nime shaban1400b2.mp3
25.38M
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸
#شب_ولادت_امام_زمان_عجلاللهتعالیفرجهالشریف
#نیمه_شعبان🌺
بخش دوم
۱۴۰۰/۰۱/۰۸
سخنران: سرکار خانم اسدیان
موضوعات:
#بصیرت
#نافذالبصیره
#واکسن
#سیستم_درمانی
#سیستم_آموزشی
#سیستم_رسانه
#طب_اسلامی
#سیاست
و...
یاعلی!...
@fatemiioon135
✴️ چهارشنبه 👈 11 فروردین/ حمل 1400
👈 17 شعبان 1442 👈31 مارس 2021
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی .
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی .
👶 مناسب زایمان و نوزاد مبارک و خوشبخت در کلیه امور است و روزی دار و عمری طولانی خواهد داشت .ان شاءالله
🚘مسافرت : خوب نیست و درصورت ضرورت همراه صدقه باشد .
🔭 احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج عقرب است و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است :
✳️ کشاورزی و بذر افشانی .
✳️ آبیاری و کندن چاه .
✳️ درختکاری .
✳️ از شیر گرفتن کودک .
✳️ جراحی چشم .
✳️ خرید باغ و زمین زراعی .
✳️ دارو خوردن .
✳️ مرهم گذاشتن بر زخم .
✳️ و حمام رفتن خوب است .
✳️ برای مطالب بیشتر باجستجوی کلمه" تقویم همسران" به کانال ما در ایتا بپیوندید .
📛 برای امور اساسی مانند ازدواج و سفر وغیره خوب نیست .
💉💉 حجامت خون دادن فصد باعث صحت بدن می شود .
💇♂💇 اصلاح سر وصورت میانه می شود . باجستجوی کلمه"تقویم همسران"به کانال ما در ایتا بپیوندید.
😴🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 18 سوره مبارکه " کهف " است .
و تحسبهم ایقاظا و هم رقود .....
و مفهوم آن این است که خانه یا ملک جدیدی در تصرف خواب بیننده قرار گیرد . ان شاء الله و شما مطلب خود را دراین مضامین قیاس کنید .
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر(وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه: یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد .
شما میتوانید با جستجوی کلمه" تقویم همسران" در ایتا و سروش به کانال ما بپیوندید.
📚 منابع مطالب ما:
📔تقویم همسران
@ taghvimehamsaran
@fatemiioon135
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
سفارش حضرت آقا به خواندن هر روز این دعا
@fatemiioon135
587.8K
خانم اسدیان عزیز سلام سال نو بر شما مبارک اگه زحمتی نیست میشه نظرتون رو در مورد این کلیپ بفرمایید میخواستم برای دیگران ارسال کنم ولی دودل شدم بعضی ها میگن این قرارداد خوبه ولی من خودم شک دارم چون سابقه این مسئولین در قضیه برجام و...برای ما روشنه با تشکر
@fatemiioon135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 انتقاد #حجت_الاسلام_پناهیان به بسته شدن مسیر کربلا در شب #نیمه_شعبان:
⛔ مسئولینی که تدبیر کردند راه کربلا را نیمه شعبان بستند روز قیامت باید پاسخگو باشند
⚠ پروتکلها از نظر دانش روز جهان مورد تردید است...
@fatemiioon135
چرا پرواز به نجف محدود ولی به کشورهای خارجی برقرار است؟
https://www.farsnews.ir/my/c/57006
لطفا حتما حمایت کنید تا پیگیری بشه...
ان شاالله عمر بعضیمون به زیارت مجدد برسه
@fatemiioon135
قسمت اول:
۱۹ فروردین و آشفته بازار حکاکی انگشتر؛
انگشتر شرف الشمس، خرافه یا واقعیت؟/شرف قمر، شریف تر از شرف شمس/ نگین شرف الشمس واقعی در احادیث معتبر/انگشتر بندانگشتی، نماد قوم لوط
بررسی کتب حدیث و روایات نشان میدهد شرف الشمس به اثبات نرسیده و ابهامات بسیاری دارد.
سرویس دین مشرق: از منظر روایی و تاریخ حدیث، حداقل تا ۷ قرن، از روایت منسوب به امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است تا قرن ها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟
موضوع شرف الشمس، مساله ای است که در سالهای اخیر بین مردم پررنگ شده و افراد سود جو در اقصی نقاط ایران با جلوه دادن شرعی، مذهبی و عقلانی به آن در پی حکاکی صوری طلسم مانند روی سنگ در روز خاصی، سودهای فراوانی را بدست آورده اند. اخیرا نیز عده ای سودجو و فرصت طلب، پار را از این هم فراتر گذاشته و در روز ۱۹ فروردین با دستورات عجیب و غریب، اعتقادات مردم را به سخره گرفته و بعد دیگر هیچ: «این فرصت را از دست ندهید. همه آن چه فکرش را نمی کنید، تنها با یک انگشتر شرف الشمس»؛ شاید این جمله های تبلیغاتی روی کاغذهای آگهی، این روزها برای شما هم ارسال شده باشد. آگهی هایی که برای فروش و حکاکی یک انگشتر خاص در روز ۱۹ فروردین تبلیغ می کنند. انگشترهایی از عقیقی زردرنگ که به «شرف الشمس» معروف شده اند.
در این نوشتار، با کنکاشی در باب ۱۹ فروردین و حدیث شرف الشمس منسوب به امام علی علیهالسلام، نتیجه خواهد گرفت که ابهامات و سوالات اساسی درباره شرف الشمس وجود دارد و اصالت آن مورد تردید است.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت دوم:
۱۹ فروردین و خورشید مبارک؟
نوزدهمین روز از ماه فروردین برای منجمان مسلمان اهمیت ویژهای داشته است. روزی که خورشید ۱۹ درجه در برج حمل (فروردین) باشد. آنها میگویند این روز خاص بنا به محاسبات نجومی، روزی خوش یمن و بابرکت است و البته در ساعتهای خاصی در این روز، بهترین موقعیت خورشید در کهکشان در سال است.
[1] در روایات نیز، شرف شمس، در برج حمل دانسته شده است: وَ الْکَوَاکِبُ فِی مَوَاضِعِ شَرَفِهَا ... وَ الشَّمْسُ فِی الْحَمَلِ وَ الْقَمَرُ فِی الثَّوْر.[2] ولی آیا نوشتن برخی از اذکار و اشکال مشهور به حرز و شرف شمس، بر نگین عقیق زرد و به دست کردن آن، در احادیث معتبر نیز وجود دارد؟
شرف الشمسی که سنگ نیست
در باور عامیانه «شرف الشمس» نگین انگشتری زردرنگ است که برخی به نیت گشایش در کارها به دست میکنند. اما در واقع شرفالشمس، سنگ نیست. بلکه دعایی منسوب به امام علی علیهالسلام است که برای رفع صداع (سردرد)، کاربرد دارد[3] که امروزه از هدف اصلی آن دور شده، به گونه ای که در عصر معاصر در روز نوزدهم فروردین از طلوع آفتاب تا ظهر و با آدابی خاص مینویسند و نقشی رمزگونه را پشت انگشتر عقیق زردرنگ حک میکنند (معمولا بر روی عقیق زرد مینویسند، لکن میتوان بر روی پارچه زرد کشیده و یا حک نموده و یا روی کاغذ زرد نیز نوشت) و ادعا میشود که دارای آثار و خواص بسیار فراوانی است و بنابر نقل قائلین، شرف الشمس باید در روز ۱۹ حمل از طلوع آفتاب تا ظهر بر عقیق زرد و در صورت عدم امکان بر کاغذ زردی نوشته شود و با خود حمل نماید.
مضمونی که در کتب معتبر اسلامی وجود ندارد
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت سوم:
شرف الشمسی که تا ۷۰۰ سال در کتب اسلامی نبوده است
اما نقش های رمز گونه ای که شرف الشمس نامیده میشود، در دیوان منسوب به امیرالمومنین، ذکر شده و نیز بنابر ادعای قائلین به شرف شمس، در کتاب «جنة الوافیه» مشهور به «مصباح کفعمی» نیز آمده است. کفعمی در حاشیه کتاب مینویسد: «در بعضی از کتابهای علمای شیعه دیدم که این شکل از امیرالمؤمنین(علیهالسلام) نقل شده است. که وقتی عازم جهاد بود، در بین راه که استراحت میکردند این شکلها را بر روی سنگی حک کرد و فرمود: این رمز پیروزی ماست». (با تتبع و جستجو در نرم افزار تخصصی حدیث شیعه، نرم افزار جامع الاحادیث، به چنین مضمونی، دست نیافتیم)؛ از اینرو، به نظر میرسد بیان چنین نقلی محکم نیست و به فرض صحت، سند این روایت تا امیرالمؤمنین(علیهالسلام) ذکر نشده است. گفته میشود، مرحوم شیخ بهایی هم همین شکل را در کتاب «سرّ المستتر» با اندکی تغییر آورده است. البته در کتابهای یاد شده این شکل به «شرف الشمس» نامیده نشده است و احتمالاً تشخیص اساتید علم ختوم و اذکار این بوده که این شکل در شرف شمس - که نوزدهم فروردین ماه است - نوشته شود.
سوال اینجا است که از منظر روایی و تاریخ حدیث، حداقل تا ۷ قرن، از روایت منسوب به امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است تا قرن ها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟ سیره اهل بیت علیهمالسلام نیز ارجاع به اینگونه رموز نجومی و علوم غریبه نبوده و حتی...
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت چهارم:
سیره اهل بیت علیهمالسلام نیز ارجاع به اینگونه رموز نجومی و علوم غریبه نبوده و حتی اهلبیت علیهمالسلام نیز منجمین آن زمان را که برای ستارگان قدرتهای استقلالی و در مقابل قدرت خداوند قائل بودند را لعن مینمودند چراکه در این عالم هیچ قدرتی جز قدرت خدای متعال نیست و اگر موجودی دارای قدرتی خاص باشد آنهم به اذن الله بوده و هیچ قدرتی به نحو استقلالی در مقابل خداوند ندارند.
همیشه ۱۹ فروردین، شرف شمس نیست
نکته مهم اینکه: عدهای برج حَمَل را همان فروردین حساب کرده و روز ۱۹ فروردین را بهعنوان شرف شمس به همه معرفی کردهاند، درحالیکه برخی از اصحاب فن، معتقدند که برج فروردین با صور فلکی حمل متفاوت است. پس همیشه ۱۹ فروردین، شرف شمس نیست. و چنین بیان می دارند که: شرف الشمس به وقتی می گویند که شمس در ۱۹ درجه برج حمل قرار بگیرد. و منظور از ۱۹، درجه قرارگیری شمس در برج حمل است نه اینکه منظور الزما روز ۱۹ فروردین باشد!
شرف قمر، شریف تر از شرف شمس
و اگر تصمیم بر انتخاب شرف کواکب باشد، شرف قمر، افضل از شرف شمس می باشد؛ زیرا اولا، شرف الشمس (برج حمل) سالی یک بار اتفاق می افتد، در حالیکه شرف قمر (برج ثور) در هر ماه قمری تکرار می شود و ثانیا آداب و آثاری که برای شرف قمر، بیان گردیده است، اثر ملموس در زندگی فردی و اجتماعی انسان ها دارد.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت پنجم:
امام هشتم، علی بن موسی الرضا، در کتاب ارزشمند رساله ذهبیه، به این موضوع، تصریح می فرمایند:
اعْلَمْ أَنَّ جِمَاعَهُنَّ وَ الْقَمَرُ فِی بُرْجِ الْحَمَلِ أَوِ الدَّلْوِ مِنَ الْبُرُوجِ أَفْضَلُ وَ خَیْرٌ مِنْ ذَلِکَ أَنْ یَکُونَ فِی بُرْجِ الثَّوْرِ لِکَوْنِهِ شَرَفَ الْقَمَرِ.[4]
از اینرو، اهتمام و توجه به شرف قمر در هر ماه در نسل انسان تاثیر مهمی دارد و شایسته توجه بیشتری نسبت به حکاکی نقش نوشته ای مبهم و محل تردید در روز ۱۹ فروردین می باشد.
⁉️ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام
در باب شرف الشمس، نکاتی چند بیان می گردد:
⭕️۱. از منظر روایی و تاریخ حدیث، حداقل تا ۷ قرن، از روایت منسوب به امیرالمومنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است تا قرن ها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟ سیره اهلبیت علیهم السلام نیز ارجاع به اینگونه رموز نجومی و علوم غریبه نبوده و حتی اهلبیت علیهم السلام نیز منجمین آن زمان را که برای ستارگان قدرتهای استقلالی و در مقابل قدرت خداوند قائل بودند را لعن مینمودند چراکه در این عالم هیچ قدرتی جز قدرت خدای متعال نیست و اگر موجودی دارای قدرتی خاص باشد آنهم به اذن الله بوده و هیچ قدرتی به نحو استقلالی در مقابل خداوند ندارند.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت ششم:
ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام
⭕️۲. اولین کتابی که به ذکر حدیثی در این باره پرداخته است، طبق نقل مدافیعن حرز شرف شمس، کتاب مصباح مرحوم کفعمی است. (با تتبع و جستجو در نرم افزار تخصصی حدیث شیعه، نرم افزار جامع الاحادیث، به چنین مضمونی، نیز دست نیافتیم)؛ این کتاب بنا بر گفته برخی از محققین، مفاتیح الجنان آن زمان ها بوده است. امکان دارد با توجه به کثرت استفاده، تصحیف و اشتباهات در آن راه پیدا کرده باشد. علاوه بر اینکه، به علت رعایت نشدن مبانی حدیثی در آن و مرسل بودن حدیث و انفراد حدیث، هرگز قابل اعتنای جامعه روایی و کارشناسان حدیثی، نیست.
⭕️۳.مرحوم کفعمی، در قرن هفتم که این حدیث را در کتاب مصباح می آورد، میفرمایند: در بعضی از کتابهای علمای شیعه دیدم که این شکل از امیرالمؤمنین (علیهالسلام) نقل شده است و اما سندی برای حدیث را ذکر نمیکند. حتی در کتاب حلیۀ المتقین علامه مجلسی که درباره تمام حکاکی و نقوش نگین های انگشتر به نقل از معصومین علیهم السلام به شکل ماثور و با ذکر منبع از کتب معتبر حدیثی، ذکر گردید، مع الوصف، هیچ اسمی از شرف الشمس نیست. از اینرو، برخی از کارشناسان دینی، معتقدند سابقه جعل چنین نقشی به چند قرن اخیر میرسد بگونه ای که حتی در زمان علامه مجلسی، نیز شایع نبوده است.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
153.9K
سلام علیکم
سال نو شما مبادک و عیدتون مبارک
یه سوالی داشتم :وقتی کسی داره غیر از اعتقادات خودم و اسلام بحث میکنه و من وارد بحث میشم این گناه که من با اون نفر نامحرم بحث اسلامی و سیاسی کنم یا اصلا بحث نکنم؟
@fatemiioon135
72.6K
سلام ببخشید میشه منظورتون از آب فاطر بگید؟ سوره فاطر بخونم رو آب؟
#فاتر
@fatemiioon135
هیأت خواهران فاطمیون تهران
قسمت ششم: ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام ⭕️۲. اولین کتابی که به ذکر حدیثی در این
قسمت هفتم:
ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام
⭕️۴. البته برخی با بدگمانی به حرز شرف شمس نگریستهاند و چنین بیان میدارند که: اگر بپذیریم این تصاویر، ساخته و پرداخته دشمنان اسلام، یهود نبوده باشد. بویژه برخی از اشکال و تصاویر این دعا، همچون ستاره داود از اختصاصات یهود میباشد و این مقداری تامل برانگیز است؛ لکن بنظر میرسد چنین اشکال، صحیح نباشد و سوءظن بدون ارائه دلیل و برهان باشد. چرا که هرچند انتساب حرز شرف شمس به اهلبیت محل تردید است، لکن کارشناسان فن علوم غریبه آن را تایید و برای آن خواصی ذکر کردهاند.
⭕️۵. چگونه است انگشترهای با فضیلت بیشتر و با احادیث معتبر از صدر اسلام تا کنون همچون: عقیق سرخ یمانی، فیروزه، حدید صینی و... به حاشیه میروند و به ناگاه در عصر معاصر، نگینی مبهم و مورد تردید در صدر قرار میگیرد!!! در حالیکه نه تنها در ۷۰۰ سال هیچ نشانی از شرف شمس در دسترس نیست بلکه در بزرگترین دائرةالمعارف شیعی (کتاب بحارالانوار) که سعی گردیده هر نوعی حدیثی با مرتبه ضعف نیز نقل شود هیچ ذکر و نشانی از چنین تصاویری در آن وجود ندارد.
⭕️۶. به فرض که چنین چیزی در کتاب حدیثی شیعه نقل شده باشد، برخی از محققین علم نجوم معتقدند: شرف الشمس به وقتی میگویند که شمس در ۱۹ درجه برج حمل قرار بگیرد و منظور از ۱۹ درجه قرارگیری شمس در برج حمل است نه اینکه منظور روز ۱۹ فروردین باشد! مضاف بر اینکه با کمال تعجب، تاریخ شمسی برای آن در نظر گرفته شده است در حالی که در روایات و مناسبت های اسلامی، تاریخ هجری قمری، ملاک است و این موجب شگفتی است.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حتماحتمابشنوید
چرا رهبری از ستاد کرونا و پروتکل های آن حمایت میکند!!
استاد ایمان سلسله جو
@fatemiioon135
قسمت هشتم:
ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام
⭕️۷. آنقدر در نحوه و ترسیم و طرز نوشتن شرف الشمس[5]، اختلاف وجود دارد، که امروزه هرکسی برای خودش یک تصویری را خلق کرده است و در بازار به فروش می رسد به گونه ای که گاهی بسیار با هم تفاوت دارند.
⭕️۸. بعد از گذشتن و عبور از هفت خوان رستم اما و اگر در اصالت شرف شمس، نوبت به رعایت آداب حکاکی و سه شرط مهم آن یعنی: بخور مناسب، اذکار و ادعیه حین حکاکی، نیز می رسد. امروزه، کمتر کسی اقدام به این عمل طاقت فرست و زمان بر، اقدام خواهد نمود؛ اعمال و آدابی که از چشم خریدار انگشتر شرف الشمس به دلیل بی اطلاعی، پنهان می ماند.
⭕️۹. از اینرو، از نگاه مراجع عظام شیعه، حرز شرف الشمس، بی اعتبار[6] محسوب گردیده و تنها از نگاه برخی و با حسن نظر و از باب رجاء و امید ثواب[7]، عمل به آن، بی اشکال دانسته شده است.
⭕️۱۰. بنابراین اگر هم اصل این موضوع مورد تایید باشد، این است که: شرف الشمس از علوم غریبه است، لکن در کتب حدیثی متقدمین اعم از روایی، ادعیه و اذکار، وجود ندارد. و البته کتابت و حکاکی لوح شرف الشمس، شرایط خاص میخواهد، نه اینکه هر مدعیای ادعای کتابت آن را نماید و اینگونه نیست که هر شخصی دکانی زده و یک قلم و تخته و سنگ عقیق زرد دست حکّاک بده
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت نهم:
ابهامات و سوالات درباره اصالت شرف الشمس در اسلام
بر فرض که شرف الشمس در اسلام، واقعیت داشته باشد، این انگشترها و لوحها بدون رعایت نکردن آداب و شرایط مذکور در کتب فوق، هیچ اثری ندارد و جز منبع درآمدی برای برخی افراد سودجو هیچ فایده ارضی و سماوی نداشته و نخواهد داشت و معالاسف این دکانها گرد حرمهای مطهر بوده و نگرانی افراد مؤمن و مطلع از توجه عوام به این امر اشتباه را بیشتر میکند.
⭕️۱۱. نتیجه اینکه: پول و سرمایه زندگیتان را صرف این نگین های بازاری و روز ۱۹ فرودین نکنید. شرف الشمس به اثبات نرسیده و ابهام دارد. و در فرض صحت، از علوم غریبه است و انتساب آن به اهل بیت، دلیل قطعی وجود ندارد. آیا شایسته است حرز شرف شمس که اصالت آن و انتساب آن به اهل بیت مورد تردید است، در صدر فروش و اعتبار قرار گیرد و از نقش نوشته نگین های اصیل در احادیث ماثور و معتبر در کتب متقدم اسلامی، دوری کرد؟ قطعا خیر؛ از اینرو، شایسته است مومنین، به حکاکی و نقوش سفارش شده و ماثور نقل شده از معصومین در کتب معتبر دعایی شیعه، مراجعه نمایند که در کتب ارزشمند «حلیة المتقین» علامه مجلسی، نقل گردیده است.
در کتاب حلیة المتقین علامه مجلسی، به نقل از کتاب الامان سید بن طاووس، چنین نقل شده است: یکی از بزرگان شیعه به نام ابومحمّد قاسم مدائنی می گوید: روزی خادم حضرت ابوالحسن امام هادی به نام صافی، برای من نقل کرد: در یکی از روزها خواستم به زیارت قبر امام علیّ بن موسی الرّضا صلوات اللّه علیهما شرفیاب شوم، نزد مولایم امام هادی علیه السلام رفتم و از آن حضرت اجازه گرفتم...
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت دهم:
انگشتری
امام علیه السلام ضمن دادن اجازه، فرمود:
یَکُونُ مَعَکَ خَاتَمٌ فَصُّهُ عَقِیقٌ أَصْفَرُ عَلَیْهِ مَا شَاءَ اللَّهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَ عَلَی الْجَانِبِ الْآخَرِ مُحَمَّدٌ وَ عَلِیٌّ فَإِنَّهُ أَمَانٌ مِنَ الْقَطْعِ وَ أَتَمُّ لِلسَّلَامَةِ وَ أَصْوَنُ لِدِینِک.
پس طبق دستور حضرت امام هادی، انگشتری با همان اوصاف تهیّه کردم و برای خداحافظی نزد آن بزرگوار آمدم، وقتی از خدمت آن حضرت مرخّص گشتم و مقداری راه رفتم، پیامی برای من آمد که برگرد. هنگامی که بازگشتم، مرا مخاطب قرار داد و فرمود: ای صافی! سعی کن انگشتری دیگری از جنس فیروزه، تهیّه نمائی و نیز همراه خود داشته باشی، چراکه که در مسیر راه طوس و نیشابور حیوانات درنده، سر راه قافله است و مانع از حرکت افراد میشوند:
لِیَکُنْ مَعَکَ خَاتَمٌ آخَرُ فَیْرُوزَجٌ ... ثُمَّ قَالَ لِیَکُنْ نَقْشُهُ اللَّهُ الْمَلِکُ وَ عَلَی الْجَانِبِ الْآخَرِ الْمُلْکُ لِلَّهِ الْوَاحِدِ الْقَهَّارِ فَإِنَّهُ خَاتَمُ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیٍّ کَانَ عَلَیْهِ اللَّهُ الْمَلِکُ فَلَمَّا وَلِیَ الْخِلَافَةَ نَقَشَ عَلَی خَاتَمِهِ، الْمُلْکُ لِلَّهِ الْواحِدِ الْقَهَّارِ وَ کَانَ فَصُّهُ فَیْرُوزَجٌ وَ هُوَ أَمَانٌ مِنَ السِّبَاعِ خَاصَّةً وَ ظَفَرٌ فِی الْحُرُوب.
بعد از آن، خداحافظی نموده و به سمت خراسان حرکت کردم و آنچه را حضرت دستور داده بود، انجام دادم و هنگامی که از خراسان مراجعت نمودم، حضور امام هادی علیه السلام شرفیاب شدم و بعضی جریانات را تعریف کردم...
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت یازدهم:
#انگشتر
...و بعضی جریانات را تعریف کردم. حضرت فرمود: مابقی حوادث را خودت می گوئی یا من بیان کنم؟ عرض کردم: شما بفرمائید. آن حضرت فرمود: عده ای از گروه اجنه مومن، برای زیارت آمده بودند، وقتی نگین فیروزه منقوش به این اذکار را در دست تو دیدند، آن را گرفتند و برای مریضی که داشتند بردند و در آب شستند و آب را، مریض آشامید و سلامتی خود را باز یافت، سپس انگشتر فیروزه را برگرداندند و با این که انگشتر در دست راست تو بود، اما در دست چپ تو قرار دادند. و وقتی از خواب بیدار شدی، تعجّب کردی که چگونه انگشتر از دست راست، به دست چپ منتقل شده است؟ .پس از آن، کنار بالین خود سنگ یاقوتی را یافتی که جنّیان آورده بودند، آن را برداشتی و اکنون به همراه داری، آن یاقوت را بردار و به بازار عرضه کن، و به هشتاد دینار، خواهند خرید ... . خادم گوید: آن هدیه جنّیان را به بازار بردم و به همان مبلغی که حضرت فرموده بود، فروختم.[8]
از ذکر این داستان، علاوه بر کرامت و اعجاز امام هادی، می توان چنین برداشت نمود: ائمه، که خود عالم به محیط و حوادث بوده و هستند، سفارش ها و دستوراتی در کوچکترین امور زندگی، بیان فرموده اند. و اسلام، تنها به نماز و روزه، ختم نمیشود و در جزئی ترین مسائل نیز برای سبک زندگی انسان، برنامه و هدف دارد.
انگشتر عقیق زرد یمانی، شرف الشمس واقعی در احادیث ماثور معصومین
و اگر اصرار بر انتخاب برج حمل به عنوان شرف شمس در روز ۱۹ فروردین هست، می توانید حکاکی و نقش نوشته این انگشتر "عقیق زرد یمنی" بسیار معتبر را جایگزین انگشتر "شرف شمس بازار"، نمائید.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت دوازدهم:
#انگشتر
اگر اصرار بر انتخاب برج حمل به عنوان شرف شمس در روز ۱۹ فروردین هست، میتوانید حکاکی و نقش نوشته این انگشتر "عقیق زرد یمنی" بسیار معتبر را جایگزین انگشتر "شرف شمس بازار" نمائید؛ اینگونه هم به احادیث ماثور اهلبیت عمل گردیده است و هم از تصاویر مبهم و مورد تردید شرف شمس احراز میشود؛ چونکه صد آید نود هم پیش ماست. بدین گونه از سوءاستفاده و فرصت طلبی افراد منفعت طلب جلوگیری شده هم به دستور معتبر و ماثور اهل بیت عمل گردیده است. مضاف بر اینکه این نگین دارای خواص بسیار فراوانی خواهد بود.
✅از جمله طبق حدیث فوق، به نقل از امام هادی، برای نقش نگین عقیق، «مَا شَاءَ اللَّهُ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ أَسْتَغْفِرُ اللَّه» در روی نگین+ «مُحَمَّدٌ نَبِیُّ اللَّهِ وَ عَلِیٌّ وَلِیُّ اللَّه» در زیر نگین، موجب سلامتی جسم در هنگام مسافرت و برای نقش نگین فیروزه «اللّه المَلِک» در روی نگین+ «المُلْک للّه الواحد القهّار» در پشت نگین، برای ایمنی از حیوانات درنده و نیز پیروزی بر دشمن (حتما فیروزه نیشابور ایرانی باشد)، اگر با آداب و شرایط آن همراه باشد؛ دارای چنین آثار شگرفی خواهد بود.
✅علاوه براین، حکاکی و نقش اذکار فوق در عقیق زرد موجب ایمنی از مرگ بد[9] (که نمونه آن در جاده ها در هنگام مسافرت های نوروزی رخ می دهد) و ایمنی از دزد و سلامتی در مسافرت[10]، ایمنی از فقر شدید[11] کثرت مال و اولاد[12] میشود. مضاف بر اینکه چنین انگشتری منقوش به اذکار فوق از آداب و شرایط برداشتن و خوردن تربت امام حسین[13] و آداب استخاره[14] نیز ذکر گردیده است.
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135
قسمت سیزدهم:
#انگشتر
در کجا چنین انگشتری با این ویژگیها و خواص میتوان یافت؟
آیا شایسته است انگشتر "عقیق زرد امام هادی" از نظرها پنهان بماند و انگشتر "عقیق زرد شرف شمس" که در فرض صحت در زمره علوم غریبه است و انتساب آن به اهلبیت ثابت نیست در صدر نگاهها قرار گیرد؟
آداب و ادعیه نگین انگشتری به روایت معصومین
انگشترها علاوه بر جنبههای زینتی کاربردهای اعتقادی دارند. در فرهنگ اسلامی به انگشترها و نقوش حک شده روی آن اهمیت بسیار داده شده و در دست داشتن انواعی از آنها مورد تایید و تاکید ائمه معصوم قرار گرفته است. ارتباط نوع سنگ و جنس مهر انگشتریها با باورهای اسلامی در متون حدیثی شیعه مورد تأکید فراوان بوده است.
روایات در باب «استحباب انگشتری» فراتر از حدّ تواتر است[15] و شاید کمتر مستحبّی را بتوان پیدا کرد که به اندازه این مسأله روایت و سیره داشته باشد تا آنجا که برخی از ائمه معصوم و برای مناسبتهای گوناگون چند انگشتری مختلف داشتهاند؛ همچون امام علی علیهالسلام که یاقوت را برای زینت، فیروزه را برای نصرت، حدید صینی را برای قوت و عقیق را برای حرز و دفع دشمنان استفاده مینمود:
کَانَ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ أَرْبَعَةُ خَوَاتِیمَ یَاقُوتٌ لِنُبْلِهِ فَیْرُوزَجٌ لِنَصْرِهِ حَدِیدٌ صِینِیٌّ لِقُوَّتِهِ عَقِیقٌ لِحِرْزِه.[16]
❇️ آداب انگشتر
انگشتر در دست راست کردن، سنت پیامبر اسلام
سنت است که دست خالی از انگشتر نباشد و مستحب است برای مردان و زنان که انگشتر در دست راست قرار دهند:
ادامه دارد...🔰
@fatemiioon135