🔴منابع عبری: 8 هواپیمای اماراتی حامل تجهیزات نظامی برای ارتش اسرائیل در فرودگاهی در نقب فرود آمدند.
⏪ اقتصاد وابسته یعنی همین! مانند روزگاری که سرباز ایرانی برای دفاع از یهودیان به اسرائیل فرستاده میشد!
#فرهنگ_مقاومت
از مسایل تربیتی جدید پسا دفاع صبورانه مردم فلسطین، تمایل برخی در جهان به شناخت بیشتر اسلام و قرآن است!
ظاهرا این نوع ارامش و صبر در بلا را تا به حال ندیدهاند. این همان تربیت عملی و الگویی است.
کونُوا دُعَاةً لِلنَّاسِ بِغَیرِ أَلْسِنَتِکمْ
#فرهنگ_مقاومت
💢این یک حرف را صهیونیستها درست میگویند‼️
▫️صهیونها میگویند: ما در غزه فرماندهان و سربازان نظامی را میزنیم!
▫️صهیونها راست میگویند! چون میدانند فرماندهان سربازان سلحشور فلسطینی مادرانی هستند که آنها را اینگونه تربیت کردهاند!
▫️صهیونها میدانند، تک تک فرزندان فلسطین، سربازانی حماسی برای نابودی آنها هستند.
▫️پس آن فرماندهان و این سربازان را میکشند.
.
.
.
🔸اما بدانند همچون نیاکان فرعونی خود، با کشتن این فرزندان نمیتوانند موسیها را بکشند!
هدایت شده از مدرسه مجازی فقه تربیتی
MFT_Volume 9_Issue 18_Pages 213-242.pdf
454.3K
📚مقاله علمی پژوهشی
بررسی ادله فقهی اصلاح محیط عام اجتماعی و احکام برآمده از آنها از دیدگاه فقه تربیتی
نویسندگان
آیت الله اعرافی
حجت الاسلام هادی عجمی
چکیده
بسیاری از ساعات زندگی هر انسانی در محیطهای اجتماعی میگذرد. این مسئله سبب تأثیرگذاری تربیتی قابلتوجهی بر افراد میشود. با توجه به این تأثیر، اصلاح این محیط و بررسی فقهی وظیفهمندی نسبت به این اصلاح از مسائل مهم فقه تربیتی بررسی است. ازاینرو، مسئله مقاله پیشرو این است که اصلاح محیط اجتماعی چه ادله شرعی دارد و احکام برآمده از آنها چیست؟ هدف این مقاله، انجام پژوهشی فقهی درباره مسائل مورد نیاز جامعه است و کمک به ایجاد پشتوانه فقهی برای اقدامات اصلاحی در فضای اجتماعی است.
این پژوهش با روشی کیفی به استخراج و تحلیل ادله پرداخته است. اهم نتایج آن عبارت است از اینکه: بر پایه قواعد فقهی مقدمیت، اعانه بر برّ و تسبیب، عموم مکلفان جامعه، حاکمیت و علما نسبت به اصلاح محیط اجتماعی، وظیفهمند هستند. این وظیفه، کفایی، توصلی، غیرموقت، طریقی و تخییری نسبت به انتخاب روشهای اصلاحی است. این اصلاح در مواردی که شارع اهتمام به انجام آن داشته باشد، واجب و در دیگر موارد دارای استحباب مؤکد است؛ مگر در مواردی خاص، عناوینی ثانوی موجب مرجوحیت آن گردد که از بحث جداست.
لینک مجله:
http://mft.journals.miu.ac.ir/article_7723.html
چاپ شده :
مجله مطالعات فقه تربیتی که دارای رتبه ب وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری جمهوری اسلامی ایران و دارای امتیاز بالا (نزدیک به رتبه الف) در این رتبه میباشد.
💠@feqhe_tarbiati
13.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نهاد مادرانه فرهنگ ساز!
این فرهنگ #مقاومت است. فرهنگ عزت نفس است، فرهنگ گذشت وایثار و امیدواری و حقطلبی است ...
🌷این فرهنگ سازی در میدان تربیتی توسط یک مادر فلسطینی به فرزندش منتقل میشود.
#فرهنگ_مقاومت
💢درخواستی از فعالان عرصه فرهنگ و تربیت
شکی نیست که امروز، حمایت از مقاومت مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت وظیفه ایمانی و انسان هر مؤمن و آزاده دنیاست. انجام این وظیفه عرض عریض و مراتب و روشهایی مختلفی میتواند داشته باشد. خداوند بر اساس تمکن هر فردی وظیفهای را از او میطلبد. دراینبین، فعالان فرهنگی و تربیتی از تمکنی ویژه برخوردار هستند که انسان و تربیت انسانها و نسلهاست؛ درنتیجه وظیفه ویژهای در حمایت از جریان مظلوم اما مقتدر جبهه مقاومت و مردم غزه دارند. وظیفه آنها نهفقط تنها حمایت مالی، جانی و آبرویی برای این جریان است؛ بلکه اصلیترین جبهه مبارزه آنها همین عرصه فعالیتهای فرهنگی و تربیت است.
ازاینرو، لازم است عرصه مهم فرهنگ و تربیت را میدان مبارزه با جبهه صهیونیسم بینالمللی و در حمایت از مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت قرار داد.
🔸امید که فعالان فرهنگی و تربیت کشور به وظیفه خویش درباره مقاومت مردم غزه عمل کنند....
🔹@feqahat
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹نکاتی از زندگی حضرت زینب
🔸نام نیکو
زینب دختر امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) است. زینب به معنای «درخت نیکو منظر و خوشبویا «زینت پدر» است. بنابر برخی منابع، حضرت زینب(س) در ۵ جمادیالاول، سال پنجم یا سال ۶ قمری در مدینه متولد شد.
نامگذاری حضرت زینب(س)، را پیامبر اسلام(ص) انجام دادند. گفته شده است که جبرئیل از سوی خداوند این نام را به پیامبر(ص) رسانده است. در کتاب «الخصائص الزینبیة» آمده است پیامبر(ص) او را بوسید و فرمود: «حاضران امّتم، غایبان را از کرامت این دخترم زینب آگاه کنند؛ همانا او مانند جدهاش خدیجه است.»
برای وی، القاب فراوانی نقل شده است، همانند عقیله بنی هاشم، عالِمه غیر مُعلَّمه، عارفه، موثّقه، فاضله، کامله، عابده آل علی، معصومه صغری، امینةالله، نائبةالزهرا، نائبةالحسین، عقیلة النساء، شریکة الشهداء، بلیغه، فصیحه و شریکةالحسین.
زود ازدواج کردن و فرزندآوری
زینب سال ۱۷ق در سن ۱۱ یا ۱۲ سالگی با پسرعموی خود عبدالله بن جعفر، ازدواج کرد. در برخی منابع از چهار پسر به نامهای: علی، عون، عباس، محمد و یک دختر به نام ام کلثوم به عنوان فرزندان زینب و عبدالله نام برده شده است. مشهور است که دو تن از شهدای کربلا(عون و محمد)، فرزندان حضرت زینب بودهاند. شاخهای از فرزندان علی «زینبیون» خوانده شدهاند.
🔸علم، سخنوری و فقاهت
سبحانی تبریزی در موسوعه طبقات الفقهاء نام زینب سلام الله علیها را به عنوان یکی ازفقهیان قرن نخست هجری قمری ذکر کرده و به شرح پارهای از فضائل و ویژگیهای او پرداخته است. سخنان و خطبههای زینب(س) را در کوفه و همچنین در دربار یزید، که همراه با استدلال به آیات قرآن بود، بیانگر دانش او دانستهاند. وی احادیثی از مادرش حضرت زهرا(س) نقل کرده است. کتاب مقاتل الطالبیین گزارش شده عبدالله بن عباس سخنان حضرت زهرا(س) در مورد فدک را به نقل از حضرت زینب(س) روایت کرده است. در این روایت، ابن عباس از او با عنوان «عقیلتنا زینب بنت علی(ع)» یاد میکند. محمد بن عمرو، عطاء بن سائب، فاطمه بنت الحسین نیز از وی حدیث نقل کردهاند.
زینب هنگام حضور امام علی(ع) در کوفه، برای زنان آنجا تفسیر قرآن ارائه میداد.
🔸عبادت
حضرت زینب(س) شبها به عبادت میپرداخت و در دوران زندگی، هیچگاه تهجّد را ترک نکرد. آنچنان به عبادت اشتغال ورزید که ملقّب به «عابده آل علی» شد. شب زندهداری وی حتی در شب دهم و یازدهم محرم ترک نشد. فاطمه دختر امام حسین (ع) میگوید: «عمهام زینب در تمام شب عاشورا در محل عبادتش ایستاده بود و به پروردگار خویش استغاثه میکرد و در آن شب چشم هیچ یک از ما به خواب نرفت و هیچ صدای نالهای از ما قطع نشد.»
ارتباط حضرت زینب (س) با خدا آنگونه بود که امام حسین(ع) در روز عاشورا هنگام وداع، به خواهرش فرمود: «خواهرم! مرا در نماز شب فراموش نکن.»
🔸صبر و استقامت
حضرت زینب(س) را به سبب سختیهای بسیاری که در زندگی دید، ام المصائب نیز لقب دادهاند.درگذشت جدش پیامبر(ص)، بیماری و به شهادت رسیدن مادرش، شهادت پدرش امیرالمؤمنین(ع)، شهادت برادرش امام مجتبی(ع)، واقعه کربلا و به اسارت رفتن در کوفه و شام از جمله وقایع سخت و تلخ زندگی وی به شمار میآید.
حضرت زینب را تجسم و نماد صبر جمیل نامیدهاند. مقاومت در راه پاسداری از حریم دین، کنترل نفس خود در برابر ناملایمات و ضعف نشان ندادن در مقابل دشمن و عدم شکوه در حضور مردم را از جمله ویژگیهای صبر زینب(س) نام بردهاند. او در روز عاشورا، هنگام دیدن پیکر خونین برادرش چنین گفت: «بار خدایا! این قربانی و کشته در راه خودت را از ما (خاندان پیامبر) بپذیر.» همچنین وی در پاسخ ابن زیاد که پرسید کار خدا را با برادر و اهل بیتت چگونه دیدی، فرمود: «مَا رَأَیْتُ إلّا جَمِیلاً؛ چیزی جز زیبایی ندیدم».
وی بارها جان امام سجاد(ع) را از مرگ نجات داد؛ از جمله در مجلس ابن زیاد، پس از احتجاج امام سجاد(ع) با ابن زیاد، وی دستور کشتن امام را صادر کرد. در این هنگام حضرت زینب(س) دست در گردن فرزند برادر انداخت و فرمود: «تا زندهام، نخواهم گذاشت او را بکشید.
🔹@feqahat
♨️معرفی یک کانال خوب هنری فرهنگی
💢محلی برای دریافت بهترین آثار هنری درباره گفتمان مقاومت و دفاع مردم غزه
کانال:
«نشر آثار هنرمندان مستقل برای ایران🇮🇷»
🔸پوستر
🔸انیمیشن
🔸تصویرسازی
🔸کاریکاتور
🔸و دیگر محصولات فرهنگی
♨️رایگان
در👇👇👇
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @foriran1401 | #برای_ایران
هدایت شده از مدرسه مجازی فقه تربیتی
تحلیل تربیتی مقاومت غزه.mp3
38.75M
🎙صوت جلسه
«بررسی تربیتی وقایع فلسطین و برداشتهای تربیتی بومی از آن»
🔸استاد: حجت الاسلام هادی عجمی
در دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی
تحلیل مقاومت غزه بر اساس نظام تربیت:
۱. مبانی تربیتی مردم غزه.
نزدیکی گفتمان شافعی به گفتمان شیعی
تفکر بزرگان حماس مانند شهید فتحی شقایق برگرفته از نگاه امام خمینی بود. ماجرای کتاب ایشان در مورد امام خمینی ره.
۲. اهداف تربیتی
بررسی اهداف تربیتی هنرستان و مدارس شهید چمران و امام موسی صدر در منطقه
۳. اصول تربیت
بررسی اصل تربیت مربی پیش از تربیت متربی در منطقه فلسطین
۴. روشهای تربیتی
بررسی روش مواجهه و تربیت در موقعیت در اسلام و ادله و در غزه
۵. ساحات تربیت
بررسی اینکه تربیت جهادی یک ساحت است یا ورای ساحت؟
💠@feqhe_tarbiati
🔹حضرت زهرا (س) الگویی برای مقاومت در برابر تحریمهاست
در:
https://ana.ir/fa/news/881412/%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D9%87%D8%B1%D8%A7-%D8%B3-%D8%A7%D9%84%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA
🔸حضرت زهرا سلام الله علیها، در مقابل شش تحریم فلج کننده دشمن راستقامتانه ایستاد ....
🔹@feqahat
سلام علیکم.
لطفا ابتدا کلیپ زیر را ببنید.
https://www.aparat.com/v/uJ32i
این کلیپ تصویری پرده خوانی را نشان میدهد که مناسب اجرای مطلب در مورد سردار سلیمانی در میان نوجوانان است.
فایل ارسال زیر، فایل آن پرده خوانی است که کار هنرمند انقلابی سرکار خانم میرتواناست.
امید که با استفاده از این کار در پرده خوانی در ترویج مفاهمی انقلابی و گفتمان انقلاب سهمی باشید.
👇👇👇