eitaa logo
✨فانوس شب✨
973 دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
9.8هزار ویدیو
84 فایل
جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبهه‌زدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید! بعضی‌ها در مقابل تیر و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه نتوانستند بِایستند!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حقِ مسلّم❗️🤫🤔😕🧐🤥 ⭕️بر آتشِ فتنه‌ها که دامن می زد حرف از حقِ مسلّم زن می‌زد ⭕️در کشورِ ما شعارِ آزادی داد در کشورِ خود اگرچه گردن می‌زد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شهید دستغیب:هر عمامه به سری که از رهبر مکرّم فاصله بگیرد، لعنت خدا برش باد... ➖ عمامه به سر ها، همه باید مطیع باشند...امام یکی... ➖ نایب امام هم یکی...دیگر هیچ کس حق تقدم ندارد... ➖ میزان یک نفر است... ➖ همه باید اطاعت بکنند... 📌| برادر و خواهر عزیز ولایت‌مدار ، خواهشاً به ولی‌فقیه بعنوان یک مقام عالی سیاسی یا یک مرجع دینی در عرض بقیه نگاه نکنید که مجبور بشوید ایشان را با باقی مقامات سیاسی یا باقی علمای حاضر مقایسه کنید. طبق قانون الهی، یک رهبر و امام‌ و بقیه هرکه باشند (خواص یا عوام/مرجع تقلید یا مقلد) جزو امت هستند.
💠انقلاب مردم ایران نقطه شروع انقلاب بزرگ جهان اسلام به پرچمداری حضرت حجت(ارواحنا فداه) است که خداوند بر همه مسلمانان و جهانیان منت نَهد و ظهور و فرجش را در عَصر حاضر قرار دهد. 📚صحیفه نور ،جلد ۵ ،صفحه ١٨۴
⬇️ شما اصلاح طلب ها تا دیروز میگفتید کسی تلویزیون نگاه نمیکنه ، چی شد نگران حضور رائفی پور در تلویزیون شدید؟! ➕دوما خوبه تو اون برنامه مجری گفت خیلی ها به رائفی پور میگن همه چیزدان ولی اهمیت نمیدن، یه موسسه داره که در انواع موضوعات تحقیق میکنن و ایشون به عنوان مدیر موسسه گزارش رو سخنرانی میکنه و با وجود اون حرف اومدید این تیتر رو زدید یعنی حسادت، البته امسال درستتون میکنند انشالله! اتفاقات زیادی فاش میشه! 🔻 شما رسانه های اصلاح طلب به این اشاره کنید مسئول شبکه سعودی اینترنشنال در دولت شما معاون وزیر ارشاد بود بگید سفیر برای باکو گذاشتید رفت پناهنده شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨تو میخوای به حکومت همه طاغوت.ها پایان بدی! ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
خواندن این سخنان رهبر انقلاب برای کسانی که به صحبت‌های استاد در برنامه ثریا نقد داشتند، توصیه می‌شود | بیانات تأمل برانگیز رهبر انقلاب در دیدار با جوانان (مصلی تهران) - ۱ اردیبهشت ۱۳۷۹ رهبر انقلاب: من در بخش اوّلِ صحبتم به شما عرض کردم که جوان سرشار از انرژی است؛ جوان هیجان‌طلب است. روزی که کشور دچار یک جنگ مسلّحانه باشد، جوانان با میل و رغبت به میدان میروند. وقتی که کشور در آرامش و صلح است، برای ارضای سالمِ هیجان طلبی جوانان، چه چیزی بهتر از بسیج؟ این ابتکار امام بود. روح هیجان طلب جوان، اگر بنا باشد در راه سازنده، در راه ایمانی، در راه سالم، در راهی که میتواند برای کشور مفید واقع شود، به‌کار بیفتد، چه سازمانی مهمتر و مطمئن‌تر از سازمان بسیج است؟  پ‌ن: کاش آقایان قبل از نقد مغرضانه حداقل با مبانی و سخنان امامین انقلاب آشنا بودند تا اینگونه‌ خود را مضحکه نکنند. 🆔 @Masaf