9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یادمان بماند...
حواسمان باشد...
با بیتقوایی، بیانصافی، بیاخلاقی، برای داشتن دو نفر دنبالکننده و لایک بیشتر، برای منافع یک جناح،
این قلم،
این سلاح مقدس را
هرجور و به هرشکل بکار نگیریم؛ تا اینچنین دل رهبرمان نسوزد.
مردم انقلابیِ داغدار، امروز دیگر نه حوصلهی دعواها و جناحبازیها و فضا سازیهای شما را دارند و نه به کمتر از معیارهای شهید رئیسی قانعاند.
مواظب قلمهایتان هم باشید که شهادت رئیسی در این موضوع نیز، خوب پردهها را برداشت و چهرهی پر از نفاق شما را آشکار کرد.
همانهایی که حتی به یک يادداشت کوتاه رحم نمیکنند و با تقطیع آن، مصادره به مطلوب میکنند. چه برسد به خدمات رئيسجمهور خستگیناپذیر کشور که در زمان حیاتش بیتوجه به جناحبازیها به فکر کار بود...
اُف بر شما که باز هم از این شیطنتها دست بر نمیدارید.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
رهبر انقلاب در نامهای که به جوانان و دانشجویان آمریکایی نوشت، در فراز ابتدای آن فرمود:" این پیام همدلی و همبستگی ما با شماست."
وقتی دو نامه دیگر رهبر انقلاب را یکی در اول بهمن ۱۳۹۳ و دیگری در ۸ آذر ۱۳۹۴ میخوانیم؛ متوجه یک روح کلی در هر یک از آن دو نامه میشویم.
در نامه اول روح کلی، دعوت جوانان غرب به اسلام است. آیت الله خامنهای در آن نامه صمیمانه با جوانان سخن گفت، زیرا آینده ملت و سرزمین غرب را در دست جوانانش میدید. جوانانی که آن روز شاهد عملیات تروریستی در کشور خود بودند و موجی از اسلام هراسی به جریان افتاده بود. اما قلب بیدار و حقیقتجویی داشتند. در آن نامه رهبر انقلاب اسلامی از سیاست کثیف غرب در برابر ملتها پرده برداشت و به جوانان گفت که اجازه ندهید دولتمردان و سردمداران غربی، ریاکارانه تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند و سپس برای بیدار کردن آنها به طرح چند سوأل پرداخت.
و از آن ها پرسید؛ آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟
آیا تعالیم پیامبر اسلام و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟
روح نامه دوم اما همدردی با جوانان غرب بود که در پی حوادث تلخ تروریستی در فرانسه نگاشته شد. همدردی و ابراز تأسف از آن رویداد که ارتباط عاطفی عمیقی بین رهبر انقلاب و جوانان غرب ایجاد کرد. ایشان در نامه به معرفی تروریسم به عنوان درد مشترک بین ما و آنها پرداخت و از آنها خواست که برای مبارزه با این پدیدهی شوم با تاریخ آن و پشتیبانان آن در طول تاریخ آشنا شوند. ایشان وجود این درد عظیم را در میان ملت فلسطین به دقت به تصویر کشید و رفتارهای متناقض غرب را در قبال این جنایتها مورد سؤال قرار داد. همچنین از هجوم نرم و خاموش فرهنگ خشونت در غرب گفت و از آنها خواست که لایههای ظاهر جامعه خود را بشکافند، گرهها و کینهها را دریابند و بزدایند و از سوی دیگر بر مبنای یک شناخت درست و استفاده از تجربههای ناگوار مبنای یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی ریزی کنند.
و اما نامه سوم.
این نامه، دیگر همدردی با جوانان غرب نیست، بلکه تشویق و تحسین آنها برای دفاع از مردم غزه است. این یعنی جوانان غرب بعد از ۱۰ سال از نامه اول به بلوغی رسیدهاند که مسئله اول دنیا را تشخیص میدهند و از این رو مستحق تقدیرند. به عبارتی دیگر فضای این نامه فقط همدردی برای یک درد مشترک نیست بلکه "همبستگی" برای مبارزه با این درد مشترک است. این یعنی جوانان غرب یک گام بلند به جلو رفتهاند. آنها در طرف درست تاریخ ایستادهاند و توانستهاند جبهه مقاومتی برای این مبارزه شرافتمندانه دست و پا کنند.
رهبر انقلاب در پایان نامه، به جای دعوت به آشنایی با اسلام و خواندن قرآن یک قدم جلوتر رفته به تبیین دو آیه از این مصحف شریف میپردازد. گویا در میان افرادی سخن میرانند که با اسلام آشنا و قرآن در دست دارند در صورتی که این دانشجویان معترض غالباً مسلمان نیستند و اگر هم باشند نسل دوم و سوم مسلمانانند اما آیات قرآن برای آنان حلاوت دارد.
در ایان باید گفت،
تفاوت نامهها، در حرکت به سوی سنگرهای بزرگتر است. روزی همدردی، مناسبتی برای نگارش نامه بود و امروز همبستگی، دلیل نگارش نامه.
روزی معرفی اسلام بود و امروز مرور آیات کتاب آسمانی اسلام.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
.
#گفتگو
سرکار خانم زینب نجیب پژوهشگر و نویسنده تحریریه مجتهده امین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه عنوان کرد: رهبر انقلاب اسلامی اولین نامه خود را به جوانان غرب درست زمانی نوشتند که پاریس پایتخت فرانسه در شامگاه سیزدهم نوامبر ۲۰۱۵ تا ساعت اولیه صبح روز بعد شاهد حوادث خونبار و یک سلسله از حملات هماهنگ شده تروریستی تشکل از تیراندازیهای دسته جمعی و بمبگذاریهای انتحاری در برخی مناطق این شهر بود که دست کم ۱۲۹ کشته به جای گذاشت. داعش مسئولیت این حملات را به عهده گرفت و بعد اعلام شد که همه مهاجمان شناسایی شده، اروپایی بودند.
ادامه گفتگو در لینک زیر
https://hawzahnews.com/xcTwf
#جهاد_روایت
@AFKAREHOWZAVI
@ghalamenajib
نصاب جدید در خدمتگزاری
✍زینب نجیب
رهبر معظم انقلاب در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله) فرمودند:
"باب خود رئیسجمهور عزیزمان ــ که رحمت خدا بر او باد ــ همه اعتراف کردند که مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود؛ این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد. ما قبلاً هم شخصیّتهای خدمتگزار داشتهایم، امّا نه در این حد، نه با این حجم، نه با این کیفیّت، نه با این صداقت، نه با این پرکاری و شب و روز نشناختن؛ یک نصاب جدیدی را آقای رئیسی (رحمة الله علیه) در باب خدمتگزاری به ملّت ایجاد کرد."۱
نصاب یعنی چه؟ نصاب یعنی حد، مرجع و اصل در یک موضوع یا یک چیز.
مثلاً وقتی میگوییم شما، نصاب علمی خوبی در فلان رشته دارید؛ یعنی شما در حد خوبی از یک رشته علمی قرار گرفتهاید. بهعبارتی، نصاب یک کمینه و نشانگر است که میزان مورد تأیید یک امر را نشان میدهد.
حال وقتی رهبر انقلاب از عملکرد شهید رئیسی سخن میگوید؛ او را دارای نصاب جدید و تازهای در خدمتگزاری به ملت معرفی میکند. یعنی یک قدم جلوتر و بالاتر از وضعیتی که به عنوان نصاب در خدمتگزاری میشناختیم.
بنابراین معلوم است خدمتگزاری، نهتنها یکی از شاخصهای دولت اسلامی و رئیسجمهور تراز انقلاب اسلامی است؛ بلکه دارای ابعادی است که شهید رئیسی هر یک را به نصاب جدیدی رسانده است.
یکی از این ابعاد، پرهیز از حاشیه، و تمرکز بر خدمت است.
رهبر معظم انقلاب میفرمایند: "ما هر کداممان دلبستگیهایی داریم، سلیقههایی داریم، در زمینهی سیاسی، در زمینه مسائل اجتماعی، دوستیهایی داریم، دشمنیهایی داریم. اینها همه، حاشیه است. متن عبارت است از خدمت. نباید بگذاریم این حواشی بر روی این متن اثر بگذارد."۲
حال وقتی به سیره عملی شهید رئیسی بزرگوار نگاه میکنیم شاهد این امر هستیم که باوجود بسیاری از تهمتها و نقدهای غیرمنصفانه، و با وجود اینکه خودشان و اطرافیان ایشان در برخی قضایا، تحت فشار روحی بودند، هرگز از تریبون خود برای طرح چنین مسائلی استفاده نکرد. چراکه دامن زدن به اختلافات را خلاف مشی امام و رهبری میدانست و معتقد بود؛ مردم آستانه تحملشان این بحثها نیست و این ظلم به آنهاست. لذا صبوری میکرد و توان و انرژی خود را مصروف خدمت مینمود.
بعد دیگر پرکاری در خدمتگزاری است.
رهبر انقلاب میفرمایند: "مسئولین تا نفس دارند باید به این مردم خدمت کنند. رقابتهای سیاسی و جناحی، رقابت بر سر قدرت و تکالوب در امر دنیا و امور دنیوی مردود است. رقابت و مسابقه و مبارزهای درست است که در خدمتگزاری به مردم باشد." ۳
شهید رئیسی در این امر نیز بسیار پرکار بود تاجایی که آقای صفار هرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید: ایشان در پرکاری، رکوردهایی زده است که به این راحتی قابل شکستن نیست. به همین دلیل ایشان را رکورددار سفر با بالگرد میدانند. همچنین بسیاری از همراهان ایشان از تلاش و کار زیاد شهید و گاهی عقب افتادن از ایشان را به خاطر میآورند.
بعد دیگر خدمتگزاری، جهادی بودن است.
رهبر انقلاب تأکید دارند که " ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم." ۴
همچنین ایشان درباره اجتناب از توقف در کار جهادی میفرمایند: "البته موانعی هم سر راه دولت و سر راه هر کار سازندهای وجود دارد. کما اینکه از اول انقلاب تا امروز موانعی بر سر راه کل نظام وجود داشته است. موانع نباید کسی را بترساند. هنر مدیریت همین است که از موانع عبور کند. موانع نباید انسان را متوقف کند. نباید انسان را مأیوس نماید."۵
در حالی که بسیاری از تحلیلگران روابط بین الملل انتظار داشتند دوران تصدی آقای رئیسی با انزوا و جنجال برای ایران همراه باشد، اما ایشان به طرز ماهرانهای موقعیت بین المللی ایران را نه با یک توسعه یک راهبرد جدید بلکه با تکیه بر اصلاح اقدامات پیشین تقویت کرد او به نحو ماهرانه از استراتژی بازدارندگی نامتقارن، منطقهگرایی و استراتژی نگاه به شرق استفاده کرد. همچنین تأکید ایشان بر سیاست اقتصاد مقاومتی، آسیب پذیری در برابر تحریمها را به حداقل خود رساند. چرخش به سمت آسیا، عضویت در پیمان شانگهای، تقویت روابط منطقهای و حتی تقویت روابط با چین از جمله تحولات و نوگراییهای ایشان برای پرش از موانع برای خدمت به مردم بود.
بعد دیگر خستگیناپذیری در خدمتگزاری است.
"درهمه بخشها کمر بستهبودن مثل یک جهادگر لازم است. این اگر بود کارها راه میافتد. این اگر بود بنبستها باز میشود." ۶
ادامه دارد...👇👇
@ghalamenajib
دوستان ایشان درباره خستگیناپذیری ایشان خاطرات فراوانی تعریف میکنند و اذعان دارن که او خستگی را خسته کرده بود. از آنجمله سفرهای متعدد استانی ایشان بود که گاهی نگران سلامتی ایشان میشدند. سفرهای استانی یکی از اقدامات او بود که از 12مرداد که به صورت رسمی به عنوان رئیس قوه مجریه، اداره کشور را به دست گرفت؛ انجام شد. او گفته بود که خیلی به گزارش ها اکتفا نخواهد کرد و با ارتباط چهره به چهره می خواهد از مشکلات مردم با خبر شود. روند سفرهای استانی به گونه ای بود که در پایان هرسفر به هر استان، بسیاری از مردم به رفع مشکلات موجود در استان و گشایش گرههای معیشتی خود میپرداختند. رهبر معظم انقلاب نیز در یکی از دیدارهای خود با اعضای هیات دولت یکی ازمحاسن دولت سیزدهم را ارتباط رودررو و نزدیک با مردم در سفرهای استانی عنوان کردند.
تکیه بر عمل و پرهیز از شعار محوری در خدمتگزاری.
"چقدر خوب است که همه وعدههایی که دولت به مردم داده عمل بشود. اگر چنانچه وعدهای به مردم داده شود و عمل نشود این مشکلات درست خواهد کرد نه فقط نسبت به دولت بلکه به نظام." ۷
آقای رئیسی یک خوبی در کنار دیگر خوبیهایش به عنوان یک شخصیت همه جانبه داشت. اینکه اگر شخصی به ایشان چیزی میگفت خیالش راحت بود که به نتیجه میرسد چرا که ایشان شخصیتی عملگرا و پیگیر داشت.
حسین درویشیان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور میگوید؛ معمولاً گزارشی را که میشنید یادداشت میکرد و توصیه میکرد که فلان موضوع را چگونه پیگیری کنند یا این را حتماً دنبال کنید. فلان مسئول را بخواه. با یک بار و یک نامه اکتفا نکن و مدام یادآوری میکرد که مسئول اگر ۲۰ درصد کار کند باید ۸۰ درصد برای به نتیجه رساندن آن کار پیگیری کند. او تاکید داشت؛ مدیران باید مدیران اقدامی باشند نه اعلامی اول اقدام کنید بعد اعلام کنید.
خدمتگزاری همچون پدر
رهبر انقلاب میفرمایند: " خدمترسانی منطقی دارد. در روایات وارد شده است که والی و حاکم اسلامی حاکم در همه سطوح مشمول این جمله هستند. با مردم باید مثل پدر مهربان نسبت به فرزندان باشد اگر به شما خبر برسد که فرزندتان از بیماری، از سرما، از گرما، از گرسنگی، از تحقیر، از اهانت و از غربت رنج میکشد چه حالی پیدا میکنید؟ یا میتوانید تحمل کنید؟ حال اگر در سطح کشور نسبت به هر کس چنین اتفاقی بیفتد تا آنجایی که علم و اطلاع دارید باید همین احساس را داشته باشید نباید آرام و قرار داشته باشیم نهضت خدمت رسانی یعنی این. این خدمت را باید برای مردم محسوس کنیم."۸
سید امیرحسین مدنی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشورمیگفت: یادم میآید زمانی که زلزله لالی و اندیکا اتفاق افتاده بود اعلام کردند که در استان خوزستان در ارتفاعات بارندگی شده است. نیمه شب از دفتر آقای رئیسی تماس گرفته شد و گفتند که حاج آقا بیتاب هستند. گفتهاند که مردم الان در باران چه وضعیتی دارند با این بارندگی و با این خرابی خانهها چه کار میکنند؟ ما آن لحظه در تهران کاری نمیتوانستیم بکنیم اما حاج آقا رئیسی بی تاب بود امکان نداشت که پای مردم وسط باشد و موضوعی به مردم گره خورده باشد و ایشان از آن بگذرد.
ایشان برای اینکه خود را از این روستا به آن روستا برساند، سوار بالگرد شد. شما الان قضاوت کنید که روز شهادتشان برای چه سوار چنین بالگردی شدند. بله، برای اینکه دردی از مردم بردارد و مرهمی برای زخم آنها باشد.
آری، "باید خود را به معنای واقعی کلمه، نه به معنای تعارفی کلمه، خدمتگزار مردم دانست." ۹
زیرا "مردم تشنهی خدمترسانیِ دولت هستند... واقعاً هم احتیاج دارند. بنابراین دولت باید کارآمدی خودش را [اینچنین ] نشان دهد."۱۰
"آنچه مردم به آن علاقه دارند و عاشق آن هستند؛ این است که رئیسجمهوری سر کار بیاید که مهمترین انگیزه او کار برای این ملت باشد این ملت تشنه کار است کار." ۱۱
به نظر میرسد باتوجه به بیانات رهبر و نصاب جدید شهید جمهور عزیزمان نامزد اصلح باید در این نصاب و حتی بالاتر از آن باشد.
ارجاعات:
۱. چهارده خرداد ۱۴۰۳، بیانات در مراسم سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله)
۲. شش شهریور ۱۳۹۲ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت
۳.اول فروردین ۱۳۸۲، اجتماع مردم مشهد در حرم مقدس
۴. اول فروردین ۱۳۹۶، اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
۵. چهار شهریور ۱۳۸۱ ديدار اعضای هیئت دولت
۶. اول فروردین ۱۳۹۶،اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
۷. شش شهریور ۱۳۹۰ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت
۸. ۱۵ مرداد ۱۳۸۲ دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
۹. چهاردهم آذر ۱۳۶۹، دیدار مسئولان و کارگزاران نظام
۱۰. پنجم شهریور ۱۳۸۰ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت
۱۱. نوزدهم دی ۱۳۸۳ دیدار مردم استان قم
@ghalamenajib
💠 برای خانهی ما؛ برای ایران...
در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.
۱۴۰۲/۱۰/۶
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#انتخابات
@ghalamenajib
📸 رهبر انقلاب: از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظهی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است. روزعرفه را قدر بدانيد.
@ghalamenajib
رویای قاسم سلیمانی
در میان اخبار و عکسهای غزه، سرگردان و پریشان بودم که ناگاه، نگاهم به این گلهای زیبای سرخ، در خاک به ظاهر بیجانِ غزه روشن شد.
گلهایی که بیتوجه به ویرانیها، آبادنند. سرخوشند و در میان باد رقصان.
همچون نوزادانی که در میانهی جنگ صدای گریهشان نوید حیات بود برای مقاومت.
اصلا طبیعت اینگونه است...
طبیعت، وجود و شعور خود را دارد.
اگر قرار باشد از سنگ هم سر به آسمان بَرَد؛ خواهد رویید. کسی نمیتواند مانعش شود.
همچون جوانان عملیات طوفان الاقصی که مبارزهی طوفانیشان از درون جوشید و کوبید و یک دنیا را مبهوت کرد.
اصلا زیباترین گلها در سختترین شرایط میرویند.
شاید آنها آفریده شدهاند تا ظهور آیه "ان مع العسر یسری" باشند.
همچون عبادتهای دسته جمعی در میان چادرهایی که اسمش چادر آوارگان است.
اما آنکه آواره است دشمن است.
این چشم ظاهربین بشر است که دشمن را ساکن میپندارد و آنها را آواره. لیکن آنها در اصول خود ساکنند و برای مبارزه در حرکت. اما دشمن در ظاهر ساکن است و از درون پر از آوارگی.
همین امروز بود که نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی، ایهود باراک، گفت: اگر این دولت با شکستها و ناکامیهایش همچنان بر سر کار باقی بماند، در آن صورت خود را عمیقا با جبهههای متحد علیه خود گرفتار میببینیم؛ همان رویای قاسم سلیمانی، او به یک جنگ همه جانبه با حزبالله در شمال، انتفاضه سوم در کرانه باختری، درگیری با حوثیها در یمن و گروههای عراقی در بلندیهای جولان و البته، درگیری با خود ایران هشدار داد.
آری، رویای حاج قاسم در همین خانهها در حال روئیدن است.
✍زینب نجیب
@ghalamenajib
⛺️چادرها روایت میکنند...
❓میدانید این نوشتهها چیست و روی چه چیزی نوشته شده؟
اینها چادرهای مردم غزه است که چندیست، سقف بالای سرشان شده.
روی چادرها نوشته:
"دانشجویان به ما امید میهند...
ممنون از دانشجویان...برای دانشگاه کلمبیا
بچههای غزه به شما افتخار میکنند.
ما برای شما نیرو میفرستیم."
🇵🇸حالا میشه کاملا متوجه شد که وقتی حضرت آقا، خطاب به جوانان و دانشجویان دانشگاههای آمریکا میفرمایند:
"شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید...شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید"؛
یعنی چه!
طرف درست تاریخ یعنی موسی با اصحاب خود در یک پیچ تاریخی میایستد. در مقابلش رود نیل است و پشت سرش، فرعون.
رو به اصحاب میکند و میگوید:
نگران نباشید "ان معی ربی"
دستان خود را بالا میبرد و با خدای خود نجوا میکند.
عصا بر آب میزند. نیل از هم میشکافد. و موسی و همراهانش عبور میکنند. قطعا در میان راه، کلیمالله بارها به آنها گفته است که طرف درست تاریخ، آن طرف آب است. مقاومت کنید.
همراهیاش میکنند و عاقبت، درست در همان طرف تاریخ که ورق خورد هلاکت فرعونیان را به تماشا مینشینند.
آری، تاریخ تکرار میشود .
حواسمان باشد که سالها پیش پیر طریقتمان گفت که؛ "ان معی ربی"
و امروز زیر گوشمان نجوا میکند که طرف درست تاریخ کجاست.
حواسمان باشد که نعمت ایستادن در جبههی مقاومت را با شکر آن ازدیاد بخشیم.
✍زينب نجیب
@ghalamenajib
جواد ظریف در خوشبینانه ترین حالت یک دیپلمات باتجربه و وطن خواه بود که دوست داشت با مذاکره سایه تحریم ها رو از سر مردم برداره، در این مسیر خیلی هم تلاش کرد اما در نهایت با عهد شکنی و فریبکاری آمریکا و غربی ها از توافق صورت گرفته هیچ چیز عایدی کشور نشد بلکه خسارتهای بسیاری هم به ما تحمیل شد و هشتصد تا تحریم هم به تحریم های قبلی اضافه شد و خودش هم تحریم شد.
مومنانه، متعهدانه و وطن پرستانه اش این بود که جواد ظریف با حریت و آزادگی بیاد مقابل مردم ایران بایسته و بگه آی مردم من برای شما و به خاطر شما ننگ مذاکره با آمریکا و قدم زدن با وزیر خارجه اش رو به جون خریدیم، چندین دور با اونها مذاکره کردم به توافق هم رسیدم تمام تعهدات مون تو توافق رو هم جلوجلو و زودتر از موعد مقرر انجام دادیم ،اما طرف مقابل ثابت کرد پیمان شکنه ، دروغگوست و فریبکاره و هرکس دیگه ای بعد از این ادعا کنه با مذاکره یا رابطه با آمریکا مشکل این کشور حل میشه داره سرتون کلاه میگذاره و یک شیاده چون من تا آخر این خط رفتم و نتیجه اش هیچ بود و خودمم تحریم کردن.
اما چکار کرد؟ حتی یک بار آمریکا ها رو به عهد شکنی متهم نکرد در عوض تا میتونست با فرافکنی شکست برجام رو یکبار به گردن مجلس انداخت ، یک بار به گردن سپاه انداخت و در شرایطی که هیچ وزیر خارجه ای اندازه ایشون اختیارات نداشت یک بار هم رهبری رو تلویحا مقصر شکست برجام عنوان کرد و گفت وزیر خارجه در این کشور هیچ کاره است و در نهایت هم گفت اصلا هدف ما از برجام حل مشکلات اقتصادی کشور نبود.
چنین آدمی رو چه باید نامید؟
https://eitaa.com/eqbali62