8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس سازمان برنامه: از رئیس کمیسیون آموزش مجلس شکایت کردیم
🔺ما مکلف به قانون هستیم. صحبتهای پوپولیستی و بالا رفتن از نردبان معلمان باعث نمیشود ما در دولت از قانون تخطی کنیم.
🔺۲۷ اسفند متوجه شدیم که رتبهبندی معلمان ۱۶.۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ و بیش از ۸.۰۰۰ میلیارد در سال ۱۴۰۲ اضافهبار مالی به دولت تحمیل میکند.
🔺رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با مسئله حقوق فرهنگیان هم تحریککننده و هم تشویقکننده به بیانضباطی است و در ۹ فروردین از آقای منادی شکایت کردیم.
👥💬🗣 رسانه ما باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان :
@farhangian_dashtestan
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 علاج کار نظام عادلانه پرداخت است
🎥 #حجت_الاسلام_مختاری، امامجمعهی ساوجبلاغ : میخواهید هزینه های دولت را کم کنید سراغ اقلیتی بروید که سهم بیشتری از حقوق و مزایا دارند.
🔹مسئولین؛ بدانید #معلمین جزء موثرترین افراد جامعه هستند، بدانیم اگر معلم درد دارد جامعه درد دارد، این اتفاقی که افتاد به هر بهانهای غلط بود.
🔸دولت برای اینکه تورم را کنترل بکند به دنبال یک سیاست انقباضی است، اما چرا وقتی دولت میخواهد هزینه اش را کم کند سراغ #اقشار_کم_بهره میرود ؟ میرود سراغ معلم و کارمند وزارت علوم و کارمند وزارت کشور! میخواهید هزینه هارا کم کنید سراغ اقلیتی بروید که سهم بیشتری از حقوق و مزایا دارند، بروید سراغ معادن و صنایع و وزارت نفت!
🔹علاج کار #نظام_عادلانه_پرداخت است که روی میز رئیس جمهور است، آقای رئیسی از دیگران توقع نبود، شاید عُرضهاش رو هم نداشتن، نظام عادلانه پرداخت حلال این دست از مشکلات است.
🔸معنا ندارد یک معلم با ۲۵سال سابقه و کارشناسی ارشد ۱۵ میلیون بگیرد و یک کارشناس ارشد در وزارت نفت با۱۰ سال سابقه ۴۰ میلیون،۵۰ میلیون،۶۰ میلیون بگیرد! نفت که مال پدر کسی نیست.
📌 پی نوشت : اگر همه مسئولین این نوع نگاه را به #معلم و #عدالت_در_پرداخت_حقوق داشتند امروز شاهد به وجود آمدن طبقه های صنفی خاص و #گسترش_تبعیض در جامعه نبودیم .
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان :
🆔 @farhangian_dashtestan
💠 سلسله جلسات گفتوگو معلمانه 💠
#نشست_چهاردهم
🔹باموضوع :
💠 ایده های اداره درمانگاه فرهنگیان 💠
📌 مدیریت درمانگاه فرهنگیان
📌 تعرفه های درمانگاه فرهنگیان
📌درمانگاه فرهنگیان یا کلینیک فرهنگیان
🎙 با حضور :
🔸 آقای یدالله شجاعی
📌
معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دشتستان🌐 مکان : سالن کنفرانس _ مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دشتستان ⏱ زمان : شنبه عصر 1402/01/19 ساعت 17 الی 18:30 💎 اگر مایل به همکاری هستید ، پوستر اطلاعیه جلسه را چاپ کنید و روی میز دفتر معلمان قرار دهید. با تشکر پخش زنده : از طریق کانال روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان دشتستان در پیام رسان شاد : https://shad.ir/dashtestan_bu _____ 🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان : @farhangian_dashtestan _____ 🖋 گروه گفتگو معلمانه : https://eitaa.com/joinchat/2560033010Ceaca270b80
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحول از همین ایدههای کوچک آغاز میشود؛
ایدههایی که هریک حروف الفبای تحول میشوند...
✏️ الفتا، الفبای تحول آموزش و پرورش!
⏳تا ۳۱ فروردین فرصت دارید تجارب و ایدههای خود در زمینه تحول آموزشی و تربیتی را با ما در alefta.ir به اشتراک بگذارید...
🆔@alefta
🆔 @farhangian_dashtestan
✳️ کنشگران ساخت نظام آموزشی ایران
✍علی قربانی؛ پژوهشگر تعلیموتربیت در کانال روایت مدرسه در پیام رسان بله نوشت:
نظام آموزشی و تربیتی ایران که به سبک سنتی الگوهای نهادی همچون مساجد، مکتبخانه، مدارس علمیه، خانقاهها و نظامات فتوت را دربرمیگرفت، از دوره #فتح_علی_شاه_قاجار ، یعنی حدود ۲۰۰ سال پیش دچار تحولاتی شد که به مرور و تا پایان #عصر_پهلوی (طی ۱۵۰ سال)، #مدرسه_جدید (اسکول) و #دانشگاه (یونیورسیتا)، به جزء اصلی آن مبدل گشت.
برای ایجاد این #تحول_نهادی ، #کنشگران مختلفی در وجه فردی و گروهی به فعالیت پرداختند که مهمترین آنها را میتوان در ۴ گروه ذیل دستهبندی کرد:
1️⃣ بیگانگان
2️⃣ حاکمیت
3️⃣ روشنفکران
4️⃣ روحانیت
به لطف خدا توفیق داشتم در #رساله_دکتری خود مطالعهای بر روی این کنشگریها داشته و چارچوبی برای تحلیل آن ارائه دهم. بر اساس این مطالعه تحولات نظام آموزشی، تصویری است از تحولات ساخت اجتماعی و نمیتوان بدون توجه به روابط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، تحولات مدرسه را به درستی درک کرد. نقص عموم پژوهشهایی که تا کنون به زبان فارسی در زمینه تاریخ تحولات مدرسهای نگاشته شده نیز به همین مسئله باز میگردد.
همچنین هر یک از این گروههای چهارگانه زیر اجزائی داشتهاند که فهم آن در تحولات نظام اجتماعی و نظام آموزشی دارای اهمیت است؛ برخی مانند #بیگانگان و #روحانیت ، از انسجام قوی در سلسلهمراتب درونی خود برخوردار بوده و با افقی بلند مدت به ساخت اجتماعی پرداختند، برخی دیگر مانند #دولت و #روشنفکران انسجام کمتری داشته و عموماً افق کوتاه مدت تحولات را میدیدند. زیر اجزاء این گروهها در این پژوهش اینگونه دستهبندی شدند:
🔺 بیگانگان: مدارس میسیونی/ سفرا و نیروهای رسمی/ انجمنهای آموزشی و فرهنگی/ مستشاران/ سازمانهای بینالمللی
🔺 حاکمیت: خاندان سلطنتی/ مجلس/ وزارتخانه و نظام اداری
🔺 روشنفکران: مدارس و انجمنهای مخفی/ احزاب سیاسی
🔺 روحانیت: سلسلهمراتب مرجع-مقلدی (مراجع تقلید/ مجتهدین بزرگ شهرها/ قضات شرعی/ پیشنمازان و مشایخ محله/ طلاب مدارس علمیه)
ما برای فهم #تحولات_آتی_نهاد_مدرسه و #نظام_آموزش_رسمی در ایران، نیازمند فهم روابط بین این کنشگران و الگوهای مداخلاتی آنان هستیم. از این رو اگر توفیق داشته باشم بخشی از یافتهها یا نقاط کلیدی فعالیت این کنشگران (به ویژه حاکمیت و بیگانگان) را روایت خواهم کرد.
🆔 @farhangian_dashtestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای شجاعی ، معاون توسعه و پشتیبانی مدیریت آ.پ شهرستان دشتستان
شما را دعوت به گفتگوی معلمانه این هفته با موضوع درمانگاه فرهنگیان می کند .
🔶اهم موضوعاتی که در این گفتگو مطرح می شود:
📌نحوه مدیریت درمانگاه فرهنگیان
📌چالش ها و مشکلات درمانگاه فرهنگیان
📌مزایای درمانگاه فرهنگیان
👥💬🗣 رسانه ما باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان :
@farhangian_dashtestan
May 11
♦️سازمان اداری و استخدامی: در اجرای رتبهبندی معلمان، مقصر نیستیم!
📌سازمان اداری و استخدامی كشور در واکنش به گزارش كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مبنی بر معرفی مقصران اصلی در پرداخت حقوق اسفند ماه 1401 فرهنگیان با انتشار بیانیهای نوشت: در ماجرای رتبهبندی معلمان، مقصر نیستیم.
📝در قسمتی این بیانیه آمده است:
مطرح شدن نام سازمان اداری و استخدامی کشور در گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، موجب تعجب است؛ چرا که یکی از محورهای اصلی فعالیت این سازمان از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تاكنون، پیگیری فرایند تصویب و اجراییسازی رتبهبندی معلمان بوده است.
🔺گویی از یادها رفته است که قانون «نظام رتبهبندی معلمان»، 18 اسفند 1400 در شرایطی از سوی مجلس محترم شورای اسلامی به تصویب رسید كه با توجه به اعمال تغییرات فراوان در لایحه پیشنهادی دولت، بیشتر شبیه طرحی از سوی مجلس شد تا لایحهای از سوی دولت!
👥💬🗣 رسانه ما باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان :
@farhangian_dashtestan
بیانیه سازمان اداری و استخدامی كشور
✴️ در پی گزارش كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی مبنی بر معرفی مقصران اصلی در پرداخت حقوق اسفند ماه ۱۴۰۱ فرهنگیان
❓پنج سوال که #سازمان_امور_استخدامی از #مجلس_شورای_اسلامی پرسید :
۱. آیا لایحهای که دولت در خصوص رتبهبندی معلمان به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد، تصویب و قانون شد؟ یا اینکه آنقدر لایحه دولت در کمیسیون مذکور مورد حذف و اضافه قرار گرفت، كه بهجای آن كه لایحه دولت باشد، بیشتر شبیه طرح مجلس شد؟
۲. جهتگیری لایحه اولیه دولت بر عدم گرهزدن #رتبهبندی_معلمان به مسائل #مالی و #معیشتی بود یا قانون تصویب شده با توجه به شرایط تعیین شده در آن که توسط مجلس محترم از دل لایحه بیرون آمد؟
۳. بازه زمانی #پیشنهادی_دولت برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان ۳ سال بود؛ اما مجلس این زمان را بدون در نظر گرفتن ظرفیت آموزش و پرورش، به ۳ ماه تقلیل داد! آیا این زمانبندی برای تعیین صلاحیت بیش از ۹۰۰ هزار نفر معلم، کافی است؟
۴. آیا سازمان اداری و استخدامی کشور، بارها در جلسات متعدد، تجربههای پیشین برای اجرای این نظام و هزینههای پرداخت شده مربوط به آن در سالهای ۹۴ و ۹۸ که ضوابط رتبهبندی را تعیین کرده بود، یادآور نشد؟
۵. پیشنهاد این سازمان مبنی بر #برگزاری_آزمون در بازه زمانی تعیین شده در قانون برای استقرار نظام و #تعیین_امتیاز برای فوقالعاده رتبهبندی به منظور #شفافیت در اجرا آیا تصمیم بهتری نبود؟
📌 متن کامل بیانیه سازمان اداری و استخدامی كشور
https://shenasname.ir/?p=53042
📌 پی نوشت:
در ایناتفاق فقط معلمان ضربه خوردند و در این رقابت بین سازمان ها در تبرئه خودشان این شفافیت هست که ذبح می شود.
نه با خاطی برخورد و نه اعتماد از دست رفته باز می گردد .
👥💬🗣 رسانه ما باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان :
@farhangian_dashtestan
۶. اهداف ساحت تربیت عبادی
🕌 هدف این ساحت از تربیت، تلاش پیوسته به جهت پیشرفت ابعاد معنویِ وجودیِ خود و دیگران از طریق برقراری ارتباط با خدا و دعوت دیگران به دینداری و اخلاقمداری به گونهای که شایسته انسان صالح جامعه اسلامی باشد، است.
❓چگونه میتوان در جامعه دیگران را به دینداری دعوت نمود؟ چگونه میتوان در این مورد تحول ایجاد کرد تا آموزشهایی کامل ارائه شود؟
📲 طرحهای خود در این زمینه را در alefta.ir با ما در میان بگذارید...
#الفتا
#تحول
#سند_تحول
#مدرسه_موفق
#از_الفتا
#برای_تحول
__
✏️ @alefta
🌐 alefta.ir
🆔 @farhangian_dashtestan
🎬 ببینید
💠 #گفتگو_معلمانه
#نشست_چهاردهم
📌 ایده های اداره درمانگاه فرهنگیان
در این جلسه چه گذشت :
🔹 مسائل حوزه مدیریت درمانگاه فرهنگیان
🔹چالش های آیین نامه اجرایی درمانگاه فرهنگیان
🔹هزینه ها و در آمد های درمانگاه فرهنگیان
🔷اولین سال مالی بدون بدهکاری
🔷درمانگاه فرهنگیان و خدمات دهی در سه شیفت کاری
🔷درمانگاه فرهنگیان با تعرفه دولتی و شیوه مدیریت خودگردان
🎬 لینک کلیپ در کانال آپارات :
https://www.aparat.com/v/Rydnl
________________
🎬 رسانه فرهنگیان دشتستان
@farhangian_dashtestan
در شورای ساخت عمر، عبدالرحمن بن عوف، رييس مجلس مامور انتخاب خليفه بعد از عمر، به علی (ع) دست میدهد و میگويد: بعنوان خليفه رسول خدا، براساس «كتاب خدا»، «سنت پيغمبر» و «رويه دو شيخ»، با تو بيعت ميكنم. و علی (ع) بی لحظهای ترديد میگويد: «نه» و «نه»اش قيمتی دارد كه خود علی (ع) میداند و علی(ع) بايد بپردازد: نابود شدن خود علی(ع)، قيمت اول! نابودی تمام فرزندان علی(ع) در طول تاريخ، قيمت دوم! و حتی محروم شدن جامعه اسلامی زمان علی(ع)، از حكومت علی(ع)، قيمت سوم! اين همه زیان براي يك «نه»؟. «نه»ای، اينهمه گران! چرا؟ او، خود و حكومتش را حق داشت قرباني كند. اما فرزندانش را چرا؟ محروم كردن مردم و جامعه زمانش را از حكومت علی(ع) و گرفتار كردنشان را به حكومت و زعامت خلفای جور، چرا؟ علی(ع)، بعنوان هدف خويش و رسالت بزرگی امامتش، نه میخواهد حكومت بدست گيرد و نه در انديشه نجات همان جامعه محدود و زمانش است، و نه میخواهد به هر قيمتی فرزندانش را بر جامعه حكومت ببخشد. گرچه اينهمه را میخواهد، اما بصورت جزئی از كل ـ او، با اين نه، میخواهد برای مردم همه عصرها بياموزد كه: ... هر كه به حق ميانديشد و در راه من گام ميگذارد، هرگاه در برابر باطل ـ در هر شرايطي و با هر مصلحتي ـ قرار بگيرد بايد بگويد: «نه»! بخاطر اين اصل است كه فدا شدن خود او، و حكومت و فرزندانش و حتی جامعه زمانش، به ماندگاری اين اصل در همه زمانها، میارزد، تا در ميان همه انديشمندان پابرجا شود، كه به خاطر مصلحت، حقيقتي را پايمال نكنند و در برابر باطل ـ به دال مصلحتي ـ «آري» نگويند| دکتر علی شریعتی
🆔 @farhangian_dashtestan