هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ با گرفتن یکی دو تا فاسد که مشکل فساد حل نمیشه!
🔰ما باید از امکاناتمون به گونه ای استفاده کنیم که با اصل ریشه های فساد مبارزه کنیم و سازو کار های فساد زاد رو از بین ببریم.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
هدایت شده از شهید جمهور
🔻گردش مالی ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی دانشبنیانها در ۱۴۰۲
🔹معاون توسعه شرکتهای دانشبنیان معاونت علمی: دانشبنیانها در سال ۱۴۰۲ با رشدی چشمگیر، به گردش مالی ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی دست یافتند و گامی بلند در مسیر تبدیل ایران به قطب فناوری و نوآوری برداشتند.
🔹در حال حاضر قریب به ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان به ثبت رسیدهاند که از این تعداد، ۶ هزار و ۷۵۰ شرکت دانشبنیان «نوپا»، بیش از دو هزار و ۳۲۰ شرکت دانشبنیان «نوآور» و بالغ بر ۸۶۰ شرکت نیز از دانشبنیانهای «فناور» هستند.
🔹حمایتهای مختلفی در ذیل قانون جهش تولید دانشبنیان برای حمایت از تحقیق و توسعه شرکتهای دانشبنیان فناور پیشبینی شده است که به مسیر رشد و اثرگذاری هرچه بیشتر این شرکتها را فراهم میکند.
🔹همچنین با توجه به انگیزهها و ظرفیتهایی که در شرکتهای دانشبنیان نوپا وجود دارد از سوی معاونت علمی و نیز صندوق نوآوری و شکوفایی، برنامههای حمایتی مختلفی از جمله تسهیلات قرضالحسنه، حمایت از همکاری و به هم پیوستن شرکتهای دانشبنیان نوپا و تولید محصول مشترک برای ارتقای شرکتهای دانشبنیان نوپا به فناور در نظر گرفته شده است.
@ShahidJomhor
هدایت شده از شهید جمهور
🔻مالیات کجای کشور هزینه میشود؟
🔹دولت از طریق درآمدهای مالیاتی توانست نیروگاههای تجدیدپذیر را توسعه دهد، شبکه ریلی و بزرگراهها را بهبود بخشد و پروژههای نیمهتمامی حوزه بهداشت بیمارستانها را تکمیل کند. پروژههای بزرگی مانند کریدور جنوب به شمال را نیز تکمیل کند.
🔹سهم مشخص مالیات بر ارزش افزوده جهت همسانسازی حقوق بازنشستگان، از دیگر موارد مصرف مالیات بوده است.
@ShahidJomhor
هدایت شده از خبرهای فوری / مهم🔖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قاضیزاده هاشمی: نامزدها نمیتواند خارج از قانون قول و وعده بدهند/ این گونه افراد یا ناآگاه هستند یا دروغگو
🔹 دولتها برای محبوبیت آنی و جلب سریع رضایت مردم شکلات در دهان آنها میگذارند
🔹 70 سال است تورم مزمن داریم که سفره مردم را کوچک تر می کند باید با استمرار کارهای دولت شهید رئیسی کام مردم را شیرین کنیم.
🔹خودم را مکلف به پیروی و سربازی ولایت می دانم
🔹رئیس جمهور اگر قولی به مردم می دهد باید مطابق قانون باشد/ دولت مجری قانون برنامه هفتم و قانون جاری کشور است
✅ @Khabar_Fouri
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
« فان فی العدل سعه و من ضاق علیه العدل فالجور علیه اضیق »
نام کتاب : سیری در نهج البلاغه نویسنده : مطهری، مرتضی جلد : 1 صفحه : 114
گرفته باشند و یا کنیزکان خریده باشند باز هم آن را به بیت المال برمیگردانم .
« فان فی العدل سعه و من ضاق علیه العدل فالجور علیه اضیق » [1] .
یعنی همانا در عدالت گنجایش خاصی است ، عدالت میتواند همه را در برگیرد و در خود جای دهد ، و آنکس که بیمار است اندامش آماس کرده در عدالت نمیگنجد باید بداند که جایگاه ظلم و جور تنگتر است .
یعنی عدالت چیزی است که میتوان به آن به عنوان یک مرز ایمان داشت و به حدود آن راضی و قانع بود ، اما اگر این مرز شکسته و این ایمان گرفته شود و پای بشر به آن طرف مرز برسد دیگر حدی برای خود نمیشناسد ، به هر حدی که برسد به مقتضای طبیعت و شهوت سیری ناپذیر خود تشنه حد دیگر میگردد و بیشتر احساس نارضائی مینماید .
نتوان تماشاچی صحنههای بیعدالتی بود
علی ( ع ) عدالت را یک تکلیف و وظیفه الهی ، بلکه یک ناموس الهی میداند ، هرگز روا نمیشمارد که یک مسلمان آگاه به تعلیمات اسلامی ، تماشاچی صحنههای تبعیض و بیعدالتی باشد .
در خطبه شقشقیه ، پس از آنکه ماجراهای غم انگیز سیاسی گذشته را شرح میدهد
قال الامام علی (علیهالسلام):«فَانَّ فی العَدْلِ سَعَةً ومَنْ ضاقَ علیه العَدْلُ فالجَوْرُ علیه اَضْیقُ»
«گشایش و راحتی در عدل است و کسی که محیط عدل و داد در نظرش تنگ آید عرصۀ جور و ستم بر وی تنگتر خواهد بود» (نهجالبلاغه، خ 15)
قال الامام علی (علیهالسلام):
«فَانَّ فی العَدْلِ سَعَةً ومَنْ ضاقَ علیه العَدْلُ فالجَوْرُ علیه اَضْیقُ» (نهجالبلاغه، خ 15)
امام علی (علیهالسلام) فرمودند:
«گشایش و راحتی در عدل است و کسی که محیط عدل و داد در نظرش تنگ آید عرصۀ جور و ستم بر وی تنگتر خواهد بود»
توضیح:
کسانی که از تمدن انسانی و مقررات عادلانه آن ناراحت هستند و تصور میکنند که سعادت و خوشبختی بشر در آزادی کامل و غرائز و تمایلات طبیعی است سخت در اشتباهند، زیرا بر فرض اگر تمدن و مقررات عادلانه آن ملغی شود و نظم و انضباط قانونی از بین برود و بشر مانند حیوانات در ارضاء و خواهشهای نفسانی خود از هر قید و بندی آزاد گردد نه تنها خوشبخت و خشنود نمیشود بلکه با بدبختیهای بیشتر و محرومیتهای زیادتری مواجه خواهد شد. و در این موقع است که طرفداران آزادی نامحدود غرائز، از ستم و بیداد لجام گسیختگان بجان میآیند و صمیمانه تمدن قانونی و محدودیت غرائز و تمایلات نفسانی را آرزو میکنند.
http://pajoohe.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%C2%AB%D9%81%D9%8E%D8%A7%D9%86%D9%91%D9%8E-%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%8E%D8%AF%D9%92%D9%84%D9%90-%D8%B3%D9%8E%D8%B9%D9%8E%D8%A9%D9%8B-%D9%88%D9%85%D9%8E%D9%86%D9%92-%D8%B6%D8%A7%D9%82%D9%8E-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%8E%D8%AF%D9%92%D9%84%D9%8F-%D9%81%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%8E%D9%88%D9%92%D8%B1%D9%8F-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%8E%D8%B6%D9%92%DB%8C%D9%82%D9%8F%C2%BB__a-27525.aspx
الإمامُ عليٌّ عليه السلام ـ فيما رَدَّهُ عَلَى المُسلِمينَ مِن قَطائعِ عُثمانَ ـ : و اللّه ِ لَو وَجَدتُهُ قَد تُزُوِّجَ بِه النِّساءُ و مُلِكَ (تُمُلِّكَ) بِهِ الإماءُ لَرَدَدتُهُ؛ فإنَّ في العَدلِ سَعَةً، و مَن ضاقَ عَلَيهِ العَدلُ فالجَورُ عَلَيهِ أضيَقُ .حديث
امام على عليه السلام ـ درباره برگرداندن زمينهايى كه عثمان به تيول داده بود ـ فرمود : به خدا سوگند، اگر زمينى را بيابم كه به كابين زنان رفته و به وسيله آنها كنيزانى خريدارى شده باشند، بى گمان آن را برمى گردانم؛ زيرا، عدالت فراخ است و هركه عدالت بر او تنگ آيد، بى عدالتى بر وى تنگ تر آيد
عدالت روح و کالبد احکام الهی است .
«العدل اقوی اساس » . (2)
عدل سنگ زیرین بنیاد اسلام است .
«ان العدل میزان الله الذی وضعه للخلق و نصبه لاقامة الحق فلاتخالفه فی میزانه » . (3)
عدالت وسیله سنجشی است که خداوند برای مردم نهاد تا حق در جامعه استوار گردد . بنابراین خدا را در این میزان همراه باش و مخالفت نکن .
«العدل یضع الامور مواضعها و الجود یخرجها من جهتها، والعدل سائس عام والجود عارض خاص، فالعدل اشرفهما و افضلهما» . (4)
از حضرت سؤال شد: ارزش عدالت بیشتر و بالاتر است یا بخشش؟
حضرت فرمود: عدالت کارها را بدانجا می نهد که باید و بخشش آن را برون نماید . عدالت تدبیر کننده ای است به سود همگان و بخشش به سود خاصان، پس عدالت شریف تر و با فضیلت تر است .
«اکرم الاخلاق السخاء و اعمها نفعا العدل » . (5)
گرامی ترین خویها سخاوت است و سودمندترین آن عدل .
«فان فی العدل سعة و من ضاق علیه العدل فالجور علیه اضیق » . (6)
در عدالت گشایش است و آن که عدالت را برنتابد ستم را سخت تر یابد .
«علیک بالعدل علی الصدیق والعدو» . (7)
حضرت به فرزند خود سفارش می کند: بر تو باد که با دوست و دشمن به عدل رفتار کنی .
«ولایکونن المحسن والمسی ء عندک بمنزلة سواء فان فی ذلک تزهیدا لاهل الاحسان فی الاحسان و تدریبا لاهل الاسائة علی الاسائة و الزم کلا منهم ما الزم نفسه » . (8)
مبادا نکونکار و بدکار در دیده ات برابر آید که آن رغبت نکوکار را در نیکی کم کند و بدکردار را به بدی وادار نماید . درباره هر یک از آنان آن را عهده دار باش که او بر عهده خود گرفت .
«ثم اعرف لکل امرء منهم ما ابلی و لا تضمن بلاء امرء الی غیره و لاتقصرن به دون غایة بلائه و لا یدعونک شرف امرء الی ان تعظم من بلائه ما کان صغیرا و لا ضعة امرء الی ان تستصغر من بلائه ما کان عظیما» . (9)
اندازه رنج هر یک از کارگزاران را در نظر داشته باش و رنج یکی را به حساب دیگری مگذار و در پاداش او به اندازه تلاشی که کرده و رنجی که دیده، کوتاهی مکن . مبادا بزرگی کسی موجب شود که رنج اندک او بزرگ جلوه کند و فرودی رتبه کسی سبب شود که کوشش سترگ او خوار و کم جلوه به حساب آید .
«ولیکن احب الامور الیک اوسطها فی الحق و اعمها فی العدل و اجمعها برضی العامة » . (10)
و باید از کارها آن را پیش تر دوست بداری که نه از حق بگذرد و نه فرو ماند و عدالت را فراگیرتر و رعیت را دلپذیرتر باشد .
«و ان افضل قرة عین الولاة استقامة العدل فی البلاد» . (11)
و آن چه پیش تر دیده والیان بدان روشن است، برقراری عدالت در شهرهاست .
«فاخفض لهم جناحک و الن لهم جانبک و ابسط لهم وجهک و آیس بینهم فی اللحظة والنظرة حتی لایطمع العظماء فی حیفک لهم و لاییاس الضعفاء من عدلک بهم، فان الله تعالی یسالکم معشر عباده عن الصغیرة من اعمالکم و الکبیرة والظاهرة والمستورة فان یعذب فانتم اظلم و ان یعف فهو اکرم » . (12)
با آنان فروتن باش و نرمخو و هموار و گشاده رو و به یک چشم بنگر به همگان، خواه به گوشه چشم بنگری و خواه خیره شوی به آنان، تا بزرگان در تو طمع ستم بر ناتوان نبندند و ناتوان از عدالت تو مایوس نگردند که خدای تعالی می پرسد از شما بندگان از خرد و درشت کارهاتان و از آشکار آن و نهان . پس اگر عذاب کند شما ستمکارتر و اگر ببخشد او بزرگوارتر .
«ان الله یامر بالعدل والاحسان، العدل الانصاف والاحسان التفضل » . (13)
از معنی این آیه شریفه از حضرت سؤال شد، فرمود: عدل ستم نکردن و انصاف است و احسان نیکویی کردن و بخشش است .
«استعمل العدل واحذر العسف والحیف فان العسف یعود بالجلاء والحیف یدعوا الی السیف » . (14)
به یکی از فرمانداران خود فرمود: کار به عدالت کن و از ستم و بیداد بپرهیز که ستم رعیت را به آوارگی وادارد و بیدادگری شمشیر را در میان آرد .
پی نوشت ها:
1 . فهرست غرر الحکم، ج 7، ص 236 .
2 . فهرست غرر الحکم، ج 7، ص 236 .
3 . میزان الحکمة، ج 6، ص 78 .
4 . نهج البلاغه، حکمت 437 .
5 . غرر الحکم، ج 7، ص 156 .
6 . غرر الحکم، ج 7، ص 238 .
7 . غرر الحکم، ج 7، ص 238 .
8 . نهج البلاغه، نامه 53 .
9 . نهج البلاغه، نامه 53 .
10 . نهج البلاغه، نامه 53 .
11 . نهج البلاغه، نامه 53 .
12 . نهج البلاغه، نامه 27 .
13 . قصار الحکم، 231 .
14 . قصار الحکم، 476 .
هدایت شده از ܩࡅ࡙ܩܢ🛍🌱>
🔺جدول پخش برنامههای دکتر سعید جلیلی
از رسانه ملی
#جلیلی_امتداد_رئیسی
_ _ _ _ _ __ _
🇮🇷👉🏻 @said_jalili محتوای سعید جلیلی
🇮🇷👉🏻 @said_jalili محتوای سعید جلیلی