✨خاطرات شهدا✨
عبدالرحمن در لباس خدمت بیهیچ ادعایی برای خدمت به زائران شهدا در پادگان سنگ تمام میگذاشت.
شهید عبدالرحمان بعد از انجام ماموریتهای روزانه تا اخرین لحظه از شب و دادن شام و اسکان کامل زائران دست از کار نمیکشید.
🌙به روایت دایی شهید
#شهید_عبدالرحمن_خالدی🍃
#یازده_ستاره
#شهدای_پایگاه_دری💫
✍️چاو به ره
@fatamae
✨خاطرات شهدا✨
ساعت 12 شب قبل از شهادتش با خانه تماس تلفنی داشت و بعد از خوش و بشهای همیشگی از ایهان پرسید، گفتم خوابیده است
گفت: « راحت بخوابید خودم نگهبانتان هستم»
این اخرین کلامهایی بود که بین من و همسرم رد و بدل شد
🌙به روایت همسر شهید
#شهید_عبدالرحمن_خالدی🍃
#یازده_ستاره
#شهدای_پایگاه_دری💫
✍️چاو به ره
@fatamae
🍃 #شهید_حسین_معز_غلامی :
✨جدی گرفتهایم زندگیِ دنیایی را
و شوخی گرفتهایم قیامت را
کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند،
بیدار شوید...
@fatamae
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دنیا بی تو به درد من نمیخوره...💔
اون دنیا با تو حسابی دست من پره...🍃
#سلامبرابراهیم
#صبحتونشهدایے
@fatamae
📣📣مسابقه مسابقه مسابقه 📣📣
مسابقه علم و فضیلت علوی🍃🌹🍃
به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر خم،هر روز تا عید غدیر مسابقه ای تحت عنوان علم و فضیلت علوی در کانال خادمان و کنیزان حضرت زهرا سلام الله علیها برگزار میگردد.🍃🌹🍃
مسابقه هر روز صبح در کانال بار گزاری می شود ومهلت ارسال پاسخنامه تا ساعت ۱۲ همان شب میباشد.و اسم برنده صبح روز بعد قبل از بار گزاری مسابقه بعدی در کانال بار گزاری میشود .
عزیزانی که پاسخ نامه را ارسال میکنند حتما در پایان پاسخنامه نام و نام خانوادگی و نام شهر و استان و شماره موبایل خود را قید بفرمایند.
هر روز یک برنده و یک شارژ ۱۰هزار تومان بعنوان جایزه 😍🎊🎈🎁
در پیام رسان ایتا منتظر شما عزیزان هستیم❤️
#حوزه_حضرت_خدیجه_(س)
#پایگاه_حضرت_رقیه_(س)
@fatamae
📣📣 مسابقه علم و فضیلت علوی ۴📣📣
برنده مسابقه علم و فضیلت علوی ۳👇
خانم اسما جهانی از نهبندان 👏👏🌹🌹🌹
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
متن مسابقه علم و فضیلت علوی ۴👇
🔸حدیث اول:
🔹مؤمن از دو چیز می ترسد
▪️ امیرالمؤمنین علی (ع) فرمودند: «إن المؤمن لا يصبح إلا خائفا و إن كان محسنا و لا يمسي إلا خائفا و إن كان محسن، لأنه بين امرین بین وقت قد مضى لا يدري ما الله صانع به؟ و أجل قد اقترب لا يدري ما يصيبه من الهلكات» (۱) «مؤمن صبح نمی کند مگر با حال ترس و شب نمی کند مگر با حال ترس، هر چند که نیکوکار است؛ زیرا همواره بین دو امر است: بین زمانی که گذشته و او نمیداند خدا درباره آن زمان با او چه می کند و اجلی که نزدیک است و او نمی داند که چه گرفتاری هایی بعد از مرگ در انتظار اوست.»
▪️ شرح حدیث: مولا امیرالمؤمنین علی (ع) فرموده اند: مؤمن صبح نمی کند مگر در حال ترس، خوف دارد که بعدش چه می شود؟ پرونده اش چه جور است پیش خدا؟ پرونده خوبی دارد یا ندارد و شام هم نمی کند مگر اینکه در ترس است و لو كان محسنا، ولو آدم خوبی است. پس حتی اگر نماز شب می خوانی، آدم خوبی هم هستی ، نماز جماعت می خوانی، خمس می دهی، مکه هم رفتی، همه کارهایت میزان است، مع ذلک باز هم باید بترسی. چرا؟ برای اینکه مابین دو راهی گیر کرده ایم: به عمر گذشته مان که نمی دانیم خدا با ما چه می کند. خطاهایی که کردیم، دروغ ها، غیبت ها، نگاه به نامحرم ها، نمی دانیم نسبت به اعمال گذشته خدا با ما چه می کند. این یک غصه است. یکی دیگر هم مرگی که نزدیک است و من نمی دانم از حالا به بعد چه کارهایی می کنم که سبب هلاکت من است. آیا عاقبت به خیر می شوم یا نه. چون که خیلی ها آدم خوبی بودند، اما آخر عمر بد شدند. ما در عمرمان دیده ایم. شخصی را می شناختم که الان از دنیا رفته ، نماز شب خوان، بعد مدتی دیدم ریش هایش را تراشیده و کراوات و ... او وقتی به من رسید و گفت: «هه هه هه هه! من هم قدیما نماز شب می خواندم.» خودش، خودش را مسخره می کرد. یعنی نماز شبش را مسخره می کرد! به « مرحوم مفسر» گفتند: «شما چه قدر از خوف صحبت می کنید. عالم خوب است مردم را بین خوف و رجا بیاورد. هم از خوف بگوید و هم از رجا ایشان فرمودند: «حرف شما درست است. اما این حرف مال قدیم بود که مردم خوفشان زیاد بود. مردم زمان ما خوفی ندارند، چون خوفشان کم است، ما باید از خوف صحبت کنیم.» کاش رجایمان هم رجا باشد، نوعا رجای ما هم رجای حُمق است . رجای حمق مثل این است که کشاورزی تخمی نکاشته ، کود شیمیایی نریخته، زراعت را آبیاری نکرده، بعد زیرکرسی نشسته باشد و به نوه اش بگوید: «امسال امیدواریم صد خروار گندم برداریم!» نوه هم می خندد. به این می گویند رجای حمق؛ که من بدون عمل امیدوار به خدا باشم. باید عمل داشته باشم، آن وقت امیدوار باشم که شاید اعمالم مورد قبول باشد.
(۱): وسائل الشیعه، باب جهاد با نفس
🔸حدیث دوم:
🔹مردم در هنگام مرگ دو دسته اند
▪️امام رضا (ع) 👇
@fatamae
هنگام مرگ دو دسته اند
▪️امام رضا (ع) هنگام عیادت از یکی از اصحابش فرمود: اِنمَّا النّاسُ رَجُلانِ: مُستَریحُ بِالمَوتِ، وَ مُستَراحُ مِنُه بِهِ؛ مردم دو دسته اند: یکی آن که با مرگ، آسوده می شوند. دیگری آن که با مرگ، مردم از دست او آسوده می شوند. مسند الامام الرضا علیه السلام، ج ۱، ص ۲۶۳
▪️شرح حدیث:
آنان که صالح و نیکو کارند،وجودشان مایه ی بهره مندی و شادمانی دیگران است و فقدانشان دلها را غمگین می سازد، هر چند خودشان از سختیهای زندگی می رهند و راحت می شوند.
آنان هم که اهل فساد و مردم آزاری و ظلم اند، تا هستند، مردم از دستشان در عذاب اند و چون می میرند، مردم نفس راحت می کشند.
سعدی گوید:
ظالمی را خفته دیدم نیم روز
گفتم این فتنه است، خوابش بُرده،
آن که خوابش بهتر از بیداری است
آن چنان بد زندگانی، مرده بِه.
حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه سفارش می کند با مردم چنان زندگی کنید که وقتی زنده اید، به شما علاقه و تمایل داشته باشند و اگر از دنیا رفتید، در سوگتان غمگین شوند و بگریند. پرونده ای که از اعمال ما در طول زندگی تشکیل می شود، باید چنان درخشان و خوب باشد که بتوانیم به آن افتخار کنیم.
دعای خیر مردم، همیشه پشت سر کسانی است که در زندگی خیرشان به آنان رسیده است؛ مردم همیشه از آنان به نیکی یاد می کنند و برایشان رحمت و مغفرت می طلبند.
بهره ای هم که برخی از این دنیا پس از مرگ می یابند، نفرت و نفرین و لعنت مردمی است که از دست آنان به ستوه آمده اند. چنان باشیم که با مرگ، برهیم، نه آن که از دست ما برهند!
🔸پیوند:
🔹سبک های فرزند پروری
▪️همه والدین می خواهند فرزندان شاد سرزنده، سالم و بردبار تربیت کنند، اما تمام آنها در دستیابی به این هدف موفق نمی شوند. پر واضح است که شرایط آشفته خانوادگی، شیوههای نادرست تربیتی، به کارگیری سبک های نامناسب فرزند پروری وخشونت های والدین، تأثیر مستقیم بر فرزندان دارد. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از سبک های صحیح فرزندپروری توسط والدین، در بروز سازگاری نوجوانان تأثیر بسزایی دارد. کودکانی که در خانواده پر آشوب زندگی می کنند، اغلب در هنگام رویارویی با مشکلات، به پرخاشگری و سایر رفتارهای تهاجمی می پردازند و در نتیجه، تاب آوری و سایر مهارتهای اجتماعی در این کودکان کاهش می یابد. نبود تاب آوری و عدم کنترل خشم که بیشتر به صورت ناسازگاری، رفتارهای نابهنجار و غیراخلاقی و ضداجتماعی ظاهر می شود، در اثر تربیت و شیوه های برخورد نادرست والدین به وجود می آید. سبک های فرزند پروری نوع رابطه والد و کودک را مدنظر قرار میدهند. والدین با سبکهای فرزند پروری ویژه خود میتوانند تغییرات زیادی در فرزندان ایجاد نمایند . سبک های فرزند پروری از عوامل 👇
@fatamae
تعیین کننده و تأثیرگذار است که نقش مهمی در آسیب شناسی روانی و رشد کودکان و سلامت روان آنها بازی می کند. در واقع، کیفیت فرزند پروری والدین، تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم قابل توجهی بر سطح رشد اخلاقی، دستاوردهای تحصیلی و عملکردهای اجتماعی فرزندان می گذارد. زیگلمن، روشهای ارتباطی والدین و فرزندان را به ۴ سبک کلی تقسیم کرده است: سبک مقتدرانه، سبک سهل گیرانه، سبک مستبدانه و سبک مسامحه کارانه (طردکننده).
از سوی دیگر، گسترده ترین الگوی فرزندپروری مورد استفاده در غرب، الگوی فرزندپروری بامریند است که ۳ سبک فرزندپروری مقتدرانه، مستبدانه و سهل گیرانه را معرفی کرد.
▪️سبک مقتدرانه
بهترین سبک فرزندپروری آن است که همراه با کنترل مناسب ومحبت کافی باشد. والدین باید بین کودک به عنوان یک انسان از یک سو و رفتارهای کودکانه او از سوی دیگر، تفاوت قایل شوند. در واقع، کودک از یک سو از محبت و دوستی والدین اطمینان دارد و از سوی دیگر میداند که رفتارهای نادرست وی پیامدهایی را به دنبال خواهند داشت او به خاطر رفتارهای پسندیده اش مورد تشویق قرار می گیرد و به خاطر اعمال ناپسندش تنبیه می شود.
در فرزند پروری مقتدرانه گرما و محبت به همراه کنترل تاب آوری رفتارهای کودک به تعادل رسیده اند. ثبات و پایداری والدین در رفتارشان با کودک، احساس امنیت در کودک به وجود می آورد. این سبک باعث تولید کودکانی خلاق، با اعتماد به نفس، با عزت نفس و مسئولیت پذیر می شود. در این روش تربیتی، افراد و والدین از محدودیت های روشن و در عین حال همراه با نظم مشخص استفاده می کنند. کودکان از حس دلگرمی و امنیت نسبت به والدین برخوردار هستند. در این سبک به دلیل این که خود والدین تابع قوانینی که در خانه وجود دارند هستند، از فرزندان خود هم انتظار دارند که تابع مقررات و قوانین باشند. علاوه بر این که حمایت های عاطفی در این خانواده ها وجود دارد، همه چیز با اعتدال پیش می رود. این نوع از والدین، بسیار مهربان و در عین حال منطقی هستند. اگر کودک کار اشتباهی انجام دهد، سعی می کنند خیلی عاقلانه و منطقی مشکل را حل کنند، لذا فرزندان هم خیلی راحت به آنها تکیه می کنند.
اشتاین برگ می گوید: «با فرزندان خودصمیمی و گرم باشید در عین حال قوانینی را در اختیارشان قرار دهید و بخواهید که به آنها عمل کنند، اما هنگام عصبانیت قوانین ارائه ندهید. بر اساس تحقیقات انجام شده، فرزندپروری مقتدرانه بهترین و مطلوب ترین سبک فرزندپروری است.
▪️سبک مستبدانه
یکی دیگر از روش های تربیتی سبک استبدادی است که در آن والدین بسیار پرتوقع هستند و توجهی به نیازهای فرزندان خود نمی کنند. از مهم ترین عواملی که این سبک را از دو سبک دیگر تمایز می بخشد، دستور دهی، محدودی👇
@fatamae
محدودیتهای بسیار والدین و تنبیه های مکرر است، این والدین هنگام اعمال دستورات خود به فرزندان هیچ دلیلی ارائه نمی دهند و صحبت هایشان بدون بار عاطفی است. از تقویت کننده های منفی برای تغییر رفتار فرزندانشان استفاده می کنند. همیشه پدر و مادر، تصمیم گیرنده هستند و فرزندان در شرایطی که مستلزم تصمیم گیری باشند، دچار اضطراب می شوند. آنها تمایل پیدا می کنند که در تمام فعالیتها نقش دوم و منفعل را بازی کنند. این کودکان، در بزرگسالی نمی توانند نقش رهبری را بر عهده بگیرند. فرزندان دارای چنین والدینی، ثبات فکری و روحی ندارند و در برابر فشارهای روانی آسیب پذیر هستند.
در این سبک، گرما و محبت والدین کم است و در مقابل کنترل بر رفتار کودک شدید است. این سبک کودکانی دمدمی مزاج و پرخاشگر را که دچار اختلالات رفتاری شدید هستند تولید می کند.
▪️سبک سهل گیرانه
نسبت به آموزش رفتارهای اجتماعی سهل انگار هستند، بی نظمی در این خانواده ها حاکم است و پایبندی اعضا به قوانین و آداب اجتماعی بسیار کم است. تزلزل در چنین خانوادهایی سبب بی مسئولیتی فرزندان می شود از ویژگی های فرزندان رشد یافته در چنین خانواده هایی، مقاومت و لجبازی در مقابل بزرگسالان است. اتکا به نفس پایینی دارند، زود خشمگین و زود خوشحال میشوند، تکانشی و پرخاشگر هستند و در مقابله با فشارهای روانی دچار مشکل می شوند. این فرزندان از استقلال کمی برخوردارند و هنگام مواجه شدن با مشکلات از روش رویگردانی (واپس زنی) استفاده میکنند. در این سبک، گرما و محبت زیاد، ولی کنترل و نظارت کم است. اینها فرزندانی پرخاشگر، ناپخته و خارج از کنترل تربیت می کنند.
سؤالات:👇🍃🌹🍃
۱- رجای حمق چیست؟
۲- حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه سفارش می کند با مردم چگونه زندگی کنید؟
۳- دعای خیر مردم، همیشه پشت سر چه کسانی است ؟
۴- کودکانی که در خانواده پر آشوب زندگی می کنند، اغلب در هنگام رویارویی با چه مشکلاتی روبرو می شوند؟
۵- بهترین سبک فرزندپروری کدام است؟
۶- در کدام سبک فرزند پروری والدین بسیار پرتوقع هستند و توجهی به نیازهای فرزندان خود نمی کنند؟
۷- دو ویژگی فرزندان در سبک سهل گیرانه را بنویسید.
@fatamae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اینترنتی مخصوص کودکان و نوجوانان
🔹براساس #قانون_حمایت_از_کاربران_در_فضای_مجازی خدمات نظارت بر حضور کودکان به صورت رایگان تهیه و در اختیار والدین قرار میگیرد.
#طرح_صیانت
@fatamae