اندیشه و قلم | احمد قدیری
📸 «درفش کاویانی» و «رنگین کمان» ۱۴۰۲/۱/۱ @GhadiriNetwork
🔴 معاونت در قتل
تا زمانی که ماده گرگی چون زینب مولایی راد، آزادانه میچرخد و با خون کیان پیرفلک کاسبی میکند، افراد بیشتری قربانی و فرزندانشان یتیم خواهند شد.
کمترین جرم آن جرثومه، معاونت در قتل شهید قنبری بهواسطه تحریک عمومی (قطعی) و خصوصی (غیرقطعی) قاتل، طبق ماده ۱۲۶ قانون مجازات اسلامی است.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
با وجود شبکهسازی و سازماندهی طیف وسیعی از معارضان، تلاش و ترجیح دشمن بر آن است که اقدامات مسلحانه
🚨 مردم باید بدانند
در خردادماه به موازات ترور نیروهای فراجا و روحانیون، حدود ۲۰ آتشافروزی مهم در کشور داشتهایم که عمده هدف آن مراکز اقتصادی نظیر بازار، انبار، کارگاه و مزرعه بوده است.
سازمان منافقین بهعنوان سرپنجه عملیاتی سرویسهای امنیتی دشمن، دور جدید بازی را آغاز کرده و تشدید خواهند نمود.
از این رو ضمن ابراز نگرانی از تکرار سناریوی ترور علیه مقامات لشکری و کشوری در ۷ تیر و ۸ شهریور، اعلام میدارم باید با تشریح صریح برنامه خرابکاری منافقین، مردم را هوشیار نمود و کپسولهای اطفاء حریق را به طور گسترده و زیر قیمت در فروشگاههای مجازی و زنجیرهای در دسترس قرار داد.
۱۴۰۲/۳/۲۳
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 ضدحمله وقتی میدانیم میخواهند اعدام را تابو، و اشرار را مصون نمایند، باید ابتکار عمل را در دست
🔴 حمله به راهبرد حریف
به هر میزان که در بازداشت و مجازات عناصر ضدانقلاب و اعدام محاربین و مفسدین فیالارض تردید یا تعلل کنیم، به همان میزان پیاده نظام دشمن را در انجام مأموریت خود یاری رساندهایم.
با حمله به استراتژی حریف و تسریع و تشدید مجازاتها، باید نظام محاسبات آن را مختل و بازدارندگی ایجاد نمود.
۱۴۰۲/۳/۲۳
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🎥 احمد قدیری پاسخ میدهد: مجلس چگونه طرح مالیات بر عایدی سرمایه را ذبح کرد؟ @GhadiriNetwork
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر محمود زرینماه، اقتصاددان: با چهار هزار رای به مجلس میآیند و کشور را زمینگیر میکنند. اسپانسرهای نمایندگان مجلس جلوی اخذ مالیات از خانههای خالی را میگیرند.
پینوشت: همین نمایندگان و اسپانسرهای انتخاباتیشان سرنوشت مالیات بر عایدی سرمایه را رقم زدند!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🏳 پرچم سوخته یک توییت یادآوری از سرنوشت روحالله زم و شبکه مرتبطین با وی، کافی بود تا معصومه قمیک
این روزها معصومه قمیکلا بیش از مریم رجوی وحشت کرده از آنچه در آلبانی اتفاق افتاده است.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 بر مدار محو دیروز برقراری روابط با عربستان، امروز سفر هیأت پارلمانی به بحرین، و فردا تقویت روابط
🔴 جنگ در پناه صلح
عملیات در کرانه باختری، انفجار تأسیسات اسرائیل و ضربه به منافقین در اروپا، نشان از ورود ایران به فاز تهاجمیتر و دفع خطر از منشاء آن است.
در این میان توافق با آمریکا اهمیت مضاعفی مییابد در اینکه تهران عزم دارد با جداسازی منافع واشنگتن از تلاویو، صرفا به مصاف رژیم صهیونیستی رود.
۱۴۰۲/۴/۲
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
در مسائل حقوقی، هر موضوعی را میتوان از سه منظر بررسی کرد: وکلای طرفین و قاضی. طبیعتا دو طرفِ مناقشه
بهعنوان منتقد برجام عرض میکنم که در بحث معنای Lift در قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵)، به تفسیر سست و یکجانبه شرمن استناد نکنید.
برجام آنقدر ایراد فاحش حقوقی دارد که نیازی به استناد به ادعای فاقد مبنای آمریکا نباشد.
این واژه در تمام قطعنامههای شورای امنیت به معنای لغو به کار رفته است، نه تعلیق:
۱. در قطعنامه ۱۰۱۱ (۱۹۹۵) آمده است که «نماینده دائم رواندا در سازمان ملل، خطاب به رئیس شورای امنیت درخواست اقدام فوری برای #برداشتن محدودیتهای فروش یا عرضه تسلیحات و موادی برای تضمین امنیت جمعیت رواندا را دارد».
۲. شورای امنیت در قطعنامه ۱۰۷۲ (۱۹۹۶) «از رژیم بروندی میخواهد که بازگشت به نظم و قانون را تضمین کند، مجلس ملی را بازگرداند و ممنوعیت همه احزاب سیاسی را #بردارد».
۳. شورا در قطعنامه ۱۴۱۷ (۲۰۰۲) نیز واژه برداشتن را در معنای خاتمه دادن و لغو به کار برده و «از جنبش شورشی کنگو میخواهد تا با فراهم کردن کامل دسترسی برای نیروهای حافظ صلح، همه محدودیتهای خود نسبت به آنان #بردارد».
۴. براساس قطعنامه ۱۵۰۶ (۲۰۰۳) که موضوع و هدف آن لغو تحریمهای لیبی است، شورای امنیت «تصمیم میگیرد با اثرگذاری فوری، اقدامات مندرج در بندهای ۴، ۵ و ۶ قطعنامه ۷۴۸ (۱۹۹۲) و بندهای ۳، ۴، ۵، ۶ و ۷ قطعنامه ۸۸۳ (۱۹۹۳) خود را #بردارد».
۵. شورای امنیت در قطعنامه ۱۶۲۲ (۲۰۰۵) از اریتره میخواهد که «همه محدودیتهای اعمال شده بر فعالیتهای سازمانهای امدادی را #بردارد کند تا آنها را قادر به انجام فعالیتهای بشردوستانه کند».
۶. شورای امنیت در قطعنامه ۱۷۱۸ (۲۰۰۶) ناظر به جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) «تأیید میکند که اقدامات کره شمالی را تحت بازبینی مستمر نگه میدارد و باید آمادگی لازم را برای بررسی مناسب بودن اقدامات مندرج در بند ۸ فوق، از جمله تقویت، اصلاح، تعلیق یا #برداشتن اقدامات، در صورت لزوم در آن زمان داشته باشد» و اینگونه با قرار دادن عبارت «برداشتن» دربرابر «تعلیق»، آن را صریحا در معنای لغو کردن و خاتمه دادن به کار میبرد.
۷. شورای امنیت در قطعنامه ۲۲۷۰ (۲۰۱۶) که تاریخ صدور آن پس از قطعنامه ۲۲۳۱ (۲۰۱۵) است اشعار داشته «تأیید میکند که اقدامات کره شمالی را تحت بازبینی مستمر نگه میدارد و آماده است تا اقداماتی را که ممکن است با توجه به تبعیت کره شمالی مورد نیاز باشد، تقویت، اصلاح، تعلیق کند یا #بردارد» تا مجددا با بر معادل لغو دانستن عبارت برداشتن تاکید نماید.
۸. و در آخرین نمونه که تاریخ آن نیز مؤخر بر قطعنامه مورد بحث است، شورا در قطعنامه ۲۳۲۱ (۲۰۱۶) عینا با تکرار گزاره قبل «تأیید میکند که اقدامات کره شمالی را تحت بازبینی مستمر نگه میدارد و آماده است تا اقداماتی را که ممکن است با توجه به تبعیت کره شمالی مورد نیاز باشد، تقویت، اصلاح، تعلیق کند یا #بردارد».
علاوه بر این، در توجه به سیاق در پرتو رویه بعدی و توجه به دیگر قطعنامههای مشابه که شرح آن گذشت، در مواردی نیز در قطعنامه ۲۲۳۱ درحالی واژه برداشتن برای یک موضوع مشخص به کار رفته که در جایی دیگر، نسبت به همان موضوع، عبارت لغو استفاده شده است؛ به طوری که در بارزترین نمونه، در بخش آغازین قطعنامه و ذیل عنوان خاتمهها چنین درج شده که شورای امنیت «براساس ماده ۴۱ منشور سازمان ملل متحد، تصمیم میگیرد که پس از دریافت گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی که در بند ۵ توسط شورای امنیت آمده است: الف. مفاد قطعنامههای ۱۶۹۶ (۲۰۰۶)، ۱۷۳۷ (۲۰۰۶)، ۱۷۴۷ (۲۰۰۷)، ۱۸۰۳ (۲۰۰۸)، ۱۸۳۵ (۲۰۰۸)، ۱۹۲۹ (۲۰۱۰) و ۲۲۲۴ (۲۰۱۵) خاتمه مییابد» و این درحالی است که عینا نسبت به همین موضوع دو مرتبه از عبارت برداشتن استفاده شده است که نمیتواند معنایی غیر مترادف با لغو شدن و خاتمه یافتن برای آن متصور بود: یکی در پیشگفتار ضمیمه نخست قطعنامه ۲۲۳۱ و دیگری در بند ۵ بخش مقدمه و مقررات کلی همان ضمیمه، که در هر دو مورد آمده است «برجام منجر به برداشتن همه جانبه همه تحریمهای شورای امنیت سازمان ملل خواهد شد».
بنابراین و مبتنی بر آنچه به تفصیل بیان گشت، در اختلاف تفسیری میان ایران و آمریکا درخصوص معنای عبارت برداشتن، ادعای یکجانبه آمریکا، بیمبنا و از جهات مختلف به کلی مطرود و فاقد اعتبار است.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🎬 سینمای سلطه جالب است بدانید پرستوی جنسی، نازنین بنیادی، که در نشست تحریم ایران در شورای امنیت به
همزمان با تحرکات رضا پهلوی از جمله مراودات آشکار وی با رژیم صهیونیستی، بازی خشن «شاهزاده ایرانی» با نام کامل Prince of Persia The Lost Crown (شاهزاده ایرانی، تاج گمشده) بعد از ۱۴ سال مجددا قرار است عرضه شود که ماجرای آن درباره بازگشت شاهزاده ربوده شده در کودکی و انتقال داده شده به خارج از کشور است که باید برگردد و در نبرد با اهریمنان تاج و تخت پادشاهی را نجات دهد.
به ریش بلند اهریمن در این صحنه از تریلر بازی توجه کنید.
@GhadiriNetwork