📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_هجدهم
... چون هنوز رفتار و منش کارگزاران مدیران و مسئولین ما صددرصد با ارزشهای اسلامی و قرآنی انطباق کامل ندارد.
یکی از بچه ها که میزش نزدیک من بود با حالت اعتراض گفت: حاج آقا، مردم خودشان باید رعایت کنند و جامعه را اسلامی کنند. چه ربطی به مسئولین دارد؟
سرم را به سمتش چرخاندم یک گام به طرف میزش برداشتم و گفتم: آفرین! به نکتهی خوبی اشاره کردی بله درست است. مردم باید خیلی از مسائل را بدون این که نگاهشان به مدیران و کارگزاران باشد، خودشان مراعات کنند؛ مثل نماز خواندن و روزه گرفتن که ربطی به مسئولین کشور ندارد و اگر بدانم که تکلیف من خواندن نماز است باید نمازم را ادا کنم، حتی اگر حاکمان و مسئولین کشورم مسلمان نباشند. اما بچهها اینجا یک نکته ی بسیار دقیق و ظریف است که نباید از آن غافل شویم. ببینید عزیزان، وقتی ما میگوییم دولت ما، یعنی مسئولین ما باید اسلامی باشند، دو رکن اساسی را باید برایش در نظر بگیریم؛ یکی اینکه تفکر، اخلاق و رفتار و منش کارگزاران باید با ارزشهای اسلامی منطبق باشد که توضیح خواهم داد و رکن بعدی این است که علاوه بر ویژگیهای کارگزاران، روشها و ساختارهای ادارهی کشور نیز باید اسلامی باشد.
یک مثال ساده میزنم تا برایتان خوب جا بیفتد؛ مدرسه ای را که مدیر، ناظم معلم و معاون پرورشی دارد تصور کنید اگر این مدرسه بخواهد اسلامی باشد باید دو رکن داشته باشد؛ یکی این که مدیر و بقیهی مسئولین و معلمان باید مسلمان واقعی باشند؛ رفتار و منش آنها باید اسلامی باشد؛ یعنی دیندار و اخلاق مدار باشند؛ مثلاً اهل نماز و واجبات شرعی باشند؛ علنی جلوی دانش آموز گناه نکنند؛ خوش برخورد و مهربان و دلسوز باشند؛ ساده زیست، اهل گذشت و خوش زبان باشند؛ به دانش آموز احترام بگذارند و او را تکریم کنند ،خب تصوّر کنید اگر همه ی مسئولین مدرسه اینگونه باشند یقیناً فضا و جوی که از دینداری و اخلاق اسلامی آنها در مدرسه ایجاد میشود تأثیر زیادی در تدیّن و رفتار اسلامی دانش آموزان خواهد داشت بنده به عنوان مبلغ دینی در مدرسههای زیادی رفت و آمد دارم با چشم خودم دارم میبینم وقتی کادر یک مدرسه در این قضیه ای که گفتم یک دستتر و هماهنگ تر باشند، دانش آموزان آن مدرسه نیز یک سروگردن نسبت به بچههای مدارس دیگر از لحاظ ادب و دینداری جلوتر هستند و این به طور واضح در رفتار و ظاهر آنها مشهود
است.
حالا برعکس اگر فرض کنید کادر مدرسه از مدیر گرفته تا خدمتکار، همگی نسبت به دین و اخلاق اسلامی و احکام شرعی مقید نباشند، خب به ضرس قاطع دانش آموزان این مدرسه در این فضا، رشد دینی و اخلاقی نخواهند داشت؛ درست مثل این میماند که شما وقتی در فضای یک هیئت مذهبی و اهل مسجد قرار میگیرید و با اتوبوس راهی زیارت کربلا می شوید، اصل این فضا و شرایط روحیهی شما را متناسب با همان جو، تغییر میدهد این یک قانون است که روحیه و حال، در تصمیم گیری ها، رفتارها و عکسالعملهای ما مؤثر است مثلاً اگر شما در هیئت عزاداری برای امام حسین عالم سینه زدید، اشک ریختید دعا کردید حال و روحیهی خوبی پیدا خواهید کرد. حال اگر موقع بیرون آمدن از هیئت، مادرتان به شما زنگ بزند و بگوید در مسیر برگشت نان بخرید، تقریباً بدون گارد و با پذیرفتن حرف مادرتان می روید توی صف نانوایی و اگر هم یک ربع، بیست دقیقه معطل میشوید ولی باز نان را بدون ناراحتی و غر زدن میخرید و میآیید منزل. امّا اگر شما توی کوچه با بعضی از دوستانتان دعوا کرده باشید و اعصابتان خُرد باشد و همان لحظه که اعصابتان خط خطی است مادرتان زنگ بزند و بخواهد شما از سر راهتان نان بخرید، شما به خاطر حال و روحیه ای که دارید دل و دماغ نان خریدن ندارید. حالا ممکن است بروید نان را هم بخرید اما ممکن است پشت گوشی هی چک و چانه بزنید بگویید: مامان میشود الان نخرم؟ حال ندارم بالاخره یک جوری میخواهید از زیرش در بروید و حتی ممکن است به خاطر هیجان و عصبانیتی که دارید، ناخودآگاه به مادرتان بی احترامی کنید پس ببینید بچه ها، حال و روحیه واقعاً در رفتار و عکس العمل ما نقش دارد.
- خب برگردیم به مثال خودمان آن مدرسه ای که مسئولینش با دینداری و اخلاق دارند مدرسه را اداره میکنند و معلمهایی دارد که با اخلاقشان باعث ایجاد حال خوش و روحیهی خوب در دانش آموز می شوند به طور قطع چنین دانش آموزی در این فضا آرامش و نشاط بیشتری دارد و همین باعث میشود تا رفتارهای دانشآموزان در جهت دینداری و اخلاق مداری شکل بگیرد درست مثل فضای داخل خانه؛ اگر والدین در خانه، متدیّن و نمازخوان باشند معمولاً فرزند نیز نمازخوان میشود. پس فضایی که در آن مردم دارند زندگی میکنند مثل هواست. اگر هوا تمیز و سالم باشد راحت نفس میکشیم و اگر آلوده باشد نفس کشیدن سخت می شود.
ادامه دارد...🍃
https://eitaa.com/fatemieh_1401
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_نوزدهم
خب بچه ها مثالهایی را که زدم شما با مقیاس وسیع تر برای یک گروه
و جمع بزرگی مثل شهر و کشور و جامعه تصوّر کنید. یقیناً تفکر دینداری و اخلاق اسلامی مدیران و مسئولین و سبک زندگی آنها ناخودآگاه بر روان جامعه و مردم اثر میگذارد. لذا در روایت داریم: «النّاسُ عَلى دينِ مُلوكِهِم»؛ یعنی مردم یک جامعه طبق دین مسئولین خود زندگی میکنند. حالا گاه با اختیار خود مسیر غلط را انتخاب میکنند؛ مثلاً با این توجیه نادرست میگویند وقتی مسئول ما دزدی میکند پس ما هم میتوانیم دزدی کنیم مثل فرزندی که میگوید چون پدرم سیگار میکشد، پس من هم مجاز هستم سیگار بکشم.
و گاه مردم یک جامعه با اجبار، کار غیرقانونی یا خلاف شرع را مرتکب میشوند و یا یک کار نیک و خوب را ترک میکنند مثل رانندهی اتوبوسی که به هیچ وجه در جاده توقف نمیکند تا شما نماز بخوانید یا مثلاً وقتی صنف خیاطان، مدل غربی را طراحی میکند و در سطح شهر و بازار توزیع میشود شما مجبورید همین مدل را بخرید و بپوشید یا وقتی صدا و سیما فیلم و پیامهای بازرگانی مروّج سبک زندگی غربی پخش میکند، شما ناچارید یک جاهایی با ذائقه ای که صدا وسیما در اهل خانه ایجاد کرده، پیش بروید. البته اینجا باید کوتاه عرض کنم که متأسفانه تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملت ما زده است. یکی از ترفندهای دشمن این است که سبک زندگی مسئول ما را غربی میکند تا سبک زندگی مردم نیز تحت تأثیر آن، تغییر کند. آن دوستتان که گفت درست شدن جامعه اسلامی چه ربطی به مسئولین دارد این حرف درستی نیست تأثیر اجباری افکار و نگرش غلط مسئولین برمردم جامعه واقعیتی انکار ناپذیر است سعدی در باب اول گلستان میگوید:
اگر ز باغ رعیت ملک خورد سیبی / برآورند غلامان او درخت از بیخ
- شما فرض کنید در بحث استقلال و آزادی که دو ارزش اسلامی هستند برخی مسئولین ما با فکر غلط و کج اندیشی و بد اندیشی خود نسبت به این دو ارزش، جامعه را به سمتی هدایت میکنند که با آرمانهای انقلاب زاویه دارد این ثمر شجره طیبهی انقلاب را با تأویل و توجیههای ساده لوحانه و بعضاً مغرضانه نمیتوان در معرض خطر قرار داد. به این معنا که «استقلال» نباید به معنای زندانی کردن سیاست و اقتصاد کشور در میان مرزهای خود و آزادی نباید در تقابل با اخلاق و قانون و ارزشهای الهی و حقوق عمومی تعریف شود؛ که اگر مسئول تصمیم ساز ما چنین اندیشهی غلطی داشته باشد نتیجهاش این میشود که در بحث استقلال بجای این که به ظرفیتهای درون کشور توجه کند به فکر مذاکره با دشمن و آمریکا است تا ثابت کند که ما سیاست و اقتصاد خود را در میان مرزهای خود زندانی نکرده ایم و افتخار هم میکند که با دنیا در ارتباط است در حالی که این مسئول چون اندیشه اش اسلامی نیست با مذاکرهی با دشمن راه نفوذ و ضربه زدن بدخواهان نظام به جامعه اسلامی را باز کرده است و یا در بحث آزادی باعث ایجاد یک ولنگاری فرهنگی در جامعه میشود و گاه مشاهده میکنیم برخی از مسئولین غرب گرای ما در انتخابات از این شعار دینی یعنی آزادی، سوء استفاده کرده و طوری از آزادی میگویند که از آن برداشت ولنگاری میشود.
مثال دیگری برایتان میزنم تا تمام ابعاد این قضیه به خوبی برایتان روشن شود. اگر مسئولین ما مانور اشرافیگری داشته باشند، قهراً این کار، تعلیم دهندهی اشرافی گری در جامعه خواهد بود یعنی هم زیردستهای خود و هم آحاد مردم به این کار تشویق میشوند.
زمانی که ولید بن عبدالملک خلیفه شده بود، چون خیلی اهل جمع کردن ثروت و جواهرات و اشیاء قیمتی بود مردم کوچه و بازار وقتی به همدیگر میرسیدند مکالماتشان از این قبیل بود: آقا! فلان لباس را آوردند، شما خریدید؟ آقا فلان نِگین را فلان کس آورده، شما خریدید؟ یعنی مردم همهاش راجع به خرید و فروش وسایل و اشیاء زینتی و امثال اینها حرف میزدند بعد از ولید، سلیمان بن عبدالملک خلیفه شد. او اهل ساختمان سازی بود و به کاخ سازی و ساختمان سازی خیلی عشق میورزید. مردم حتی وقتی برای نماز به مسجد میآمدند یکی میگفت: آقا شما کار ساختمانی منزلتان را تمام کردید؟ دیگری میگفت آقا! شما فلان خانه یا زمین را خریدید؟ دیگری میگفت آقا شما آن دو اتاق را اضافه کردید؟ حرف هایشان همه از این قبیل بود بعد از این دو نفر، عمر بن عبدالعزیز آمد. او اهل عبادت بود مردم کوچه و بازار وقتی به هم میرسیدند، یکی میگفت: آقا راستی شما دیروز دعای ماه رجب را خواندید؟ دیگری میگفت: آن دو رکعت نماز را خواندید؟ پس ببینید تفکر و رفتار مسئولین و سبک زندگی آنها تاثیر گذار بر سبک زندگی مردم و افکار آنهاست.
ادامه دارد...🍃
https://eitaa.com/fatemieh_1401
پس از درخواست های مکرر همراهان کانال
ان شاالله در ایام ماه مبارک ، مستند صوتی شنود را در کانال بارگزاری میکنیم
واقعیاتی که باعث تحول و زیر وروشدن زندگی خیلیا شده ...
گوش بدید و برای تحول ما هم دعا کنید 🤲
شنود فايل ١.mp3
16.34M
🎙 مستند صوتی #شنود، قسمت 1
🔹تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان بقیه الله تهران
🔹️ تجربهگر کتاب شنود در پی حذف برخی قسمتها توسط ارشاد، تصمیم به روایت صوتی تجربه خود گرفته است و استاد امینیخواه مستندات روایی مرتبط با تجربه را بیان می دارد.
https://eitaa.com/fatemieh_1401
85.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فیلم کامل برنامه زندگی پس از زندگی قسمت دوم، سه شنبه ۲۲اسفند ١۴٠٢
تجربه در تصادف به کما میرود و دوماه در کما میماند برخی از اتفاقاتی که برای فرد میافتد
🔻در کما روحش جدا میشود و دایی شهیدش را میبیند و لحظاتی را با او میگذراند
🔻دوجا در ذهن و خواب دیگران میرود. یک جا به خواب روحانی آشنای فامیل میرود و خبری را به خانوادهاش میدهد و یک جا به ذهن برادرش که در مسیر زیارت عتبات است
🔻چند تن از ائمه معصومین رو در آن حالت میبیند و شفای نهاییاش را از امام راضا و در صحن قدس حرم رضوی میگیرد
🔻 درحالیکه مجرد است در برزخ بهشتی ازدواج میکند و صاحب فرزند میشود و اصلا دوست ندارد از آنجا به زندگی دنیایی برگردد ولی گریه مادر و پدرش اورا وادار به پذیرش برگشت میکند
بقیه اتفاقات رو در فیلم کامل ببینید
قسمتهای منتخب برنامه در مطلب قبل قرار گرفته
زمان پخش برنامه هرروز ساعت ١٧ شبکه ۴
با سرعت 1.5x یا 2x گوش بدید
https://eitaa.com/fatemieh_1401
🟠 مهمترین موانع ازدواج جوانان در نگاه امام خامنهای ارواحنا فداه
1️⃣ به نظر شما چه زمانی برای ازدواج مناسب هست؟
🔻هر چه زودتر بهتر! اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
2️⃣ منظور شما از زود دقیقا چه زمانی هست؟
🔻 زود که میگوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
3️⃣ یعنی چی؟ اینجوری که باید توی سن نوجوانی ازدواج کنن!
🔻چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
4️⃣ آخه یه پسر هفده ساله که نه شغل داره نه مسکن! چجوری ازدواج کنه؟؟
🔻 ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
5️⃣ من دیگه رد دادم!! کسی که خرج خودشو نداره چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنه؟
🔻ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنید.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
6️⃣ ینی همینجوری دست خالی بریم خواستگاری؟ اگه خدا نرسوند چی؟
این یک وعدهى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیهى وعده های الهی که به آن وعدهها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
7️⃣ قبول، خدا هم پولشو برسونه، ما برای ازدواج آمادگی کافی رو نداریم!
🔻 اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
8️⃣ آخه الان وضعیت جامعه عوض شده! دیگه مثل قدیم نیست...
🔻 شما که جوانید، مطالبهگرید، این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛ باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
9️⃣ آقا تسلیم!! حالا پدر و مادرها رو چیکار کنیم؟ اونا زیر بار نمیرن...
🔻به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛
من خواهش میکنم
و تقاضا میکنم
از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند.
ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند!
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
👆چه خوب است در نشر خوبیها سهیم باشیم.
🔸#اللهُمَّ_عَجِّل_لِوَلِیِّکَ_الفَرَج🔸
💖#فرزند_بیشتر_زندگی_شادتر💖
https://eitaa.com/fatemieh_1401
سرقت ۷ میلیارد تومانی سارقان از منزلی در اصفهان
🔹رئيس پليس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان: باند ۵ نفره سرقت منزل که با دستبرد به منزلی در شهر اصفهان ۷۰ ميليارد ريال اموال وی را به سرقت برده بودند، منهدم شد.
https://eitaa.com/fatemieh_1401
02 Mostanade Soti Shonood (1401-03-05) - Nashre Hadi Ba Hamkarie Madrese Taali Taghdim Mikonad.mp3
16.23M
🎙 مستند صوتی #شنود، قسمت 2
تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان بقیه الله تهران
🔹️ تجربهگر کتاب شنود در پی حذف برخی قسمتها توسط ارشاد، تصمیم به روایت صوتی تجربه خود گرفته است و استاد امینیخواه مستندات روایی مرتبط با تجربه را بیان میدارد.
https://eitaa.com/fatemieh_1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 اگر اسلام می گوید: "لا إڪراه في الدّین"
پس چرا #حجاب در ایران اختیاری نیست...❗️
https://eitaa.com/fatemieh_1401
#حجاب_اجباری_یااختیاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
؛﷽
🔵 از مردم میپرسن ابرقدرت کیه؟
همهام میگن امریکا!!!
📌👌اما یه جوون دانشجو تلنگر عجیبی بهشون میزنه؛
https://eitaa.com/fatemieh_1401
#رمضان
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛﷽
🔵 فرماندهای که یقین داشت به مرگ طبیعی نمیمیرد!
🔹 به مناسبت سالروز شهادت فرمانده تیپ ۱۸ جوادالائمه، عبدالحسین برونسی
https://eitaa.com/fatemieh_1401