روزنامه فرهیختگان
صفحه #فرهیختگان_دانشگاه چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ @FarhikhteganOnline
صریح با آقای قاضی
خبرنگار «فرهیختگان» از جلسه متفاوت رئیس دستگاه قضا و نخبگان روایتی نوشته که در ادامه بخشهایی از آن را میخوانید:
🔻رئیس بنیاد؛ غایب بزرگ دیدار نخبگان
چهرههای جوانی که دور تا دور میز نشستند، حدود 40 نفر میشوند؛ در بینشان همه مدل نخبگانی هست، هم استاد، هم دانشجو، هم علوم پزشکی، هم حقوقخوانده و هم المپیادیها. کنار رئیس قوه قضائیه در صدر جلسه، محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران و علیالقاصیمهر، رئیس کل دادگستری استان تهران نشستهاند. کمی آنتر هم قائممقام بنیاد و مسئول نهاد نمایندگی مقاممعظمرهبری در بنیاد نخبگان حضور دارند.
برخلاف جلسه صبح که عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد، محمد اتابک، وزیر صمت و رئیس بانک مرکزی در ردیف اول نشسته بودند، اما در این جلسه خبری از حضور حسین افشین، رئیس بنیاد و معاون علمی رئیس جمهور نیست. جلسات روز گذشته محسنی اژهای، این بار فقط به تهرانیها اختصاص داشت. چه دیدار با فعالان اقتصادی و چه نشست با نخبگان استان و چه جلسه با کارکنان که قرار بود بعد از این جلسه برگزار شود.
به هر حال، این هم خودش ابتکاری بود برای کسانی که کمترین فاصله را به لحاظ جغرافیایی دارند، اما به ویژه در سطح کارکنان، کمتر امکان طرح نظراتشان فراهم میشود.
🔻خاطرهبازی با روز دانشجوی 96 شریف!
برای ما که در حوزه دانشگاه قلم میزنیم و خبر میگیریم، دیدار رئیس دستگاه قضا با نخبگان اتفاق غیرعادی نبود، اتفاقاً حضور در دانشگاهها و دیدار با دانشجویان و جوانان یکی از نقاط قوت سفرهای استانی اوست که به قاعده و نه مناسبتی و استثنایی در این سالها صورت گرفته است. البته شاید هیچکدام از این دیدارهای دانشجویی به اندازه جلسه دانشگاه شریف در ایام مسئولیت معاون اولی قوه خبرساز نشد.
نفر اول از صف نخبگان سخنران هم یکی دانشجویان آن روزهای دانشگاه صنعتی شریف است که صحبتهای خود را با گریزی به آذر 96 شروع میکند: «چیزی که بچههای شریف مخصوصا همدورهایهای من احتمالا به یاد دارند، حضور شما در برنامه 16 آذر سال 96 است و فکر میکنم آن حضور یک مسئول ردهبالای قضایی مقدمهای بود برتحولات قابل حسی که در قوه قضائیه ایجاد شد. همین امر موجب امیدواری ما در زمان انتصاب شما در رأس قوه قضائیه بود. امیدواریم این روند را همچنان مثل سابق ادامه دهید.»
📌متن کامل گزارش ابوالفضل مظاهری دبیر گروه دانشگاه را در سایت روزنامه بخوانید
@FarhikhteganOnline
🔴 هلاکت و بازداشت ۱۴ تروریست دیگر در سیستان و بلوچستان
سخنگوی رزمایش عملیاتی شهدای امنیت:
🔻تعداد ۳ نفر از اعضای تیمهای تروریستی منطقه سیستان و بلوچستان به هلاکت رسیده و ۶ نفر دیگر از عناصر تروریستها بازداشت شدند.
🔻همچنین ۵ نفر دیگر از عناصر نیز سلاح خود را بر زمین گذاشته و خود را تسلیم کردند.
@FarhikhteganOnline
🔴 سقف وام مسکن ایثارگران ۷۵۰ میلیون تومان شد
🔻با تصویبنامه هیئت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور، سقف وام مسکن ایثارگران به ۷۵۰ میلیون تومان افزایش یافت./تسنیم
@FarhikhteganOnline
نگاهی انتقادی به معادلات صنعت فیلم و سریال اینترنتی و سروصدای رسانهای آن
تا اطلاع ثانوی پلتفرم جدید نداریم!
🔹روشن است که این روزها با وجود گیشههای چندده میلیاردی کمدیهای سینمایی و حجم بالای محتوای تولیدی تلویزیون در قالبهای مختلف، عرصه فیلم و سریال بیش از هرچیز تحتتأثیر نمایش خانگی قرار دارد و پلتفرمهای ویاودی با جذب سرمایه، ستاره و سریالساز و سروصدای زیاد تولیدات، بیش از رقبا در اخبار و اظهارنظرها حضور دارند. کار به جایی رسیده که عدهای از فعالان این عرصه، حتی پلتفرمها را لیگ برتر عرصه تصویر میدانند و سینما و تلویزیون را دسته یک و دو معرفی میکنند! خصوصاً گرم کردن چند پلتفرم جدید که در حال آمادهسازی محتوا برای ورود به عرصه پخش سریالند، امیدواریهای زیادی را نسبت به آینده این صنعت به وجود آورده؛ چراکه عدهای گمان میکنند قرار است ۵، ۶ فیلیمو و فیلمنت دیگر راهاندازی شود. با این حال، به نظر میرسد نگاهها به این عرصه -خصوصاً درباره پلتفرمهای ویاودی جدید- زیادی خوشبینانه است و ماجرا به این سادگی که تصور میشود، نیست؛ خصوصاً با توجه به تجربیات قبلی.
🔹اگر پلتفرمهای ویاودی اصلی بازار را پخشکنندگان سریالهای اختصاصی ماههای اخیر در نظر بگیریم، تنها با یک ۵ ضلعی مواجه میشویم که شامل فیلیمو، فیلمنت، نماوا، تماشاخونه و روبیکاست. به شکلی جالب توجه، ۳ سرویس از این ۵ بازیگر اصلی بازار، چند ماهی است که محتوای خاصی ندارند و اوضاعشان خوب نیست. تماشاخونه به کلی در حالت اغما قرار دارد؛ از طرفی فصل دوم سریال «هفت» را پخش نمیکند و از سوی دیگر با وجودی که مدتها برای قسمت آخر «آمستردام» تماشاگرانش را منتظر گذاشته، به کلی آن را از دسترس خارج کرده و گویی دیگر نسبتی با آن ندارد! از سریالهای دیگری هم که گفته میشد قرار است توسط تماشاخونه پخش شود، مدتهاست خبری وجود ندارد.
🔹با این احوالات، درباره ۵ یا ۶ پلتفرمی که این روزها در حال آمادهسازی محتوای اختصاصیاند، خیلی صحبت میشود. شیدا متعلق به بانک گردشگری و نزدیک به سیدمحمد امامی سرمایهگذار زندانی «شهرزاد»، استارنت متعلق به گروه صنعتی میهن، آینت با مدیریت محمد صراف مدیرعامل سابق فیلمنت، نبراس متعلق به علی طلوعی سرمایهگذار متمول سینما و نمایش خانگی و البته ایما، ۵ پلتفرمیاند که از آنها زیاد نام برده میشود. با این حال نکته قابل توجه آن که اغلب این پلتفرمها، از افزون بر یک سال پیش در رسانهها دیده شدهاند، اما در دنیای واقعی خبری از آنها نیست! اگرچه میتوان مطمئن بود بعضی بالاخره در دسترس قرار خواهند گرفت، ولی به نظر میرسد سروصدای رسانهای آنها بیش از حضور واقعیشان است و تا زمانی که واقعاً محصولی به تماشاگران ارائه ندهند، نمیشود رویشان حساب کرد.
🔗متن کامل گزارش مصطفی قاسمیان، خبرنگار را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
🔴 گروه حنظله بازهم مقامات رژیم را هک کرد؛ اینبار شبکه مالی و پولشویی موساد هک شد!
گروه حنظله از هک شبکه مالی و پولشویی موساد خبر داد و در این باره نوشت:
🔻پس از دستگیری برخی جاسوسان و عوامل موساد در برخی کشورهای منطقه مانند لبنان، سوریه، عراق و ...، وجود شباهت بین این تماسها برای سازمانهای امنیتی کشورهای منطقه جالب به نظر میرسید. موساد از طریق پروتکل ویژه در بلاک چین به این جاسوسان پول منتقل کرده بود.
🔻پس از بررسی بیشتر این پروتکل، متوجه شدیم که منبع اصلی این پروتکل رژیم صهیونیستی است و موساد به طور ویژه این پروتکل امن ویژه را با صرف پول زیادی برای اهداف پولشویی و تامین مالی به منظور به حداکثر رساندن نظارت خود در شبکه بلاک چین ایجاد کرده است.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
پسری که میخواست ناو بسازد
🔹صدای فاتحه از گوشه و کنار قبر میآید، سؤالهای مردم کمکم شروع میشود. «شهیده؟... چند سالش بود؟... بیست سال... خیلی جوونه که... حالا چرا شمع ۲۹ گذاشتید؟!» جمعیت بیشتر میشود حالا سکوت مادر و پسری کاملاً شکسته شده. جشن تولد سیدمصطفی شلوغ میشود، حتی شلوغتر از تولد ۲۰ سالگی اما آن تولد کجا و این کجا! مصطفی تولد ۲۰ سالگی را در حلب جشن میگیرد. سه روز بعد و در ۲۱ آبانماه با گلولهها روبهرو میشود. ۲۰ سال و سه روز زندگی مصطفی، لقب جوانترین شهید دفاع از حرم را کنار اسمش میگذارد.
🔴مردم همیشه «ترینها» برایشان جالب است. روزنامهنگارها، خبرنگارها و موتورهای جستوجو هم موقع شنیدن «ترین» گوش تیز میکنند، اما مصطفی نیازی به این ترینها ندارد. بلکه ۲۰ سال و سه روز عمرش چیزی بیشتر از یک کلمه برای توصیفش میخواهد. شاید برای همین است که سمانه خاکبازان بهجای استفاده از این واژه، دقیقاً خود «۲۰ سال و سه روز» را بهعنوان نام کتاب سیدمصطفی موسوی انتخاب میکند. روایت جوانی که سعی شده در این کتاب تا حد ممکن زمینی نشان داده شود. خاکبازان برای روایت کردن سیدمصطفی به درستی، بهجای آنکه روایت را اول شخص پیش ببرد، از جایگاه دانای کل، قصهگوی ماجرای بیست سال و سه روز میشود، آن هم در ۲۱۶ صفحه. نقطه پرتکرار روایت سیدمصطفی در کتاب بیست سال و سه روز، حالات و سبک زندگی او است؛ خاکبازان از رویای پسربچهای شروع میکند که آرزو داشته ناو طراحی کند. در مسابقات مدرسه ماکت درست میکرده و همبازی کودکیاش پیچگوشتی و آچار بوده.
🔗متن کامل گزارش محمدحسین سلطانی، خبرنگار را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
🔴 عراقچی در تماس با گروسی: اگر شورای حکام قطعنامه صادر کند پاسخ خواهیم داد ▫وزیر خارجه در گفتوگوی
🔴 عراقچی در تماس با وزیر خارجهٔ آفریقای جنوبی: اگر آژانس بهدنبال تقابل باشد پاسخ میدهیم
🔻وزیر خارجهٔ کشورمان در تماس با لامولا، وزیر خارجهٔ آفریقای جنوبی که کشورش از اعضای شورای حکام آژانس انرژی اتمی، دربارهٔ موضوعات مرتبط با نشست شورای حکام و قطعنامهٔ پیشنهادیِ ۳ کشور اروپایی بحث و تبادلنظر کرد.
🔻عراقچی با اشاره به سفر گروسی به ایران، حسننیت ایران در قبال آژانس انرژی اتمی را متذکر شد و تأکید کرد «اگر طرفهای مقابل بهدنبال تقابل باشند، ایران هم واکنش مناسب خواهد داد».
@FarhikhteganOnline
🔴 اوکراین مدعی شد مقر فرماندهی روسیه را هدف قرار داده است!
🔻اداره اطلاعات اوکراین(HUR) امروز اعلام کرد که نیروهای ارتش اوکراین، یک مقر فرماندهی نظامی روسیه در شهر گوبکین در منطقه بلگورود را با موفقیت مورد اصابت قرار دادهاند.
@Farhikhteganonline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»
🔻در «رویداد ملّی قهرمان» و هفدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت در فرهنگسرای بهمن تهران، تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «مجید بربری»، روایت زندگی حُرّ مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳ منتشر شد.
متن تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر این کتاب به شرح زیر است:
🔻اینجا فطرتی پاک را، دلی روشن را، دستی خدمتگزار به ضعیفان را میبینیم که رشتهای از انوار خورشید حسینی، آنها را در خط نورانی جهاد و شهادت، به کار میاندازد و دارندهی آنها را به اوج میرساند. مجید قربانخانی مصداق آیهی: فَمَن یُرد الله ان یهدیه یشرح صدره للإسلام است. او لایق این عروج بوده و دل با صفا و روح با مرام او ظرفیت آن را داشته است.. گوارایش باد و الحقنا الله به انشاءالله
@FarhikhteganOnline
🔴 ادامه اعترافات ارتش رژیم؛ ۸۰۰ کشته از هفتم اکتبر سال قبل تا کنون در ارتش!
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۸۰۰ سرباز صهیونیست در صفوف مختلف ارتش کشته شدند!
@Farhikhteganonline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زلنسکی: کمکهای نظامی آمریکا نباشد، اوکراین شکست میخورد!
🔻ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با فاکسنیوز گفت که اگر ایالات متحده آمریکا کمکهای نظامی به کییف را متوقف کند، اوکراین در جنگ خود مقابل روسیه «شکست خواهد خورد.»
🔻پیشتر دونالد ترامپ جونیور، پسر ارشد ترامپ در صفحه شخصی خود زلسنکی را با تهدید تلویحی قطع شدن کمکهای آمریکا به اوکراین با ورود پدرش به کاخ سفید، مورد تمسخر قرار داده بود!
@Farhikhteganonline
🔴 نامه ۱۰۸ نماینده به پزشکیان برای ابلاغ وام مسکن
🔻مجتبی یوسفی، عضو کمیسیون عمران مجلس از ارسال نامه ۱۰۸ نماینده به رئیسجمهور برای درخواست ابلاغ فوری مبلغ جدید وام ساخت مسکن شهری به بانکها خبر داد و تأکید کرد که این تأخیر ۵ ماهه فشار مضاعفی بر مستاجران و اقشار کمدرآمد وارد کرده است.
@FarhikhteganOnline
🔴 پیام رئیسجمهور به پاپ فرانسیس
رئیسجمهور:
🔻سران جهان به ویژه دولتهای مسیحی را برای جلوگیری از ادامه تجاوزات رژیم جنایتکار اسرائیل ترغیب نمایید.
🔻جمهوری اسلامی آماده تعامل سازنده با واتیکان برای گسترش صلح و عدالت در جهان است.
@FarhikhteganOnline
📸 جمعی از اعضای جامعة الزهراء -حوزه علمیه بانوان- پیش از ظهر امروز رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
اصغر فرهادی، مجید مجیدی، عباس کیارستمی و دیگران از کجا شروع کردند
ضیافت اول، کارِ جشنواره فجر بود
🔹پیمان معادی با فیلم سینمایی «بالاده» در مقام تهیهکننده در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد و این خبری نیست که بتوان بهسادگی از کنار آن عبور کرد. پیمان معادی و بسیاری از فیلمسازان و بازیگران سینمای ایران که در حال حاضر نامی برای خود دستوپا کردهاند در گذشتهای نهچنداندور کارشان را با پُرکردن فُرم فستیوال فجر از این آوردگاه شروع کردند، بهطوری که به مرور قلههای موفقیت و معروفیت را در درون و بیرون از مرزها با آثارشان فتح کردند. در این گزارش قصد دارم به بهانه حضور دوباره پیمان معادی در جشنواره فجر به بازگویی این مسئله بپردازم که تعداد قابلتوجهی از فیلمسازان و بازیگران برجسته ما کار خود را بهواسطه ایفای نقش در آثار داخلی و به دنبال آن حضور در جشنواره بینالمللی فجر آغاز کردند و بهتدریج این فرصت به آنها دست داد که بتوانند شانس موفقیتشان را در غرب و شرق عالم سینما امتحان کنند.
🔹عباس کیارستمی در دهه ۵۰ نام کمی نبود، او از دنیای گرافیک پا به عرصه سینما گذاشته بود و در همکاری با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پایش را به سینمای کوتاه و فیلمهای نیمهبلند و درنهایت بلند داستانی هم باز کرد ولی دوران اوج کاری کیارستمی پس از انقلاب رقم خورد و جشنواره فجر مقدمات لازم برای رسیدن به قله را برایش فراهم آورد. او در ابتدا برای فیلم «همسرایان» لوح زرین بهترین فیلم کوتاه را از دومین جشنواره فیلم فجر تصاحب کرد و در چهارمین دوره هم برای «اولیها» از طرف هیئت داوران صاحب جایزه شد.
🔹تنها یک فیلمساز ایرانی در جهان وجود دارد که از نظر اسم و اعتبار بینالمللی میتواند خود را با عباس کیارستمی مقایسه کند؛ آن هم اصغر فرهادی است. او در کنار برخورداری از هوش و قریحه فیلمسازی -که میتوانست شانسش را برای حضور در آوردگاههای جهانی افزایش دهد- خوشاقبال و خوششانس هم بود که در بهترین موقعیت ممکن به جمع بزرگان راه یافت. فرهادی در ابتدا با فیلمنامهنویسی و کارگردانی در صداوسیما به مخاطبان میلیونی تلویزیونی معرفی شد و سپس در اولین تجربه کارگردانی فیلم سینماییاش «رقص در غبار» را به جشنواره فیلم فجر رساند.
🔗متن کامل گزارش ایمان عظیمی، خبرنگار گروه فرهنگ را در سایت بخوانید.
@Farhikhteganonline
روزنامه فرهیختگان
«ریبرند لرزان» آیا سعودیها میتوانند با نیمار و جنیفر لوپز امضای اختصاصی خودشان را بسازند؟ ما کجا
آیا سعودیها میتوانند با نیمار و جنیفر لوپز امضای اختصاصی خودشان را بسازند؟ ما کجای این ماجراییم؟
▫️مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک و دکترای سیاستگذاری رسانهای در گفتوگو با فرهیختگان:
🔻مسئله تصویرسازی ملی عربستان سعودی از اواخر دهه ۱۹۹۰ که توسط آنهولت مطرح شد... این برنامه از حدود سال ۲۰۱۰ با اتکا به ظرفیت شرکتهای مشاوره خارجی آغاز شد. تصمیم عربستان برای ارائه تصویر متفاوتی از خود، بهخصوص بعد از بنسلمان و عزم او شدت گرفت. البته قبل از آن هم وجود داشت؛ اما نه به این میزان. این سند که بعدها با عنوان VISION 2030 معرفی شد، طبعاً حائز نکات قابل تأملی است که میتواند مورد بررسی قرار گیرد.
🔻برای مثال ورزش و اختصاصاً فوتبال به عنوان یک ظرفیت مهم در تصویرپردازی ملی مورد توجه قرار گرفته که میتواند موتور تغییر تصویر یک کشور باشد. امروزه ورزش این کارکرد را دارد، صنعت توریسم این کارکرد را دارد و این تغییر زاویه نگاه همان چیزی است که ما امروز در ایران بسیار به آن نیازمندیم.
🔻تصویری که تا امروز از عربستان وجود داشته، این بوده که عربستان کشوری است که صرفاً با ذخایر نفتیاش اداره میشده و فاقد هرگونه فناوری، منطقه توریستی و کشاورزی بوده است؛ به لحاظ فرهنگ نیز دچار یک فرهنگ متحجر و کاملاً بسته خصوصاً در حوزه مسائل زنان است؛ این تصویری که هیچ جاذبه گردشگری در این کشور وجود ندارد همان تصویری است که عربستان با آن میجنگد و قصد دارد تا آن را تغییر دهد.
🔻جلوههایی از مهمترین پروژههای ویژه و نمونه را میتوان پروژه نئوم و توسعه فضای گردشگری با محوریت مناطق تاریخی عربستان مانند طائف معرفی کرد. محور بعدی تقویت و بازمعماری بهاصطلاح حکومت و مردم است. اطلاعاتی که در حال حاضر درباره نئوم داریم این است که این پروژه باوجود تمام سروصداهایی که در دنیا داشته، عملاً آن جهش اقتصادی بهخصوص را برای عربستان به وجود نخواهد آورد؛ اما آن چیزی که اهمیت دارد این است که آنها با تصویر چیزی که محال است، مشغول ساختن این پروژهاند و ما نتوانستهایم از وجود فرصتهای بزرگی مانند مکران که هیچکس نمیتواند منکر کمنظیر بودن این فرصت بشود، استفاده کنیم.
🔻عربستان در مقایسه با ترکیه فاصلههای جدی در زمینه زیرساختی دارد؛ برای مثال مانند دستیابی به منابع انرژی و البته اینکه شیوه توسعه ترکیه با اینها متفاوت بوده است، آن شیوه برای عربستان قابل تکرار نیست. برای مثال جنبههای صنعتی قدرتمندی که در ترکیه شکل گرفته است؛ مانند خودرو و قطعهسازی و آن را در اروپا مطرح کرده، از مواردی است که برای عربستان ظرفیت جذابی نیست. به همین دلیل اگر بخواهند کشوری را رقیب بدانند به نظر میرسد که آن کشور ایران خواهد بود.
🔻ما امروز در آستانه سال پایانی سند چشمانداز 20ساله کشوریم و مهمترین مسئلهای که جامعه ایرانی به آن محتاج بوده و واقعاً دارد از آن آسیب میبیند، پدیده مهمی به نام عدم شفافیت یک تصویر امیدآفرین از آینده است؛ چالشی که جامعه ایرانی در بخشهای مختلف خود با آن روبهرو شده و به نظر در این زمان حساس میبایست با یک تأمل حساب شده درباره تصویر ایران آینده با مردم در مورد آن گفتوگو کنیم.
🔻اتفاقاً ما 20 سال پیش و خیلی زودتر از کشورهای دیگر منطقه، دست به نوشتن سند چشمانداز زدیم؛ اما امروز که در پایان بازه این سند قرار داریم باید به یک سؤال مهم جواب بدهیم؛ مستقل از آن که این سند چقدر به توفیق رسید و چقدر توانست اهدافش را محقق کند، باید دید که این چشمانداز تا چه حد توانست برای حرکت به سمت یک مسیر چشماندازی عزم ملی ایجاد کند.
📌متن کامل گفتوگوی عطیه همتی، دبیر گروه نقد روز «فرهیختگان» با مصطفی زمانیان، رئیس سابق مرکز بررسیهای استراتژیک را در سایت بخوانید.
@FarhikhteganOnline
روزنامه فرهیختگان
📸 جمعی از اعضای جامعة الزهراء -حوزه علمیه بانوان- پیش از ظهر امروز رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند @
تاکید رهبرانقلاب بر لزوم تحول و به روز شدن حوزه علمیه
🔻رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مدیران، اساتید و طلاب جامعهالزهرا بر لزوم تحول در حوزه علمیه و به روز شدن آن بر پاسخگویی به مسائل جدید جامعه تاکید کردند
@FarhikhteganOnline
🔴 پزشکیان: مطالعات طرح انتقال پایتخت آغاز شده
🔻آقای عارف مأموریت بررسی طرح انتقال پایتخت را برعهده دارد. بیتوجهی به این موضوع میتواند کشور را در آینده با بحرانهای زیستمحیطی و مشکلات متعدد دیگر مواجه سازد.
🔻کشور متعلق به هیچ گروه، جناح یا قبیله خاصی نیست. نباید افراد شایسته و کارآمد را بهدلیل اختلافنظر کنار گذاشت و از کسانی که توانایی لازم را ندارند، صرفاً به دلیل همفکری استفاده کرد.
@FarhikhteganOnline
🔴 ادعای گروسی: ایران درخواست توقف غنیسازی تا ۶۰ درصد را پذیرفت
🔻مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام اعلام کرد که ایران درخواست آژانس برای توقف غنیسازی به سطح ۶۰ درصد را قبول کرد./ مهر
@FarhikhteganOnline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جناب محمد عمرانی هم ۴ سال بعد از آن ویدیوهای پربازدید از درد دل کردنش با جاستین ترودو، حالا از تجربه برخورد خود با دیوار سخت واقعیت در کانادا میگوید!
🔗ویدیو از صفحهٔ فرنگشهر
@FarhikhteganOnline