eitaa logo
منبرک فاطمی
6.8هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
993 ویدیو
1.4هزار فایل
✔️ مباحث قرآنی، اخلاقی،داستان ✔️اهلبیت ومناسبتهامذهبی ✔️احکام کاربردی،پاسخگو ✔️مرثیه و مداحی ✔️عفاف وحجاب ✔️جهادتبیین ✔️فرزندآوری ✔️مهدویت ✔️شهدا ✔️نماز ✔️ هدیه به مادرم @a_f_133 🔺فهرست و... https://eitaa.com/fatemi222/6618
مشاهده در ایتا
دانلود
چشمی که از داغ عزایش هر سحر تر نیست لایق برای دیدنش فردای محشر نیست زندان عقول ناقص مستان قدرت بود زندان مکانی هست که موسی بن جعفر نیست حتی زن بد کاره هم ایمان به او آورد تا صورتش را دید فهمید او ستمگر نیست زنجیر ها با شوق جسمش را بغل کردند آنقدر که جایی برای بوسه دیگر نیست از روزه هایش، «روضه» ی شلاق بدتر بود از درد هایش ،ضعف جسمانیش بهتر نیست خورشید را بر تخته ای کوتاه می بردند تابوت او دست کم از شمشیر و خنجر نیست ** در روز عاشورا برای اشک ثارالله قطعا دلیلی بهتر از لبخند اصغر نیست در آن هیاهو یک مسیحی گفت: ای مردم! این جسم خونین جسم فرزند پیمبر نیست؟ اسلام را در روز روشن زیر پا بردند شاید گُمان کردند در گودال مادر نیست زینب نگاهی کرد سوی علقمه وقتی می خواست در محمل رَوَد اما برادر نیست علی اصغر یزدی @deabel
امشب پرستوی دلم پر میکشد پر بر آسمان گنبد موسی ابن جعفر (ع) آنجا که مهرش بر دو عالم سایه دارد یک باب رضوانش به دو عالم برابر! @deabel
مُردم ز غربت تا شبِ تارم سحر شد تنها غُل و زنجیر از حالم خبر شد درد و بلایِ شیعه را بر جان خریدم من ضربه ها خوردم که این رَه بی خطر شد از این قیامی که دگر شکل رکوع است طوبایِ این مذهب همیشه بارور شد قعرِ سجون در پنجه هایِ سردِ زندان آهم به هر دیوار خورد وبی اثر شد سِندی چه آورده سرم شیعه نداند از چه ز خون آبه همیشه دیده تر شد از خون ِ رویِ کعبِ نی پیداست کامل بر ضربه هایش دستهای من سپر شد از بسکه پیچیده به دورم تازیانه از چادرِ مادر لباسم پاره تر شد سر پنجه های آهنین چکمه هایش بر پهلویم کاری شبیهِ میخ در شد سربسته گویم بی ادب حرفِ بدی زد با ناسزاهایش غرورم شعله ور شد گر مویِ پیشانی بهم می ریخت اما شکل محاسن از سرم آشفته تر شد در دستِ این نامرد چون گودیِ گودال حتی بلندیِ محاسن، درد سر شد درپیشِ چشمِ مادرم سر را بریدند ازاین مصیبت مادر ما نوحه گر شد وقتی که با ضربه جدا می کرد سر را فریادهایِ «یا بنی» بیشتر شد «نَحنُ رَضَضنَا الصَّدر بعد الظّهر »یعنی زیرِ سمِ مرکب بدن زیر و زِبَر شد دنبالِ گیسویِ پریشانی به نیزه در کوچه و بازار زینب در به در شد زینب کجا و سکّویِ برده فروشان در مَعرَضِ چشمان صدها رهگذر شد رأسِ بریده چند جا خون گریه کرده در مجلسِ نامحرمان حرفی دگر شد لبهایِ خشکی که ضریحِ مصطفی بود بازیِ دستِ خیزران در تشتِ زر شد قاسم نعمتی @deabel
حال زارش را ببین حال بکایش را ببین بین این زندان بی روزن صفایش را ببین زحمت زنجیر دارد در قنوت نافله.. باهمین دست ورم کرده دعایش را ببین سرفه های خونی اش بدکاره را‌ هم پاک کرد در مریضی هم دم مشکل گشایش را ببین یک نفر میگفت موسی رفته از زندان مگر؟! یکنفر میگفت نه! زیر عبایش را ببین! آن امامی که‌ به تخت عرش اعلی می نشست در سیه چالش بیا امروز جایش را ببین آنقدر زنجیر سنگین بود ساقش خرد شد دل اگر داری خودت اوضاع پایش را ببین! دست بر دیوار سنگی زد رخش آتش گرفت نوکر زهرا!گریز روضه هایش را ببین لیله القدر نبی در پشت در آتش گرفت دستهای شرمسار مرتضایش را ببین چادر زهرا پرش به چادر زینب گرفت از مدینه روضه های کربلایش را ببین سنگ خورد و مشت خورد و به نماز شب نشست در سجود این خدای غم خدایش را ببین.. سیدپوریا هاشمی @deabel
نظرات شما؛ با سلام اشعار زیبا بود ولی دیر تو کانال میفرستید ان شا الله زودتر بار گزاری شود که استفاده شود
هدایت شده از بچه محله امام رضا(ع)
سلام علیکم همه مطالب کانال عالی وکاربردی است از خداوند متعال درخواست توفیق روزافزون دارم برای حضرت عالی...
هدایت شده از رضا زارع
سلام مطالب عالی همه چیزش منتها دیر بارگزاری میشه
مبعث یک رویداد بزرگ علمی و فرهنگی بوده و درواقع این امر، مختص به مردم یک دوران خاص نیست، بلکه اختصاص به همه زمانها و همه دوران‌ها دارد. https://eitaa.com/fatemi222/2443 ادامه 👇
بسیاری از عقاید، اخلاق و عادات مردم عصر جاهلیت، برای انسان امروز، قابل پذیرش نیست، در صورتی که اینگونه اخلاق و عادات در آن دوران مایه افتخار و حتی شرافت مردم آن زمان بوده است، 👌کی از اهداف اصلی بعثت پیامبر، توجه مردم به خودآگاهی بود و در واقع بحث شناخت هویت و خودشناسی برای انسان، موجب نوعی تصفیه درونی در شخص شده و درنهایت به تغییرمثبت درهمه جنبه‌های فردی، اجتماعی، فرهنگی، دینی و اخلاقی یک فرد می انجامد.
بعثت، جایگاه انسان در خلقت را به او شناساند اِنّی بُعِثتُ لِاُتَمِّمَ مکارم الاَخلاق" قبل از بعثت پیامبر، ضریب احترام مردم به خود و زندگی شان بسیار پایین بوده است؛ چرا که همانطور که در تاریخ بیان شده یک فرد در عصر جاهلیت حتی برای فرزند خود نیز هیچ‌گونه ارزشی قائل نبود اما پیامبر اکرم(ص) که هدف اصلی خود را تمام کردن و نشر مکارم اخلاق در جامعه عنوان کردند، در واقع به انسان این نکته را تعلیم دادند که آدمی باید برای خود و اطرافیانش احترام و ارزش قائل باشد و جایگاه خود را در عالم خلقت بشناسد
اکنون نیز با وجود اینکه در انسان دوران معاصر، آن ویژگی های اخلاقی انسان عصر جاهلیت بسیار کم رنگ و یا حتی محو شده است، اما نمی توان منکر وجود خصایص اخلاقی نکوهیده در جامعه امروز شد؛ چرا که امروزه نیز با نوعی جاهلیت مدرن روبه‌رو هستیم و اگر در آن دوران، خداوند متعال در زندگی آدمیان غروب کرده بود، امروزه نیز به طریقی دیگر نقش خدا در زندگی انسان ها بسیار کمرنگ شده است و متاسفانه بعضی از انسان های دوران کنونی دانشته یا نادانسته خداوند را در زندگی خود حذف کرده‌ اند؛ زیرا که انسان عصرامروز با محدود کردن و مقید کردن خود به آداب و رسوم بی ارزش و بی پایه یک نوع جاهلیت مدرن را برای خود رقم زده است.
انسان عصرامروز با محدود کردن خود به آداب و رسوم بی پایه جاهلیت مدرن را رقم زده است
زندگی کنونی انسان نیاز به یک تغییر اساسی دارد؛ تغییری در جهت خودشناسی و در نهایت خداشناسی، تغییری که به وسیله آن، خود را از قید آداب و رسوم بی ارزش رها کند، که این امر نیازمند یک حرکت عظیم و تغییر در روش زندگی آدمی است که بازخوانی این رویداد عظیم یعنی مبعث در دوران کنونی، می‌تواند نقطه عطف شروع این تغییر باشد.
امروزه همه مکتب ها به این امر اذعان دارند که تنها منبع قابل اعتماد و اتّکا برای حل مشکلات و مسائل آدمی منبعی ماورائی و وحیانی است که در دین ما این منبع وحیانی از طریق پیامبر به انسان ابلاغ شده است.
همین انسان عصر جاهلیت که با بدترین رفتارها خوی گرفته و زندگی توام با جهل و خفقان را برای خود رقم زده بود در پرتو رهنمودهای پیامبر اکرم(ص) و پس از آن امامان معصوم(ع)به جایگاهی می‌رسد که نگاهش را به زندگی و جهان اطرافش آنچنان تغییرمی دهد که جان خود را در راستای اهداف پیامبر اکرم(ص) و دین مبین اسلام فدا می‌کند؛ 🌹این تغییر دیدگاه و تغییر جهت در زندگی آدمی تا زمانی ادامه می یابد که اکنون و پس از گذشت سالهای بسیار بعد از پیامبر اکرم(ص) می بینیم که یک جوان با همه آمال و آرزوهای دوران جوانی، زندگی مادی را رها کرده و در حمایت از حریم نوه پیامبر(ص)، حضرت زینب سلام الله علیها جان خود را عاشقانه تقدیم خداوند می کند، همه این مسائل در واقع نتیجه تغییر جهان بینی آدمی پس از بعثت حضرت محمد(ص) است که انسان در واقع به جایگاه خلیفه الهی خود در زمین دست پیدا کرده و خالق ارزش ها شده است.
در دوران کنونی بعثت می‌تواند کانون زندگی مردم را تغییر دهد و مردم پاسخ به چرایی زندگی خود را دریابند، چرا که یکی از تفاوتهای دوران جاهلیت قبل از بعثت پیامبر اکرم و جاهلیت مدرن، همین نکته است که چرایی زندگی افراد در دوران جاهلیت قبل از بعثت برای مردم سوال نبود، در صورتی که در دوران کنونی اشخاص در پی دریافت پاسخ به سوال چرایی زندگی خود هستند و بعثت پیامبر می‌تواند پاسخی به این سوال مهم بشر باشد؛ زیرا که انسان زمانی که هدف زندگی خود و پاسخ به چرایی زندگی خود را دریابد، امیدوارانه و در راستای نیل به آن اهداف به زندگی خود معنا می بخشد.
یکی از نکات مهم مبعث آن است که بعثت اولاً موجب شد، تا انسان در مسیری قرار گیرد که منتهی به هدف والایی است و آن هدف جز قرب الهی چیز دیگری نیست؛ مسلماً هنگامی که هدف والا باشد حتی اگر حرکت در مسیر کُندباشد در نهایت انسان به آن هدف دست می یابد که این همان مسیر و صراط مستقیم است، در صورتی که اکثر مسیرهایی که انسان امروزبرای خود وزندگی اش ترسیم کرده، یک حرکت چرخشی و دورانی است که اگرشخص بزرگترین قدم‌ها را هم در این مسیر بردارد در نهایت هدف اصلی خود را پیدا نخواهد کرد.
خداوند در آیه ۱۶۴ سوره مبارکه آل عمران رسالت پیامبر اکرم(ص) را منّتی بر مومنین بیان کرده و می فرماید:"خداوند بر اهل ایمان منّت گذاشت که رسولی از خودشان در میان آنان برانگیخت که بر آنها آیات او را تلاوت می‌کند و آنان را پاک می‌گرداند و به آنها علم کتاب (احکام شریعت) و حقایق حکمت می‌آموزد، و همانا پیش از آن در گمراهی آشکار بودند"؛ بنابراین از این آیه شریفه این نکته نیز دریافت می شود که تزکیه نفس بر تعلیم کتاب ارجحیت داشته و خداوند با بعثت نبی مکرم اسلام(ص) لزوم تزکیه نفس را بر انسان یادآور شده است، امید است انسان امروز با تمسک به قرآن و شناخت ارزشهای بعثت خاتم الانبیا حضرت محمد صلوات الله علیه و آله بتواند در عصر حاضر و دوران جاهلیت مدرن به زندگی خود معنا بخشیده و در راستای تزکیه نفس خود ورسیدن به اهداف بعثت نبوی تلاش کند.
اگر انسان امروز بداند که "از خداست و در نهایت به سوی او نیز باز خواهد گشت" و در واقع مفهوم این آیه را در زندگی خود جاری کند، در رویارویی با بیشتر مسائل زندگی خود دچار مشکل نخواهد شد و آن هنگام است که جایگاه والای خود را در زمین خواهد یافت و بعثت، در واقع این مفهوم را به انسان القا کرد.
یکی از نکات مهم دیگر در ضرورت بعثت در دوران کنونی این است که انسان در پرتو این رویداد مهم باید به شکوه خود برگردد و مردم باید متوجه این امر باشند که انسانیت را بر مدار چرخه اقتصادی به عنوان یک عامل و کارگر به حساب نیاورند، بنابراین نگاه انسان به خودش نباید جنبه یک عامل اقتصادی صرف داشته باشد.
تعبیر جاهلیت از قرآن گرفته شده و آنجا از جاهلیت اول نام برده، یعنی جاهلیت دومی هم در راه است، باید امروز ما مشترکات این دو جاهلیت را بررسی کنیم. زمانی که از جاهلیت قدیم و مدرن بحث میکنیم، بیاییم مشترکات این دو را پیدا نماییم تا آگاهی از جاهلیت عصر خود داشته باشیم. جاهلیت اول در جزیرة العرب جریان داشت، آیا می دانید جاهلیت دوم در کدام مناطق از جهان جریان دارد و یا در حال گسترش هست؟ 🔸 بسیاری از دانشمندان معتقد به این هستند که قرن ۲۰ و ۲۱ جریان جاهلیت دوم است، چنانچه حضرت رسول اکرم (ص) می فرماید: در جاهلیت دوم، مساجد بزرگی ساخته می شود، ولی نمازخوان ندارد و یا خانه هایشان بالا میرود و.... به همین منوال به سایر موارد نیز اشاره فرموده اند. 🔹بعضی از دانشمندان می گویند که با این همه پیشرفت علم و دانش، جاهلیت وجود ندارد! در جواب باید گفت که اگر اعمال جاهلیت قبل از بعثت پیامبر(ص)، امروزه تطبیق نمی شود، حرف آنها درست، ولی در زمان جاهلیت اول، مردم بدگمان به اوامر خدا بودند و امروز نیز چنین چیزی جریان دارد. 👌دومین عمل جاهلیت قدیم، تعصب میان قبایل بود، اما امروز به شکل خطرناک تر و وحشتناک تر جریان دارد. 👌سوم، رفتار زنان که خود را آرایش می کردند تا در چشم مردها دیده شوند. خوب این معظل امروز نیز ادامه دارد. 👌چهارم دستور دادن بر خلاف حق که بیشتر حکومت های ممالک اسلامی، امروز بر خلاف حق عمل میکنند.
در جاهلیت قدیم زنان را مانند کالا تبادله میکردند، ولی امروز زنان را وسیله تبلیغ کالا قرار داده اند، یعنی پایین تر از این، مقام دیگر وجود ندارد، اگر یک تاجر بخواهد مالش را به فروش برساند از یک زن استفاده میکند." 🔹 منشاء اصلی جاهلیت قدیم حاکم بودن شهوت و غضب بود که امروزه برای همین دو مورد، هزاران نفر روزانه کشته و تاراج می شوند. 🔸حضرت علی(ع) می فرماید: "جهل مرگ است". بنابراین جاهلیت فرق نمی کند که اول یا دوم باشد. ما بیاییم جهل زنان را در جاهلیت اول و دوم بررسی کنیم. در جاهلیت اول زن مثل کالا بود، امروز با وجود پیشرفت چشم گیر علم، زن به مدل دیگری، تبادله می شود که به مراتب بدتر از دوران جاهلیت اول است. 🔹 امروزه تحقیر زن به شیوه های گوناگون صورت میگیرد، از وسیله قرار گرفتن برای تبلیغ اجناس تاجران، تا برده های جنسی. 🔸به باور وی، راه حل قرآن است، اگر بخواهیم از این چالش ها نجات پیدا نماییم، باید قرآن را الگوی رفتار خود قرار دهیم. این کارشناس مسایل دینی افزود که هم اکنون در جوامع اسلامی دختر فروشی وجود دارد، موضوع ازدواج های سنگین، خود، نمادی از این جهل است. 🔹"زن موجود مقدس و انسان سازی است که امروزه سخت مورد هجوم غرب قرار گرفته است، چرا فقط زنان کوبیده می شود؟ آیا زنان و دختران بدحجاب پدر و برادر ندارند؟