💠 برداشتهای انحرافی از انتظار
🔹بعضیها، انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، حسینیه، و در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خدا بخواهند... دیگر غیر از این کاری ازشان نمی آمد و فکر این مهم، که یک کاری بکنند، نبودند.
یک دسته دیگری بودند که انتظار فرج را میگفتند: این است که، ما کار نداشته باشیم به اینکه در جهان چه میگذرد، ما تکلیفهای خودمان را عمل میکنیم. برای جلوگیری از این امور هم خود حضرت بیایند ان شاء الله درست میکنند، دیگر ما تکلیفی نداریم.
یک دستهای میگفتند: که باید عالم پر از معصیت بشود تا حضرت بیاید. ما باید نهی از منکر نکنیم، امر به معروف هم نکنیم تا مردم هر کاری میخواهند بکنند، گناهها زیاد بشود که فرج نزدیک بشود.
یک دستهای از این بالاتر بودند. میگفتند: باید دامن زد به گناهها. دعوت کرد مردم را به گناه تا دنیا پر از جور و ظلم بشود و حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشریف بیاورند.که این دسته اشخاص ساده لوح هم بودند.
یک دسته دیگری بودند که میگفتند: هر حکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، این حکومت باطل است و برخلاف اسلام است. آنها مغرور بودند (1)
🔸حضرت صاحب که تشریف میآورند، برای چه میآیند؟ برای اینکه گسترش بدهند عدالت را برای اینکه حکومت را تقویت کنند. برای اینکه فساد را از بین ببرند. ما بر خلاف آیات شریفه قرآن، دست از نهی از منکر برداریم، دست از امر به معروف برداریم و توسعه بدهیم گناهان را، برای اینکه حضرت بیایند؟!
قوانینی که پیغمبر اسلام در راه بیان و تبلیغ ونشر و اجرای آن، بیست و سه سال زحمت طاقت فرسا کشید، فقط برای مدت محدودی بود؟
آیا خدا، اجرای احکامش را محدود کرد به دویست سال؟ و پس از غیبت صغری، اسلام دیگر همه چیزش را رها کرده است؟ اعتقاد به چنین مطالبی یا اظهار آنها بدتر از اعتقاد و اظهار منسوخ شدن اسلام است (2)
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
(1): صحیفه نور امام خمینی، جلد۲، صفحه۱۹۶-۱۹۷
(2):کتاب ولایت فقیه امام خمینی، صفحه ۳۰
@farhangi_salehiye
💠انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است
از خداوند تعالی مسئلت می کنم که ظهور ولی عصر(سلام الله علیه) را نزدیک فرماید و چشم های ما را به جمال مقدسش روشن، ما همه انتظار فرج داریم، و باید در این انتظار خدمت بکنیم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است، و ما باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا بکند، و مقدمات ظهور ان شاءالله تهیه بشود.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٧،صفحه ٢۵۶
@farhangi_salehiye
هدایت شده از خادم یاران علی بن موسی الرضا(علیه السلام)
سلام عزیزان لطفا صدقه اول ماه
فراموش نشود.
6393461025301512
نرگس رنگرز
فرهنگی حوزه صالحیه
آموزش #فضای_مجازی ( #توییتر ) 🔻 ادامه اصطلاحات توییتر فارسی 🔹توییتپین(Pin Tweet): به توییتی که
#برنامه_هفتگی فرهنگی
سهشنبه: #سواد_رسانه؛ آموزش #فضای_مجازی
( #توییتر )
🔻ادامه اصطلاحات توییتر فارسی
🔹توییت استورم (Tweetstorm): درواقع همان مجموعۀ توییت است. با این تفاوت که میتوانید تمام توییتهای خودتان را از قبل آماده کنید و همه را همزمان با هم بهصورت یک توییت اصلی و مابقی توییتها را بهعنوان منشن زیر آن توییت ارسال کنید.
🔹دایرکت (Direct): فرستادن پیام شخصی در توییتر را دایرکت میگویند.
🔹هشتگ (Hashtag): وقتی قرار است دربارۀ موضوع خاصی بنویسند، از هشتگ استفاده میکنند. مثلاً #نوروز مبارک. برای استفاده از هشتگ، در زبان فارسی بهتر است از نیمفاصله استفاده شود؛ اما چون استفاده از نیمفاصله سخت است، معمولا از آندرلاین استفاده میشود. #نیماشفیعزاده اولویت دارد به #نیماشفیع_زاده.
🔹ترند (Trend): به تأثیرات توییتها در رواج یک موضوع و شناختهشدن موضوع، ترند میگویند.
🔹طوفان توییتری: به اعلام عمومی برای توییتکردن دربارۀ یک موضوع مشخص، طوفان توییتری میگویند. درواقع یک قدم عقبتر از ترندشدن موضوعی خاص است که کاربرها تلاش میکنند آن موضوع ترند بشود. این طوفانها قدرت ترندجهانیشدن نیز دارند. وقتی میخواهند طوفان راه بیندازند، میگویند فلان هشتگ را همهباهم در طوفان توییتری داغ کنیم. این داغکردن استعاره از ترندکردن دارد. مثلاً برای جشن قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر از قبل اطلاعرسانی میکنند که ساعت ۹ شب همه با هشتگ #پرسپولیس_قهرمان توییت کنند و این هشتگ را داغ کنند.
🔹ژانر (Genre): وقتی اکثریت افراد دربارۀ موضوعی خاص صحبت کنند، میگویند فلان موضوع ژانر شده است. مثلاً وقتی حادثۀ پلاسکو اتفاق افتاد، ژانر توییتر، ساختمان پلاسکو بود.
🔹باند/باندبازی: مثل سیاست که هرکسی برای خودش باند و حزب خاص خود را دارد، توییتر هم باند و باندبازی مخصوص به خودش را دارد. هدف اصلی باندبازی افزایش فیو، ریتوییت و فالوئر است. این کار به این صورت انجام میشود که مثلاً یک توییت، فارغ از اینکه چه محتوایی دارد، توسط یک باند یا تیم شروع به پروموتکردن بشود. بسیار پیش میآید که توییتهایی که بار محتوایی خاصی ندارند، در توییتر بهخاطر باندبازی فیواستار شدهاند.
🔹جاج (Judge): در زبان فارسی، ترجمۀ تحتالفظی جاج، «قاضی» یا «قضاوت کردن» میشود؛ اما در عمل، در زبان فارسی بهعنوان قضاوتنکردن استفاده میشود. مثلاً ریتوعیتر را جاج کنیم/جاج نکنیم.
🔹کراش (Crush): به کسی که شما از او خوشتان میآید، ولی او عین خیالش نیست. درواقع نمیداند که به او علاقه دارید. این اصطلاح هم برای پسر و هم برای دختر کاربرد دارد. فقط تا زمانی به آن «کراشداشتن» میگویند که مخفیانه باقی بماند و طرف نفهمد. مثلاً: «من روی بردپیت کراش دارم.»
🔹اسپویل (Spoil): معنی تحتالفظی اسپویل یعنی ازبینبردن. در زبان فارسی برای مواقعی استفاده میشود که یکی دارد موضوعی را جلوجلو لو میدهد و هیجان آن را کم میکند. دقیقاً مانند کسانی که به سینما میروند و فیلمی را میبینند و بعد برای شما تعریف میکنند و… . مثلاً: «تو رو خدا قسمت جدید گیمآفترونز رو اسپویل نکنید.»
🔹شخمزدن: وقتی کسی به پروفایل شخص دیگری میرود و یکجا چند توییت او را ریتوییت میکند، میگویند دارد شخم میزند. پیشترها که امکان ریتوییتکردنِ توییت افراد توسط خودشان در توییتر فراهم نبود، افراد معمولاً به توییتهای قدیمی خودشان میرفتند و یک نقطه (.) منشن میکردند. با این کار توییت خودشان را بالا میآوردند. به این کار هم شخمزدن میگویند؛ با این تفاوت که خود فرد توییتهای خودش را شخم میزد.
🔹اکانت فیک: به اکانتی که هویت آن اصلی و واقعی نباشد، اکانت فیک میگویند. اکانت فیک ربطی به داشتن عکس یا نداشتن آن یا داشتن اسم و نداشتن آن ندارد. اکانت فیک یعنی کاربر خود را در چیزی که نیست جا بزند یا دروغ بگوید. مثلاً دربارۀ شغلش، جنسیتش و… .
🔹اکانت ناشناس: اکانت ناشناس میتواند یک شخص حقیقی باشد؛ اما در ظاهر و با یک نگاه نمیشود فهمید کیست. مثلاً ریتوعیتر اکانت ناشناس به حساب میآید که با نگاهکردن به بایو، لینک وبسایت و… در پروفایل من میشود پی برد که چه کسی هستم.
🔹هُلدادن: یعنی کاربری را ریتوییت کنید تا چهار نفر دیگر او را فالو کنند. این موضوع هم خیلی ریز، به باندبازی برمیگردد.
🔹ترول(Troll) : به کسانی که در فضای مجازی مطالب بیربط، ناراحتکننده، تحریکآمیز، فتنهانگیز و… را با هدف تحریک و واکنشنشاندادن مخاطبان منتشر میکنند، ترول میگویند. درواقع آنها از آزاردادن سایرین لذت میبرند. این اصطلاح میتواند هم به شکل اسم برای فرد ترول به کار برده شود و هم به شکل فعل برای خود عمل؛ مثلاً ترولورزی یا ترولکردن. پیشنهاد میکنم با ترولها بحث نکنید؛ چون خود بحثکردن شما بهمعنی پیروزی آنهاست.
@farhangi_salehiye
آموزش #فضای_مجازی
( #توییتر )
🔻ادامه اصطلاحات توییتر فارسی
🔹رادیودَرون: به آوا یا آوازی که پیوسته و برای مدتی خواسته یا ناخواسته در دلتان با خود میخوانید و به زبانتان نمیآورید یا بهصورت اتوماتیک در ذهنتان اجرا میشود، رادیودرون گفته میشود.
🔹رادیوچهرازی: رادیوچهرازی نام یک پادکست به زبان فارسی بود که بین کاربران فضای مجازی بسیار محبوب بوده و هست. این پادکست از اسفند ۹۱ تا بهمن ۹۲ در قالب ۲۱ اپیزود منتشر شد. داستان، مجموعهروایتی از چند دیوانه در آسایشگاه چهرازی (ابراهیم چهرازی) با نامهای جمشید، دلبر و حبیب است. تاکنون هویت عوامل تولیدی این پادکست مشخص نشده و افراد زیادی ادعا کردهاند که جزو عوامل تولیدی این پادکست بودهاند.
🔹لوزر (Loser): به کسانی که محکوم به باخت هستند، لوزر میگویند. ترجمۀ تحتالفظی این واژه بازنده است. این واژه برای افرادی که در وضعیت باخت هستند، البته نه لزوماً در مسابقه، به کار برده میشود.
🔹کارنت مود (Current Mood): به حس و حال فعلی افراد کارِنت مود میگویند. ترجمۀ تحتالفظی این کلمۀ انگلیسی خلق و خوی فعلی یا حال فعلی افراد میشود. مثلاً وقتی شخصی از موضوعی خوشحال است، برای نشاندادن حس خوشحالی خود تصویری شاداب با عنوان کارنت مود منتشر میکند.
🔹تفتدادن: به برشته یا سرخکردن چیزی در تابه، تفتدادن میگویند. این اصطلاح هنگامی در ادبیات استفاده میشود که شخصی صحبتی را کرده باشد. مثلاً میگویند: «این چه حرفی بود تفت دادی!»
🔹دان (Done): دان درواقع بهفارسینوشتهشدۀ کلمۀ انگلیسیdone است، بهمعنی انجامشده. مثلاً وقتی شخصی از دوست خود درخواستی میکند و دوست او آن کار را انجام میدهد، میگوید: «دان شد.» یعنی انجام شد.
🔹دان (Download): دان کوتاهشدۀ کلمۀ دانلود است. این کلمه هنگام دریافت فایل از اینترنت استفاده میشود. مثلاً میگویند:« آلبوم جدید کیهان کلهر رو زدم دان بشه.»
🔹دان (Down): دان به فارسی یعنی پایین. این اصطلاح بیشتر برای سایتها، آنهم زمانی استفاده میشود که بنا به هر دلیلی سایتشان به مشکل برخورده باشد و باز نشود. مثلاً میگویند: «سایت نیما شفیعزاده دان شده.» یعنی سایت او آمده پایین و بالا (دردسترس) نیست.
🔹ب ر ب ب: این اصطلاح درواقع مخفف همان تکهکلام برو بابا هست.
@farhangi_salehiye
#معرفی_برنامه
🔻 یک نرم افزار قدیمی و خوب برای تهیه عکس نوشت های هنری با فونت های فارسی متنوع
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ma.textgraphy
@farhangi_salehiye
🔶شد باز در رحمت خالق به روی خلق
🔸چون ماه مبارک ز افق گشت هویدا
حلول ماه مبارک #رمضان مبارک باد.
@farhangi_salehiye
مداحی آنلاین - باز میخوای ماهی دلش نگیره - سید رضا نریمانی.mp3
4.91M
🌙استقبال از #ماه_رمضان
🍃باز میخوای ماهی دلش نگیره
🍃باز میخوای ماه عسل بگیری
🎤 #سید_رضا_نریمانی
@farhangi_salehiye
هدایت شده از فرهنگی حوزه صالحیه
کتابچه ساده رمضان.pdf
2.21M
🔺کتابچه ساده ماه مبارک #رمضان
@farhangi_salehiye
"فَاقرَوا ما تَیَسَّرَ مِنَ القُرآن؛ پس در هر حال آنچه میسّر و آسان باشد به قرائت قرآن پردازید."
📖 صفحه 74 #قرآن کریم
@farhangi_salehiye
رمضان ماهیست که ابتدایش رحمت است و میانه اش مغفرت و پایانش اجابت دعا و آزادی از آتش جهنم.
#رسول_اکرم صلیاللهعلیهوسلم
@farhangi_salehiye
🌼 از عــرش صدای ربــنــا می آید
آوای خـــوش خـــدا خـــدا می آید
🌼 فریاد که درهای بهشت باز کنید
مهمان خدا سوی خــدا می آید
🔸🔶🔸🔶🔸🔶🔸
🌺 مدرسه علمیه صالحیه به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می نماید؛
✅تفسیر و تدبر در آیات جزء 30 قرآن کریم استاد محترم؛ سرکار خانم رنگرز (ساعت 15)
✅️ برگزاری سلسله جلسات اسرار نماز حجت الاسلام و المسلمین دکتر واحد جوان
✅️ ترتیل خوانی روزانه قرآن کریم (ساعت 16)
✅️ مسابقه کتابخوانی به مناسبت میلاد کریم اهل بیت
🔺آدرس برگزاری برنامه ها:
کانال فرهنگی حوزه صالحیه به آدرس
https://eitaa.com/farhangi_salehiye
۲۰۲۱-۰۴-۱۳_۱۰'۰۴'۲۰'.mp3
4.96M
🔷 #تفسیر_ماه_مبارک
🔹تفسیر و تدبر
🎤 سرکار خانم رنگرز
@farhangi_salehiye