📌چگونه ادعا می کنید که جبهۀ حماس در نبرد با اسرائیل پیروز شد؟
✍️پاسخ
1⃣از هفت اکتبر تا کنون، حدود 50 هزار نفر فلسطینی شهید شدند. بعضی از فرماندهان و رهبران حماس شهید شدند. سیدحسن نصرالله نیز شهید شد. بسیاری از منازل غزه تخریب شدند و ... در عین حال می گوییم که جبهه مقاومت پیروز شد. چرا؟
2⃣پیروزی و شکست با شمارش تعداد کشته ها روشن نمی شود، بلکه باید دید که کدامیک از طرفهای درگیری به هدف خود رسیدند؛ چنانکه امام حسین علیه السلام نیز در جنگ عاشورا شکست خورد، ولی به هدفش که همان حفظ اسلام بود، رسید، ازاین جهت پیروزی از آن ایشان است.
3⃣دلایل پیروزی جبهۀ مقاومت عبارت اند از:
4⃣اسراییل به دنبال حذف حماس و مقاومت بود. مقاومت وابسته به سیدحسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی سنوار نیست، بلکه یک فرهنگ است که هنوز زنده است و اسراییل نتوانست در توافق خود با حزب الله و حماس، آنها را خلع سلاح کند. پس ناکام ماند.
5⃣اسراییل بیش از یکسال جنگید تا اسرایش را نجات دهد، ولی نتوانست حتی یک اسیر را آزاد کند. پس ناکام ماند.
6⃣اسراییل در این جنگ به انزوا رفت و اعتبارش را از دست داد، تا آنجا که نخست وزیر آن به عنوان جنایتکار جنگی معرفی شد و حتی انگلستان اعلام کرد که اگر نتانیاهو وارد خاک انگلستان شود، او را دستگیر می کند. در سوی مقابل، غزه برای نخستین بار تبدیل به یک مسئلۀ جهانی شد و حمایت ملتهای جهان را با خود همراه کرد.
7⃣نتانیاهو بارها اعلام کرد که تن به آتش بس نمی دهد؛ ولی سرانجام پذیرفت. حماس در این آتش بس خواسته های خود را بر اسراییل تا آنجا تحمیل کرد که به ازای هر اسیر اسراییلی ۳۰ تا ۵۰ اسیر فلسطینی طبق لیست حماس آزاد میشود. این آتش بس، امروزه موجب انشقاق در کابینه رژیم صهیونیستی شده و وزیر امنیت این رژیم اعلام کرده تا جنگ از سر گرفته نشود به کابینه بر نمی گردد.
8⃣اسراییل در پی کوچاندن اجباری مردم غزه به صحرای سینا و بازسازی غزه ای جدید با رویکرد سازشکارانه بود، ولی این آتش بس موجب بازگشت مردم غزه به خانه های خود شد. پس اسراییل در تمام این موارد ناکام ماند.
#اسرائیل
#جبهه_مقاومت
#ادعای_پیروزی_جبهه_حماس_در_نبرد_با_اسرائیل_چگونه_است
✅به کانال یادداشتهای اعتقادی بپیوندید:
🆔@faryab110
یادداشتهای اعتقادی _ فاریاب
27 دی 1403 سیدحسن افتخارزاده، رهبر فکری انجمن حجتیه از دنیا رفت.
از فرداشب، یادداشتهایی دربارۀ اندیشه های این جریان فکری تقدیمتان می کنم ان شاءالله
🌹🌹
📌کدام یک از این دو تعبیر بعد از تلاوت قرآن، باید خوانده شود؟
یک. صدق الله العظیم.
دو. صدق الله العلی العظیم.
✍️پاسخ
1️⃣واژهی «العلی» به معنای بلند مرتبه یکی از صفات خداوند است و ارتباطی با امام علی علیهالسلام ندارد، و اگر کسی این کلمه را در این تعبیر، همان نام حضرت علی علیه السلام بداند و تعبیر «صدق الله العلی العظیم» را بگوید، تعبیری بی معنا را به کار برده است.
2️⃣در روایات شیعی، منعی برای گفتن عبارت «صدق الله العظیم» وجود ندارد، و روایت معتبری که توصیه کند همیشه بعد از تلاوت قرآن، «صدق الله العلی العظیم» را بگویید، دیده نمی شود؛ بلکه گاهی توصیه شده که بعد از تلاوت قرآن از تعبیر «صدق الله العظیم» استفاده شود که یک نمونهی آن، در اعمال ام داوود در نیمهی ماه رجب است. (مصباح المتهجد، ج2، ص807)
3️⃣بنابراین استفاده از هر دو تعبیر بعد از تلاوت قرآن صحیح است، مگر آنکه گفته شود امروزه استفاده از هر یک از این تعابیر در یک جمع، نشانهای بر مذهب خاص اوست و استفاده از تعبیر «صدق الله العظیم» در یک جمع، «سنی بودن» را به مخاطب القا کند.
#عبارت_بعد_از_تلاوت_قرآن
#صدق_الله_العظیم
#صدق_الله_العلی_العظیم
✅به کانال یادداشتهای اعتقادی بپیوندید:
🆔@faryab110
📌منشأ شکل گیری انجمن حجتیه چه بود؟
✍️پاسخ
1️⃣انجمن خیریه حجتیه مهدویه که به طور خلاصه به انجمن حجتیه معروف است، یک تشکیلات مذهبی در ایران بود که در سال ۱۳۳۲ شمسی توسط شیخ محمود حلبی تأسیس شد.
2️⃣پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سقوط دولت دکتر محمد مصدق، فضای سیاسی ایران تغییر کرد. بسیاری از گروههای مذهبی و سیاسی در این دوره یا سرکوب شدند یا فعالیت خود را محدود کردند.
3️⃣در چنین فضایی، شیخ محمود حلبی که خود از روحانیون فعال در جریان ملی شدن صنعت نفت و از حامیان سرسخت دکتر مصدق بود، با کنارگذاشتن فعالیتهای سیاسی، تصمیم گرفت بر مسائل عقیدتی تمرکز کند. از آنجا که در آن زمان، بهائیت با سوء استفادۀ از آموزۀ مهدویت رو به گسترش بود، وی انجمن حجتیه را به منظور مبارزه با این دین خودساخته تأسیس کرد.
4️⃣این انجمن در شهرهای مختلف ایران کلاسهای آموزشی ضدبهائی برگزار میکرد. به دلیل فعالیتهای چشمگیر ضدبهائی اعضای انجمن، مراجع تقلید حمایت های مالی از آن می کردند تا جایی که حضرت امام خمینی (ره) نیز در سال 1349 اجازۀ داد تا مومنان از وجوهات شرعیه به این انجمن کمک کنند.(صحیفۀ امام، ج2، ص299 ـ 300) حضرت امام در سال 1350 این اجازه را لغو کرد.
5️⃣تبصرۀ دو از اساسنامه انجمن حجتیه که بر جدایی دین از سیاست تصریح دارد، چنین می گوید: انجمن به هیچ وجه در امور سیاسی مداخله نخواهد کرد و مسئولیت هرنوع دخالتی را که در زمینههای سیاسی از طرف افراد منتسب به انجمن صورت گیرد، به عهده نخواهد گرفت.
6️⃣بر این اساس، این انجمن، در مبارزات علیه حکومت پهلوی هیچ فعالیتی انجام نداد. حضرت امام دربارۀ انجمن حجتیه کلامی ماندگار دارد: «ديروز «حجتيه اى» ها مبارزه را حرام كرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانى نيمه شعبان را به نفع شاه بشكنند، امروز انقلابى تر از انقلابيون شده اند!» (صحیفۀ امام، ج21، ص281)
👈ادامه دارد ...
✅به کانال یادداشتهای اعتقادی بپیوندید:
🆔@faryab110