10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #سینما
✅ «سینما»؛ عرصه انتقال تجربه
🎙بهروز افخمی، کارگردان سینما
▪️سینما ابزاری در جهت گسترش دادن تجربه انسان است. سینما، تجربه کردن حیطههایی میباشد که به طور معمول در زندگی نمیتوانید تجربه کنید. سینما بدون اینکه آسیبهای بزرگی بر شما تحمیل شود، شما را باتجربهتر میکند.
💢 تماشای فایل با کیفیت در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه|#معرفی_کتاب
✅ این کتابها را بخوانید تا بفهمید مردم از شکمسیری انقلاب نکردند
▪️کتاب «من اعتراف میکنم» اثری متفاوت دربارۀ حیات سازمان مجاهدین در دورۀ پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است. نویسنده در این کتاب با استفاده از اسناد و منابع متعدد مرتبط با سازمان مجاهدین خلق، به مرور اعترافات وحید افراخته، از اعضای مرکزی این سازمان پرداخته است. وحید افراخته که از اصلیترین و مؤثرترین اعضای شاخۀ نظامی سازمان مجاهدین خلق نیز به حساب میآمد، در مرداد سال ۱۳۵۴ توسط ساواک دستگیر شد.
▪️این کتاب در فصلهای اصلی خود با عنوانهای «چرا افراخته»، «در اوج آرمانگرایی»، «بوی تند باروت» و «به نام خدایگان شاهنشاه آریامهر» به نگارش درآمدهاست. جالب این که تمام نسخههای کتاب من اعتراف میکنم در چاپ نخست در کمتر از یک هفته در مرحله پیش از چاپ، پیشفروش شد و عملا این کتاب راهی قفسه هیچ کتابفروشی در چاپ اول خود نشد.
🔗 مطالعه گزارش در سایت فارس
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه| نقد فلسفی نامه ژیژک درباره وقایع اخیر
✅ ژیژک و معنای زندگی
▪️اسدالله رحمانزاده، مدرس کالج کانترا کاستا: مخاطب من در این یادداشت جوانان ایرانی هستند که بهدنبال معنویت و معنای زندگیاند. در جوانی عضو گروهی مارکسیستی بودم که شعار سرنگونی جمهوری اسلامی را سر میداد. در سال ۱۳۶۰ دستگیر و به اعدام محکوم شدم. پس از دو سال اعدام تعلیقی، به ۸ سال زندان محکوم شدم. در طول سالهای زندان توجه من از سیاست بهسمت امر معنوی و فلسفه و معنای زندگی معطوف شد. در زندان عزلت گزیدم و به مطالعه کتب فلسفی-غربی مشغول شدم. در سال ۱۳۶۵ یا ۶۶ که هیات عفو با من مصاحبه کرد، به صداقت نوشتم که دیگر اهل سیاست نیستم اما معتقدم در جمهوری اسلامی آزادی فکر و اندیشه وجود ندارد.
▪️«در سال ۱۳۷۲ من از سوءمدیریت، فقر و فساد، فشار اجتماعی، قانون در قانون بودن، و روش خشن اعمال سیاستها در زندگی روزمره خسته شده بودم، پس بهقول معروف، عطای این جامعه را به لقایش بخشیدم و به آمریکا رفتم. من بیدین، و نه ضد دین، بودم و فلسفه تحلیلی و قارهای غرب را دنبال میکردم. یعنی به تبع ایدئولوژی سکولار و روشنگری غرب، تفکر دینی را فلسفه محسوب نمیکردم. نه از نظر محتوا و نه از نظر نتیجه عملی، تفکری را که مبتنیبر ایمان به خداوند باشد را مفید فایده نمیدیدم.
🔗 مطالعه یادداشت در فرهیختگان
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
مصطفوی.mp3
16.97M
🎙#صوت_اندیشه | #نشست
✅ تفکر پست مدرن و اندیشۀ پیشرفت
👤شمس الملوک مصطفوی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#اطلاع_رسانی| پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار میکند:
💡انفتاح صورت؛
فتوحات هنر انقلاب در آثار هنری هنرمندان انقلاب
🔺نقاشی مرحوم حبیبالله صادقی
🔺شعر علی معلم دامغانی
🔺موسیقی مرحوم احمدعلی راغب
⏰ یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه، ۱۶، ۱۷ و ۱۸
بهمن ۱۴۰۱، از ساعت ۱۵ الی ۱۷
*حضور برای عموم آزاد است
📍خیابان سمیه، حوزه هنری، پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی. سرای شهید آوینی
📱پخش زندۀ نشست از:
www.aparat.com/rcica.ir
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه| بهمناسبت ایام مبارک دهه فجر
✅ کدام نسل، سوخته است؟
🖋 دکتر کمیل خجسته عضو هیات علمی گروه مطالعات انقلاب اسلامی پژوهشگاه
▪️درست در اسفند ۱۳۲۹ش پالایشگاه آبادان به مردم برمیگردد. جشن ملیشدن نفت دوامی نیاورد و امریکا و انگلیس با کودتای موفقی توانستند نفت ایران را به کنسرسیوم هفت خواهران امریکا واگذار کنند. افراد و موثرین آن ائتلاف سه نفره ملیشدن را یا شهید کردند یا کشتند و یا تبعید و زندانی کردند.
▪️ نسل پنجاه امتداد فعالیت نسل چهل بود. پهلوی در این دهه به ساواک، کمیته مشترک ضدخرابکاری را هم به عنوان ابزار جدید سرکوب اضافه کرده بود. از سوی دیگر هم در بخشی از مبارزین یا سرخوردگی از موفقیت مبارزه بهوجود آمده بود یا مسیر مبارزه را از مسیر اسلام موفق نمیدیدند.
▪️ پیش از پیروزی انقلاب تلاش نسلهای بیست، سی و چهل برای باز پسگیری منافع ملی از خارجی بود. در حالیکه آنها با دو تهاجم اشغال ایران و کودتا از سوی خارجی روبرو شده بودند. اما با پیروزی انقلاب هر نسلی در دورۀ خود با یک سوال نسلی روبرو شد که اگر برای آن سوال پاسخ مناسب و معتبری را میداد انقلاب به جلو پیش میرفت.
🔗مطالعه یادداشت در سایت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
فکرت
🔲 #اختصاصی | #دهه_فجر ✅ هنر انقلابی با ماهیت دینی و متعهد ▪️هر ساله با فرارسیدن ایام الله دهه فجر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #هنر_انقلاب
✅ «ای گذشته ز جان در ره هدف»
▪️سرود «خمینی ای امام» سرودۀ حمید سبزواری و ساختۀ حمید شاهنگیان، برای اولین بار در روز ۱۲ بهمن ۵۷ و در لحظه ورود امام خمینی در حضور جمع میلیونی استقبالکنندگان در فرودگاه مهرآباد توسط یک گروه کر به صورت زنده خوانده شد.
💢 تماشای فایل با کیفیت در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔰 مخالفت با اصل ولایت!
🔻 در فقه سیاسی تشیع حاکمیت و ولایت الهی در زمان حیات پیامبر به مصداق «اطیعوالله و اطیعوا الرسول» از طریق رسول خداوند و پس از رحلت رسول اکرم از طریق اهل بیت جریان مییابد و این حاکمیت در عصر غیبت از طریق نایبان عام ائمه معصومین که همان مجتهدان جامعالشرایط هستند، استمرار مییابد.
🔸 فقه سیاسی شیعه تنها به شیوه حکومت نمیپردازد، این فقه علاوه بر شیوه حکومت درباره حاکمان نیز نظر دارد. کسی که بر مسند ولایت مینشیند، اگر نصبی الهی نداشته باشد صرفنظر از نوع رفتاری که انجام میدهد، والی جور و مصداق طاغوت است.
🔹 حضور همین تفکر در جامعه شیعی ایران، موجب میشد تا سلسلههایی که در چارچوب مناسبات و رقابتهای ایلات به قدرت میرسیدند غیرمشروع خوانده شوند. فقه سیاسی شیعه بهرغم آن که در تاریخ گذشته خود اغلب، در مقابل قدرتهای اجتماعی، زبان نفی و سلب داشته است، لکن نگرش آن به حاکمیت و اقتدار سیاسی، ذاتاً منفی نیست و ولایت را ذاتاً حرام نمیداند.
🔺 اگر در مواردی هم فقیهان شیعه از حرمت ذاتی یا نفسی ولایت سخن گفتهاند، مرادشان نفی اصل حاکمیت و ولایت نبوده است؛ بلکه مراد آنها این بوده است که والی اگر از طریق مشروع بر مسند اقتدار ننشسته باشد، با صرفنظر از نوع عملکرد خود، طاغوت است و حکومت او حکومت جور است.
🔖 از میزرای نائینی تا امام خمینی
#انقلاب_اسلامی
#ولایت_فقیه
@parsania_net
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
#اطلاع_رسانی | والفجر
✅توانمند سازی و اعزام طلاب در راستای جهاد تبیین
✳️ویژه طلاب فعال فرهنگی برادر و خواهر
⏰زمان: پنجشنبه ۲۰ بهمن لغایت جمعه ۲۱ بهمن ماه 1401
🇮🇷 مکان: قم ، جمکران،اردوگاه یاوران مهدی(عج)
🔰ثبت نام اولیه و کسب اطلاعات بیشتر:
📲https://formafzar.com/form/mmwy9
❓سوالات ضروری : ۰۹۳۷۹۱۷۶۸۱۱
۰۹۱۷۴۰۷۶۹۱۹
سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان قم
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
May 11
🔲 #یادداشت|#انقلاب_آگاهی
✅ تکلیف «عدالت اجتماعی»
🖋مصطفی شجاعیان، پژوهشگر فلسفه کلام اسلامی
▪️فراط در مهر و محبت خویشاوندی نباید مانع عدالت اجتماعی در حقیقتگویی شود؛ چرا که عدالت از اساسیترین موضوعات اجتماعی است و ریشه در عقل و فطرت انسان دارد.
▪️آیت الله جوادی آملی در کتاب فلسفه حقوق بشر چنین آورده است: عدالت اجتماعی رعایت عدالت نسبت به دیگران است، در مجموعه میتوان گفت عدالت اجتماعی آن است که انسان حق هر انسان دیگر صاحب حق را بر اساس عقل نقل و عرف به وی بدهد.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت|#انقلاب_آگاهی
✅ فــجــر فــرصـتهـا
🖋 آفرین قائمی، استاد حوزه علمیه خواهران
▪️امروز ایران به یک قدرت و کارگردان فرامنطقهای در مناسبات جهانی تبدیل شده است. این مهم باعث شده تا دشمن برای مهار ایران از فرصت جنگ ترکیبی بهرهگیری کند.
▪️در مواجهه با مشکلات طی پنج مرحله «تبیین عالمانه و حکیمانه»، «مشارکت همافزا»، «رصد مستمر و دقیق»، «مراقبت والدانه» و «برخورد قاطع با ناهنجاریها» جزء وظایف جهادگران تبیین است.
▪️شناسایی کلان مسأله، طراحی عملیات، ساماندهی، سیاستگذاری و هدایت دستگاه¬ها، پیگیری و نظارت بر اجرای عملیات و بازخورد آثار و پیامد از وظایف مسئولین فرهنگی است و در صورت سهل انگاری مدیران فرهنگی و موفقیت دشمن در جنگ ترکیبی، ذهن نخبگان کشور و عامه مردم به اسارت جبهه مقابل درمیآید.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net