فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 عقاب های فیک!
🟢 ویدیویی از تلاش یک عقاب غول پیکر که در حال ربودن یک کودک است، پربازدید شده است!!
اما این ویدیو واقعی نیست، بلکه با افکتهای کامپیوتری ساخته شده است. علاوه بر آنکه منشاء این ویدیو مشخص نیست، برخی جزئیات نظیر فقدان حرکت کودک در مقابل عقاب نشان میدهد ویدیو ساختگی است.
با رشد تکنولوژی و ورود نرم افزارها و دیپ فیک ها دوران ضرب المثل " شنیدن کی بود مانند دیدن" گذشته است. به دیده هم اعتمادی نیست، باید #سواد_رسانه را تقویت کرد.
#جنگ_روایتها
#جنگ_رسانه
#سوادرسانه
دكتر حسن فانیدپور، استادیار دانشگاه فرهنگيان
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
◀️ کانال تولید محتوای برگزیده دکتر فانیدپور: 👇
🆔 @Bargozidehhaa
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
🔶 مفتسواری در دانشگاهها
🔸در حاشیۀ یادداشت آقای دکتر نعمتالله فاضلی با عنوان «مفتسواری دانشگاهی»
✅ جعفر نکونام 7 خرداد 1403
🔸ظاهراً آقای دکتر فاضلی مقصودش از مفتسواری دانشگاهی این است که کسانی عناوینی دانشگاهی مثل ریاست و معاونت و دکتر و دانشیار و استادتمام دارند، بدون این که بار علمی لازم داشته باشند.
🔸برخی از عبارات ایشان از این قرار است:
🔻رییس دانشگاه، دانشکده، گروه، یا مرکز پژوهشی، فقط منصب اداری دارد و منصوب حاکمانند نه عالمان. به همین سادگی و سرراستی.
🔻دکترها و استادتمام ها و دانشیارها و صاحبان مدارج و مدارک دانشگاهی هم به اعتبار مدرک و درجه شان فقط "منزلت اداری دانشگاهی" دارند نه "منزلت علمی و فکری".
🔻منزلت علمی و فکری، مدرک و منصب نیست که خریده یا بخشیده یا غصب شود و چون نقل و نبات نثار خویشان و دوستان و هم مسلکان یا خودمان کنیم.
✅ منزلت علمی و فکری حاصل خلاقیت، جسارت، سخت کوشی، استعداد، کنجکاوی، انضباط و سال ها کار اصیل فکری و نوشتن و ممارست است.
🔻مرجع تعیین کننده و تشخیص آن هم "اجتماع علمی" است نه "شبکههای اجتماعی" و بوقهای تبلیغاتی رسانهای. اجتماع علمی هم "کتابها" و " مقالات" اصیل و خلاقانه و نوآورانه را مبنای داوری میداند نه مصاحبهها و سخنرانیهای جنجالی رسانهای یا هواداران سینهچاک کسی را.
🔻حتی ترجمه کتاب یا تاسیس یک گروه آموزشی هم ملاک دانشمندی و اندیشمندی نیست. کسی با این چیزها نه تنها بنیانگذار و پیشرو علم و اندیشه نیست و نخواهد شد بل شایسته القاب روانشناس، جامعهشناس، اقتصاددان و ... نیز نیست.
🔻استفاده از این القاب البته برای استفاده کنندگانش نان و آب دارد و "مفت سواری دانشگاهی" است. زیر سایۀ این القاب بادآورده، ثروت و مکنت و شهرت بادآورده است؛ اما بخاطر بداریم که بادآورده را باد میبرد.
🔻مفتسواری در هر جا پایدار باشد در دانشگاه نیست. نامهای دروغین دانشگاهی همین حالا هم برای دانشگاهیان راستین و هشیار نه تنها وجاهتی ندارند؛ بل وهن دانشگاه و دانشگاهیان است.
🔸من آنچه میخواهم به این سخنان بیافزایم، موادی است که در سالهای اخیر در آییننامههای دانشگاهی درج شده است که به موجب آنها دانشجویان دکتری و حتی کارشناسی ارشد موظف شدند، با اشتراک استادان دانشگاه مقاله منتشر کنند. متأسفانه باید گفت که قریب به اتفاق این مقالهنویسیها مصداق بارز «مفتسواری در دانشگاهها» به شمار میروند.
🔸این مفتسواریها انواعی به این قرار دارد:
▪️الف. مفتسواری استادان از دانشجویان: بیشتر مفتسواریها از سوی استادان بیمایهای صورت میگیرد که بدون هیچ نقش علمی مقالۀ مشترک با دانشجویان منتشر میکنند. متأسفانه برخی از این استادان حتی از نوشتن یک نامۀ کوتاه اداری بدون غلط ناتواناند و دانشجویان از سطح پایین دانش آنان شکایت دارند، معالوصف به برکت سواری از دانشجویان هر ساله صاحب مقالات متعدد میشوند و از امتیازات آن برخوردار میگردند. یک زمانی خبر پیدا کردم که استادی شرط قبولی از درسش را انتشار مقالهای علمی-پژوهشی با ذکر نامش قرار داده بود و این باعث شده بود، دانشجویان از او به مراجع بالا شکایت ببرند.
▪️ب. مفتسواری دانشجویان از استادان: گاهی هم اتفاق میافتد که دانشجویان برای این که بتوانند به درجۀ استعداد درخشان نایل بیایند یا از رسالۀ دکتری خود دفاع کنند، به استادان آویزان میشوند و استادان را ناگزیر میکنند، مقالاتی را با اشتراک آنان انتشار دهند؛ بدون این که خود از توان علمی لازم برخوردار باشند.
▪️ج. مفتسواری صاحبمنصبان دانشگاهی: گاهی هم ملاحظه میشود که یک استادی تا وقتی که به منصب دانشگاهی نظیر ریاست و معاونت نرسیده است، چندان مقالهای ندارد؛ اما به محض این که به منصب میرسد، مقالات متعددی با اشتراک دانشجویان و استادان منتشر میکند.
🔸البته به تعبیر آقای دکتر فاضلی بادآورده را باد خواهد برد. وقتی که خود شخص توان علمی لازم را نداشته باشد و از نوآوری و نظریهپردازی علمی که لازمۀ یک مقالۀ علمی-پژوهشی ارزشمند است، برخوردار نباشد، مقالات او ارزش خواندن و ارجاع دادن پیدا نخواهد کرد و بعد از مدتی منسی و مهجور خواهد شد.
🔸این مشکل در رشتههای الهیات بارزتر است؛ چون در این رشتهها نوآوری و نظریهپردازی ضلالت و انحراف نامبردار میشود؛ لذا مقالات حاوی نظریات نو حتی در محافل دانشگاهی امکان طرح و نشر پیدا نمیکنند؛ در نتیجه، قریب به اتفاق مقالاتی که امکان انتشار پیدا میکنند، یا تکرار مکرراتاند یا بزکسازیهای مطالب کهنهاند؛ لذا ارزش خواندن پیدا نمیکنند.
🔸برای ارزیابی توان علمی نویسندگان مقالات کافی است، از ایشان خواسته شود، نوآوری و نظریهپردازی مندرج در مقالات خود را در یک محفل علمی بیطرف عرضه کنند و حضار مخفیانه به آنان امتیاز بدهند. آنگاه است که میزان سواد آنان آشکار خواهد شد.
https://t.me/dineaqlani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افزایش محورهای ارتقای رتبه اعضای هیئتعلمی
🔹قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: محور اصلی ارتقای رتبه استادان و اعضای هیئت علمی مراکز آموزشی، دیگر مقاله نیست.
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
🟢کیفر ناسپاسی از نعمت فرصت
🖊احمدحسین شریفی
رئیس دانشگاه قم
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻ناسپاسی از «نعمت زمان» و «موهبت فرصت»، کیفرهای دنیوی و اخروی فراوانی را در پی دارد؛ شاید بتوان گفت یکی از بدترین و سختترین کیفرهای دنیوی آن، مشغول شدن به «کارهای بیهوده» و «بیثمر» است؛ کارهایی که هیچ منفعت و خیری در پی ندارد.
🔸آلبر کامو در «افسانه سیزیف» مینویسد:
«خدایان، سیزیف را محکوم کرده بودند که تختهسنگی را پیوسته و بیوقفه تا قلّهی کوهی بغلتاند. تختهسنگ که به قلّه میرسید با تمامیِ وزنِ خود به پایین میغلتید.
[و او میبایست این کار را برای همیشه تکرار کند.] خدایان اندیشیدند و بهدرستی به این نتیجه رسیده بودند که هیچ انتقام و مجازات و کیفری بدتر و بزرگتر و سختتر و وحشتناکتر از کارِ بیهوده و بیاُمید نیست.»
#مدیریت_زمان
#شکر
#کامو
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
فارغ از تمامی شاخص های اعلانی و اعلامی برای #رئیس_جمهور باید به شاخص های زیر توجه بیشتری شود:
۱. صاحب فکر و اندیشه باشد
۲. مدیر موفق ولو در کوچکترین منصب باشد
۳. استقلال فکری در امتداد اندیشه امامین انقلاب داشته باشد
۴. به عرصه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی از منظر اسلامی نگاه کند
✍️دکتر مهدی لطفی
استاد دانشگاه اصول دین
https://eitaa.com/MahdiLotfi_IR
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
✅ معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری قم منصوب شد
🔰 دکتر امین عبدمجیری، به سمت سرپرستی معاونت فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری قم منصوب شد.
🔸به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل، دکتر خیراله رهسپار فرد طی حکمی دکتر امین عبدمجیری را به سرپرستی معاونت فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری قم منصوب کرد.
🔻بنابراین گزارش، در آیین تکریم و معارفه معاون فناوری و نوآوری که با حضور اعضای هیئت رییسه در سالن جلسات حوزه ریاست پارک قم برگزار شد، از زحمات دکتر روحاله ندری معاون سابق فناوری و نوآوری پارک تقدیر و حکم انتصاب دکتر عبدمجیری به ایشان تقدیم شد.
🔹گفتنی است، دکتر امین عبد مجیری، استادیار دانشگاه قم در رشته معماری بوده و از سوابق مدیریتی،علمی و پژوهشی مختلفی در این دانشگاه برخوردار میباشد.
👈 لینک خبر؛
🌐 https://qomstp.ir/news-241
🆔 @qomstp
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، در نامهای خطاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای آمریکا، ضمن ابراز همدلی و همبستگی با اعتراضات ضدصهیونیستی این دانشجویان، آنان را بخشی از جبهه مقاومت دانستند و با اشاره به تغییر وضعیت و سرنوشت منطقه حساس غرب آسیا، بر ورق خوردن تاریخ جهان تأکید کردند.
متن نامه حضرت آیتالله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔻این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
🔻جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
🔻شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
🔻جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
🔻فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
🔻بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
🔻رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
🔻دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
🔻«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
🔻سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
🔻سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
🔻من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
🔻بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
🔻درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛(۱) و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون.(۲) جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۳/۵
۱۴۰۳_۰۳_۰۵_نمودار_درختی_نامه_حضرت_آیتالله_خامنهای_به_دانشجویان.pdf
826.8K
نمودار نامه رهبری به جوانان آمریکا
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
رکورد Add yours اینستاگرام شکسته شد!
🔹طی ساعات اخیر بیش از 40 میلیون کاربر در سراسر دنیا در واکنش به حمله رژیم اسرائیل به کمپ پناهندگان غیرنظامی در رفح، تصویری با عنوان «همه نگاهها به رفح» را در صفحه اینستاگرام خود استوری کردند.
🔹بسیاری از بازیگران و چهرههای مشهور ایرانی و خارجی از جمله پرویز پرستویی، پریناز ایزدیار، لیندا کیانی و محسن چاووشی و دیگرهنرمندان نیز در این موج رسانهای شرکت کردند.
#فاوا_گفت
@favagoft
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur