📝ادامهی مطلب
[۵]. در پایان باید گفت؛ وظیفۀ امروز نخبگان جامعه این است که به عنوان خواصِ جبهۀ حق؛ تقوامدارانه، بصیر و غیرتمندانه و براساس نیازهای حقیقی وتکوینی مردم با لحاظ نیازهای دنیوی و اخروی آنان، مطالبات مردم را جهت دهی کنند. دراین صورت است که مردم بابصیرت و غیرت ناشی از آن، میتوانند جریانها را شناسایی کنند و با تقوا وارد عمل شده و از جریانهای حق حمایت کنند.
در این میان نقش رسانه قابل توجه است. رسانه یا با تقویت جریان حق و با استفاده از قدرت ابزاری خودش، مطالبات به حق را به سرانجام میرساند که در این صورت زمینه را برای ابقای نظام فراهم آورده و ملت را به سمت حیات طیبه رهنمون شده است و یا به قدری منفعلانه عمل کند که هیچ نقشی را به عهده نگیرد و یا «با میدان دادن به افراد سطح پایین و پرمدعایی که مبانی انقلاب را زیر سوال میبرند.»( مقام رهبری، ۱۹ دی ۱۴۰۰)، در خدمت جبهۀ باطل قرار میگیرد.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖به نیابت از «شهدا» میآییم
🇮🇷در روز ۲۲بهمن ما به نیابت از شهدای دانش آموز جنایت شاهچراغ «آرشامعزیز»، «علیاصغر پرپر»، «محمدرضا»زائر نوجوان شهیدمان میآییم؛ چون «انقلاب ایران اسلامی زنده است و زایش و رویش دارد» و اکنون با مدد الهی و تکیه به «عناصر بالغ، خردمند و عاقل نیروی جوان و نوجوان خود، که اهل تحلیل هستند» و با احساس مسئولیت نسبت به آینده کشور در «جنگ ترکیبی» امروز، در مقابل تمام دنیای کفر میایستد و به فرمان امام خامنهای بهمعنای واقعی کلمه «دهان شیطان بزرگ را خرد کرده» و ناکامشان میگرداند. دشمن بداند؛ ایران مستقل و مقتدر امروز، «ثمرهٔ تلاش علمی و جهادی نیرویِ انسانیِ باهوش و متعهد دهه ۶۰ و ۷۰ کشور» است، که با «روحیه مقاومت اسلامی» در مقابل زورگویی و قدرتطلبی و سلطهطلبی قدرتهای سلطهگر ایستاده و شعار «نه شرقی، نه غربی» امامخمینی را به منصه ظهور نشانده است. اکنون نیز یقین داریم به مدد الهی، برکاتِ وجودِ جوانان و نوجوانان دهه ۸۰ و ۹۰ ما، در «نقشه جدید معادلات آینده جهان»، ایران عزیز را قدرتمندتر از قبل خواهد کرد و «آرتینها» نمادِ سردارانِ مقاومت آینده ایران اسلامی خواهند بود، انشاءالله.
«الْیَوْمَ یَئِسَ الَّذِینَ كَفَرُوا مِن دِینِكُمْ فَلَا تَخْشَوْهُمْ وَاخْشَوْنِ» (مائده/۳).
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🇮🇷مُهر تایید نظام
به آنان که در چهار ماه گذشته، بر اساس محاسبات غلط به خیال خام و پوچ خود، به دنبال برگزاری رفراندم برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بودند، اعلاممیکنیم در شب ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱، فریاد «اللهاکبر» در سرار کشور مُهر تأیید رأی «آری» به جمهوری اسلامی ایران بود و به یاری خدا حضور باشکوه و معنادار آحاد مختلف جامعه در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن، طومار همهی مستکبران و بدخواهان نظام را درهم خواهدپیچید.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
📌«جمهوری اسلامی ایران در گذر از پیچ تاریخی»
امروز و در این زمان ومکان که دنیای اسلام در حال عبور از یک «پیچ تاریخی» قرار گرفته، بیشتر از هر زمان ومکان دیگری این جمله تاریخی «خمینی عظیم» جان نواز است که:
«حفظ نظام جمهوری اسلامی از حفظ جان حضرت ولی عصر عج الله هم بالاتر وبرتر است.» (صحیفه امام، ج۱۵،ص۳۶۵).
دشمنان قسم خورده این مرز وبوم بدانند که ما ملت ایران، جان ومال وناموس خود را در راه حفظ ذره ذره خاک وطن خواهیم داد و اجازه نمیدهیم خون پاک شهدای این نظام که وامدار خون شهدای کربلاست، پایمال فتنهها شود و باز به فرمودهی رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (رحمتالله علیه)، «ما انشاءالله پرچم این نظام را به دست حضرت بقیه الله علیهالسلام خواهیم داد.» (خاطرهها،محمدی ریشهری،ج۱،ص۲۴۲).
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
🔖انسانِ تراز انقلاب اسلامی و تمدنساز
در بیانیهی گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی ایران را همچون پدیدهای زنده و بااراده خواندند. این درحالی است که همین موجود پویا، تجدید نظر پذیر واهل انفعال نیست. «جمهوری اسلامی متحجر در برابر پدیده ها و موقعیتهای نوبهنو، فاقد احساس وادراک نیست ، اما به اصول خود به شدت پایبند وبه مرزهای خود با رقیبان و دشمنان به شدت حساس است. با خطوط اصلی خود هرگز بی مبالاتی نمی کند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند.»( بیانات رهبر انقلاب، بیانیه گام دوم انقلاب ).
[۱]. اما آنچه که به عنوان یک برنامهی مهم عملی در گام دوم انقلاب مطرح شد بحث خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی است. دنیای اسلام امروز درحال یک بیداری وحیات دوباره اسلامی است و به گفتهی رهبر انقلاب «هر روز که بگذرد، امواج سهمگین بیداری اسلامی، تختهای فرعونهای عالم را بیشتر خواهد لرزاند.»( ۲۲ تیر ۶۸). در خور تاکید است که این دوران، دوران پیشرفت و بیداری و پیروزی اسلام و مسلمین است و این به برکت جمهوری اسلامی است و انقلاب به برکت تربیت انسانهای مومن انقلابی ،روز به روز پویاتر می شود. سرمایه ی بزرگ امت اسلام، آیین اسلام و معارف رسا روشن و مقررات متین و دستور جامع آن برای زندگی انسان است. امروز اسلام سرافرازتر از همیشه، در صحنهی حیات بشر، با حضورِ پرقدرت خود فروغ امید را در دل های انسانهای مستضعف بر میافروزد مشعلی که پیامبر اکرم ( ص) برافروخت، آن روز دنیایی را روشن کرد، تمدنی را پایهریزی کرد و امروز با ظهور و غلبه ی آن ما باید آن را در خود زنده کنیم.« بعثت همیشگی است.یک امر دائمی برای بشر است و این خصوصیت بعثت خاتم الانبیاء ( صلیالله علیه) است، یعنی هروقت که زمینه ی عالم و زندگی بشر از معنویت تهی شود، همین معارفی که قرآن به آن ناطق است میتواند آن خلا را پر کند.»( بیانات رهبری،۲۰ دی ۷۲).
[۲]. کلید تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی، تفکر و عمل انقلابی در قالب « نظام اسلامی» است و در این میان، لزوم توجه به رویکرد منظومهای انسان در افق تمدنسازی اسلامی امری انکارناپذیر است.انسان باید با حرکت فردی «خودسازی»، با حرکت جمعی«جامعه سازی»و با حرکت تاریخی «تمدن سازی » در امتداد یکدیگر ، انسان تراز انقلاب اسلامی و در نهایت «انسان تراز قرآنی» بسازد. درحقیقت کشفِ « منِ اسلامی» تنها از طریق آشنایی با تاریخ و ایدئولوژی اسلامی امکان پذیر است. «گر ملل اسلامی این ( من) را در خودشان کشف کنند و آن را به دست آورند و به او اعتقاد و ایمان پیدا کنند، بمب اتم هم از عهدهی آنها برنمیآید. شناخت این ( منِ) خود-منِ اسلامی- با آشنایی با تاریخ و ایدئولوژی اسلام امکانپذیرخواهدبود.»(شهید مطهری، آیندهیی انقلاب اسلامی ص ۴۱). «منِ اسلامی» همان انسانِ تراز قرآنی است ، باید با خودآگاهی که زمینهی خودسازی است، جایگاه خود را بشناسد.
[۳] . حرکت منظومه ای برای رسیدن به« منِ اسلامی» از خودآگاهی شروع میشود، سپس به خودشناسی، خودسازی، خانوادهسازی، جامعه سازی، جهانی سازی و عقبی سازی ختممیشود. اولین منزل حرکت به سمت تحقق نهضت جهانی اسلام، حرکت به سمت تحقق جهاد تبیین است .«انسان مطلوب جامعه اسلامی باید اولا _ مومن باشد، ثانیا _ خردمند باشد [ لعلکم تعقلون ]، ثالثا - اندیشمند باشد یعنی فکر کند، رابعا _ مجاهد و اهل عمل باشد، مجاهد و پیگیر باشد.»(بیانات رهبر انقلاب ،۱۱ شهریور ۹۹). چنین انسانی میتواند «انسان تراز تمدن نوین اسلامی» باشد.
[۴].«برای انقلابی بودن شاخص هایی وجود دارد؛ اول) پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلاب، دوم) هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها ،سوم) پایبندی به استقلال همه جانبهی کشور شامل استقلال سیاسی، اقتصادی، فرهنگی واستقلال امنیتی، که استقلال فرهنگی از همه مهمتر است، چهارم) حساسیت در برابر کار و نقشهی دشمن و عدم تبعیت از آن که قرآن آن را « جهاد کبیر » می خواند، پنجم) تقوای سیاسی و دینی. این پنج شاخص اگر در کسی وجود داشته باشد،قطعا انقلابی است.»( بیانات رهبری ،۱۴ خرداد ۹۵). انسان مومن انقلابی در حرکت منظومهای به سمت الگوی تراز انقلاب اسلامی شدن، باید به اصول مراجعه کند. این اصول عبارتند از؛ معارف قرآن، نهجالبلاغه، مطالعهی تاریخ اسلام و انقلاب مشروطه و توجه به فرامین و اصول امامین انقلاب.
چرا که انسان انقلاب اسلامی، جامعهی انقلاب اسلامی را میسازد و جامعهی انقلاب اسلامی، آیندهی انقلاب اسلامی را میسازد و در نهایت جهان انقلاب شکلمیگیرد.
🖋آمنه عسکری منفرد
📝ادامه دارد...
@ghalamnegaremonfared