📌 مرکز جنگ روایت ها و ارتباطات بین الملل دانشکده هنر، رسانه و فضای مجازی دانشگاه جامع امام حسین(ع) با همکاری معاونت فرهنگی سپاه پاسداران، معاونت بین الملل حوزه علمیه قم، مؤسسه بین المللی ائمة الهدی(ع) و انجمن مدرسان بیانیه گام دوم انقلاب برگزار می کند:
🌹هفتمین #دوره_جامع تربیت مربی بيانيه گام دوم انقلاب با رویکرد #جنگ_روایت_ها و جهاد تبیین
🖥 بصورت #آنلاین و #آفلاین
👨🏻💻تدریس دوره توسط اساتید دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🟦🟦 مهلت #ثبت_نام: 30 آذر 🟦🟦
🟧🟧 شروع دوره: 4 دی 1402 🟧🟧
🔹روزهای زوج ساعت 21:00 تا 22:30
🔹 28 جلسه
🔸لینک ثبت نام:
📲 aematolhoda.com/b7/
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
📣 شگفتانه یلدایی عماریار شروع شد!
🍉 به بهانه بلندترین شب سال، همه فیلمهای عماریار رو در دورهمیهای خانوادگی رایگان ببینید. کلی فیلم، مستند و انیمیشن جذاب و سالم منتظر شماست😍
🎁 از ساعت ۱۹ روز ۲۹ آذر تا ساعت ۱۹ روز ۱ دی، #رایگان_و_نامحدود فیلم ببینید و در چالش و مسابقه یلدایی شرکت کنید و جایزه ببرید.
📌 برای استفاده رایگان به سایت عماریار سر بزن یا اپلیکیشن رو نصب کن
⏰ کانال عماریار دنبال کنید و منتظر خبرهای بعدی باشید 😉
✅ فیلمها به دیدن شما میآیند، آنها را اینجا دنبال کنید🔻
🆔 eitaa.com/joinchat/1460338702C7e130ac336
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیان انتظاراتی از معلمان:
زنده کردن احساس هویت ایرانی اسلامی و شخصیت ملی در دانشآموزان
🔺گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار معلمان
۱۴٠۲/٠۲/۱۲
#هویت_ملی
▪️دو بیت از #حافظ لسان الغیب:
"دولت فقر" خدایا به من ارزانی دار
کین کرامت سبب حشمتوتمکین مناست
ترکیب پارادوکسیکال "دولت فقر" در تفکر شاعرانه بزرگترین سرمایهی انسان است. مرتبهای است که انسان از توهّم نیستانگارانهی قدرتمندی به حقیقت عجز و فقر تشرّف پیدا میکند، دقیقاً در همین لحظه، واجد حشمت و مکنت میشود.
تشرف به عجز و فقر، اساس هستی ماست؛ چون حقیقت عالَم خرابی و فناست. پس رِند آن کسی است که خراباتی(خرابآبادی) باشد. ترکیب پارادوکسیکال بعدی "خرابآباد" است. جاییکه آبادیاش در خرابی و تزلزل است:
اگرچه مستی عشقم خراب کرد ولی
اساس هستی من زآن خرابآباد است
#یادگاری
#شب_یلدا 🍉
✍ وحید یامین پور
گام دوم انقلاب
⚫️ تبیین مسئله جمهوریت (أمام وأمت) و آزادی و حیات طیّبه (پیشرفت) درفاطم
📌 «بیمردم» الگویی در فهم
رسالت هیأت تراز انقلاب
📝 یادداشت حجتالاسلام محمد امیریطیبی
در خصوص نوحه #بیمردم حاج مهدی رسولی
✅ مقام معظم رهبری: «اشکال کار ما در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند؛ چرا؟ برای اینکه فضای عمومی، فضای متناسب با آنچه ما خواستهایم نیست. من بارها تکرار کردهام «فرهنگسازی»؛ فرهنگسازی یعنی همین کاری که شما(هیأتها) میتوانید بکنید.»
🚩 اول: رسالت هیأت تراز و مداح انقلابی در هیأت، ترمیم فاصله فکری مخاطب هیأت با ولی جامعه است تا با فرهنگسازی اوامر و منویات او معطل نماند.
🚩 دوم: همه مؤلفههای کمی، مثل جمعیت شرکتکنندگان و میزان خدمات مثل توزیع غذا و خدمات جهادی و مؤلفههای کیفی مثل حال معنوی جلسه و شور نوحه و سینهزنی، معبری است برای تحقق این رسالت و اگر مقصد تلقی شوند انحرافی از رسالت هیأت است.
🚩 سوم: کسی در ساحت مداحی میتواند به این رسالت عمل کند که افق ذهنی خود را با افق ذهنی ولی جامعه تطبیق داده باشد.
🚩 چهارم: قطعه «بیمردم» حرکتی است در نقطهزنی نیاز مخاطب و مبتنی بر درک صحیح از مسأله در زمان مناسب که دست روی اصلیترین نقطه فاصله ذهنی مخاطب با رهبری معظم گذاشته است و آن هم باور به قدرت مردم و راهحلبودن حکمرانی مردمی است .
🚩 پنجم: برادرم حاج مهدی حنجرهاش را، هنرش را، اندیشهاش را، ابزاری کرد برای گفتمان حرکت عمومی در گام دوم، اما نه با تکرار ادبیات رهبر بلکه مبتکرانه و با بهترین استفاده از عنصر ادبیات و احساس و چهقدر امروز نیاز است اینگونه اندیشههای حکیم فرزانه انقلاب را نشر دهیم .
🚩 ششم: «بیمردم» مطالبهای است از جریانهای حلقههای میانی تا به میدان بیایند و مردم را پای کار ولایت بیاورند و الگوی کاملی نیز برای این حرکت معرفی میکند و آن قیام فاطمه زهراء (سلاماللهعلیها) است تا کسی در ثمربخشی این حرکت شک نکند.
🚩 هفتم: قدر مسلم «بیمردم» خروجی یک اندیشه فعال و بیدار است و حس و حال و دلنشینی آن محصول ارائهای هنرمندانه و باورمندانه است، اما از همه مهمتر اقدامی گروهی و چندوجهی از منظر پژوهش، شعر، سبک، اجرا و ابزار رسانه است.
🚩 هشتم: ضعف جدی بدنه انقلاب عدم همافزایی و ضریبدهی به تولیدات افراد درون جبهه است. یادمان بیاید اجرای ضعیف و بیهنر «شروین حاجیپور» در فتنه سال گذشته را که چگونه ضریب دادند و از دلش جریان بیرون کشیدند.
🚩 نهم: «بیمردم» این ظرفیت را دارد تا هزاران بار در فرمهای مختلف و فضاهای متفاوت تکرار شود تا تبدیل به فرهنگ و جریان گردد، راهی که بعد از رسولیها وظیفه مردم و جریانداران است. اگر مردم پای کار «بیمردم» نیایند، چنین اثر فاخری هم غریب میشود.
🚩 دهم: مثل همیشه ضریبدهنده اصلی جریان انقلاب با باورمندی به مردم، رهبری حکیم است که به کارهای تراز ضریب میدهد تا اثر فاخر انقلابی در غربت مردم فراموش نشود.
عصر پنجشنبه آخر پاییز
✍ #محمد_امیری_طیبی
#فاطمیه
#هیأت_تراز
🔺مدرسهی فکرت برگزار میکند:
🔸درسگفتار نظام فکری شهید مطهری در استنباط دین
🔹با تدریس: حجت الاسلام احمد آذربایجانی
🔰در این درسگفتار سرفصلهای زیر را به بحث و بررسی مینشینیم:
۱. نگاه نظاممند به مباحث موثر در روش استنباط شهید مطهری ( ازآثار ایشان )
۲. جایگاه قرآن، سنت و عقل در نگاه اجتهادی شهید
۳. تفاوت مشی اجتهادی شهید مطهری با فقه سنتی و نگاه روشنفکری
۴. تطبیق نظام فکری استنباطی شهید مطهری در نظام حقوق زن در اسلام و تعلیم و تربیت در اسلام
۵. تبیین روش برداشت نظام فکری از آثار اندیشمندان
۶. ارتباط مبانی شهید مطهری با اساتیدشان ( آیت الله بروجردی ، مرحوم امام و مرحوم علامه)
۷. نقد و بررسی برخی شارحان شهید مطهری
🔸سهشنبههای زمستان | از پنجم دیماه| ساعت ۱۹:۱۵ الی ۲۰:۳۰ | بصورت حضوری| رایگان| همراه با گواهی پایان دوره
🔹جهت ثبتنام به آیدی @madrese_fekrat پیام بدهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب، صبح امروز: انتخابات پایه تحول است
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 رهبر انقلاب چهار خصوصیت الزامی برای انتخابات پیشرو را برشمردند؛
مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت و امنیت
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
✏️ بنده چهار خصوصیت را در اول امسال راجع به این انتخابات به ملت ایران عرض کردم.
✏️ اولاً مشارکت قوی، ثانیاً رقابت واقعی، ثالثاً سلامت به معنای حقیقی کلمه و رابعاً امنیت انتخابات.
✏️ این چهار خصوصیت باید انجام بگیرد. ۱۴۰۲/۱۰/۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
📩 رهبر انقلاب: حادثه غزّه پدیدهای فوقالعاده در تاریخ اخیر دنیای اسلام است/ خونخواری رژیم صهیونیستی و صبر و مقاومت مردم غزه، دو سَمت بینظیر بودن این حادثه هستند /همین تسلیم نشدن مردم و مبارزان فلسطینی، آنها را پیروز میکند / نشانههای پیروزی مردم غزه امروز دیده میشود
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار مردم خوزستان و کرمان:
دو ماه و نیم از شروع حادثهی غزّه دارد میگذرد. این حادثه یک پدیدهی بینظیری است در تاریخ اخیر دنیای اسلام. در تاریخ اخیر در این یک قرن اخیر شاید شبیه این حادثه ما دیگر نداریم، حادثهی فوقالعادهای است.
✏️ از دو سمت این حادثه بینظیر است. از سمت رژیم صهیونیستی این حادثه بینظیر است چرا؟ برای اینکه هرگز این جور سفّاکی، این جور جنایتگری، این جور خونخواری در این دورهی تاریخی که اشاره کردم دیده نشده. این جور کودککشی، این جور بمب سنگرشکن روی سر بیماران بیمارستانها انداختن، این جور بیرحمی، این جور خباثت بینظیر است دیده نشده. این از طرف رژیم صهیونیستی.
✏️ از طرف مقابل، طرف مردم فلسطین و مبارزان فلسطینی. این جور ایستادگی، این جور صبر، این جور مقاومت، این جور دشمن را دیوانه کردن دیده نشده. مردم غزّه، مبارزان غزّه مثل صخره مثل کوه ایستادند، چیز مهمی است. آب نمیرسد، غذا نمیرسد، دارو نمیرسد، سوخت نمیرسد، آب نمیرسد ایستادند تسلیم نمیشوند خیلی مهم است.
✏️ همین تسلیم نشدن آنها را پیروز میکند کمااینکه نشانههای پیروزی امروز دیده میشود. «إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرينَ» خدا با صبرکنندگان است.
✏️ رژیم صهیونیست با آن همه تجهیزات با آن همه امکانات در مقابل مبارزان فلسطینی که تقریباً میشود تجهیزاتشان قابل مقایسهی با تجهیزات رژیم صهیونیستی نیست ناتوان مانده. ۱۴۰۲/۱۰/۲
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
💡 آیا اندیشه امت گرایان ایرانی، استعمارزده است؟
🖊مهدی افراز
🔸در خلال تحلیل هایی که در دوران طوفان الاقصی و حوادث ما بعد آن مطرح می شود، با دسته ای از تحلیل ها مواجه هستیم که در آن ها روایت واحدی وجود دارد مبنی بر این که جمهوری اسلامی به جهت منفعت طلبی های ملی، خود را از معرکه فلسطین دور نگاه داشته و این خودنگهداری انرژی اجتماعی جامعه ایران را برای حمایت از مردم بی دفاع غزه سرکوب نموده است. روح حاکم بر این تحلیل ها این گزاره است که ایران به جهت ترجیح منافع ملی خود بر منافع امت اسلامی در حال جای خالی دادن از آرمان فلسطین است.
🔹بنیان اصلی این دیدگاه، بر فهم خاصی از امر ملیت و نسبت آن با مقوله امت است و آن چنان که در ادامه خواهد آمد این رویکرد در ذهنیت و تصویرش از ملی گرایی در یک فریم استعماری گرفتار شده است. در توضیح باید گفت که در یکصد سال گذشته مقوله امر ملی، منفعت ملی و ملی گرایی در دو پارادایم مختلف تحقق یافته است که خلاصه آن در دوگانه ملی گرایی کوبنده - ملی گرایی سازنده و متفرع بر آن امت گرایی کوبنده- امت گرایی سازنده قابل صورت بندی است.
🔸ملی گرایی کوبنده همان ناسیونالیسم است، خاستگاه آن نژاد گرایی اروپایی خصوصا آلمان نازی است که در برابر انترناسیونالیسم کلیسا شکل گرفت و تاکیدش بر هویت های قومی - نژادی است که توانست با کوبیدن هویت امت مسیحی، ملت سازی کند. این سبک از ملی گرایی در منطقه غرب آسیا همان ملی گرایی استعماری است، چون استعمار پس از فروپاشاندن خلافت عثمانی تلاش داشت در این منطقه با تاکید بر هویت های قومی چون پان عربیسم، پان ترکیسم، پان کردیسم، پان ایرانیسم و ... نوعی لبه های درگیری دائمی ایجاد نماید که هویت و شخصیت ملت های مختلف با کوبیدن هویت های دیگر ملل و در نتیجه سلب هویت امت اسلامی برساخت شود.
🔹ملی گرایی کوبنده در ذات خود معارض امت گرایی است، این ملی گرایی چون ساختار واحد سیاسی اسلامی را خلافت قلمداد می کند همواره پروژه ملت سازی را در عرض امت سازی تعریف کرده و لذا منافع امتی را تهدیدی برای منافع ملی شناسایی می نماید.
🔸در برابر این ملی گرایی، سنخ دیگری از ملی گرایی تحقق داشته است، که می توان آن را ملی گرایی سازنده نامید. این ملی گرایی مبتنی بر این نگاه است که واحد سیاسی امت، نه خلافت که دولت ملی است. ملی گرایی سازنده اساسا اتوپیای ساخت یک ساختار سیاسی واحد در یک سرزمین واحد را برای مسلمین ندارد و لذا ساخته شدن ملتش را در طول ساخت یابی امت دانسته و تامین منافع ملی را عین تکمیل منافع امتی قلمداد می کند و به همین جهت معتقد است، تنها مسیر برای بهره مندی از یک امت قوی، ساختن ملت های قوی است.
🔹دوگانه کوبنده- سازنده عینا در جریان امت گرایی نیز سریان پیدا می کند؛ نوستالژی امت گرایی کوبنده خلافت عثمانی و عباسی است و لذا همواره امر ملی را در منافات با آموزه های اسلامی دانسته و با نفی ادبیات ملی در اندیشه احیای خلافت، امپراطوری مسلمین و دارالاسلام به سر می برد و عظمت و مجد اسلام را در احیای خلافت می داند. حاکمیت داعش نماینده این امت گرایی در عصر حاضر است، داعش تعینی از نفی هویت های ملی - قومی برای بازیابی امت در قالب خلافت اسلامی است.
ادامه 🔽🔽
🔸در مقابل اما امت گرایی سازنده نیز برای احیای هویت مسلمین در برابر هجمه مدرن، در تلاش برای امت سازی است. اما مهم ترین تمایز آن این است که امت را نه یک ساختار سیاسی واحد در یک سرزمین واحد، بلکه آن را هویتی واحد با بروزات متکثر در نژادها، فرهنگ ها، سرزمین ها، ملیت ها و حاکمیت های مختلف مسلمین می داند.
🔹امت گرایی سازنده با پذیرش عمق تاریخی ملت ها و با اصالت قائل شدن به نقش خصلت های قومی و نژادی در اراده های انسانی، ساخت یابی ملت های مختلف در یک جهان اسلامی را مطلوب و میسر می داند و از همین رو قائل است در یک اندیشه ولائی، چون اراده و خواست جمعی انسان ها برای قیام و انتخاب یک حاکمیت موضوعیت دارد، لذا این دولت ملی است که به عنوان یک واحد سیاسی در نظام توحیدی اصالت دارد. امت گرایی سازنده هیچگاه منافع ملی را رقیب خود تلقی نکرده بلکه معتقد است هرچه یک ملت اسلامی در دستیابی به منافع خود موفق باشد، این موفقیت در طول تامین منافع امت است.
🔸تبلور امت گرایی سازنده در عصر حاضر، جمهوری اسلامی ایران است و به همین جهت است که امکان تاریخی بروز فردی چون شهید سلیمانی فقط در ایران وجود دارد، شهید سلیمانی تجسم سازندگی توامان ملت ایرانی در هم افزایی با امت اسلامی است. ایران مبدع و الگوساز این سنخ از امت گرایی است چون الهیات ولایت راقی ترین اندیشه برای پشتیبانی امت گرایی سازنده و در مقابل الهیات خلافت بهترین آن برای امت گرایی کوبنده است، از این رو می توان امت گرایی سازنده را امت گرایی ولایتی و امت گرایی کوبنده را امت گرایی خلافتی نیز عنوان داد.
🔹بر این اساس اگر دیدگاه ما بر امت گرایی سازنده باشد، در جزئی ترین دستاوردها و پیشرفت های ملی ایرانی نیز غرور امتی خواهیم داشت، حقیقتی که شهید فتحی شقاقی، بنیان گذار جنبش جهاد اسلامی فلسطین این گونه بدان باور دارد؛ " بر این باورم که ارتباط میان رسالت و نقش جهانی انقلاب اسلامی و ساختن ایرانی پیشرفته و توانمند، ارتباطی تنگاتنگ و جدایی ناپذیر است"
🔸در مقابل اگر مختار ما، امت گرایی کوبنده باشد، همواره منافع ملی را در جدال با منافع امتی بشمار آورده و از این رو اگر سیاست های منطقه ای ما در جدولی طراحی شده باشد که به دنبال هم افزایی میان منافع ملی - امتی باشد، گویا در حال خیانت ورزیدن به منافع امت هستیم.
🔹به این جهت باید قائل شد که دوگانه پنداری ملت - امت، منخصر دانستن ملی گرایی در نوع کوبنده، معارض شمردن منافع ملت با منافع امت و تحلیل های برخاسته از آن اساسا رونوشتی استعماری است. عدم هضم تامین توامان مصالح ملی و امتی نیز ناشی از همین استعمارزدگی است. لذا با آن که ملی گرای کوبنده و امت گرایی کوبنده دو سر طیف برای کوبش متقابل اند اما هردو برشی از یک اندیشه استعماری هستند.
🔸 بر همین اساس، این که در نوشته ها و تحلیل های برخی امت گرایان ایرانی همواره ادبیات ملی نکوهش شده، بر دوگانه سازی امت - ملت تأکید گردیده و در همین چارچوب در برابر فهم سیاست ها و تاکتیک های منطقه ای جمهوری اسلامی مقاومت به خرج داده می شود، این پرسش را در ذهن متبادر می سازد که آیا اندیشه امت گرایان ایرانی، استعمارزده است؟
-----------‐--‐---------------------------------------------
پ ن : این متن صرفاً تأملی نظری بر قطعه ای از انگارههای امت گرایی ایرانی است و الا تردیدی نیست که امت گرایان از مومنترین و کوشاترین جریان ها در نسبت با انقلاب اسلامی هستند.
🎓 *کارگروه تربیت رسمی اندیشکده فرهنگ و تربیت اسلامی برگزار میکند:*
💠محفل گفتوگو:
🔴 حاکمیت آموزش و پرورش؛
🟠 تمرکزگرایی یا تمرکز زدایی!
🟡تقویت خلاقیت های مدارس تحولی یا عدالت آموزشی
🟢اداره دولتی آموزشوپرورش یا تقویت نقش گروههای مردمی
◀️شما هم اگر سوال دارید بیاید.▶️
🔰 اساتید:
* آقای حسام الدین براتی*
*آقای روح الله عابدینی*
دبیر علمی جلسه:
*آقای علی شیرینصحرایی*
🔺شنبه ۲ دیماه ساعت ۲۰:۱۵
دانشگاه امام صادق(ع)، سالن شهید مطهری
🌐 لینک شرکت مجازی: https://vc.isu.ac.ir/ch/cett
#تحول
@gamedovomenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خدا میخواهد مردم انتخاب کنند.
🎥 برشی متفاوت از مستند سینمایی #آن_زمستان را ببینید.
⬅️ #آن_زمستان؛ پرترهای متفاوتتر از آن چه که تا به حال از یک عالم دینی دیدهاید. روایتی بیواسطه از یک فصل از زندگی آیتالله مصباح یزدی
🔻 دانلود و تماشا:
🌐 b2n.ir/azem
@gamedovomenghelab
#حکمرانی_مردمی
بی مردم،
در باب مردم گریزان، مردم سواران و مردم ستیزان
📝سید آرش وکیلیان
وقتی عکس های تظاهرات میلیونی مردم جنگ زده و محاصره شده شیعه یمن در حمایت از فلسطین را دیدم ، با خود اندیشیدم پس مردم ما کجایند؟!
چند سالی است صاحبنظران نسبت به افت سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی در جامعه اظهار نگرانی کرده اند. گویی «مردم» با حوزه عمومی و امر سیاسی قهر کرده اند و منفعت خویش را در حوزه روابط شخصی و پیرامونی شان می جویند.
اما «مردم» تعبیری خیلی کلی و مبهم است که هر گروه و حزب و جریان سیاسی از آن برای مقصود خود بهره می گیرد یا بهتر بگویم گویا این عبارت چون آبی بی رنگ است که رهبران سیاسی آن را با خواست خود رنگ می زنند. اما در فقدان سازماندهی اجتماعی و سیاسی در جامعه شهری مدرن ایران که زیست توده وار غالب شده، شاید مردم با همین کیفیت بهترین تعبیر برای توصیف کلیت جامعه باشد.
حال چرا اکنون مردمی در میان صحنه نیستند؟! می توان این پرسش را از جهات مختلف پاسخ داد و در این نوشتار تحلیل وضع جریان های سیاسی موضوعیت دارد. اکنون سه جریان سیاسی اصلی مدعی داریم که هر سه هم در اقلیت هستند.
۱- اصولگرایان یا جریان حامی وضعیت قدرت در جمهوری اسلامی که فقط می توانند با پایگاه اجتماعی سنتی خود ارتباط بگیرند و تقریبا فاقد فرم و محتوای ارتباط با جامعه به طور گسترده هستند. اینها را می توان «مردم گریزان» نامید یعنی نه تنها نمی توانند بلکه حتی نمی خواهند مردم به شکل گسترده در صحنه حاضر باشند.
۲- اصلاح طلبان یا جریان منتقد وضعیت قدرت در جمهوری اسلامی که تا چند سال پیش ظرفیت زیادی در ارتباط گیری مردمی داشتند و دست کم فرم این کار را خوب بلدند و البته محتوای دلخواه خود را به عنوان مطلوب مردم جا می زنند. این جریان را صرفنظر از قابلیت جذب و ارتباط کنونی اش می توان «مردم سواران» نامید که حضور مردم را می خواهند اما برای تحقق منافع خود.
۳- براندازان یا گروه های سازمان یافته مخالف جمهوری اسلامی که عمدتا مرکزیت آنها در خارج از کشور مستقل است و از مردم می خواهند تا برای براندازی حکومت مبارزه کنند و همزمان هم از تحریم آمریکا علیه همین مردم حمایت می کنند. حوادث یک سال اخیر نشان داد اینها در واقع خود مردمی ندارند و بر روی نارضایتی مردم سرمایه گذاری کرده اند و مدام از سرمایه اجتماعی می کاهند. اینها را می توان «مردم ستیزان» نامید.
اکنون جامعه احساس می کند که با هیچ یک از جریان های شناخته شده چندان همدلی و هماهنگی ندارد تا بتواند تبدیل به «مردم» آن بشود. لذا نقش مردم در تعامل و تعادل قوای جریان ها بشدت کاهش یافته است و گویی ایران «بی مردم» شده است.
اما ماهیت جامعه ما به گونه ای است که اگر گروهی بتواند با شیوه ای مردم گرایی یا مردم داری و یا حتی مردم نمایی کند، قادر خواهد بود برای خود اکثریتی موثر ولو موقت را فراهم سازد و قدرت سیاسی را وفق نظر خود در اختیار گیرد.
✅ همایش ملی جنگ غزه: ۷۵سال جنایت لیبرال دموکراسی
🔸 پنل فرهنگی و اجتماعی:
غزه،مقاومت،نظم نوین جهانی
🎙سخنرانان:
👤 دکتر ابراهیم فیاض
🔻ظهور امام و امت در جریان مقاومت غزه
👤 دکتر مهدی ناظمی اردکانی
🔻مقاومت غزه،الگوی جهاد تمدن ساز
👤 دکتر محمداصغری
🔻انسان شناسی طوفان الاقصی
👤 دکتر سیدعبدالرسول علم الهدی
🔻طوفان الاقصی و غزه،محور شکل گیری جهان مقاومت
👤 دکتر رضا پارسا مقدم
🔻نقدوبررسی جامعه شناختی تمدن مدرنیته غربی در بیانیه هابرماس پیرامون جنگ غزه
👤 دکتر سیدابراهیم رئوف موسوی
🔻رونمایی از محور تاریخ آینده در غزه
👤 مهدی قدیری
🔻تبیین ظرفیت های رسانه ای و میدانی در حمایت از طوفان الاقصی
⏰ دوشنبه۴دی ماه ۱۴۰۲ ساعت ۸ الی ۱۲
🏢 دانشکده علوم اجتماعی و فرهنگی_سالن جلسات شهید آوینی
📎لینک پخش زنده از طریق اسکای روم:
https://B2n.ir/h50552
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امام زمان(عج) نگران پیوند اجتماعی هم هست!
امام خمینی:《برادران من! از یاد نبرید این رمز پیروزی را. این وحدت کلمه ای که در تمام اقشار ایران پیدا شد معجزه بود. کسی نمی تواند این را ایجاد کند؛ این معجزه بود. این امر الهی بود...
ما حس کردیم این مطلب را، ذوق کردیم این مطلب را، که این جماعت ایران که با هم شدند خدا پشتیبان آنها بود، و الآن هم هست. کاری نکنید که عنایت خدا ـ خدای نخواسته ـ کم بشود؛ کاری نکنید که برای ولی عصر ایجاد نگرانی بکنید. تفرقه نداشته باشید با هم؛ با هم تفرقه اندازی نکنید》
https://zaya.io/akadb
* صوت کامل این جلسه را بشنوید
* چکیده این جلسه را بخوانید!
حجت الاسلام قنبریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 #مدرسهای_در_دوردست؛ روایتی از نبرد علیه بیسوادی در ایران!
⭕️ در این مستند، فعالیتهای نهضت سوادآموزی در دهه ۶۰ زیر ذرهبین رفته و اتفاقات عجیبی که این نهضت پشت سر گذاشته بررسی میشود.
🎥 تماشا در لینک زیر:
🌐 B2n.ir/mdrd
#مردمی_سازی
#تجربه_نگاری
💠پنج قرن تمدن اسلامى
🔰 شهید آیت الله مطهری
🔸ديشب بعد از سخنرانى، يكى از برادرها آمد با كمال صداقت از من سؤالى پرسيد، گفت مخالفان سؤالى از ما مى كنند كه اگر اسلام به عنوان يك ايدئولوژى قادر بود ملتى را نجات بدهد و سر پاى خودش نگه دارد، تمدنى به وجود آورد، فرهنگى به وجود آورد، يك واحد اجتماعى به وجود آورد، چطور در طول اين چهارده قرن يك نمونه هم نتوانست به وجود آورد؟
🔸 به آن برادر عرض كردم: به همان دليل كه پنج قرن چنين تمدنى را به وجود آورد و من و تو از تاريخ خودمان بى خبريم. ما چقدر بايد از تاريخ خودمان بى خبر باشيم! اسلام پنج قرن (پانصد سال) تمدنى را در سه مركز بزرگ (اندلس، مصر، و بغداد و ايران) به وجود آورد كه مجموع اينها را «تمدن اسلامى» مى نامند.
🔸يكى از نيرنگهاى غرب اين بود كه در پوست ملل مسلمان رفت [و ميان آنها در باب تمدن اسلامى تفرقه ايجاد كرد.] چون نمى شد اين تمدن گذشته را انكار كرد، در پوست عربها رفت و گفت تمدن عرب. حتى گوستاو لوبون وقتى كتاب مى نويسد مى گويد تمدن عرب. گو اين كه مترجم فارسى اش گفته تمدن اسلام و عرب، ولى او مى گويد تمدن عرب، براى اين كه عرب بگويد اين تمدن مال من بود. ولى وقتى كه به ايران مى آمدند نقيض و ضد آن را به ايران تلقين مى كردند كه اين تمدنى كه در گذشته بوده تمدن ايرانى بوده، بو على سينا وابسته به تمدن ايرانى است و از بقاياى تمدن 2500 ساله پيشتر است! در جشن 2500 ساله چقدر كوشش مى كردند روى مسئله استمرار فرهنگى تكيه كنند كه ما در 2500 سال پيش يك فرهنگ را آغاز كرديم و آن فرهنگ با روح خاصى كه داشته است ادامه داشته تا به زمان ما رسيده است؛ بو على سينا، ابو ريحان بيرونى، حافظ، مولوى و خواجه نصير الدين طوسى زاده آن فرهنگ اند، همان روح است كه تا زمان ما استمرار پيدا كرده؛ در صورتى كه اين يك دروغ محض است.
🔸تمدنى كه در دوره اسلام شروع شد با يك روح مخصوص شروع شد. اين تمدن مثل هر تمدن ديگرى از تمدنهاى ديگر جهان استفاده كرد اما به صورت تغذيه نه به صورت التقاط، مثل هر جاندار جوانى كه پيدا مى شود و از محيط خودش تغذيه مى كند، ولى معنى تغذيه اين است كه او را هضم مى برد و به شكل خودش در مى آورد و روح خودش را به او مى دهد. اما كارى كردند كه ملت ما از تاريخ خودش بى خبر و به آن بى اعتقاد و بى اعتماد باشد.
🔸سالهاست كه در ميان ما تبليغ مى كنند، يك تبليغ دروغ كه اسلام نه تنها تمدنى را پايه گذارى نكرد، تمدنهاى گذشته را هم نابود كرد، تمدن مصر و تمدن ايران را از بين برد. اينها كارهاى حساب شده است، مى خواهند ملت مسلمان به تاريخ اسلامى خودش بدبين شود.
🔸به آن دوست و برادر عزيز گفتم اگر اسلام در طول تاريخ و در بدو ظهور خود تا زمانى كه انحراف پيدا نشده بود- كه ريشه اين انحراف مسيحيت است- تمدنى ايجاد نكرده بود حرف شما درست بود، ولى پنج قرن بر دنيا سيادت فرهنگى و علمى داشته ايم. تمدن امروز اروپا در كمال صراحت خودش را مديون تمدن اسلامى مى داند. خوب است كه كتابهاى فارسى در همين زمينه چاپ شده. همان كتاب تمدن اسلام و عرب گوستاو لوبون را بخوانيد كافى است. كتاب كارنامه اسلام اثر يكى از اساتيد دانشگاه تهران را بخوانيد، روى مدارك ثابت مى كند كه تمدن امروز دنيا و تمدن اروپا تا چه حد مديون تمدن اسلام است! ولى ما از تاريخ خودمان بى خبريم.
🔸همچنين ما از فلسفه احكام خودمان بى خبر هستيم. من در موضوعاتى كه خودم روى آنها تحقيقا كار كرده ام برايم مثل روز روشن شده است كه فلسفه هاى اجتماعى و فلسفه هاى زندگى اسلامى به درجاتى مترقى تر از فلسفه هاى زندگى غربى است.
🔸ما چرا در فلسفه اجتماعى خودمان تعمق و غور نكنيم، چرا در فلسفه سياسى خودمان غور نكنيم؟ فلسفه سياسى ما چه بايد باشد؟ حتما بايد ما در فلسفه سياسى يكى از الگوهاى غرب را بگيريم؟ بايد در فلسفه سياسى تابع انگلستان يا آمريكا يا فرانسه و يا شوروى باشيم؟ آيا امكان ندارد كه فلسفه سياسى ديگرى وجود داشته باشد مترقى تر و عالى تر از آنها؟ چرا، امكان دارد.
🔸در فلسفه اقتصادى و نظام اقتصادى همين طور. در فلسفه اخلاق چطور؟ آيا اخلاق ما حتما بايد اخلاق به اصطلاح بورژوازى و سرمايه دارى باشد يا اخلاق سوسياليستى و اخلاق كمونيستى باشد؟ اخلاق ديگرى در دنيا وجود نداشته و ندارد و ما نمى توانيم از خودمان فلسفه اخلاق مستقل داشته باشيم؟ چرا، مى توانيم داشته باشيم.
📚 مجموعه آثار (آينده انقلاب اسلامى ايران)، ج24، ص: 221
https://eitaa.com/gamedovomenghelab
#شهید_مطهری
#تمدن_نوین_اسلامی
#تاریخ
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: در ارزشهای انسانی، جنسیت نقش ندارد/ امام (ره) دخالت در سیاست را بر زنان واجب کردند/ اگر زن خانهدار یا زن شاغل هستید باید به فکر جامعه باشید
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار جمعی از زنان و دختران:
در سلوک معنوی، در عروج معنوی و الهی، در ارزشهای واقعی انسانی هیچگونه جنسیت نقش ندارد مگر یک مواردی ترجیح یکی بر دیگری که این هم ترجیح زن بر مرد است. در اصل مسئولیتهای اجتماعی هم همینجور است.
به تعبیر امام (رضوان اللّه علیه) دخالت در سیاست و در مقدرات اساسی کشور وظیفهی زنان ، حق زنان و تکلیف زنان است یعنی واجب کردند. زنها بایستی در مقدّرات کشور، وظایف اساسی کشور دخالت کنند.
✏️ در پرداختن به امور جامعه «مَن اصبَحَ وَ لَم يَهتَمَّ بِأمُورِ المُسلِمينَ فَلَيسَ بِمُسلِم» یعنی چه زن باشد چه مرد باشد. صبح که میکنید شما، زن خانهداری، زن کارمندی، زن شاغلی، زن صنعتگری، هر چه، هر کاری میکنید باید به فکر جامعه باشید. اصل این اهتمام، اصل این وظیفه احساس مسئولیت عمومی است، زن و مرد ندارد. ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
🖼 #بسته_خبری | #دیدار_بانوان۱۴۰۲
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب: مهمترین نقش بانوان در قضیه انتخابات، وادار کردن همسر و فرزندان به تحقیق درست و فعال بودن در زمینه انتخابات است / زنها در برخی از مسائل شناخت اشخاص و راهبردها و جریانها دقیقتر و ظریفتر از مردها نگاه میکنند
✏️ حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار جمعی از زنان و دختران:
در این قضیهی انتخابات شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید، مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است، مادرها میتوانند نقش ایفا کنند، وادار کنند، فرزندان را، همسر را، برای اینکه در زمینهی انتخابات فعال باشند، درست تحقیق کنند، زنها در برخی از مسائل شناخت اشخاص و راهبردها و جریانها دقیقتر و ظریفتر از مردها نگاه میکنند و نقاطی را پیدا میکنند در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها هم در داخل خانه، هم درخارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.۱۴۰۲/۱۰/۰۶
🖼 #بسته_خبری | #دیدار_بانوان۱۴۰۲
💻 Farsi.Khamenei.ir