فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: به افزایش حقوق و دستمزد کارمندان و کارگران توجه کنیم
رئیس مجلس در کمسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴:
🔹 هزینههای دولت را نباید افزایش بدهیم
🔹 اگر قرار است هزینههای دولت را افزایش بدهیم به بخش حقوق و دستمزد توجه کنیم که با تدوام تورم قدرت خرید کارمندان و کارگران دچار مشکل شده
🔹قشری با مسائل برخورد نکنیم که از عدالت به دور است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: تسهیلات را به جایی که اولویت دارد بدهیم
رئیس مجلس در کمسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴:
🔹 نمایندگان توجه کنند که منابع و مصارف با هم دقیق منطبق باشند
🔹 اگر منابع و مصارف بر هم منطبق نباشند یعنی اگر کمی ناترازی در آن باشد اختیار تصمیم گیری را به دیگران واگذار کردیم
🆔@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: بودجه باید حداقل تورم را داشته باشد
رئیس مجلس در کمسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴:
🔹طولانی شدن و عجله در تلفیق باعث صدمات به بودجه میشود
🔹 نباید با عجله موضوعی را جمع کرد باید بودجه حداقل تورم را داشته باشد نه با بیدقتی بخش تورم بودجه را پالایش کنیم
🆔@ghalibaffan
📍 دکتر قالیباف رئیس مجلس در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ چه گفت:
#بخش_اول
🆔 @ghalibaffan
📍 ریشه اصلاحات ساختاری بودجه در دوران قالیباف
🔹تا سالها پیش از مجلس یازدهم کشور دچار یکی از آفتهای بزرگش در نظام بودجه ریزی بود. اصلاح ساختار بودجه، همیشه دغدغههای اقتصاددانان و سران کشور برای مهمترین سند دخل و خرج دولت بود. اصلاحات ساختاری بودجه از جمله توصیهها و راهبردهای مهم و مورد توجه رهبری در سالهای گذشته بوده است. با وجود تمام قوانینی که بود نظام بودجهریزی کشور هیچ تناسبی با توصیههای ایشان نداشت.
و قالیباف هم در انتخابات مجلس یازدهم آن را یکی از شعارهای محوری خودش قرار داده بود.
🔹وضعیت آنزمان بودجه اقتصادی کشور، انباشت سالها ناترازی در اقتصاد، تصمیمات نادرست دولت، به تاخیر انداختن اصلاحات با امید به گشایشهای خارجی و تحریمهای ظالمانه بود.
🔹اینجا بود که قالیباف و مجلس یازدهم در پی اصلاحاتی نو در ساختار بودجه برآمدند. این اصلاحات اگر چه یک اقدام کلان مجلس بود اما نتایج ملموسی در زندگی مردم داشت. این امر به محدود شدن بستر کسری بودجه دولت کمک کرد و در کاهش شتاب قیمتها یا همان کاهش نرخ تورم نقش داشت. اشکالات ساختار بودجه یکی از عوامل تورم بود؛ بنابراین، مجلس هم بودجه را دو مرحلهای و افزایش سقف بودجه را متوقف کرد.
🔹مجلس در چهار بخش کلان تامین منابع درآمدی پایدار برای بودجه عمومی، مدیریت هزینهها و مصارف عمومی، اصلاح فرایندهای تهیه تدوین تصویب اجرا و نظارت بودجه و اصلاح ساختار و رویههای بودجه شرکتهای دولتی اقدام به اصلاح ساختار بودجه نمود.
🔹ضمنا مجلس در این دوره مدیریت خزانه را یکپارچه و اعتباری کرد و جلوی رسوب پولها را گرفت. شرکتهای دولتی هم مجبور شدند صورتهای مالیشان را شفاف کنند. بر این اساس تنظیم بودجه هوشمند شد. تا قبل از طراحی سامانه جدید در مجلس یازدهم، سازمان برنامه فایل سند بودجه را به مجلس میآورد و مجلس پس از بررسی، اصلاحات فایل را به سازمان برمیگرداند. الان ارتباط بین احکام بودجه و جداول آن معنادار شده و به صورت برخط بر هزینه کرد بودجه نظارت میشود.
🆔 @ghalibaffan
📍 نه ظریف شاخص وفاق است نه وفاق به معنای تن دادن مجلس به تمام خواستههای دولت است.
تنها شاخص وفاق، سیاستهای رهبرانقلاب و برنامه هفتم در راستای حل مشکلات مردم است.
📝 محمدسعید احدیان
🆔 @ghalibaffan
📍 دکتر قالیباف رئیس مجلس در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ چه گفت:
🔹#بخش_دوم
🆔 @ghalibaffan
📍 دکتر قالیباف رئیس مجلس در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ چه گفت:
🔹#بخش_سوم
🆔 @ghalibaffan
📍 دکتر قالیباف رئیس مجلس در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس برای بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ چه گفت:
🔹#بخش_چهارم
🔹 #بخش_پنجم
🆔 @ghalibaffan
📍 برداشت نادرست از وفاق
🔹پس از آنکه مجلس فوریت مورد درخواست دولت برای لایحه اصلاحی انتخاب اشخاص به مشاغل حساس را رد کرد و آن را برای بررسی معمولی به کمیسیون ارجاع داد، برخی از همراهان رسانهای دولت نسبت به ضدوفاق بودن این رای سخن گفتند و تیتر زدند. قطعا برداشت این دوستان از مفهوم وفاق اشتباه و نادرست است.
🔸وفاق از نظر مجلس و شخص قالیباف، همکاری نزدیک با دولت برای نفع عمومی مردم مبتنی بر سیاستهای کلی رهبر معظم انقلاب و برنامه توسعه هفتم است. یعنی هدف آن مشخص و مختصات این اهداف در کلیات و برخی موارد جزئیتر نیز شناخته شده و واضح است. وفاق با دولت اصلاحطلب آقای پزشکیان با آگاهی از مرزبندی سیاسی و تفاوتهای فکری آن حول منافع عمومی اتفاق افتاده و پیگیری میشود.
🔹درمقابل، معنایی از وفاق توسط برخی حامیان دولت ترویج میشود که در آن هرگونه خواست و ارادهای که دولت داشته باشد، باید توسط دیگر نهادها و قوای کشور پذیرفته شود. بدون شک چنین برداشت بسیط و یکطرفهای اشتباه و نادرست است. مجلس تمام سعی خود را در کمک به دولت برای موفقیت به کار بسته چراکه رهبر معظم انقلاب چنین خواستهای داشتهاند و عقلانیت انقلابی هم چنین امری را لازم و ضروری میداند. اما این خواستهها باید براساس اولویت و مسائل اساسی مردم باشد. در این فرایند، طبیعی است که برخی مسائل حاشیهای مانند موضوع انتصاب بعضی اشخاص مسئله اصلی مجلس نباشد و برای آن فوریتی در نظر گرفته نشود.
🔸همین مجلس، به کل فهرست وزرای پیشنهادی رای مثبت داد تا دولت با تمام توان شروع به کار کند اما قطعا در مطالبه مسائل مردم و نظارت درست بر اجرای برنامه هفتم و سیاستهای کلی کشور، کوتاهی نخواهد کرد. که اگر بکند موجبات عبور از تفکیک قوا را به وجود آورده است. لذا همانطور که برخی کنشگریهای اپوزیسونمانند علیه دولت، مورد نقد جدی ماست و آن را ناصواب میدانیم؛ این برداشت خام و یکطرفه از وفاق را هم نادرست دانسته و به ضرر کشور تلقی مینماییم.
🆔 @ghalibaffan
📍 چه کسی جلسه علنی مجلس را لغو کرد؟
🔹برخی رسانههای وابسته به یک جریان سیاسی که هنوز از فضای انتخابات خارج نشدهاند، مدعی شدهاند که قالیباف جلسه امروز مجلس را برای جلوگیری از قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی درباره عدم رعایت قانون «انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» به دلیل انتصاب ظریف به معاونت رئیسجمهور لغو کرده است.
🔹اولاً لغو جلسه مجلس برای بررسی سهشیفت بودجه در کمیسیون تلفیق انجام شد؛ تصمیمی که هر ساله در ایام بودجه با درخواست کمیسیون تلفیق و تصویب هیئت رئیسه مجلس صورت میگیرد تا اعضای کمیسیون تلفیق بتوانند در موعد مقرر، بررسی بودجه را به اتمام برسانند.
🔹دوماً این افراد خود صراحتاً بیان کردهاند که گزارش کمیسیون امنیت ملی در دستور کار صحن بوده است. حال سؤال اینجاست: زمانی که دستور جلسات توسط هیئت رئیسه تعیین میشود، اگر ارادهای برای عدم قرائت آن در صحن وجود داشت، چرا آن را در دستور کار قرار دادند؟ همان ۱۲ نفری که تصمیم گرفتند بررسی این گزارش در دستور کار روز سهشنبه مجلس قرار گیرد، همان ۱۲ نفر نیز تصمیم گرفتند برای سرعت بخشیدن به بررسی بودجه، جلسه روز سهشنبه را بنا بر درخواست کمیسیون تلفیق لغو کنند.
🔹سوما؛ باید توجه داشت که تصمیمگیری در خصوص لغو یا برگزاری جلسات مجلس با هیئت رئیسه مجلس متشکل از ۱۲ نفر است و قالیباف هم فقط یک رأی در هیئت رئیسه دارد. بنابراین، انتساب تصمیمات یک هیئت ۱۲ نفره که با رأی نمایندگان انتخاب شده و همه احزاب سیاسی از جمله پایداری چند نماینده در آن دارند، به یک نفر، به دور از اخلاق و انصاف سیاسی است.
🆔 @ghalibaffan
📍 دو لبه یک قیچی!
🔹وفاقی که آقای دکتر پزشکیان بهعنوان گفتمان اصلی دولت خود اعلام کردند، دو طیف مخالف دارد. اول، طیفی که رسماً با #وفاق مخالفت میکنند و دوم، طیفی که ظاهراً مدعی وفاق هستند اما تعریفی تمامیتخواهانه از وفاق را دنبال میکنند. این دو طیف همانند دو لبه یک قیچی به هم کمک میکنند تا وفاق مورد نظر آقای رئیسجمهور به شکست منجر شود.
🔹سخنان آقای دکتر پزشکیان چه در رقابتهای انتخاباتی و چه بعد از آن، تعریف سادهای دارد: مسئولان اختلافات را کنار بگذارند تا مشکلات مردم برطرف شود.
🔹ایشان بارها بر پیروی از سیاستهای رهبر انقلاب و تبعیت از قانون، خصوصاً برنامه هفتم تأکید داشتهاند. آقای دکتر قالیباف نیز بهصورتی کاملاً روشن در نطق خود در محضر رهبر انقلاب - که مورد تأیید معظمله نیز قرار گرفت - و همچنین در دیگر اظهارات خود، مبنای وفاق را حل مشکلات مردم دانسته و تأکید آقای رئیسجمهور بر سیاستهای رهبری و برنامه هفتم را مبنای مشترک همگرایی اعلام کردند.
🔹با این مبنا، معتقدیم وفاقی که منجر به حل مشکلات مردم نشود، ارزشی ندارد. رفتاری که با سیاستهای #رهبری یا #قانون مغایر باشد، ضد وفاق است. در طرف مقابل، هر بهانهگیری و سیاسیکاری با انگیزه انتخاباتی که همگرایی کشور برای حل مشکلات مردم را تخطئه کند، حتی اگر با ادبیات به ظاهر انقلابی مطرح شود، صرفاً «#انقلابینمایی» و اقدامی غیرانقلابی محسوب میشود.
🔹بهنظر میرسد تیترهای اخیر روزنامه سازندگی نشان میدهد که برخی جریانهای #اصلاحطلب - که از سیاست آقای رئیسجمهور ناراحت هستند و هنگام #انتخابات نتوانسته بودند ایشان را ملزم به امضای #میثاقنامه انتخاباتی خود کنند - دنبال این هستند که با جریانسازی رسانهای دولت را از مسیر فعلی خود منحرف کنند. این جریان که آگاهانه یا ناآگاهانه به جریان #سوپرانقلابی برای تخریب دولت پاس گل میدهد، در آخرین اقدام خود عدم رأی مجلس به فوریت لایحه اصلاح قانون نحوه انتصاب اشخاص بر مشاغل حساس را پشت پا زدن به وفاق معرفی کرد، چراکه آن را حذف آقای دکتر ظریف از معاونت رئیسجمهوری تعریف کرد، در حالی که مبنای وفاق حل مسائل #مردم ذیل سیاستهای رهبری و قانون است. بیتردید ماندن و نماندن یک فرد، آن هم خلاف قانون، در هیچ یک از اظهارات آقای دکتر پزشکیان بهعنوان شاخصهای وفاق مطرح نشده است.
🔹براساس سیره رهبر انقلاب، معتقدم نگاه ما به همه اشخاص، از جمله آقای دکتر ظریف، نباید صفر و صدی باشد. افراد همیشه نقاط قوت و ضعف دارند. از نقاط قوت باید حمایت کرد و از نقاط ضعف انتقاد. همچنین جمعبندی ما نسبت به افراد باید برآیند نقاط قوت و ضعف باشد که در زمانهای مختلف میتواند این برآیند تغییر کند؛ همانگونه که رهبر انقلاب در دوره وزارت خارجه آقای دکتر ظریف، تعریفها و تقدیرهای زیادی از اقدامات ایشان داشتند و در مقاطعی، مخصوصاً بعد از طرح تعارض #دیپلماسی و #میدان، تلویحاً تعریضی به این نگاه داشتند.
🔹اما نکته مهم در ماجرای اخیر، اصلاً بحث آقای دکتر ظریف و حتی اعتقاد به اصلاح یا عدم اصلاح قانون نیست، بلکه مسئله رعایت یا عدم رعایت قانون است. آنچه مایه تعجب است، این است که مدعیان وفاق رسماً میپذیرند که آقای دکتر ظریف بهصورت غیرقانونی در این پست قبول مسئولیت کردهاند و اصرار دارند که مجلس باید و لابد «فوری» قانون را برای یک نفر اصلاح کند. در غیر این صورت، همان مجلسی که به همه کابینه دولت رأی داده است و لایحه بودجه را علیرغم نقدهایی که داشته است به شرط اصلاح تصویب کرده، به وفاق پشت پا زده است و اگر کسی مانند اینجانب این مسئله بدیهی را مطرح کند، مورد شدیدترین حملهها قرار میگیرد.
🔹جالب اینجاست که در همین زمان، طیف دیگر با وجود حضور در مجلس و اطلاع از وضعیت تأخیر کمیسیون تلفیق، هیئت رئیسه را برای تعطیلی جلسه #مجلس متهم میکنند. سیاسیکاری این جریان آنجا بدیهی میشود که آنها میدانند این هیئت رئیسهای که آن را متهم میکنند، همان هیئت رئیسهای است که دستور جلسه روز سهشنبه را معلوم کرده بود و اگر میخواست، اصلاً این دستور را برای روز سهشنبه تعیین نمیکرد که حالا مجبور باشد جلسهاش را لغو کند.
🔹نیاز به هوش و تحلیل سیاسی زیادی نیست تا روشن شود که مخالفان رسمی وفاق و مدعیان ظاهری وفاق، همانند دو لبه یک قیچی، یک فرد را تبدیل کردهاند به شاخص وفاق برای تخریب وفاق و آنچه این وسط فدا میشود، حل مشکلات مردم است.
🔹بهنظر میرسد معتقدان به وفاق واقعی باید با جدیت، صراحت و بیترس از برچسبخوردن از دو طیف مخالف و مدعی، با تبیین مبانی وفاق اجازه ندهند این دو طیف به ظاهر مخالف، حل مشکلات مردم را ذیل سیاستهای رهبری، قانون و برنامه هفتم به حاشیه ببرند.
🆔 @ghalibaffan
📍 جاده توانستن یک طرفه است، برگشتی در آن نیست
🔸محمدباقر قالیباف روز دوشنبه در دیدار با جهادگران امام حسن (ع) با بیان اینکه کار جهادی هیچ زمانی محدود و محصور نیست، گفت: «فعالیتی که ذینفع اصلی آن مردم نباشند، کار جهادی نیست.»
🔸وی با بیان اینکه کار جهادی باید هدفمند، منظم و در راستای خدمت به مردم باشد، افزود: «هر اقدامی که از مشکلات مردم فاصله بگیرد و بهطور مستقیم به حل مسائل آنها کمک نکند، نمیتواند جهادی محسوب شود.» رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «هیچگاه نباید در تقابل با مردم قرار بگیریم، بلکه باید تلاش کنیم در اقداماتمان، به نفع جامعه عمل کنیم.»
🔸قالیباف خاطرنشان کرد: «در کار جهادی مبارزه وجود دارد، یعنی هدفی را مدنظر داریم و مبارزه میکنیم و میایستیم تا اینکه به آن هدف برسیم.»
🔸وی با بیان اینکه به قول شهید خرازی «نداریم، نمیتونیم، نمیشه» شعار تنبلهاست، عنوان کرد: «جاده توانستن یکطرفه است و برگشتی در آن نیست، باید تا انتها برویم.»
🆔 @ghalibaffan
📍قالیباف:«ما فکر میکنیم مسئولیت فقط در قدرت و مقام است، در صورتی که هر انسانی مسئول است؛ چه رئیس باشد چه نباشد».
الفبای مسئولیتپذیری هم مردم را نسبت به حقوق و تکالیف خود آگاه میکند و هم مسئولین را هشیار.
کِی قرار است بفهمیم #مسئولیت #مصونیت نیست؟!
📝شبکه رسمی هواداران قالیباف
🆔@ghalibaffan
📍جادهی توانستن یک طرفه است، برگشتی در آن نیست
#قالیباف #مجلس #جهادی
📝hossein_hs77
🆔@ghalibaffan
📍زیباترین پاسخ به سوال"آیا شما بسیجی هستید؟!"رادکتر قالیباف درمصاحبه بااحمد نجفی دربرنامه"صندلی داغ"دادند:
انشاالله که بسیجی باشیم!
بسیجی بودن به عضویت نیست، بلکه بسیج یک "مکتب"وبسیجی بودن یک"فرهنگ"هست که ثمره اش عاقبت بخیریست...
انشاالله ماهم #مثل_آرمان بسیجی باشیم!
#بسیج_مردم
📝فربد رزم
🆔@ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 قالیباف: جادهی توانستن یک طرفه است، برگشتی در آن نیست.
🆔@ghalibaffan