1_33538881.mp3
8.51M
#با_هم_بشنویم
🎤 دکتر سید علی مرعشی
💥〰〰💥
اگر سرگرمی ها برای شماسودی داشته باشند،شما در معرض آسیب هایی مانند افسردگی و خانواده گریزی قرار نخواهید گرفت.....
با ما همراه باشید👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
#برشی_از_کتاب
🔍 #عدالت که نباشد، #اسلامی در کار نیست!
بله آقا، بالا بروی یا پایین بیایی، وقتی در جامعه های اسلامی از دور نگاه کردند و جهاد و تلاش پیگیر و هوشیارانه و مدبرانه درراه اقامه عدل و حق نیافتند دیگر سراغ اسلام نمی روند...
وقتی در پرتو اسلام کوششی و جنبشی درراه اقامه حق و عدل تحقق نیافت، نه تنها آنها سراغ ما و اسلام نمی آیند، بلکه مردم خود ما هم سراغ جایی می روند که می تواند ادعا کند درراه اقامه عدل قدمهایی تحقق یافته مؤثر مثمر ثمر برداشته است.
بیخود هم رفقا نیایید دور هم بنشینید که چه کنیم که جوانانمان منحرف نشوند. جوان با همان فطرت و بینش فطری اش خواستار عدل است. عدل در نظر جوان محترم است؛ خواه اسلام باشد خواه نباشد؛خواه خدایی باشد خواه نباشد. او عاشق و شیفته عدل است.و تو نگو این شیفتگی تو به عدل غلط است؛ قرآن می گوید صحیح است. مگر نمیبینی قرآن می گوید "ان الله یامر بالعدل"؟ وقتی می خواهد خدا را معرفی کند می گوید خدا آن است که فرمان به عدل می دهد.
مگر نمی بینی می گوید "قل امر ربی بالقسط"؟ خدای من آنست که به قسط فرمان می دهد.
چرا این گرایش صحیح فطری جوان جامعه اسلامی و سرزمین اسلامی را تخطئه میکنی؟این گرایش درست است؛این گرایش بجاست.این گرایش همان گرایش خداپسند است.خدا خواسته این جوان دنبال همین بینش برود تا به خدا برسد؛تو چرا راه او را می بندی؟این راه می تواند اورا به خدا برساند؛ چون "ان الله یامر بالعدل و الحسان"...
🖋شهید_آیت_الله_بهشتی
📖بایدهاونبایدها_صفحه۸۵
با ما همراه باشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
#برشی_از_کتاب
آدم غربزده کی میمیرد؟!
آدم غربزده #قرتی است. به خود خیلی میرسد. به سر و پُزش خیلی ور میرود. حتی گاهی #زیر_ابرو بر میدارد. به کفش و لباس و خانهاش خیلی اهمیت میدهد. همیشه انگار از لای زرورق باز شده است یا از فلان «مِزون» فرنگی آمده. ماشینش هر سال به سیستم جدید در میآید و خانهاش که روزگاری ایوان داشت و زیرزمین داشت و حوضخانه و سرپوشیده و هشتی، حالا هر روز شبیه به یک چیز است. یک روز شبیه ویلاهای کنار دریاست با پنجرههای بزرگ و سرتاسری و پر از چراغهای «فلورسنت». یک روز شکل کابارههاست. زرق و برق دارد و پر از «تابوره». روز دیگر هر دیواری یک رنگ است و تپه تپه مثلثهای از همه رنگ، همه سطوح را پوشانده. یک گوشه رادیو گرام «های فیدلیتی» - گوشه دیگر تله ویزیون – گوشه دیگر پیانو برای دختر خانم، گوشه دیگر بلندگوهای «استره ئو فونیک» ... و آشپزخانه و دیگر سوراخ سمبهها هم که پر است از فر گاز و رختشوی برقی و از این خرت و خورتها. به این طریق آدم غربزده وفادارترین مصرف کننده مصنوعات غربی است. اگر یک روز صبح برخیزد و بداند که هر چه سلمانی و خیاطی و واکسی و تعمیرگاه است، بسته شده دق میکند و رو به قبله دراز میکشد. گرچه نمیداند قبله کدام سمت است!
✏️جلال_آل_احمد
🗒غرب_زدگی
با ما همراه باشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
#بخوان
#یادداشت
1. خب چرا وضع اقتصادی خراب است ؟ چرا ما و این همه مشکلات اقتصادی ؟ میتوان شعار داد که بله آقا همه اش تقصیر احمدی نژاد است و کلی حرف های عوامانه پسند مخابره کرد تا مشکل حل شود .اما مشکل از منظر عمیق تری قابل بررسی است ، (کمی بجای کنش های اقتصادی دولت ها قصد بررسی بینش ها را در این مجمل داریم )
2. سیطره ی امپریالیسم و استعمار شامل چند شاخه است . یکی از این شاخه ها بحث اقتصاد است . هر کجا که رفته سعی در مدرن کردن سیستم اقتصادی جامعه ی هدف داشته است . (مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان)
3. حاکمیت رضا خان سفاک به عنوان عامل انگلیس جهت اجرایی کردن فرامین و دستورات کفتار پیر (بخوانید انگلیس) توسط چند عامل کلید میخورد و از آن میتوان به تاسیس دانشگاه تهران و مدرنیزاسیون سیستم آموزشی (بخوانید نابود کردن سیستم سنتی آموزش ما که خروجی اش شیخ بهایی ها بوده) فعالیت های ضد مذهب او (هنوز کشتار 4000نفر در یک شب در صحن گوهرشاد از یادمان نرفته) و ایجاد شبکه ی مدرن اقتصادی در بحث معصیت .
fatehan.net/post/83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#تماشا_کن
🎞آیت الله میرباقری
🌺🌺 فرارسیدن #میلاد امام حسین (ع) را خدمت تمام شیعیان تبریک عرض میکنیم.🎊
⭐️امام حسين (ع) فرمودند: «مَاذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَكَ وَ مَا الّذِى فَقَدَ مَنْ وَجَدَكَ؟».
💠 «پروردگارا! آن كه تو را نيافت، چه يافت و آن كه تو را يافت، چه از دست داد؟».
🔰 (بحار الانوار، ج ۹۵ ص ۲۲۶ ح۳ )
🌐 www.fatehan.net
✅ با ما همراه باشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از آرشیو
4_6037275819628299997.mp3
1.99M
🎙#رادیو_فتح
🔈استاد صفایی حائری
❓نمیشه خودمون رو گول بزنیم
‼️این نوع زندگی برای ما ننگ است
✔️اگر دچار روزمرگی شدیم
🔰به این فکر کنیم.....
با ماهمراه باشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
🎵#بشنو
🔷چهل سال نظام اسلامی، کارآمدی یا ناکارآمدی؟!
‼️در حال حاضر مهم ترین مسئله ای که حکومت اسلامی را تهدید می کند،شبهه ناکارآمدی است.اینکه ایدئولوژی حکومت ناکارآمد است و اسلام نمی تواند کاری را پیش ببرد
در این همایش حجت الاسلام سید محسن شفیعی (مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه های استان خوزستان) به بیان نکاتی درباره کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و سپس به پرسش های دانشجویان پیرامون این بحث پاسخ داد.
🎤سخنران حجت الاسلام و المسلمین سیدمحسن شفیعی
لینک دریافت فایل صوتی📥
🔷 fatehan.net/post/129
با فتح همراه باشید:
🔹http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🔹 http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
🔹 sapp.ir/fatehan.net
#برشی_از_کتاب
🔵هر انسانی به طور #فطری، جویای سعادت است و هیچ گاه نمیتواند این خواست را از خود سلب کند و میتوان گفت که همهٔ نظام های اخلاقی این حقیقت را پذیرفته اند و در آن، اتفاق نظر دارند و اختلاف میان نظام های گوناگون اخلاقی، تنها متوجه تشخیص مصداق سعادت است. انسان، هر چند موجودی ازلی نیست، اما ابدی است و حیات جاویدان دارد و در این میان، «زندگی»، تنها سرمایهٔ او برای سعادت یا شادکامی است. زندگی دنیا، مزرعهٔ آخرت است. زمان، گذر است. عمر، رو به کاهش است و ناگهان پایان زندگی فرا می رسد. در نتیجه، هر کس خوبی بکارد، شادمانی درو می کند و هر کس بدی بکارد، پشیمانی و بدبختی درو خواهد کرد. دنیا، تجارتخانه ای است که سود یا زیان آن، در آخرت معلوم می شود. پس سعادتمند، کسی است که کالای او در دنیا، کارهای نیک باشد و دنیا را به چشم دنیا ببیند و به آن در همان حد خودش ارزش نهد."
📚الگوی_اسلامی_شادکامی
✏دکتر عباس پسندیده
صفحه13
📚〰📚〰📚〰📚〰📚〰📚
با فتح همراه باشید 👇
🔹
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🔹
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
#معرفی کتاب
روانشناسی اسلامی
روانشناسی اسلامی چیست؟
چه تعریف و چه ضرورتی دارد؟
آیا روانشناسـی موجود را طرد میکند یا تکمیل؟
آیا اساساً ممکن است یک «روانشناسی اسلامی» داشته باشیم؟
اگر آری؛ ماهیت، مبانی، موضوع، هدف، مسائل و روش تحقیق آن کدامند؟ برای تولید و تدوین روانشناسی اسلامی چه زیرساختهایی لازم است و چالشهای پیش روی آن کدامند؟
اینها تنها برخی از سئوالاتی هستند که در این اثر تلاش شده به آنها پاسخ داده شود. ضمن اینکه با تمرکز بر روی روانشناسی اسلامی، تاریخچه روانشناسی در ایران، وضعیت فعلی و چشمانداز آینده آن ترسیم و تلاش شده است تا با معرفی مراکز آموزشی و پژوهشی و نیز پژوهشگران فعال در عرصه مطالعات اسلامی ـ روانشناختی، به سهم خود، زمینه همافزایی امکانات و استعدادهای کشور در راستای رسیدن به یک روانشناسی بومی و اسلامی را افزایش داده و از موازیکاریها در این زمینه بکاهد..
fatehan.net/post/62
May 11
🔍سایت فتح به روز رسانی شد:
🔹جلسه دوم کلیپ های روانشناسی اسلامی دکترمرعشی
🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻
🔴این نکته را نباید دور از نظر نگه داشت که "علوم انسانی مستقل از پایه های اعتقادی و مقوله فرهنگ نیست و به آن وابسته است"، لذا روانشناسی اسلامی نیز به عنوان شاخه ای از علوم انسانی اسلامی از این قاعده مستثنی نمی باشد.
مجموعه کلیپ های زیر، گزیده ای از مهم ترین نکات دکتر سید علی مرعشی در کارگاه روانشناسی اسلامی در خصوص "بحث هایی پیرامون علم دینی، چیستی و ضرورت روانشناسی اسلامی و تفاوت آن با روانشناسی دین و انسان شناسی اسلامی" است که در سال تحصیلی (98-97) در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.
مخاطبین سایت میتوانند با دانلود و انتشار کلیپ ها در فضای مجازی، در گفتمان سازی تحول علوم انسانی موثر باشند.
مشاهده و دریافت کلیپ های جلسه دوم:
🔵 http://fatehan.net/post/137
با ما همراه باشید 👇
◀️کانال ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
#یادداشت_ویژه
📝پای درس حضرت علی اکبر ع
🔍#روانشناسی_کربلا
🗒كاروان امام حسين عليه السّلام در ادامه راه به سرزمين «ثعلبيّه» رسيدند مقارن ظهر بود، امام عليه السّلام سرش را بر بالين گذاشت و اندكى خوابيد، پس از لحظه اى بيدار شد و فرمود: صدا زننده اى را ديدم مىگفت: «شما شتابان مىرويد، ولى مرگ شما را زودتر به سوى بهشت مىبرد.» فرزندش على اكبر عليه السّلام عرض كرد: « اى پدر! آيا ما بر حق نيستيم؟» امام حسين عليه السّلام فرمود: «آرى اى پسرم، سوگند به خداوندى كه همه بندگان به سوى او بازگردند، ما بر حق هستيم.» على اكبر عليه السّلام عرض كرد: « اى پدر! بنا بر اين باكى از مرگ نداريم.» امام حسين عليه السّلام فرمود: «پسر جانم! خداوند بهترين پاداش نيكى كه از ناحيه پدر به او داده مىشود به تو عنايت فرمايد.»»*
✔️شکست ها و زمین خوردن ها در نگاه اول موجب افزایش فشار روانی است.مهم تر از خود شکست و یا موفقیت تفسیری است که ما از این دو واژه داریم .مفاهیم موفقیت و شکست دچار یک عوام زدگی و عرفی زدگی شده اند.
✔️کسی که با موفقیت ظاهری از کاری بیرون بیاید برچسب موفقیت و انسان پیروز دریافت میکند. کسی که با شکست یا عدم نتیجه ی دلخواه کاری را تمام میکند شکست خورده نامیده میشود در نتیجه فشار روانی بالایی همراه غم شدید ،خشم، اضطراب و...را باید تجربه کند و چند وقتی هم کارآمدی خود را از دست میدهد!این تصویر رایجی است که از موفقیت و شکست در ذهن ها نقش بسته است.
✅در منطقی که از حضرت علی اکبر ع از شکست و موفقیت سراغ داریم نوع نگاه ایشان بجای موفقیت و شکست ظاهری ، بر سر انجام یا عدم انجام تکلیف الهی و به عبارت دیگر تفسیر دقیق موفقیت و شکست است ! اگر بر حق هستیم پس باکی از مرگ نیست.
درسی که از ایشان میتوان گرفت تکلیف گرا بودن بجای نتیجه گرا بودن است و نگاه دقیق به مقوله ی شکست و موفقیت است.
🔰انسانی که خود را در مسیر حق میبیند و در حال انجام تکلیف است نتیجه هر چه که باشد در آرامش روان به سر میبرد. اگر انسان در مسیر حق باشد موفقیت و شکست را دو روی یک سکه ی پیروزی میبیند و شکست ها و موفقیت ها را به نحو دیگری تفسیر میکند.
علامه ی طباطبایی در المیزان اشاره میکنند 👇
از نظر دینی حسنه و مصیبت هر دو حسنه اند، چون اگر حسنه حسنه است برای این است که پیروزی و غنیمت در دنیا و اجر عظیم در اخرت است و اگر مصیبت حسنه است ،آن هم برای این است که شکست خوردن و کشته شدن و هر رنج دیگری که به انسان برسد ، مورد رضای خدا و باعث اجری ابدی و سرمدی است پس هر دو حسنه اند.**
*اللهوف على قتلى الطفوف ۹۳
**ترجمه ی تفسیر المیزان،ج۹،ص۴۱۲
🖋#تحریریه_فتح
با ما همراه باشید 👇
ایتا
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm