💡 همراهی هنر و اندیشه
☑️ با اندکی تأمّل در تاریخ و فلسفه هنر، همراهی هنر و اندیشه هویداست. به راستی هیچ اثر هنری را نمیتوان از اندیشهای خاص، خالی دانست؛ از طرفی دقّت در مکاتب مسلّط بر جهان غرب و تفکر در سیاستهای فرهنگی و هنری حاکم بر جهان معاصر، ما را به تأمّلی افزون دربارهی محصولات فرهنگی و هنری آن فرا میخواند.
🔰 از طرف دیگر نفوذ شرکتهای بزرگ صهیونیستی و اندیشههای دنیوی آنها بر سینما، هر مخاطب و منتقد فهیمی را به بازشناسی بن مایهها و اساطیر و غایات آثار سینمای غرب فرا میخواند.
#پاراکتاب
#سینمای_غرب
👤 استاد محمدحسین فرجنژاد
📙 کتاب اسطوره های صهیونیستی سینما
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
💢گیمرهای ایرانی روزی چند ساعت بازی میکنند؟ #اعتیاد_رسانهای 📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین
💢معایب بازیهای آنلاین چیست؟
1.اعتیادآوری: برخی از افراد ممکن است به صورت زیادی وقت خود را در بازیهای آنلاین صرف کنند و از واقعیت دور شوند که میتواند به اعتیاد تبدیل شود.
2.تاثیرات اجتماعی: برخی از بازیهای آنلاین ممکن است منجر به ایجاد نقضهای اجتماعی مانند رفتارهای نادرست، توهین یا مورد سواستفاده قرارگیرند.
3.امنیت: برخی از سکوهای بازی آنلاین ممکن است دچار نقصان امنیتی شوند که موجب دسترسی غیرمجاز به اطلاعات شخصی کاربران میشوند.
4.هزینههای پنهان: برخی بازیهای آنلاین از سیستم میکروترانزکشن استفاده میکنند که میتواند به هزینههای ناخواسته برای بازیکنان منجر شود.
5.محدودیتهای زمانی: برخی از افراد ممکن است به علت بازی آنلاین زمان زیادی از وقتشان را در جلب توجه دیگران بگذرانند و زمان کافی برای انجام وظایف روزمرهشان نداشته باشند.
6.از دست دادن ارتباطات واقعی: تمرکز زیاد بر بازیهای آنلاین ممکن است منجر به کاهش ارتباطات واقعی با خانواده و دوستان شود.
این تنها برخی از معایب بازیهای آنلاین هستند و هر بازیکن میتواند با توجه به شرایط و ترجیحات شخصی خود، از این معایب پیش بینی کند و برای اجتناب یا مدیریت آنها تصمیم بگیرد.
#نقد_بازی
#اعتیاد_رسانهای
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
📸 #ارسالی_مخاطبین| حرم امام رضا علیهالسلام به یاد استاد
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
⚔️یونانیان در موج اول جنگ
📍بتدریج که نیروهای لازم برای تکمیل #موج_اول فراهم میگردید، تمدن بشر توسعهی بیشتری مییافت. برای مثال، اقوام گوناگون یونانی در منطقهی مدیترانه ساکن شدند، دولت شهرها ایجاد گردیدند، توسعهی کشاورزی، ثروت اقتصادی به همراه آورد و ویژگیهای اصلی #جنگ_غربی تا هزاران سال بعد بر همین اساس رقم خورد.
🔻در این دوره و تا پیش از #انقلاب_صنعتی، جنگ غالباً مبتنی بر قدرت جسمی جنگجویان و به صورت تن به تن جریان داشت. به رغم روند توسعه در این جوامع، جنگجویان همچنان از انگیزهی ذاتی به جنگ و احساس تنفر به دشمن برخوردار بودند، صرفاً برای خود - و نه به نمایندگی از دیگران - میجنگیدند و آنچه ما امروز عوامل سیاسی سکولار مینامیم، در بروز جنگهای آنها نقشی نداشت.
📌در واقع یونانیها علیرغم تلاش برای ابزاری کردن جنگ که نبردهای آیینی گذشته را به جنگهای مرگبار و سرنوشتساز تغییر داد، ویژگی بارز جنگجویان پیش از خود (نگرش اگزیتنشیال به جنگ) را حفظ کردند؛ با این تفاوت که به جای تکیه بر انگیزههای الهی و مابعدالطبیعه در جنگهای گذشته، نقش نبوغ و ارادهی انسان را در جنگ پر رنگتر کردند.
💢یونانیها بر خلاف جنگجویان قبیلهای گذشته، توازن دقیقی را میان انضباط، روحیه و فناوری رزمی به نمایش گذاشتند و تمایل ایشان برای جنگ سرنوشتساز به شکل رویارویی آشکار، مستقیم و مرگبار نقطهی عطفی شد برای تفکر #جنگ_فرسایشی.
❗️یونانیهای آشنا به فلسفه و تفکر انتزاعی توانستند دانش نظری را به عمل تبدیل کرده و قابلیت فنی خود را برای کشتار در جنگ افزایش دهند. به علاوه، در مقایسه با جنگجویان قبیلهای و ارتشهای غیریونانی آن زمان، یونانیها بر اساس #منطق_محض - و نه شور و احساسات - میجنگیدند. تا جایی که شهامت فردی به انضباط و تبعیت سازمان یافته (به زبان نظامی، انضباط یگانی) تغییر ماهیت یافت.
📕جنگ شناختی؛ بُعد پنجم جنگ، صفحه ۷
#پاراکتاب
#جنگ_شناختی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #معرفی_مستند|برشی از مستند اخراج شده (مطرود) Expelled
🖇 مستندی درباره اعتبار نظریه داروین و اساتیدی که هنگام تحقیق درباره این نظریه از دانشگاه اخراج میشوند
#استعمار_علم
#همایش_دشمن_شناسی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
💬 #اسلایدی| انتخابات و نقشه شیطانی تحریک قومیتها
📌سکتاريزاسيون یا فرقهگرايی و قومیتگرایی و تحریک مذاهب و قومیتهای موجود در ایران به هدف ایجاد تعصبات قومیتی و کم رنگ کردن احساس تعلق به «ایران» و در نتیجه تضعیف قدرت ملی، از مهمترین راهبردها برای کم کردن مشارکت در #انتخابات ایران است.
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_قومیتی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
💬 #یادداشت| بازبینی شخصیت لگدمال شدۀ عمر خیام در حشاشین
◽️آنچه در سریال حشاشین ساختۀ پیتر میمی منتشر شده از کشور مصر و دربارۀ حکیم عمر خیام میبینیم شخصیتی پوچگرا، ندانمگرا و دمغنمیتشمار است.
◽️در اولین صحنه در شهر اصفهان زمانی که شخصی در حال آزار دادن اسبی است، خیام از صاحب اسب میخواهد تا آن اسب را به او بفروشد و آزارش ندهد. در این صحنه سازنده با قصد شخصیتپردازی او با قلبی پرعاطفه و مهربان از عمر خیام آن را نمایش میدهد.
🔗ادامه مطلب
#نقد_فیلم
#روایت_سازی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
20.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| مستند کیلاگر چیست؟
▪️کیلاگر، ابزاری سر به زیر و ساکت است، اما در همان سکوت میتواند مخرب باشد. همان طور که از نام این بدافزار بر میآید، کیلاگرها برای ثبت اطلاعات تایپ شده کاربر و ارسال آن به مقصد مشخص طراحی شدهاند.
#جنگ_اطلاعاتی
#امنیت_اطلاعات
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
استاد محمدحسین فرجنژاد
🎬 #ببینید| مستند کیلاگر چیست؟ ▪️کیلاگر، ابزاری سر به زیر و ساکت است، اما در همان سکوت میتواند م
🔺این برنامه بهطور پنهانی خود را روی کامپیوتر نصب میکند و هر آنچه تایپ میکنید، ثبت و سپس اطلاعات ثبتشده را برای هکر ارسال میکند. کیلاگر دارندهی رکورد کاملی است از هر آنچه که کاربر در روز نوشته است. کیلاگرها از روش منحصر به فردی برای انتشار در کامپیوترها استفاده نمیکنند. این بدافزارها را میتوان در ایمیلهای فیشینگ و لینکهای آلوده و دانلودهای مخرب پیدا کرد.
🔺آنچه آنها را ترسناک میکند، این است که بی سر و صدا هستند و برخلاف باجافزار که حملهی آن سریعا مشخص میشود، کیلاگر میتواند در سیستم شما مشغول به کار باشد تا زمانی که آن را پیدا کنید. این ویژگی به این معنا است که کاربران ممکن است بدون اینکه متوجه شوند، مدتها در حال استفاده از سیستم آلوده به کیلاگر باشند.
🔺کی لاگر ابزاری است که دنباله کلیدهایی را که کاربر بر روی صفحه کلید کامپیوتر میفشارد، ثبت میکند. این ابزار که به صورتهای سختافزاری و نرمافزاری تولید شده و در دسترس است در موارد متنوع و با کاربردهای مختلف به کار میرود. نمونههای مختلف کی لاگر مقدار کمی از منابع سیستم شامل حافظه و پردازنده را مورد استفاده قرار میدهند. علاوه بر این در Task manager و لیست فرایندهای سیستم هم ظاهر نمیشوند، بنابراین تشخیص آنها بر روی دستگاه به سادگی امکانپذیر نیست.
🔺در سال ۲۰۰۶، بالغ بر ۵۵ شخص برزیلی به خاطر توزیع کیلاگرها در چندین کامپیوتر و سرقت ۴.۷ میلیون دلار دستگیر شدند. در سال ۲۰۱۱ نیز مشخص شد که سختافزارهای کیلاگر به تمام کامپیوترهای کتابخانه عمومی منچستر متصل شدهاند. مشابه همین اتفاق بعدا طی سال ۲۰۱۶ در دانشگاه کنکوردیا نیز افتاد.
#جنگ_اطلاعاتی
#امنیت_اطلاعات
🔗 ادامه مطلب
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110