل گذاشتند و با وجود احتمال درگیری مستقیمشان با بحران کرونا، افکار عمومی را از روند درگیری، شرایط مقابله و امید به بهبود بیماری مطلع کردند.
رسانههایی که در این زمینه و از ابتدای بحران کرونا پا به پای سایرین قدم برداشته و فعالیت کردهاند شایسته تقدیر هستند؛ در رابطه با عملکرد کلی رسانهها در کشور و لزوم تقدیر از آنها با "علیمحمد رجبی" مدرس و مولف کتب سواد رسانهای گفتوگو کردیم.
وی معتقد است عملکرد رسانهها در ابتدای بحران بهم ریخته بود اما به مرور و با ساماندهی گروههای مرجع رسانهای این روندد رو به رشد رفته و این رشد سریع شایسته تقدیر است البته نقطه ضعفها همچنان بر قوت خود باقی است و باید از آنها برای مقابله با بحرانهای بعدی درس گرفت؛ در ادامه این گفتوگو را میخوانید:
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://tn.ai/2239401
https://tn.ai/2239401
@familyweb
کاربران قطع کننده زنجیره شایعات در فضای مجازی باشند
گروه هنر و رسانه خبرگزاری فارس
روزهای قرنطینه همچنان با شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و مردم بیشترین زمان ممکن را در منزل سپری می کنند. اغلب آنها برای گذراندن اوقات شان در دنیای مجازی سیر می کنند.
دنیای مجازی، این دنیای رنگین همچنان شگفتی و جذابیت های خود را دارد و هر قشری از جامعه را به خود جلب می کند. از آنجا که اغلب افراد در فضای مجازی، صفحات شخصی دارند، سعی می کنند از این صفحات برای اطلاع رسانی در خصوص ویروس کرونا بهره مند شوند، اما این پرسش مطرح می شود که تا چه اندازه این ضرورت وجود دارد که مردم به اطلاع رسانی لحظه به لحظه از ویروس کرونا بپردازند و آیا این اطلاع رسانی نیازمند سواد رسانه ای فرد نیست؟
علی محمد رجبی معاون انجمن سواد رسانه ای ایران معتقد است: مردم این روزها در اینستاگرام و بسیاری از پیام رسان های داخلی و خارجی به عنوان شهروند خبرنگار فعال هستند و ما باید مسأله شهروند خبرنگار را جدی بگیریم؛ چراکه متأسفانه بسیاری از اخبار منفی، غیرواقعی، تخریبی و شایعات از سوی مردم و کاربران شبکه های اجتماعی تولید می شوند.
در خصوص عملکرد مردم، دولت و رسانه ها در بحران بهداشتی ویروس کرونا با معاون انجمن سواد رسانه ای ایران به بحث و گفت و گو نشستیم. آنچه از نظر می گذرانید حاصل گفت و گوی ما با وی است.
👇👇👇👇👇
http://fna.ir/ewj7mk
http://fna.ir/ewj7mk
@familyweb
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
خطر آموزش با پیام رسان برای حریم خصوصی خانواده ها
با تعطیلی مدارس به خاطر کرونا بخش زیادی از آموزش به پیام رسان های خارجی منتقل شده است.
بعضا مشاهده می شود که معلمان برای دریافت تکالیف از خانواده ها میخواهند تا از فرزند خود فیلم تهیه و برای معلم ارسال کنند و یا بعضی از فعالیت ها را به صورت خانوادگی و گروهی انجام و فیلم فعالیت ارسال شود.
ادامه این وضعیت می تواند به دلیل عدم آموزش لازم و آگاهی مربیان و خانواده ها از شیوه های صحیح بهره برداری و حفظ حریم خصوصی در این شبکه ها چالشهای متعددی را به وجود بیاورد.
مثلاً با سرقت موبایل معلم حجم زیادی از اطلاعات خصوصی دانش آموزان به خطر می افتد و یا احتمال دسترسی افراد غیر به داده های دانش آموزان در موبایل معلم وجود دارد، علاوه بر این خودنمایی، خودشیفتگی، تظاهر و قیاس کردن نیز از آسیب های فردی وضعیت فعلی خواهد است که ضرورت توجه خانواده ها و مربیان به این خطرات را بیشتر کرده است.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
#کرونا
#تلگرام
#حریم_خصوصی
🌐 familyweb.ir
روش غیر امن انتشار برنامه موبایلی « شاد »
شیوه اشتباه انتشار شبکه اجتماعی دانش آموزی که تحت عنوان «شاد» رونمایی و منتشر شد، یک بار دیگر نشان داد که برای انتشار و توزیع برنامه های موبایلی دچار سردرگمی و بی برنامه گی هستیم.
برنامه موبایلی شاد که قرار است بستر آموزش از راه دور میلیون ها دانش آموز کشور باشد به جای انتشار در فروشگاه های معتبر نرم افزار کشور از طریق پیام رسان های خارجی در حال توزیع و دست به دست شدن بین والدین است.
این روش توزیع و انتشار راه را برای مجرمین سایبری فراهم می کند و آنها می توانند از طریق تولید برنامه های جعلی نسبت به کلاهبرداری و سرقت اطلاعات کاربران و یا توزیع تبلیغ افزارها اقدام کنند.
انتظار است اینگونه برنامههایی که می بایست به طور ملی انتشار و در اختیار کاربران قرار داد شوند در اولین اقدام در بستر های امن و معتبر داخلی قرار داده شده و سپس به معرفی آنها اقدام شود به خصوص در جایی که می توان از مارکت هایی مانند کافه بازار با ضریب نفوذ بالا در کشور استفاده کرد، توزیع این برنامه از طریق دانلود مستقیم و دسترسی در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها اقدامی برخلاف امنیت و حریم خصوصی کاربران محسوب می شود.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
#کرونا
#شاد
#حریم_خصوصی
🌐 familyweb.ir
مراقب مصرف رسانه ای فرزندانمان باشیم
کرونا موجب شده استفاده خانواده ها و به خصوص کودکان و نوجوانان از فضای مجازی و محصولات رسانه ای افزایش چشمگیری داشته باشد.
این موضوع می تواند چالش های متعددی با خود بهمراه داشته باشد:
۱- مصرف زدگی و اعتیاد به رسانه
۲- هرزه گردی و هرزه بینی
۳- َ نقض حریم خصوصی
۴- گرفتار شدن بچه ها در دام سایت های قمار
۵- تولید یا بازنشر اخبار جعلی و شایعه
۶- بروز اختلالات رفتاری و روانی مانند احساس نارضایتی از بدن، اضطراب، خودنمایی و احساس نیاز به توجه و تایید افراطی دیگران
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
⛔ کلاهبرداران چگونه با تماس تلفنی حساب بانکی شما را تخلیه می کنند؟
مجرمین با قابلیت تماس صوتی واتس اپ و استفاده از لوگوی صدا و سیما به عنوان عکس پروفایل به قربانی زنگ می زنند.
با چرب زبانی و مهندسی اجتماعی و به بهانه دریافت کد تایید هویت قربانی برای پرداخت جایزه، کلاهبردار کد فعال سازی یکی از برنامه های مالی را از قربانی می گیرد و بعد رمز پویا ، حالا دیگه تخلیه حساب انجام می شود.
⚠️ مهم است بدانید:
۱- صدا و سیما و هیچ نهاد حاکمیتی برای پرداخت جایزه از موبایل و واتس آپ استفاده نمی کنند.
۲- برای واریز وجه به حساب شما به هیچ وجه نیاز به ارسال کد و اطلاعات کارت بانکی شما نیست.
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
هدایت شده از عصر هوشمندی
📽نگاهی به #خروج حاتمی کیا از منظر سواد رسانهای
✍️معصومه نصیری ـ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
▫️فیلم خروج آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا که طی روزهای نخست اکران اینترنتی مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته است، از زوایای مختلف قابل نقد و بررسی است. بررسی جنبههای تخصصی فیلم قطعاً از سوی منتقدان و صاحبنظران این حوزه انجام اما این اثر را از منظر سواد رسانهای نیز میتوان مورد توجه قرار داد.
▫️تصور اینکه در عصر گسترش فناوریهای نوین ارتباطاتی تنها این تحریریه رسانهها هستند که جریان سازی می کنند، تصوری است که حوزه محاسبات را دچار خطای راهبردی جدی می کند. امروز نورافکن شهروند خبرنگاران می تواند حتی محاسبات رسانههای جریان اصلی را نیز دستخوش تغییر کند.
▫️خروج بهخوبی نشان میدهد جوامع و افراد در سطوح تحلیل مختلف بهرغم وجود مسافت بسیار در میانشان و بهصرف داشتن یک وسیله هوشمند و دسترسی به اینترنت، در وضعیت همزمانی قرار میگیرند. این کمرنگ شدن ابعاد مکانی و زمانی ایده موسوم به دهکده جهانی را تحقق عینی بخشیده و دولتها و مردم در جهانی زندگی میکنند که از هر لحاظ تحت نگاه تیزبین یکدیگر قرار دارند و در حقیقت زیست در «اکواریوم جهانی» یا «جهان شیشهای» محقق شده است. جهانی که یک کشاورز با لایو اینستاگرام می تواند بدون در نظر گرفتن زمان و مکان جریان ساز شود.
▫️ظهور شبکه های اطلاعاتی و ارتباطی از جمله اینترنت سبب شده در زمانی کوتاه، حجم وسیعی از اطلاعات به هر کجا که لازم است یا گاها بدون تعیین هدف مشخص، منتقل شود. در این زمانه صرف نگاه حذفی به تکنولوژی و رسانهها از یکسو و عدم آگاهی از مهارتهای لازم جهت بهرهگیری از ابزارها و کارکردهای آن توسط شهروندان از سوی دیگر می تواند هزینههای جدی برای حاکمیتها ایجاد کند.
▫️امروز باید این واقعیت که هر تلفن همراه یک رسانه است را بپذیریم و نسبت به آموزش مهارتهای لازم به شهروندان جهت زیست دقیقتر در عصر انفجار اطلاعات و انقلاب تکنولوژی اطلاعاتی اقدام ملی شود. نداشتن سواد رسانهای و اطلاعاتی می تواند مسائل درون سرزمینی را به چالش جدی برای یک کشور در خارج از مرزهای جغرافیای اش تبدیل کرده و منجر به رفتارهایی با چاشنی دوری از عقلانیت و مبتنی بر شتابزدگی شود.
▫️#خروج از مرحله انکار تکنولوژی و توجه به ضرورت فراگیری دانشهای مرتبط با آنکه منجر به تربیت شهروندانی با رفتارهای هوشمندانهتر شود، بایسته مورد تأکید زندگی در جامعه شبکهای است.
@asrehooshmandi
🔻ویروس کرونا؛ اقدام فیسبوک برای جلوگیری از انتشار اخبار نادرست
🔹فیسبوک اعلام کرده که کاربران این شبکه اجتماعی هشدارهایی را درباره اخبار نادرست و تئوری های توطئه در ارتباط با ویروس کرونا دریافت خواهند کرد. مارک زاکربرگ، موسس و مدیر عامل فیسبوک گفته که پیام ها به زبان های کاربرانی ارسال می شود که قبلا هدف چنین فریبکاری هایی بوده اند. فیسبوک همچنین تمامی ادعاهای مضر برای درمان ویروس کرونا، مثل خوردن بلیچ را از این شبکه اجتماعی برداشته است. از فیسبوک به خاطر این که اجازه انتشار اخبار نادرست را داده است، بشدت انتقاد شده است.
BBCPersian
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
پايان عصر دارايي هاي فيزيكي
به نظر مي رسد پاندمي كرونا نه تنها به اين زودي از دنيا رفتني نيست بلكه هر روز چهره اي جديد از خود رو مي كند ، بعد از زمين گير كردن هواپيما ها و به خاك سياه نشاندن هتلداران و نابودي كامل صنعت توريسم ، حالا اين بيماري عجيب و كاملا پيچيده سراغ دارايي هاي فيزيكي ، مراكز خريد و دارايي هاي مشهود رفته است .
ركود اقتصادي اگر يك فصل ادامه داشته باشد - كه ظاهرًا قطعي است - نه تنها مصرف نفت و كامادتي كه فروش فيزيكي محصولات ،حمل و نقل دريايي ، زميني و هوايي ، رستورانها ، فست فودها و بسياري از خدمات را دچار تغييرات بنيادي خواهد كرد.
علاوه بر كسب و كار ، خدمات آموزشي و رفاهي نيز براي تداوم حيات راهي جز آنلاين شدن نخواهند داشت . مراكز خريد ( Mall) ، املاك و مستغلات ، فروشگاه ها و رستورانهاي زنجيره اَي ، مدارس ، دانشگاه ها و آموزشگاه ها ، باشگاه هاي ورزشي ، سلامتي و زيبايي بايد بپذيرند كه بِه عصر جديدي وارد شده و درآمد و هزينه هاي خود را با شرايط جديد تطبيق دهند.
براي اولين بار طي يك قرن گذشته دارايي هاي مشهود و فيزيكي بطور جدي مورد تهديد واقع شده اند ، شركتهايي مثل آمازون ، علي بابا و...در دنيا فروش بالا و بالاتر ثبت خواهند كرد و غولهايي مثل وال مارت، كارفور ، مك دونالد، استارباكس و... بِه كاهش شعب خواهند انديشيد.
سرعت تغييرات بِه حدي است كه فروش آنلاين در دنيا طي سه ماه اخير چندين برابر شده و فضاي اينترنت و الكترونيك ميدان دار اقتصاد شده است.
انقلابي جديد در حال وقوع است كه نتيحه آن نابودي كامل برخي كسب و كارها و صنايع و ظهور فعاليتهايي از نوع آنلاين و الكترونيك است .
از زمان انقلاب صنعتي تا كنون هيچ زماني تا اين حد كار با صنايع و دارايي هاي فيزيكي جان بشريت را تهديد نكرده است و همه تلاشها طي دو دهه گذشته براي توسعه آي تي و الكترونيك يك طرف تهديد سه ماهه كرونا يك طرف ، حالا ديگر توسعه آنلاين و الكترونيك صرفا يك مقوله لوكس ، بهينه سازي و كاهش هزينه اي نيست بلكه يك اجبار مرگ وزندگي است .
#کرونا
#پساکرونا
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir
راهکار سواد رسانهای
سواد رسانهای از طرق مختلف قابلیت گسترش و به روز رسانی دارد. همگام با تغییر ابزارهای رسانهای و کارکرد آنان، سواد رسانهای نیز باید تغییر کند و به پیش رود. اما سواد رسانهای جدای از ماهیت انتقادی خود درباره رسانه، در هر بافت اجتماعی و جامعه به گونهای خاص و منحصر به فرد تعریف و پیاده میشود؛ همانطور که تمام جوامع یکسان نیستند و نمیتوان الگوی رفتاری یکسان برای همه پیچید.
سواد رسانهای بر اساس نوع نگرش و باورهای بنیادین هر کشور ساماندهی شود تا کاربردی بوده و در راستای توسعه تکنولوژی و اخلاق رسانهای قرار گیرد. سواد رسانهای بر خلاف روشهای سلبی کنترل(فیلترینگ)، روشی نرم و ایجابی بوده و فرد با فهم مزایا و معایب پیام یا محتوای منتقل شده، نسبت به برخورد و استفاده از ان واکنش نشان میدهد. به طور مثال، در عرف و فرهنگ جاری کشور ایران، مسائل جنسی هرگز در فضای عمومی بیان نمیشود و آموزش بر اساس گروههای سنی و در نهادهای ذیربط صورت میگیرد. در مقابل آموزش مسائل جنسی در فضای مجازی و با انتقال سریع و آسان روی تلفنهای همراه، به صورت نادرست در حال انجام است. اغراق در بیان و برجسته سازی اهمیت این مسائل در زندگی فردی، پیامدهای منفی و گاه غیرقابل جبرانی را بر زندگی فرد خواهند گذاشت که ممکن است دامنه آن بسیار گستردهتر از فرد بوده و خانواده و اقوام را نیز درگیر سازد.
برای برنامهریزی در حوزه آموزش سواد رسانه ضرورت دارد بر اساس حد مرزها و اولویتهای اخلاقی، شرعی، سیاسی، فرهنگی و عرفی تصمیم گیری شود تا کمترین آسیب به پیکرده جامعه وارد شود.
#سواد_رسانه
🌍🌍🌍
📚کانال خانواده و اینترنت را در پیام رسان های داخلی همراهی کنید.
ایتا
eitaa.com/familyweb
سروش
sapp.ir/familyweb
روبیکا
rubika.ir/familyweb
🌐 familyweb.ir