منبرک فاطمی
✔️تشریح هفت روش امام کاظم علیه السلام در ایستادگی در مقابل طاغوت 👇 https://eitaa.com/fatemi222/12167
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
m8ol_کتاب-صعود-چهل-ساله.pdf
17.85M
صعود چهل ساله
#معرفی_کتاب
#ایران_قوی
#انقلاب_مردم
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12076
شاخص های سنجش معنویت در انقلاب اسلامی.pdf
452.5K
🌀 شاخص های سنجش معنویت در انقلاب اسلامی ایران
✍️ بیان مسئله:
🔻یکی از پرسش های اساسی که در جامعۀ ما مطرح می گردد این است که آیا معنویت مردم ایران قبل از انقلاب اسلامی با بعد از انقلاب اسلامی افزایش یافته است یا روند رو به نزولی پیدا کرده است؟
🔻مردم در دوران انقلاب اسلامی نسبت به دوره گذشته معنوی تر شده اند یا معنویت آنها کاهش پیدا کرده است؟
🔻اساسا معنویت مردم ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی چه تغییری کرده است؟
📋 فهرست بحث:
🔻شاخص اول: توجه به وضع گذشته
🔻شاخص دوم: موانع پیشرفت معنوی
🔻شاخص سوم: محدودۀ دخل و تصرف حکمرانی در معنویت جامعه
🔻شاخص چهارم: نقش حالات روحی مردم در سنجش معنوی
🔻شاخص پنجم: تفاوت ارزشمندی عناصر مقوم معنویت جامعه
🔻وزنۀ ولایت در سنجش معنویت جامعه
✅بررسی معنویت در دوران پهلوی
✅برخی از دستاورهای معنوی انقلاب اسلامی:
1️⃣. شهادت پروری
2️⃣. حضور میلیونی جوانان در زیارت اربعین و مراسمات دینی
✅موانع تراشی نظام سلطه برای معنویت زدایی از مردم ایران
✅ابعاد جهانی آثار و برکات معنوی انقلاب اسلامی
✅«انقلاب اسلامی» سرآغاز امواجی از معنویت در جهان بشریت
#دهه_فجر
#ایران_قوی
#ایران_قوی
#انقلاب_مردم
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12076
منبرک فاطمی
🌸🍃﷽🍃🌸 ✋فهرست مطالب جهت دهه فجر ✅ا1⃣👈اولین دستاورد: 🔺 ثبات،امنیت وحفظ تمامیت ارضی https://eitaa.co
در ادامه مبحث بالا ویژه معنویت، به ادرس زیر هم میشود مراجعه کرد👇
https://eitaa.com/fatemi222/5065
اعتکاف بصیرتی راجی.mp3
22.2M
اعتکاف بصیرتی مشهد با حضور استاد راجی
🍃🌹🍃
@fatemi222
📜 حکومت، ضرورت و مشروعیت
▫️یک نگاه به استناد روايتِ: «كُلُّ رَايَةٍ تُرْفَعُ قَبْلَ قِيَامِ الْقَائِمِ فَصَاحِبُهَا طَاغُوتٌ يُعْبَدُ مِنْ دُونِ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ»: هر پرچم و هر جريانى را كه در دوران غيبت برافراشته شده و قيام نمايد حتى اگر مقبوليت هم داشته باشد، بدون مشروعيت و طاغوت مىداند.
▫️استاد به اين نگرش اينگونه پاسخ مىدهند: آنجا كه پذيرش جهانى براى حكومت مهدى نيست، نمىتوان از پذيرشهاى مقطعى و منطقهاى چشم پوشيد، بلكه بايد از اين امكان استفاده كرد و به زمينههاى بيشتر و گستردهتر دست يافت.
▫️ آن چه در اين روايت نفى شده اين است كه در اين مرحله به خويشتن دعوت كرد و از معصوم چشم پوشيد، كه دعوت به خويشتن و بالا بردن پرچم و استقلال در حكومت، همان طاغوتتراشى و حمايت و دعوت به طاغوت است.
▫️بنابراين، تلاش براى تشكيل حكومتى كه به معصوم دعوت نموده و زمينهساز حاكميت او باشد ضرورى و مشروع است و آن چه نامشروع مىباشد دعوت به خويش است.
✍🏻 عینصاد
📚 #مشکلات_حکومت_دینی | ص ۱۳
#️⃣ #متن #بریده_کتاب #تربیت
#ایران_قوی
#انقلاب_مردم
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات
منبرک فاطمی
✔️تشریح هفت روش امام کاظم علیه السلام در ایستادگی در مقابل طاغوت 👇 https://eitaa.com/fatemi222/12167
هفت روش مبارزاتی امام هفتم علیه السلام جهت استفاده ارادتمندان منتشر میشود👇
فرهنگ سازی برای تشکیل حکومت
نفوذ در حکومت
رازداری (تقیّه مداراتی)
مبارزه منفی
- تربیت اندیشمندان فکری و سیاسی
حمایت از انقلابیان
حفظ نیروهای کارآمد
یکی از پرسش های مهم در زندگی امام کاظم (ع) این است که چرا آن حضرت دست به قیام مسلحانه نزد؟
در پاسخ می گوییم: وضع سیاسی و اجتماعی عصر امام نشان می دهد که شرایط برای قیام مسلحانه فراهم نبوده است، زیرا در روزگار بنی عباس به ویژه هارون، عرصه چنان بر اهل بیت (علیهم السلام) تنگ بود که کسی توان فعالیت سیاسی و حتی فرهنگی نداشت.
راویان حدیث جرئت نداشتند آشکارا از امام کاظم (ع) نام ببرند و مطالب گران بهای تفسیری، فقهی، عرفانی و علمی او را نقل کنند. به همین دلیل آنان آثار گران بها و مطالب مستند حضرت را به صورت کنایه و اشاره می نوشتند و برای یک دیگر می خواندند، و با عبارت های زیر از امام یاد می کردند: سمعت ابا ابراهیم، سمعت ابا الحسن، روی عن العبد الصالح، قال العالم او السید، حدثنی الرجل و یا کتبت الیه... .
از سوی دیگر، سیاست و مشی حکومت ، ستیز با شیعه بود. ضمن این که نظام استبدادی بنی عباس از موسی بن جعفر (ع) و پیروانش وحشت داشت و کینه و حسد خویش را از راه های مختلف نشان می داد.
هارون نیز روش هادی را ادامه داد و فدک را غصب کرد و نگذاشت منافع آن به حضرت موسی بن جعفر (ع) و اهل بیت برسد. او با گماردن مأموران ویژه، ارتباط مالی امام و شیعیان را قطع کرد تا جایی که آن بزرگوار بارها از سختی معیشت خویش می نالید.
افزون بر آن، هارون هر از گاهی برای آن حضرت مزاحمت فراهم می کرد و او را از مدینه به بغداد و یا بصره منتقل می نمود و به بهانه این که مردم را به سوی خود می خواند و کارش به اختلاف و خون ریزی می انجامد، به زندانش می افکند.
هارون در سال 170 ه.ق در برابر قبر پیامبر خدا (ص) برای فریب افکار عمومی چنین گفت: ای پیامبر خدا! برای کاری که تصمیم گرفته ام انجام دهم از تو پوزش می طلبم؛ می خواهم موسی بن جعفر (ع) را زندانی کنم، زیرا او مردم را به خویش دعوت می کند و با این کار در پی اختلاف میان امت تو و ریختن خون آنهاست.
به هر روی، وضع جامعه عصر امام کاظم (ع) به گونه ای بود که قیام مسلحانه ره به جایی نمی برد. به همین دلیل آن حضرت تصمیم گرفت از راه های دیگری با حکومت طاغوت مبارزه کند،
که در ادامه به بعضی از آنها اشاره می کنیم
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
✋
شیوههای مبارزه سیاسی امام کاظم (ع) با چهار خلیفه
1- فرهنگ سازی برای تشکیل حکومت
خلفای معاصر امام از جمله هارون می دانست که امام کاظم (ع) و پیروانش، وی را غاصب خلافت پیامبر و زمام دار ستم گری می دانند که با زور و قدرت، سرنوشت مسلمانان را در دست گرفته است و اگر روزی قدرت را به دست آورند، در نابودی حکومت او لحظه ای درنگ نخواهند کرد. از سوی دیگر، دشمنان نیز می دانستند که امام در صدد تشکیل حکومت است و آن را حق خود می داند. از این رو نسبت به آن حضرت، حساس و در صدد از بین بردن او بودند.
در مقابل، امام کاظم (ع) نیز از راه های مختلف سعی می کرد فرهنگ تشکیل حکومت اسلامی در جامعه نهادینه شود. این امر بسیار مهم بود، زیرا این اندیشه به وجود می آمد که حکومت از آنِ خاندان پیامبر است و بنی عباس، آن را غصب کرده اند. گفت و گوی زیر که میان پیشوای هفتم و هارون رخ داده به خوبی از اهداف عالی امام در زمینه تشکیل حکومت اسلامی و نیز از نیات پلید هارون، پرده بر می دارد.
روزی هارون (شاید به منظور آزمایش و کسب آگاهی از آرمان امام هفتم) به آن حضرت اعلام کرد که حاضر است «فدک» را به او برگرداند. امام (ع) فرمود: در صورتی حاضرم فدک را تحویل بگیرم که آن را با تمام حدود و مرزهایش پس بدهی. هارون پرسید: حدود و مرزهای آن کدام است؟ امام فرمود: اگر حدود آن را بگویم هرگز پس نخواهی داد. هارون اصرار کرد و سوگند یاد نمود که این کار را انجام خواهد داد. آن گاه امام حدود آن را چنین تعیین فرمود: حدّ اولش، عدن؛ حدّ دومش، سمرقند؛ حدّ سومش، آفریقا و حدّ چهارمش مناطق ارمنیه و بحر خزر است. هارون که با شنیدن هر یک از این حدود، تغییر رنگ می داد و به شدت ناراحت می شد، نتوانست خود را کنترل کند و با خشم و ناراحتی گفت: در این صورت چیزی برای ما باقی نمی ماند. امام فرمود: می دانستم که نخواهی پذیرفت و به همین دلیل از گفتن آن امتناع داشتم.
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
2- نفوذ در حکومت
یکی از روش های بسیار مهم مبارزه امام، نفوذ در حکومت غاصب بود. این روی کرد هم موجب حفظ شیعیان می شد و هم امام از سیاست های حکومت آگاهی می یافت، و در سمت و سوی مبارزه امام و شیعیان تأثیرگذار بود؛ بدین معنا که راه کارهای مناسبی برای مبارزه علیه حکومت و حفظ شیعیان پیش بینی می نمودند. بدین منظور امام برای سامان دادن به مبارزات سیاسی و حمایت از نیروهای شیعی، برنامهای تدارک دید که بر اساس آن نیروهای فعال و مطمئن، در مسئولیتهای کلیدی حکومت قرار می گرفتند که یکی از اعضای فعال آن، «علی بن یقطین» بود.
او بارها از امام (ع) خواست که اجازه دهد از مسئولیتهای خویش در حکومت بنی عباس کنار رود، لکن امام (ع) بدان رضایت نداد و او را با کلمات زیر دل گرم نمود که شاید خداوند به وسیله تو شکسته احوالی ها را جبران و آتش فتنه مخالفان را از دوستان خویش دفع کند.
بعضی از ثمرات نفوذ افراد مؤمن در دستگاه خلافت جور بدین قرار است:
- رساندن اطلاعات داخلی حکومت به امام علیه السلام
مرحوم مجلسی می نویسد: زمانی که قیام شهید حسین (فخ) سرکوب شد، سرهای آنان به همراه عده ای اسیر برای موسی فرزند مهدی، از خلفای بنی عباس، فرستاده شد. او دستور داد که اسرا کشته شوند و از دیگر علویان سخن به میان آورد تا این که به نام امام موسی بن جعفر (ع) رسید و با خشم زیاد اظهار داشت که حسین (فخ) به دستور او قیام کرده است، زیرا او وصی این خاندان است. خدا مرا بکشد اگر او را زنده نگه دارم. در این زمان بود که علی بن یقطین، واقعه را به صورت مکتوب به حضور امام تقدیم داشت و آن حضرت را از این تصمیم با خبر نمود.
- پشتیبانی مالی از امام علیه السلام
مرحوم کشّی در رجال خود می نویسد: علی بن یقطین، نامه ها و اموال فراوانی را توسط دو نفر از معتمدان خویش برای امام ارسال کرد. قرار ملاقات در بیرون مدینه در محلی به نام «بطن الرمه» بود. امام شخصاً طبق قرار در آن مکان حضور یافت و اموال را از آنان تحویل گرفت. سپس نامه هایی از آستین خود بیرون آورد و فرمود: اینها جواب نامه های شماست، برگردید و آن را به علی بن یقطین برسانید.
- کمک مالی به شیعیان
علی بن یقطین برای کمک مالی به شیعیان و حمایت از آنان، هر سال عده ای را از طرف خود به حج می فرستاد و به این بهانه، پولهای فراوانی به آنها می پرداخت.
مرحوم قمی از قول یونس مینویسد که در یکی از سالها برای علی بن یقطین 150 حجگزار برشمردند. هم چنین در مواردی که شیعیان می بایست مالیات بپردازند به ظاهر از آنها می گرفت، ولی به صورت پنهانی به آنان بر میگرداند.
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
3- رازداری (تقیّه مداراتی)
یکی از روش های مبارزه امام علیه حکومت، تقیّه بود.این امر در سازماندهی و حفظ یاران بسیار مؤثر بود، زیرا موجب می شد که نیروها شناسایی نشوند و شیعیان به سازماندهی خود بپردازند تا در فرصت مناسب علیه حکومت مبارزه کنند.
بدین سان حضرت به یاران خود دستور داد که در بعضی موارد تقیّه کنند.
در حقیقت، تقیّه مداراتی تغییر روش مبارزه بود.
معمر بن خلاد که از یاران موسی بن جعفر (ع) بود، از آن حضرت پرسید
: چگونه باید در برابر حاکمان ستم گر ایستاد و از اسلام پاسداری کرد؟ امام در پاسخ، از قول جدّش امام باقر (ع) نقل کرد که می فرمود: رازداری و با پوشش عمل کردن، از برنامه های دینی من و پدران من است؛ آن که عمل به تقیّه نمی کند ایمان ندارد.
4- مبارزه منفی
یکی از روشهای امام در برخورد با حکومت جور، مبارزه منفی علیه آن بود که در قالب های مختلف از جمله عدم مساعدت مالی به حکومت، ظهور مینمود.
روزی امام کاظم (ع) صفوان بن مهران جمال را احضار کرد. وی هر سال در موسم حج، شترانش را در اختیار هیئت خاصی از دربار هارون می گذاشت تا به حج بروند و مراسم به جای آورند و یا احیاناً بر مراسم حج نظارت داشته باشند. هنگامی که صفوان خدمت امام کاظم (ع) رسید، فرمود: صفوان! یک عمل تو همه کارهای زیبایت را زیر سؤال برده است؟ با تعجب پرسید: فدایت شوم مگر چه کرده ام؟
امام فرمود: کرایه دادن شترها به هارون برای مراسم حج، کار مناسبی نیست. عرض کرد: من برای سفر حج کرایه می دهم و خودم همراه آنان نیستم، بلکه عده ای از غلامان را می فرستم. امام فرمود: صفوان! دوست نداری ستم گران زنده بمانند تا اجاره شترهایت را بعد از حج پرداخت کنند؟ عرض کرد: البته که دوست دارم. حضرت فرمود: هر کس بقای هارون و هیئت حاکمه اش را دوست بدارد، از آنان است و هر کس از ایشان باشد به جهنم فرو می افتد.
چون صفوان سخنان امام را شنید همه شترهای اجاره ای خویش را فروخت. وقتی هارون متوجه شد او را احضار و سرزنش کرد. صفوان گفت: من پیر شده ام و توان ندارم. غلامان هم کارها را به طور شایسته و درست انجام نمی دهند. هارون با عصبانیت رو به صفوان کرد و سری تکان داد و گفت: خاموش! من می دانم چه کسی به شما فرمان می دهد. کار موسی بن جعفر است. صفوان گفت: من با موسی بن جعفر (ع) ارتباط ندارم، او در کارهای من دخالتی نمی کند. هارون در پایان گفت: اگر سابقه همکاری تو نبود، نابودت می کردم.
مبارزه منفی امام هفتم (ع) با حکومت هارون چنان بود که شایعه فتوای حضرت مبنی بر حرمت ولایت و حاکمیت هارون در جامعه وجود داشت و کمترین مسامحهای از حضرت در برخورد با حکومت بنی عباس دیده نمیشد.
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
5- تربیت اندیشمندان فکری و سیاسی
امام کاظم (ع) با این که از سوی حکومت هارون تحت فشار بود و بخش عمده ای از عمرش را در زندان گذراند، اندیشمندانی تربیت کرد که در برابر حکومت جور و گروه های انحرافی میایستادند و در عرصه علمی و اجتماعی از وثاقت و اطمینان بالایی برخوردار بودند. امام میدانست که هدایت شیعیان و مبارزه با حکومت، نیاز به انسانهای سیاست مدار، متدیّن و عالم دارد تا مسیر او را ادامه دهند.
شاگردان امام نیز با روشهای گوناگون به مبارزه علیه حکومت اقدام میکردند. حتی بعضی از شاگردان و تربیت یافتگان امام با بیان جای گاه حکومت و امامت و این که حکومت، حق خاندان پیامبر (ص) است، با حکومت وقت مبارزه می کردند. بعضی از آنها همانند یونس بن عبدالرحمان، صفوان بن یحیی، محمد بن ابی عمیر، عبدالله بن مغیره، حسن بن محبوب سراد و احمد بن محمد بن ابی نصر بزنطی، از اصحاب اجماع شمرده شده اند. عظمت این بزرگان چنان بود که راویان و محدّثان هرگاه حدیث و روایت خود را منتهی به یکی از افراد فوق می دیدند، آرامش خاطر پیدا می کردند.
👈آنان تألیفات فراوانی داشتند و برخی از آنها سال های بسیاری را در زندان گذرانده بودند؛ همانند:
- یونس بن عبدالرحمان: او استعداد بسیار بالایی داشت. در مقابله با افراد و گروه های مخالف، نزدیک به هزار جزوه و مقاله نوشت، تا جایی که گفته شد: دانش ائمه اهل بیت (علیهم السلام) به چهار نفر منتهی می گردد: سلمان فارسی، جابر، سید و یونس بن عبدالرحمان.
درباره یونس نوشتهاند: وی زیاد به حج رفت و خود می گفت: در محضر معصوم بیست سال گوش دادم و بعد از آن بیست سال پرسیدم و بیست سال هم به پرسش دیگران پاسخ دادم.
- محمد بن ابی عمیر: وی تألیفات فراوانی داشت و بسیار زاهد و متّقی بود. وی را به زندان های طولانی مدت محکوم کردند، لکن از ترس این که مبادا کتاب ها و تألیفاتش را نابود کنند، مبلغ یکصد و بیست هزار درهم به سندی پرداخت و بعد از مدتی از زندان خارج شد و به سراغ کتاب ها و تألیفات دفن شده در گوشه منزلش رفت، ولی همه آنها را پوسیده و نابود شده یافت.
شاید همین وضعیت سبب گردید که آن چه بعداً نقل کرد به صورت مرسله باشد؛ لکن اطمینان و وثاقت بالای وی باعث گردید که روایات مرسله اش همانند روایاتِ مستند دیگران، معتبر به شمار آید.
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
6- حمایت از انقلابیان
گرچه امام خود به دلیل فراهم نبودن شرایط، قیام مسلحانه انجام نداد، اما مبارزه امام در قالب دیگر بروز نمود و آن، حمایت از قیام ها و نهضت های انقلابی بود. از جمله این قیام ها، قیام شهید فخ (حسین بن علی بن حسن المثنی بن الحسن المجتبی - علیه السلام -) بود، که حضرت از آن حمایت کرد.
وی که از ستم ها و فشارهای روحی فرماندار مدینه به علویان به ستوه آمده بود دست به قیام مسلحانه زد و این در زمانی بود که «هادی»، خلیفه ستم گر عباسی حکومت را در دست داشت. قرار شد شبانگاهان قبل از اذان صبح حرکت آغاز شود.
🔸 حسین که رهبری قیام را عهده دار بود به خدمت امام موسی (ع) رسید.
حضرت توصیههایی به او فرمود: تو شهید خواهی شد، ضربهها را نیکو بزن و نهایت تلاش خود را بنما. این مردم، فاسق هستند، به ظاهر ایمان دارند، اما در باطن، نفاق و شک را پنهان می دارند. همه ما مملوک خداییم و به سوی او باز میگردیم.
7- حفظ نیروهای کارآمد
امام کاظم (ع) علاوه بر نیرو سازی و تربیت آنها سعی می کرد نیروهای قدرت مند، مقاوم و آشنا به مصالح اسلام را حفظ کند و در مقاطع مختلف از آنان بهره بگیرد. هم چنین توجه داشت که در حدّ امکان آنها شناسایی نشوند، بلکه با پوشش های مختلف چنان عمل کنند که هیچ گونه حساسیتی در حاکمان غاصب عباسی به وجود نیاید.
علی بن یقطین با تمام اخلاص در خدمت موسی بن جعفر (ع) بود، در حالی که پست وزارت داشت و خمس اموال خویش را به حضرت می داد و به وسایط گوناگون به یاران آن بزرگوار مساعدت می نمود. او زمانی اراده کرد هدایای ارزشمندی را که به او میدادند، به آن امام همام بدهد. در یک مورد او پارچه گران بهایی را که هارون به او هدیه داده بود برای آن حضرت فرستاد. لکن امام چون می خواست این نیروی ارزش مند را حفظ کند، آن را برگرداند و فرمود: از امروز سعی کن وضوی خویش را بر روش هارون و اهل سنّت انجام دهی.
از سوی دیگر، مأموران هارون مراقب تماس ها و چگونگی وضعیت علی بن یقطین بودند. آنان گزارش هایی را علیه وی داده بودند که با موسی بن جعفر (ع) در تماس است و لباس و هدیه مخصوص شما را به ایشان داده و حتی وضو و نمازش را بر روش مذهب اهل بیت (ع) انجام می دهد. هارون در پی این گزارش ها او را احضار کرد و با ناراحتی تمام گفت: اگر چنین ادعایی درست باشد، خون تو را خواهم ریخت... از او پرسید: آن لباسی را که هدیه دادم چه کردی؟ علی پاسخ داد: در داخل بقچهای گذارده و برای تبرّک آن را حفظ کرده ام. هارون یک نفر از کارگزارانش را در پی هدیه فرستاد و با آدرسی که علی بن یقطین داده بود، هدیه را مُهر شده آوردند.
در مرحله دیگر، جاسوسان هارون گزارش دادند که او نماز را همانند شیعه میخواند. هارون مراقبانی بر علی گماشت و سرانجام دریافت که او همچون اهل سنّت نماز میگزارد. هارون خشم خود را فرو برد و رو به علی کرد و گفت: هرگز سخن هیچ سعایت کننده ای را علیه تو نخواهم پذیرفت.
شهید مطهری (ره) مینویسد: علی بن یقطین، وزیر هارون است، شخص دوم مملکت است، ولی شیعه است، اما در حال استتار. او ظاهرش با هارون است، اما به هدفهای موسی بن جعفر (ع) خدمت میکند و امام به او دستورهایی داد و وی اجرا کرد و مصون ماند.
شیوه های مبارزه سیاسی امام به موارد ذکر شده خلاصه نمی شود، بلکه امام در قالب دعا، موعظه و حتی زندان رفتن به مبارزه با حاکمان عباسی پرداخت و سرانجام حکومت، آن امام بزرگوار را به شهادت رساند.
شهید مطهری (ره) بعد از ذکر عوامل و علل به شهادت رساندن امام کاظم (ع) می نویسد: خلفا میدیدند که امامان را از هیچ راهی و به هیچ وجهی نمیتوانند وادار به تمکین کنند، به همین دلیل بهترین راه و آسانترین راه را شهادت آن بزرگواران میدانستند، با این که متوجه بودند که شهید کردن ائمه چقدر برایشان گران تمام میشود.
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
Mohammad Hossein Pouyanfar Ft Saber Khorasani - Sofreye Mosabne Jafar [SevilMusic].mp3
4.39M
🌷 مادر پدرهامان همین که کم می آوردند
🌷 یک سفره موسی بن جعفر پهن میکردند...
◾️صابر خراسانی و پویانفر
سیری در زندگی حضرت امام موسی بن جعفر علیه السلام
🌷 امامی که جانشان را فدای شیعیان کردند
◾️امام کاظم علیه السلام: «خداوند متعال بر شیعه غضب کرد*؛ و مرا بین جان خودم و آنان مخیّر فرمود؛ پس به خدا قسم من با جان خودم شیعیان را حفظ کردم»
🔹إنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ غَضِبَ عَلَى الشِّيعَةِ فَخَيَّرَنِي نَفْسِي أَوْ هُمْ فَوَقَيْتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِي.
📚 «کافی» ج 1 ص 260
*برخی علّت این غضب را عدم مراعات تقیه و افشاء اسرار امامت دانسته اند. («نورالانوار فی شرح الصحیفةالسجادیة»ص 10)
🌷 نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
❇️ بر سر دوراهیها، کدام راه را انتخاب کنیم؟!
🔸از مواعظ امام کاظم (علیهالسلام) به هشامبنحکم:
«...هرگاه دو کار برایت پیش آمد که ندانستی کدامیک بهتر و درستتر است، ببین کدامیک به هوای نفْست نزدیکتر است، با همان مخالفت کن؛ زیرا کار درستتر (نتیجهبخشتر)، در مخالفت کردن با هوای نفْست است...»
📚تحفالعقول، ص۳۹۸
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
▫️علی بن المغیره میگوید:
به امام کاظم علیهالسّلام عرض کردم: "من برای رسول خدا صلّیاللّهعلیهوآله یک ختم قرآن، و برای أمیرالمؤمنین علیهالسّلام ختمی دیگر و برای حضرت فاطمه علیهاالسّلام ختمی دیگر، سپس برای سایر ائمه علیهم السلام تا به شما رسد ختم قرآنی قرار میدهم (و هدیه میکنم)... به سبب این کار چه پاداشی دارم؟"
امام کاظم علیهالسّلام فرمود:
لَکَ بِذَلِکَ أَنْ تَکُونَ مَعَهُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ... پاداش تو آن است که روز قیامت با آنان باشی! عرض کردم: اللَّه اکبر! چنین پاداشی برای من است؟ سه مرتبه فرمود: آری!
📚 کافی، ج ۲، ص ۶۱۷ مکیال المکارم، ج ۲، وظیفه ۴۵
نکاتی از زندگی امام کاظم علیه السلام
https://eitaa.com/fatemi222/2429
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸✊بوی خیبر می آید
بوی کندن درب خیبر می آید ای قدس..
🌹امروز به روایتی سالروز فتح قلعه یهودیان خیبر به دست امیرالمؤمنین است،
خانه پوشالی صهیونیست های امروز هم طبق وعده صادق ولی امر کمتر از 25 سال دیگر فرو خواهد ریخت،اینبار به دست پیروان امیرالمؤمنین علیه السلام
#ایران_قوی
#انقلاب_مردم
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12076
ایستادگی در برابر طاغوت +فاطمی.m4a
26.9M
✔️تشریح هفت روش امام کاظم علیه السلام در ایستادگی در مقابل طاغوت
✔️مهمترین ویژگی ملت ایران استکبار ستیزی و از بین بردن هیمنه طاغوت بوده است .
✔️محبوبیت سردار سلیمانی به واسطه مبارزه با اسرائیل و آمریکا و طاغوتهای زمان
کلاس اخلاق طلاب گنابادی با حضور حجت الاسلام فاطمی
کیلیک قسمت رنگی👆 شما را به منبع مطلب میرساند
روایت مردی از قم و برکات انقلاب.m4a
48.63M
الإمامُ الکاظمُ(ع): رجُلٌ مِن أهلِ قُمّ یدعو النّاسَ إلی الحقِّ، یجْتَمِعُ مَعهُ قَومٌ کزُبرِ الحدیدِ، لا تُزِلُّهُمُ الرِّیاحُ العَواصِفُ، و لا یمَلّونَ مِن الحَربِ، و لا یجْبُنونَ، و علی اللّهِ یتَوکلونَ، و العاقِبَةُ للمُتّقِینَ.
🔹حکومت در اسلام
🔹وضعیت اقتصادی قبل وبعد و اقتدار علمی،سلامت،نظامی
مجلس بصیرتی ،فرهنگی در گوهردشت با حضور حجت الاسلام فاطمی
کیلیک قسمت رنگی👆 شما را به منبع مطلب میرساند
ارسال به دوستان🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹طلاب اگر برای انتخابات کار نکنند نزد خدا مسئولند
🎙امام خمینی (ره)
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12076
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرنگ کیه ؟
سخنان این روحانی یزدی را باید به گوش جان شنید
🍃🌹🍃
@fatemi222
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: وظیفۀ خواص سنگین است. نتیجۀ غفلت خواص از وظیفه خود ضربههای سنگین تاریخی به ملت خواهد بود.
🍃🌹🍃
@fatemi222
1_57388206_5839132704632736358.mp3
4.03M
📢حـاج مـــهدی رســولی
🌹غریبونه تنهای تنها...
🔲 شهادت امام موسی کاظم (علیه السلام)
🍃🌹🍃
@fatemi222
انسان شناسی ۲۳۶.mp3
11.18M
#انسان_شناسی
♨️ عملها ممکن است خالص باشند،
قبول هم شوند!اما ماندگار نباشند!
☜ سه مهارت در وجود انسان، لازم است،
که باعث ماندگاری #عمل او میشود!
بدون این سه مهارت، عملها نمیمانند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_ماندگاری
#ایران_قوی
#انقلاب_مردم
🇮🇷ویژه نامه دهه فجر و انتخابات 👇
https://eitaa.com/fatemi222/12076
D1738443T12651130(Web)-mc.mp3
13.4M
🔹 شخصیت و زندگی #امام_موسی_کاظم علیه السلام
شخصیت و زندگی امام کاظم علیه السلام از جهات مختلفی قابلبحث و گفتگوست.
امام کاظم علیهالسلام ۲۰ سال با پدر بزرگوارشان زندگی کردند و معارف دینی را از امام صادق علیهالسلام اخذ نمودند و دوران امامتشان نیز ۳۵ سال طول کشید.
🎙 #استاد_رفیعی
⏱ #سخنرانی_کامل
📺 #صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
📚چهل موضوع کاربردی
https://eitaa.com/fatemi222/6606
🌹اقسام مردم دربرابر مشکلات درقرآن🌹
1⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ بیتابی ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ
⛔️إِذَا مَسَّهُ الشَّرُّ جَزُوعًا
ﭼﻮﻥ ﺁﺳﻴﺒﻲ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺭﺳﺪ ، ﺑﻲ ﺗﺎﺏ ﺍﺳﺖ ،(معارج٢٠)
2⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺑﺮﺩﺑﺎﺭ ﻭ ﺻﺒﻮﺭ ﻫﺴﺘﻨﺪ
✅وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ
ﻭ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺎﺭﺕ ﺩﻩ .(بقره ١٥٥)
3⃣ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻋﻠﺎﻭﻩ ﺑﺮ ﺻﺒﺮ، ﺷﻜﺮﮔﺰﺍﺭﻧﺪ❤️
✅إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّكُلِّ صَبَّارٍ شَكُور
ﻫﻤﺎﻧﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ [ ﺳﺮﮔﺬﺷﺖ ﻫﺎ ] ﺑﺮﺍﻱ ﻫﺮ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﻩ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﻱ ﻋﺒﺮﺕ ﻫﺎﺳﺖ(سباء ١٩)
✅اللّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکِرينَ لَكَ عَلى مُصابِهِمْ
خدایا حمد میکنم تو را بر مصیبتهایی که بر آنان وارد شد(زیارت عاشورا)
🍃🌹🍃
@fatemi222