⭕️ بیعتی از روی عشق و علاقه
🔗 شرکت در فرصتهای انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی، رسالت خطیری است که همواره در هر دورهای با شعور سیاسی مردم در شهرها و روستاها از هر صنف و گروه و زبان و قومیت و فرهنگی که هستند گره خورده است. نمونه بارز ایـن شـعور سیاسی و انقلابی را مردم ما با حضور گسترده و فوقالعاده چشمگیر خود در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن هر ساله به منصه ظهور میرسانند.
🔻 بر حسب اطلاع آمایشی امسال، شرکت مردم از عموم اقشار و طبقات در این حماسه جاویدان نسبت بــه سالهای گذشته ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش داشته است.
🔰 این در حالی است که کسی مردم را برای شرکت در راهپیمایی وادار و يا تطمیع و یا تهدید نکرده است. لیکن این خود مردم هستند که با حضور بصیرتافزای انقلابی و هشیاری ایمانی و روحیه ولایی و عشق و ارادت به امام و رهبری و وطن شهیدپرور اسلامی سرشار از اشتیاق کامل همراه فرزندان و عزیزان خود امسال نیز همچون ۴۴ سال گذشته بهتر از سالهای پیش ارادت و بیعت خویش را با امام راحل و مقام معظم رهبری و شهیدان با کمال اخلاص ابراز داشتند. مردم ما با تمام وجود بار دیگر همین موضع و موقعیت را برای حضور در میدان رأی
و انتخابات هم تکرار کردند.
✏️ مدیر مسئول
#شماره۴۸
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
👆📣 سلسله نشستهای تبیینی-بصیرتی دفتر ارتباطات فرهنگی به مناسبت محرم الحرام ۱۴۴۵
🟢 مکتب عاشورا 🟢
تبیین ویژگیهای مکتب عاشورا همراه با
نقد کتاب «عاشورا؛ فساد و اصلاح» اثر حجتالاسلام دکتر فیرحی
🗂 موضوع:
🔴 تحلیل عاشورا و مسئله بیعت جلسه ۱
🎙 کارشناس: حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین رضازاده
مدرس حوزه علمیه قم، پژوهشگر فقه سیاسی
⏰ زمان: دوشنبه 1403/5/15
ساعت 18:00
📡 آدرس مجازی:
🌐 https://tekye.net/tekye/live/3856👈
جدیدباترافیکرایگان👆
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/live
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
https://www.aparat.com/dpfqom/live
🌐 https://web.rubika.ir/#c=c0B2xs30daaa5d0480cc739eb3cec3e3
#انتخابات
🆔 @difqom
https://eitaa.com/difqom
💠 امام علی عليه السلام: كينه، كارهاى نيک را از بين مى برد.
📚غررالحكم حدیث۶۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📌 در خط مقدم رسانه - بخش اول - ⬅️ برای اینکه بدانیم وظیفه ما در استفاده از فضای مجازی چیست، ابتدا
📌 در خط مقدم رسانه - بخش دوم -
3⃣ ممکن است برآیند سود و زیان یک چیز در موارد مختلف متفاوت باشد؛ یعنی در برخی موارد، در مجموع سودمند باشد و در برخی موارد در مجموع زیانبار. روشن است که استفاده از این امور در همان مواردی که برآیندش سودمند است مجاز و در موارد دیگر غیر مجاز است. این موارد خودشان چند صورت دارند:
◀️ گاه آن چیز در صورتی که در اختیار برخی افراد باشد سودمند است اما همان چیز اگر در اختیار افرادی دیگر باشد، زیانبار است. در این حالت استفاده از آن برای دسته اول مجاز و برای دسته دوم غیر مجاز است و نباید در اختیار آنها قرار گیرد.
◀️ گاه برخی اقسام یک چیز سودمند است و برخی اقسام آن زیانبار. در این صورت استفاده از قسم سودمند آن مجاز است و بایستی از آن بهره جست. اما از قسم زیانبار باید پرهیز و ممانعت شود. برای مثال عرضه خوراکیهای مفید مجاز و عرضه خوراکیهایی که احتمالا زیانبار هستند ماننـد خوراکیهایی که تاریخ مصرف آنها گذشته غیر مجاز است.
✍ مجتبی مصباح
#شماره۲۹
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📌 در خط مقدم رسانه - بخش دوم - 3⃣ ممکن است برآیند سود و زیان یک چیز در موارد مختلف متفاوت باشد؛ ی
📌 در خط مقدم رسانه - بخش سوم -
4⃣ گاه تشخیص سود و زیان یک چیز یا تشخیص این که از اقسام مفید است یا از اقسام زیانبار، به کارشناسی نیاز دارد. در این موارد نظارت و تأیید کارشناسان نیز لازم است. از این رو، مؤسسه استاندارد کالاهای قابل اعتماد را مشخص میکند و نشریات هم به همین دلیل نیازمند نظارت و ارزیابی هستند.
5⃣ درباره استفاده یا عدم استفاده از چیزهای سودمند یا زیانبار هر یک از فرد خانواده، جامعه و حکومت وظایفی دارد. هر فرد باید وظیفه خود را تشخیص داده و بدان عمل کند. افراد خانواده نیز وظایفی نسبت به یکدیگر دارند و باید به یکدیگر در تشخیص وظیفه و عمل به آن کمک کنند. والدین باید برای کمک به رشد و تعالی فرزندان وسایل لازم را در حد مقدور فراهم کنند و جلوی استفاده آنها از امور زیان بار را بگیرند.
✍ مجتبی مصباح
#شماره٢٩
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
📌 در خط مقدم رسانه - بخش سوم - 4⃣ گاه تشخیص سود و زیان یک چیز یا تشخیص این که از اقسام مفید است ی
🔚 در خط مقدم رسانه _بخش چهارم_
🔻 جامعه هم در قبال یکدیگر مسؤولیت دارند و نمیتوانند نسبت به خوشبختی و بدبختی دیگران و هدایت و گمراهی آنها بیاعتنا باشند. حکومت نیز باید راه رشد و تعالی را برای افراد جامعه فراهم کند، از فساد و کجروی جلوگیری کند. طبیعی است که مسؤولیت هر یک از آنها برحسب شرایط و نیز امکاناتی که در اختیار دارند متفاوت است.
🔻اگر درباره یک موضوع افراد یا نهادهای گوناگون مسؤولیت داشته باشند، چنانچه برخی از آنها مسؤولیت خود را انجام ندهند، وظیفه از دوش دیگران برداشته نمیشود و دیگران باید وظیفه خود را در حد توان انجام دهند.
فضای مجازی از قواعدی که گفتیم مستثنا نیست. بنابراین، برای آن که بدانیم وظیفه ما در برابر فضای مجازی چیست، باید از همین مبانی استفاده کنیم.
📝 مجتبی مصباح
#شماره۲۹
#جامعه
🆔 @farhang_puya
📝 #بخوانید | آقای احمدینژاد نسبت به ترور ترامپ موضع صریح میگیرد و آن را «زشتترین اقدام انسانی» تلقی میکند. اما او در برابر ترور اسماعیل هنیه هیچ موضعی نمیگیرد و این مسئله، سوژه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
❌ خداوند در قرآن کریم، شدیدترین دشمنان نسبت به مسلمانان را «یهود» میداند. با توجه به حمایتهای صریح و واضح دولت آمریکا از این دشمنان اسلام، جای هیچ شبههای نیست که آمریکا نیز کم از یهود ندارد. چطور ترور کسانی که به تروریستهای تاریخی کمک میکنند، ضد انسانی است اما ترور افرادی که در برابر نسلِ فرماندهانِ اردوگاهِ جبهه باطل ایستادند، مستحق سکوت و بیطرفی است؟
🖇 پ.ن: حمایت از حامیِ نسل تروریستهای انبیا، بالاخص رسول الله(ص)، چه مفهومی را میرساند؟
#مسخشدگانیهود
#تحلیل
🆔 @farhang_puya
🛑 امام على عليه السلام: استمرار در عبادت، نشانه دستيابى به خوشبختى است.
📚 غررالحكم حدیث۵۱۴۷
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 نظرگاههای تمدنی امام خامنهای
📌 برشی از مصاحبه نشریه فرهنگ پویا با دکتر امیرحسین عرفان
🔹 نظرگاه تمدنی مقام معظم رهبری شاخصههای ممتازی دارد. اول اینکه ایشان نگرش «فرصتآفرین» به حوادث دارند و درصدد تبدیل «تهدیدها» به «فرصتها» هستند. تأکید ویژه ی ایشان بر مقوله ی وحدت نیز از این مهم
نشأت میگیرد.
🔸 «انسجام درون منطقی» در اندیشه مقام معظم رهبری نیز از دیگر شاخصههای نظرگاه تمدنی ایشان است؛ به عبارت دیگر ایشان دارای یک منظومه ی فکری است و «مرزگذاری هویتی با جریانهای دیگر» دارند، اندیشهی ایشان یک دال مرکزی دارد که در حقیقت مرزبندی مشخصی با جریانهای دیگر دارد و دارای هویت خاص
است.
🔚 مهمترین بازتاب نظری اندیشهای ایشان را باید تضعیف و تزلزل گفتمان سکولاریزم قلمداد کرد؛ زیرا مبانی فکری ایشان، اصول، مبانی و مفروضات گفتمان سکولاریزم را که بر روابط بینالملل حاکم و غالب بوده به چالش میکشد.
#شماره۴۶
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 کارشناس صداوسیما: حسن روحانی در هتل پاریزین پاریس با نماینده اسرائیل مذاکره کرده است!
🔹آمیرام نیر» مشاور ضد تروریسم شیمون پرز بوده است.
🔹حسن روحانی طوری با این مشاور اسرائیلی همدلی کرده که آمریکایی ها نکردند.
#سیاست
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🖇 تشکیل نظام دو بلوکی جدید
🔹 پس از جنگ جهانی دوم، نظام سلطهگرانهی دو قطبی به رهبری دو ابرقدرت آمریکا و شوروی شکل گرفت و کشورهای دیگر بر اساس نزدیکی به یکی از این دو قطب به حیات سیاسی خود ادامه میدادند. نهضت امام خمینی و انقلاب اسلامی نظریه تقابل با نظام سلطه را مطرح کرد و همین امر سبب همراهی دو ابر قدرت علیه انقلاب اسلامی گردید.
🔸فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و پایان نظام دوقطبی به دوران جنگ سرد خاتمه داد و دوران گذار آغاز گردید. در این دوره نظریات متعددی؛ مثل نظم نوین جهانی، نظام تک قطبی، برخورد تمدنها، پایان تاریخ و نظریهی برخورد با سلطه مطرح شد.
🔹 تدریجا نظام برخورد با سلطه سبب شکلگیری نظام دو بلوکی جدیدی میان قدرت در حال عروج شرق شامل روسیه، چین و ایران و قدرت در حال افول غرب شامل آمریکا و اروپا شده است.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya