11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهید محمد الضیف، فرمانده نخبهای که کمتر میشناختیم
🔹 چه کسی فکر میکرد یک علاقمند به تئاتر و کاریکاتور، روزی تبدیل شود به طراح و قهرمان بزرگ عملیات بینظیر طوفانالاقصی؟
🔸 الجبهة العالمية لشباب المقاومة
https://eitaa.com/joinchat/3545694224Ccf85b685fb
۱۳ بهمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سازنده فیلم اهانتآمیز علیه پیامبرخدا، از مسلمان شدن خودش و از اسلام میگوید:
تا قبل از این، من اطلاعاتی درباره اسلام نداشتم؛
تنها چیزی که از اسلام میدانستم، همان چیزهایی بودکه آدم از رسانههای آلمانی یاد میگیرد؛ چیزی که از سیاستمداران هلندی و غربی یاد میگیرد؛ که البته همهاش فقط منفی است!
اسلامی که در اروپای غربی به مردم شناسانده میشود، بد، منفی و خطرناک است؛ چیزی نیست، جز یک تهدید برای جامعه انسانی ما!
میگویند، مسلمانان به زنان ظلم میکنند؛ همه تروریست هستند...
و من شرمندهام که بگویم، این حرفها را به عنوان حقیقت باور کرده بودم!
در حالیکه این اصلا قابل توجیه نیست! و من به خاطر این برداشتها و تصورات گذشتهام درباره اسلام، شرمندهام!
به نظرمن شما بخاطر چیزهایی که در رسانهها میخوانید و میشنوید یا سیاستمدارها میگویند، همگی و همیشه در برابر دادهها و اطلاعات غلط، مسئول هستید!
من در گذشته اشتباهات زیادی مرتکب شدم و میخواهم همینجا به خاطرشان از شما عذرخواهی کنم!
اما من هنوز نسبت به آینده جامعه (برای شناخت حقیقت اسلام) امیدوارم، من نسبت به آینده امیدوارم، چون خودم اسلام را قبول کردهام؛
امروز میدانم، واقعا اسلام از چه چیزی حمایت میکند؛ حالا میفهمم که اسلام دین زیباییهاست!
حالا میدانم که اسلام دین صلح است و برای رساندن همین پیام به همگان، ادامه میدهم!
🔺جداً امپراتوری دروغودغل؛ یعنی رسانههای وارونهساز صهیونی، امنیت فکری و روانی انسانها را در همهجا سلب کرده و شناخت حقیقت و دیدن واقعیتها را برای اکثریت انسانها ناممکن کردهاند!
✍محمدعلی رامین
@maramin
۱۳ بهمن
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیآبرویی محمدرضا پهلوی در شبکه اپوزوسیون
بهروز وثوقی و داریوش هم تروریست بودند؟
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
۱۴ بهمن
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ترویج سکولاریسم در دانشگاه ها
✍️ سارا شریعتی سالهاست که در قالب "جامعه شناسی تشیع" به همراه تیمی از پژوهشگران علوم اجتماعی سعی کرده است سرمایه های مبارزاتی پدرش، دکتر علی شریعتی را با نقد نظام اسلامی بهروز کند!
▫️تیم او کتاب هایی قابل تأمل در جهت نقد و بررسی حوزه های علمیه و سبک زندگی طلاب نگاشته اند مانند دوراهی روحانیت، پل تا جزیره، انگیزه شناسی زنان طلبه، طلبه زیستن و ...
۱۴ بهمن
یکی از دوستان خواستند تا در مورد سخنان خانم #دکتر_شریعتی توضیح بیشتری بدهم لذا مطلب سابق را با شرح کلمات ایشان بازنویسی کردم.👇👇👇
۱۴ بهمن
اخیراً یک فایل تصویری از #دکتر_سارا_شریعتی عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، در یوتیوب منتشر شده که موضوع « تغییر جایگاه دین در ایران » را مورد بررسی قرار می دهد.
ایشان در ابتدای این جلسه با این بیان که « اولین اتفاقی که در این مدت رخ داده، تغییر جایگاه اجتماعی دین است» ادعا می کند که قصد ندارد بحث اعتقادی کند و صرفاً می خواهد از فکت و دادهها صحبت نماید .
✅در این نوشتار سعی داریم تا سخنان ایشان را در طی چند نکته مورد نقد و بررسی قرار دهیم.
♦️نکته اول این بحث است که ایشان مقایسه ای میان جایگاه دین در فرانسه و آمریکا و ایران انجام می دهد و اینطور نتیجه می گیرد که دین در ایران تغییر جایگاه داده است.
ایشان به عنوان استدلالی بر کلام خود، به سخن توکویل(Alexis de Tocqueville) ؛جامعه شناس معروف فرانسوی که 160 سال پیش از دنیا رفته است، اشاره می کند که قائل است به اینکه با انتخاب اقتدار سیاسی توسط متولیان دین در فرانسه، دین با قدرت سیاسی درهم آمیخت و با افول قدرت که ماهیتی زوال پذیر دارد، دین هم از جامعه فرانسه رخت بربست .
شریعتی در مورد وضعیت امروز فرانسه می گوید « فرانسهای که تا دیروز دختر بزرگ کلیسای کاتولیک بود، امروز یکی از لائیکترین جوامع جهان است. حتی برخی نام آن را استثنای فرانسوی گذاشتند، یعنی فرانسه جایی است که اتفاقاً بیشترین گرایشات ضد دینی وجود دارد و لائیسیته موجود در آن، لائیسیته ستیزه جویانه است.»
🔴 در حقیقت این استاد دانشگاه، چنین نتیجه گیری می کند که در ایران هم چنین سرنوشتی در انتظار
دینی است که امروز بر مسند حکومت نشسته و بنابراین علت بی دین شدن مردم ایران را باید در این تغییر جایگاه اجتماعی دین در ایران دانست.
✅نکته قابل توجه در این قسمت از سخنان این استاد دانشگاه این است که ایشان در ابتدا می گوید باید به پژوهش هایی که در این 50 سال انجام شده نگاه کنیم و ببینیم آیا بعد از ۵۰ سال سیاست گذاری، آیا جامعه ما دیندارتر شده یا نشده است؟ ولی بعداً بدون ارائه هیچ فکت و داده ای به آنچه که مشاهدات خود هست اکتفا می کند و می گوید «اما به عنوان مشاهده می توان گفت که دین تغییر جایگاه داده و به تعبیر شریعتی از نهضت تبدیل شده به نظام و به تعبیر مانهایم،از موقعیت اتوپیایی که چشم اندازهای دور را برای ما باز می کند تبدیل شده به ایدئولوژی ای که توجیه گر وضع موجود شده و با این تغییر جایگاهی که دین در ایران داده، طبیعی است که اخلاقیات جامعه هم سست شده و ما نیازمند بازسازی اخلاقی جامعه هستیم!»
♦️ایشان در این سخنرانی از آمریکا به عنوان یک الگوی مطلوب دینداری یاد می کند و با این بیان که آمریکائیها افرادی مذهبی هستند و بر خلاف موج سکولار جهانی، این کشور سکولار نیست استدلال می کند که دلیل این امر این است که درآمریکا، دین، هسته سخت فرهنگی و اخلاقیات شده و با خانواده پیوسته است نه با قدرت حاکمه در حالی که « دین در ایران از جامعه به سمت قدرت سیاسی و از نقش معترض اجتماعی به نقش سیاستگذار رفته است، به تعبیر مارکس از بیان آه مردمان ستم دیده تبدیل شد به سیاست گذار فرهنگی»!
♦️در نهایت هم نسخه ای که برای بازسازی اخلاقی جامعه ایرانی می پیچند این است که « بازسازی اخلاقی جامعه، از طریق تجربه زیست مشترک ممکن است و این تجربه هم نیازمند این است که اخلاقیات اجتماعی بتواند بازسازی شود و بازسازی اخلاقیات اجتماعی هم وقتی رخ می دهد که از دین بتواند به عنوان هسته سخت اخلاقی و فرهنگی تغذیه کند.»
💎نکاتی که در نقد این سخنرانی می توان مطرح کرد این است که؛
اولا- آدرس غلط دادن کار عالمانه ای نیست هر چند که با ادعای علمی همراه باشد. اینکه برای بررسی میزان دینداری مردم در این ۴۶سال پس از انقلاب، حرف از فکت و داده علمی بزنند ولی بدون ارائه آمار و گزارش علمی، صرفاً به مشاهدات خود تکیه کنند آیا رویکردی علمی است یا جانبدارانه؟
ثانیاً- اینکه در بررسی میزان باورمندی مردم به دین، عوامل مختلف تأثیرگذار بر نگاه و رفتار مردم ایران را نادیده بگیرند، آیا کاری علمی است؟ به عبارت دیگر آیا نظام اسلامی ایران، در مدت حیات خود، تنها عامل اداره کننده جامعه ایران بوده یا نه، در کنار بقایای فاسد باقیمانده از نظام سابق در جایگاه های فرهنگی، به علاوه سلطه فرهنگی غرب و غربزده هایی که در کرسی تدریس دانشگاهها سالها به تدریس افکار غربی و ضد دینی در ایران می پرداختند، افکار مردم را اداره میکرده است؟
❗️❗️چرا این فکت مهم تاریخی که شواهد علمی فراوانی دارد در بررسی ایشان دیده نمی شود؟/پایان قسمت اول
✍️ فاطمه خدادی ، طلبه مقطع سطح چهار ( دکتری) کلام اسلامی
https://eitaa.com/fatemeh_khodadi
۱۴ بهمن
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲۲ بهمن
آیا احتمال حمله اسرائیل به ایران هست؟😳
چه خطراتی در داخل کشور را تهدید می کند؟😔
چه باید کرد؟🧐
سوالاتی که در نوشتاری از دکتر علیرضا تقوی نیا به آنها پاسخ داده می شود؛👇👇👇👇
۲۲ بهمن
کشور آماده شرایط ویژه شود
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️سال هاست که ایران بابت استقلال خواهی ، پیشرفت و زیر بار تعهدات خلاف منافع ملی خود نرفتن، تحت فشار و تحریم ایالات متحده و بلوک غرب قرار گرفته است.
🔸️اما اینبار به نظر می رسد ماجرا متفاوت باشد ؛ زیرا از سویی تلقی اوانجلیست های حاکم بر آمریکا و رژیم صهیونیستی اینست که جمهوری اسلامی در موضع ضعف به سر می برد ، از سمت دیگر ایران که به درستی تشخیص داده محیط بین الملل در حال دگرگونی و دنیا در دوره گذار قرار دارد، در حال تقویت عناصر قدرت خود (به خصوص در زمینه هسته ای) است و از جنبه دیگر ترامپ سعی دارد هر چی سریعتر بحران در خاورمیانه را حل ساخته و به سراغ چین برود.
🔸️نکته مهم دیگر این که نتانیاهو علی رغم آن چیزی که نشان می دهد ، در داخل جامعه صهیونیستی وضعیت مساعدی نداشته و احتمالا سعی دارد با یک اقدام مهم ، موقعیت خود را تثبیت کند.
🔸️در نتیجه شاهد آن هستیم که دشمنان علاوه بر وارد آوردن فشارهای شدید اقتصادی ، سعی دارند هم در عرصه سیاسی فضا را تنگ کنند (مکانیسم ماشه را فعال سازند) و نیز در زمینه بحران هسته ای، به طور جدی احتمال اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی وجود دارد.
🔸️شاید به همین دلیل باشد که ترامپ در پیشنهاد اخیرش سعی کرد تهران را با شروطی کاملا تحقیرآمیز که منافی استقلال ایران بود، بدون جنگ تسلیم سازد و اعلام کرد در صورت توافق ( بخوانید تسلیم جمهوری اسلامی) اسرائیل ایران را بمباران نمی کند.
🔸️در خصوص شرایط ویژه ای که ایران در پیش دارد چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ فشار اصلی آمریکا و بلوک غرب روی جبهه داخلی ایران خواهد بود تا با افزایش فشارهای اقتصادی، شورش های اجتماعی ایجاد گردد و یا جمهوری اسلامی سرنگون شود (که خودشان می دانند نخواهد شد) یا این که وادار به پذیرفتن شروط آنها گردد.
2️⃣ علاوه بر فشار بر جبهه داخلی ، به طور جدی احتمال اقدام نظامی اسرائیل وجود دارد ؛ نتانیاهو احتمالا در ذهنش معتقد باشد که با وجود قدرت یابی مجدد ترامپ ، ضرباتی که حزب الله و حماس در یکسال اخیر خورده اند ، سقوط دولت بشار اسد و وضعیت نامطلوب معیشتی مردم ایران، بهترین زمان برای عملی کردن تهدیدات نظامی علیه جمهوری اسلامی است.
3️⃣ دیدگاه های آخرالزمانی اوانجلیست های آمریکایی و ارتدوکس های اسرائیلی برای شروع آرماگدون مزید بر علت خواهد بود و این که عده ای گمان برند صرفا مسائل ژئوپلیتیکی و بازی های قدرت تعیین کننده مناسبات اخیر میان ایران و اسرائیل هستند، از دید نویسنده این وجیزه، اشتباهی بزرگ محسوب می شود.
4️⃣ رهبر جمهوری اسلامی با هوشمندی خاص خود ، اولا راهبرد تسلیم ایران در میز مذاکره را با یک سخنرانی منتفی دانسته و به شکست کشانیدند ، و ایضا با درک صحیح از احتمال وقوع تحولات شگرف در آینده، تهدیدات متقابلی علیه آمریکا و صهیونیست ها انجام دادند و آنان را به انجام اقداماتی ضد امنیتشان انذار نمودند.
5️⃣ به نظر می رسد در چنین وضعیتی باید مسئولان جمهوری اسلامی صادقانه و بدون پرده با مردم خود سخن گفته و صریحا اعلام کنند که کشور در شرایط جنگی قرار دارد (جنگی که تک بعدی نبوده و نباید آن را صرفا نظامی دانست).
🔸️اگر وضعیت با صداقت کامل به مردم توضیح داده شود و شروط ترامپ بیان گردد، قطعا اکثریت ملت راضی به تسلیم و پذیرش خواسته های منافی استقلال ایران نخواهند شد.
🔸️در جنبه دیگر نیز باید تمهیداتی اندیشیده شود که حداقل نیازهای مردم در حوزه غذایی و انرژی تامین گردد.
🔸️باید کاری کرد که درپی بالارفتن قیمت دلار، حداقل سطحی از معیشت اقشار ضعیف تحت تاثیر قرار نگیرد (همانگونه که در ۸ سال دفاع مقدس، با کوپنی کردن اجناس، ثبات در جبهه داخلی ایران حفظ شد) .
6️⃣ رزمایش های ۲ ماهه ایران نشان می دهد که مسئولان جمهوری اسلامی نیز خوب می دانند احتمال ریسک سنگین دشمنانشان وجود دارد و سعی دارند با اتخاذ تدابیری از آن جلوگیری کنند.
7️⃣ در چنین شرایطی باید مراقب بود که سخن گفتن از استعفای رئیس جمهور یا رفراندوم بر سر مذاکره و حتی توهین به مسئولان دولتی (دوقطبی سازی) یقینا بازی کردن در زمین اسرائیل و آمریکاست.
8️⃣ این نکته را نیز باید ذکر کرد که دست ایران نه تنها در حوزه نظامی بسته نیست، بلکه سالها در این فکر بوده ، تدابیری اندیشیده و تسلیحاتی آماده کرده که این روزها به کار بیاید؛ سلاح هایی که تاکنون رونمایی نشده و تنها در زمان استفاده دشمن متوجه آنها خواهد شد.
🔸️نگارنده صریحا متذکر می شود که دست جمهوری اسلامی در حوزه نظامی کاملا باز و پُر بوده و تنها نگرانی برهم خوردن انسجام داخلی و ایجاد دوقطبی های آمریکاپسند است.
🔸️در نتیجه راقم این سطور باور دارد که مسئولان دولتی باید در کشور شرایط ویژه اعلام و تلاش کنند با ایجاد انسجام و همبستگی داخلی و نشان دادن آن، کشور را از این وضعیت عبور دهند.
@taghaviniaa
۲۲ بهمن
💔 در بهار آزادی جای شهدا خالی...
📲 کانال بزرگ شاه بیت مقاومت 👇
https://eitaa.com/joinchat/3117023246Cf96f41a7fb
۲۲ بهمن
22.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانم نیکی ریچارد کدی محقق آمریکایی که یکی از مشهورترین پژوهشهای مربوط به دوران پهلوی از اوست در کتاب ریشههای انقلاب ایران میگوید:
در سرشماری سال ۱۳۵۵ ، جمعیت خانوارهای شهری ایران با متوسط ۶ نفر که در یک اتاق زندگی میکردند، به ۴۳ درصد رسیده بود.
۶۴ درصد کل جمعیت شهرنشین دچار سوءتغذیه بودند.
(این آمار مربوط به شهرنشینان است؛ درباره اینکه در روستاها و مناطق دور افتاده چه وضع فلاکتباری بوده، گزارشی نداده)
➕️ @Yaminpour
۲۳ بهمن
تأملی در فرضیه انفجار بزرگ
♦️آیا تاکنون توانسته ای بدون فکر و اندیشه و طرح قبلی و صرفاً با تکان دادن حرکات اتفاقی دست و با چشمانی بسته، یک پدیده زیبا و مستحکم و کارآمد خلق کنی؟
ممکن است در زمان کوتاه نتوانی، آیا اگر به جای چند دقیقه، چند ساعت فرصت داشته باشی چطور؟
چند روز و چند ماه زمان داشته باشی چطور؟
✅هر عقل سلیمی جواب این سوال را با قاطعیت می دهد؛ خیر!نمی توانیم.
🔴 ولی کسانی هستند که این فرضیه را مطرح می کنند که جهانی که پیش روی ماست از جمله خود ما، محصولی اتفاقی است که نه تنها خالق و آفریننده ای حکیم و دانا نداشته بلکه در اثر تصادف و انفجار عظیم در میلیاردها سال پیش، پدید آمده است و البته این زمان طولانی برای ایجاد این نظم دقیق و حیرت انگیز در عالم طبیعت و موجودات زنده عالم، کافی بوده است!!!😳
در این نوشتار فقط می خواهم به یک مورد بسیار ساده در مورد طبیعت انسان اشاره کنم که نشان از وجود آفریدگاری حکیم و دانا در پیدایش انسان دارد نه امری تصادفی و اتفاقی، موردی که به خصوص در فصل سرما تقریباً همه انسانها با آن مواجه هستند؛
♦️«تنفس یک ویروس باعث تحریک پوشش بینی و سینوس ها (جیب های پر از هوا در اطراف صورت) می شود. در پاسخ، بینی شما شروع به تولید مخاط شفاف می کند. این مخاط ویروس را به دام می اندازد و به خارج شدن آن از بینی و سینوس ها کمک می کند. اگر ویروس از پوشش مخاطی شما عبور کند، بیمار می شوید. بدن شما مخاط بیشتری تولید می کند که ممکن است تغییر رنگ داده و سفید یا زرد شود. گاهی اوقات، مخاط ممکن است به رنگ سبز تبدیل شود.»
♦️آیا می توان وجود این سیستم ایمنی در بدن انسان را اتفاقی تصور کرد؟
✅بله،ممکن است تا قبل از اینکه بدانیم این آبریزش بینی چه فایده ای دارد، از اینکه برای ما اسباب زحمت و سختی است شکایت کنیم و آنرا عیب طبیعت خود بدانیم ولی وقتی برایمان حقیقت مطلب روشن شد، نگاهمان به کلی عوض می شود.
♦️چند هزار و چند میلیون از این شواهد را باید کشف کنیم تا اقرار به وجود خالق حکیم علیم کنیم؟
گویی برای انکار خدا، دیدن یک رنج و مصیبت و سختی در عالم کافی است ولی برای اثبات وجود او هزاران دلیل هم برای عده ای کفایت نمی کند!😔
✍ فاطمه خدادی
https://eitaa.com/fatemeh_khodadi
۳۰ بهمن