🔴وقتی میگیم #برجام_خسارت_محض دقیقا از چی حرف میزنیم ؟
#برجام
#برجام_خسارت_محض
#برجام_ننگین
ق
🔴و اما چه کسانی مسبب امضای برجام شدند؟!
@fegh_siasi
🔰از همان اول به کلمه "منوپل" ایراد گرفتند
(درس های دیروز برای سیاست امروز)
دکتر موسی نجفی
✅در تاریخ نهضت دخانیه یا همان قیام تحریم تنباکو ( به سال ۱۲۷۰ هجری شمسی مطابق ۱۳۰۹ هجری قمری) در زمانی که بین علمای دینی و دولتیان جلسه ای برای فیضله یافتن قرارداد رژی گذاشتند اتفاق جالبی رخ داد که کاش این نحوه غیرت و سخت گیری در مسائلی مثل برجام و یا هر نوع قراردادی با خارجیان رخ دهد ۰ تاریخ بیداری ایرانیان در صفحه ۵۰ در گزارش،این جلسه می نویسد :
🔵شروع به خواندن امتیاز نامه کردند اولین کلمه منوپل بود اولیای شریعت نخست از معنی این کلمه پرسش نمودند ؟ جواب گفته شد این کلمه لفظی است فرنگی و بر حسب وضع این لغت در اصل معنی انحصار و امتیاز است منوپل خرید و فروش تنباکو یعنی انحصار معامله تنباکو و توتون مملکت به شخص صاحب امتیاز به طوری که معامله این اجناس مخصوص او باشد ۰
🔴پس از شرح و تفسیر این کلمه ، علما فرمودند که این نخستین الزامی است که در این امتیازنامه برخلاف شریعت و اصول مسلمه ملت واقع شده بنای حک و اصلاح باشد این کلمه اول باید حک شود .
@fegh_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ماجرای وحشتناک قطع دست کودکان توسط بلژیکیها!
♦️این تصویری واضح از علل پیشرفت غرب است؛ پیشرفت در سایه جنایت، بردگی ، کشتار و استعمار!
⭕️ به احتمال زیاد این ملعون یهودی بوده.. این خونخواری تااینحد از یهود بر می آید کهدر روز عید فصحشان با خون بچه های مظلوم غیر یهودی نان درست می کنند ومی خورند خدواند در کشور ما نفوذی های یهود را باانتخاب اصلح در 1400 ریشه کن کند
@howzehenghelabi
@fegh_siasi
هدایت شده از محسن قنبریان
4_5792168658885150460.pdf
11.76M
➕ویرایش نهایی
برنامه همکاری جامع (۲۵ساله) ایران و چین
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
گزارش-راهبردی-ایران-چین.pdf
1.55M
➕گزارش راهبردی ایران و چین
☑️ @m_ghanbarian
شیعیان حجاز -یا بهقول وهابیون، عربستان-
با محوریت بررسی استان قطیف
قطیف، نام استانی توی منطقه شرقی سرزمین حجاز هست که بیشتر جمعیت این استان رو شیعیان تشکیل میدن. شیخ نمر باقر النمر از علمای شیعه که سال ۱۳۹۴ش اعدام شد، از اهالی شهر عوامیهی همین استان بود. این منطقه بهخاطر وجود علما و مدارس متعدد دینی، به «نجف صغری» مشهوره.
استان قطیف در شمال منطقهی شرقی حجاز قرار گرفته و از جنوب با استان احساء همسایهست. شرق این استان هم به سواحل خلیج فارس میرسه و اگه بدونید با این مختصات، بخش مهمی از نفت دولت سعودی که حجاز رو عربستان خونده، توی این استان قرار داره، به موقعیت استراتژیک یا راهبردی این استان پی میبرید :)
این استان شامل سه شهر قطیف، سیهات و صفوی هست. جزیره بزرگ تاروت در خلیج فارس در ۵ کیلومتری قطیف قرار داره. این استان و به طور کلی منطقه شرقی به خاطر وجود منابع نفت همیشه از اهمیت بالایی برخوردار بوده. در سال ۱۴۳۱ق./۲۰۱۰م. حدود ۵۲۴،۱۸۲ نفر، جمعیت این استان بوده.
حدود ۱۵ درصد از جمعیت حجاز رو شیعیان تشکیل میدن که بیشتر از دو میلیون نفر هستن و اکثرشون هم توی منطقه شرقی -از جمله در استان قطیف- زندگی میکنن.
تفاوت شیعیان احساء و قطیف
از ابتدای سال ۱۹۷۰ خیلی از شیعیان احساء از روستاها به شهر مهاجرت کردن؛ ولی شیعیان قطیف غالباً توی روستاها باقی موندن. تفاوت بین شیعیان ایندو استان به میزان تحمل -از نوع حق یا باطل- شیعیان احساء مربوطه.
مثلا شیعیان احسا با اهل تسنن بُر میخورن ولی قطیفیها، نه! شیعیان احساء از لحاظ سیاسی انگیزه ندارن و مذهب رو از سیاست و تجارت جدا میدونن یا در حالت خوشبینانه، اینطور وانمود میکنن؛ ولی مسائل سیاسی برای شیعیان قطیف دارای اهمیته.
نفت حجاز در دست شیعیان
پس از تشکیل دولت وهّابی و از زمانی که نفت در منطقه قطیف یافت شد، تلاش برای اسکان بیشتر اهل سنّت توی این منطقه شروع شد. بالاخره وهابیا استاد این کارا هستن و از شام گرفته تا پاکستان و جاهای استراتژیکی که رویش اسلام وجود داره، میرن و وهابیت رو بهعنوان اسلام معرفی میکنن، دیگه توی منطقهی تحت حکومتشون دیگه جای خود داره! موقعیت استراتژیک قطیف بهدلیل وجود نفت، توجّه مضاعف سعودیها رو به دنبال داشت. و در مقابل، وضع اقتصادی نامناسب شیعیان در مقطعی که درآمد نفت سعودی بسیار بالا رفته بود، عامل جدّیتری برای بالا گرفتن اعتراضات شیعیان بود. شیعیان نهتنها در امور سیاسی هیچگونه مشارکتی نداشته و ندارن، بلکه در امور اقتصادی هم زمینۀ مناسبی برای رشد یا در دست گرفتن مشاغل مهم رو همیشه نداشتن.
شیخ حسن صفار و تَوفیق السَیف، دو تن از رهبران فکری شیعه دوره جدید بودن از لحاظ اثرگذاری روی کویت و جوونای سعودی! نوشتههای صفّار، نقش مهمّی در فراهم کردن زمینۀ تحول سالهای ۱۹۷۶-۱۹۸۲م. داشت.
توی همون سالها که اوایل دهه ۶۰شمسیِ ما محسوب میشد و در ماه محرم سال ۱۴۰۰قمری، تظاهرات گستردهای از سمت حدود هفتادهزار نفر از شیعیان در نقاط مختلف حجاز برگزار و به درگیری با نیروهای دولت سعودی منجر شد. شاید از نظر شما زیاد و بزرگ نباشه ولی باتوجه به سرکوب و خفقان مدام شیعیان از سمت دولت سعودیِ حجاز، این ماجرا در نوع خودش بهعنوان یک انتفاضه در تاریخ حرکت انقلابی شیعیان قطیف و حوالیَش شناخته میشه.
این فعالیتهای سیاسی تا چندسال بعد ادامه داشت ولی با سرکوبها و درگیری ایران با جنگ و مشکلات داخلی و غفلت از شیعیان حجاز، کمکم خاموش شد. طی سالهای بعد به تدریج، روش اصلاحطلبانه جای روش انقلابی پیشین رو گرفت و پس از اون، مشی رهبران شیعه در استانهای شرقی از جمله قطیف، در چهارچوب نوعی گفتوگو و تعامل برای گرفتن امتیازات بیشتر از دولت تعریف شد.
توی همون سالها، یک فرد استثنایی بهنام شیخ نمر باقر النمر که مثل رهبران دیگه فکر نمیکرد، پس از تحصیلات حوزوی و تدریس علوم اسلامی توی قم و دمشق، سال ۲۰۰۳ میلادی برگشت به استان قطیف و با زنده کردن شور انقلابی توی خطبههای نماز جمعه و اظهارنظرهاش، میخواست جون تازهای به پیکر شیعههای حجاز ببخشه که متاسفانه با کمکاری دستگاه دیپلماسی امالقرای شیعیان جهان یعنی ایران، دولت سعودی مثل آب خوردن و بدون ترس از اقدامات واکنشی شیعیان جهان، یه انقلابی شناختهشده رو بهراحتی اعدام کرد. بعد از شیخ نمر، فعلا کسی نتونسته مثل او، زیر میزِ کنار اومدن با وهابیون سعودی به بهانهی امتیازگیری بزنه.
پن: بیابد ازین به بعد بجای بهکار بردن کلمهی «عربستان» درمورد سرزمین پیامبر که یه عده وهابی این اسم رو گذاشتن، از کلمهی اصیل و اسلامی «حجاز» استفاده کنیم.
DordNevesht
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید | نویسنده واقعی بیانیه گام دوم چه کسی است؟
@fegh_siasi
قسمت اول
درمورد تنگه بابالمندب چی میدونید؟
چرا دو کشتی غولپیکر صهیونیسم توی کانال سوئز دچار سانحه شدن؟!
با نگاه بلندمدت، در میان تنگههای حساس و مسائل ترانزیتیای که شرق و غرب جهان، اروپا و آسیا را به هم وصل میکنه، اهمیت کدوم تنگه بیشتره؟! تنگه هرمز یا بابالمندب یا کانال سوئز؟!
طی چندهفته اخیر، دوسهتا از کشتیهای غولپیکر که برای یهودیها یا صهیونیستها بود، توی کانال سوئز و دقیقا در بدترین جای ممکن دچار سانحه شده و باعث بسته شدن این کانال شدن. احتمالا شنیدید که اگر استراتژیک نگاه کنیم، این اتفاقات طبق میل امریکاست که میخواست تنگه و شاهراهی که برای این مسائل ترانزیتی از طریق اسراییل درست کرد رو جایگزین کانال سوئز کنه.
ولی از خودتون پرسیدید که چرا؟! مگه کانال سوئز دست حزبالله لبنان یا نیروهای مخالف امریکاست که نیاز به جایگزینش باشه؟
جواب اینه که مشکل کانال سوئز نیست، مشکل طرف دیگهی این لولهی دریای سرخه که اسمش «بابالمندب» هست. برای ترانزیتهای تجاری بین شرق و غرب جهان، چین و اروپا و... بیشتر محمولهها از دریای سرخ میگذره که یکطرفش رو تنگهی بابالمندب گرفته و طرف دیگرش رو کانال سوئز؛ هرکدوم از این دو تنگه بسته بشه، طرف دیگهش هم فایدهای نداره که باز باشه یا بسته. چون اگه محمولهای از بابالمندب نتونه وارد بشه، دیگه اساسا به کانال سوئز نمیرسه و اگه محمولهای از کانال سوئز وارد بشه و نتونه از بابالمندب عبور کنه، دیگه اصلا به مقصدش نمیرسه و رد شدنش از کانال سوئز هم فایدهای نداره.
@fegh_siasi
قسمت دوم
حالا چرا نگران بابالمندب هستن؟
چون بابالمندب توی غرب یمن هست که دست نیروهای انصارالله یمنه :)
اصلا امکان نداره یهجایی جمعیت شیعه باشه ولی اون نقطه استراتژیک نباشه؛ قضیه نفت عربستان که زیر پای شیعیان قطیف هست رو که یادتونه؟
تا اینجا فقط اهمیت و اثر بابالمندب روی کانال سوئز و ترانزیت شرق و غرب جهان رو گفتیم.
این رو هم در نظر داشته باشید که همین الان، حدود ۴۰درصد نفت جهان از همین تنگه عبور میکنه!
ضمنا تنگه بابالمندب تنگتر از تنگهی هرمز ماست و اونجا خیلی راحت همهی رفتوامدها رو میتونید زیرنظر داشته باشید.
اگه بازم میخواید از اهمیت تنگه بابالمندب بیشتر بدونید، درجریان باشید که ملکه سابق انگلیس، در دورانی که این نواحی مستعمرهی انگلیس بود، مراسم جشن ازدواجش رو نه توی ساحل غربی یمن یا عربستان که نزدیک بابالمندب هستن، بلکه توی خودِ خودِ وسطِ بابالمندب، یعنی جزیرهی «پریم» یا «مَیّون» برگزار کرد! کسی که این جزیرهی وسط بابالمندب رو داشته باشه، ۴۰درصد نفت جهان، محمولههایی که از چین و هند میخواد به مدیترانه و اروپا برسه و از اروپا و دریای سرخ میخواد به شرق جهان بره، زیر نظرشه که الان دست انصارالله هست.
نکته پایانی: توی تصویر پیوستشده، تنگه بابالمندب رو میبینید که اون جزیرهی وسطش، همون «مَیّون» هست. سمت راستش یمن و سمت چپش کشور کوچک «جیبوتی» هست که اخراج نماینده وزارت خارجه ما از این کشور، چندسال پیش خبرساز شد و همهمون این کشور رو مسخره میکردیم.
پینوشت: همه تحلیلهای گفته شده از من نیست و بعضا کپی هستن.
@fegh_siasi
💢 پرسش و پاسخ انتخاباتی با حضرت امام(ره)
🔸 تمام پاسخ ها مربوط به دیدار امام با طلاب است
⏳ زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۴۴ ثانیه
❇️ وظیفه طلاب در ایام انتخابات چیست؟
🔻 همانطور كه سپاه ما در جبهه ها مشغول دفاع از اسلام هستند، شما[طلاب] هم مكلفید كه مردم را دعوت كنيد[به انتخابات]. اين را آسان نگيريد! اين امر سياسى به حفظ اسلام مربوط است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ آیا تمام طلاب موظف اند؟ حتی طلاب سطح و مقدمات؟
🔻در قضيه تعيين رئيس جمهور بر همه مكلّفهاى ايران واجب است كه در اين امر دخالت داشته باشند! اگر دخالت نكنند و يك صدمه اى به اسلام برسد، يك يك ما مسئول هستيم.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۸
❇️ آیا در کنار درس فعالیت کنند که به درس لطمه نخورد یا درسها را تعطیل کنند؟
🔻 در این ایام که مسئله انتخابات رئیس جمهور [است]، آن اشخاص که در حوزه ها هستند باید دست از کارها بردارند، راه بیفتند توی شهرها و دهات و روستاها و نقاط دور افتاده و اگر نکنند، فردا مسئولند پیش خدا.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا این قضیه مربوط به اوایل انقلاب نیست؟
قضيه سپردن يك مملكتى است به دست كسى كه اگر ناباب از كار در آيد، صدمه به اسلام مى زند! این را آسان نگیرید. اين يك مسئله حياتى است.
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۷
❇️ صرفا تشویق به مشارکت کنیم یا تبلیغ نامزد اصلح را هم بکنیم؟
🔻[طلاب] مردم را دعوت کنند به به انتخاب یک رئیس جمهور صحیح. اگر شما نکنید، آنهایی که بر ضد شما هستند می کنند این کار را.
📚صحیفه امام، ج ۱۵، ص۱۵
❇️ آیا برای برخی اولویت درس بیشتر نیست؟
🔻 بايد همه شما[طلاب]، همه اشخاصى كه در هر جا هستند، با كمال جديت، مردم را دعوت كنند به دخالت. حفظ [اسلام] امروز به اين است كه رئيس جمهورش يك رئيس جمهور صحيح باشد. اگر شماها حاضر نشويد و يك رئيس جمهورى مثل سابق برايتان بتراشند و بازى بدهند همه مان را، همه مان مسئول هستيم!
📚صحيفه امام، ج۱۵، ص: ۱۶
@fegh_siasi
⭕️ ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
@fegh_siasi
🔹پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
🔻بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
🔹ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد./جواد بیژنی
@fegh_siasi
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بخش مهمی از مستند فروشنده و روشنگری درباره چگونگی رفع تحریمها و بازیهای انتخاباتی تکراری
🔹در این بخش از مستند، به وضوح آمده که تمام همت دولت، حفظ موقعیت خود و ماندن در قدرت به هرقیمتی بوده، حتی به قیمت فروش منابع و دستاوردهای استراتژیک کشور!
🔹 آیا مذاکرات وین، آغازی بر سلطه امریکاییها برای هشت سال دیگر نیست؟
@fegh_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارشناس دینی از #شورای_نگهبان دقت در بررسی صلاحیت کاندیدای ریاست جمهوری را خواستار شد.
🚫 همه حق ندارند یکبار بر گُردِه مردم سوار بشوند و خرابکاری کنند
💢 ما برای فرزندمان خواستگار بیاید فقط به ظاهرش نگاه نمیکنیم، نمیگوییم اصالة البرائه، نه آقا میرویم تحقیق میکنیم، یک دخترمان را میخواهیم به او بدهیم. حالا سرنوشت دختران و پسران یک جامعه در گِرو یک مسئول میشود.
@fegh_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جنگ_ارزی
در مبانی اسلامی نقدین(طلاونقره) مورد توجه ویژه است بگونه ای که زکات به آن بعنوان پول رایج تعلق می گیرد و دیه ها در برخی مواقع به نقدین بیان شده است
@fegh_siasi
وإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنْكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ
#روزقدس
#fegh_siasi
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ ﴿۳۹﴾
به كسانى كه جنگ بر آنان تحميل شده رخصت [جهاد] داده شده است چرا كه مورد ظلم قرار گرفته اند و البته خدا بر پيروزى آنان سخت تواناست (۳۹)
الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَلَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَصَلَوَاتٌ وَمَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثِيرًا وَلَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ ﴿۴۰﴾
همان كسانى كه بناحق از خانه هايشان بيرون رانده شدند [آنها گناهى نداشتند] جز اينكه مى گفتند پروردگار ما خداست و اگر خدا بعضى از مردم را با بعض ديگر دفع نمیکرد صومعه ها و كليساها و كنيسه ها و مساجدى كه نام خدا در آنها بسيار برده مى شود سخت ويران مى شد و قطعا خدا به كسى كه [دين] او را يارى مى كند يارى مى دهد چرا كه خدا سخت نيرومند شكست ناپذير است (۴۰)
@fegh_siasi