♦️ساخت سوییت خانوادگی در ورزشگاه آزادی برای مسئولان
خبر ساخت سوییت در کنار جایگاه CIP ورزشگاه آزادی را میرشاد ماجدی در لابهلای صحبتهای خود اعلام کرد. او در این خصوص:
🔹«در عملیات بازسازی آزادی، چند سوئیت در کنار CIP تعبیه شده تا اگر امکان داشت مسئولان بتوانند در کنار خانوادههای بازی را ببیند. CIP و VIP به صورت کامل تغییر کرده است.»
@farhangevarzesh👈
زنان المپیک علیه تبعیض جنسیتی/ ماجرای لباسهای زنانهای که در المپیک خبرساز شد🧥
برخی قوانین در دنیای پوشش زنان و مردان در غرب گاهی آنقدر به صورت عادی درآمدهاند که هیچکس از خود درباره این تفاوت پوشش و حتی سختی در نوع پوشش زنانه نسبت به مردانه سوال نمیپرسد، مگر اینکه کسی این قوانین را نقض کند.
در سالهای گذشته شاهد اعتراضات رفتاری زیادی نسبت به پوشش زنانه و جنسیتی بودن آن در سراسر دنیا بودهایم. زمانی در یکی از فستیوالهای مهم فیلم، بازیگر زن کفشهای پاشنهبلند خود را از پایش بیرون آورد و با پاهای برهنه کبود و زخمی روی فرش قرمز قرمز قدم زد. سال گذشته بود که در پی جریانات جنبش «میتو» و در خطی مشابه در ژاپن، بالاخره الزام پوشیدن کفش پاشنه بلند و دامن کوتاه برای زنان کارمند خطوط هوایی این کشور برداشته شد. و اخیرا نیز یکی از برندهای معروف لباس زنانه در دنیا، اعلام کرده است که مانکنهای معروف خود را کنار خواهد گذاشت و از این به بعد از زنانی برای تبلیغات خود استفاده خواهد کرد که به جز فرم بدن و زیبایی، دستاوردهای دیگری در زندگی خود داشته باشند.
حالا این بار المپیک 2020 توکیو، در سال 2021 به محلی برای اعتراض و شکستن برخی قوانین پوششی در زمینه لباس زنان تبدیل شده است. این بار ورزش به پرچمداری از جریانی که زنان را حتی در حین ورزش کردن به پوشیدن لباسی برای اشاره به ویژگیهای جنسی خود وادار میکند برخواسته و این سوال بیپاسخ را یک بار دیگر از گوشه ذهنها بیرون کشیده است که اگر ماجرا ورزش و قهرمانی است چرا در شرایط مشابه باید لباس مردان و زنان انقدر متفاوت باشد؟
حق با شماست اما باز هم جریمه میکنیم!
ماجرا از قبل از المپیک و بازیهای هندبال زنان قهرمانی اروپا شروع شد. در این بازیها تیم نروژ به جای لباسهای معمول و همیشگی این بازی که شامل لباس دو تکه و کوتاه است، از شورتهایی با پوشش بلندتر استفاده کرد.
در حالی که این بازیها بدون هیچ مشکلی برای بازیکنان از نظر بلند شدن پوشش آنها برگزار شد، فدراسیون هندبال اروپا به دلیل آنچه زیرپا گذاشتن قوانین پوشش این بازی عنوان شد، هرکدام از بازیکنان نروژی را 150یورو جریمه کرد.
این خبر و نوع مواجهه فدراسیون هندبال اروپا با آن حواشی زیادی به دنبال داشت. عدهای از کارشناسان ورزشی و زنان فعال حوزههای مختلف به این کار فدراسیون هندبال معترض شدند و عنوان کردند که وقتی این پوشش آسیبی به حرکات ورزشی بازیکنان نرسانده است، عملا نقض قانونی هم رخ نداده است. خود بازیکنان نروژی نیز علت این انتخاب خود را « نامناسب، غیرکاربردی و تحقیرآمیز» بودن پوشش مصوب فدراسیون هندبال برای زنان عنوان کرده بودند.
با این حال رئیس فدراسیون هندبال اروپا با گفتن اینکه از قبل به درخواست بازیکنان نروژی مبنی بر جریمهدار بودن تعویض پوشش مصوب هشدار داده است باعث شد تا رئیس فدراسیون هندبال نروژ نیز اعلام کند که جریمه در نظر گرفته شده، هرچه باشد پرداخت میشود. با این حال «کار رژ»، از بازیکنان کشور خود نیز حمایت کرد و گفت: «مهم تر از همه داشتن لباسی است که ورزشکاران در آن راحت باشند. ما به این دختران که صدایشان را بلند کردند و گفتند دیگر کافی است، افتخار می کنیم. ما باهم می مانیم و مبارزه می کنیم تا قوانین مربوط به پوشش را تغییر دهیم و ورزشکاران بتوانند چیزی که در آن راحت هستند را به تن کنند.»
نکته جالب در این ماجرا کوتاه نیامدن فدراسیون هندبال اروپا و پافشاری بر قوانین خود است. رفتاری که در برابر اعتراضات زنان به قوانین پوشش خود در سایر رویدادهای جهانی هم تکرار شده است. به عنوان مثال با اینکه جولیا رابرتز؛ بازیگر سرشناس هالیوودی در سال 2016 با پای برهنه به فرش قرمز کن آمد تا نسبت به قانون پوشیدن کفش پاشنهبلند برای زنان در این فستیوال اعتراض کند، کن هیچوقت این قانون خود را تغییر نداد.
ژیمناستیککاران آلمانی اعتراض را ادامه دادند
ادامه اعتراضات نسبت به پوشش جنسیتزده زنان در ورزش، به المپیک رسید و زنان ژیمناستیککار آلمانی با پوشش متفاوتی در این بازیها ظاهر شدند. درحالی که ورزشکاران زن ژیمناستیک کار در دنیا اغلب از لباسی که در قسمت پا پوشیدگی ندارد استفاده میکنند؛ تیم ملی زنان آلمان در المپیک توکیو با لباس سراسر پوشیده از مچ پا تا گردن و همچنین آستینهای تا زیر آرنج حاضر شد.
این لباسها در شبکههای اجتماعی مورد تحسین و استقبال قرار گرفت. تیم آلمان اعلام کرد که برای اعتراض به «نگاه جنسی» در ورزش این لباسها را انتخاب کرده است. این تیم برای اولین بار در مسابقات ژیمناستیک هنری اروپا نیز از این پوشش که به «یونیتارد» موسوم است، استفاده کرده بود.
«سارا ووس»؛ ژیمناستیککار 21ساله آلمانی در گفتگو با خبرنگاران درباره پوشش متفاوت خود و همتیمیهایش گفت: « مطمئن نبودیم که برای مسابقات المپیک نیز چنین تصمیمی بگیریم. اما در نهایت تصمیم گرفتیم تا از این پوشش در بازیهای المپیک هم استفاده کنیم. ما کنار هم نشستیم و گفتم که خب، میخواهیم یک رقابت بزرگ داشته باشیم. میخواهیم احساس شگفتانگیزی داشته باشیم. میخواهیم به همه نشان دهیم که شگفتانگیز به نظر میرسیم.»
از بیشترین حمایتها از لباس متفاوت زنان ژیمناستیک کار آلمانی را، ژاپنیها در شبکههای اجتماعی بروز دادند. زنان و دختران ژاپنی با مطرح کردن موضوعاتی مثل اینکه آنها هنوز مجبور هستند در مدرسه دامن کوتاه بپوشند، از اجباری بودن لباسهای خاص ژیمناستیک در مدارس این کشور هم گفتند. یکی از کابران ژاپنی نوشت: « ما در مدرسه درخواستی امضا کردیم که به ما اجازه دهند لباس های پوشیده تری را بپوشیم، اما معلمان مرد ما گفتند که دخترها حتما باید همین لباس ها را بپوشند و این قابل تغییر نیست.» دیگری هم نوشت: « من قبلا ژیمناستیک کار میکردم و برخی عکسهایی که عکاسان از من در حین اجرای حرکات ورزشی میگرفتند باعث میشد، راحت نباشم»
چرا لباس مردان و زنان ورزشکار متفاوت است؟
حواشی المپیک امسال در زمینه لباس ورزش زنان بحثهای زیادی را پیرامون این موضوع در شبکههای اجتماعی، بین کارشناسان ورزشی و فعالین حوزه زنان مطرح کرد. از سوالهای بیپاسخ در این زمینه این است که چرا در عین یکسان بودن حرکات ورزشی در یک ورزش، لباس و قوانین پوشش زنان و مردان در آن ورزش با یکدیگر بسیار متفاوت است؟
به عنوان مثال در ورزش والیبال، مردان از رکابی، یا پیراهن آستین کوتاه و شورت بلند و آزاد استفاده میکنند، اما زنان والیبالیست از رکابی استفاده میکنند و برای پوشش پایین تنه هم لباس کوتاه و چسبان دارند. پوشش مردانه در ورزش والیبال، برای مردان در فوتبال ساحلی هم تکرار میشود؛ درحالی که زنانی که فوتبال ساحلی کار میکنند باید لباس دوتکه و کاملا بدننما بپوشند.
در ورزش ژیمناستیک نیز در حالی که فرم لباس زنان بدون پوشش پاست، مردان آزاد هستند از شورت بلند یا شلواری که تا زیرپاشنه پا نیز کشیده میشود استفاده کنند.
از پوشش حداکثری به سمت لباس حداقلی
وضعیت لباس زنان در المپیک همیشه به همین صورت نبوده است. در حالی که برای حضور زنان در المپیک و همچنین حضور در رشتههای بیشتر ورزشی همپای مردان، ماجراهای زیادی برای زنان در طول تاریخ این رویداد ورزشی اتفاق افتاده است؛ اولین بار درسال 1900 بود که 22زن آن هم فقط در 5رشته ورزشی اجازه حضور در المپیک را پیدا کردند.
برگزارکنندگان بازیهای المپیک در آن سالها اصلا دل خوشی از حضور زنان در این رویداد ورزشی نداشتند و دغدغه اصلیشان هم این بود بدن زنان هنگام ورزش حواس بازیکنان مرد را پرت نکند. لباس زنان در سالهای اولیه حضور در المپیک پیراهنهای بلندی بود که دستها تا مچ را میپوشاند و یقههای ایستاده و بلند هم داشت.
هشت سال بعد از این، زنان اجازه پیدا کردند لباسهایی بپوشند که از زانو به پایین را نپوشاند. اما لباسها همچنان پوشیده و گشاد بودند. حتی در ورزشی مثل شنا نیز زنان سرهمی گشاد و پاچهدار میپوشیدند.
این روند در طی سالهای حضور زنان در میادین ورزشی ادامه داشت و هربار آزادی بیشتری در پوشش برای زنان در نظر گرفته میشد. در سال 2012 لباس تیم والیبال ساحلی آمریکا، لباسهای نیمه برهنهای بود که باعث شد «بوریس جانسون» شهردار وقت لندن؛ آن لباس را از دلایل خوشایندی المپیک بداند.
دنیای جنسیتزده تبلیغات
بسیاری از افراد این تفاوت فاحش در نوع لباس ورزشی زنان و مردان را مربوط به بحث تبلیغات میدانند. یعنی درحالی که زنانی با سختی بسیار خود را به میادین ورزشی در سطوح مختلف میرسانند، عدهای با تصویب پوشش غیرمتعارف ورزشی برای آنان به دنبال فروش حق پخشهای تلویزیونی و تبلیغات رسانه خود با نمایش بدن زنان هستند.
این مشکلات فقط مربوط به حوزه ورزش نیست و حتی در محیطهای کاری کارمندی نیز سختیهای جسمی و روحی زیادی را به زنان غربی تحمیل میکند. مثل قوانینی که در برخی کشورها علیرغم کارهایی مثل بالا رفتن از پله و حمل بار، زنان را مجبور به استفاده از کفش پاشنهبلند میکند که در صورت تخطی حتی اخراج آن زن را هم به دنبال دارد.
اما به نظر میرسد فراگیر شدن این تبعیضها در ورزش جای سوال پررنگی باقی بگذارد. اگر ورزش صرفا به خاطر ورزش مهم است و اگر زنان به دنبال برابری با مردان در رشتههای مختلف ورزشی هستند، چرا باید از بدن خود به عنوان ابزاری برای نمایش، جلب توجه مردان و تامین سود و پول برای صاحبان رسانه آن هم در حین انجام حرکات ورزشی استفاده کنند؟
منبع:فارس
@farhangevarzesh👈
دست رد مدافع منچستر به تبلیغ همجنسبازی
🔹آدیداس برای منچستریونایتد گرمکنِ رنگینکمانی برای حمایت از همجنسبازان طراحی کرده و قرار است این تیم پیش از بازی با آرسنال آنها را بپوشد اما نصیر مزروعی، بازیکن مراکشی منچستریونایتد اعلام کرد که این لباس را بر تن نخواهد کرد.
🔹گفتهشده بعد از این ماجرا بازیکنان منچستریونایتد اعلام کردهاند که هیچکدام این لباس را نمیپوشند تا مشکلی برای مزروعی به وجود نیاید.
#مزروعی #فوتبال #منچستر
#ورزش
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارادت علی دایی به حضرت زهرا س:
من تمام زندگیم مال آنهاست😭
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوی منتشر شده از مرتضی مهرزاد در صفحه رسمی کمیته بین المللی پارالمپیک با ۴۱.۳ میلیون بازدید به عنوان پربیننده ترین ویدئوی سال معرفی شد.
@farhangevarzesh👈
⭕️ساعت و حلقه ازدواج شهید وحید زمانینیا -شهید ورزشکار و محافظ شهید حاج قاسم سلیمانی- اهدایی به پویش #ایران_همدل
#شهید_تکواندو
@farhangevarzesh👈
🔴آسانا در یوگا؛ ورزش یا پرستش!
🔹وضعیتهای بدنی یوگا (در زبان هندی آسانا) که به عنوان ورزش معرفی میشوند و معمولاً ثابت و بیتحرک است، به عنوان «پوجا»، یعنی اعمالی برای پرستش خدایان هندویی معرفی شده است. به عنوان مثال، واژۀ سوریاناماسکار، که یکی از معروفترین آساناها و اولین آسانایی است که در مراکز آموزش یوگا تعلیم داده میشود، به معنای پرستش الهه خورشید (سوریا) است. این آسانا در زبان فارسی به صورت «سلام بر خورشید» ترجمه شده تا واکنشی را برنیانگیزد.
🔸تأملی در ماهیت این حرکات عبادتگونه (آسانا) از منظر آیات و روایات اسلامی، کجرویهای اعتقادی یوگا را فاش مینماید. از باب نمونه توصیه میشود که سوریاناماسکار هنگام طلوع و غروب خورشید، و در برابر آن انجام شود. خداوند در آیه ۲۴ سوره نمل پرستش خورشید را از جمله خدعههای شیطان معرفی میکند.
🔹پاولسون در کتاب کندالینی و چاکراها، نمونههایی از حالاتی را توصیف میکند که در اثر انجام آسانا یوگا پدید میآید:
«سراسیمگی، رفتار نامنظم، احساس شکست عمیق و دشواری در کنار آمدن با زندگی روزمره، یخ کردنها و داغ کردنها، شواهدی از وجود شخصیتهای چندگانه، تغییر خلقهای شدید، از دست رفتن یا مختل شدن حافظه، ناسازگاری با خویش، با دیگران، با کار یا جهان و به طور کلی تغییرات شدید در وضع ظاهر (شخص ممکن است گاه سالها جوانتر به نظر آید و اندکی پس از آن ۲۰ سال پیرتر به نظر برسد،) دیدن نورها یا رنگها و...»
⬅️ توضیحات بیشتر:
🌐http://yoga-truth.ir
#یوگا_ورزش_نیست
@farhangevarzesh👈
⚽صاحب این شکم را میشناسید!؟
مالک این شکم بزرگ که در تصویر مشاهده میکنید، دانیل بادیسلاو، دروازه بان ۱۳۰ کیلوگرمی رومانیایی بود که باعث سقوط تیمش از درجه دوم به چهارم شد اما باشگاه قادر به بیرون کردن وی نبود، زیرا مادرش از مالکین و حامیان باشگاه بود.
چهار مربی به خاطر این موضوع استعفا دادند و یک مربی نیز به علت سکته قلبی از دنیا رفت.
یک بازیکن فیکس تیم نیز برای همیشه با فوتبال خداحافظی کرد!
دانیال در ابتدا پست فوروارد را برای خود انتخاب کرد اما چون قادر به دویدن نبود ناچار پست دروازهبانی را انتخاب کرد.
به خاطر ناتوانی در گرفتن توپ نیز مربی مجبور بود همه بازیها را با ۷ دفاع و سه هافبک بازی پیش ببرد!
جالب اینجا بود که او در بین یارانش بیشترین دستمزد را هم داشت!...
✍🏻نکته
چقدر امثال دانیل (که نه شایستگی و نه لیاقت دارند) در جامعه ما زیادند، که باعث شدهاند، عرصه بر افراد مستعد و کارآمد تنگ شود و از کارایی آنها در اداره امور مردم استفاده نشود!
@farhangevarzesh👈
"ظرفیت برد و باخت داشتن، راهبردهای تحلیل شکست و تلاش برای کسب موفقیت"
جان وودن افسانه ای ترین مربی تاریخ NBA است. او در ۱۵ سال اول مربیگری در تیم UCLA هیچ جامی را نبرد. اما در ۱۰ سال بعد جامی نبود که نبرد، آن هم پشت سر هم و همه جام ها.
چگونه شد که او با آنکه ۱۵ سال باخت، اما هرگز تسلیم شکست نشد و بازیکن و هوادار و باشگاه هم نه تنها او را نشکست، بلکه جایگاه او را پاس داشت و حمایتش کرد؟ طوری که حتی بزرگ ترین بازیکنان تاریخ بسکتبال مانند کریم عبدالجبار از روز اول تا آخرین نفس عاشقش ماندند.
از او پرسیده بودند شما چگونه در هیچ شکستی نه عصبانی شدی، نه کسی را سرزنش کردی و نه افسوس خوردی !؟ پاسخش این بود که" برای این که من هرگز شکست نخوردم. من همیشه در بالاترین حد توانم برای آماده سازی تیم، کارم را در تمرینات انجام داده بودم"....
@farhangevarzesh👈
گزارش سیاستی 2.pdf
921.7K
تحلیل وضعیت ایران در بازی های آسیایی ناگویا ژاپن و چشم انداز پیش رو
✍️کاری از اندیشکده حکمرانی و سیاستگذاری در ورزش
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤درگیری رامینرضاییان بازیکناستقلال با نیروهای حراست به خاطر ورود یک تماشاگر به زمین بازی
@farhangevarzesh👈
اولین همایش ملی بسیج و توسعه ورزش با رویکرد "ورزش قوی- ایران قوی" طی روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه برگزار می شود.
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات جهت شرکت در این همایش ۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
محورهای همایش:
*بسیج و توسعه فناوری های نوین در ورزش
*بسیج، اقتصادمقاومتی و توسعه زیر ساختهای ورزشی
*بسیج، ترویج ورزش همگانی و ارتقای سلامت جسمی
*بسیج، اخلاق و معنویت در ورزش
*بسیج، ورزش، اقتدار و هویت ملی
علاقه مندان برای شرکت در این همایش و کسب اطلاع بیشتر می توانند با شماره تلفن ۰۹۳۵۹۰۷۴۸۶۷ تماس بگیرند.
@farhangevarzesh👈
💢جشن نایب قهرمانی سرمربی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان با پرچم فلسطین🇵🇸🇮🇷
سرمربی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان ایران پرچم فلسطین را به اهتزار درآورد.
در این رقابت ها تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب 6 طلا ،3نقره،7 برنز و نایب قهرمان بازی های آسیایی ناشنوایان مالزی 2024 شد.
امیر پیاهو سرمربی تیم ملی دوومیدانی ناشنوایان ایران هدف از این اقدام را حمایت از مردم مظلوم کشور فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی عنوان کرد.
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حرکت جوانمردانهای که تکرار شد
تکرار تاریخ؛ حافظیه و یک فیرپلی تمیز
#فوتبال
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی "مربی نماها" در سایه بی نظارتی در باشگاه ها جولان می دهند!
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه زمین فوتبال خاص در ایران
@farhangevarzesh👈
سالار غلامی با پرچم ایران در زمان پهلوی، جنجال آفرید!
سالار غلامی، بوکسور ایرانی که در تورنتو زندگی میکند، در رقابتهای قهرمانی آمریکای شمالی مقابل حریف کانادایی به برتری رسید و کمربند قهرمانی را از آن خود کرد. اتفاق عجیب این مسابقه، حضور سالار غلامی با پرچم سابق ایران با طرح شیر و خورشید بود که در زمان حکومت پهلوی، از آن استفاده میشد.
@farhangevarzesh👈
فرهنگ ورزش
چند نکته مهم در باره فرصت های عربستان در میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴
در جریان کنگره فدراسیون بینالمللی فوتبال که در زوریخ برگزار شد، کشور عربستان رسماً به عنوان میزبان رقابتهای جامجهانی ۲۰۳۴ انتخاب و معرفی شد. بدون شک می توان این رخداد را یک فرصت بی نظیر و یک نقطه عطف تاریخی برای جهش عربستان در ابعاد سیاسی فرهنگی اجتماعی اقتصادی و ورزشی قلمداد کرد.
فرصت هایی که میزبانی جام جهانی ۲۰۳۴ پیش روی عربستان قرار می دهد را می توان به اجمال در چند نکته زیر خلاصه کرد:
توسعه زیرساختهای ورزش و گردشگری: عربستان سعودی برای میزبانی شایسته این تورنمنت و رخداد بزرگ جهانی، استادیوم ها و زیرساختهای ورزشی، حمل و نقل، و امکانات گردشگری را در شهرهای میزبان توسعه و بهبود خواهد داد.
تحول اقتصادی: این رویداد بزرگ جهانی به رشد اقتصادی این کشور کمک کرده و فرصتهای جدیدی را برای سرمایهگذاری های داخلی وخارجی و اشتغالزایی فراهم خواهد کرد.
توسعه گردشگری: میزبانی جام جهانی میتواند گردشگری را در عربستان بیش از هر زمان دیگر رونق بخشيده و فرصت جديدي برای نمایش فرهنگ و تاریخ این کشور در عرصه جهاني باشد.
نوآوری در فناوری: میزبانی جام جهانی برای عربستان فرصتی است تا این کشور با استفاده از فناوری های نوین ارتباطی و بکارگیری سیستم های هوشمند در استادیوم ها، تجربه متفاوت و جذابی را برای هواداران و بازیکنان تیم های حاضر ایجاد کند.
فرصتهای اجتماعی: برگزاری این رویداد مهم ورزش جهان بهترين فرصت براي عربستان در جهت ترميم و بهبود تصویر جهاني و ترویج ديدگاهها و سياست هاي جديد اجتماعی و فرهنگی اين كشور در سطح جهان باشد.
آزادیهای اجتماعی: ميزباني و برگزاری این مسابقات گام بزرگي در ادامه و استمرار تغییرات اجتماعی و فرهنگی اين كشور است كه به آزادي هاي اجتماعي، توسعه ورزش حرفه اي، و حضور و مشاركت زنان و دیگر اقشار جامعه در ورزش و فعاليت هاي اجتماعي منجر شده است.
رقابت با دیگر کشورها: ميزباني عربستان در جام جهاني ٢٠٣٤ فرصت جديدي براي اين كشور در عرصه رقابت منطقه اي و جهاني با کشورهای دیگر برای حفظ اعتبار بینالمللی و جذب رويدادهای بزرگ ورزشی است.
جلب مشارکت شرکتهای بینالمللی: ميزباني جام جهاني فرصت جديدي را براي عربستان در جهت جذب و جلب مشارکت شرکتهای بزرگ بینالمللی برای سرمایهگذاری و همکاری در این رویداد فراهم خواهد كرد.
و در يك جمع بندي و بيان كلي مي توان گفت كه كسب میزبانی این رویداد بزرگ ضمن ايجاد تأثیرات گسترده در ابعاد مختلف زندگی در عربستان سعودی، در توسعه قدرت مانور اين كشور در عرصه هاي منطقه اي و جهاني نيز تاثير فوق العاده اي به همراه خواهد داشت.
✍️سیدعبدالحمید احمدی
@farhangevarzesh👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 یادش بخیر میگفتن زنان برن ورزشگاه، جوّ ورزشگاه عوض میشه و ناهنجاری ها کمتر میشه😔
✍️آقایانی که یک شبه کارشناس شدن، با دیدن این فیلم ها نظری ندارن؟!🤔
@farhangevarzesh👈