............
برای شب سفارش جدید نداریم
انشاالله فردا برای ناهار در خدمتتونیم🌷🌷
🔰 فقط یک هفته همراه ما باش تا شاهد تحول در رفتار خودت و فرزندت باشی!
💢 اگه بچهات پرخاشگره، حرف گوش نمیده، برعکس خواستههات عمل میکنه یا به درس بیتوجهه… این کانال مخصوص توست!
😇 یاد میگیری چطور با کودک، نوجوان و حتی همسرت درست رفتار کنی، فرزندی آرام، مسئولیتپذیر و معتقد تربیت کنی و در خانواده آرامش بیشتری داشته باشی.
برای تغییر واقعی همین حالا عضو شو 👇👇👇
🔸#دکتر_سعید_عزیزی
🔸#تربیت_فرزند
🔸#نوجوان
🔸#مشاور_خانواده
🔸#نسل_جدید
🔸#فرزند_پروری
🔸#امنیت_روانی
https://eitaa.com/raftareagahane
https://eitaa.com/raftareagahane
رستوران ساقه
دیشب خونه ی برادرم مراسم بود. بعد از مراسم رفتم داخل پارکینگ دیدم دیگ های غذا همین جوری کثیف داخل پا
ادامه..........
من آدمی نیستم که بگم هر کاری میکنم ذخیره بشه برای آخرتم ، راستش این دنیا هم واسم مهمه ، دلم میخواد هر دو تا دنیا رو داشته باشم .
اصلا اعتقادم اینه که هر کسی که به فکر آخرت و دنیای پس از مرگه باید بتونه دنیای زمینی خوبی هم داشته باشه.
با اینکه تموم ابزارها و امکانات این دنیا وسیله ایه برای ساختن یک زندگی لاکچری و متعالی و فوق العاده برای اون دنیا، ولی برای آسایش و راحتی و شاد بودن همین دنیا هم به امکانات و مادیاتش نیاز داریم.
به همین دلیل عادت دارم هر کاری برای خدا و اهل بیت می کنم بهشون میگم نصفش رو همین جا بهم بدین ، نصفش رو برای آخرتم بگذارین و تموم گذشتگانم رو تو ثوابش سهیم میکنم ، به خصوص پدر و مادرم رو.
اون شب هم به امیر المومنین گفتم: تو همین هفته هم رزق مادی بده هم معنوی.
سرت رو درد نیارم ، یه دیگ شستن خیلی هم کار سختی نبود ولی برای خانواده ی امیرالمومنین ، ارزشمند و بزرگ بود.
اصلا این خانواده عادت دارن هر کاری واسشون میکنی رو بزرگ ببینن.
اول صبح فرداش یه مشتری تلفن زد و برای آخر هفته مراسم هفتم مادرشون بود و حدود سیصد و خرده ای نفر سفارش غذا دادن ، از اون طرف یکی از دوستان از کربلا اومده بودن سفارش غذا دادن و یه بدهی قبلی همون روز پرداخت شد .
همون موقع دلم گفت: این لطف امیرالمومنینه.
بعد از ظهرش علی بهونه می گرفت ، سریع کارهام رو انجام دادم و بردمش بیرون تا رفتیم سر کوچه اصرار کرد با اتوبوس بریم امام زاده بعد از چند روز قسمت شد برم سر خاک مادرم و زیارت امام زاده برم .
بعد از نماز مغرب آقا مجید زودتر از رستوران اومدن و بهم زنگ زدن و گفتن: بیا با هم بریم جلسه ی قران شاید یک ماه بیشتر شده بود که توفیق نداشتیم به این جلسه بریم .
بعدش هم با پرچم مقدس ایران رفتیم میدان شهر.
وقتی بر می گشتیم دوباره دلم گفت: این رزق های معنوی هم لطف امیرالمومنین بود.
باور کنین با تمام وجودم محبت و لطفشون رو حس میکنم و زیر سایه ی پر مهرشون خیالم آسوده س.
السلام علیک یا حجه بن الحسن
مهدی جان ، جان عالم به فدایت
خیلی دوستت داریم🌷
خدایا بابت یاداوری نعمتهایت شکر🙏
.
دخترک بیچاره شروع کرد ، به گریه کردن و گفت : پدرم شش ساله به من تجاوز میکنه و مادرم هم میدونه ، پدرم هیچ خواستگاری رو به خونه راه نمیده و میگه تو برای همیشه باید ............
کانال استراتژی زندگی هر شب داستانهای واقعی و دردناکی رو برات به اشتراک میگذاره که تازه میفهمی چه قدر خوشبختی.....
ادامه ی داستان رو در کانال بخون
مشاوره ی تلفنی و پیامکی با کمترین هزینه و قیمت
نکات مهم و کلیدی برای داشتن یک زندگی ایده آل
یه شب مهمون کانال شو ، دیگه رهاش نمیکنی.........
افتتاح کانال با شب ولایت امیرالمومنین پیوند داده شد تا برکت عشق مولا عطر زندگیمون باشه
〰💡اگه یه جایی بود که بدون خجالت و استرس از مشکلت بگی چی؟!🤔👇🏻
از #اضطراب… #شکستعشقی…
#تنهایی… #مشکلاتخانوادگی…
#بیحوصلگی…
🗣اون فکرایی که به هیچکس نمیتونی بگی…
〰اینجا قرارنیست #قضاوت بشی!❌ 😊
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2452555361C3e8a1466f0
.