💢 آتشبس و سرنوشت ما همه
👤 مجتبی عرب
آتش بسی که شد، بیشک یک پیروزی بزرگ برای امت اسلام و شکست و ذلت برای صهیونیستها محسوب میشود، آنها به ادعاهایی که گفته بودند، نرسیدند و حماس حماسه ساز قهرمان به عمده اهدافش رسید.
اما چرا در ایران یک سکوت رازآلود پیرامون این آتشبس وجود دارد؟ یا غمی در کنار فخر پیروزی هست؟
ممکن است عده ای با خود فکر کنند چون هزینه هایی که برای این جنگ داده شد، مثل فقدان سید عزیز، هنیه و سنوار قهرمان، این حجم از شهدا، اتفاقات لبنان و... به چه قیمتی و به چه دستاوردی؟ آیا هزینه ها و فایده ها برابرند؟
ممکن است گروهی تکلیف فردای غزه برایشان محل تامل باشد، آیا مسأله دولت غزه و رهایی از شر اسرائیل و دنبالهاش عباس و تشکیلات خودگردان در غزه فردای آتشبس مقدور است؟ آیا قطر و ترکیه و مصر بعنوان نمایندگان پنهان عملی آمریکا برای فردا سازندگی غزه در تفاهمی نهان به دنبال حذف حماس و مقاومت و جدایی غزه از تهران نخواهند رفت؟
اما به نظر هیچکدام اینها دلیل خوشحالی با تردید در تهران و جبهه مقاومت نیست!
تردید و غم در کنار فخر امروز به همان گزاره ای مرتبط است که شهدای بزرگ این میدان مانند سید عزیز و امیرعبداللهیان از آن سخن میگفتند: «وحدت ساحات»! این جنگ پایانی جز نابودی یکی از دو سوی خود ندارد
وحدت ساحات( میادین) نه فقط برای دیروز جنگ میدانی که برای فردای آتش بس ظاهری دیروز لبنان و آتش بس ظاهری امروز غزه نیز هست.
سرنوشت محتوم فردای جبهه مقاومت از همین وحدت ساحات خواهد آمد.
آتشبسی که غفلت از فردایش سقوط سوریه و غلت خوردنش به دامن محور آمریکایی، اسرائیلی ، ترکی را به ارمغان داشت
آتشبس امروز غزه که سرآغاز فشار متمرکز بر یمن، حذف نیروی مقاومت عراق، فشار از داخل و خارج بر ایران برای مذاکره ترامپ، طراحی برای شورش مسلحانه در ایران، طرح دوباره تتبیع و پیمان دشمنانه ابراهیم، فشار برای حذف سیاسی و مدنی حماس از غزه به بهانه توسعه و پیگیری آیمک و زنگزور باشد گرچه یک پیروزی موقت و تاکتیکی مهم باشد اما در جنگ سرنوشت ها نشانه ای از پایان تجاوز و رسیدن به هدف بزرگ مقاومت هم نیست!
سکوت امروز و کیف نکردن از این دستاورد عظیم و قهرمانانه گره خورده است به نگرانی از کید دشمن مکار و گره خوردگی سرنوشت ساحات به یکدیگر!
طرح خبیثانه محور شرارت در قالب پیمان ابراهیم و آیمک دیروز غزه قهرمان را به جنگ کشید، جنگ غزه ، لبنان و یمن و ایران و عراق و سوریه را به جنگ آورد و فردای این آتشبس نیز ایبسا برای هر کدام از اجزاء مقاومت سرنوشت های زنجیرواری از جنگ و مقاومت و صلح و سیاست و... پیش رو دارد
مهم طراحی رو به جلو برای اخراج شیطان از منطقه و بعد تمام کردن کار اوست
مسیری که از ۷ اکتبر آغاز شد و امروز به عهده رهبران و مردم قهرمان مقاومت است.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مفاد آتش بس غزه چیه؟
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تفاهم با روسیه چه فایدهای دارد؟
👤 کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه:
- با تغییرات شرایط بینالمللی ما نیاز به یک تفاهم جامع با روسیه داشته باشیم.
- این معاهده ریلگذاری برای همکاریهای اقتصادی آتی است.
- به نقشه راه عملیات اجرایی راهآهن رشت-آستارا رسیدهایم.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کریدوری که درآمدش اندازه نفت ایران است و عاملی برای فرو ریختن دیوار تحریمها
👤 مهدی سیف تبریزی، تحلیلگر مسائل روابط بینالملل:
🔹 اگر ایران بتواند کریدور شمال - جنوب را فعال کند، میتواند بسیاری از تحریمها را بی اثر کند به همین دلیل غربیها به شدت علیه آن تبلیغ میکنند. حتی پیشبینی میشود ظرفیت اقتصادی ترانزیتی این کریدور درآمدی برابر با نفت برایمان داشته باشد.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
نسخه موبایلی.pdf
229.8K
💢 ورود بدون چراغ به تاریکخانه FATF ممنوع
👤 به قلم: مصطفی نصری
▪️ خروج از فهرست سیاه FATF حلال مشکلات نیست.
▪️ مسیرهای جایگزین مطمئنتر است.
▪️ دست تیم دیپلماسی را قبل از مذاکرات خالی نکنید.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 چه کسی باورش میشد؟
▫️در این کلیپ تصویری، حسین پاک به روایت وقایعی از محور مقاومت میپردازند که تا چند ماه گذشته، هیچکس انتظار تحققشان را نداشت!
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
🔹 قاضی مقیسه و رازینی چه پروندههای مهمی را قضاوت کردند؟
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 برآشفتگی پادوهای غرب از توافق ضد تحریمی تهران- مسکو
🔹 امضای توافق جامع میان ایران و روسیه، با عصبانیت رسانههای فارسی زبان بیگانه مواجه شد. همچنین، در حالی که برخی نشریات مدعی حمایت از دولت، خبر امضای قرارداد را به طور کامل سانسور کرده بودند، برخی دیگر مذاکره با آمریکا را برجسته کردند.
🔸 روزنامه زنجیرهای هم میهن (وابسته به کرباسچی) هیچ تیتری درباره این توافق مهم ضد تحریمی منتشر نکرد و در عوض، خودکشی طنزنویس آمریکا نشین را عکس اول کرد تا میزان سرخوردگی خود را هم به نمایش گذاشته باشد.
روزنامه سازندگی هم از قول حسین مرعشی نوشت که قرارداد با روسیه نباید مانع گفتوگوی راهبردی با غرب برای رفع تحریمها شود. او البته ترجیح داد مانند افراد فراموشکار، هیچ اشارهای به سرنوشت رقتبار توافق برجام نکند!
رویکرد سرد و بعضاً توام با سانسور رسانههای زنجیرهای از آن جهت قابل تأمل است که اولاً سخنگوی دولت اعلام کرده «موضوع توافقنامه ایران و روسیه از دولت اصلاحات آغاز، و اکنون بهروزرسانی شده است». ثانیاً این قرارداد، ضد تحریمی است و میتواند فشارهای تحریمی را کم اثر کند.
🔹 همزمان، وبسایت صدای آمریکا ضمن شبههافکنی نوشت: آیا با امضای توافق جامع تهران و مسکو ایران مستعمره روسیه میشود؟ این توافق به گفته برخی کاربران شبکههای اجتماعی چیزی شبیه به مستعمره شدن رسمی است.
صدای آمریکا به این واقعیت اشاره نکرده که بسیاری از کشورهای غربی پیش از جنگ اوکراین شراکت گستردهای با روسیه داشته و همین حالا هم برخی از آنها مراودات خود از جمله خرید گاز را حفظ کردهاند، اما هیچ کس ادعا نمیکند که مستعمره شدهاند.
🔸 وبسایت رادیو فردا اما در گزارشی خاطرنشان کرد: دشمن مشترکی به نام آمریکا، ایران و روسیه را با وجود تاریخ بیاعتمادی میان آنها به یکدیگر نزدیک کرده است. اکنون، دو کشور یک پیمان استراتژیک امضا کردهاند این توافقنامه، روابط میان تهران و مسکو را که در سالهای اخیر گسترش یافته بود، عمیقتر میکند.
ارگان رسمی سازمان سیا سپس خط رسانهای را به محافل همسو داده و نوشت: این توافقنامه که در دیدار مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران و ولادیمیر پوتین، همتای روس امضا شد، احتمالاً با بیاعتمادی مردم ایران مواجه خواهد شد و حتی با تردید برخی سیاستمداران در داخل روبهرو خواهد شد.
رادیو فردا در عین حال از اظهارات آقای پزشکیان ابراز ناخرسندی کرد که در نشست هماندیشی با فعالان اقتصادی روسیه گفت: ایران به همراه روسیه و چین میتوانند آمریکا را تحریم کنند.
🔹 اما دویچه وله درباره سفر آقای پزشکیان و امضای سند جامع همکاری نوشت: "در پی تشدید تحریمها و تقابل ایران با غرب، روابط تهران با مسکو به یکی از ارکان اصلی سیاست خارجی تهران تبدیل شده است.
توافقنامه استراتژیک ۴۷ مادهای بهمنظور تقویت همکاریها در زمینههای مختلف از جمله نظامی، انرژی هستهای، فناوری پیشرفته و همکاری مالی برای مقابله با تحریمها تنظیم شده است. این توافق، مشابه با روند توافقات ایران با چین است.
🔸 سفر پزشکیان، ادامهدهنده توافق استراتژیکی است که در سال ۲۰۰۱ و در دوران ریاستجمهوری خاتمی به امضاء رسید و پایهگذار همکاریها در زمینههای انرژی، دفاع و نظامی بود.
اگرچه جزئیات این توافق جدید هنوز نامشخص است، مقامات ایرانی تأکید دارند که این توافق چارچوب این شراکت تاریخی را تقویت خواهد کرد. مبادلات تجاری دو کشور در ۱۰ ماه نخست سال ۲۰۲۴ میلادی بیش از ۱۵ درصد رشد داشته است".
🔹 یادآور میشود روزنامه نیویورک تایمز در همین زمینه گزارش داد: ایران و روسیه تحت تحریمهای غرب قرار گرفتهاند و تجارت و امور مالی در خط مقدم توافقنامه همکاری راهبردی قرار دارد که دو رئیسجمهور آن را امضا میکنند.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 خیلی با کلمه "شکست اسراییل" موافق نیستم.
👤 حجتالاسلام علی مهدیان
🔺اسراییل همان هفت اکتبر مرد، جسد بیجانش را آمریکا بلند کرد، بایدن فرتوت هنوز ده دوازده روز از جنگ نگذشته بود که خود را به اسراییل رساند. فرمانده ها، نیروی نظامی، ناو و تجهیزات نظامی فرستاد. جنگ غزه با اسراییل نبود با تمام هیکل تمام قد غرب بود. حماس را نمیگویم، حماس که مثل کوه مقتدر است. غزه را میگویم. غزه یعنی زن و بچه ها، غزه یعنی زندگی معصومانه ولی پر از غیرت، پر از استقامت، پر از ایمان.
🔺این پیروزی یک اتفاق منطقه ای نیست، بلکه یک رویداد بزرگ جهانی است. بایدن و ترامپ هر دو بر اسراییل فشار آوردند تا زیر بار خواسته غزه برود. چرا؟ چون زور آمریکا به غزه نرسید. و این یعنی چه؟ یعنی دو اتفاق جهانی بزرگ؛
اولا نظام قدرت در دنیا تغییر کرد، آمریکا و اروپا حریف یک گروه کوچک نشد، معنای شکست چیست اگر این نیست؟ جغرافیای سیاسی دنیا بر محور ایمان در حال تنظیم است.
ثانیا اینکه منطق مقاومت به دنیا حالی شد. معلوم شد قدرت دیگری وجود دارد به نام قدرت ایمان، قدرت خدا. باورش کنید.
🔺خوب البته این پیروزی را باید تبریک گفت. به همه کسانی که درد غزه به جانشان شرر میزد و دوست داشتند از عمق جانشان که کاری کنند. و تبریک باید گفت حتی به کسانی که خودخواهانه و سنگدلانه میگفتند خودمان مهمیم نه غزه مظلوم. پیروزی غزه به نفع آنها هم شده، حتی اگر نفهمند. شکست استکبار راه نفس برای همه باز میکند حتی جاهلان و بددلان.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به برخی مسوولین و برخی مشاورین که نسخه ذلت و حقارت میپیچند و هنوز قوت ایمان و عزت و هویت مردمشان را باور نکرده اند. البته این پیروزی را باید تبریک گفت به ترسوها به مرجفون. شاید کمی مقابل این غول هفت سر استکبار شجاعت پیدا کنند و به قدرت بینهایت الهی امیدوار شوند.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به متدینین و انقلابیون و آخوندهایی که ترویج بی اعتمادی به فرماندهان میکردند، با زبانی دینی متاسفانه ترویج اختلاف و دو قطبی و بی صبری و خودتحقیری میکردند. امیدواریم به فهم و بینش رهبر حکیمشان حقیقتا مومن شوند و یاد بگیرند انقلابیگری بدون نظام، بدون عقلانیت بدون اخلاق، چیزی نیست جز خسران.
🔺این پیروزی را باید تبریک گفت به رییسی عزیز، به امیرعبداللهیان شهید، به سیدحسن نصرالله اسطوره، به اسماعیل هنیه مومن، به یحیی سنوار قهرمان به حاج قاسم مان حتی به عماد مغنیه و خلاصه به رهبر حکیم و مظلوم و مقتدر ایران سیدعلی عزیز. امیدواریم محو اسراییل را زودتر از آنچه فکرش را میکنیم ببینیم.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
آقای علی عبدی.mp3
75.32M
💢 جنگی متوقف شد و جنگی دیگر آغاز خواهد شد
🔹 آتش بس و سناریوهای احتمالی نتانیاهو و اسرائیل علیه جبهه مقاومت و ایران
👤 علی عبدی
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
💢 تغییر آرایش انجمن حجتیه
👤 سید علی موسوی
🔸 حرف و حدیث در مورد انجمن حجتیه در کلیشههای دهه 60 باقی مانده است. همانطور که تلقیها در مورد بیوت مرجعیت همین طور. جریان خط امامی در دهه 60 خط اول انتقاد به این دو جریان بودند. نماد بارز آن کتاب حزب قائدین زمان عمادالدین باقی است که با یک تیر هر دو نشان یعنی انجمن حجتیه و آیت الله خویی را نشانه میگیرد؛ اما از ابتدای دهه 80 تغییرات قابل توجهی در دو طرف این طیف اتفاق افتاد.
🔹 در گذشته قالب عمومی ارتباط انجمن حجتیه همان جلسات مذهبی سنتی بود. به دلیل تمرکز بدنه انقلابی در فعالیتهای سیاسی یا فعالیتهای فرهنگی دارای بروز سیاسی، فضای ارتباط با بدنه متأثر از فضاهای اخلاقی و فرهنگی غرب تقریبا خالی شده بود. از سویی میل معنوی طیف گستردهای از جوانان و نوجوانان دارای گرایش فرهنگی به ولنگاری غربی در کنار زاویه دید منفی نسبی این طیف به حاکمیت سیاسی ایران، فرصت خوبی برای یارگیری انجمن فراهم آورد. حاکمیت نیز فضایی را برای این جریان در این زمینه باز کرد. این جریان توانست در فضای معنوی و جلسات عمومی با استفاده از جذابیتهای متعددی، از میان این طیف از جوانان یارگیری کند.
🔸 توسعه قدرت انجمن در انتهای دهه 80 باعث ایجاد محدودیت در این جنس فعالیت های این جماعت و از این رو انجمن به همان قالب سنتی ارتباط خود بازگشت اما یک تغییر اساسی در آن پدید آمده بود و آن شکل گرفتن نوعی رواداری در مقابل فضای مدرن فرهنگی. همان که امروزه به عنوان اسلام صورتی می شناسیم اما به شکلی کاملا ملایم. دیگر انتقاد انجمن حجتیه از نظام اسلامی این نبود که چرا وضع حجاب و ولنگاری جوانان این طور است . این بحث از نقطه حساسیت انجمن حذف شده و تنها بعد «ولایتی» آن باقی ماند
🔹 از سوی دیگر اتصال کم رمق اصلاح طلبان با کارگزاران محافظه کار دولت هاشمی در این دهه تبدیل به یک بافت همگن شد و از سوی دیگر نوعی جدید از ایدئولوژی محافظه کار در مقابل انقلابی گری در این جریان شکل گرفت. طبعا این جریان سابقا خط امامی، روحانیت انقلابی را آلترناتیو خود می دید. از این رو به سمت ساخت زمینه ارتباطی با همان طیفی رفت که قبلا خود پرچم دشمنی با آنان را بلند کرده بود. نوع مناسبات اصلاح طلبان با انجمن حجتیه و بیوت مراجعی همچون آقای سیستانی و شبیری و ... حکایت از تغییر عمیقی در آرایش صحنه است
🔸 با این همه قدرت مذهبی جریان اصلاح طلب و خط امامی، بر روی ظرفیت معنوی جوانان و نوجوانان دارای گرایش فرهنگی به ولنگاری غربی استوار است. تا وقتی بدنه مومن به نظام اسلامی، پروژه ارتباط خود با این بدنه را در قالب اسلام صورتی دنبال می کند، تنها در حال دادن پاس گل به رقبای خود است. خلأ واقعی معنوی، نیاز به جدی گرفتن «عرفان» در فعالیت فرهنگی جمهوری اسلامی دارد. عرفانی که همچنان متاع «ممنوعه» است. هرچند امام خمینی ره در سال 58 نتوانست تفسیر و محفل عمومی عرفانی اش را ادامه دهد، اما بحران معنوی اجتماعی، مطالبه تغییر مناسبت ما با این پدیده را می کند. پدیده ای که اگر «متاع حقیقی» در آن ارائه نشود، «متاع کاذب» بازار قاچاقش را پر خواهد کرد. ترس از بازار قاچاق نباید باعث بستن بازار حقیقی شود
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus
هدیه_روسی_ایرانی_به_مراسم_تحلیف_ترامپ.pdf
983.9K
💢 هدیۀ روسیایرانی به مراسم تحلیف ترامپ
🔍 توافقنامه مشارکت جامع ایران و روسیه که بنیان آن از مارس 2001 گذاشته شد، چارچوبی گسترده است که هدف آن، تعمیق روابط اقتصادی، سیاسی، نظامی و فرهنگیِ بین دو کشور است. این توافق، با توجه به پسزمینه تشدید تنشها با غرب، بهویژه با آمریکا، بهعلت برنامه هستهای، فعالیتهای نظامی و نفوذ منطقهای ایران، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
📰 در همین راستا، «فردریک کِمپه»، رئیس و مدیرعامل اندیشکده آمریکاییِ «شورای آتلانتیک» دست به قلم شده و پیامدهای توافق ایران و روسیه را برای سیاست جهانیِ آمریکا برشمرده است.
💡 پایگاه تحلیلی گرای انقلاب
🆔 @geraa_ir
🇮🇷 @geraa_plus