فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ی_حسّ_خوب ♥️
دردم درمون شد شد
نشد میرم نجف به بابام میگم..♥️
#امیرالمؤمنین #امام_علی
#یکشنبه_های_علوی
🌴🌼🌴
شهرستانی 1.mp3
21.6M
🎧#پادکست |#محفل
☑️ حکایت خردمندی (بخش اول)
امیدورزی و ساخت جامعه از منظر حکیم فردوسی
👤دکتر سیدحسین شهرستانی؛
مدیر گروه حکمت هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
کلان روایت یأس 2:30
الویت امید آفرینی 4:30
گفتار امیدبخشی پروپاگاندی 5:45
ماهیت اجتماعی امید 10:50
ادبیات، نقطه اتکا امید 12:50
امید امر ابراهیمی 21:00
درک خیامی از ادبیات فارسی 27:40
مواجهه حماسی با هستی 35:50
چرا انسان تاریخ دارد 38:50
پاسخ به شبهه0.mp3
11.65M
#صوت | #نشست
🎧پاسخ به شبهه
✍🏼در این برنامه #استاد_جعفری به شبهات زیر پاسخ میدهند:
🔻آیا #دین ضد تحول و پویایی است و موجب رکود و سکون می شود؟
🔻اگر بین خواست #الهی و خواست #مردم تضاد پیش آید باید به کدام تن داد؟
🔻آیا جمهوری اسلامی با الزام حجاب، می خواهد مردم را به دینداری مجبور کند؟
🗓 1403.2.2
🔰تذکر: کلیپ سخنان و شبهات دین ستیزان در این فایل صوتی حذف شده و فقط پاسخهای استاد جعفری، آمده است.
اعتراض دانشگاه ها.mp3
9.57M
#صوت | #نشست
🎧بررسی ابعاد مختلف اعتراضات دانشجویی در آمریکا
👤 حجت الاسلام چگینی
🔻سوالات مهم این پادکست:
۱. منشأ و هدف اعتراضات دانشجویان آمریکایی چیست؟
۲. مقاومت چقدر توانسته در جهان باعث بیداری و شناخت واقعی دنیا علی الخصوص دانشجویان و نخبگان از اسلام شود؟
۳. آیا نخبگان علمی و جنبش های دانشجویی علی رغم تبلیغات جهتدار، متوجه تفاوت جبهه مقاومت با گروههای مثل داعش و القاعده هستند؟
۴. مبلغین حوزه بین الملل و مسلمانان زباندان چه وظایفی دارند و اساسا چه فرصتی در این بین برای آنان وجود دارد؟
رهایی کاگران.mp3
4.74M
#صوت | #باز_نشر
🎧تنها راه رهایی کارگران از مزدور دیگران بودن چیست؟
👤سید یاسر جبرائیلی: تولید کوچک مقیاس غیر متمرکز راه رهایی از نظام سرمایهداری است.
🔻برای مشارکت دادن آحاد مردم در اقتصاد که راز جهش تولید است، نیازمند بدیل برای نظام سرمایهداری هستیم که شامل آزادی فعالیت اقتصادی و مالکیت خصوصی هم هست ولی دولت هم باید نقش هدایت، نظارت و سیاستگذاری داشته باشد.
🔻دولتی که تصدیگری کند، قادر به نظارت نیست؛ مدیر دولتی چون در سود و زیان بنگاه اقتصادی شریک نیست، انگیزهای هم ندارد و در عین حال رها کردن سرمایهدار هم نفعی به حال مردم ندارد.
تبرج بد.mp3
12.44M
🔰 تنظیمگری اجتماعی با زمان
✍🏻یادداشت سردبیر
📍 مدتی است که بحث و نظر پیرامون تصمیمگیری بر افزایش تعطیلات در عرصه عمومی جریان دارد و حال بعد از کش و قوسهای فراوان به سرانجام رسید و قوه تقنین در کمال شگفتی و تعجب به تعطیلی شنبه رای داد. روشن است که مسئله گاهشماری و نظم تقویمی، انسجامبخش و شکلدهنده نظم فرهنگی و اجتماعی هم هست و از این روست که اهالی فکر و فرهنگ نیز با وسواس جدی به فرایند اتخاذ تصمیم نقد و نظر داشته و دارند. مسئله فقط تعطيلي یک روز نیست، مسئله تغییر نظم اجتماعی است.
🔹«زمان» به مثابه امر فرهنگی مسئله پراهمیت و مورد تأکیدی است که درونمایههای الاهیاتی و معرفتی نیز دارد. مسئله چنان پراهمیت است که متفکر طرازی چون آیت الله حسینی طهرانی در «رساله نوين درباره بناي اسلام بر سال و ماه قمري» صورتبندی مهمی پیرامون تقویم زمانی دارند و آنرا از منظر ادله عقلی و شرعی بررسی میکنند. جدا از حکمتهای زمان و تنظیمگیری آن، مسئله لایههای پیچیدهتری نیز پیدا میکند. اهمیت فرهنگی روز جمعه که اصالت و هویت نظم اسلامی را دارد موضوع دیگری است که مورد دقت اهل اندیشه اسلامی نیز بوده است. آیت الله حائری شیرازی دراین باره جمله مهمی دارند که «ما تعطیلی جمعهمان را آنقدر جدی نمیگیریم که آنها (یهودیان) تعطیلی شنبهشان را جدی میگیرند!»
🔸شهید مطهری(ره) پیرامون همین مسئله مینویسد:«ما باید توجه داشته باشیم به نغمههای که کم و بیش در مجلهها و در مقالات ادبی و به اصطلاح علمی و نیمه علمی شنیده میشود. مینویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات خودمان را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آنها سر و کار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است...درباره تاریخ هم میگویند: اکثریت مردم دنیا سال مسیحی را انتخاب کردهاند ولی ما سال هجری را انتخاب کردهایم و این اسباب زحمت است که ما تاریخ خودمان را به هجری بنویسیم و آنها به مسیحی، پس بیاییم تاریخ هجری را به تاریخ مسیحی تبدیل کنیم. اینها همه مقدمه جذب شدن و مقدمه هضم شدن فرهنگی در هاضمه دیگران است.»
🔹در هر صورت، به نظر میرسد در این مسئله و سایر مباحثی که بُعد فرهنگی ویژهای را در بردارد و خلاف ریتم سنتی سبک زندگی ایرانی است باید با دقتنظر برخورد کرد و پشتوانه نظری آنرا نیز مدنظر قرار داد. به ویژه آنکه جریان رسانهای پرقدرتی تلاش دارد ابعاد فرهنگی را تحت شعاع نگاه اقتصادی قرار دهد و اصل بحث را به بهبود روابط تجاری جهانی و افزایش هماهنگی با تعطیلات جهانی برای بالارفتن مبادلات اقتصادی تقلیل دهد که خود نگاه جدیتر به این موضوع را میطلبد.
🔸به نظر میرسد بررسی این مسئله بهانه خوبی است تا زمینه گفتگو و تبادل فکر پیرامون اهمیت زمان در نظم اجتماعی و همچنین بحث اوقات فراغت صورت بگیرد چراکه پرداخت این موضوع بهنوعی دچار آسیب شده و از منظری دچار سادهسازی هستیم. به علاوه آنکه از طرح پرسشهای بنیادین در این مسئله غفلت شده و بهنوعی تلاشی برای دیدن متفاوت امکانات و ارائه راهحلهای دقیقتر صورت نمیگیرد. رسانه فکرت، در همین راستا به مرور مطالب و ملاحظات بخشی از جریان اندیشهای میپردازد که تلاش دارند ابعاد مهمتر این مسئله را توضیح دهند.
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸#کلیپ | #نمایشگاه_کتاب
🔖برگ پنجم
☑️ امیدبخشترین شرایط بینالمللی ایران
👤مهدی خانعلیزاده، نویسنده و استاد دانشگاه
▫️در حال حاضر امیدبخشترین فضا برای کشورمان در حوزه بینالملل است و اکنون امید داشتن در فضای بینالملل واجبترین مساله است. امیدبخشترین شرایط بینالمللی و حوزه سیاسی تاریخ ایران بعد از صفویه، شرایطی است که ما اکنون در آن به سر میبریم.