💡معرفی شرکت دریم ورکز
🔦«دریم ورکز» یک شرکت سرگرمی آمریکایی است که در زمینه فیلم سازی، ضبط موسیقی، تولید برنامههای تلویزیونی و بازیهای ویدئویی فعالیت میکند. این شرکت در سال ۱۹۹۴ به وسیله «استیون اسپیلبرگ» ، «دیوید گفن» و «جفری کاتزنبرگ» تاسیس شد.
🔦 این استودیو توانست با تولید فیلمها و انیمیشنهای پرفروش، به سرعت جای خود را در میان استودیوهای دیگر باز کند. این استودیو به ویژه با وجود فرد توانایی مانند جفری کاتزنبرگ که ده سال در استودیوی «والت دیزنی» سابقه اجرایی داشت، در زمینه انیمیشن بسیار قوی عمل کرد و با تولید انیمیشنهای «شاهزاده مصر» ، «ظهور نگهبانان»، «فرار جوجه ای»، «شرک»، «ماداگاسکار» و... و کسب جایزه اسکار در سال ۲۰۰۲م، در زمینه انیمیشن توانست به سومین استودیوی مطرح جهان بعد از «والت دیزنی و پیکسار» تبدیل شود.
🔦 در سال ۲۰۰۵ مذاکراتی بین استودیوهای «پارا مونت» و «دریم ورکز» انجام شد که بر اساس آن، قراردادی به مبلغ ۱/۶۶میلیارد دلار بین طرفین منعقد گردید. طبق این قرارداد، تقریباً امتیاز کامل استودیو «دریم ورکز» به پارامونت واگذار شد. در حال حاضر تنها بخش مستقل از استودیوی دریم ورکز، کمپانی «دریمورکز انیمیشن» است که همچنان به کار خود ادامه میدهد.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۶۲ و ۶۳
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡 انیمیشنهای تلویزیونی مصر
🔦 درباره پویانمایی تلویزیونی خاورمیانه میتوان سخن را از مصر آغاز کرد؛ جایی که نخستین سریال انیمیشنی عربی در سال ۱۹۹۰م به نام (بکار) با کارگردانی (منی ابوالنصر) تولید شد و ساخت این سریال با اعمال تغییراتی تا سال ۲۰۱۵ م همچنان ادامه یافت. بکار پسربچهای است که به سراسر جهان عرب سفر و ماجراجویی میکند. او از همان ابتدا با فرهنگ عربی و اسلامی خود توانست قلب کودکان عرب را تسخیر کند.
🔦(سوبر هنیدی)(۲۰۰۷م) سریالی کمدی با مضامین اجتماعی - سیاسی، به سبک دو بعدی است و بزرگسالان، مخاطبان اصلی آن هستند. (کراکیب)(۲۰۰۷م) نخستین سریال سه بعدی عربی است که به کارگردانی (سامح مصطفی) در پانزده قسمت تولید و از شبکه یک مصر پخش شد. این سریال داستان دو موجود فضایی را با روحیات متضاد با یکدیگر بازی میکند که از سیارهای بزرگ و پیشرفته تصادفاً به زمین میآیند و امکان بازگشت ندارند. هدف ( کراکیب) این است که شیوه ورود به اجتماع را به نوجوانان بیاموزد و تعامل با دیگران و رفتارهای اجتماعی را به آنان یاد دهد.
🔦 (قصص الانسان فی القرآن) تحت اشراف الازهر و به کارگردانی (مصطفی فرماوی )در سی قسمت بیست دقیقهای تولید شده است. سریال (قصص الانسان فی قرآن) (۲۰۱۳م)، سریال (قصص الحیوانات فی القرآن)(۲۰۱۱م)، سریال (عجائب القصص فی قرآن) (۲۰۱۴م)، (حسین فی دنیا الارقام) (۲۰۰۷م) و (کلیم الله) (۲۰۱۳م) همگی سریالهای مصری با صبغه دینی هستند.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه 98 و 99
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔖نازیها و یهودیان، یهود ستیزی یا همکاری؟
🖇با روی کار آمدن نازیها در آلمان، سینماگران یهودی آمریکا با انتشار بیانیه ای تلاش داشتند تا آمریکا را وادار به اقدام علیه نازی ها کنند. اما سیاستمدار آمریکایی جوزف کندی (پدر جان.اف.کندی) در ملاقاتی مخفی با سران کمپانی ها، با این استدلال که اگر آمریکا وارد جنگ شود مردم، یهودیان را مسئول خواهند دانست، آنان را متقاعد به عقب نشینی کرد.
🖇یهودیان، قهرمانانی اسطوره ای نظیر《سوپرمن》اختراع کردند که در ظاهر روزنامه نگاری روشنفکر، اما در واقع قهرمانی است که دولت ها و نیروهای خبیث را با قدرت خویش سر جایشان مینشاند.و همچنین چارلی چاپلین یهودی فیلم 《دیکتاتور بزرگ》را در هجوِ هیتلر ساخت و سر انجام پس از ورود آمریکا به جنگ جهانی، هالیوود و دولت در یک اتحاد بی سابقه برای تبلیغات و رواج میهن پرستی شریک شدند.
🖇یهودیان اعتقاد داشتند همه اختلاف نژادی در آمریکا باید کنار گذاشته شود تا نازی های ضد یهود شکست بخورند و به برکت شورِ جنگی ضد نازی، یهودیان هالیوود برای نخستین بار جرات کردند مساله یهود ستیزی و ظلم به یهود را در سینما مطرح کنند، مانند فیلم 《توافق آقایان》 که برنده اسکار بهترین سناریو شد.
🖇امروزه در مجامع تبلیغاتی دنیا یهود ستیزی یا سامی ستیزی یا آنتی سیمیتیزم به معنای اذیت وآزار بی منطق یهودیان توسط دیکتاتورهایی چون هیتلر اطلاق میشود.اما اکثر این مجامع تبلیغاتی، خود یهودی و صهیونیستی هستند.
📚نشریه دیده بان اندیشه، ویژهنامه استاد محمد حسین فرج نژاد، صفحه ۱۳۲
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡 شرکت تایم وارنر
🔦 شرکت چندملیتی تایم وارنر، سومین شرکت پردرآمد جهان پس از والت دیزنی و کام کست در این حوزه است. نفوذ این شرکت در حوزه محتوایی بسیار بالاست؛ به گونه2ای که تنها یکی از زیر مجموعه آن به نام ( HBO ) در بیش از ۷۰ کشور، کانال در دسترس و در ۱۵۰ کشور جهان، محتوای در دسترس دارد.
🔦( ترنر) از زیرمجموعههای تایم وارنر، اخبار، سرگرمی، انیمیشن، شبکه های رسانه ای جوانان و نوجوانان و... را تحت پوشش قرار میدهد . برخی از زیر مجموعه های ترنر عبارتند از: CNN TBS،TNT، HLN ، شبکه کارتون ،tru TV و Turner Sports.
🔦 زیرمجموعه مطرح دیگر تایم وارنر، استودیو برادران وارنر است. برادران وارنر به تولید فیلم و سرگرمی خانگی، توزیع جهانی از طریق ویدیو خانگی و توزیع دیجیتال، انیمیشن، کتب کمیک، صدور مجوز و سینماهای بین المللی می پردازد و سالانه بین ۱۸ تا ۲۲ فیلم، ۵۰ سریال و چندین بازی تولید یا توزیع می کند. مجموع دارایی این شرکت بیش از ۶۹ میلیارد دلار است و ۲۶ هزار نفر برای آن کار می کنند.
🔦شرکت تایم نیز زیر مجموعه دیگر تایم وارنر است که ۹۶ عنوان مجله منتشر می کند و مشهور ترین آن ها عبارتند از: تایم، لایف و پیپل، مدیریت این شرکت در اختیار جفری بیکز است.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی،صفحه ۷۴ و ۷۵
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡انیمیشن های پرفروش دریم ورکز
🔦 موفقیت تولیدات سینمایی و انیمیشن دریم ورکز بسیار جالب توجه بود. جفری کاتزنبرگ بر مبنای تجارب خود از کمپانی دیزنی و با همکاری چند انیماتور جوان و نابغه بریتانیایی، (فرار جوجهای) را تولید کرد. این انیمیشن ۴۲ میلیون دلاری، ۲۰۰ میلیون دلار در سراسر دنیا به فروش رسید. هجویه تند دریم ورکز بر ضد دیزنی، یعنی انیمیشن(شرک)، شش برابر هزینه ۶۰ میلیون دلاری اش، پول به جیب به این کمپانی سرازیر کرد و (شرک ۲) با هزینه ۷۵ میلیون دلاری، ۹۱۶ میلیون دلار در سراسر دنیا فروش داشت. میزان فروش انیمیشن جدید آنها یعنی (ماداگاسکار) نیز بیش از ۴۲۵ میلیون دلار بوده است.
🔦 فیلم های سینمایی این کمپانی جدا از موفقیت های تکنیکی، سیاسی و هنری، اغلب فروش بالایی داشته اند؛ (گلادیاتور)، (زیبایی آمریکایی)، (نجات سرباز رایان)، (جنگ دنیاها)، (با والدین ملاقات کن) و قسمت دوم آن، در کنار فروش دی وی دی هایشان، همگی فیلم های پرسودی بودند. این شرکت توانست در قبال فروش فیلم هایش، به مبلغ نجومی سیزده میلیارد و چهارصد و هشتاد میلیون دلار دست یابد.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی،صفحه ۶۳
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻#بشنوید| رادیو گفتگو، برنامه شعبده شوم با حضور استاد فرج نژاد
🎙عرفان ها و معنویت های نوظهور، فرق و ادیان انحرافی - سینمای هندوئیسم 1
📆26 بهمن 1396
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
هدایت شده از فکرت
🔰 موسسه مطالعاتی شناخت، فعال در زمینه رسانه و مخاطب پژوهی در جهت انجام پروژه های خود، از تعدادی نیروی متعهد و کارآمد با شرایط ذیل دعوت به همکاری مینماید.
عنوان شغلی:
- پژوهشگر و تحلیلگر داده های کمی و کیفی (تمام وقت)
- مصاحبه گر عمیق و پرسشگر میدانی و تلفنی(دورکاری)
#شرایط_کاری :
▫️ ساکن شهر تهران - بازه سنی ۲۲ الی ۲۸ سال - ▫️ کارشناسی و مقاطع بالاتر
▫️توانمندی نگارش و آشنایی کامل با روش های تحقیق و ابزارهای کمی و کیفی
▫️ توانمندی انجام مصاحبه های عمیق و نیمه عمیق و انجام پیمایش های خیابانی و تلفنی
▫️دارای حقوق، بیمه و مزایا برای نیروهای تمام وقت و انعقاد قرارداد یکساله با تمام افراد
▫️واجدین شرایط، رزومه خود را به همراه زمینه های مورد علاقه و مدل پیشنهاد همکاری به شماره زیر در شبکه های اجتماعی بله و واتساپ ارسال بفرمایید:
📳 ۰۹۰۳۱۴۱۴۰۳۹
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
🆔 @fekrat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖇خیلی جرئت میخواهد بعد از 240 روز از نبودنت دست بر قلم ببرم و بر کاغذ شرح حالی بر فراغت بنویسم. لحظات زیادی را بدون تو گذراندیم و اکنون در آخرین شب جمعه سال، یاد تو از ذهنهایمان بیرون نخواهد رفت.
🖇هر روز سوختیم و سوختیم و جای خالی تو بر صندلی محل کار، پشت میزکار در خانه، صدای دلنشین تو پشت تلفن، جای خالیات پای تختهها و حضور گرم تو که دلگرمی و پشتوانهی بچه انقلابیهای قمی بود، حس میشود.
🔙تنها خواسته شما از ما، تلاش و سختی کشیدن و دویدن برای بالا بردن پرچم انقلاب بود. همیشه به ما می گفتید: بچه ها مرد بشید. استاد جان! راهت ادامه دارد.
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خیلی از مردم پنجشنبه آخر سال را سر قبور عزیزانشان میروند. اما دوری شما مرا وادار کرده است که پای صحبتهایت بنشینم و از دوریات اشک بریزم...
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔖انواع شک گرایی
🖇در تاریخ اندیشه، چندین دسته شکّاک وجود داشته اند: گروهی اصل وجود را منکر بوده اند؛ گروهی با پذیرش وجود، آگاهی و شناخت را منکر شده اند؛ و گروه دیگری با پذیرفتن امکان شناخت، تفهیم و تفهّم و انتقال شناخت ها را غیر ممکن پنداشته اند.
🖇مدّعیات سست این هر سه گروه در حرف سوفسطایی مشهور، گرگیاس، جمع شده اند. گروه دیگر رسیدن به علم و شناخت را مورد شک و تردید قرار می داده اند؛ نه انکار کرده اند، نه رد مانند شک گرایان به معنای خاص و لاادریون. گروهی هم قائل به هیچ انگاری فلسفی بوده اند.
🖇در مقابل تمام این نحله ها، پیامبران الهی و سپس عقلای عالم همچون سقراط و افلاطون و ارسطو و ابن سینا و ملاصدرای شیرازی ایستاده اند و با براهین و دلایل مستحکم عقلی و تجربی و وحیانی و شهودی، ضعف مدعیات آنان را برملا کرده اند.
📚نشریه دیده بان اندیشه، ویژهنامه استاد محمد حسین فرج نژاد، صفحه ۷۱
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🔖پروژه آخرالزمان سازی سینما (انواع آخرالزمان در سینما)
🖇از جهات مختلفی میتوان انواعی برای پایان دوران در سینمای مرسوم غرب متصور شد. در یک تقسیم بندی میتوان به این اقسام تصویر کردن آخرالزمان در سینما برسیم:
۱-آخرالزمان دینی که در آن پیشگویی های کتاب مقدس (با محوریت تورات) به تصویر در می آیند. حتی انجیل هم با نگاه به تورات تصویر میشود.
۲-آخرالزمان تکنولوژیک که حدیث چالش وسیع انسان و مصنوعات اوست که بر او برتری یافته اند؛ چه از نوع ماشین های قوی یا موجودات زنده ای که با مهندسی ژنتیک تغییر کرده اند.
۳-آخرالزمان علمی-تخیلی که در آن جدال گسترده ای بین انسان و موجودات فرازمینی یا بیگانه به تصویر در می آید.
۴-آخرالزمان اسطوره ای که موجودات و مفاهیمی از اعماق افسانه ها و اساطیر به امروز می آیند و شرایط سخت آخرالزمان را برای بشر ایجاد میکنند.
۵- آخرالزمان طبیعی که بشر با انواع و اقسام بلایا و مصیبت های طبیعی مثل سیل ها و زلزله های شدید، امراض فراگیر، آتشفشان های بی رحم، شهاب سنگ های بزرگ و حشرات و حیوانات عجیب و غریب علیه سلطه افراطی بشر می شورند و بشر در نبرد با این بلایا به شرایط صعبی می رسد که اگر تلاش نکند و در مقابل این ها مقاومت نکند، آخرین نفس های حیات خود را می زند و به پایان جهان می رسد.
۶-آخرالزمان متافیزیکی-جادویی که ساحران و جادوگران و رمالان امروزی یا دیروزی، برای بدست آوردن قدرت، عرصه را بر آدمی تنگ کرده و اوضاع را به سمت وحشت و هراس واپسین روز های حیات بشری پیش می برند.
🖇در هرکدام از این انواع، فیلم های زیادی ساخته شده است که در تمام آنها ، نجات بخش کره زمین باید از نژاد یهودی یا آنگلوساکسون باشد و اگر منجی یا منجیان غربی نباشند، همه افراد بشر در خطر نابودی یا بردگی همیشگی شیطان هستند.
📚نشریه دیده بان اندیشه، ویژه نامه استاد محمد حسین فرج نژاد، صفحه۹۹و ۱۰۰
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
استاد محمدحسین فرجنژاد
📻#بشنوید| رادیو گفتگو، برنامه شعبده شوم با حضور استاد فرج نژاد 🎙عرفان ها و معنویت های نوظهور، فرق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻#بشنوید| رادیو گفتگو، برنامه شعبده شوم با حضور استاد فرج نژاد
🎙عرفان ها و معنویت های نوظهور، فرق و ادیان انحرافی - سینمای هندوئیسم 2
📆26 بهمن 1396
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| موفقیتهای ایران در سینما
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡شرکت پیکسار
🔦 استودیو انیمیشن پیکسار، شرکتی آمریکایی است که در سال ۱۹۸۶ به وسیله استیو جابز (بنیان گزار شرکت اپل) به قیمت پنج میلیون دلار خریداری شد. گروه پیکسار، متشکل از دانشمندان و متخصصان علوم رایانه ای بود که بسیار خلاق و مبتکر بودند.
🔦این شرکت در سال ۲۰۰۶ به قیمت ۷/۴میلیارد دلار به شرکت صهیونیستی والت دیزنی واگذار شد. برخی از محصولات این شرکت عبارتند از: داستان اسباب بازی، زندگی یک حشره، دانشگاه هیولاها، بالا، ماشین ها، دایناسور خوب و شگفت انگیز. میزان درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۸ دوازده میلیارد دلار بوده است.
🔦در انیمیشن دانشگاه هیولاها، شخصیت نقش اول (مایکل وازوفکی) هیولایی است که دو شاخ کوچک و یک چشم در بالای سرش قرار دارد؛ (تک چشم) یکی از نمادهای معروف فراماسونری است. آرم دانشگاه نیز در این انیمیشن، نماد تک چشم است. (شاخ بالای سر) شخصیتهای این انیمیشن نیز نماد شاخ دوئل است که از نماد های معروف شیطان پرستی است. این نماد در معماری دانشگاه نیز وجود دارد.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۷۳
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡انیمیشنهای تلویزیونی سوریه
🔦 سوریه پیش از دچار شدن به جنگهای داخلی، یکی از پیشتازان هنر انیمیشن در خاورمیانه بود. شرکت (تایگر پروداکشن) سوریه در سال ۲۰۰۶م، سریال (کلیله و دمنه) را بر اساس کلیله و دمنه ابن مقفع، به سفارش شبکه الجزیره قطر، در ۲۹ قسمت بیست دقیقهای ساخت. (رزام حجازی) کارگردان، قصد داشت حکمتها و مثلها را با داستانهای حیوانات، به کودکان یاد دهد و راههای حل مشکلات را به آنان بیاموزد.
🔦 (حکایات باح یا باح): داستانهای هرچه باداباد (۲۰۰۸م)، سریال پویانمایی است که به همت شرکت (النجم) با همکاری Emari Toons به هدف انتقال فرهنگ اسلامی - عربی به کودکان ساخته شده و از محک معیارهای یک اثر انیمیشنی اسلامی، روسپید بیرون میآید. روایت شفاهی داستان به وسیله راوی، باعث پرورش احساسات خیال و خلاقیت کودک میشود و در نتیجه، از پویانماییهای جسته و گریخته غربی متمایز میگردد.
📓دین،انیمیشن و سبک زندگی،صفحه ۹۹ و ۱۰۰
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡 انیمیشن شاهزاده روم
🔦(أميرة الروم): شاهزاده روم (۲۰۱۵م) محصول مشترک ایران و لبنان، درباره شاهزاده ای مسیحی و پاک دامن به نام (ملیکا) نحوه قیصر کبیر روم است که با اختیار خویش و با طرحی خود خواسته، برای درک محضر امام حق، به سرزمینهای اسلامی منتقل و در نهایت، مادر امام عصر (عج) میشود.
🔦(حامد جعفری) تهیه کننده و (هادی محمدیان) کارگردان و نویسنده این فیلم ۷۶ دقیقهای سه بعدی هستند. هزینه تولید آن ۷۰۰ هزار دلار با زبان اصلی فارسی است. این قیمت در سال ۲۰۱۵ م حدود یک درصد هزینه تولید انیمیشنی با همین تراز در هالیوود بود. کیفیت بالا و هزینه کم، از برجستگیها و مزیتهای نسبی اقتصادی - فرهنگی - روانیِ تولید انیمیشن در ایران و کشورهای جبهه مقاومت است.
🔦این فیلم محصول (گروه هنر پویا) با همکاری (موسسه مجله مهدی) لبنان است که با سرمایه گذاری بخش خصوصی و پیشفروش نسخه عربی آن به مجله مهدی کشور لبنان تولید شده است. از جمله نقدهایی که به این فیلم وارد کردهاند، فیلمنامه آن است که میتوانست بهتر باشد؛ از جمله جهش زمانی توجیه نشده، استفاده نکردن از منابع شیعی کافی و نپرداختن به جزئیات زندگی امام عسگری (ع) و یاران ایشان.
🔦برجستگیهای قابل ذکر این اثر نیز طراحی شخصیت، استفاده به جا از موسیقی مسیحی، عربی و ایرانی، رنگ و نور جذاب، لباس، بداعت در نوع روایت قصه و حرکات مناسب با امکانات است.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه ۱۰۹ و ۱۱۰
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
💡موسیقی در قوم یهود
🔦 موسیقی در آموزههای یهودیان امری پسندیده و دارای آیینهای خاص است و در جامعه یهود، سابقهای بسیار طولانی دارد. در تورات آمده است هنگامی که قوم یهود از سرزمین مصر بیرون آمد و از دریا گذشتند، (میریام) خواهر گرامی حضرت هارون و حضرت موشه به همراه عده بیشماری از خانمهای همکیش، سرود خوانان و دف زنان از دریا عبور کردند.
🔦اشارات تورات به موسیقی، اهمیت موسیقی را برای یهود نشان میدهد؛ چنان که یکی از پیغمبران ایشان به نام داوود، خود آواز خوشی داشته است و عده زیادی از سرایندگان و نوازندگان دور او بودهاند و زبور داوود با الحان مخصوصی خوانده میشده است. در اخبار یهودیان هست که داوود برای سپاسگزاری از خداوند، با چهار هزار نوازنده سازهای زهی به درگاه خدا نیایش میکرد.
🔦یهودیان از جمله اقوامی هستند که هنر موسیقی را در عصر خود به درجه عالی رساندند. ریشه این مسئله را می توان در دو چیز دانست: اول نقش حضرت داوود و دوم قرائت آهنگین تورات که شیوه کهن رایجی بود. موسیقی از همان جا به کنیسه (کنیسا) ی یهود راه یافت که قدیم ترین شیوه موسیقیایی در سنت یهود است.
🔦در تاریخ آمده است چون حضرت داوود به تخت سلطنت نشست، موسیقی را رونقی بسیار داد و به تدریج موسیقی در نمایشهای مهم سیاسی و مذهبی اهمیت خاصی یافت؛ به طوری که هیئت ارکستر و دسته آواز خوانی که به وسیله حضرت داوود ترتیب داده شد؛ حدود چهار هزار نفر نوازنده و خواننده داشت.
📓دین، انیمیشن و سبک زندگی، صفحه 184 و 185
#پاراکتاب
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| کشورهای موفقِ دارای سینما (1)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید| کشورهای موفقِ دارای سینما (2)
🗓 12 مهر 1397
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
📸در این لحظات شادی یادی کنیم از استاد عزیز و دلسوزمان و خانوادهشان که سال گذشته این لحظات را دور هم بودند...
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad