💠 امیرالمؤمنین عـلـے عليه السلام:
إنَّ اللّهَ سبحانَهُ و تعالى جَعَلَ الذِّكرَ جَلاءً لِلقُلوبِ، تَسمَعُ بهِ بَعدَ الوَقرَةِ.
💠 خداوند سبحان ياد خود را صيقل دهنده دلها قرار داده است، گوشِ سنگينِ دلها به وسيله آن شنوا مىشود.
📙 نهج البلاغة، #خطبه_222
@ganjinehnoorDrnasiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در گوشهای ز صحن و سرا جا بده مرا
آیا دلم کم از دل آهو شکسته است؟..❤️🩹
۲۳ذی القعده روز زیارتی امامرضا
@ganjinehnoorDrnasiri
🌷حضرت علی علیه السلام:
بهترين خنده ، تبسّم است.
@ganjinehnoorDrnasiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 سلاح مؤمن
🔹 به ما گفتند سلاح جنگ با دشمن بيرون آهن و سيف است: ﴿وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ﴾؛ اما سلاح جنگ با دشمن درون #آه است و نه آهن «وَ سِلَاحُهُ الْبُكَاء».
🔹 اسلحه يک مؤمن گريه است. اگر کسی بخواهد با #دشمن_درون يعني غرور، نفْس، نفْس اماره، نفْس مسوّله و ديگر خواسته های نامشروع درون به #جهاد_درون بپردازد، بهترين و مهم ترين سلاح او ناله است، «وَ سِلَاحُهُ الْبُكَاء».
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#کلیپ
#باز_نشر
📚 سخنرانی در صحن جامع پیامبر اعظم در شب زیارتی مخصوص امام رضا (ع)
تاریخ: 1398/05/03
@ganjinehnoorDrnasiri
🌺 امیرالمؤمنین علیه السلام :
💫 صبور باش كه به راستی صبر سرانجامی شيرين ،
و عاقبتی فرخنده دارد...🌸
📗 غررالحکم، باب صبر
@ganjinehnoorDrnasiri
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 دیدن این کلیپ زیبا رو از دست ندید...
💠 خدا اینجوری خوشش میاد...
🎤 استاد #عالی
@ganjinehnoorDrnasiri
🔴امام رضا (علیه السلام) میفرمایند :
هر که غم و نگرانی مومنی را بزداید ، خداوند در روز قیامت گره غم از دل او بگشاید .
🔰میزان الحکمه جلد ۵ صفحه ۲۸۰
@ganjinehnoorDrnasiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 حقالناس در قیامت
🎙️ حجت الاسلام #انصاریان
@ganjinehnoorDrnasiri
داشتن یا بودن؟!
به عقیده اریک فروم انسان امروز که هیپنوتیزم شده جوامع سرمایه داری است ، با تاثیر از تفکّرات ِ سرمایه داری بیمار شده است و همه جهت های زندگی خود را بر اساس انباشت بیش از حد برای لذّت ِ نامحدود چیده است که مفاهیم معنوی مانند دین ، عشق و... را نیز با این تفکّر آلوده کرده است زیرا براساس ِتفکّر لذّتگرایی ِ نامحدود در سرمایه داری ، اساس زندگی رقابت و جنگیدن برای بیشتر "داشتن " است و این بیشتر داشتن تبعاتی چون خودخواهی و حرص و به دنبالش بهره کشی و جنگ را به دنبال خواهد داشت و خوشبختی بر اساس داشتن بیشتر تعریف میشود نه "بودن" بیشتر.
او مثال ِ گُل را می زند که کسی که به "داشتن " می اندیشد ، گل ِ مورد علاقه اش را می چیند تا نگه دارد و از آن استفاده کند.
امّا کسی که به "بودن " می اندیشد به گل آب می دهد و از رشد و حضور در کنار گل لذّت می برد که نمونه اولی شامل عشق های بیمارگون ِ جوامع سرمایه داری نیز است و تعریف دوّمی ، تعریفی شبیه به عشق اصیل.
🔰 اریک فروم/ کتاب داشتن یا بودن
@ganjinehnoorDrnasiri
🔹در آستانه سالروز ارتحال امام خمینی(ره) دیوارنگاره میدان انقلاب با طرحی برگرفته از اثر گرافیکی روزهای آغازین نهضت در سال ۱۳۴۳ رونمایی شد.
🔻این دیوارنگاره با شعار «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود» و تصاویری از قیام مردم دنیا علیه رژیم صهیونیستی اکران شده است.
@ganjinehnoorDrnasiri