📝 #علمای_ضد_صهیونیسم (۱)
✍ سید عبدالحسین شرف الدین جزو نخستین عالمانی است که در جهان عرب، پیش از رسمی شدن اسرائیل در 1948م متوجه خطر #یهودیان شده بود. او در زمانی که فلسطین تحت قیمومیت انگلیسی بود، مهاجرت یهودیان جهان به این سرزمین را برای آینده آن خطرناک میدانست.
✍ اگرچه حوزه فعالیتهای سید شرف الدین #لبنان بود ولی با این حال در طول زندگی خود تلاش کرد تا مانع از تحقق تشکیل رژیم صهیونیستی شود. او از دولتهای جهان خواست تا با اعتراض و فشار به انگلستان جلوی پیشروی #صهیونیستها و مهاجرت یهودیان را بگیرند.
🔼 ادامه دارد...
👈از پایگاه صهیون پژوهی خیبر
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
ghafeshgh98-02-17 shahid mohammad taghi geysari.mp3
5.02M
🌹قاف عشق
🔹یادی از شهید محمد تقی قیصری
🔹پخش شده ازرادیواصفهان ۱۷-۰۲-۹۸
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
May 11
☀️بسم الله الرحمن الرحیم
☀️اللهم صل علی محمد و آل محمد
#ذکر_روز_شنبه
#یا_رب_العالمین
📗 ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ شمسی
📒 ۰۴ شوال ۱۴۴۰ قمری
📙 ۰۸ ژوئن ۲۰۱۹ میلادی
📚 رویدادهای این روز
🍃به یاد شهدای عزیز و شادی روح در گذشتگانمان هر صبح دست ادب به سینه🍃
💧السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💧
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🌅السلام علیک یا امام الرئوف🌅
💧ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ💧
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
☘ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج☘
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🍃🔹قرآن کریم
♦️اِعلَموا اَنَّ اللهَ یُحیی الاَرضَ بَعدَ مَوتِها قَد بَیَّنا لَکُمُ الآیاتِ لَعَلَّکُم تَعقِلونَ
📚 ( حدید/ ۱۷)
♦️ بدانید خداوند زمین را پس از مرگ آن زنده میکند. ما آیات (خود) را برای شما بیان کردیم, باشد که بیندیشید.
🌹 امام صادق (ع) فرمودند :
♦️" مراد (از این ایه) این است که خداوند زمین را به واسطهی عدالت حضرت مهدی علیه السلام در دوران ظهورش زنده خواهد کرد پس از آنکه به سبب ستم سردمداران گمراهی مرده باشد.
📚 الغیبة, نعمانی , ص۳
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🍃🔹آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.
♦️امام خمینی (ره):
مگر امریکا می تواند مقابل همه دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط می کند دخالت نظامی بکند. نترسید، نترسانید. هم این تعبیری که جوان های ما از روی باز احساسات جوانی کردند که اگر چنانچه آمریکا بخواهد دخالت نظامی بکند ما چه خواهیم کرد، اصلاً این اگرش را هم نباید بگویند. آمریکا عاجز از این است که دخالت نظامی در اینجا بکند اینها یک مسائلی در پیش شان است، یک مطالبی در پیش شان است که روی آن مطالب گرفتاری هائی دارند، نمی توانند این کارها را بکنند. اگر آنها می توانستند دخالت نظامی بکنند، شاه را نگه می داشتند.
📚صحیفه نور جلد ۱۰ صفحه ۱۴۸
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
#وفاي_به_عهد
بعد از جشن عروسي، يه سه ـ چهار روز بعد با هم رفتيم مشهد. براي زيارت به حرم امام رضا(ع) مشرف شديم.
حسين نگاهي به من كرد و گفت: «طيبه خانم! مي خوام يه دعا بكـنم، دوست دارم تو آمين بگي.» خنديدم و گفتم: «تا چي باشه!»
جواب داد: «تو كارِت نباشه.»
گفتم: خب، هر چي شما بگين.»
اي كاش اين حرف را نميزدم، چون وقتي اين جمله را گفتم، حسين رو به گنبد طلايي حرم حضرت رضا(ع) ايستاد؛ دستانش را بلنـد كـرد و گفت: «اللهم ارزقنا توفيق الشهاده في سبيلك!»
عرق سرد تمام وجودم را گرفت. قطرات اشك بي اختيار بر گونه هايم جاري شد. با صدايي گرفته به قولم وفا كردم؛ گفتم: «آمين.»
#شهيد_حسين_محمد_عليپوركناري
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈