مراسم قوچ گذار در روستای در استان خراسان رضوی
مراسم قوچ گذار جشنی ریشهدار و کهن است که در یکی از روزهای نیمه ی تابستان از صبح زود، با ساز و دهل محلی در روستای برده از توابع کلات در استان خراسان رضوی آغاز میشود. گلهداران در این مراسم از چوپان خود تقدیر و تشکر میکنند و در صورت به توافق رسیدن، همان چوپان مجدداً گله را به مدت یک سال دیگر محافظت میکند و در صورتی که به توافق نرسند چوپان جدیدی این مسئولیت را عهدهدار میشود.
گله دارها در این مراسم، نان فتیری را که با روغن زرد توسط زنان تهیه شده است، بین چوپان ها تقسیم میکنند و هر گله دار با توجه به تعداد گله ی خود کله قند به چوپان خود هدیه میدهد. از دیگر سنت های این مراسم می توان به مراسم آیینی کشتی چوخه و در بعضی مواقع اسب دوانی اشاره نمود.
#خراسان_رضوی
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
✳️سیرۀ سفر
🔻فصل چهارم: فوائد سفر
💠 قسمت: بیست و سوم
⏹فرمودند: یکی از اهداف سفر باید «مَرَمَّةٍ لِمَعَاش» باشد. یعنی اگر مؤمن برای حفظ آبرو و برای وسعت رزق خود و عیالاتش، و انفاق به دیگران سفر کند، این هم عبادت و آخرت است.
البته هدف خیلی ها این طور نیست. فراوان کار می کنند، ولی هدف شان فقط رسیدن به تجملات زندگی است. اما کسی که هدفش حفظ آبروی خود و خانواده و دیگران و کار خیر باشد، مثل مجاهد در راه خداست.
«أَوْ لَذَّةٍ فِي غَيْرِ مُحَرَّمٍ». سفر هایی که برای رفع خستگی است و در آن ارتکاب حرام وجود ندارد، از سفر های خوب است.
⏹بر اساس روایات، انسان باید یک بخش از اوقات خود را برای تفریح و لذت غیر حرام قرار دهد. همان طور که روح ما با نماز و دعا و عبادت اشباع می شود، جسم و روان هم با تفریحات اشباع می شود. همین طور که بچه را باید با اسباب بازی، یا خوراکی سر گرم کرد، روح ما هم احتیاج به تفریح دارد. فقط باید در آن تفریح گناه و معصیت نباشد. این که انسان برای تفریح به باغ و بستانی برود، کار پسندیده و حرکت خردمندانه ای است. پیغمبر خدا صلی اللّه علیه و آله و سلم در یک کلام نورانی فرمودند:
﴿ سَافِرُوا فَإِنَّكُمْ إِنْ لَمْ تَغْنَمُوا مَالًا أَفَدْتُمْ عَقْلاً﴾؛ مسافرت کنید که اگر مالی به دست نیاوردید، بهرهٔ عقلانی می برید.
#حرکت_در_عالم_وجود
📚سفرهای زيارتی در فرهنگ مردم/ص80
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
✳️آداب و رسوم کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان
💠 قسمت: یازدهم
🔸آداب و رسوم مردم سوریه در ماه مبارک رمضان
⏹شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه در گزارشی به آداب و رسوم مردم دمشق در ماه مبارک رمضان پرداخت و اعلام کرد مردم دمشق آداب و رسوم و غذاهای خاص خود را برای ماه مبارک رمضان دارند و به رغم تغییراتی که در سبک زندگی اتفاق افتاده این آداب، رسوم و سنت ها همچنان حفظ شده است.
دمشق در طول تاریخ یکی از بزرگترین شهرها بوده و است و مردم آن اصرار زیادی بر حفظ آداب و سنت های خود دارند. ماه مبارک رمضان جایگاه ویژه ای نزد مردم دمشق دارد و مردم این شهر از سال های دور آداب و سنت های خاصی برای این ماه دارند که همچنان به قوت خود باقیست و تغییری هم نکرده است. توزیع غذا بین همسایه ها قبل از افطار از جمله سنت های زیبای مردم دمشق است. هر یک از خانواده های اهل دمشق، ظرفی از غذای خود را به همسایه اش می دهد و به این ترتیب همه خانواده های دمشقی سفره افطاری رنگینی از انواع غذاها دارند. این سنت فقط به مسلمانان اختصاص ندارد و حتی خانواده های مسیحی اهل دمشق نیز در تهیه انواع غذا و توزیع آن بین خانواده های روزهدار شرکت می کنند. در دمشق همزیستی بین مردم بسیار قوی است و همین امر وجه تمایز این شهر با بسیاری از شهرهاست. خیابان ها و بازارهای دمشق در ماه مبارک رمضان پر از شهروندانی است که برای خرید غذاها و نوشیدنی های ویژه این ماه به آنجا می آیند. یکی از شیرینی های ویژه ماه مبارک رمضان در دمشق، ترکیبی از آرد و آب و روغن است که شبیه نان تهیه و در روغن سرخ می شود و آن را با شیره خرما یا انگور می خورند. در دمشق انواع شیرینی جات تولید می شود و تصور ماه رمضان در دمشق بدون این شیرینی ها غیرممکن است. در ماه رمضان همچنین نوشیدنی های زیادی که خاص این ماه است تهیه و مصرف می شود که شربت توت از آن جمله است. اعضای خانواده پس از شنیدن صدای اذان، در فضایی پر از عشق و محبت گرد سفره افطاری جمع می شوند.
حکایتخوانی یکی دیگر از سنت های مردم دمشق در ماه مبارک است که طی آن یک نفر در جلسات قهوه خانه ای و هنگام استراحت مردم، داستان هایی از قهرمانان و مردان بزرگ را برای آنها می خواند.
سنت بیدار کردن مردم برای سحر در محله های قدیمی دمشق هنوز رواج دارد و شخصی که این کار را انجام می دهد هنگام سحر با زدن طبل در کوچه ها، مردم را برای سحر بیدار می کند.
با وجود همه تغییراتی که در سبک زندگی مردم اتفاق افتاده است اما این آداب و رسوم همچنان در ماه مبارک رمضان حفظ شده است.
#آداب_و_رسوم_کشور_ها
#ماه_رمضان
📚آداب و رسوم کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان/11
✈️ @gardeshgarie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿شیراز اینجاها بگرد: 👇
📍دروازه قرآن
📍باغ ارم
📍نارنجستان قوام
📍ارگ کریم خان
📍حافظیه
📍آرامگاه سعدی
📍مسجد وکیل
📍مسجد نصیر الملک
📍بازار وکیل
📍حمام وکیل
📍موزه پارس
📍خانه زینتالملوک
📍خانه فروغالملک
📍آرامگاه باباکوهی
📍پاسارگاد
📍تخت جمشید
📍نقش رستم
#فارس
#شیراز
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
39.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿🍃 عراقی ها در ایام نوروز بسوی مزار سلمان فارسی می روند!
#دیدنیهای_عراق
🕍#بغداد ، مدائن
✈️ @gardeshgarie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿ایلام
ایلام همان بهشت گمشدهای است که در میان مقاصد داخلی از چشم مسافران و گردشگران زیادی پنهان مانده است. این شهر زیبا با داشتن جاذبه های طبیعی و منحصر به فرد، توانسته لقب عروس زاگرس را از آن خود کند. اگرچه برای تماشای این شهر، باید مسافتی حدود ۷۰۰ کیلومتر را بپیمایید، اما ایلام قطعا ارزش پیمودن این مسافت را خواهد داشت. اگر قصد یک سفر متفاوت را دارید، پیشنهاد ما ایلام است.
#ایلام
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
📸 استفاده از هنر دستی «پته دوزی» در محل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی
🔸«پته دوزی» یکی از قدیمیترین و اصیلترین هنرهای دستی کرمان است که از آن آثاری بسیار ظریف، دارای نقوش زیبا و متنوع تولید شده است.
#کرمان
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
🌿 کلیسای سنت مارک
کلیسای سنت مارک یک عبادتگاه اختصاصی برای دوکهای ونیز بوده است و به همین دلیل فاصله کمی با قصر دوکها دارد. این کلیسا حدود 900 سال قدمت دارد و در این مدت، تأثیرات مهمی بر سرنوشت سیاسی و مذهبی مردم شهر داشته و دارد. این مجموعه به شما نشان میدهد که چگونه سبکهای مختلف معماری با هم ترکیب میشوند و یک شاهکار را خلق میکند. قبل از ورود به کلیسا، چند گنبد بزرگ را میبینید که توسط دیوارهای مرمرین احاطه شدهاند. از دیوارهای پرطرحونقش باروک که عبور کنید و به داخل کلیسا بروید، حدود 8 هزار متر مربع کاشیکاری را میبینید که حدود 3 هزار مترش نمایی زرین دارد.
#دیدنیهای_ایتالیا
✈️ @gardeshgarie
هدایت شده از قاصدک
نوشتههای آبی را لمس کن👇
✅ چرا هوش مصنوعی آموزش ببینم؟
✅ هوش مصنوعی به من چه؟!
✅ 4ضرر بزرگ، اگر یاد نگیریم!
✅ کشف7 گنج با هوش مصنوعی؟
✅دوره چه مدت هست؟
✅ پاسخ به سؤالات متداول
✅ آیا میشود بیشتر تخفیف گرفت؟
✅مشاهده رایگان جلسه اول
هزینه ثبتنام: 4/400/000تومــان
پنجاه نفـر اول: تکمـیـــــــــــــل شد❌
پنجاه نفر دوم: فقط 2300 تومـــــان
پنجاه نفر سوم: 2/900/000تومان
✅ لینک ثبتنام👇:
https://digiform.ir/wbcbb09e9
https://digiform.ir/wbcbb09e9
پشتیبانی و شماره تماس👇
✅ @adminirantalast
📲 09051306002
کانال خاک🇮🇷طلاست👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3725721727C7759903548
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️باران این صحنۀ دیدنی را در کوههای لرستان درست کرده
#لرستان
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
دوغ برک
دوغ برک یکی از غذاهای ساده سیستان و بلوچستان است که باز هم با دوغ طبخ میشود. این غذا که درزنک نیز نام دارد با موادی نظیر آرد، روغن، نمک، ادویه و دوغ تهیه میشود. طرز تهیه این غذا به شیوهایست که آرد را در روغن سرخ میکنند و سپس دوغ را به آن میافزایند. این غذا را باید تا قبل از جوشیدن هم زد تا مواد یکدست بماند و به قول سیستانیها پچ نشود.
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
بر بال نسیم صبح
پرواز خوش است
شعر و غزل و سرود و آواز،
خوش است
آن روز که با جمال تابندهٔ یار
سرشار ز عشق گردد آغاز،
خوش است
سلام، صبحتون پر امید ❤️
✈️ @gardeshgarie
✳️سیرۀ سفر
🔻فصل پنجم:آداب سفر
💠 قسمت:اول
🔹جذب رحمت الهی
⏹اگر کسی می خواهد خدا دائم به او درود و رحمت نازل کند، و ملائکه هم بر او درود و رحمت فرستند، باید بر محمد و آل محمد صلوات بفرستد؛ که پیامبر خدا صلی اللّه علیه و آله و سلم فرمودند:
﴿ مَنْ صَلَّى عَلَيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ مَلَائِكَتَهُ وَ مَنْ شَاءَ فَلْيُقَلَّ وَ مَنْ شَاءَ فَلْيُكْثِرْ﴾؛
هر کس بر من صلوات فرستد، خداوند و فرشتگان بر او صلوات فرستند. بنابراین، هر کس می خواهد کم صلوات فرستد و هر کس می خواهد زیاد فرستد.
⏹این گوی و این میدان. یکی از وسایل جذب رحمت خدا و دعای ملائکه، مداومت بر این ذکر است. إن شاء اللّه با صلوات بر محمد و آل محمد، دل و جان مان را صفا بدهیم.
#حرکت_در_عالم_وجود
📚سفرهای زيارتی در فرهنگ مردم/ص83
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
✳️آداب و رسوم کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان
💠 قسمت: دوازدهم
🔺بخش اول
🔸آداب و رسوم مردم مغرب در ماه رمضان
⏹به گزارش صفحه تیوبیدیا در یوتیوب، هر مسلمانی که در مغرب زندگی می کند می تواند متوجه شود که مردم این کشور تا چه اندازه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان را گرامی می دارند و این موضوع در روزهای پایانی ماه شعبان مشخص می شود، زمانی که مغربی ها برای استقبال از ماه روزه داری آماده می شوند و یکی از این جلوه ها تهیه برخی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها در سفره افطار است.
به محض اطمینان از آغاز این ماه، مردم مغرب فرا رسیدن آن را به هم تبریک می گویند: (دهه ها مبارک) و این عبارت در زبان محاوره مغربی ها گفته می شود و به معنای (روزهای مبارک) با ورود ماه روزه با سه دهه آن است: دهه رحمت، دهه مغفرت و دهه آزادی از جهنم.
سپس مردمی را در حال رد و بدل شدن دعا و صلوات و تبریک در میان خود می بینید که از آمدن این میهمان بزرگوار خوشحال می شوند که زندگی بسیاری از مردم را به کلی تغییر می دهد. طبق معمول ماه رمضان فرصتی مغتنم برای نزدیکی و پیوند بین ارحام و خویشاوندان است، دیدن عشق و محبت و شادی در چهره افراد و تغییر در قیافه و رفتار آنها پس از به دوش کشیدن دغدغه های زندگی، عجیب نیست.
حضور گسترده در مساجد در ماه رمضان شگفت آور است، زیرا مساجد مملو از نمازگزاران، به ویژه نماز جمعه است، تا جایی که خیابان های نزدیک به مساجد مملو از صفوف نمازگزاران می شود که باعث می شود ارتباط تنگاتنگ این مردم با دین شان و پایبندی آنها به ارزش ها و اصول آن را احساس کنید.
وزارت اوقاف و امور اسلامی در آنجا(کشور مغرب) بر به اصطلاح (دروس حسنیه رمضان) نظارت دارد که مجموعه ای از دروس روزانه است که در ایام ماه مبارک با حضور جمعی از علما و مبلغان برگزار می شود و این دروس مورد توجه قرار می گیرد زیرا اهمیت این دروس و میزان ارتباط آنها با واقعیت و پاسخ به سؤالات خود را احساس می کنند، و وزارت اوقاف برای مفیدتر بودن آن، این دروس را چاپ و توزیع می کند.
برای مغربی ها، شب های ماه رمضان به روز تبدیل می شود. پس از اقامه نماز ، مردم به دیدار و گفتگو می شتابند. در اینجا «چای مغربی» بهعنوان مهمترین عنصر از عناصر موروثی سنتی مطرح میشود و علاقهمندان به تاریخ، از عمق و اصالت این رسم در میان این ملت بزرگوار صحبت میکنند و این رسم همچنان در طول نسلها منتقل شده است.
در برخی از شهرهای مغرب، مهمانی ها و شب نشینی های عمومی در خیابان ها و محله ها برگزار می شود و این شب نشینی به مدت طولانی تا سحر ادامه دارد.
در اینجا می گوییم: شخصیت طبل نواز یا المسحراتی که مردم شرق این چنین می نامند، همچنان موجود و پذیرفته شده است و علیرغم ابزار بیداری که دنیای مدرن معرفی کرده است، این امر چیزی از مقام و منزلت او کم نکرده و نتوانسته آن را از کانون واقعیت رمضان دور کند. هنوز در هر محله و کوچه ای وجود دارد و در میان خانه ها می گردد و هنگام سحر بر طبل می کوبد و طعمی خاص و دوست داشتنی به روح های آنجا می دهد.
بعد از نماز صبح، عدهای با خواندن قرآن و گفتن ذکر در مساجد میمانند و برخی دیگر با دوستان خود مینشینند و حدیث نقل میکنند که تا طلوع خورشید تمام نمیشود، سپس همه پس از یک شب طولانی، به خواب میروند.
فاصله بین نماز صبح تا نماز ظهر در کشور مغرب شاهد خلوتی و سستی محسوس و قابل ملاحظه ای هستیم، زیرا خیابان ها عاری از رهگذران و فروشندگان است. اما خیلی زود زندگی در آن خیابان ها زنده می شود و مردم پس از آغاز بعد از ظهر به خصوص در بازارها برای خرید لوازم افطار مانند شیرینی، میوه و سایر مواد غذایی مهم فعال می شوند. این امر باعث ازدحام شدید برابر مغازه ها و دستفروشان می شود.
اکثر مردم ترجیح می دهند در خانه افطار کنند، اما این مانع برپایی سفره های افطاری جمعی در مساجد توسط افراد و موسسات خیریه به ویژه در مناطق دورافتاده، روستاها و مناطق بیابانی نمی شود.
#آداب_و_رسوم_کشور_ها
#ماه_رمضان
📚آداب و رسوم کشورهای مختلف جهان در ماه مبارک رمضان/12
✈️ @gardeshgarie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿آبشارکردیت
در ۶۰ کیلومتری شهرکرد و ۱۰ کیلومتری شهر جونقان بسمت بهشت آباد(باغ رستم)، ۷۵۰ متر مانده به تونل ها در سمت چپ جاده، مسیر پاکوبی قرار دارد که با یک شیب تند به پایین دره میرود.
#چهارمحال_و_بختیاری
#آبشار_کرودیت
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿پل باستانی دزفول
پل قدیم دزفول یا دژپل مهمترین اثر تاریخی دزفول است. این پل که دو منطقه شرقی و غربی دزفول را به هم وصل میسازد، در حقیقت یکی از راههای رابط منطقه جندی شاپور و سرزمین بینالنهرین بوده، که به دستور مهرتاشینوس اول پس از پیروزی بر امپراتوری بیزانس در نبرد ادسا ساخته شده است.
#خوزستان
#پل_باستانی_دزفول
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
🌿وَنگ ویِنگ
این منطقه یکی از بهترین نمونههای مناطق رودخانهای در ناحیه سنگهای آهکی لائوس است. وَنگ ویِنگ زیر صخرههای مرتفع کنار رودخانه سونگ (Nam Song) قرار دارد و مرکز بی چون و چرای ماجراجویی در لائوس به شمار میرود. از زمانی که حزب انقلابی این منطقه را ترک کرده، آرامش بار دیگر به این نواحی برگشته است. اکنون تعداد مسافران خانوادگی بیشتر شده و فعالیتهای مختلفی در این منطقه برای آنها تدارک دیده میشود. فعالیتهایی مثل بالنسواری، کوهپیمایی، غارنوردی و کوهنوردی.
#دیدنیهای_لائوس
#وَنگ_ویِنگ
✈️ @gardeshgarie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿تهران زیبا
تهران مثل یک تابلوی نقاشی است که درخشش نارنجی غروب خورشید روی کوههای شمال شهر، خیابانهای باریک برخی از مناطق محلی در جنوب و شمال شهر، آبمیوه فروشیهای کنار خیابانها و سروصدای زندگی شهری، همه و همه به آن روح میبخشند. این شهر دوستداشتنی ایران جاذبههای گردشگری فراوانی دارد که پایتخت را بیشازپیش زیبا و تماشایی میکنند. در کنار یک زندگی کاملاً شهری که در مرکز شهر تهران جریان دارد، جاذبههای طبیعی زیبایی در اطراف شهر وجود دارند که آرامشی وصفناپذیر را به گردشگران و اهالی شهر هدیه میکنند.
#تهران
#ایران_زیبا🇮🇷
#گردشگری😍
✈️ @gardeshgarie
🌿جزیره لنکاوی
جزیره لنکاوی یکی از مقاصد دیدنی و محبوب در مالزی است. این جزیره که در شمال غربی مالزی واقع شده، با زیبایی طبیعت استوایی، ساحلهای شنی سفید و فعالیتهای تفریحی متنوع شناخته میشود.
لنکاوی دارای ساحلهایی زیبا و شفاف با آبهای آبی تمیز است. ساحل کنتایلاد، پانتای کوک و تانجونگ روک از بهترین سواحل این جزیره هستند. شما میتوانید با کشتی های دریاچه کیلاو از چشم انداختن طبیعت زیبا و جنگلها لذت ببرید.
#دیدنیهای_مالزی
#جزیره_لنکاوی
✈️ @gardeshgarie
هدایت شده از قاصدک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🔥 بخور نخورهای لاغری و چاقی
😱 بزن رو وزنت تا بگم چی بخوری که خوش اندام بشی و سالم ✅👇👇
🌟۶۰ 🍏۶۵ 🌟۷۰ 🍏۷۵ 🌟۷۷
⭐️۸۰🍏 ۸۱ ⭐️۸۲ 🍏 ۸۳ ⭐️ ۸۴
🍏۸۶ 🌟 ۸۷ 🍏 ۸۸ 🌟۸۹ 🍏۹۰
⭐️ ۹۲ 🍏۹۳ ⭐️ ۹۴ 🍏۹۵ 🍏۹۶
🍏 ۹۸ 🌟۹۹🍏۱۰۰🌟+۱۰۰🌟+۱۵۰
🤝 با شرکت در دورهی لاغری با رژیم قلیایی
👈 در بهارِ دل و جان 👇
ماه مبارک رمضان و عید نوروز که همه چاق میشن، مثل کوره چربی بسوزون تخصصی زیر نظر دکتر مردانی مشاور تغذیه 🤩🔥