May 11
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
_____________________________________________
✍️علیرضا صانعی
در ایامی که خبرهای خوبی از ورزش کشور به گوش نمی رسد و هر روز که چشم باز می کنیم از امتناع یک عده ای برای خواندن سرود ملی می بینیم تا شادی نکردن و کشف حجاب برخی از ورزشکاران. اما در لابه لای این همه اخبار تلخ و ناراحت کننده، برخی از ورزشکاران خوش درخشیدند هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اخلاقی. به معنای واقعی کلمه یفرحون لفرحنا و یحزنون لحزننا بوده اند؛ در جایی که باید شادی کنند شادی کردن و در جایی باید ناراحت باشند، ناراحتی خودشان را ابراز می کردند: از امیر پیاهو مربی تیم ملی دو و میدانی جانبازان و معلولین گرفته تا سجده شکر ملی پوشان والیبال نشسته روی پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، گرفتن مدال طلای نیزه مسابقات ID به همراه پرچم ایران و لباسی که منقش به تصویر مقام معظم رهبری بود، توسط حسن دهقانی و... که غالبا توسط ورزشکاران پارالمپیکی انجام گرفته است.
این حمایت اینچنینی و واکنش های به موقع و سنجیده، یک شبه به دست نیامده است، بلکه حاصل حمایت های بی دریغ ریاست کمیته ملی پارالمپیک و زحمات معاونت فرهنگی پارالمپیک و همراهی مربیان فنی در فدراسیون های ورزشی بوده است. بیشتر این اتفاقات مثبت مذکور، خروجی طرح مربی فرهنگی بوده که نزدیک به 100 مربی در آن تربیت شده اند و بیش از یک سال است که به صورت مستمر در اردوهای پارالمپیکی به کارگرفته شده اند.
جا دارد از این کار مثبت فرهنگی تقدیر شایسته ای به عمل بیاید تا هم انگیزه ای شود برای کار و تلاش توسط مسئولینی که ساکت و منفعل نشسته اند و نظاره گر بازیها و طراحی ها رقیبان هستند و هم مجریان طرح مربی فرهنگی با قوت قلب بیشتری به کار خودشان ادامه دهند.
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
به مناسبت روز جهانی دیابت
————————————
در بحارالانوار جلد81 صفحه170 روایتی از پیامبر اکرم (ص) نقل شده: نعمتان مکفورتان، الامن و العافیه؛ در مورد دو نعمت ناسپاسی شده، یکی نعمت امنیت و دیگری نعمت سلامتی.
در برخی از تعابیر گفته می شود: نعمتان مجهولتان: الصّحه و الامان؛ دو نعمت ناشناخته هستند، یکی سلامتی و دیگری امنیت. در روایت دیگری از امام صادق (ع) نقل شده که هر کس این ویژگی ها را نداشته باشد پیوسته زندگی او ناقص، عقل او زایل و قلب و فکر او مشغول خواهد بود. اول: سلامتی بدن، دوم: امنیتف سوم: گشایش در روزی، چهارم: همسر شایسته، فرزند شایسته و دوست شایسته... . (بحارالانوار، ج81، ص171).
سال 1393 در ایران سالی چهار میلیارد دلار یعنی سالی 135 هزار میلیارد تومان فقط صرف بیماری دیابت میشود!😳😔 البته این آمار برای قبل از شیوع کرونا بوده، که قطعا بعد از کرونا این آمار افزایش پیدا کرده است.
اولین و مهم ترین عامل شیوع دیابت، کم توجهی به نیاز حرکتی روزانه است که با چند دقیقه ورزش کردن بخش اعظمی از آن جبران میشود. به همین دلیل (فقر حرکتی) بیماری دیابت در شهرها بیشتر از روستاهاست. و متاسفانه پنجاه درصد مردم که به بیماری دیابت مبتلا هستند از بیمار بودن خودشان بی خبرند.
✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
چه تیمی قهرمان جام جهانی می شود؟
__________________________________
هنوز بازی فینال جام جهانی 2022 قطر برگزار نشده، اما به طور قطع می توان گفت که برنده این جام جهانی، جهان اسلام است. جایی که در دیدار نیمه نهایی میان دو تیم مراکش و فرانسه از 22 بازیکنی که داخل زمین حاضر بودند 14 بازیکن مسلمان بودند. و دیدار فینال هم بین فرانسه ای است که بیش از نیمی از بازیکنان فیکس آن مسلمان هستند و آرژانتینی است که اگرچه از آمریکای جنوبی است اما برخی از تماشاگرانش تو استادیوم ها پرچم فلسطین را حمل می کنند.
این جام جهانی در کشور قطر با تلاوت آیه 13 سوره حجرات شروع شد که به قول مورگان فریمن (هنرپیشه سرشناس و محبوب هالیوود) به 6 میلیارد بیننده مراسم افتتاحیه این پیام را منتقل کرد که همه مردم دنیا اعضای یک قبیله بزرگ هستند.
کشور قطر برای جلب رضایت تماشاگران و بازیکنان هیچ وقت از اصول خودش عقب نشینی نکرد. به طوری که وقتی آوردن شراب را ممنوع کرد در جواب رئیس فیفا گفت من به خاطر برگزاری چهار هفته مسابقات، از ارزش های خودمان کوتاه نمی آییم و طوری شد که وقتی هواپیمای تیم ملی آلمان با نشان همجنس گرایی میخواست در فرودگاه دوحه فرود بیاید، مسئولان قطری اجازه فرود ندادند تا اینکه برگشتند کشور عمان و هواپیمای خود را تعویض کردند و بعد دوباره وارد دوحه شدند.
فیفا به احترام قوانین اسلامی، بستن بازوبندی غیرقانونی که نماد همجنسگرایی دارد را ممنوع اعلام کرد و به هیچ یک از کاپیتانها اجازه بستن چنین بازوبندی را نداد و در عوض در بازی افتتاحیه کاپیتان تیم ملی قطر بازوبندی به دست کرده بود که پرچم فلسطین بود.
در قطر اتفاقات زیادی به نفع اسلام و مسلمانان رقم خورد. جایی که در قطر انسان های زیادی (آخرین خبر 3125 نفر) مسلمان شدند؛ تماشاگران زیادی اعتراف کردند که هرگز باور نمی کردند که ورزشگاهایی تو دنیا باشد که بتوان بدون آزار جنسی وارد آنها شد و بازی تماشا کرد؛ فکر نمی کردند که کشوری باشد که داخل خیابان های آن قدم زد بدون اینکه یک تیکه خیابانی شنیده شود و.... .
جام جهانی قطر یک برنده دیگری هم داشت و آن مردم مظلوم فلسطین بودند، جایی که چه کشورهای مسلمان و عرب زبان و چه سایر کشورها پرچم فلسطین را حمل می کردند و خبرنگاران اسرائیلی در انزوای کامل بودند؛ به طوری که وقتی خبرنگار اسرائیلی با آنها روبه رو می شد، از شرق و غرب عالم، نفرت و انزجار خودشان را از مردم آن سرزمین اشغالی بروز می دادند. جایی که با هر برد مراکش (علیرغم اینکه دولت این کشور در کنار بحرین و امارات روابط عادی سازی را با اسرائیل در پیش گرفته) بازیکنان و تماشاگران این تیم پرچم فلسطین را احتزاز در می آوردند و نشان داد که چقدر فاصله میان سیاستهای دولتی و تمایلات فوتبالیستهای آنها وجود دارد، و نیز نشان دادن که پایمال شدن آرمان های فلسطین یک خیال و توهم است.
بازیکنان مراکش با تقسیم کردن شادی های خود میان مادرشانشان به دنیا این پیام را رساندند که هر چقدر برای تضعیف مقام مادر و در نهایت تضعیف خانواده ها کوشش کنید، اما مادر در اینجا معنای دیگری دارد. جایی که بسیاری از تماشاگران و بازیکنان غربی شاید در لحظه دیدن این تصاویر به این فکر فرو می رفتند که الان مادر ما کجاست؟ چرا نمی توانیم بعد از گل زدن و پیروزی، مادرمان را در کنار خودمان ببینیم و... .
پیروزی های تیم ملی مراکش و رسیدن آنها به جمع چهار تیم برتر دنیا یک پیام دیگر هم داشت و این که کشورهای آفریقایی که یک زمان مستعمره کشورهای اروپایی بودند نباید بازیکنان این کشورها بروند برای آنها افتخار آفرینی کنند و باید در سرزمین مادری خودشان بمانند و پرچم آن کشور را به احتزاز در بیاورند نه پرچم کشوری که سالها در حق پدران و مادران آنها ظلم کرده اند و منابع آنها را به غارت برده اند. اگر این خودباوری از قبل وجود داشت، الان در تیم های مطرحی مانند فرانسه و انگلیس، بیش از نیمی از آنها آفریقایی تبار نبودند. فرانسه چه در این جام جهانی (با وجود امباپه، واران، دمبله، شوامنی، ژول کنده، اوپامکانو، تورام و...) که به فینال رسید و چه در جام جهانی قبلی که قهرمان شد (با وجود کانته، پوگبا، امباپه، متویدی، اومتیتی، کومان، واران و...) با صدقه سری بازیکنان آفریقایی خودش به این افتخارات رسیده است. لیگ فوتبال جزیره؛ با استفاده از بازیکنان آفریقایی به این همه درآمد و تبلیغات و ... رسیده است.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
1401.09.24-OstadSanei.MP3
2.23M
🔰 بیان تجربیاتی از تبلیغ در دانشگاه تهران در ایام اغتشاش
🎙 حجت الاسلام علیرضا صانعی
🗓 1401-09-24
🕌 نمازخانه موسسه
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔 @farhangimoasese
🆔 @TolidatFarhangi
🆔 @SofreFarhangiReyhane
@farhangimoaseseAdmin
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
پرویز دهداری VS علی کریمی
————————————————————————————
پرویز دهداری نسبت به خانوادههای شهدا احترام بسیار بالایی قائل بود. در این خصوص فرزند ایشان نقل میکند: «این آخری ها یادم هست که به خاطر نزدیکی محل زندگیمان می رفت سر تیم بنیاد شهید، (زمین بازی بچه ها تو اکتابان بود.) سرماخوردۀ شدید بود. من شبها میرفتم یک جایی، گوشه هایی می ایستادم که بیارمشان خانه. خب می دیدم با تن خسته و تبدار می ایستاد. بعدها از مسئولین بنیاد شهید شنیدم که خب پرویزخان باید یک دستمزدی بگیرد بابت این مسئولیتی که دارد. باور بفرمایید با بغض، که من الان درکش میکنم چون احترام عجیب غریبی برای بچه های شهید داشت. بدون هیچ ریایی و تظاهری، میگفت من برم بالا سر بچه های تیم بنیاد شهید، تیم بچه های شهدا ازشان پول دریافت کنم هرگز!
این رفتار مرحوم دهداری رو مقایسه کنید با برخی از بازیکنان و مربیان فوتبال که نسل بعد مرحوم دهداری به شمار می آیند. جایی که وقت زیادی را صرف می کنند تا با هشتک های خودشان قاتلین شهدا را آزاد کنند. پول های کلانی دریافت می کنند تا جای جلّاد و شهید را عوض کنند. دلارهای سعودی را می گیرند تا بچه های زیادی را یتیم و بی سرپرست کنند، مادران و پدران زیادی را داغدار کنند و... !
✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
قهرمانی که پهلوان بود
————————————————————————
شهید وحید زمانی نیا که این ایام متعلق به ایشان هست، دارای مدرک دان یک تکواندو بود. وی از سن هشت سالگی ورزش را در باشگاه ورزشی سوم خرداد که در محل تحصیلش بود شروع کرد. تا سال 1390 که جذب سپاه پاسداران شد و در باشگاه افسری که بود، در کنار آموزشهای نظامی بحث ورزش را هم ادامه می دادند. و حتی بعد از این که به سوریه به عنوان مدافع حرم اعزام شدند، هر وقت که به تهران می آمد، به باشگاه سوم خرداد سر می زد و برای حفظ آمادگی اش ورزش می کرد.
در دورانی که کمبود مرام پهلوانی در بین برخی ورزشکاران کشورمان به شدّت احساس می شود، شهید زمانی نیا از آن دسته ورزشکارانی بود که اخلاق را با ورزش خود درآمیخته بودند. در همین زمینه استاد حمید اسداللهی (استاد تکواندوی شهید زمانی نیا) خاطرۀ جالبی از خصلت و روحیۀ جوانمردی شهید تعریف می کند:
در باشگاه یکی از هم تیمیهایش با آقا وحید در موضوعی اختلاف پیدا میکند و ضربه ناجوانمردانهای به وحید میزند که جلو چشم من بود و من به عینه آن را دیدم. وقتی به آن نفر تذکر دادم که چرا چنین حرکتی انجام دادی، آقا وحید برای اینکه این غائله را خاتمه دهد، میگوید که او مقصر نبوده و اشتباه از من بوده است. این در شرایطی بود که خودم از دور دیدم که مقصر طرف مقابل بود و آن فرد عملکرد نامناسبی داشت.
فکر میکنم همین روحیه پهلوانی و مردمداری است که سبب میشود یک فرد به چنین جایگاهی برسد و توفیق آن را داشته باشد که در کنار سردار بزرگی مانند حاجقاسم سلیمانی با آن جایگاه و عظمت بزرگ در مجاهدت قرار بگیرد و همانطور که حضرت آقا فرمودند به دست شقیترین افراد بشر به شهادت برسد و بعد از شهید شدن اینطور ماندگار شود.
✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
تختی همچنان بی رقیب در میدان فتوّت و جوانمردی
——————————————————————-
17 دی سالروز درگذشت جهان پهلوان غلامرضا تختی است. خیلی ها به او لقب پوریای ولی زمانه یا رستم دستان شاهنامه را دادند اما شاید بتوان گفت او نه رستم بود و نه پوریای ولی. او غلامرضا تختی بود.
حسین حجار یکی از دوستان قدیمی جهان پهلوان تختی میگوید، تختی وقتی در سومین سال پهلوانی عباس زندی گام در راه مسابقات بیوزن پهلوانی گذاشت. خوشقواره، با انگیزه و خیلی جذّاب بود. کسی جلودار این نو رسیده سیه چرده تهرانی نبود. رقباء یکی یکی مقابلش زانو زدند و تختی خدا خدا میکرد که در دور مقدماتی به تور عباس زندی نخورد. او در مقابل زندی احساس شاگردی میکرد و خیلی از داشتههای خود را مدیون پهلوان زندی میدانست و تهِ دلش راضی نبود که رودرروی عباس زندی قرار گیرد.
اتفاقاً دعا و ثنای تختی کارساز شد و کار این دو نفر در مسابقات تهران به فینال کشیده شد و گویندۀ سالن دارالفنون برای کشتی فینال به تماشاگران مژده دیدار عباس زندی و غلامرضا تختی را داد. هلهله و شادی مردم از این مبارزه بینهایت بود. در همین موقع تختی مرا به نزد خود دعوت کرد و با نشان دادن بند کفش پاره شده خواست او را همراهی کنم تا برای خرید بند کفش به بیرون سالن دارالفنون برویم. هرچه اصرار کردم آقا اجازه دهید، من خیلی سریع بند کفش را تهیه و به شما تحویل دهم و شما ممکن است سرما بخورید و از حال و هوای کشتی خارج شوید، تختی قبول نکرد و... .
اصرار من با انکار تختی مظلوم و دوست داشتنی همراه بود. به اتفاق لباس پوشیده و از دارالفنون بیرون رفتیم. یک دستگاه تاکسی در جلوی درب ورزشگاه ایستاده بود، سوار آن شدیم و فرمان حرکت به راننده دادیم. راننده که از جماعت کشتی دوست بود، سوال نکرد و مقصد ما را نپرسید و من گرم صحبت با تختی بودم، یک مرتبه متوجّه شدم که چهارراه استانبول را هم پشت سر گذاشتهایم. به راننده دستور توقف دادم، اما تختی حرف مرا قطع کرد و گفت: آقا برو طرف شمیران.
حیرت زده گفتم: آقا ساعتی دیگر هنگام مبارزه شما و آقا زندی است، مردم برای این دیدار ثانیهشماری میکنند و... .
تختی به سخن درآمد و گفت: از روی مردم خجلم، اما چه کنم که نمیتوانم رو در روی استاد خود برای کشتی گرفتن قرار گیرم. بند کفش و پاره شدن آن بهانهای برای خروج از دارالفنون بود و من هرگز به خود اجازه نمیدهم که با استاد و مرشد خود مبارزه کنم.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
رشته های ورزشی چه درسی هایی را آموزش می دهند؟
_______________________________________
🏀بسکتبال به ما یاد می دهد که در زندگی، اگر یک قدم اضافه برداریم، فرصتمان را از دست میدهیم (تخلف رانینگ) همچنین به ما یاد می دهد که اگر کاری را شروع کردیم، نباید به عقب برگردیم (تخلف نیمه) .
🏸بدمینتون بازی کردن به ما یاد می دهد که در شروع هر کاری ثابت قدم باشیم و حد و مرزها را نگه داریم (قوانین سرویس). همچنین به ما یاد می دهد که اگر کارهایمان را با جدیت انجام ندهیم، تاوانی سخت، پس خواهم داد (ضربه محکم حریف در مقابل ضربه بی هدف).
🏐والیبال به ما یاد می دهد که در زندگی، خودمان را در مسیر موفقیت قرار دهیم (دریافت توپ). همچنین به ما یاد می دهد که بعضی مواقع برای انجام کار، فقط یک بار فرصت داریم (خطای دو ضرب).
🏃♂️دو با مانع به ما یاد می دهد که در زندگی، موانع زیادی در مسیر رسیدن به هدفمان وجود دارد. (مانع های متوالی) همچنین یاد می دهد که باید پیوسته و مداوم گام برداریم (دویدن آهنگدار)
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
⚽️⚽️زندگی به رنگ فوتبال⚽️⚽️
———————————————————
فوتبال تصویری از زندگی است که در مخاطب جریان می یابد و او در 90 دقیقه، یک دوره حیات را با حس خود لمس میکند و عجیب است این شباهت ها که حس زندگی را در تماشاگر زنده میکند:
🏆اصل مسابقه: هدف خلقت و زمینۀ علت برتریها و تفاوتها؛
سوت شروع: آغاز زندگی؛
زمین بازی: عرصۀ تلاش و پیکار؛
لباسها با رنگ و شکل متفاوت: رنگ انسانها و ملیت ایشان که فقط عامل شناخت است؛
خطوط کناری و میانی زمین: حد و مرزهایی که در زندگی وجود دارد؛
داوران و مراقبت ایشان: ناظران الهی و داوری پروردگار؛
مقررات بازی: قوانین الهی و سنت های او؛
جرائم و مجازات: مکافات اعمال؛
هیجان حاکم بر بازی: عشق و شور در عالم خلقت؛
کار تیمی با سلایق مختلف: تحمّل یکدیگر برای رسیدن به اهداف عالیه؛
مربی و کمک مربی: رسیدن به اهداف بدون تعلیم و راهنما غیرممکن است؛
حمله به دروازه حریف: توقّف در زندگی ممنوع؛
ضد حمله: هر عملی را عکس العملی است؛
خط دفاع: هرگز نباید از دشمن غافل بود؛
خط حمله: باید از هر فرصتی برای حرکت رو به جلو استفاده کرد؛
پاس های پی درپی: برای حرکت رو به جلو باید به یکدیگر اعتماد کنیم؛
پاس رو به عقب: ناامیدی ممنوع، راه بهتر را پیدا کن؛
سوت بین دو نیمه: در هر دوره زندگی خود را ارزیابی کن و به آینده امید داشته باش؛
⏰وقت اضافه: از ثانیه های زندگی باید استفاده کرد؛
سوت پایان: فرصتها باز نمی گردد.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
مهارت های ارتباط موثر در ورزش👬
قسمت اول: مهارت خوب گوش دادن🦻
__________________________________________________
امام علی (ع) می فرمایند: من احسن الاستماع تعجّل الانتفاع؛ هر که خوب گوش کند، زود بهره مند شود. (غررالحکم، ح5581)
در بهبود روابط، شنیدن مهارت ارتباطی نیرومندی است و مهارتی است که اگر می خواهید مربیان با تأثیر مثبت شوید، باید بر آن تسلّط یابید. با ریختن اطلاعات بر سر دیگران نمی توانید بر آنها تأثیر بگذارید. باید گوش دادن به آنها را یاد بگیرید.
چهار دلیل قانع کننده در اهمیت گوش دادن برای ایجاد روابط:
1) گوش دادن نشانۀ احترام است؛ وقتی به سرپرست تیم توجّه می کنید که دارد دربارۀ اموری صحبت می کند که از او انتظار انجامش را دارید، گوش دادن به صحبت های او احترام شما را نسبت به او نشان می دهد.
2) گوش دادن روابط را تقویت می کند؛ برای پرسیدن های کمک مربی، ورزشکاران و والدین آنها وقت بگذارید و وقتی پاسخ میدهند به آنها گوش کنید تا آنها را بشناسید. با این کار در موقعیت مربیای با تأثیر مثبت قرار می گیرید.
3) گوش دادن دانسته ها را افزایش می دهد؛ ندانستن پاسخ همۀ پرسشها و آموختن از دیگران عیب نیست. با گوش دادن مطالب بیشتری دربارۀ ورزش خود، ورزشکاران خود و همکاران خواهید آموخت. پَت سامیت، مربی سرشناس بسکتبال زنان دانشگاه تنسی، گفته است: «برای ایجاد روابط موثّر با مردم باید گوش کنید... گوش دادن راه را برای رشدم در مربیگری هموار کرده است».
4) گوش دادن اخلاص و پایبندی را می پروراند؛ افراد سخن گفتن با کسانی را که به آنها گوش نمی دهند متوقف خواهند کرد. وقتی چنین شود اعتماد و اخلاص از میان می رود. مهارت های خوب گوش دادن را به کار برید تا مردم به سوی شما کشانده شوند و نسبت به شما وفادار بمانند.
این نکته را به خاطر بسپارید: مربیان بی تأثیر، سخن گفتن را انحصاری می کنند. مربیان اثرگذار شنیدن را انحصاری می کنند.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
جهاد تبیین در ورزش (مورد اول)
___________________________________________________________________
رشد حداقل 33 برابری بودجه ورزش؛ به استناد قوانین بودجه سنواتی کشور، در سال 1357 سهم ورزش از بودجه کل کشور حدود 3 ده هزارم بوده، که این اعتبار در سال 1396 به حدود 100 ده هزارم (1درصد) بالغ گردیده است.
پ ن : مقیاس افزایش، درصد از بودجه کل کشور است، نه افزایش ریالی.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
جهاد تبیین در ورزش (مورد دوم)
______________________________
افزایش نجومی و بیش از 80 برابری سرانه اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز استاندارد؛
به استناد قوانین برنامه های پنج ساله توسعه کشور، سرانه اماکن ورزشی از حدود سرانه 3 سانتی متر مربع به ازای هر نفر در سال 1357 (برای جمعیت 35 میلیون)، به سرانه حدود 1 متر مربع به ازای هر نفر (برای جمعیت 80 میلیون نفری) بعد از گذشت چهار دهه رسیده است. (محاسبه افزایش سرانه با لحاظ افزایش جمعیت و متراژ احداث شده می باشد).
پ ن: این مقدار پیشرفت نسبت به قبل از انقلاب خوب است اما کافی نیست و با استاندارهای جهانی فاصله بسیار زیادی دارد. به عنوان مثال، کشوری مثل ژاپن که جمعیتش نزدیک 3 برابر کشور ماست و مساحتش بسیار کوچک تر از کشورماست، سرانه هر نفر در آنجا حدود 8 متر مربع است.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
مسابقۀ فوتبال دقایق پایانی خودش را می گذراند، داور چهارم با بلند کردن تابلوی وقت های اضافه، آخرین فرصت ها را اعلام می دارد تا افراد توجّه بیشتری به لحظات پایانی داشته باشند.
در انسان ها نیز با نشستن گرد سفید بر چهره و آشکار شدن موهای سفید و آثار پیری تابلوی اعلام وقت خلقت بالا رفته و می فهماند که اوقات رو به اتمام است. وَمَنْ نُعَمِّرْهُ نُنَكِّسْهُ فِي الْخَلْقِ أَفَلَا يَعْقِلُونَ؛ و ما هر کس را عمر دراز دهیم (به پیری) در خلقتش تغییر دهیم. آیا (در این کار) تعقل نمیکنند.
به هر حال نگاه کردن به این تابلو و دقّت در آن مفید است با آنکه ضعف و ناتوانی جسمی حاکم شده، اما این انسان که مظهر نفخت فیه من روحی پروردگار و صاحب روح خدایی است ضعف حاکم بر جسم را فراموش می کند و استراحت را برای آخر کار می گذارد. تیمی که پس از اشتباهات و لغو دستور مربّی دچار حسرت از عملکرد خود گشته، با ندامت و اصلاح عملکرد، در واقع حال درونی خود را تغییر داده و تلاش و سعی فراوان خویش را در جبران آنچه که از دست داده مصروف ساخته است و حتماً نتیجه خواهد گرفت: إِنَّ اللَّهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ؛ خدا حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانی که خود آن قوم حالشان را تغییر دهند (و از نیکی به بدی شتابند).
در لحظات و دقایق پایانی با تحوّلات انجام شده نتیجه تعاون، همکاری، ایثار و سعی و تلاش ظهور و بروز می کند و توپ توسط تیم نادم وارد دروازه شده و با بوسه توپ بر تور دروازه سوت پایان نیز کشیده می شود و تمام آلام و خستگی ها فراموش شده، قهرمانان فائز، خوشحال و مسرور از زمین خارج می شوند.
عجب خروج زیبایی، سلام و درود است که بر آنها هدیه می شود، دوستانی که بیرون زمین منتظر بوده اند به استقبال می آیند و آنها را در آغوش می گیرند. چه خوش است حال مومنانی که از عرصۀ مسابقه پیروز و سرافراز خارج می شوند. هم خود راضی و خشنودند و هم خدا از آنها راضی است. يا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبادِي وَ ادْخُلِي جَنَّتِي؛ تو اي روح آرام يافته، به سوي پروردگار بازگرد در حالي كه هم تو از او خوشنودي و هم او از تو خشنود است، پس در سلك بندگانم درآي، و در بهشتم وارد شو.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
جهاد تبیین در ورزش (مورد سوم)
__________________________________
رشد و توسعه همه جانبه و کم نظیر ورزش بانوان در سطح کشور و جهان؛ به عنوان مثال:
1. برای اولین بار ایجاد ساختار ورزش ویژه بانوان در عمده تشکیلات ورزش کشور به عنوان معاونت، مدیریت و نائب رئیس بانوان (وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و پارالمپیک، فدراسیون ها، انجمن ها، هیئت ها، دستگاه ها و...)
2. توسعه 20 برابری فعالیت بانوان در رشته های ورزشی؛ از 7 رشته به 143 رشته.
3. افزایش 16 برابری مدال بانوان در رقابت های آسیایی؛ از 4 مدال به 65 مدال.
4. افزایش 3800 برابری مربیان ورزشی بانوان؛ از 9 نفر قبل از انقلاب به بیش از 35000 نفر در حال حاضر.
5. افزایش 2000 برابری داوران ورزشی بانوان؛ از 8 نفر قبل از انقلاب به 16000 نفر در حال حاضر.
6. افزایش بیش از 100 برابری اماکن ورزشی اختصاصی بانوان؛ از حداکثر 10 باب، به حداقل 1000 باب. به عنوان نمونه:
الف) احداث بیش از 400 سالن اختصاصی بانوان توسط سازمان بسیج مستضعفین؛
ب) احداث تعداد کثیری اماکن ورزشی ویژه بانوان توسط شهرداری ها؛
ج) احداث متعدد «پارک های روباز» ویژه ورزش بانوان در کشور.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
dastavard-enghlab.jpg
383.4K
#جهاد_تبیین_ورزش
✅دستاوردهای علمی در ورزش:
1️⃣افزایش 38 برابری مراکز عالی علوم ورزشی؛ از 4 مرکز به 155 مرکز؛
2️⃣افزایش 12 برابری رشته های تربیت بدنی؛ از 1 رشته به 12 رشته؛
3️⃣افزایش 30 برابری گرایش های تخصصی تربیت بدنی؛ از 1 گرایش به 30 گرایش؛
4️⃣افزایش 520 برابری فارغ التحصیلان علوم ورزشی در مقاطع مختلف؛ از 200نفر به حدود 110 هزار نفر؛
5️⃣برای اولین بار ایجاد مقطع کارشناسی ارشد علوم ورزشی؛
6️⃣برای اولین بار ایجاد مقطع دکترای علوم ورزشی؛
7️⃣افزایش 150 برابری اعضای هیئت علمی علوم ورزشی، از حدود 10 نفر به حدود 1500 نفر؛
8️⃣برای اولین بار ایجاد و تولید نشریات با درجه علمی-پژوهشی در حوزه علوم ورزشی با 30 عنوان؛
9️⃣افزایش 75 برابری چاپ کتب فارسی علوم ورزشی، از حدود 20 عنوان به بیش از 1500 عنوان؛
🔟تولید 1500 برابری پژوهش های کاربردی در ورزش، از کمتر از 20 مورد به حدود 31 هزار مورد؛
1️⃣1️⃣رشد بیش از 3 برابری معلمین ورزش با مدرک تخصصی، از حدود 10 هزار نفر در سال 1357، به بیش از 33000 در حال حاضر (قوانین برنامه های 5 ساله توسعه)؛
2️⃣1️⃣افزایش 30 برابری تعداد مربیان ورزش؛ از حدود 6300 نفر در سال 1357، به بیش از 190 هزار نفر در سال 1390؛
3️⃣1️⃣افزایش 47 برابری تعداد کل داوران ورزش؛ از حدود 2330 نفر در سال 1357 به بیش از 111 هزار نفر در سال 1390.
#جهاد_تبیین
#جهاد_علمی
#ورزش
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
🔻یکی از طلاب جهادی و فعال در عرصه ورزش حوزه:
❇️ حضور یکصد طلبه فعال در المپیادهای بینالمللی
◻️حجتالاسلام علیرضا صانعی در گفتوگو با خبرگزاری:
◻️بسیاری از طلبهها در بحث اخلاق ورزش ورود پیدا کردهاند
◻️به دنبال تدوین و ارائه دو واحد تربیت بدنی در حوزه علمیه هستیم
◻️مؤسسه ورزشی در خصوص مطالعات اسلامی ورزش نداریم
◻️در گذشته نگاه مثبتی به ورزش طلاب وجود نداشت
◻️محیطهای ورزشی ما باید اسلامی شود
مشروح مصاحبه👇
https://hawzahnews.com/xcjLb
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین_ورزش
#رادیو_ورزش
#دکتر_صانعی
مصادیق جهاد تبیین در ورزش، برنامه به اضافه ورزش، رادیو ورزش
قسمت اول
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جهاد_تبیین_ورزش
#رادیو_ورزش
#دکتر_صانعی
مصادیق جهاد تبیین در ورزش، برنامه به اضافه ورزش، رادیو ورزش
قسمت دوم
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
تصویرسازی ذهنی
______________
در گذشته روانشناسی فقط برای افراد فاقد اعتماد به نفس و ضعیف در بررسی عذر و بهانه ها به کار میرفت که از طریق آن، عملکرد ضعیف مورد توجیه و استدلال قرار میگرفت. اما امروزه، این علم یک بخش ضروری و مهم در میان ورزشکاران است و برای موفقیت در تمرین و بازگشت به حالت اولیه و غیره به کار میرود و مهم تلقی میشود.
روشن است که ایجاد یا بازسازی یک تجربۀ حسی میتواند اثرات شایانی بر عملکرد و کارآیی جسمانی و روحی و روانی افراد داشته باشد. بهطور مثال اسکیت بازانی که در مسیرهای خود راه میروند یا مسیرهای اسکیت را روی کاغذ میکشند و در عین حال، حرکات خود را در ذهن مجسّم کرده و تصویرسازی ذهنی انجام میدهند، در مقایسه با گروه کنترلی که از تصویرسازی ذهنی استفاده نکردهاند، پیشرفتهای عملکردی زیادی داشتهاند.
بعضی از افراد استدلال میکنند که تصویرسازی ذهنی میتواند به توسعه و گسترش یک برنامه فکری و روحی کمک کند که بیشتر شبیه برنامه ریزی برای چیزی است که شما میخواهید قبل از یک تماس تلفنی مهم بگویید. تصویرسازی ذهنی بیشتر به شکل غیرمستقیم عمل میکند یعنی موجب ایجاد تغییرات در وضعیت روانی میشود با ایجاد اطمینان، افزایش انگیزه و کاهش اضطراب. در حال حاضر مکانیسمهای دقیقی که تصویرسازی ذهنی، از طریق آن عمل میکند، نامشخص باقی مانده است. نیمکرۀ راست مغز، مرکز اصلی تصویرسازی ذهنی است.
______________________
✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
گزیده صحبت های حقیر در مراسم اختتامیه پنجمین دوره تربیت مربی (درجه ۳):
مقام معظم رهبری در دیدار با طلبه ها فرمودند که اولویت اول طلبه ها باید تبلیغ باشد، یعنی هویت اصلی ما کار تبلیغی است و همه امور دیگر شوون و لوازم همین هویت است. و مبلغین ورزشی و مربیان فرهنگی باید «سبک زندگی» خود را بر این اساس ویرایش کنند. اگر در طول سال چند دهه خاص به تبلیغ اختصاص میدادند، یا چند تا اردوی ورزشی حضور پیدا میکردند، الان باید برنامه ثابت روزانه برای تبلیغ در محیط های ورزشی اختصاص دهند.
نکته دوم اینکه شما مبلغین ورزشی و مربیان فرهنگی باید طوری برنامه ریزی و عمل کنید که همه آدم هایی که تو محیط های ورزشی هستند اعم از ورزشکار، مربی، سرپرست و... مبلغ شوند. شما باید ابتدا این جهاد تبیین که یک جهاد همگانی است را استارت بزنید و در ادامه این جهاد همگانی را از طریق آنها فراگیر کنید. هر کسی در این روزگار وظیفه دارد آنچه میداند و میفهمد در این جنگ شناختی مقابل دشمن بیان کند.
نکته سوم اینکه مقام معظم رهبری فرمودند خود را برای تبلیغ در دوران پسااینترنت و هوش مصنوعی آماده کنید. این امر با توجه به اینکه ویژگی فضای رسانه ای جدید، سطحی شدن و خالی شدن از پشتوانه های فکر و اندیشه است، ضرورت دوچندانی پیدا کرده است. مربیان فرهنگی باید صحنه را از اندیشه های عمیق و راهبردی پر کنند تا زاویه نگاه ورزشکاران ارتقا یابد و قدرت تحلیل آنها رشد پیدا کند و فضا مملو از تبیین و بیان و نور شود.
غالب ورزشکاران به خاطر دور بودن از فضای مطالعاتی و درسی به شدت نگاه شان سطحی است و دنبال مطالب ساندویچی و تلگرافی هستند و اعمال و برنامه های سطحی و صوری کافی نیست و شما باید مبانی آنها را تقویت کنید.
در چامعه امروزی به خاطر همین ضعف در مبانی حتی افرادی که ادعای اسلام شناس بودن را دارند. ( اعم از امام جمعه، مداح و خطیب معروف و...) در بزنگاه ها لغزیدن، چه برسد به این ورزشکارانی که واقعا از این اندیشه ها تهی هستند.
✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد تند محمد دادکان از کنار گذاشتن کریم باقری: لعنت میفرستم به مدیریتی که در پرسپولیس است، نشستید کریم باقری را گذاشتند کنار. یک نفر نرفت بپرسد چرا؟ اگر من مدیر باشگاه بودم، تیم را به مسابقات نمیفرستادم، اگر بازیکن بودم بازی نمیکردم.
حاشیه:
خدا رو شکر که شما الان هیچ سمتی ندارید.
آقای دادکان علی الظاهر شما خبر ندارید که کریم باقری تو انزلی شعارهای هنجارشکنانه سر میداده، همین کریم باقری که الان همه فهمیدن پیچ علی کریمی دست خودش نیست و دست صهیونیست هاست، بازم داره دنبالش میکنه.
کریمی باقری میلیاردی پول نظام رو میگیره بعد میاد شعارهای ضد نظام رو سر میده، شما باشید چیکار میکنید؟!
فوتبال ما رو کوته فکرانی مثل شماها به این روز انداختند.
✍️✍️علیرضا صانعی
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
♦️ استوری بشار رسن بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی عراق در حمایت از قرآن و پرچم کشورشون . . .
🔹 اکثر سلبریتی و بازیکن های ایرانی هم از ترس زامبی های زن زندگی آزادی جوری ساکت هستن انگار کافری چیزی هستن!
عضو شوید👈👈@alireza_sanei
📸 استوری محمد رضا فغانی داور بین المللی فوتبال رو ببینید:
«محرم ما آبانه» با ما از محرم سخن مگو
وقتی که پیکر غرق به خون فرزند دیده ایم
👈سیلیبریتی ها یاد گرفتن هر وقت توی رشته شون کم میارن و دارن فراموش میشن ، لگد به جمهوری اسلامی میزنند تا رسانه اصلاحطلبان بیاد پشتشون و همچنان تو ویترین باشند حالا به هر قیمتی میخواد باشه.
عضو شوید👈👈@alireza_sanei