🔖یوم الله ۱۹بهمن، رزقِ لا یَحْتَسِب الهی
یک هفته از ورود امام روحالله خمینی در بهمن سال ۱۳۵۷ به ایران گذشته بود و بعد از فرار شاه، دولت بختیار مدعی مقاومت در مقابل انقلاب بود که امام در بهشت زهرای تهران در جمع مردم غیور انقلابی فرمودند: «من تو دهن این دولت میزنم، من دولت تعیین میکنم، من به پشتوانهی این ملت دولت تعیین میکنم…» مردم حاضر در صحنه در حالی شعار «اللهاکبر» سرمیدادند که هنوز از شایعهی کودتای ارتش سردرگم بودند و ارتش را مقابل خود می دیدند و نگران آیندهی مبهم انقلاب بودند و درگیریِ نهایی ارتش و مردم باعث شدهبود که عدهای خود را آمادهی نبرد مسلحانه کنند. با اینحال امید داشتند که با تقویت روحیهی انقلابی بین نظامیان ارتش، مقاومت دولت بختیار درهمشکسته شده و ماموریت ژنرال هایزر در طراحی کودتای نظامی شکست بخورد.
این درحالی بود که عدهای از مقامات عالیرتبهی نظامی بههیچوجه زیرِ بارِ پذیرش انقلاب و اعلام همبستگی با مردم و انقلاب نرفته و همچنان از دولت بختیار حمایت میکردند. اما عدهای از نظامیان فداکار و متعهد نیروی هوایی در حرکتی متهورانه به سیل خروشان ملت پیوستند و با ابتکار، ایستادگی و کار بههنگام، وظیفهی ملی مذهبی خود را بهرخ کشیدند. ایشان در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ با حضور در اقامتگاه رهبر کبیر انقلاب در مدرسهی علوی، برگ زرینی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان همافران را در دفتر پرافتخار تاریخ انقلاب اسلامی به ثبترساندند. «این حرکت ضربهی آخری بود بر پیکره پوسیدهی رژیم پهلوی و خیمهی منحوس آن رژیم را خواباند. آنها که دچار خطای محاسباتی شدهبودند، از جایی ضربه خوردند که آن را محاسبه نمیکردند.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۹بهمن ۱۳۹۹).
آن روز همافرانِ نیروی هوایی ارتش، مدال افتخار سربازی امام عصر (علیه السلام) را از جان کلام امام روحالله دریافت کردند. این حرکت هوشمندانه، شجاعانه، مبتکرانه و برخاسته از روح ایمان به هدف، به هنگام بیعت و سلام نظامی در مقابل امام روحالله خمینی، قدم بزرگی برای ناامیدکردن دژخیمان رژیم منحوس پهلوی و خروشان کردن امواج انقلابی مردم داشت و نقطهی عطفی برای پیروزی انقلاب در ۲۲بهمن ماه بود. اما نکتهی مهم این است که «این حادثه بر اساس احساسات زودگذر و هیجانی نبود، بلکه عمق داشته و هدایت شدهبود، همچنانکه مؤمنین بعد از این اقدام بههنگام نیروی هوایی از نقطهای که انتظار آن را نداشتند –رِزق لا یَحْتَسِب الهی– تقویت شدهبودند.» در واقع «درس مهمّ نوزدهم بهمن سال ۵۷، اعتماد به وعدهی الهی، انتظار «رزق لایُحتَسَب»، تشویق به حضور و حرکت مستمرّی است که موجب نصرت الهی میشود.» (بیانات رهبر انقلاب، ۱۹بهمن۱۳۹۹). و از عصر همان روز در سال ۵۷ تا به امروز، قاب تصویر این بیعت مهم تاریخی در یومالله ۱۹ بهمن سال۵۷، به عنوان سندی از اعلام همبستگی همافران با حرکت اسلامی مردم ایران و رهبری نهضت، همچنین عامل ماندگاری، اثرگذاری و تبیین این حادثهی بزرگ بودهاست.
🖋آمنه عسکری منفرد
#یومالله
#نوزده_بهمن
#همافران
@ghalamnegaremonfared
🔖انقلابیگری یا انقلابینمایی
[۱].«کنش انقلابی» یک عمل مداوم است. انسان انقلابی، انسانی است که همواره و هم اینک در«فرایند انقلاب امروز» مشارکت داشته باشد؛ به فرموده رهبر کبیر انقلاب امام خمینی(ره): «ملاک حال فعلی افراد است.» این مهم نیست که کسی سابقهی انقلابی داشته باشد، مهم این است که اکنون چه نسبتی با انقلاب دارد. درتحلیل رهبر انقلاب؛« انقلابی گریی یعنی، عادلانه، خردمندانه، دقیق، دلسوزانه، منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن.»(بیانات ۹تیر۹۵). حال سوال اینجاست که اکنون که چنین تصویرِ جامع و روشنی که از این مفهوم دردسترس قرار گرفته، چگونه «انقلابیگری» دستآویزی برای فرصتطلبان و برای ضربهزدن به انقلاب وانقلابی میشود؟
[۲].«انقلابیگری» یک صفت است که در کنار هرحرفهای میتواند قرار گیرد تا هویت بخشی کند. معلم انقلابی، عالم انقلابی، کارگر انقلابی. اما «انقلابینمایی» خود یک حرفه است، یک شغل تمام وقت که تمام همتش «هزینه کردن انقلاب» برای انقلابینمایی خودش است. «انقلابی» اما، تمام توان اعتبار و آبروی خود را برای دفاع از کیان انقلاب و نظام خرج میکند و خود و همهی داراییاش را وقف اقدام، عمل و خدمت بر اساس آرمانها و ارزشها میکند.
[۳]. «انقلابیگری» یک هویت است که اثر آن «نمود بیرونی» دارد، نتیجه وثمربخش است، «انقلابی نمایی» اما سراسر نمایشگری است، گاه در جبهه باطل به رسم باطل در لباس حق وگاه درجبهه حق و باز به رسم باطل.
[۴].«انقلابی» هر کجا باشد در هر کسوتی، هرجایگاهی، یک عنصر مفید، فعال، تحولگرا و مؤثر است. اما «انقلابینما» به دنبال روزنه برای هوچیگری، تفرقه و نفرت پراکنی و امیدزدایی. «انقلابی» چون «عمار»، چون «میثم تمار» جان میدهد، اما پای انقلاب مردانه میایستد. پای روشنگری، مورد افترا قرار میگیرد، از جان شیرین دست میشوید، اما دست از جانان برنمیدارد، حتی اگر برای انقلاب هزینه شود، اما «انقلابی نما» به هر دری می زند تا «همهی هزینه ها برای او بشود، گاه از نظام، گاه مراجع و گاه ولی» و صیدِ کین میکند از آب گل آلود.
[۵]. «انقلابی» اخلاق و تقوا را شرط صحت و ارزش عمل می کند، بنابراین اگر بیراهه پیداشد مسیر را گم نمیکند که اگر لغزید، چون معیارش حق است به سر چشمهی نور برمیگردد، «انقلابینما» اما اخلاق و تقوا را برای اهداف شخصی و گروهی به مسلخ میکشاند، ذبح میکند. خود را معیار حق دانسته و آنجا که کسانی را بر مدار خویش و اهدافش نبیند، «پیراهن عثمان به دست» حتی بر علی میتازد.
آری! «انقلابی» چشم به دهان ولیّ دوخته، «آتش به اختیار» جهاد میکند، «انقلابینما» گاه هیزم آتش و گاه باد که نه، طوفانی برای به آتش کشیدن انقلاب به راه میاندازد که اگر صحنه خالی شد، « انقلابی نماها»، «انقلابیها» را تا مرز شهادت مورد اتهام و هجوم می کشانند.
در حقیقت مرز بین «انقلابیگری» و «انقلابینمایی» به باریکی و بُرّندگی صراط است. مردِمیدان میخواهد که سپر باشد برای به مسلخنرفتن «انقلابی غیور» که اگر چنین شد، فَرقِ علی در محراب به خون خضاب میشود ، مردِ میدان میخواهد که تاریخ تکرار نشود. انتخاب اما با من و توست «انقلابی» باشیم یا «انقلابینما»…
🖋آمنه عسکری منفرد
#انقلابی
#انقلابینما
#انقلابیگرا
@ghalamnegaremonfared
📌ادای دین به حافظان انقلاب
بسیار پرکار و تلاشگر بود . تا دیر وقت کار می کرد و گاهی چندین روز به خانه نمی آمد . حتی با اصرار های او در محل کارش تصویب شد که جمعه ها هم سر کار بیایند .
یک بار درحضور حاج قاسم سلیمانی شروع کرد به صحبت کردن برای بچه های گروه ، گفته بود : من اینطوری فهمیده ام که خداوند شهادت را به کسانی می دهد که پر کار هستند و شهدای ما غالبا همین طور بوده اند .
حاج قاسم هم گفته بود : بله همین طور است .
برادر شهید میگوید: «یک بار وقتی بعد از شهادتش به سر کارش رفتم دیدم روی کمدش این جمله از آقا را نصب کرده : در جمهوری اسلامی هرجا که قرار گرفتهاید همانجا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه کارها به شما متوجه است.»
🌹شهدا با خونشان انقلاب را حفظ کردند و به ما سپردند، فردا در روز ۲۲بهمن همهی ما میآییم تا به دنیا اعلامکنیم ما حافظ خون شهدا و آرمانهای انقلابیم.🌹
#شهید_محمودرضابیضایی
#مدافعحرم
#حماسه_حضور
@ghalamnegaremonfared
حاج احمدآقا خمینی(ره) نقل میکرد: وقتی که آیت الله خامنه ای در سفر کره شمالی بودند، امام گزارش های آن سفر را از تلویزیون میدیدند، آن منظره دیدار از کره، استقبال مردم و یا سخنرانیها ومذاکرات ایشان در آن سفر، خیلی برایشان جالب بود و فرموده بودند: الحق ایشان شایستگی رهبری را دارند.
آقای خامنه ای تازه از سفر آمده بودند. به خدمت امام (ره) رسیدند. همین که امام آقا را دیدند، فرمودند: وقتی شنیدم هواپیمای شما در فرودگاه نشست، خیالم راحت شد. هر موقعی که تو به سفر میروی، من مضطرب هستم تا برگردی، خیلی سفر نرو!
منبع : yaran.blog.ir
@ghalamnegaremonfared
قلمْنگارِ منفرد
حاج احمدآقا خمینی(ره) نقل میکرد: وقتی که آیت الله خامنه ای در سفر کره شمالی بودند، امام گزارش های آن
🔖خیلی سفر نرو
تازه که وارد حوزه شده بودم، با کتابخانه انسی پیداکردم وصفناشدنی. از کودکی عاشق کتاب بودم، حتی زمانی که سواد خواندن و نوشتن نداشتم، بهترین لحظات برایم زمانی بود که کتاب جدید هدیه میگرفتم. هیچوقت یادم نمیرود در کتابخانهی حوزهی بانو امین مجلهای پیداکردم که روی جلد آن عکسی بسیار زیبا و دلنشین از امامخامنهای در کنار ماه تمام در شب تاریک نقش بسته بود. جملهی بالای صفحهی جلد، توجه من را خیلی به خودش جلب کرد. «هرموقعی که به سفر میروی من مضطرب میشوم تا برگردی، خیلی سفر نرو.»
همانجا در دلم به طراح جلد نشریه هزارانبار آفرین گفتم و تصمیم گرفتم هرطور شده آن نشریه را تهیه کنم، چون به نظرمرسید مطالب داخل نشریه خیلی جذاب باشد.
دوستی داشتم که اتفاقا رفیق دوران راهنمایی و دبیرستانم بود و دنیای خواهرانهای را تا ورود به حوزه با هم گذرانده بودیم. روزهایی پر از شادی، قهقهه، اضطراب و گاهی ...که مختص روزهای نوجوانی و جوانی دخترانهمان بود. تصمیم گرفتم اینبار هم او را در این شادی و شعف بینظیر شریککنم، بهخصوص اینکه میدانستم او هم مانند من، از عمق جان خود را فدایی امام میخواهد.
درست حدس زدهبودم. وقتی عکس نشریه را به نرگس نشاندادم، بیاختیار اشک در چشمانش حلقهزد و لبخندی عمیق که نشان از شعف درونی او داشت، بر لبهایش نقش بست. قبل از اینکه حرفی بزند گفتم: «اگر پیدا کردم برات میخرم ، به شرطی که تو هم...» در یک لحظه نگاهمان در هم گره خورد و با صدای بلند از ته دل خندیدم. هنوز صدای خندهاش در گوشم بود که گفت: « چه تقارن مبارکی! میدانستی قرار است به زیارت حضرت ماه برویم! آن هم برای نمازجماعت، پشتسر آقا جانمون!». دیگر گریه امانمان نمیداد. خبری که نرگس به من داد مرا تا بالای ابرها با خود برد، جایی که گمان میکردم حتما فرشتهها از آنجا به حال ما وهمهی نمازگزاران در این نماز غبطهمیخورند. باصدای مسئول کتابخانه به خودم آمدم که میگفت: «خانم! مجله متعلق به کتابخانه است. کجا میبرید؟» اشک و خنده امانم نمیداد، اما در همین حال عذرخواهی کردم و مجله را تحویل دادم.
آن روز عقربهها خیلی تنبل شدهبودند، انگار نمیخواستند به ساعت اذان ظهر نزدیک شوند. اما بالاخره صبر من بر کسالت عقربهها پیروز شد و اتوبوسی که قراربود طلاب را تا حسینیه امام خمینی ببرد، آمادهیحرکت شد. کل مسیر حوزه تا حسینیه را در آسمان هفتم سیرمیکردم و به این فکرمیکردم که این خاطره را چطور ثبت کنم. خدایا! من و دیدار حضرت ماه، من و اقتدا به نائبالمهدی...
به خودم که آمدم دیدم در صف جماعتی از مشتاقان سفیدپوش ایستادهام به انتظار برای دیدار حضرتماه. صدای تپش قلبهای منتظر از زیر چادرها زیباترین و بهیادماندنیترین موسیقی بود که از آنروز تا بهحال در گوشم مانده، صدای انتظار دیدار. تا اینکه صدای صلوات و سلام به امام فضا را عطرآگین کرد.
به یاد روزی افتادم که ۵ساله بودم و با مادر و برادر کوچکم بعد از نماز ظهر به حسینیه جماران مشرف شده بودیم و از آن روز هم تنها صدای سلام و صلوات حاضرین و عطر گلاب و پرتوی از نور جمال امام خمینی در پشت پردهی چشمانم جاودانه شده است.
ناخودآگاه از میان سرهای حاضرین در صف جماعت که چون لالههای تابخورده با نسیم، خود را برای رساندن به نور ماهتاب تا آسمان به بالا میکشاندند، تلألویی از نور، چشمان خیسم را تا نهایت روشنی بالا برد، وقتی برای لحظهای حضرت ماه را زیارت کردم. دیگر «من» نبودم که هر چه بود «او» شدهبود و بازهمان عِطر آشنای گلاب که خاطرهی زیارت امام خمینی را برایم زندهکرد و از عمق جان آرزو کردم ایکاش عقربهها در همین ثانیه از کار بیفتند تا فرصت دیدار برایم جاودانه بماند. ناگهان بیاختیار به یاد جملهی روی مجله افتادم، انگار با همین چند لحظه توفیق زیارت، با ذرهذرهی وجودم این جمله را لمس میکردم که امام خمینی (رحمتالله علیه) خطاب به امام خامنهای فرمودهبودند: « هر موقعی که تو به سفر میروی، من مضطرب هستم تا برگردی؛ خیلی سفر نرو.»
🖋 آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖بقای انقلاب و اسلام برمدار
بصیرت و غیرت دینی
[۱]. غیرت در فرهنگ لغت به معنی «تعصب/ حمیت/ صفت مردانگی/ مروت» آمده است و شامل مواردی همچون غیرت انسانی، دینی و...میشود. غیرت یکی از فطریات آدمی است و اسلام هم دینی است که بر اساس فطریات تشریع یافته است. وجود غیرت در جامعۀ انسانی از چنان اهمیت و ظرافتی برخوردار است که همواره به عنوان شاخصهی بارز اهل ایمان و سرمایۀ انسانی معرفی شدهاست، تاجایی که شارع مقدس در تشریع احکام، به آن عنایت داشته است. حضرت علی( ع) در باب اهمیت و ارزش غیرت فرمودند: «ارزش انسان به قدر همت اوست، صدق او به اندازۀ جوانمردی او و عفت او به قدر غیرت اوست.»(حکمت ۴۷ نهج البلاغه). از طرفی بصیرت و روشنبینی هم یکی از لازمههای وجودی انسان در جهت رسیدن به ثبات فردی و اجتماعی به شمار میرود و تفکر و تدبر ناشی از بصیرت درسایۀ تقوای الهی، یکی از مولفههایی است که میتواند حرکت ابناء بشر به سمت جهانی شدن مهدویت را جهت دهد. غیرت دینی از این باب که ناشی از بصیرت است، حائز اهمیت میباشد و میتوان گفت؛ همین غیرت و بصیرت دینی است که در بزنگاههای حساس اجتماعی میتواند عظمت امت اسلامی را به رخ جهانیان بکشد.
[۲]. نکتۀ قابل توجه این است که مسالۀ غیرت دینی مختص امروز دنیای اسلام نیست، بلکه از همان صدر اسلام و برپایی حکومت نبوی، این غیرت و حمیت مسلمانان درسایۀ رهنمودهای پیامبر اکرم(ص) بود که پیروزیهای بزرگ را در جهت ابقای اسلام منجر شد. پیامبر اکرم(ص) میفرمایند: «الغیره من الایمان.....غیرت از ایمان است.»(من لایحضره الفقیه .ج۳ .ص۴۴۴). اساسا قیام امام حسین (ع) نیز بر مبنای غیرت، عزت و کرامت الهی شکل گرفت. غیرت دینی امام بود که سبب شد ایشان برای نجات دین حتی کوچکترین عضو خانوادۀ خویش را هم فدا کند. درحقیقت حماسۀ عاشورا محل تبلور غیرت دینی امام حسین (علیهالسلام) و یارانشان بود که ذلت را نپذیرفتند و در راه آزادگی خون خود را نثارکردند. لذا هر زمان غیرت دینی با عقلانیت همراه شد، عاملی برای تبدیل تهدیدها به فرصتها خواهد بود. « آنجا که درکربلا، عقل میگوید بمان و عشق میگوید برو......این هردو، عقل و عشق را خدا آفریده تا وجود انسان در حیرت میان عقل و عشق معنا شود. اگرچه عقل نیز اگر پیوند خویش را با چشمۀ خود نَبُرَد، عشق را در راهی که میرود، تصدیق خواهد کرد. آنجا دیگر میان عقل وعشق فاصلهای نیست.»(مرتضی آوینی، فتح خون، ص۳۹).
[۳]. تحقق انقلاب اسلامی ایران درامتداد حکومت ائمۀ معصومین (علیهم السلام) و طلیعهی فجر صادق است که با رهبری حکیمانه و شجاعانۀ امام خمینی(رحمتالله علیه) و وامداری از آموزههای کربلا عقلانیت/ بصیرت/ حمیت/ غیرت دینی و اخلاص، تجدید کنندۀ مضمون بعثت در دوران معاصر شد. «اما دشمن از پا نمینشیند و دنبال این است که فکر توحیدی را، فکر ولایت و محبت اهل بیت را، تعصب وغیرت نسبت به مبانی و اعتقاد به مبارزۀ ظالم را، اعتقاد به قبح و زشتی ظلمپذیری را، از دل این مردم با انواع حیلهها بیرون بکشد.»(بیانات رهبری،۱۲ دی ۱۴۰۰) .آنچه در۲۲ بهمن سال ۵۷ رخ داد تبلور همین غیرت و بصیرت بود که چون با اخلاص وشجاعت آمیخته شد، ملت را از ذلت واسارت نجات بخشید. «ملت ایران ملتی با استعداد، با استقامت و برخوردار از غیرت دینی و غیرت ملی است. به اسلام عمیقا ایمان دارد، به میهن خویش عشق میورزد. اینها چیزهایی است که به ما اعتماد میبخشد که ملت ما قادر است به این هدف دست پیدا کند. تجربه همین را به ما نشان میدهد.»
(مقام رهبری در جمع زائران رضوی، سال ۱۳۸۶).
[۴]. «ایمان اسلامی، غیرت ایمانی، شجاعت، اهل اقدام بودن، پیشرو بودن، صف شکن بودن، کارهای برجسته و نوآوری در راه اهداف والا انجام دادن، زمان را شناختن، موقعیت را شناختن و کار متناسب با موقعیت انجام دادن.»( بیانات رهبری، ۲۸ بهمن ۹۲). اینها شاخصههایی است که امت اسلامی را آماده میکند تا در بزنگاههای حساس تاریخی درست عمل کنند. مطالبهگری وکنش مناسب داشته باشند، انفعالی عمل نکنند. مانند حادثۀ ۹ دی سال ۸۸ که تهدید بزرگی راه افتاد، اما بصیرت و غیرت دینی مردم آن تهدید را به فرصتی برای پیروزی تبدیل کرد و آن ناشی از یک تصمیم جمعی برآمده از عقل جمعی بود؛ همچنین حرکت عظیم ملت مسلمان در تمامی دنیای اسلام در حادثۀ شهادت شهید سلیمانی که از نظر دشمن یک تهدید بود، اما غیرت ملت مسلمان آن را تبدیل به فرصت کرد و در نهایت اخلاص، تقوا، فرقان و ولایت مداری مطلق آن شهید بزرگوار بود که راه او را جاودانه کرد، که امروز ولی امر مسلمین جهان راه او را «مکتب سلیمانی» بنامند.
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared
📝ادامهی مطلب
[۵]. در پایان باید گفت؛ وظیفۀ امروز نخبگان جامعه این است که به عنوان خواصِ جبهۀ حق؛ تقوامدارانه، بصیر و غیرتمندانه و براساس نیازهای حقیقی وتکوینی مردم با لحاظ نیازهای دنیوی و اخروی آنان، مطالبات مردم را جهت دهی کنند. دراین صورت است که مردم بابصیرت و غیرت ناشی از آن، میتوانند جریانها را شناسایی کنند و با تقوا وارد عمل شده و از جریانهای حق حمایت کنند.
در این میان نقش رسانه قابل توجه است. رسانه یا با تقویت جریان حق و با استفاده از قدرت ابزاری خودش، مطالبات به حق را به سرانجام میرساند که در این صورت زمینه را برای ابقای نظام فراهم آورده و ملت را به سمت حیات طیبه رهنمون شده است و یا به قدری منفعلانه عمل کند که هیچ نقشی را به عهده نگیرد و یا «با میدان دادن به افراد سطح پایین و پرمدعایی که مبانی انقلاب را زیر سوال میبرند.»( مقام رهبری، ۱۹ دی ۱۴۰۰)، در خدمت جبهۀ باطل قرار میگیرد.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖به نیابت از «شهدا» میآییم
🇮🇷در روز ۲۲بهمن ما به نیابت از شهدای دانش آموز جنایت شاهچراغ «آرشامعزیز»، «علیاصغر پرپر»، «محمدرضا»زائر نوجوان شهیدمان میآییم؛ چون «انقلاب ایران اسلامی زنده است و زایش و رویش دارد» و اکنون با مدد الهی و تکیه به «عناصر بالغ، خردمند و عاقل نیروی جوان و نوجوان خود، که اهل تحلیل هستند» و با احساس مسئولیت نسبت به آینده کشور در «جنگ ترکیبی» امروز، در مقابل تمام دنیای کفر میایستد و به فرمان امام خامنهای بهمعنای واقعی کلمه «دهان شیطان بزرگ را خرد کرده» و ناکامشان میگرداند. دشمن بداند؛ ایران مستقل و مقتدر امروز، «ثمرهٔ تلاش علمی و جهادی نیرویِ انسانیِ باهوش و متعهد دهه ۶۰ و ۷۰ کشور» است، که با «روحیه مقاومت اسلامی» در مقابل زورگویی و قدرتطلبی و سلطهطلبی قدرتهای سلطهگر ایستاده و شعار «نه شرقی، نه غربی» امامخمینی را به منصه ظهور نشانده است. اکنون نیز یقین داریم به مدد الهی، برکاتِ وجودِ جوانان و نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ ما، در «نقشه جدید معادلات آینده جهان»، ایران عزیز را قدرتمندتر از قبل خواهد کرد و «آرتینها» نمادِ سردارانِ مقاومت آینده ایران اسلامی خواهند بود، انشاءالله.
«الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ كَفَرُوا مِن دِینِكُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ» (مائده/۳).
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🇮🇷مُهر تایید نظام
به آنان که در چهار ماه گذشته، بر اساس محاسبات غلط به خیال خام و پوچ خود، به دنبال برگزاری رفراندم برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بودند، اعلاممیکنیم در شب ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱، فریاد «اللهاکبر» در سرار کشور مُهر تأیید رأی «آری» به جمهوری اسلامی ایران بود و به یاری خدا حضور باشکوه و معنادار آحاد مختلف جامعه در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، طومار همهی مستکبران و بدخواهان نظام را درهم خواهدپیچید.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
📌«جمهوری اسلامی ایران در گذر از پیچ تاریخی»
امروز و در این زمان ومکان که دنیای اسلام در حال عبور از یک «پیچ تاریخی» قرار گرفته، بیشتر از هر زمان ومکان دیگری این جمله تاریخی «خمینی عظیم» جان نواز است که:
«حفظ نظام جمهوری اسلامی از حفظ جان حضرت ولی عصر عج الله هم بالاتر وبرتر است.» (صحیفه امام، ج۱۵،ص۳۶۵).
دشمنان قسم خورده این مرز وبوم بدانند که ما ملت ایران، جان ومال وناموس خود را در راه حفظ ذره ذره خاک وطن خواهیم داد و اجازه نمیدهیم خون پاک شهدای این نظام که وامدار خون شهدای کربلاست، پایمال فتنهها شود و باز به فرمودهی رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (رحمتالله علیه)، «ما انشاءالله پرچم این نظام را به دست حضرت بقیه الله علیهالسلام خواهیم داد.» (خاطرهها،محمدی ریشهری،ج۱،ص۲۴۲).
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖انسانِ تراز انقلاب اسلامی و تمدنساز
در بیانیهی گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی ایران را همچون پدیدهای زنده و بااراده خواندند. این درحالی است که همین موجود پویا، تجدید نظر پذیر واهل انفعال نیست. «جمهوری اسلامی متحجر در برابر پدیده ها و موقعیتهای نوبهنو، فاقد احساس وادراک نیست ، اما به اصول خود به شدت پایبند وبه مرزهای خود با رقیبان و دشمنان به شدت حساس است. با خطوط اصلی خود هرگز بی مبالاتی نمی کند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند.»( بیانات رهبر انقلاب، بیانیه گام دوم انقلاب ).
[۱]. اما آنچه که به عنوان یک برنامهی مهم عملی در گام دوم انقلاب مطرح شد بحث خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است. دنیای اسلام امروز درحال یک بیداری وحیات دوباره اسلامی است و به گفتهی رهبر انقلاب «هر روز که بگذرد، امواج سهمگین بیداری اسلامی، تختهای فرعونهای عالم را بیشتر خواهد لرزاند.»( ۲۲ تیر ۶۸). در خور تاکید است که این دوران، دوران پیشرفت و بیداری و پیروزی اسلام و مسلمین است و این به برکت جمهوری اسلامی است و انقلاب به برکت تربیت انسانهای مومن انقلابی ،روز به روز پویاتر می شود. سرمایه ی بزرگ امت اسلام، آیین اسلام و معارف رسا روشن و مقررات متین و دستور جامع آن برای زندگی انسان است. امروز اسلام سرافرازتر از همیشه، در صحنهی حیات بشر، با حضورِ پرقدرت خود فروغ امید را در دل های انسانهای مستضعف بر میافروزد مشعلی که پیامبر اکرم ( ص) برافروخت، آن روز دنیایی را روشن کرد، تمدنی را پایهریزی کرد و امروز با ظهور و غلبه ی آن ما باید آن را در خود زنده کنیم.« بعثت همیشگی است.یک امر دائمی برای بشر است و این خصوصیت بعثت خاتم الانبیاء ( صلیالله علیه) است، یعنی هروقت که زمینه ی عالم و زندگی بشر از معنویت تهی شود، همین معارفی که قرآن به آن ناطق است میتواند آن خلا را پر کند.»( بیانات رهبری،۲۰ دی ۷۲).
[۲]. کلید تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی، تفکر و عمل انقلابی در قالب « نظام اسلامی» است و در این میان، لزوم توجه به رویکرد منظومهای انسان در افق تمدنسازی اسلامی امری انکارناپذیر است.انسان باید با حرکت فردی «خودسازی»، با حرکت جمعی«جامعه سازی»و با حرکت تاریخی «تمدن سازی » در امتداد یکدیگر ، انسان تراز انقلاب اسلامی و در نهایت «انسان تراز قرآنی» بسازد. درحقیقت کشفِ « منِ اسلامی» تنها از طریق آشنایی با تاریخ و ایدئولوژی اسلامی امکان پذیر است. «گر ملل اسلامی این ( من) را در خودشان کشف کنند و آن را به دست آورند و به او اعتقاد و ایمان پیدا کنند، بمب اتم هم از عهدهی آنها برنمیآید. شناخت این ( منِ) خود-منِ اسلامی- با آشنایی با تاریخ و ایدئولوژی اسلام امکانپذیرخواهدبود.»(شهید مطهری، آیندهیی انقلاب اسلامی ص ۴۱). «منِ اسلامی» همان انسانِ تراز قرآنی است ، باید با خودآگاهی که زمینهی خودسازی است، جایگاه خود را بشناسد.
[۳] . حرکت منظومه ای برای رسیدن به« منِ اسلامی» از خودآگاهی شروع میشود، سپس به خودشناسی، خودسازی، خانوادهسازی، جامعه سازی، جهانی سازی و عقبی سازی ختممیشود. اولین منزل حرکت به سمت تحقق نهضت جهانی اسلام، حرکت به سمت تحقق جهاد تبیین است .«انسان مطلوب جامعه اسلامی باید اولا _ مومن باشد، ثانیا _ خردمند باشد [ لعلکم تعقلون ]، ثالثا - اندیشمند باشد یعنی فکر کند، رابعا _ مجاهد و اهل عمل باشد، مجاهد و پیگیر باشد.»(بیانات رهبر انقلاب ،۱۱ شهریور ۹۹). چنین انسانی میتواند «انسان تراز تمدن نوین اسلامی» باشد.
[۴].«برای انقلابی بودن شاخص هایی وجود دارد؛ اول) پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب، دوم) هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها ،سوم) پایبندی به استقلال همه جانبهی کشور شامل استقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی واستقلال امنیتی، که استقلال فرهنگی از همه مهمتر است، چهارم) حساسیت در برابر کار و نقشهی دشمن و عدم تبعیت از آن که قرآن آن را « جهاد کبیر » می خواند، پنجم) تقوای سیاسی و دینی. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد،قطعا انقلابی است.»( بیانات رهبری ،۱۴ خرداد ۹۵). انسان مومن انقلابی در حرکت منظومهای به سمت الگوی تراز انقلاب اسلامی شدن، باید به اصول مراجعه کند. این اصول عبارتند از؛ معارف قرآن، نهجالبلاغه، مطالعهی تاریخ اسلام و انقلاب مشروطه و توجه به فرامین و اصول امامین انقلاب.
چرا که انسان انقلاب اسلامی، جامعهی انقلاب اسلامی را میسازد و جامعهی انقلاب اسلامی، آیندهی انقلاب اسلامی را میسازد و در نهایت جهان انقلاب شکلمیگیرد.
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared
📝ادامهی مطلب
[۵]. واقعیت آن است که امروز ایران اسلامی در یک پیچ تاریخی مهم قرار گرفته و تنها با رجوع به اصول میتواند به تبیین حقایق نائلآید. در این میان، انسانهای مومن انقلابی نقش مهمی را به عهده دارند. باید انقلابیگری را جزء هویت خود بدانند چرا که لزوم و اضطرار تربیت انقلابیگری امری ضروری است. حال اگر اقلیت مومن انقلابی روز بهروز افزون شوند، میتوانند پیشران تاریخ شوند تا جایی که صدای قدمهایشان در گوش تاریخ شنیده شود، زیرا براساس«قانون سینرژی» -همافزایی- حضور تعداد کم همین افراد میتواند زمینهساز تحقق ظهور باشد. افرادی چون شهید محسن حججی که در طول زمان حرکت کردند، صدای « هل من ناصر» حسین زمان را شنیدند، جوفها و گسلها را درنوردیدند و راه صدساله را یک شبه پیمودند و چون ستارههای درخشان، روشنگر مسیر تمدن سازی انقلاب شدند. این همان روشهایی است که باید آن را «معجزهی انقلاب» دانست چرا که میتواند همان روحیهی پرتلاش و قویِ اول انقلاب را «بازآفرینی» کند و همچون شهید بهشتی که به فرمودهی امام خمینی (رحمتالله علیه) خود یک امت بود، دلها را مجذوب کرده و پروندهی تاریخی خود را جاودانه سازد. نکته اینجاست که با وجود چنین بارقههایی در شکلگیری بیداری اسلامی، هنوز جامعهی اسلامی به تمدن اسلامی دست پیدا نکرده است .آیا این ارادههای راسخ، نتوانستند در شکلگیری بیداری اسلامی موثر شوند؟ آنجا که «ارادهی خداوند به بیداری ملتها تعلق گرفته است و قرن اسلام و عصر ملتها فرا رسیده و در آینده سرنوشت کل بشریت را تحت تاثیر قرار خواهد داد.»( بیانات رهبر انقلاب،۱۴ دی ۹۰).
آری !برای رسیدن به مقصود، باید این ارادههای موثر در تاریخ را از حیث عمق، جهت و قوت اثرگذاری مورد بررسی قرارداد. انسانهای تاریخ سازی چون شهید سلیمانی که با حرکت تمدن ساز خود، دلهای تمام آزادگان جهان را از هر مسلک و مرامی، زیر یک بیرق قرارداد و پایه گذار « مکتب سلیمانی» شد. امروز «تمدن اسلامی میتواند با شاخصههای ایمان ، علم، اخلاق و مجاهدتِ مداوم، اندیشهی پیشرفته و اخلاق والا را به امت اسلامی و به همهی بشریت هدیهدهد و نقطهی رهایی از جهانبینی مادی و ظالمانهی اخلاق به لجن کشیدهای که از ارکان تمدن امروزی غربند، باشد.»( بیانات رهبری، ۹ اردیبهشت ۹۲). زیرا تحقق کامل وعدهی الهی یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت قرآن و تمدن نوین اسلامی در راه است و آینده، متعلق به ملت بیدار و بصیری است که بزنگاههای تاریخ خود را بشناسد و با سلاح تبیین مجاهدانه وارد میدان شود و زمینه ساز تمدن اسلامی شود.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared