📌واقعاً یک انسان عاقل بهش بر نمیخوره که این رسانهها رو دنبال میکنه!
#تحمیقِ_مخاطب
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
🔶 صفحات فارسی توئیتر اسرائیل؛ از القای دوستی با مردم تا دشمنی آشکار با جمهوری اسلامی/ بررسی مضامین چهار حساب توئیتری رژیم صهیونیستی در یک سال اخیر
🔺 بررسی کیفی چهار اکانت توئیتری پربازدید و فعال منتسب به رژیم صهیونیستی در توئیتر فارسی نشان میدهد سه مضمون کلی در آنها به طور مشخص قابل ردیابی است: نخست؛ رجزخوانی علیه ایران و به طور کلی مسلمانان، دوم؛ ادعای همراهی و دوستی با ملت ایران و سوم؛ نفرتپراکنی علیه مسئولان عالی رتبه ایران، حزب الله و حماس.
🔺 اکانتهای توئیتری منتسب به اسرائیل برای همراهی بیشتر مخاطبان خود، ترفندهای مختلفی را به کار بستهاند که احساسیکردن و اعلام دوستی و همراهی با آنها از پرتکرارترین و برجستهترین این راهکارها بوده است.
🔺 اکانت توئیتری اسرائیل به فارسی قدیمیترین اکانتی است که از سال ۲۰۱۰ (۱۳۸۹) به انتشار محتوا به نفع این رژیم میپردازد. این حساب توئیتری، ضمن داشتن بیشترین قدمت در توئیتر، بیشترین تعداد دنبالکننده (نیم میلیون) و بیشترین تعداد محتوا را در میان اکانتهای توئیتری فارسی زبان مرتبط با رژیم صهیونیستی دارد.
#داده_کاوی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
🖇بعد از این که صهیونیستها فهمیدن با انتشار فیلم شهادت سنوار چه اشتباهی کردند بعدش شروع کردن به لجن
💢 اسرائیل بیش از هر کسی روانشناسی غربزدههای همیشه چشم و دل گرسنه و کاسبکار ایرانی را میشناسد و مدام با بیان گزارههایی چون «پول شما خرج لبنان و فلسطین میشود» و «غزه با پول شما زنده است» و «حزب الله و حماس عدهای عیاش و خوشگذران که با پول شما مشغول تفریح هستند» و امثال هم در حال تحریک آنهاست.
🔻درک جهان ذهنی امثال یحیی سنوار و سید حسن نصرالله و رزمندگان گردانهای قسام و رضوان فراتر از جهان کوچک و به غایت کاسبکارانه کوتولههای بدبختی است که غایت آرزویشان پوشیدن فلان مارک و سفر به چند شهر بدنام است.
📍درک جهان ذهنی خانواده مردی که ۲۲ سال در زندان اسرائیل بوده و از روز آزادی تا مرگ فقط به مبارزه با اشغالگر سرزمینش اندیشید در این راه جان خود را فدا کرد، بسیار فراتر از منطق لذتگرا و کاسبکارانه است.
📌تصور یک لحظه قدم زدن در چنین تونلهای تنگ و تاریکی باعث تنگی نفس انسان میشود اما برخی از هموطنان ما در روایت آن هم با اسرائیل همصدا شده و ابتذال و حقارت خود را به رخ میکشد.
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
◾️در گذشته، سانسور از طریق مسدودکردنِ جریان اطلاعات به اجرا درمیآمد و در قرن بیستویکم از طریق غوطهورکردنِ انسانها در سیلاب #اطلاعات_بی_اهمیت و نامربوط عملی میشود.
◾️انسانها واقعاً نمیدانند به چه چیزی #توجه نشان دهند؛ و اغلب، وقت خود را صرف بحث و بررسی دربارهی موضوعات فرعی میکنند.
◾️در زمانهای دور، قدرتداشتن بهمعنای #دسترسی_به_اطلاعات بود؛ اما اکنون قدرت یعنی آگاهی بر اینکه از چه چیز باید چشم پوشید.
👤یووال نوح هراری
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
🎯 آیا همۀ مشکلات روانی نوجوانان تقصیر گوشیهای هوشمند است؟
— نوجوانی بهخودیخود دوران بسیار دشواری است
📍جاناتان هایت در کتاب جدید و پرفروش خود، با عنوان نسل مضطرب، به میزان بالای اضطراب و مشکلات روانی نوجوانان میپردازد. هایت میگوید دلیل همۀ اینها ظهور گوشیهای هوشمند و رسانههای اجتماعی است. بنابراین، راهحلی که ارائه میدهد نیز محدود کردن این امکانات برای نوجوانان است. ولی آیا واقعاً همۀ این مشکلات به گوشیهای هوشمند برمیگردد؟ و آیا نمیتوان بخشی از مشکلات نوجوانان را به خودِ دوران نوجوانی و اقتضائات آن مربوط دانست؟
🔖 ۲۱۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۳ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/t40970
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
🎯 آیا آگاهانه زیستن، در دنیایی غرق خیال و حواسپرتی، ممکن است؟
— آماندا مونتل از ترفندهای جادوییای میگوید که ذهنمان روی خودمان اجرا میکند
📍اگر در شرایطی خیالی، یکی از آدمهایی که صد سال پیش روی این کرۀ خاکی زندگی میکرده است، بتواند با ماشین زمان به عصر ما بیاید، احتمالاً بیش از آنکه از پیشرفتهای تکنولوژیک عصر ما تعجب کند، از شدتِ رواننجوری آدمیان در این زمانه به حیرت بیفتد. اگرچه ما خیلی وقت است که با برخی از ضعفهای ذهن بشر آشناییم، اما این نواقص در دنیای مملو از اطلاعات امروز، بیش از همیشه دامنگیر ما شدهاند. آماندا مونتل، در کتاب جدید خودش نشان میدهد چطور #توهمات_روانی بلای جانمان شدهاند.
🔖 ۲۰۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۲ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/x38391
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📌توجه و تمرکز
◽️یه چیزی توی روان شناسی داریم به نام #attention_span " یعنی پهنا و گستره و اندازه ی توجه! به عبارتی یعنی بازه زمانی که هر آدم میتونه تمرکزشو روی یه چیزی حفظ بکنه.
◽️پژوهش ها نشون میده مقدارش داره روز به روز بین آدما کمتر میشه...
مثلا تماشای ویدیوهای کوتاه(ریلز) توی سوشال مدیا باعث شده گسترهی توجه آدما بیاد پایین جوری که یه فیلم سینمایی معمولی رو هم بعضی ها دیگه حوصلشون نمی کشه ببینن.
◽️میانگین گسترهی توجه در سال ۲۰۱۲ به ۷۵ ثانیه رسید. اما امروز به کمتر از ۴۰ هم رسیده. خلاصه اینکه اگه میبینی تمرکز کردن برات سخت شده یکی از عوامل مهمش استفادهی زیاد از همین گوشیه که الان دستته. بیشتر از دو ساعت استفاده از گوشی در روز یعنی آسیب به قدرت توجه و تمرکز و حافظه و سایر عملکردهای مغزی.
✍هُدهُد
#جنگ_شناختی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110