3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیت الله العظمی مظاهری:
🔹همانطور که نماز میخوانیم و روزه میگیریم، بر همه ما واجب است که امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
🔸ثوابش از همه واجبات بیشتر است؛
و اگر انجام ندهیم، عقوبت و مجازاتش از ترک همه واجبات، سخت تر است.
https://eitaa.com/fatemi5
❇️ استفاده از #تکنیک_ساندویچ
در امر به معروف و نهی از منکر
💢تکنیک ساندویچ به این صورت است که برای کم کردن اثر ناخوشایند یک پیام یا خبر منفی یا انتقاد، آن را در میان دو عبارت یا خبر مثبت قرار میدهیم و به مخاطب عرضه میکنیم، در واقع به این صورت: جمله مثبت، جمله منفی و دوباره جمله مثبت. به عبارتی جمله منفی بین دو تا جمله مثبت ساندویچ شده است.
🔸علی جان؛ تو دانش آموز سختکوشی هستی، با اینکه نمره ریاضیت کمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی کسب کردی.
🔸مامان؛ تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی
می دونم خیلی دوستم داری.
💢وقتی قبل و بعد از تذکر، از جمله مثبت استفاده کنیم، تلخی تذکر کمتر میشود و با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
#ظرافت
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
🧊 امر به معروف و نهی از منکر
https://eitaa.com/fatemi5/2772
هدایت شده از کمیته خادمین شهداء گناباد
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر روزی درب خونه شمارو بزنند و میهمانی برای شما بیاد، چه واکنشی نشون میدید؟ اگه میهمانتون خاص باشه چی؟
#شهید_علی_تقویفر
#شهید_باران
#بازگشت_قهرمان
Negar_۲۰۲۳۰۹۱۳_۱۱۲۵۱۲.png
حجم:
2.6M
📌این پوستر را در ابعادA3
#پرینترنگی بگیرید و #لمینت کنید.
و
در #مساجد
#پایگاههایبسیج
#حوزههایعلمیهخواهران
نصب کنید.
.https://eitaa.com/fatemi5
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ
«حجت الاسلام نظافت»
خیلی وقتا شنیدیم
اگر خودت اهل عمل نیستی تذکر نده!!
ولی یکی از #تاثیرات امر به معروف کردن اینه که
اول رو خودت تاثیر میذاره...
🌱 اول خودت رو عامل میکنه🌱
وقتی تذکر میدی باعث میشه خودت بیشتر رو اون قضیه دقت کنی !
https://eitaa.com/fatemi5
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ راهکار پیامبر (ص) برای حفظ خانواده در آخر الزمان
محتسب گو چنگ میخواران بسوز
مطرب ما خوش به تایی میزند
دود از آتش میرود خون از قتیل
سعدی این دم هم ز جایی میزند
سعدی
رهبر معظم انقلاب
یکی از راه هایی که ضامن اجرای احکام دینی است، عمومی شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است. در فرهنگ اسلام افراد جامعه همانند سرنشینان یک کشتی هستند چنانچه یکی از آن ها بخواهد دیواره کشتی را سوراخ کند، همگی وظیفه دارند که مانع او شوند و گرنه همه آن ها غرق خواهند شد.
رهبر معظم انقلاب
اگر معنای امر به معروف و نهی از منکر و حدود آن برای مردم روشن بشود معلوم خواهد شد یکی از نوین ترین، شیرین ترین، کار آمدترین و کار سازترین شیوه های تعامل اجتماعی همین امر به معرف و نهی از منکر است و بعضی ها دیگر درنمی آیند بگویند «آقا این فضولی کردن است»، نه ᴉ این همکاری کردن است؛ این نظارت عمومی است؛ این کمک به شیوع خیر است، این کمک به محدود کردن بدی و شر است؛ کمک به این است که در جامعه اسلامی گناه گناه بماند، بدترین خطر ها این است که یک روز در جامعه گناه به عنوان صواب معرفی بشود، کار خوب بعنوان کار بد معرفی بشود و فرهنگ ها عوض بشود. وقتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه رایج شد این موجب می شود گناه در نظر مردم همیشه گناه بماند و تبدیل به صواب و کار نیک نشود.
رهبر معظم انقلاب
ارزش امر به معروف
«کار نیکی که مخاطب خود را به آن امر می کنیم و رفتار زشتی که وی را از آن برحذر می داریم، هرچه بزرگتر و تأثیر اجتماعی یا فردی آن ژرف تر و ماندگارتر باشد، امر به معروف و نهی از منکر ما ارزشمندتر است.»