eitaa logo
فاطمه‌ فرهادیان 🧕| روان درمانگر
1.9هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
622 ویدیو
131 فایل
رزرو مشاوره تلفنی،آنلاین وحضوری: @fa_far1 ادمین تبادلات @M81220 ✨️ #مشاور #روانشناس #مدرس https://zil.ink/fatemehfarhadiyan کلینیک یاس سپید مرکز مشاوره سماح مدیرگروه تخصصی مشاوره مآوا عضو بنیاد ملی نخبگان شماره نظام روانشناسی۶۰۲۲۹
مشاهده در ایتا
دانلود
احساس ارزشمندی 🔴این تجربه سفرِ ، از احساسِ بی ارزشی به پذیرشِ خود و ارزشمند شدنه البته این فقط یکی از اون تجربه های کودکیه ماست که بی ارزشی و درونی میکنه و بعد به تناسب اون چیزی که درونی شده در بیرون تجلی پیدا میکنه؛ اینجا مسئله تنفر از بدن و زیبا و نبودنه، میشه مشکل چاقی مفرط که با هیچ رژیمی وزن پایین نمیاد، یه جایی مسئله مالیه، میشه یک عمر مشکل مالی داشتن؛ یا طلاق یا ارتباطاتت تخریب شده و .. با این دید این دستاورد چون قرار نیست ما فکر کنیم‌سفر ارزشمندیه ما فقط به جسم و ظاهرمون ختم میشه این یکی از هزاران مدل عدم ارزشمندی که چه جامعه چه خودمون به خودمون میدیم و این یک تجربه از سفر درونیه که تو به همه ابعاد زندگیت میپردازی...👆 🔺توی بچگیم پدرم محدودم میکرد میگفت پسرونه لباس بپوش‌.. حسرت کفشای پاشنه بلند داشتم و میگفت پوشیدن کفش پاشنه‌دار رو برای زنِ خراب هست! با حسرت به کفش دوستام نگاه میکردم.. همیشه لباس پسرونه و اسپرت میگرفتن و میگفتن اینجوری دختر خوبی هستی.. 🔺یک مردی توی کودکی به سینه هام دست زد و از اون به بعد وحشت من شروع شد و همیشه میترسیدم از اینکه مردها بهم تعرض کنن..به همین دلیل جوری لباس میپوشیدم که خودم بدن خودمو نبینم و سایز بزرگ میپوشیدم و از بدنم متنفر بودم.. فکر میکردم چون بدنم رشد میکنه مردها بهم دست میزنن! 🔺برادرام در مورد بدن من صحبت میکردن و میگفتن چه بدن گنده ای دارم.. سعی میکردم خودمو لاغر کنم، رژیمهای سخت میگرفتم..حالم از هیکلم‌بهم میخورد ولی فایده ای نداشت 🔺از وقتی رو خودم کار‌کردم نقص‌هامو پذیرفتم.. .. کم‌کم رفتم جلوی آینه.‌. عاشقانه خودمو نگاه میکردم..تونستم وزن کم کنم و به فیزیکِ مناسبی برسم.. 🔺کم کم نشانه های صلح با خودم رو تو زندگیم دیدم.. نیروی جنگجوم بالا اومد.. هرکاری برای جسم و روحم انجام میدادم.. به پوستم رسیدم.. به ویتامین بدنم رسیدم.. 🔺الان یه روزایی برای دیدن خودم جلو آینه دلم تنگ میشه.. به خودم میگم چقدر زیبایی و از خودم خجالت نمیکشم.. مناسب‌ترسن لباسا رو میپوشم و هر روز میرم پیاده‌روی میکنم و می‌دوم. وزنم توی این دوماهه اومده پایین، تغییر فیزیکی دادم و از خودم لذت میبرم.. 🔺به خودم قول دادم امسال سال ارزش گذاشتن و احترام به خودم باشه.. به لطف خدا من به ارزشمندی درونی رسیدم..
🌱 مهم نیست اگر گاهی زندگی به ما بد کند و عالی پیش نرود؛ مهم نیست اگر همه‌ چیز واقعی‌ تر از چیزی پیش برود که خودت می‌خواهی. زندگی هر آدم متعلق به خود آدم است و همیشه هم با آدم می‌ماند؛ زندگی را باید ساخت.
📝 مطالبه و پویش استفاده از ظرفیت طب_سنتی برای درمان کرونا از این پویش حمایت کنید: 👇 ✍ farsnews.ir/my/c/87303 استاد پناهیان خطاب به اطبا طب سنتی ابن سینا :
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه و از آسیب‌های روحی و جسمی این بیماری منحوس در امان مانده باشند... عذرخواهی می‌کنم بابت تاخیر در ارسال مطالب.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در زمانی که اتفاقات ناگوار پشت سر هم اتفاق میفته و جسم و روح را درگیر میکنه خیلی وقتها اگر نتوانی مدیریت کنی خودت را زندگیت مختل میشه و تبدیل میشه به بحران. در این میان رسانه ها در این زمینه خیلی موثرند. در مواقع اضطراری، خیلی از فعالیت‌های ارتباطی و رسانه ای روی مخاطبانی متمرکز است که به طور مستقیم تحت تأثیر بحران قرار گرفته‌اند. و این به بحرانی‌تر کردن اون موضوع دامن می‌زنه. این مسئله خیلی وقتها ممکن است از نظر ذهنی بحران را دوچندان کنه و این اثراتی ناگوار را برای انان به دنبال داره. دامن زدن به ایجاد و پخش شایعات، ارائه پیش بینی‌های بی اساس از ویرانی های بیشتر.ترویج بی اعتمادی نسبت به سازمان‌های پاسخگو.تلاش رشوه برای درمان و منابع کمیاب و... همگی از تشدید کننده های بحران هست که در وضعیت کنونی جامعه هم می‌بینیم در لحظه های اولیه پس از وقوع یک بحران بزرگ ، مردم غالباً اضطراب ، ترس و سردرگمی  را تجربه می‌کنند. اماواکنشهای کاملا هیستریک و نمایشی گاهی دیده می شه. یک وضعیت ممکنه غیر عادی باشه ، اما یک واکنش بسیار متداول برای افراد آسیب دیده از بحران این است که ابتدا سعی می‌کنند بدون توجه به دیگران، امنیت و رفاه خودشون را تضمین کنند. خیلی از آنها تلاش می کنند که اولویت خودشون را درنظر می‌گیرند. افراد در یک بحران معمولاً علائم جسمی غیر قابل توضیحی دارند. استرس ناشی از وضعیت بحرانی، برخی علائم جسمی مثل سردرد ، درد عضلانی ، ضعف معده و تب پایین را به افراد وارد می‌کند. ان دسته از بحران‌هایی که با شیوع بیماری همراه است ، این علائم می‌تونه به افراد القا کند که نیاز به مراقبت‌های فوری دارند و تعجب اینه که رسانه چرا اینقدر به این قضیه دامن میزنه و مثلا یک نمونه اینکه درعین ناباوری می گه دیگه الان ما چیزی بنام سرماخوردگی نداریم هرچی هست کروناست ...و جالبتر و ناراحت کننده تر اینکه هرکسی هر نوع بیماری دچار میشه محکوم به کرونا میشه و این از نظر روانشناسی و از نظر منطقی اصلا پذیرفتنی نیست و روند ناصوابی را دارد پیش می‌برد. چرا که اصل اینه که حتی بدترین شرایط را هم ما باید به شکل مثبت القا کنیم تا از اثرات منفی در این زمینه بکاهد نه آن را بدتر و بد تر کنه اما توجه کافی به روانشناسی بحران می‌تونه انواع رفتارهای بالقوه مضر هنگام بحران را برطرف کنه. اگرچه ممکنه این کار را دشوار باشه اما اقدامات مناسب موجب میشه که افراد بتونند از آسیب‌دیدگی‌ها جلوگیری می‌کنه و در کاهش تجربه ناامیدی موثر خواهد بود.  همیشه ترس از ناشناخته‌ها یا ترس از عدم اطمینان ممکنه ناتوان‌کننده‌ترین پاسخ‌های روانی در برابر بلایای طبیعی و بحران‌ها و بیماری‌ها باشد و مانع اقدام موثر افراد بشه. وقتی مردم می ترسند و اطلاعات کافی ندارند ، ممکنه برای جلوگیری از تهدید به روش‌های نامناسبی واکنش نشان دهند. خلاصه اینکه اگرچه در شرایط نه چندان مطلوبی قرار داریم ولی باید بر نگرانی‌ها و بحران‌ها غلبه کنیم با توکل بر خدا و توسل و مسلط شدن بر نفس خودمون... بازهم در این بارا صحبت می‌کنیم.
🦋بازار بورس که سبز و قرمز میشه کلی آدم، باهش رنگ عوض میکنن خیلی ها تمام زندگیشونو گذاشتن واسه همین نمیخوان هیچ وقت ضرر کنن قصه ما آدما هم همینه قرار بود وارد تالار بورس دنیا بشیم و با سرمایه ای که از مهر و ایمان و انسانیت جمع میکنیم وارد دنیایی بی نهایت زیباتر و پیشرفته تر بشیم. اما یهو همه چیز و فراموش کردیم یادمون رفت کی هستیم؟ کجا هستیم؟ قراره کجا بریم؟ ✅همین شد عامل درگیری ها، افسردگی ها، استرس ها و عصبانیت هامون 🦋اگه بازار دنیا رو باور کنی دیگه سر هر چیزی کم نمیاری، بهم نمیریزی میدونی با هر سختی، با هر صبر، سهامت پیش خدا بالاتر میره❤️ 🦋مَا عِندَكُمْ يَنفَدُ وَمَا عِندَ اللَّهِ بَاقٍ وَلَنَجْزِيَنَّ الَّذِينَ صَبَرُوا أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ 🌺🌿ﺁﻧﭽﻪ [ ﺍﺯ ﺛﺮﻭﺕ ﻭ ﻣﺎﻝ ] ﻧﺰﺩ ﺷﻤﺎﺳﺖ ، ﻓﺎﻧﻲ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﻧﭽﻪ [ ﺍﺯ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﻭ ﺛﻮﺍﺏ ]ﻧﺰﺩ ﺧﺪﺍﺳﺖ ، ﺑﺎﻗﻲ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﺪ ، ﻭ ﻗﻄﻌﺎً ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ [ ﺑﺮﺍﻱ ﺩﻳﻨﺸﺎﻥ ] ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻭﺭﺯﻳﺪﻧﺪ ، ﭘﺎﺩﺍﺷﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻋﻤﻠﻲ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﻧﺪ ، ﻣﻰ ﺩﻫﻴﻢ . سوره نحل (٩٦) 🌿
یک راه برای جلوگیری از بحران سازی اینه👌 🌐مشکل و سختی برای همه است نه فقط برای من برخی افراد وقتی دچار مشکلی می شوند فکر می کنند که تمام مشکلات و بدبختیها تنها به سر آنها میاد. اگر این فکر را از خودمون دور کنیم و به خودمون یادآور بشیم که مشکل و بحران برای هر فردی ممکنه پیش بیاید راحت تر با این قضیه کنار میاییم. اگر به این بیندیشیم که در همون لحظه که من گرفتار مشکلی شده ام، افراد دیگه‌ای هم با مشکلاتی بدتر از من دست و پنجه نرم می کنند. این فکر که دیگران هم دچار همان مشکل من یا دشواری های دیگری هستند به سرعت به ما آرامش می بخشه...این‌طوری بهتر میتونیم بر حل مشکل تمرکز کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرار از مشکلات یکی از اصلی‌ترین عوامل خیانت است. گاهی اوقات همسران در زندگی مشترک دچار مشکلات و تعرضاتی می‌شوند اما به جای اینکه با هم مشورت و هم‌فکری کنند و برای حل مشکلات تلاش کنند بر روی آن‌ها سرپوش می‌گذارند.. و گاهی دست به کارهایی می‌زنند که کاملا غیر عقلانی است. در چنین موقعیت‌هایی ممکن است یکی یا هر دو زوجین برای آرام شدن به شخص دیگری پناه ببرند. این پناه بردن شکل‌های گوناگونی دارد ... زنان و مردان بسیاری در جلسات مشاوره‌ی خانواده اعتراف کرده‌اند که در ابتدا برای دردودل کردن در مورد مشکلات زناشویی معاشرت با یک همکار را آغاز کرده‌اند و آن معاشرت‌ کم‌کم تبدیل به خیانت شده است. بحث خیانت یک بحث کاملا جدی است.زن و مرد هم نمیشناسد. چت و غیر چت، مجازی و حضوری هم فرقی ندارد... برای فرار از مشکلات یا برای تلافی و مقابله یا برای جبران خلاء ارتباطی فی مابین همسران هرگز توسل به راه‌هایی غیر از راه‌های عاقلانه و منطقی، خسارات جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد. یکی از این خسارات، بی‌اعتمادی و مهمتر از آن،از‌ هم پاشیده شدن کانون خانواده است.
بدترین راه تربیتی فرزند اینه که عادت بدیم هر چه می‌خواهند به زور بگیرند هر چقدر آرزوهایش آسانتر انجام بگیره خواستهایش زیادتر میشه و دیر یا زود به علت عدم قدرت مجبور می‌شوید برخلاف میل خودتون خواهشهای اون را نادیده بگیرید. صدمه بدتر اینکه در بزرگسالی دیگه از پسش بر نمیایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در زمانه کنونی خیلی افراد را میبینیم که به دلیل حساسیت بالا و به اصطلاح زودرنجی، اوقات را بر خود و دیگران تلخ می‌کنند و خودشون هم نمی‌دونند چه باید کنند و... 💠آدم های نازک نارنجی و زودرنج به همه چیز حساسند و از هر چیزی ممکنه ناراحت بشوند. معلوم نیست چه چیزی دفعه بعد آنها را آزار می ده و دلخور می کنه. 🧐همیشه باید آماده گریه یا خشم آنها باشیم. برای داشتن یک زندگی آرام تر باید طرز برخورد با همسر زودرنج را یاد بگیریم. تا بعد هم راهکارهایی را برای خود افراد زود رنج بدیم😶 🕶نشانه های افراد حساس و زودرنج: برخی از آنها تنها به یک یا چند مورد حساس هستند، اما برخی دیگر از لیستی بی انتها از موقعیت ها و رفتارها دلخور می شوند. 🤷‍♂یک همسر حساس دارای علائم زیر هست: ♨️حساسیت نسبت به خودش: ❗️ در رها کردن افکار و احساسات منفی مشکل داره ❗️ علائم جسمی (استرس یا سردرد) به خاطر وقایع بد در طول روز داره ❗️به خاطر وقایع بد دچار عادت های بد خوردن و خوابیدن است. ❗️اغلب احساس تنش و اضطراب داره. ❗️خودش را سرزنش می کنه. ❗️حتی به خاطر امور جزئی، تصور می کنه که ممکنه طرد بشه. ❗️خودش را با دیگران مقایسه می کنه. ❗️به خاطر چیزهای زیادی احساس خشم می کنه...
هرگز تحت تاثير كنايه‌ها،گلايه‌ها، طعنه‌ها يا دخالت ديگران قرار نگيريد و بر پایه آن عمل نكنيد. به عنوان مثال فرزندتان خسته، گرسنه و يا كلافه است و بسيار طبيعی است كه كلافگى خود را با اعمالش نشان دهد. كم كم زمزمه اطرافيان بلند می‌شود كه شما نتوانستيد فرزندتان را خوب تربيت كنيد و در آخر شما براى ساكت كردن بقيه سر فرزندتان فرياد می‌زنيد يا پشت دستش می‌زنيد و به طور عجيبی بقيه ساكت می‌شوند. فراموش نكنيم مهم نيست بقيه چه می‌گويند، زمانى كه اقدام به كارى كرديم تنها ما مسئوليم.
۲ ممکنه درنگاه اول تصور اینکه بعد از مرگِ یکی از عزیزانمون به زندگی عادی بازگردیم، غیرممکن به نظر بیاد و شاید احساس ناامیدی شدیدی را تجربه کنیم. هرچند به محض اینکه شروع به رسیدگی به احساساتمون کنیم و به دنبال کمک باشیم، می‌بینیم که چقدر اوضاع آرام‌تر شده و بازگشت آسان تری خواهیم داشت. این درحالی که نمی‌توانیم عزیزی را که از دست داده‌ایم بازگردانیم و یا برای همیشه اون را فراموش کنیم😭 ولی اگر این کار را نکنیم افسردگی و بیماری های جسمی حتما مهمان ناخوانده وجودمون می‌شوند. این را هم به یاد داشته باشید که با انجام کارهایی می‌توانیم با درد خودمون کنار بیاییم و به زندگی‌مون ادامه بدیم اگرچه ممکنه زمان ببره و کمی طول بکشه ولی امکانپذیره و باید بشه چون اگر زندگیمون را به خاطر از دست دادن عزیزمون بی ارزش و بی‌هدف ببینیم و با نبودش، احساس یاس و نامیدی کنیم باید فاتحه خودمون را هم بخونیم و این اصلا کار درستی نیست و باید برای تجدید قوای روانی راهکارهایی را بکار برد. ادامه داره...
سلام پدرم را ۴ ساله و مادرم را حدود ۲ ماهه از دست دادم. دانشجوی زبان و ادبیات فارسی مقطع دکتری هستم ۲۷ ساله. عقاید مذهبی هم دارم و شعر هم در این زمینه گاهی به قلمم جاری میشه. حدود ۱۰ سال پدر و مادر مریضم را تر و خشک کردم الحمدلله. ۴ برادر دارم. همه ازدواج کرده اند و من تنها ماندم. وضع مادی بگی نگی الحمدلله بدک نیس میچرخه خدا رو شکر. ورزش میکنم بدنسازی هر روز. هیئتی هم هستم. با تمام این تفاسیر احساس افسردگی و ترس شدید از دنیای پس از مرگ دارم… به خانه برادرانمم میرم اغلب به صرف شام. خودم هم آشپزیم تعریف از خود نباشه خوبه… به نظرتون برای من چی خوبه تا ازین وضع تری و افسردگی در بیام؟ سلام من دقیقا یک سال هستش پدرم را از دست دادم این یک سال فقط سعی کردم عکساشو نبینم حتی وقتی حرفی ازش به میان میاد موضوع رو عوض کنم ولی روزی نیست بش فکر نکنم و حتی روزی چند بار یادم میفته انگار تا حالا جدی نگرفتم و تازه دارم به عمق فاجعه پی میبرم که اره بابام فوت کرده . دو ماهیه دلشوره و اضطراب و گیجی و سوت در گوشام داره شدید اذیتم میکنه . چیکار کنم سلام پسری دارم که ۲۷ ماه پیش نامزدش فوت کرد، الان بعد از گذشت این مدت، انگیزه و امیدواری قبلی رو نداره. پیش روانشناس هم بردم ولی تاثیری نداشت. تصمیم گرفته تا آخر همر ازدواج نکنه. برای بازگشت انگیزه و امید به زندگیش چکاری می تونم بکنم؟ جواب شما چیه؟ فردا پاسخ میدیم
یکی از ویژگی افراد زود رنج حساسیت زیاده! حساسیت نسبت به دیگران... همیشه نگران قضاوت دیگران هستند. همه چیز را به خود می گیرند و شخصی تفسیر می کنند. به راحتی ناراحت می شوند. احساسات خودشون را مخفی می کنند و احساسات منفی را در خودشون می ریزند. در مورد اتفاقات بد زندگیشون با دیگران حرف می زنند. انتقادپذیر نیستند. حتی بدون اینکه شواهدی وجود داشته باشه، تصور می کنند دیگران عمدا او را ناراحت کرده اند. در مقابل کوچک ترین چیز، بیشترین و افراطی ترین واکنش‌ها را نشان می دهند. نمی توانند ارتباط با دیگران را تحمل کنند. اما علت زودرنجی چیه؟ داشتن والدین سهل گیر و فراهم کردن همه چیز برای کودک سختگیری بیش از حد والدین اضطراب و افسردگی تجربه های تلخ مداوم و ضربه های متعدد در روابط فردی نداشتن مهارت روابط بین فردی حس حقارت درون و عزت نفس پایین ادامه داره...
اگر كودک شما ترسو است، می‌تواند به اين دليل باشد كه ترس و اضطراب شما را در برخورد با پیشامدها ديده است. اگر كودک شما حسود است، می‌تواند به اين دليل باشد كه شما او را با ديگران مقايسه كرده‌ايد. اگر كودک شما زود عصبانی می‌شود، می‌تواند به اين دليل باشد كه شما او را تشويق نكرده‌ايد، بلكه بيشتر به رفتارهای منفی او توجه كرده‌ايد. لطفا دقت کنیم و مراقب رفتارهامون باشیم تا شاهد واکنش های منفی در فرزندانمون نباشیم...
کنار آمدن با احساسات نه سرکوبی آن شاید فکرکنید که اگر احساساتتون را سرکوب کنید و یا تظاهر کنید که وجود ندارند، می‌توانید خیلی سریع به زندگی عادی خود بازگردید. هرچند ممکنه این کار از نظر سطحی درست باشد، اما اگر تمام احساساتتون را در درون خودتون مخفی کنید، نمی‌توانید به راحتی به جلو پیش روید. به جای اینکار، آرام باشید، زمانی را برای خودتون درنظر بگیرید و به خودتون اجازه بدید که گریه کنید، عصبانی بشید، احساساتی بشید و به احساساتتون نزدیک‌تر بشید. یک زمانی رااختصاص بدید فقط برای گریه کردن این کار ببه برگشت شمابه زندگی عادی کمک کنه. هرچند معمولاً کسی گریه کردن را دوست نداره اما این را بدانید که اینکار به سلامت ذهن و بروز دادن احساساتتون کمک زیادی می‌کنه برای خیلی از افراد، گریه کردن نیازی اساسی و طبیعیه. آنها حس می‌کنند که بعد از یک سری اتفاقات دردناک، گریه کردن آنها را برای مقابله با مشکلات روزمره زندگی (کار، مدرسه و …) آماده‌تر کرده و با کمک به تخلیه احساسات، باعث می‌شه که به مشکلاتشون منطقی‌تر نگاه کنند. همچنین این را هم باید مدنظر داشت که بعد از مرگ یک عزیز «همه گریه نمی‌کنند». اگر جزو کسانی هستید که گریه نمی‌کنید، این به آن معنی نیست که شما برای فردی که فوت کرده اهمیتی قائل نیستید؛ این موضوع فقط بیانگر اینه که شما به صورت دیگری با مسئله برخورد می‌کنید. برای گریه نکردن احساس گناه نکنید و خود را نیز مجبور به انجام کاری که دوست و یا آمادگی‌اش را ندارید، نکنید. می‌توانید احساساتتان را هنگامی که تنها هستید بروز دهید، یا راجع به مسئله پیش آمده با دوست عزیز دیگری صحبت کنید. این شما هستید که تصمیم می‌گیرید چه چیزی حال شما را بهتر می‌کند. در زمان سختی و ناراحتی، نوشتن خاطرات هم متیواند تمرکز و کنترل‌تان را افزایش بده.
✅چرا رهبرانقلاب برخلاف بنزین در ماجرای تخصصی واکسن ورود کردند؟ 🔸آیا رهبری مانع واردات واکسن شد؟ پاسخ خیلی روشن است؛ خیر. عبور می کنم. 🔸آیا رهبری مانع واردات فایزر و مدرنا شد؟ این هم خیر. 🔹پس سخنرانی دی ماه رهبری درباره واردات واکسن از انگلیس و آمریکا چه بود؟ 🔹مگر رهبری در ماجرای بنزین نفرمودند نظر تخصصی نمی‌دهم، آیا در حوزه واکسن تخصص علمی دارند که ممنوع کردند؟ ✅این دو سوال آخر مهم است. رهبرانقلاب دی ماه فرمودند واکسن بخرید؛ جز انگلیسی و آمریکایی. چند روز بعد هم مدیران وزارت بهداشت و دولت متن کتبی از ایشان دریافت کردند که خرید واکسن آمریکایی و انگلیسی از دیگر کشورها منعی ندارد. دولت هم تا حالا چندین بار درخواست خرید داده که به جهت تحریم ها چندان موفق نشده است و فقط تعداد محدودی واکسن آسترازنکای غیرانگلیسی وارد کشور شده است. ✅تا اینجا خبر بود. 🔸حالا چرا؟ چه فرقی بین فایزر آمریکایی و غیرآمریکایی است؟ مگر فرمول یکی نیست؟ 1⃣یکم. آیا فایزر آمریکایی است؟. خیر. فایزر در آلمان و بلژیک، ایرلند، فرانسه و چین نیز تولید می‌شود. منع خرید فقط برای واکسن آمریکایی و انگلیسی است. 2⃣دوم. مگر فرمول آن یکسان و متعلق به آمریکا نیست؟ فرمول یکسان است ولی متعلق به آمریکا نیست. در واقع فرمول آن را شرکت دانش‌بنیان آلمانی بیوان‌تک ساخته است اما به شرکت فایزر فروخته و در آمریکا و چند کشور دیگر تولید می شود. مثلا ایران واکسن آسترازنکا خرید و تزریق کرد. آسترازنکا را هم انگلیس تولید می کند و هم آمریکا. اما ایران از کره، ایتالیا و ژاپن خرید. 3⃣سوم. آیا ممکن است پروژه خرابکاری در تولید یک واکسن صورت گیرد؟ ◀️به سه دلیل بله. 🔸3-الف/ آیا ممکن است به یکی واکسن سالم دهند و به دیگری واکسن ناسالم؟ بله. تولید واکسن برخلاف تولید برخی محصولات دیگر به صورت بسته‌ای (بچ) است نه پیوسته (کانتینیوس). فرق این دو چیست؟ در سیستم بچ، شما هر بار یک حجم مشخص و محدودی از محصول را تولید می‌کنید و بعد سراغ حجم بعدی می‌روید. مثل بنزین نیست که از یک طرف پالایشگاه، نفت خام وارد شود و پیوسته در خط تولید قرار بگیرد و از طرف دیگر بنزین خارج شود. اگر بخواهیم ساده‌تر بگوییم، سیستم بچ مثل این است که غذا را قابلمه قابلمه طبخ می‌کنند. اغلب مواد غذایی و دارویی، به دلیل حساسیت بالای سلامت، به شکل بچ تولید می‌شود. روی تک‌تک محصولات هم مشخصات بچ مربوطه ثبت می‌شود تا اگر هر مشکلی در یک بچ ایجاد شد، فقط همان بخش از محصول را از بازار جمع‌آوری کنند و نه همه محصول را. هر بچ واکسن هم شناسنامه مشخصی دارد. از همان ابتدا مشخص است که این بخش از تولید دقیقا به مقصد کجاست. به همین دلیل وقتی عوارض فایزر در کالیفرنیا مشخص شد، فورا محصولات همان بچ واکسن را جمع‌آوری و امحا کردند. پس اگر مقصد، یک کشور متخاصم باشد، احتمال خرابکاری هم وجود دارد. 🔸3-ب/ آیا خرابکاری در خط تولید دارویی سابقه داشته است؟ بله. نمونه روشن آن فروش خون های آلوده فرانسه به ایران است. نمونه دیگر مربوط به خود فایزر در نیجریه است که پس از 13 سال پنهانکاری افشا شد و فایزر آمریکایی مجبور به پرداخت جریمه و غرامت شد اما هیچ‌گاه کودکان کشته شده آن کشور زنده نشدند. از این موارد بسیار است که اتفاقا شرکت‌های آمریکایی و بالاخص فایزر، پای ثابت بسیاری از این تخلفات بوده‌اند. 🔸3.ج/آبا باید به آمریکا بی‌اعتماد باشیم؟ بله. چرا باید به کشوری که مردم ایران را تحریم غذایی و دارویی می کند تا آنها را در آستانه بحران مرگ قرار دهد اعتماد کرد؟ آیا بی‌اعتمادی به چنین دشمنی شرط عقل نیست؟ ضدآمریکایی باشیم یا آمریکاپرست، نشستن زیر دیوار سست و خرابه شرط عقل نیست. 4⃣چهارم. آیا رهبرانقلاب در موضوع تخصصی علم واکسن وارد شدند؟ دیگر مساله روشن شد. ورود رهبری ارتباطی به برند یا تکنولوژی واکسن نداشت بلکه از جهت حفظ سلامت و امنیت عمومی مردم بود که مسوولیت شرعی و جایگاه حقوقی و تخصص منطقی ایشان است. 💬 محسن مهدیان
✴️توصیه هایی برای طرز برخورد با همسر : ⭕️کمتر انتقاد کنید: آدم های زودرنج طاقت انتقاد کردن ندارند. ⭕️مسائل جزئی را رها کنید و فقط برای موارد ضروری از او انتقاد کنید. ⭕️انتقادتان را به صورت آرام و با لحن مهربان بیان کنید. ⭕️خط قرمزهایش را بشناسید: اگر زندگی در کنار یک فرد حساس را انتخاب کرده اید، باید برای آرامش خودتان او را بشناسید و از حساسیت هایش باخبر باشید. ⭕️تا حد امکان سعی کنید از چیزهایی که او را ناراحت می کند، دوری کنید. این کار باعث کاهش تنش در زندگی می شود. ⭕️به او محبت کنید: آدم های زودرنج به دریافت توجه و محبت بیشتری نیاز دارند. محبت کردن اصل مهم در طرز برخورد با همسر زودرنج است و جلوی بسیاری از اختلافات را می گیرید. رفتارهای تند و خشن او را می شکند و درهم می ریزد. ⭕️حرف هایش را بشنوید: معمولا در زندگی با این فرد قرار است غرولندهای زیادی را بشنوید. با صبوری حرف هایش را گوش کنید، در غیر این صورت خشم او بیشتر خواهد شد. تلاش کنید سوءتفاهم را برطرف کنید یا خواسته های منطقی او را برآورده کنید. اگر نمی توانید خواسته اش را تامین کنید، با دلیل او را قانع کنید. ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈ Join🔜 @beheshtfirozeii 🌺🌿🌺🌿 https://eitaa.com/joinchat/1996423215Cd5dc68c0e6
اگر بتوانید یک شخص یا یک چیز را کمی بیشتر درک کنید، روز موفقی خواهید داشت. اگر بتوانید بر یک رفتار یا تفکر بد غلبه کنید و رفتار و تفکر بهتری را جایگزین نمایید روز موفقی خواهید داشت. اگر نسبت به خود و دیگران مهربان باشید، روز بهتری خواهید داشت. اگر با وجود انجام دادن ناقص کارها، خود را دوست داشته باشید، روز موفقی خواهید داشت. اگر به خاطر برخوردار بودن از موهبت زندگی و یافتن فرصتی برای یاد گرفتن و رشد کردن خدا را شکر کنید و سپاسگزار باشید روز موفقی خواهید داشت. 📗 ✍🏻 ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈ Join🔜 @beheshtfirozeii 🌺🌿🌺🌿 https://eitaa.com/joinchat/1996423215Cd5dc68c0e6
وظيفه ى ديگران نيست نيازهاى ما را برآورده كنند يا به انتظارات ما جواب دهند. قرار هم نيست كه هميشه با ما خوب تا شود. عدم پذيرش اين نكته، احساس خشم و نفرت در افراد ايجاد می‌كند. آرامش روحى وقتى به دست مى‌آيد كه آدم‌ها را همان‌طور كه هستند بپذيريم و بر نقاط مثبتشان تكيه كنيم. 📗 ✍🏻 ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈ Join🔜 @beheshtfirozeii 🌺🌿🌺🌿 https://eitaa.com/joinchat/1996423215Cd5dc68c0e6